8 Nopeaa Ja Helppoa Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa

Haluatko rakentaa oman myymälän? ZipRecruiter on yksi suurimmista työpaikoista maailmassa. VIPKID maksaa sinulle korkeintaan 22 dollaria tunnissa.

Sen jälkeen sinun on oltava perehtynyt muihin avaruuden merkittäviin toimijoihin, jotka voivat olla hyviä kumppaneita tai hankintamahdollisuuksia, sekä intiimiin tietoon siitä, miten kerätä rahoitusta, markkinoida tuotteitasi, palkata ja hallita parhaita kykyjä, ja pidä itsesi taloudellisesti vedenpinnan yläpuolella. Ne tarjoavat Flipper University -kurssin, jossa voit oppia kaiken kääntymisestä kuten ammattilainen ja kuinka tehdä helposti 3000–7000 dollaria kuukaudessa. He auttavat tekemään artikkeleitaan ”popiksi” ja kiinnostamaan lukijoita. Jos sinulla on vähän sosiaalisen median taustaa, voit ansaita rahaa verkossa pitämällä näitä sivuja etsimällä työpaikkoja Fiverristä. Joka kuukausi ihmisille esitetään tuhansia kysymyksiä asianajajilta, lääkäreiltä, ​​mekaniikoilta, eläinlääkäriltä ja muilta.

 • Toinen avaintekijä onnistuneissa aamiaismajoituksissa on isäntien tarjoama palvelutaso.
 • Ansaitse rahaa vuokraamalla se Sparkplugissa.
 • Valmistajat voivat lähettää ohjeita, kun ne tekevät räätälöityjä tuotteita myytäväksi.

Vaikka sinulla olisi jo kokemusta tai freelance-asiakkaita, nämä verkostot voivat olla loistava tapa lisätä tulojasi ja pitää työ tulossa viettämättä liikaa aikaa kylmään informaatioon. Nyt tämä saattaa kuulostaa paljon, mutta voitto on sen arvoinen. Voit ansaita ylimääräistä rahaa vuokraamalla tavaroitasi ottamalla paljon korkealaatuisia kuvia. Yritykset ulkoistavat nämä työpaikat usein palvelujen, kuten Amazonin mekaanisen Turkin, kautta. Jos haluat oppia uutta ohjelmistoa tai sinulla on kokemusta äänen editoinnista, voit laittaa näytön itse.

Onko sinulla jo salkku? Aloita käymällä UpWorkissa ja kirjaudu sisään. Mainitse ne sisältöön. Lue lisätietoja ansaitsemisesta YouTuben ja Google AdSensen avulla.

Ryhdy Bloggeriksi

Jos sinulla on ajotie tai omistettu paikka, jota et käytä, vuokraa se Craigslistissa tai muussa palvelussa. MyEquipment4Rent - Listaa sähkötyökalut, pihanhoitovälineet, siivoustarvikkeet ja muut varusteet tällä vertaisverkkovuokraussivustolla. Palkka on näiden yritysten kanssa noin 14–24 dollaria tunnissa. Voit esimerkiksi myydä joitain käytettyjä tavaroita tai investoida luomaan joitain digitaalisia malleja, joita voidaan sitten myydä tuotteilla. Taidesi on jo kokopäiväinen työ, mutta sinun on myös vietettävä paljon aikaa älykkääksi liikemieheksi. Ensimmäisen 90 päivän kuluttua varat ovat käytettävissä talletettavaksi seuraavana arkipäivänä.

Älypuhelin on tarpeen töiden vastaanottamiseksi ja käsittelemiseksi. Tein 50 dollaria tarkistamaan musiikkia! Yksi yksinkertainen tapa ansaita rahaa kotoa on auttaa muita suorittamaan tehtäviä virtuaaliassistenttina. Monet suositut e-kirjat ovat alle 50 sivua. Parasta on, että voit suorittaa tutkimukset melkein milloin tahansa. Siellä on paljon mahdollisuuksia, mutta usein ne eivät maksa tarpeeksi tai eivät sovi aikatauluusi ja elämäntyyliisi. Kokin ruokailukokemukset - Laita kulinaistaitosi myyntiin järjestämällä ryhmäaterioita ChefsFeed-alustalle. Katso tämä luettelo tavoista ansaita ylimääräistä rahaa päivätyön, kokopäiväisen opiskeluajan tai perheesi hoidon välillä.

Mutta voit voittaa pienempiä palkintoja joka kerta kun pelaat ja voitat. Kaikkien tähän mennessä mainitsemiemme tapojen lisäksi voit harkita myös ansaitsemista vanhanaikaisella tavalla ylimääräisellä hälinällä. Jos olet kiinnostunut, katso heidän ILMAINEN 7-päivän kurssi, joka opettaa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää. Täällä lataat kuvauksen ja joitain valokuvia. Mutta entä jos puhumme tuhansia enemmän kuukaudessa tai jopa kymmeniä tuhansia enemmän? Tutustu vuoden 2020 paneeliin. Rakenna myyntisuppilot. Maksukynnys on 10 dollaria, mikä on pienempi kuin monien muiden yritysten.

Ole Omaishoitaja

Vuokratuotot kertyvät kuukausittain ja maksetaan seuraavan kuukauden 15. päivänä. Riippumatta siitä, mikä on valintasi, sinun on tehtävä perinpohjainen tutkimus ja syvälle syvälle joka keikan valintaan, jonka valitset. Rekisteröidy ilmaiseksi Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Paribus on palvelu, jonka avulla voit selvittää, ovatko verkkokaupoissasi tekemäsi kaupat sinulle hyvitystä. Hmm, isännöimme aina ystävämme koiria, joten tämä saattaa olla käyttökelpoinen sivutoimisto! Se on rehellinen tapa ansaita elantonsa, mutta sinun on oltava halukas käyttämään aikaa ja työskentelemään joskus pitkiä ja kovia tunteja.

UpWork korvasi muut tunnetut sivustot Odesk ja Elance.

Tule Konsultiksi

Rahdinvälittäjät auttavat rahdinantajia, joiden on siirrettävä rahtia pisteestä A pisteeseen B, etsimällä rahdinkuljettaja (kuljetusyhtiö), joka kuljettaa rahtia hieman vähemmän kuin rahdinantaja on valmis maksamaan heille. Jos työskentelet kokopäiväisesti kuten minä, sinun on maksimoitava sivutulosi mahdollisimman nopeasti. Jos sinulla on ovela puoli, laita se hyvään käyttöön. Vaikka suurin osa ihmisistä suosii nopeaa käteistä, älä alenna "hitaita" keikkoja, koska ne saattavat maksaa enemmän pitkällä tähtäimellä.

Jotta vaihtoehto olisi mukana tässä luettelossa, sen on oltava todellinen tapa ansaita rahaa ja sillä on oltava potentiaali maksaa korkeampaa kuin toimeentulopalkkaa. Tai voit kohdistaa palveluitasi blogeihin ja verkkosivustoihin käyttämällä ansaita lisää kirjoittamista -ohjeita. YouTube ei ole ainoa paikka, jossa voit ansaita rahaa videoista, sen sijaan voit lähettää ne VideoHive-markkinoille ja tarjota niitä myytäväksi. Cringe kun näet kielioppivirheitä? Jos olet hyödyllisempi käsilläsi - ehkä olet kevyt käsi siveltimellä tai hieman kirvesmiehellä -, miksi et siis kiinnitä mainosta Gumtree-kaltaiselle sivustolle tai paikalliselle sanomalehdellesi? Voit myös ansaita paljon rahaa verkossa koodaamalla uusia taitoja Amazon Alexalle. Kollegani Robert Farrington, The College Investor, on hyvä esimerkki henkilöstä, joka konsultoi verkossa epätodennäköiseltä toimialalta. Ja sinun ei tarvitse huolehtia tietosi turvallisuudesta!

Kokeile Sosiaalista Kauppaa.

Kun olet selvittänyt perusteet, voit rentoutua missä tahansa, missä lapset ovat: Jos sinulla on korkealaatuisia tuotteita myytävänä, sinulla on runsaasti online-kauppapaikkoja, joita voit käyttää. Muista aina pitää ajan tasalla aikataulu kaikista vuokraasi. Usko tai älä, uima-allashalliliiketoiminnassa on valtava mahdollisuus. Rahan ansaitseminen verkossa vie tietysti kärsivällisyyttä ja vaivaa.

Ansaitse Rahaa Laihduttamalla

Verkkokartoitusten tekemisestä vanhojen vaatteiden vuokraamiseen tai myyntiin, iPhonen kääntämiseen jonkun toisen maan kansalaisille ja jopa edullisten tuotteiden ostamiseen paikallisesti vain myydäksesi ne korkeammalla hinnalla Amazonissa. Ilmainen kurssini hajottaa koko blogin aloittamisprosessin uskomattoman yksinkertaiseksi 7 päivän prosessiksi, jonka aikana siirrytään 0: sta parhaiden blogiviestien ideointiin, julkaistaan ​​(ja mainostetaan) ensimmäistä blogiviestääsi vain viikossa. Nyt tiedän mitä ajattelet. Haluatko oppia ansaitsemaan rahaa kotoa? Tämä tarkoittaa, että sinun on oltava paljon tietoa ja noudatettava tätä tarkistusluetteloa: Mitä kapea taitosi, arvosi ja kiinnostuksenkohteet risteävät?

Monien töiden kohdalla sinun ei tarvitse edes poistua kodistasi, vain kirjoittamalla asiakirjat kieleltä toiselle. Nämä ideat saavat pyörät kääntymään. Jos haluat tyhjentää talosi tilaa ja sinulla on iso pino kirjoja, joita olet pitänyt liian kauan, voit ansaita rahaa myymällä kirjojasi ja oppikirjojasi verkossa.

 • Aloita ansaitseminen ylimääräisiä tuloja koiran hoito tänään.
 • Jotkut heistä, kuten The Examiner, kompensoivat osallistujia kirjoitettua artikkelia kohti tuotettujen mainostulojen perusteella.
 • Ajattele sivustoja, joita luet säännöllisesti.
 • Mitä parempi arvostelu, sitä suurempi bonusmaksu.

Ruoan toimitus: UberEats, GrubHub, DoorDash ja Postmates

Sen sijaan saat osakkeita toivoen saada osinkoa tulevista voittovaroista. Nämä tehtävät voivat olla mitä tahansa äänitiedoston kirjoittamisesta tai lauseen uudelleenkirjoittamisesta, artikkelin oikolukuun, muutaman puhelun soittamiseen ja kaikkeen väliseen. Varmista, että tarjoat viitteesi ja että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, jos Fido loukkaantuu tai sairastuu.

Jo olemassa olevia kotitöistä on paljon töitä. Mitä on tarjolla voisi olla aivan mitä tahansa, kirjoittamasta ja kääntäminen, sosiaalisen median lähettämistä, pelaa kepposia ja opetuksen luomiseen musiikkia, selostusta ja lyhyitä videoleikkeitä ihmisiä ympäri maailmaa! Pienet työt tarkoittavat yksinkertaisesti pieniä töitä (tai tehtäviä), joiden suorittaminen vie muutaman sekunnin tai muutaman minuutin. Sen sijaan, että ansaitsisi rahaa tilauksilla, YouTube-kanavat perustuvat perinteiseen mainontajärjestelmään.

Lue hänen luonteensa haitoista ja haitoista! Se vaihtelee, mutta Danielle sanoo, että on erittäin mahdollista tuottaa vähintään 100 000 dollaria tai enemmän tuloja 18 kuukauden sisällä. Kuinka aloitan? Valitse aikataulu, jonka voit pitää. En voi syyttää heitä: Ansaitse, kun teet ostoksia, suoritat tutkimuksia, pelaat pelejä, katsot videoita ja paljon muuta. Liity verkkovastaavien foorumeihin ja ota yhteyttä itraderiin saadaksesi tällaista työtä.

Sisällysluettelo

Hanki korjauksesi huolehtimalla muiden ihmisten houkutuksista - ja maksa siitä. Kun pallo liikkuu, YouTube tarjoaa kumppaniohjelman, joka voi auttaa yritystäsi ansaitsemaan rahaa entisestään. Kuinka valita mitä ostaa ja myydä. Paribus-kaltainen palvelu Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle.

JoyRun - Anna ruokia vapaa-ajallasi JoyRun-sovelluksella ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Virtuaaliassisteilla (VA) on suuri rooli keikkataloudessa. Osakemarkkinat voivat näyttää pelottavilta tulokkaille, ja se voi olla helppo tapa menettää rahaa, jos et tiedä mitä olet tekemässä. Ennen kuin vuokraat paikkasi: ✔️ Hanki tervetuliaispaketti - Kun postikaverit ovat todenneet, että olet oikea henkilö (eikä sarjamurhaaja), he lähettävät sinulle postituspussin ja ennakkomaksukortin postissa, jota käytät toimituksiin. Muista vain, että sinun on ensin puhuttava kotivakuuttajasi kanssa. Trim analysoi kuukausittaiset menosi ja etsii paikkoja, joissa saatat joutua käyttämään ylimääräisiä menoja, kuten unohdetut kuukausittaiset liittymät (meillä kaikilla on) tai laskut, jotka ovat markkinoiden keskimääräistä korkeampia.

 • 10 vaihetta blogin perustamiseen puolella ilmaiseksi 20 000 sanan oppaani blogin perustamiseen ja sen rakentamiseen tuloja tuottavaksi yritykseksi tänään.
 • Tilaa uutiskirje ja hanki The Money Manual -sovelluksen todistettu rahaa ansaitsevat ja säästövinkit suoraan postilaatikkoosi.
 • Löysin Craigslistista henkilön, joka myy heitä 75 dollarilla kappaleelta noin tunnin ajomatkan päässä minulta.
 • Nyt tämä vie aikaa ennakkoinvestoinnin.
 • OK, tämä ei ehkä ole niin hohdokas kuin aiemmin mainittu keikka, mutta se on silti aika pirun mahtava!
 • Ajattele pöytien viimeistelyä tai vanhojen levyjen muuttamista taiteeksi.

Ansaitse rahaa YouTubessa.

Drop-ship-liiketoiminta on se, missä olet ”välimies” valmistajan ja asiakkaan välillä. Vaikka tämä on tehty vuosikymmenien ajan henkilökohtaisesti, on olemassa orastava sivusto, jonka avulla notaarit voivat käyttää palvelujaan verkossa. Verkko-ohjaajatyöt vaativat yhä enemmän ja voit ansaita paljon rahaa opettamalla verkossa opiskelijoille Intiassa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja kaikkialla maailmassa. Ja ei, sinun ei tarvitse aina olla alasti!

Useimmat kirkot tarjoavat kokeiluja toisinaan. Maksaa verkosta hakemisesta Kiinnostaako ansaita rahaa tekemällä jo verkossa tekemäsi? Tämä johtuu siitä, että AQA: n (kaikki vastatut kysymykset) ja Mauren 118212: n kaltaiset yritykset tarjoavat palveluita, joiden avulla ihmiset voivat kysyä heiltä tekstiviestin kautta. Suosittuihin palveluihin kuuluvat sisustusmaalaus, ihmisten auttaminen liikkumisessa, asennus ja asennus sekä yleiset yleismiehen korjaukset. Tavoitteena on parantaa käyttäjien hakutuloksia. Tein yli 200 dollaria alle vuodessa! Joko yritys on sosiaalisessa mediassa, tai se epäonnistuu.

Peerspace - Peerspace on kauppapaikka, jonka avulla voit löytää ja varata ainutlaatuisen tilan mihin tahansa toimintaan. Hogue on kirjoittanut useita julkaisemiaan kirjoja verkossa luodakseen jatkuvan passiivisen tulolähteen. Jos kuitenkin luulet ansaitsevan todellista rahaa ilman paljon sitoutumista, sinulla on toinen asia tulossa. Jos sinulla on kärsivällisyyttä ja kykyä istua pitkiä aikoja ja nähdä yksityiskohtia, sinun tulee harkita kirjoittamista. Shipt - Päivittäistavaroiden toimituspalvelu, joka palvelee tällä hetkellä kaupunkeja Yhdysvaltain eteläosissa. Jos sinulla on kokemusta tietyltä alueelta, saatat pystyä tarjoamaan opastusta ja asiantuntemusta muille. Napsauttamalla tätä löydät talon istumamahdollisuudet lähelläsi. Ja heillä on myös todella hauskoja tutkimuksia.

ENeighbor

Lisätietoja lukemalla kuntopalkkiosovelluksen haaste, jossa tarkastelemme kuinka paljon voisimme ansaita käyttämällä BetterPointsia tai Sweatcoinia. Kuinka saada kokopäiväinen asuminen työskentelemällä kotoa. Toinen hieno asia tässä on, että yrität yleensä koordinoida aikoja maailmanlaajuisesti, joten saatat pystyä tekemään tämän keikan varhain tai myöhään, mikä saattaa toimia muille töillesi tai velvollisuuksillesi. Tiesitkö laillisesta tavasta ansaita rahaa, joka meidän pitäisi lisätä luetteloomme? Tammenterho tarjoaa nyt uusia avattuja tilejä.

Löydä kohteita, jotka tiedät myyvän alle niiden täyden arvon (joko verkossa tai kauppasivustojen, kuten SlickDeals, kautta).

Tule Ohjaajaksi Kurssin Sankariksi

Jos ne eivät enää sovellu tai eivät sovi nykyiseen elämäntyyliisi, sisällytä ne yllä mainittuun autotalli- tai online-myyntiin. Mutta mitä enemmän vaihtoehtoja annat asiakkaillesi, sitä suurempi on mahdollisuus, että myyt. Usein nurmikon ylläpito vuokrataan kolmannelle osapuolelle, kuten sinä. Voit vuokrata parkkipaikkasi hyvästä rahasta - varsinkin jos asut suurkaupungissa, kuten New York tai DC, missä pysäköinti on rajoitettua ja sisätilat voivat hakea jopa 300 dollaria kuukaudessa. Sinua saatetaan myös ottaa ajoittain yhteyttä mielipiteistään ja vastata kysymyksiin.

On useita suuria yrityksiä, jotka etsivät aina ammattilaisia ​​liittymään työskentelemään kotoa -asiakaspalvelun edustajina mainostamaan tuotteitaan ja palveluitaan. Ei ole myöskään sopimusta, joten kun löydät oikean keikan, voit vapaasti peruuttaa tilauksesi ilman lisävelvoitteita. Kirjoita kirja tai e-kirja Onko sinulla tarina, jonka haluat kertoa? Vaikka kilpailuihin pääsy on pääosin vain onnea ja se ei tarjoa taattua tuloa, olet yllättynyt siitä, kuinka moni ihminen on luopunut päivätyöstään ottaakseen kokoonpanoon ”kokopäiväisen ammatin”.

Tutustu vaihe vaiheelta -ohjeeseeni blogin perustamisesta tyhjästä, suosituimmista markkinarakoista, jotka ansaitsevat eniten rahaa ja tuottavat eniten liikennettä. Jos olet tosissasi jonkin verran tulojen tuottamista verkossa, passiivisten tulojen tulisi olla yksi ainoista tavoitteistasi. Voit myös lisätä ansiosi ohjaamalla ystäviä Slice the piirakkaan. Kyllä, piirakka ei ole liian suuri, jotta voit nauttia yksin.

 • Aloitin PT Money -yrityksen vuonna 2019, ja siitä lähtien sivusto on kasvanut huomattavasti, katsottu nyt yli 200 000 kertaa kuukaudessa.
 • Selvitä, ovatko kaupat velkaa rahaa.
 • Onko lämpötila mukava?
 • Vaikka autosi jää harvoin käyttämättä tarpeeksi kauan vuokratakseen sen vierailevalle kuljettajalle, voit silti mahdollisesti “vuokrata sen” kääntämällä ajoneuvosi liikkuvaan ilmoitukseen.
 • Paras osa tästä on, sinun on löydettävä esineet ja lähetettävä ne Amazonille, loput hoidetaan Amazon FBA: n toimesta.

Opeta Englantia Verkossa

Kesti rouva Joka päivä esiintyy tuhansia uusia verkkosivustoja, ja jokainen niistä tarvitsee suunnittelutyötä. Englannin opettaminen ja ohjaaminen toisena kielenä on hieno tapa ansaita rahaa verkossa, puhumattakaan siitä, että avaat joitain ovia matkustaaksesi ympäri maailmaa, jos haluat. Seuraavaksi rakenna pieni verkkosivusto ja varmista, että houkuttelet hakukoneiden hämähäkkejä käyttämällä avainsanoja, joita ihmiset todennäköisesti etsivät etsiessään majoituspaikkaa omalla alueellasi. Mutta on olemassa paljon todistettuja tapoja, joilla voit aloittaa rahan ansaitseminen jo tänään ilman pitkää käynnistysaikaa rakennuksen käynnistämisessä tai oman freelance-liiketoiminnan hankkimisessa.

Avain ansaita rahaa online-kuvillasi on ajattelu laatikon ulkopuolella. 1 henkilökohtaisen rahoituksen sääntö on, että kulutat vähemmän kuin ansaitset. Sen sijaan, että laittaisit sen luottokortille, he voivat mennä Lending Clubiin ja ottaa henkilökohtaisen lainan paljon alhaisemmalla korolla. Ihmiset ovat hyödyntäneet blogejaan sijoittamalla AdSense-mainoksia, myymällä omia tavaroitaan, myymällä tytäryhtiötuotteita, haastamalla mainostilaa ja paljon muuta. Jaan kaiken, mitä olen oppinut viimeisen vuosikymmenen aikana, vetämällä omasta kokemuksestani ansaita jatkuvaa 20 000 dollaria kuukaudessa tai enemmän sivutuloja (päivätyöni puolella) verkkolähteistä, kuten tytäryhtiöistä, kursseista, freelancerista ja muita tapoja ansaita rahaa verkossa, joita tutkimme tässä oppaassa.

Mutta jos pidät nämä yksinkertaiset säännöt mielessä, sinusta ei tule yhden kodinhuijausten monien töiden uhria. Puhelinkeskukset palvelevat yrityksiä, joilla ei ole ketään vastaamaan puhelimiinsa 24 tuntia vuorokaudessa. Vaihtoehtoisesti voit tutustua ilmaiseen oppaaseesi oman blogin perustamiseen 10 minuutissa! Koska nostamatta sormea, saan jatkuvasti seuraavia sähköposteja: Mutta sen sijaan, että koputtaisit vain oville heti lunta, yritä saada muutama ”asiakas” varaamaan palvelut ennen kuin lumi tulee. Shopify-kaltaiset sivustot ovat helpottaneet kuin koskaan rakentaa räätälöitävä, tehokas verkkokauppasivusto viikonloppuna ja aloittaa tuotteiden myynnin nyt. Uber - Uber on sananlaskutalouden sananlaskun 800 punnan gorilla.

Myy Lahjakortteja, Joita Et Koskaan Käytä

Pyramidi-järjestelmässä ei ole tuotetta, mutta monitasoisella markkinoinnilla periaatteessa myyt tuotteita, mutta saat myös palkkion jokaiselle viittauksellesi, joka myös itse myy tuotteita. Paitsi, että huomaat heti parannukset organisaatiotaidoissasi, mutta jos laitat tavaroitasi myytäväksi verkkosivustoilla, kuten eBay, Poshmark tai Mercury, voit ansaita rahaa verkossa myös ilman sijoituksia. Se kuulostaa todennäköisesti melko satunnaiselta, mutta se on hullu, minkä tyyppisiä yhteisöjä voit rakentaa ja kerätä ihmisiä ympäri. Palkkaa syrjäseuduista tulevia ihmisiä hoitamaan hallinnollista työtä. Sijoittamissovellukset, kuten tammenterho, pyöristävät jokaisen tekemäsi oston ja sijoittavat eron, ja voit valita salkun, joka vastaa riskinottokykyäsi. Sivustolla on yli 40 luokkaa, lahjoista vaatteisiin ja syötäviin, tuhansilla luetteloilla.

AviaCode - yritys, joka palkkaa etälääketieteellisen koodauksen ammattilaisia.

Kiinnitä Lompakko Hoikuttamalla

360Training - toinen verkkokurssiympäristö, jossa voit syndikoida oppitunteja. Ja se on paljon ennustettavampaa kuin huutokauppapaikat tai myyntitapahtumat kolmansien osapuolien myyjille (mukaan lukien Amazon), jotka yleensä antavat ostajille ja myyjille mahdollisuuden suunnitella omat maksujärjestelynsä. Huomaa vain, että jotkut näistä sivustoista voivat lähettää sinulle roskapostia, joten käytä alias-sähköpostiosoitetta ja poista mahdollisimman monta tarjousta.

Uudenaikaisena opettajana voi olla hermostuminen. Jos et ole kiinnostunut kiinteistöjen fyysisestä omistamisesta, Roofstockin kaltainen yritys on täydellinen sinulle. Jos etsit tapoja ansaita rahaa ilman sijoituksia, olemme keksineet 28 todistettua tapaa, joilla voit viedä sinut oikeaan suuntaan. Uskon, että monilla ammattilaisilla on tapana kiinnittyä tiettyihin asioihin unohtamatta tärkeimpiä asioita. Tilaa ilmainen palvelu ja ansaitse rahaa takaisin, kun teet ostoksia verkossa - se on todella niin yksinkertaista. Jos sinulla on käsintehtyjä tai taitavia tuotteita, Etsy on upea markkinoida ja myydä (bonuspisteet, jos tuotteesi on suunnattu naispuolisemmalle yleisölle) eBay: Se on niin yksinkertaista.

Silti jokainen tarvitsee aloituspaikan, riippumatta siitä, kuinka nöyrä se voi olla. Vielä parempi, jätät suurimman osan logistiikasta Amazonin käsiteltäväksi siinä, jota tunnetaan nimellä FBA (Amazon täyttää). Valitettavasti se on myös eniten työtä, koska joudut tekemään tutkimuksen itse nähdäksesi kuka tarjoaa ohjelmia (ne luetellaan yleensä verkkosivun alatunnisteessa). Käytä e-kirjaa tilaisuutena kertoa ihmisille syvällisemmästä kirjasta Amazonissa ja lopuksi seurata edistyneiden kirjojen tarjoamista. Rover on täydellinen paikka aloittaa! Voit helposti määrittää joogastudion tai alueen kotisi, terassille tai autotalliin ja kutsua asiakkaasi kotisi istuntoihin. On paljon helpompaa löytää luotettavia tapoja ansaita rahaa verkossa oleskelupaikoistasi. Yelp voi antaa sinulle erityisiä kutsuja.

Hanki Maksu Suoritettavista Tehtävistä Verkossa

Jos olet kiinnostunut, tässä on luettelo parhaista paikoista löytää etätöitä tänään: S, Kanada tai Yhdistynyt kuningaskunta. Jos vihaat neuvotteluhintoja, mutta haluat pienemmät laskut, tämä sovellus on sinun tapa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus nostaa rahaa heti yrityksen tarjoamaan ilmaiseen Visa-pankkikorttiin; se tarkoittaa, että voit työskennellä muutaman tunnin ja käyttää sitten näitä varoja tarvittaessa samana päivänä. Tämä voi olla hauska tapa saada palkkaa ja auttaa yrityksiä samaan aikaan! Kohteet, joissa on tietty teema, kuten kankaasta valmistetut lehmät tai violetit esineet. Tai löydä yhteisöstäsi tarve, joka saattaa tarvita osoittamista.

Niinkin suuria kuin heidän tietokoneensa ja ohjelmistonsa, he eivät silti pysty 100-prosenttisesti korvaamaan sitä, mitä ihmiset voivat tehdä. Ehkä vihaat ajamista niin paljon, että autosi istuu autotallissa 80% ajasta. Siinä vaiheessa voit päättää ottaa keikan kokopäiväisesti. Jos etsit ainutlaatuista tapaa käyttää rahaa, harkitse palvelua kuten M1 Finance. Pankki-mainostaja ei ole tarkistanut, hyväksynyt tai muuten hyväksynyt kommentteja. Varmista, että he ovat kaikki tietoisia palveluistasi ja ovat valmiita kulkemaan käyntikorttisi ympäri.

Mutta jos aiot myydä gourmet-ruokia, joudut soittamaan paikalliseen terveysosastoon ja selvittämään alueesi säännökset. Kirjoitatko historiallisia romanromaaneja tai tietokirjallisuutta, sinun on valittava keskittymisalue ja asiantuntemus. Periaatteessa he palkitsevat sinua skannaamaan päivittäistavarasi (joko sovelluksen tai lähettämän skannerin kautta). Heidän uraauurtava ridesharjoitusalusta tarjoaa mahdollisuuden perustaa omat taksipalvelusi ja ansaita rahaa omalla aikataululla ajaessasi naapureitasi.

Selvitä vain etukäteen, minkä tyyppisiä myyjiä on ja tarvitsetko alueellasi lisenssiä syötävien tuotteiden myyntiin.

Perussäännöt

Kuinka perustaa oma virtuaalinen kirjanpitoyritys ja ansaita 80 dollaria yli tunti ilman velkaa. Onko sinulla pari ylinopeuslippua levylläsi? Kyselyt ovat yleensä melko lyhyitä ja suloisia, ja ansaitset rahaa joka kerta, kun suoritat yhden. Koska työkaluja ja apuohjelmia on runsaasti, blogin perustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Katso todellakin, Learn4Good and Remote. Rover on yhä suositumpi markkinapaikka, joka yhdistää koiran omistajat lähialueen koiran kuljettajiin. Ansaitset rahaa jokaisesta jättämästäsi arvostelusta!

Et halua vuokrata autoa vahingossa, kun piti mennä tieretkelle. Sinun on erotuttava ja saa ihmiset haluamaan napsauttaa videosi. Siellä on todella hyödyllisiä strategioita. Monet kaupunginosat suunnittelevat vuosittaista tai puolivuosittain järjestettävää telakkamyyntiä. Kuinka tulla kirjanpitäjäksi. Aloita Bluehostin käyttäminen 3 dollarilla. Craigslistin ”keikat” -osa. Kerro meille kommenteista!

Eräänä päivänä voit jopa luoda oman menestystarinan. Vastuuseen kuuluu suurten ja pienten yritysten puhelut. Pohjimmiltaan se on koirille tarkoitettu Airbnb; sinä määrität omat hinnat ja saatavuuden, ja Rover hoitaa maksut ja kattaa vakuutukset ja eläinlääkärin apu. Tarvitsetko esimerkkejä innostaaksesi sinua? On todennäköistä, että sinulla on ainakin yksi satunnainen lahjakortti haudattu lompakkoon tai laatikkoon jonnekin, jota et koskaan koskaan käytä. Kun olet palannut kotiin, skannaa vain tuotteen viivakoodi ja ota kuva kuitista.

Auttaa Muita

Muista, että tavoitteena on säästää rahaa, yritä olla lisäämättä saldoja tai pidentää kausia. Opeta luokka symposiumilla. Sinun on katsottava kaikki ohjelmat tietyssä soittolistassa, joten ole varauduttava ja valmista popcorn valmis! Päivittäinen kuljettajani on Capital One Venture -kortti, joka ansaitsee 2 pistettä jokaisesta kuluttamastaan ​​dollarista ja jolla on tällä hetkellä 50 000 pisteen liittymisbonus (arvo 500 dollaria), kun olet kuluttanut 3 000 dollaria seuraavien 3 kuukauden aikana. MusicMagpie vs. Zapper, CeX, Ziffit ja Momox.

Myy Koulutus!

Verkkotutkimukset ovat yksi työkaluista, joita monen miljardin dollarin markkinatutkimusteollisuus käyttää kerätäkseen palautetta kuluttajilta, joka auttaa yrityksiä ja valmistajia parantamaan tai kehittämään uusia tuotteita. Onko sinulla paljon tietoa tietystä aiheesta? Onneksi tänään on olemassa laaja valikoima ilmaisia ​​tapoja ansaita rahaa puolella. Ja stressi tarkoittaa mahdollisuutta. Vaikka sillä ei olisi paljon seurantaa, opit ilmaisemaan itseäsi paremmin, mikä auttaa myös arjessa.

Siksi Microsoft yrittää lisätä oman hakukoneensa Bingin käyttöä. Opeta sitten heille! Koska paljon palkittuja luottokortteja ei edes peritä vuosimaksua, voit saada tämän rahan ilmaiseksi, jos et koskaan maksa korkoja ostoksillesi. Kutsu minua hulluksi, mutta jos aiot viettää vapaa-ajan puolella touhuen, sinun pitäisi odottaa ansaitsevan enemmän kuin minimipalkka. Englanti on liiketoiminnan globaali kieli. Pidimme itsellemme muutaman toteen kerätä sadevettä ja myimme loput hyvää voittoa varten. Yksi parhaimmista paikoista myydä ei-toivottuja henkilökohtaisia ​​tavaroita on Decluttr, verkkosivusto, joka ostaa käytettyjä tuotteita suoraan kuluttajilta.

Auta Googlea parantamaan

Ohita muistokirjat paperiin, jäljitä sukulaiset seuraamalla sosiaalista mediaa, ota sitten heihin yhteyttä ja tarjoa apua jäljellä olevan omaisuuden lajitteluun, siirtämiseen ja myyntiin. Voit vapaasti avata oman Storenvy-myymälän, jossa voit lähettää kohteitasi, asettaa omat hinnat ja saada ostajat löytämään alustalla. Minkä tahansa alan palveluksessa haluatkin työskennellä konsulttina, sinun on pystyttävä osoittamaan asiakkaillesi, että olet pätevä neuvomaan heitä. Jos etsit tapoja ansaita rahaa sijoittamatta paljon aikaa tai vaivaa, nämä ovat sinulle.

Käännä tavaroita voittoa ansaitaksesi rahaa kotoa. Tiedätkö kuinka monta nurmikkoa on kaupungissasi tai edes naapurustossasi? Palveluiden, kuten Fiverr ja UpWork, kanssa itsesi ilmoittaminen freelance-kirjoittajaksi on helpompaa kuin koskaan ennen: Tämä on hauska. Mutta uudet määräykset ja Internet ovat muuttaneet sitä keksimällä joukkorahoitteisia kiinteistöalustoja.