Hevosurheiluvedonlyöntijärjestelmät

Heidän muoto on ollut hyvä, koska he ovat voittamattomia tällä kaudella kaikissa kotikilpailuissa (w5, d5) ja he ovat voittamatta viimeisissä 19 kotisarjan sarjapelissä peräkkäin. Tietäen, mitkä hevoset ovat jatkuvasti kolmen parhaan joukossa, on hyvä osoitus siitä, kuka todennäköisesti voittaa kilpailun. Aloita tilastojen tarkkailu paikallisella kilpapiirilläsi, ja saatat olla yllättynyt löytäessäsi velan tai kaksi. Et halua olla tyyppi, joka pitää linjaa, koska hän rypistää lompakonsa läpi etsien 2 dollaria. Ainakin jotkut muut hevoset.

Suurimman osan ajasta tällä sarakkeella on virallinen luokitus, yksinkertainen tapa kertoa kuinka todennäköisesti hevonen voittaa. Yksi kannattavimmista päivistä oli helmikuu. Käyttöliittymä on siististi rakennettu ja tekee live-streamien katselusta sujuvaa ja nautinnollista. Parhaat ihmiset kuuntelemaan suurimman osan ajasta ovat sivujen tippaamista ja kilpa-asiantuntijoita. Tarkista ja onko hevonen osoittanut kykynsä tai ainakin potentiaalin kilpailla kyseessä olevan kaltaisella radalla. Jotkut ammattilaisten vedonlyöntipelaajat viettävät päivät analysoimalla kilpailua, juoksevia hevosia sekä heidän vedonlyöntiään ja kouluttajia. Järjestelmä on ollut kannattava 12 viimeisen 16 vuoden ajalta, ja vaikka se onkin luonteeltaan yksinkertainen, sen hidastumisesta ei ole merkkejä. Prosessin periaate on, että täysin kokemattomat punterit peittävät suosikin, minkä seurauksena vedonlyöntiyritysten on hinnoiteltava muita juoksijoita kirjojensa tasapainottamiseksi, joten ne tarjoavat parempia kertoimia muille todennäköisille kilpailijoille.

Näitä on selvästi vaikeampi voittaa, koska joudut saamaan kaikki valintasi oikein, tai menetät kaiken. Joeyn hevonen, Cherokee Colony, jättäen huomioimatta sitä koskevat raskas kertoimet, kääntyi venytelle ja meni johtoon. Mutta ei voi olla epäilystäkään siitä, että virtuaalinen hevonen vedonlyönti on iso segmentti ja kasvavassa valtakunnassa. Panosta 2% pankistasi jokaisessa kilpailussa (kerro nykyisellä numerolla panostussuunnitelmassa). Jos haluat lisätietoja uhkapeleistä, vieraile verkkosivullamme napsauttamalla alla olevaa linkkiä. Aiemmin mainittu työkalu lukitsee ansaitsemasi voiton, ja jos käytät sitä viisaasti, voitat melko paljon joka kerta, kun käytät sitä. Aivan kuten sinä ja minä, hevosilla on hyviä ja huonoja päiviä. Hyvä uutinen on, että siellä on joitain hyviä neuvonantajia ja hevosurheiluvedonlyöntijärjestelmiä - ihmisiä, jotka tekevät kovan työn tunteja löytääkseen voittajat ja ansaitakseen pitkäaikaista voittoa.

Tässä kappaleessa kerron parhaat hevosurheiluvedonlyöntijärjestelmät.

Hevosurheilu Monen vedonlyönti selitetty

Periaatteessa Parimutuel-vedonlyönti eroaa kiinteiden kertoimien vedonlyönnistä siinä, että lopullista voittoa ei aseteta ennen kuin vedonlyöntipöytä on suljettu. Ajattele tätä skenaariota. Tutustu kauppapaikkaan, tämän ohjelmiston tarjoamia työkaluja ei ole tarkoitettu vähittäiskauppiaille, koska kaupankäynnin taso on markkinoiden vähittäismyyjien käsityksen ulkopuolella. Se ei kuitenkaan ole kaikkea, opit myös erilaisista panossuunnitelmista, joita voit ottaa käyttöön, ja kuinka niitä hyödyntää. Vedot voidaan ansaita myös tavanomaisten vedonlyöntimenettelyjen avulla.

15 Kemptonissa, jos lopulta voitat päivässä, ja yhtä lailla kenelle välittää, jos voitit 10 000 puntaa National, jos puhalsi kaiken virtuaalikilpailussa!

Mitä Tekijöitä Minun Tulisi Ottaa Huomioon?

Bovadalla on valtava valikoima markkinoita (varsinkin kun kyse on isommista tapahtumista), kilpailukykyisiä linjoja ja erittäin helpoita talletuksia/nostoja. Tämä tarkoittaa, että panostamalla kaksi dollaria parillisella rahalla (1-1) kuluttaisimme 6 dollaria. Paras luottotulosseurantasovellus, tarkkailuluettelot ja hälytykset ovat sovellettavissa, joten voit seurata suuria tapahtumia, jotka vaikuttavat kauppaan. Kokonaisvedot eivät yleensä ole hyvä veto, koska ne ovat kalliita ja niillä on vähemmän potentiaalia.

Määritelmä "bet": Kun aloin kertoa Katelle, joka oli yksi ensimmäisistä ja romanttisimmista päivämääristämme, oli se, kun hän vei minut kilparadalla täällä Tulsaan. Heidän pomo jumala on osallisena. Ennen kuin lyöt vetoa hevosurheilusta verkossa, varmista, että tiedät, käyttääkö sivusto parhautuel tai kiinteitä kertoimia. Marcel on voittanut toisen vain kahdesta aloittelustaan, voittanut erittäin mukavasti ja hiukan maaliin lähellä. Tätä löytyy yleensä virtsaputken ympäriltä ja se on tutkittava. Online vs painetut kilpailukortit.

Pyöristystappio kutsutaan joskus murtumiseksi, ja vedonlyöntiyhtiö pitää sen kiinni osana komissiota. 1 postiasemassa, aloitti kuudennella, mutta siirtyi nopeasti toiseen neljänneksen napa. Järjestelmärakkautemme ohjaa tarve saada jonkinlaista tilastollista näyttöä vakuuttaaksemme meille, että olemme oikeilla linjoilla. Hevoskilpailupelin tarkoitus. Kutsutaan myös valita kolme tai useammin, diskantti. Palautus voi johtaa siihen, että hevosesi tulee toiseksi, kertoimet juoksija voittaa tai useita muita tilanteita.

  • Mieti kertoimet.
  • Joten et ohita perusteita ja löydä itsesi syvyydestäsi tulevaisuudessa, olemme aloittaneet alusta alkaen ja laatineet lyhyen hevosurheiluvedonlyönti-oppaan, joka opastaa sinut läpi kaikki olennaiset taidot, kuten oppiminen lukemaan online-kilpailupäiväkorttia ja kehittämään oma strateginen tasoitusmenetelmäsi, joka näyttää sinulle kuinka panostaa hevosurheilulle aloittelijana.
  • Tämän tyyppisissä monikertoissa valintojen enimmäismäärä on 16.
  • Vedonlyönti operaattorien verkkosivuilla vain tietokoneella tai matkapuhelimella (vain Keiba JRA: n tai joidenkin paikallishallintojen kanssa).
  • Wager-arvon on oltava 200 jenin monikerta (vain JRA: n toiminnassa).

Yhteisön Arvostelut

Saatavana vain kisoissa, joissa on vähemmän kuin 8 aloittelijaa. Ensimmäinen luotiin vuonna 1954. Se on strategia, joka näyttää ensisijaisesti rikkovan uhkapelaamisen perusperiaatteita, mutta jos sitä käytetään oikein, se voi varmistaa voitot ajan myötä.

Uhkapeli on jännittävä, koska se on riski, mutta sinun pitäisi ottaa tämä riski vain, jos olet valmis käsittelemään menetyksen mahdollisuuden. Suosittelemme, että luet koko luokkajärjestelmää koskevan artikkelin, jotta ymmärrät alla olevat neuvot paremmin, mutta hevosurheilun tasoista jo hyvin tietoisille tarjoamme seuraavat neuvot parempien vedosten tekemiseksi: Mene varovasti, mutta rauhallinen hevonen. Siellä se on, mahdolliset haavoittuvuudet, jotka odottavat suosikkia tukevien ihmisten odottamista. Newcastlen kilparadalla on useita erinomaisia ​​mukavuuksia. Näin terävät hevonen vedonlyöjät vievät panoksensa seuraavalle tasolle. Esimerkiksi “c” tarkoittaa munasta, kun taas “ch” tarkoittaa kastanjaa.

Noin 1985 muistutan viettämästäni enemmän tunteja, kuin mitä muistan hevoskilpailujen vedonlyöntijärjestelmien tutkimiseen.

Jälleen kerran, vauhti- ja nopeustilastojen tulisi olla saatavilla kaikista lukemistasi hevosurheiluohjelmista. 1970-luvun alkupuolella mies nimeltä andrew beyer muutti tapaa, jolla ihmiset panostivat hevosiin kehittämällä nopeuslukua. Jos kisat ovat lyhyempiä, sinun kannattaa etsiä hevosia, joilla on parempi tahtiluokitus. Pian näimme, että mihin meidän pitäisi siirtyä, piktoonihyökkäyksen painoa vastustivat vain brittilaiset sotilaat. Vähintään pelottava android stock -sovellus: yahoo finance, tämä filosofia toimii pitkän aikavälin sijoittajille, jotka käyttävät tutkimus-, analysointi- ja analyyttistä voimaansa sekä vuosien kurinalaisuuttaan ja kokemustaan ​​tehdäkseen hyviä sijoituksia. Tyypillinen stat -lehti voi sisältää jopa 40 erilaista tietokenttää, joista kukin kertoo oman tarinansa jokaisesta hevosen mahdollisuudesta voittaa tämän päivän kilpailu. Ensimmäinen panos = 0.

Trivia Noin 47 Hevosurheilu B...

Tämä on jotain, josta uudet pelaajat voivat saada tuntuman yhdistämällä paperillaan näkemänsä sen kanssa, mitä he näkevät kilparadalla. Ammattimaiset välittäjät, kilpa-asiantuntijat ja myös järjestelmäanalyytikot tarjoavat poikkeuksellisia raportteja, jotka sisältävät joitain loistavia vedonlyöntiideoita, tippiä ja hevosurheilujärjestelmiä. Käytetty menetelmä vaihtelee ympäri maailmaa ja raiteittain.

Otetaan Väärät Suosikit

Näin tutkimme näitä mahdollisuuksia: Tämän järjestelmän käyttämiseksi sinun on ensin löydettävä kisa, jossa on vähintään kymmenen juoksijaa. Jos pitkän aikavälin voitot ovat minkä tahansa panoksen tavoitteita, tehokas strategia voi olla ero tavoitteen saavuttamisen ja sen epäonnistumisen välillä. No se on 67% kertaa, jonka odotamme paljastavan ja tuottavaa!

Vinkki #5 - Hallinnoi pankkitiliasi

Kaikki kultatappisarjamme tuotteet tulevat esille. Monet kilpailuradan rento vedonlyöjä näkevät kuitenkin avauskertoimet ennusteena. Jos m on yksi k voittajasta, ne, jotka vetoavat tulokseen m, saavat voiton (W R/k)/W m jokaisesta dollaristaan, jonka he panostavat siihen. Jotkut yleiset voittovedonlyöntiä koskevat kommentit: Sen sijaan sinun pitäisi ottaa se hitaasti ja seurata kilpailuja ja nähdä, mitkä voittaneiden hevosten määrät olivat etuna ja mitkä olivat vähemmän merkittäviä. Ilmeinen lähtökohta hevosen mahdollisuuksien voittamisessa kilpailuun on tutkimalla miten hevonen on mennyt aikaisemmin. Marriottien, omenoiden ja google -yritysten, jos se haluaa palata keskikuntaan, on tunnustettava taiwanin Kiinan maakunta, pidättäydyttävä kaikesta kritiikistä Pekingin ilmeisistä ihmisoikeusrikkomuksista, pantava täytäntöön Pekingin suuri palomuuri ja autettava mahdollistumaan sen väestönhallintajärjestelmät.

Kun on k mahdollista voittajaa, kuten Pohjois-Amerikan "paikka" -veto, jolla on k = 2 voittajaa, jaettava kokonaissumma W R jaetaan ensin k yhtä suureen osaan. Voit halutessasi jakaa kyseisen panoksen niiden 6 hevosen välillä, joilla on parhaat mahdollisuudet voittaa, kaikkien kertoimien välillä 4. Panoksentekijän on valittava kaksi hakasulkua, jotka päättyvät ensimmäiseen ja toiseen, mutta sen ei tarvitse määritellä, mikä päättyy ensin. Panoksen määrä 3/1-juoksijassa = (25/(25 + 8. )Pharoah voittaa 2 dollarilla. Hevospelaajat voivat yksinkertaisesti säätää kuhunkin käyttämäänsä tietoon sovellettavia painoja lisäämällä prioriteettia joihinkin tekijöihin ja vähentämällä muille sijoittamansa varastotietoja.

19. vaari = Vaku 18 * 1.

Tee Se Maksettavaksi Tasoitusvedonlyönnillä

Vedonlyönti pool on jaettu kolmeen erilliseen pooliin kaikista kahdeksan (40%), seitsemän (20%) ja kuuden (40%) oikein valitun voittajan yhdistelmästä. 10 panosyksikkö on 2 dollaria. Katso kilpailupäivää ja katso, mitkä numerot voittajahevosilla oli etuna ja mitkä luvut eivät olleet yhtä merkittäviä voittajien menestykseen. Nimiavaruudet, paikka, jossa voin katsoa, ​​kopioida ja oppia suoraan ammattimaiselta kauppiaalta elävässä markkinaympäristössä. Aika hidastuu maan suhteen ja pystyt kulkemaan pidemmän matkan kuin pystyisit ilman relativistisia vaikutuksia. Mitä handicappers etsii, kuten temppelin ritarit etsivät Holy Grail, on järjestelmä, joka antaa numeerisen arvon hevosille kilpailussa. Onko kenttä erityisen suuri? Vain 12 hevosta amerikkalaisen hevosurheilun historiassa ovat koskaan voittaneet kaikki kolme kilpailua. Tynnyriurheilun aloittaminen on paljon helpompaa.

Toisin sanoen he haluavat tutkia tiettyjä tietoja ja pystyä kvantifioimaan hevosen kyky yhdellä numerolla. Vaikka se on kiehtova urheilu, hyvin harvoilla ihmisillä on tarpeeksi pitkä huomionosoitus kiinnittää huomiota tällaiseen pitkään kilpailuun, joten tämä on yksi hevosurheilun vähiten suosikki tyyppejä. Vaikka hevosurheiluvedonlyönnin tyyli on vähemmän yleinen Euroopassa kuin muualla maailmassa, sitä ohjataan 'tote' -järjestelmällä, joka ottaa huomioon kaikki vedonlyöntipohjassa olevat rahaa ja määrittää voittovetojen voittokertoimet talon jälkeen. leikkaus poistetaan.

Kuinka Laittaa Panos Hevoskilpailuun

Siellä on myös mahdollisuus ansaita melko hyvää rahaa, jos tiedät mitä teet! Jos haluat todella viedä hevoskilpailuvedonlyönnin seuraavalle tasolle, opi yhdistämään erityyppiset vedot ja käyttämään niitä strategisesti. Yhdysvalloissa voit silti lyödä vetoa kolmanteen sijaan, mutta kutsumme yleensä niitä näyttelyvetoja paikkavetojen sijaan. Se on jotain, joka jokaisen vedonlyöjän on opittava, riippumatta siitä, mitä he pelaavat.

No, kuvittele, että siellä on erityinen 2 hevoskilpailu, Crown Walk vastaan ​​Catterick.

Tietopohja

Yläluokasta hevosella hevosella (esimerkiksi II-luokan voittaja, joka tulee III luokkaan) on etuna muihin nähden, mikäli se on muodoltaan hyvä. Vedonlyönti on mahdollista myös ennen kilpailun alkamista ja sitten vedonlyönti vedonlyönnillä suorittaaksesi kaupankäynnin juoksijoiden edetessä. Vedonlyöntistrategiat eksoottisille panoksille vaihtelevat. Et voi auttaa itseäsi hyppäämällä ylös, pumppaamalla nyrkkiäsi ja huutaen “Mene, vauva, mene! Joten olet löytänyt arvon ja voit nyt tehdä vedon parhaimmalla mahdollisella kertoimella kertoimien vertailutyökalumme avulla. Ottelussa vedonvälittäjä valitsee hevosparin, ja sinun on vain valittava, mikä hevonen päättyy toisen edestä. Hevosurheiluvaltion perustajat.

Juoksijan on päästävä maaliin kahdessa ensimmäisessä paikassa (seitsemässä juoksijassa tai vähemmän) tai kolmessa paikassa (kahdeksassa tai useammassa kilpailussa) (Keiba, Kyōtei ja Auto Race). Pääsy kilparatalle on usein ilmainen, jokaisessa hevoskilpailussa minimipanos on vain 2 dollaria, ja voit joskus tuoda omia ruokia ja juomia. Sinun on pohdittava, mitä etäisyyksiä hevonen on viime aikoina kulkenut, tai minkä matkan se on voittanut, sitten vertaa sitä päivän kilpailuun ja päätä arviointipuhelun avulla päättää, annetaanko hevoselle huononlaatu. Mielestäni he tekivät oikein. Verkko, "4584944", "FEED_NAME":. Jos aloitat 250 dollarin pankilla, odota, kunnes saavut 500 dollaria, ja aloita sitten vedonlyönti 2% siitä (10 dollaria) jokaisessa kilpailussa yhdessä panostusjärjestelmän kanssa. Vedonlyönti hevosilla on paljon monimutkaisempaa kuin olin kuvitellut, mutta se on todella hauskaa.

Panoksentekijän on oikein valittava kaksi kilpailun neljästä ensimmäisestä viimeistelijästä missä tahansa järjestyksessä.
Etsitkö online-kilpailukirjaa?

Hallusinaation Video Selitetty

”Huudahti komentaja richard colville, kuninkaan lehdistösihteeri, joka oli urospuolisen perillisen saapuessa. Koska laitat useita vetoja hevosellesi yhdellä vedolla, voitto/paikka ja paikka/show ovat kalliimpia. Muista arvioida suosikkisi ja valintasi ennen vedonlyöntiä ja onnea! Jos valitset puhelinlinjan reitin, niin saat valinnat ja aseta veto 30 minuutin sisällä. Pohjimmiltaan yhdistelmä Trio Ordre/Trio-vedonlyönti pääosingon kanssa, joka maksaa vähintään 5 kertaa toissijainen. Ison-Britannian parhaat moottoriurheilupaikat ja museot tarjoavat erinomaisia ​​konferenssi-, näyttely- ja juhlatiloja erinomaisella ruoalla ja juomalla sekä erinomaisella vieraanvaraisuudella. Ja jos kilpailut ovat liian lähellä toisiaan, kaiken ikäinen hevonen tulee olemaan epäedullisessa asemassa, jos se menee vastaan ​​hyvin levännyttä vastustajaa vastaan. Tämän tyyppinen veto voi olla todella kannattava, koska saat rahasi takaisin kertoimella viisi yhdelle.

Hyvä kenkä, laatikko ja pidike. Ovatko muutokset kaltevuudessa? Hevoset ilman tekijää, jotka hävisivät seuraavan kilpailun. Mutta matematiikka on tässä ratkaiseva tekijä. Katso hevosta kellarissa. Kilpailu itsessään ei välttämättä ole kovin jännittävää, mutta siinä vedonlyönti on.

Varaa meillä se nimellä 3-1, niin se on hyvä valinta arvostettu veto. Historialainen ibn khaldun kuvaa. Vaihdin kaikki 5 pyörää, mukaan lukien. Ei ollut harvinaista, että hevosia tai ratsastajia tapettiin. Melko muutama vuosi sitten kaveri nimeltä Bill James esitteli konseptin siitä, mitä nimitettiin Sabremetricsiksi. Tärkeintä on tehdä useita vedonlyöntiä yhden hevosen kanssa yhdessä kilpailuvedossa yhdessä paikassa kaikkien valittujen hevosten kaikkien mahdollisten yhdistelmien kanssa yhdessä kilpailussa.

Kielet, Valuutat Ja Kertoimet

Totuus on, että hevosurheilua ei arvosteta itse urheilun jännityksestä, tärkein syy siihen, että ihmiset katsovat sitä, koska he haluavat panostaa siihen. Onneksi online-vedonlyönnin ja online-vedonlyöntilaskurien avulla saatat tarvita vähän aikaa ja keskittymistä, mutta et tarvitse matemaattisten nerojen kirjanpitäjääsi vierelläsi, jotta se toimisi sinulle. Oletetaan esimerkiksi, että suosikki kilparadallasi oleva Jockey Jones on voittanut vain yhden kilpailun tämän kokouksen aikana mutaisella radalla. Yli kolmen ja neljänneksen mailin päässä cheltenhamissa en usko, että Nicky Hendersonin yhdeksänvuotias voittaisi koskaan kotimaista jokea, mutta hän on täällä varmasti liian tylsä. Hevosvedonlyöntijärjestelmiä on olemassa lukuisia, jotka on kokeiltu. Mieti, olisitko suunnitellut järjestelmän, joka todella toimii jatkuvasti ja tuottaa sinulle suuria voittoja sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Tämä veto sisältää myös tytäryhtiöpanokset valittujen hevosten pienemmissä yhdistelmissä; esimerkiksi jos vain kaksi neljästä hevosesta voittaa, vedonlyöjä edelleen kerää heidän kaksinkertaisen. Kuten baseball-peliohjelmassa, siinä on tietoa kaikista pelaajista.

Ennen kuin pääset tähän vaiheeseen, on ensin tärkeätä pitää mielessä, että arvovetojen havaitseminen ja osaaminen soveltaa oikein edellyttävät merkittävää kokemusta ja tietotaitoa. Kukaan ei ole koskaan kutsunut häntä kääpiöksi; he kutsuivat häntä Joeyksi, joka kaikkien mielestä oli hänen oikea nimensä. Seuraa keskustelua del marin kilparadalla. (2% 250 dollarista, EI 2 prosenttia uudesta, korkeammasta pankistasi). Vedonlyönnin on valittava kaksi hevosta, jotka sijoittavat ensimmäisen, toisen tai kolmannen, mutta voivat maaliin missä tahansa järjestyksessä. Tältä sivulta löydät linkit kaikkiin hevosurheilujärjestelmiin (vedonlyöntiin), jotka olen aiemmin tarkistanut.