Paras Työ Kotona

Älä ota sitä vain siksi, että voit. Mitä tekisit Ne ovat erikoistuneet kirjanpitoon ja rahoitukseen, hallinto-, auto-, tekniikka-, tietotekniikka-, biotieteisiin ja puhelinpalveluihin, mutta kattavat tosiasiassa monia toimialoja ja tehtäväluokituksia. Ei ole väliä, jos et ole teknikko tai ammattikirjoittaja, jos sinulla on intohimoa ja kiinnostusta mihin tahansa markkinarakoon, voit oppia kaiken matkan varrella.

  • Mikä parasta, voit työskennellä kotoa tai missä tahansa Internet-yhteyden avulla.
  • Harkitse koulutusta.
  • Työpaikkoja on kahta eri tyyppiä.

Äänitallenteet on voitava kopioida kirjalliseksi kopiona. 50 tunnissa, kun TPV-agenteille korvataan puhelua kohti. Nämä sivustot veloittavat palvelumaksun, joka on 5-20% projektin kokonaistuloista. Päiviä kansiin, tässä on ote:. Lähtötason tehtävät vaativat todistuksen tai osakkuusyrityksen tutkinnon suorittamisen lääketieteellisessä laskutuksessa ja koodauksessa. Hän blogeja ClubThriftyssä. Se on vain kymmenen parhainta.

Ansaitset palkkion jokaisesta tekemästäsi myynnistä.

Kokopäiväinen työ Nerdeille (16.8.1919)

Yritysten verkkosivustoista blogeihin kirjoittajat voivat löytää työpaikkoja tuhansista eri online-sijainneista. Vuodesta 2019 Yelp on tarjonnut käyttäjille mahdollisuuden löytää paikallisia yrityksiä arvostelujen ja maksetun mainonnan kautta. Sitten voit mainostaa saatavissa olevista kiinteistöistä kiinteistö- tai luokiteltuilla verkkosivustoilla.

Myy kaikki Facebook Marketplacessa, Craigslistissa tai Mercarissa. Koti kotityöstä voi olla loistava, jotta työ sopii perhe-elämään. Daily Star kertoi vuonna 2019, että Ison-Britannian vlogger Zoella teki 50 000 puntaa kuukaudessa videoistaan, jotka osoittivat hänen ostospaikkoja, vaikkakin yli 16 miljoonalla tilaajalla hänen arvioitu nettovarallisuus on 4 miljoonaa puntaa. Jos olet erikoistunut tekniseen alaan tai asiakkaan kieleen, voit ladata korkeintaan 3 000 Rs tunnissa. Tutkija bioteknologiassa; ei koulutusta tai sertifikaattia sisällöntuotannolleYritystyöntekijä 6 vuottaNopeasti 2 tuntia 400-sanisessa Web-postissaEi ole omistettu vapaapäiviä, vähäkausisia aikojaKirjoittamis- ja oikolukutyöt maksetaan enimmäkseen sanalla ja joskus projektilla. Jos olet päättänyt työskennellä kotona normaalin toimistotyön sijaan, sinulla on todennäköisesti parempi olla oma pomo, kun teet myös verkkotyötä. Esimerkiksi, jos olet johtanut pienyritystä, tarjoa neuvottelusi liiketoiminta- tai markkinointiluokissa.

Koti kotityöstä: Tule markkinointitutkijaksi

Olen luonut luettelon useista yrityksistä, jotka maksavat työntekijöilleen vähintään 20 dollaria tunti tai enemmän työskennelläkseen kotona. Vuonna 2019 perustettu Equivity on 100%: n virtuaalinen yritys, jossa kaikki työntekijät työskentelevät etäyhteydessä. Etsiminen joku auttaa, kun asiakkaat tavoittavat apua joissain vähemmän teknisissä asioissa, kuten sähköpostituki, palautuspyyntöjen käsittely, avustaminen tilin käyttöoikeuksissa, lisenssiavaimen hallinto, tilien alentaminen, myyntiä edeltävät kysymykset, voittoa tavoittelematon kumppanuusohjelma , WordPress Meetup Organizer -ohjelma.

Voit saada palkkion suorittamisesta monissa tehtävissä, kuten skannattujen päivittäistavaroiden ostomäärien syöttämisessä, kyselyjen ottamisessa (lähinnä akateemisessa tutkimuksessa), äänitteiden kirjoittamisessa ja tietojen tutkimuksessa.

Ja työnhakijoilla on ollut paljon menestystä näiden roolien löytämisessä, kuten voit lukea Menestystarina -sivultamme. Tapoja parantaa tätä bitcoin-päivän kaupankäyntistrategiaa, toiset kauppaavat trendin jatkumista korjauksen jälkeen. Löydät etätöitä nyt. Voit oppia menemälläsi ja ottaa sen omalla nopeudella. Tässä ammatissa ansaitset enemmän ajan myötä, kun rakennat salkun ja hankkit kokemusta asiakkaasi vaatimusten määrittämisestä.

Alkaen ystävämme Kayla teki noin 16 dollaria tunnissa, mikä on todella hyvää ottaen huomioon, että hänellä ei enää ollut kuluja matkustamiseen, vaatteisiin ja muihin. Kotoa työskenteleminen antaa sinulle enemmän joustavuutta päivittäisessä elämässä, mahdollisuuden työskennellä yrityksille, jotka eivät ole osavaltiota tai maata, tai mahdollisuuden harjoittaa muita etuja säilyttäen jatkuvan palkan. Tehtäviin voi kuulua auditointien suorittaminen yksityisyyden suojan varmistamiseksi, riskinarviointien ja vähentämisstrategioiden suorittaminen sekä rikkomusten ja yksityisyyttä koskevien kysymysten käsittely. Palkka vaihtelee yleensä välillä 20–300 dollaria blogiasetuksesta riippuen siitä, kenelle kirjoitat ja kuinka pitkä/yksityiskohtainen viesti on.

Etsy Luoja

Teet kaiken vastaamalla sähköposteihin, tapaamisten aikataulusta ja avustamalla tutkimuksessa. Joitakin tapoja, joilla bloggaajat ansaitsevat rahaa, ovat tytäryhtiömainonta, sponsoroidut viestit, Google Adsense ja tuotemyynti. Haluatko lukea artikkeleita ja kirjoja Internetissä? Kysy viitteitä: Työllisyystilastoviraston mukaan suurin osa kääntäjistä tekee töitä kotona ja usein tiukeissa määräajoissa.

Palkka vaihtelee yleensä 10–18 dollaria/tunti. Maan 62 parasta laillista työtä kotoa -työtä. Tämä opas sisältää tietoja, kuten palkkahinnat, toimittajien nimet, kenelle kyselyt lähetetään, ja lisää. Kannattavan blogin luominen vie aikaa ja paljon kovaa työtä. Mutta se on vain yksi esimerkki.

Amazon

Hän loi ilmaisen johdanto-koulutuksen kuuden lukuisen kirjoitusuran rakentamiseksi. Löydä kaupan ideoita, 41% seuraavana päivänä. Voit saada palkkion monien mikrotehtävien suorittamisesta, kuten verkkokyselyistä, videoiden katselemisesta, pelien pelaamisesta, Internetissä selaamisesta ja sähköpostien avaamisesta. Ohjelmoija, ohjelmistosuunnittelija, kehittäjä ja pilviasiantuntija ovat kaikki laillista työtä kotitehtävistä.

Laillistettu Sairaanhoitaja

Muista, että osavaltio saattaa vaatia lisensointia, jos haluat tehdä tämän virallisesti. Uusi tutkimus kattoi keskiviikkona Harvard Business Review -lehdessä - siinä tarkasteltiin työstä mistä tahansa tapahtuvan politiikan vaikutuksia Yhdysvaltain työntekijöihin. Joten kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on ohjaaja kaksi tuntia viikossa ja saat palkan.

Äänitiedostojen kirjoittaminen on mitä teet tämän yrityksen kanssa. Jos haluat työskennellä joustavasti kotona, sinulla on useita mahdollisuuksia saada ura, jolla on kunnolliset ansaintamahdollisuudet. Work at Home Vintage Experts on ainutlaatuinen etätyöyhteisössä, koska se keskittyy erityisesti ”pretireesien” palkkaamiseen - 50-vuotiaita tai vanhempia, jotka eivät halua lopettaa työskentelyä vielä, mutta jotka haluavat muutoksen päivittäiseen toimistoon. Spoilerihälytys: Sen mukaan kuinka monta asiakasta sinulla on, voit ansaita välillä 1 000–10 000 dollaria kuukaudessa. Aloita ilmainen johtava transkriptiokurssi seuraamalla yllä olevaa linkkiä. Suurin osa heidän hankkeistaan ​​on kuitenkin kausiluonteisia tai satunnaisia. Jokainen, joka nauttii hauskista, ystävistä, joustavuudesta, muotista ja hyvistä … etsitkö sivukausua, kokopäiväistä mahdollisuutta tai aivan uutta uraa!

Sivustot, kuten Upwork. Löysimme itsemme työskentelemään öisin, viikonloppuisin ja vapaapäivinä - kutsumme päivinä kaikkina yön aikoina ja puuttuimme lukemattomista perheen tapahtumista. Joillekin ihmisille se on paras osa. Sinun olisi yllättynyt nähdessäsi, kuinka monet ihmiset etsivät freelance-koodereita lukemattomilla freelance-verkkosivustoilla Internetissä.

Parhaat Työpaikat Kotona -työt Luokittain

Sinun on etsittävä suosittuja sivustoja, kuten Upwork ja Freelancer, jotka etsivät työtä kotona työskentelymahdollisuuksista ja uusista työpaikoista. Kysy myös laitteidesi palautuskäytännöistä, jos uusi keikkasi ei toimi. Itse asiassa kannustan sinua perustamaan blogi, jos sinusta tuntuu taipuvainen. Kumoa elämäsi (tai ystäväsi elämä!) Se kouluttaa edustajansa asiakkaan liiketoiminnassa, veloituksetta heille Working Solutions Universityn kautta.

Ennen kuin sijoitat tuhansia tutkinto-ohjelmaan, kannattaa tutustua sen sijaan Udemy-sivuston verkkosuunnittelukursseihin.

Transcriber/puhtaaksikirjoittajan

Huomaa, että voin saada tytäryritystuloja muutamasta alla olevasta linkistä ilmaiseksi sinulle. Voit valita minkä tahansa sopivan työn oman kokemuksen perusteella tällä sivustolla. Sivusto ilmoittaa tällä hetkellä maksaa 22 dollaria tunnissa. Roth ira: n sijoitusvaihtoehdot ja rajoitukset, tällä hetkellä lyhytaikaisia ​​myyntivoittoja verotetaan tavanomaisina tuloina, jotka voivat olla paljon, jos olet korkeammissa tuloluokissa. Sinun on oltava samassa kaupungissa opettaaksesi tämän yrityksen kautta. Tämä on kokopäiväinen yleiskopioinnin sijainti maanantaista perjantaihin. 50 - 60 dollaria tunnissa. Muita mahdollisuuksia monikielisille taitoille ovat tekstinkirjoittaminen, oikoluku, verkko-opetus ja työskentely puhelinkeskuksissa. Mutta myymällä vain 5-10 erittäin ainutlaatuista tuotetta, sinulla on parhaat mahdollisuudet todelliseen menestykseen.

Näytän sinulle 30 parasta työtä kotitöistä, jotka maksavat vähintään 15 dollaria tunnissa. Voit suunnitella ominaisuuksia, testata uutta koodia tai kehittää uusia verkkosivustoinfrastruktuureja taitosi perusteella. Kokopäiväiset työntekijät saavat etuja, kuten voimanottovoiman ja työntekijäalennuksia. Keskimääräinen mysteeriostaja voi ansaita jopa 800 dollaria kuukaudessa. He palkkaavat maailmanlaajuisesti, ja palkka on noin 10 dollaria tunnissa. Tyypillisesti voit ansaita yli 60 dollaria tunnissa virtuaalisella kirjanpitoyritykselläsi työskentelemällä kotoa.

Faq

Se sisältää lukukausituki- ja eläkeohjelmat sekä kattavat lääketieteelliset, hammaslääketieteelliset ja näkemyssuunnitelmat. Pelien testaustapaa on sisällytetty moniin sivustoihin yhtenä tapana ansaita verkossa. Aviacode tarjoaa lääketieteellisiä koodaus- ja auditointipalveluita terveydenhuoltolaitoksille, lääkäriryhmille, maksajille ja kirurgisille keskuksille. Yksi tärkeä taito, joka sinulla on oltava mysteerioskailijaksi tulemiseksi, on olla hyvä kirjailija. Kun olet perehtynyt perusteet, haluat luoda portfolion kirjoitusnäytteistä, joita voit näyttää mahdollisille asiakkaille. Tässä on opas verkkosivun luomiseen, joka voi auttaa sinua pääsemään alkuun. Transkriptionistit kuuntelevat lääkäreiden tai heidän ääni-/videonauhaa ja kirjoittavat sitten koodit sen perusteella. Lääketieteellinen koodaaja saa kuitenkin tietonsa potilasraporttien lukemisesta. Myyntijohtajat suunnittelevat ja kehittävät myös ohjelmia myyntitiimien johtavan tuotannon ja liikevaihdon kasvattamiseksi.

Monet asiakaspalvelun edustajat toimivat vähittäiskaupoissa, pankeissa ja luottolaitoksissa. SDL palkkaa freelancereita ja sisäisiä kääntäjiä työskentelemään globaalien yritysten kanssa useilla aloilla. Etsitkö todellista työtä kotitöistä, jotka eivät poista sinua? Tässä on useita tietojen syöttämistä koskevia töitä ja verkkosivustot, joista löydät nämä työt. Voit varmasti myydä luomuksesi offline-tapahtumissa, kuten käsityömessuilla tai joulumarkkinoilla.

Rekisteröinnin jälkeen kirjaudu sisään päivittäin nähdäksesi kaikki saatavilla olevat mainokset. Voit ansaita 0 dollaria. Kiinteät maksubudjetit saavutetaan ottamalla huomioon tuntimaksu. Koska monet tietojen syöttötyöt ovat kotitöitä, voit aina löytää kymmeniä tietojen syöttämistä koskevia työpaikkoja Upwork-kaltaisilta sivustoilta. Erinomaisen työpaikan verkkosivuston valitseminen ja työhälytysten asettaminen lisää todennäköisesti hyvää työtäsi kotikoodauksesta tai ohjelmointityöstä. Etsy on tunnetuin käsityötuotteiden esittelyalusta. Virtuaaliassistentin toiminnot voivat vaihdella yksinkertaisista tehtävistä, kuten tietojen syöttämisestä tai keskustelujen kirjoittamisesta monimutkaisempaan verkkotutkimukseen ja analysointiin, lyijyn luomiseen, Photoshop-muokkauksiin, matkasuunnitteluun, syvälliseen LinkedIn-hakuun ja kirjanpitoon.