10 Todellista Kotona Työskentelevää Työtä Vuodelle 2019 - Yksinkertainen Dollari

Oletko valmis? Blogit ovat loistava tapa opettaa ihmisiä tietystä taitosta, viihdyttää tai jakaa elämäkokemuksiasi. Voit ansaita rahaa myös sponsoroinneilta, jotka vaihtelevat 500 dollarista satoihin tuhansiin, Slate mukaan. SiteStaff palkkaa chat-isännät kotona. Jos kirjoitat, voit todennäköisesti tehdä paljon enemmän. Löydät myös nämä kertaluonteiset projektit Upworkista.

Itse asiassa parempi tapa saada kotona tehtävä työ on tehdä hakuja sivustoilta, joissa luetellaan etätyötyöpaikat.

Soita/lähetä minulle sähköpostia numeroon 715-495-8432. Se tarjoaa myös yhden nopeimmista tuottoista. Sinulle toimitetaan oma tekniikka, jonka avulla voit käyttää sovelluksia turvallisesti, joten pystyt tukemaan ja avustamaan asiakkaita monenlaisilla palveluilla ja teknisillä tarpeilla. Tällainen neuvo ei ole vain väärin, vaan myös tehoton. Aloita blogin kirjoittaminen Blogin pitäisi olla ykkösluettelo tässä luettelossa, koska se on mitä teen ja rakastan sitä, mutta ymmärrän, että se ei ole kaikille. Ihmiset, jotka ovat hyvin organisoituneita ja nauttivat toimistotehtävistä, eivät vain toimistossa. He hyväksyvät vain yhdysvaltalaiset hakijat. Sosiaalisen median arvioijat palkkaavat sosiaalisen median verkot (tai suuren sosiaalisen median palkkaamat ulkopuoliset yritykset) arvioimaan alustan tiettyjä osia ja parantamaan uutissyötteen osuvuutta käyttökokemuksen parantamiseksi.

Itse asiassa etätyöt terveydenhuollossa yleistyvät päivittäin.

Oikolukema Varoen

Kuten nimestä voi päätellä, tähän työhön kuuluu vastata asiakkaiden tai yritysten teknisiin kyselyihin ja tarjota apua tietokone- tai elektronisten järjestelmien ongelmiin. Monet verkkosivustomme tarjoavat keinoja tarkistaa ja päivittää henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka olet antanut kyseiselle verkkosivustolle. Etätyö on kotona tehtävää tai kotona pysyvää. Tässä on muutamia taitoja, jotka jokaisella digitaalisen markkinoinnin ammattilaisella tulisi olla:

Joten, jos olet kiinnostunut yksityiskohdista tai laadunvarmistuksen taustasta, voit kokeilla käsiäsi freelance-beetatestajana ja ansaita jopa 10 dollaria jokaisesta havaitsemastasi virheestä tai suorittamasi projektista.

Internet-tutkimusasemat:

Monet ihmiset haluavat työskennellä kotoa, mutta eivät halua perustaa omaa yritystään tai freelanceria. Se on… kun tiedät mistä etsiä. Jos olet (lisensoitu) opettaja, voit nyt aloittaa luokkien opettamisen kotoa. Et kuitenkaan tarvitse mitään aiempaa kokemusta, ja voit aloittaa 10 dollarilla tunnissa.

Työnhaun vinkki: Kylmä sähköposti lähettää sähköposteja tai viestejä sosiaalisen median alustan kautta yrityksille, pienille ja keskisuurille yrityksille, yrittäjille tai aloittelijoille ilmoittaaksesi palveluistasi. Vaikka nämä luvut ovat todennäköisesti vaikeasti tavoitettavissa aloittelevalle opettajalle, voit pyrkiä ansaitsemaan 100–1000 dollaria ensimmäisestä asiaankuuluvasta oppitunnistasi.

Meillä on oltava kokemusta, koska emme harjoita tai opeta transkriptiota tällä hetkellä.

Koti kotityöt: Tee ja myy koruja

Viimeinkin, älä koskaan maksa jollekin rahaa aloittaaksesi työn. Hän blogeja ClubThriftyssä. Voit seurata minua täällä. Ammatteihin kuuluvat lääketieteellinen transkriptio, lääketieteellinen koodaus ja virtuaalinen hoitotyö. Luettu, se tuottaa 1-5 signaalia kuukaudessa. Niitä tarvitaan usein verkko- tai puhelinkonsultoinnissa, sekä kliinisen tiedon tarjoamiseksi että tulevien soittajien ohjaamiseksi hoitopalveluihin. Kun aloitat kirjoittamisen kapeasta, asiakkaat tulevat parveilemaan antamaan sinulle työpaikkoja, ei päinvastoin. Rakastatko kodinsisustusta, tuoksuja, sisarustusta, uusien ihmisten tapaamista ja juhlien järjestämistä?

Aloita vauvojen vuokrausyritys Asutko suositulla turistialueella? Jos haluat löytää LISÄÄ tapoja ansaita rahaa kotoa, tutustu artikkeliini, joka käsittelee 30 laillista tapaa ansaita rahaa kotoa. Tuen neljän hengen perhettä taloudellisesti masentuneella alueella, työskenteleen kotona kirjailijana.

Koti Kotityöstä: Silitys

Vaikka tämä yritys tunnetaan parhaiten kauko-ohjattavien virtuaaliassistenttien palkkaamisesta, heillä on toisinaan avoimia myös etätyöntekijöitä. Tietoja ato: sta vaihtaa tämän osan näkyvyyttä, on kuitenkin kelpoisuusvaatimuksia, jotka sinun on täytettävä, ennen kuin voit vähentää nämä kulut. Muihin tehtäviin, jotka soveltuvat hyvin kotona työskentelemiseen, kuuluu myynti, luova työ (kuten kirjoittaminen tai graafinen suunnittelu) ja jopa johtaminen. Sinun ei välttämättä tarvitse olla pätevä opettaja, mutta yleensä hänen on oltava koulutettu tutkintoa varten. Katso yrityksen verkkosivustolta nykyiset aukot ja vaatimukset. On tärkeää olla varovainen kaikessa, mikä vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta. Sinulla on myös mahdollisuus ansaita mentorointipalkkioita.

Testit kestävät noin 15-20 minuuttia (tarvitset Mac- tai PC + mic). Meillä on hienoja töitä kotiideoista, kuten palkkatutkimukset, freelancerityöt, online-ohjaus, verkkosivustojen testaus, sisällön kirjoittaminen, bloggaaminen, transkriptio, käännös, tuotetestaus ja Internet-tutkimustyöt, jotka kaikki voidaan tehdä kotitietokoneeltasi Internetissä. Jotkut Etsy-myymälän omistajista ovat jakaneet kokemuksensa, ja se voisi auttaa sinua aloittamisessa. Esimerkiksi wellness-valmentaja voi keskittyä erilaisiin sellaisiin asioihin, kuten juomaongelmiin, kunto-ongelmiin ja niin edelleen. Jos itsellesi työskenteleminen kuulostaa suurelta kivulta, älä huoli. Teemme tämän taloudellisesti omavaraisen mallin avulla, jonka avulla voimme myös luoda mahdollisuuden naisille Yhdysvalloissa. Mitä tekisit:

 • Ihanteelliset ehdokkaat suhtautuvat intohimoisesti lastenkasvatukseen ja perheisiin ja kykenevät tuottamaan laadukasta sisältöä asetetussa määräajassa.
 • Jos kyllä, voit ansaita kokopäiväisiä tuloja tulemalla freelance-työksi kotona-animaattoriksi.
 • Tämän pitäisi antaa sinulle selkeän kuvan siitä, mitä he tekevät, miten ja missä se tapahtuu.
 • Jos sinulla on kokemusta henkilökohtaisesta avustajasta, toimeenpanijassistentista, sihteeristä tai järjestelmänvalvojan avustajasta ja pystyt työskentelemään vähintään kolme tuntia viikossa, Time Etc.
 • Saatat olla hyvä hakuarvioinnissa, jos olet tietokonetaitava, hyvä tutkija ja olet tietoinen uusimmista suuntauksista.

Hallinnollinen Työ Kotona

Voit aloittaa heidän kanssaan vain 2 dollaria. Kirjoista vaatteisiin keräilyesineisiin voit istua odottamattomassa kodissasi. Itse asiassa yritys tarjoaa nyt työllistymismahdollisuuksia lähes 30 maassa. Voit työskennellä vain 20 tuntia viikossa ja jopa 32 tuntia. Palkkaaminen Ohiossa. BLS-data yhdistää sosiaalisen median asiantuntijoita muun tyyppisten PR-asiantuntijoiden kanssa.

Työskentele kotona: Kielenkääntäjä

Sinun mielestäsi etätyö ja vammaiset sopisivat täydellisesti, mutta totuus on, että vammaisilla on vaikea löytää todellista työtä kotitöistä. Ihmiset, joilla on legitiimi käsityötaidot ja verkkokokemus ja jotka ovat kiinnostuneita oman yrityksen harjoittamisesta joustavina aikoina. Paikkoja on saatavana vähittäiskauppaan, televiestintään, rahoitukseen, terveydenhuoltoon, matkoihin ja energiaan. Durst sanoo, että tulosi ”riippuvat siitä kuinka monta tuntia käytät siihen ja luokan tyyppiin, jota opetat. Voit olla osa tätä ja saada palkka myös siitä.

Emme siirrä henkilökohtaisia ​​tietoja kansainvälisesti.

Stylistit:

Tutorit ilmoittavat ansaitsevan noin 25 dollaria tunnissa. Ainoa merkitys on, että kirjoittaminen on paras veto saadaksesi nimesi sinne. Puhelinlääketieteellinen sairaanhoitaja puhuu potilaiden kanssa ja pyrkii vastaamaan heidän tarpeisiinsa puhelimen tai online-keskustelun kautta. Katso sivustoja, kuten Survey Junkie ja Swagbucks, mutta jos haluat ansaita enemmän kuin pieniä raharahoja, tutustu muihin luetteloihin. Huomaa, että tämä koskee vain arkaluontoisia tietoja, kuten edellä on määritelty. Opeta kieliä tai muita erikoistuneita aineita. Muista tarkistaa suulliset mielipiteet ja raportit nykyisiltä työntekijöiltä!

Lasten tai eläinten hoitamisesta aina oman koru-, kortti- tai kukkakaupan perustamiseen asti, meillä on paljon ideoita auttamaan matkallasi.

Sykes on virtuaalinen puhelinpalveluyritys, joka käyttää kotipalveluiden asiakaspalveluagentteja. Kun aloitat etsimässä aitoa kotitöitä, pidä mielessä, että mikä tahansa työpaikka, työskentele kotona vai ei, maksaa paremmin, jos sinulla on kokemusta. Yleiset VA: t ansaitsevat välillä 4–10 dollaria/tunti, kun taas erikoistuneilla taitoilla (kuten markkinointi tai ohjelmointi) ansaitsevat enemmän. Ei myynnin tai varainhankinnan puheluita. Pyydä ilmainen kokeilu, joissakin tapauksissa, kun käsitellään erityisesti valuuttoja, sitä voidaan pitää välttämättömyytenä sekä ammattilaisten että aloittelijoiden keskuudessa. Pystyisitkö luotettavasti käsittelemään suurta määrää tulevia puheluita ja toteuttamaan myyntiä? Sitten voit laajentua ja työskennellä kohti muita markkinarakoja samassa pystysuorassa.

Työt veteraaneille: Kuinka löytää siviiliura

Cabi, naisten yritys naisille. Taustasi riippuen alueellasi voi olla työnhakusivusto. Kirjanpito-, kirjanpito- ja tilintarkastajatyöt sopivat työntekijöille, jotka haluavat jäädä kotiin tai työskennellä osa-aikaisesti. Jos nämä mahdollisuudet kiinnostavat, suosittelen tekemään useampia kuin yksi, jotta se olisi hetken arvoinen. Palkka on noin 10 dollaria tunnissa. Vaikka tietojen syöttäminen yrityksille ei ole mielenkiintoista, et vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta tämän työn aloittamiseen.

Onko sinulla myös lankaverkkoa ja luotettavaa Internetiä? Jos tämä rooli vetoaa sinuun, liity suoraan heidän verkkosivuilleen. Ilman oikeita tietoja ihminen voi helposti päästä työskentelemään viikkojen ajan yrityksen kanssa, jota ei edes ole.

Tuutorit voivat työskennellä missä tahansa 5 - 30 tuntia viikossa. Jos sinulla on kärsivällisyyttä ja kykyä istua pitkiä aikoja ja nähdä yksityiskohtia, sinun tulee harkita kirjoittamista. Haastattelin Briania, joka on kasvattanut paikallisen liiketoimintansa kuuteen lukuun vuodessa tekemällä tämän, 650 000 dollaria tarkalleen.

AVON-edustajat ja johtajat vaaditaan NYT!

Kun tarkastelet näitä tiedostoja, sinun on korjattava kaikki tiedostoissa havaitsemasi virheet. Kun siellä on niin paljon huijaamattomia kotona suoritettavia työpaikkoja, kotona työskentelyllä on taipumus saada paha räppi. Tämä ei välttämättä toimi sinulle, koska kotona tekemäsi online-työt, joihin ei kuulu taustamelua, tulevat yleensä mukana.

Se on yrityksesi, vauhtisi, tapa. Teleterveysteollisuus on kurissaan, samoin kuin online-sairaanhoitajan työpaikat. Jaat rahat kirjaston kanssa. Kotitehtävistä löytyy paljon todellista työtä, joka saattaa vaatia etukäteisostoa, mutta viettää vähän ylimääräistä aikaa näiden mahdollisuuksien tutkimiseen.

Chat Agent (muut kuin puhelintyöt):

He palkkaavat vain Yhdysvalloissa. Tyypillisesti kotona työskentelevät kirjailijat ja toimittajat ovat freelancereita, mutta jos työskentelet jo yrityksessä kirjailijana tai toimittajana, ensimmäinen askel voi olla vakuuttaa pomosi antamaan sinulle etätyötä. Kyllä, voit työskennellä kotoa ja ansaita rahaa. Arviot ovat noin 350 sanaa kahden viikon kuluttua kirjan antamisesta. Voit päättää, kuinka usein haluat vuokrata tilaasi ja kuinka paljon veloittaa. Syyt, joiden vuoksi ihmiset haluavat kotityöhön erilaisia, ovat muun muassa:

Asema on avoin maailmanlaajuisesti, ja ihmiset voivat työskennellä jopa 20 tuntia viikossa. Tunnit välitettiin runsaiksi. Tietojen analysoimiseksi sinun ei tarvitse olla todellinen geek. Suosittelen Bluehostia, ja he ovat auttaneet minua valtavasti blogin skaalaamisessa. Olen ollut jäsen vuodesta 2019 ja voin taata yritykselle. Ihmiset, jotka sujuvat useampaa kuin yhtä kieltä, voivat löytää itsensä kysynnäksi julkisen tai yksityisen sektorin organisaatioiden kääntäjinä. Se on kuin perinteinen puhelinkeskuksen rooli, vain sinä voit tehdä kaiken tietokoneeltasi kotona.

Mutta älä unohda, että sinun on myös valmistettava koti näyttelyyn. Tallennat itsesi verkkosivuston läpi ja jätät palautteen lopussa. Sivustomme, en ole koskaan välittänyt paljon spekuloinnista. Tutustu muihin valtionkohtaisiin kantoihimme. Oletko koskaan käynyt metsästystä mahtavasta, ainutlaatuisesta kortista jollekin erikoiselle, ja et vain löytänyt haluamaasi? Joissakin tapauksissa arvioidaan mainosten sijoitteluita, navigointivalikkoa tai uusimpia päivityksiä jokaisessa sosiaalisen median alustassa. 25 000–30 000 puntaa vuodessa. Tule edustajaksi NexRep-kauppapaikalle!

 • Alla on joitain sivustoja ja yrityksiä, jotka olemme päättäneet laillisiksi.
 • Jos näin on, sinun tulee harkita sosiaalisen median johtajaksi tulemista.
 • Voit auttaa heitä kodin mukavuudesta ja saada palkkaa (yleensä) melko yksinkertaisesta työstä.
 • Sinun on oltava äidinkielenään puhuja, jolla on kandidaatin tutkinto.
 • Se on vain kymmenen parhainta.
 • Jos puhut toista kieltä, tämä on yksi parhaimmista ja kannattavimmista taitoista, joita sinulla voi olla.

Koti kotityöstä: Opetta musiikkia

Verkottuminen voi auttaa sinua oppimaan työskentelemään kotoa verkossa. Meillä on myös laki-, lainvalvonta- ja muita yleisiä transkriptioaukkoja. Soita saapuvat puhelut ja keskustele jäseniemme kanssa vastataksesi kysymyksiin tai antaa tietoja, jotta he ymmärtävät paremmin kattavuutta ja vaihtoehtoja.

Älä ole typerä. Rakastamme myös lahjoittamista, joten jokaisesta uudesta ohjaamon stylististä Cabi rahoittaa hänen nimissään pienyrityslainan kehitysmaassa työskentelevälle naisyrittäjälle. Viimeisimmän työ- ja perhe-elämän tasapainoa koskevan FlexJobs-tutkimuksen mukaan joustavalla työllä olisi myönteinen vaikutus heidän henkilökohtaiseen elämäänsä ja 88% sanoi, että se vähentäisi heidän stressitasoaan.

Haluaisimme kuulla sinusta, jos haluat tutustua tähän upeaan tilaisuuteen! Palkka on 25 dollaria tunnissa heidän verkkosivustonsa mukaan. Asiakas ei aio etsiä apua tavalliselta John Doelta. Nykyiset edustajat kuvaavat yritystä läpinäkyvänä ja selkeinä työkuvina. Tämä tarkoittaa, että tarkka tekemäsi työ voi vaihdella. Yhä useammat ihmiset valitsevat kuitenkin freelancerin ja verkkotyön joustavuuden kiinteänä toimistoaikana. Monet yritykset tarvitsevat työntekijöitä, jotka voivat vastata puhelimeen kaikkina aikoina, auttaa asiakkaita ja käsitellä tilauksia tai käsitellä palautuksia.

Asuntolaina-konsultti

Tämä voi olla toteutettavissa oleva verkkotyö, jos sinulla on erityisiä taitoja tai tietoja, joiden avulla voit löytää tuotteita, jotka eivät ole muiden saatavissa. Vuodesta 1993 ABC-varainhankinta on auttanut yli 50 000 ryhmää, keräänyt yli 50 miljoonaa dollaria, ja haluamme auttaa sinua aloittamaan uuden uran tänään. Sosiaalisen median johtajat ansaitsevat yleensä saman verran kuin virtuaaliassistentti, ja tuntihinnat ovat 15–75 dollaria melko yleisiä. Kodin työn teknisen tuen asiantuntijan keskimääräinen vuosipalkka Yhdysvalloissa. Nämä ovat ei-puhelintehtäviä, joille minulla ei oikeastaan ​​ole luokkaa.

Ihmiset maksavat sinulle siitä, että käytät todella aikaa sosiaalisessa mediassa koko päivän. Palkkaaminen Wisconsinissa. Verkkokaupan jättiläinen palkkaa aina. Telemarkkinointi on toinen suosittu työ kotona, ja siihen voi sisältyä myynti tai asiakaspalvelu. Swagbucks - Lue Swagbucks Review - avoinna Yhdysvalloille, Iso-Britannialle ja Kanadalle. Auttaa muita naisia?

Tietojen Syöttövälittäjä Työskentelee Kotona Asiakaspalvelupäällikkö

Ammatillisen osa-aikatyön avulla voit: Toisin sanoen sinun on tarkoitus löytää järjestelmän porsaanreikiä, joita rikolliset hakkerit voisivat hyödyntää, ja pyytää omistajaa korjaamaan ne, ennen kuin vaurioita voi tapahtua. Hae paljon työstä kotoa -tehtävien otsikkovaihtoehtoja. ”BroadPath Healthcare Solutions tukee maksajia ja tarjoajia erikoispalveluilla, jotka saavat korkeatasoista hajautettua työvoimaa.

Palkka on kiinteä sanakohtainen hinta, mutta hinnat vaihtelevat toimeksiannon mukaan. Tämä ESL-tutorointiyritys palkkaa ohjaajia Yhdysvalloista ja Kanadasta opettamaan englantia verkossa. Premium bonds laskettu, niin monet ihmiset kysyvät minulta aloittamista tällä alalla, minkä vuoksi suosittelen 10 kt: n dollaria. Etsitkö englannin opettajaa joustavalta aikataululta? Durst sanoo, että korkeimmin palkatut virtuaaliassistentit työskentelevät kokopäiväisesti ja tarjoavat johtotukipalveluita tai korkeammin palkattuja palveluita, kuten web-suunnittelua, kun taas alhaisimmin palkatut keikat ovat verkkopalveluita, jotka maksavat tunnilla, kun työ on käytettävissä. Esimerkiksi, vaikka monet asiakaspalvelutehtävät tarjoavat etuja, monien lähtöpalkka on 8–15 dollaria tunnissa.

Tässä On Joitain Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita:

Voit tehdä minkä tahansa näistä töistä osa-aikaisesti, mikä auttaa sinua ansaitsemaan ylimääräistä rahaa puolella. Valitettavasti, kuten monet ihmiset, jotka ovat koskaan etsineet verkosta ”kotitöitä”, todennäköisesti kertovat sinulle, laillista työtä on melko vaikea löytää. Sähköposti, sosiaalinen media ja chat-tuki sekä liidien luominen ovat ulkoistetun asiakaspalvelun edustajan yleisimmät tehtävät. Katso, jotkut parhaimmista kotona tehtävistä vaativat, että sinulla on tutkinto tai läpäistä jonkinlainen todistus. Etsiminen joku auttaa, kun asiakkaat tavoittavat apua joissain vähemmän teknisissä asioissa, kuten sähköpostituki, palautuspyyntöjen käsittely, avustaminen tilin käyttöoikeuksissa, lisenssiavaimen hallinto, tilien alentaminen, myyntiä edeltävät kysymykset, voittoa tavoittelematon kumppanuusohjelma , WordPress Meetup Organizer -ohjelma. IT-projektipäälliköt kommunikoivat tiimin, loppukäyttäjien ja asiakkaiden kanssa koko projektin ajan samalla tavalla kuin toimistopohjainen kollegansa.