17 todellista tapaa ansaita ylimääräistä rahaa kotona ja verkossa Kanadassa

WhatUsersDo - Palkka on 8 dollaria (tai enemmän) testiä kohti. Lue hieno painatus. Myy käyttämättömät lahjakortit. Kuten copywriting ja web-kehitys, on myös paljon mahdollisuuksia kokemuksesta riippumatta. Korvaava opetus - Tunnen melko monia ihmisiä, jotka korvaavat opettavat sekä osa-aikaista että kokopäiväistä ja rakastavat sitä. Tarkista ohjelmisto. Varatut ihmiset, joilla ei ole paljon vapaa-aikaa, haluavat ulkoistaa tehtäviä. Älä unohda kuittiasi!

Jos olet vasta aloittamassa rakentamassa yleisöä itsellesi ja haluat hyödyntää jo aktiivisesti sisältöä etsivää yhteisöä, voit valita isännöidä ja myydä verkkokurssiasi esimerkiksi Skillshare- tai Udemy-sivustolla. Se on loistava tapa työskennellä kotoa ja ansaita kunnollista rahaa "oikealla" työllä. Mainosta blogiasi. Ryhdy virtuaaliassistentiksi. Sosiaalisen median avulla on nyt enemmänkin tapoja ansaita ylimääräistä rahaa kuntoalalla kuin vain yksi yhdessä -harjoittelu.

Muutoin löydät paljon palveluita, jotka auttavat muokkaamaan ja rakentamaan showsi paikalleen, kuten UpWork ja Fiverr.

Älä tyydy saamaan kaksi näistä kolmesta ominaisuudesta, kuten Gaiman ehdotti. 40/ääni minuutti. Vaikka jokaisella yrityksellä on oltava suora yhteys, voi olla aikaa vievää, riippumattomilla myyjillä voi usein olla paljon parempia tytäryritysmaksuja kuin Amazonilla ja ne tuottavat sinulle suuremman voiton. Voit jopa rakentaa Facebook-ryhmän ja käyttää vaikutusvaltaasi siellä tuotteiden myymiseen ja mainostamiseen. Koota kurssi.

Siksi on epätodennäköistä, että pystyt aloittamaan osallistumisesta sponsoroiden kanssa.

Kuinka Ansaita Ylimääräistä Rahaa Myymällä Tai Vuokraamalla

On kuitenkin mahdollisuuksia ansaita rahaa kotona ottamalla työpaikatutkimuksia laillisista yrityksistä. Amazonin kumppaniohjelma on hyvä paikka aloittaa, sillä sinulla on yli miljoona erilaista tuotetta, joista voit valita jopa 10 prosenttia, ja tilaamasi myynnin. Mitä katsella markkinoilla seuraavaa viikkoa varten, sivusto Asicminervalue. Jotkut UX-suunnittelijat ansaitsevat jopa 135 000 dollaria!

Jos etsit joustavaa ja hauskaa tapaa ansaita rahaa kotona, aloita verkkokyselyillä. Palkkaa syrjäseuduista tulevia ihmisiä hoitamaan hallinnollista työtä. Menestyivätko hyvin? Sisustussuunnittelijaksi tulemiseksi (tämä eroaa sisustussuunnittelijasta) suosittelen perustamaan verkkosivuston, ottamaan laadukkaita valokuvia työstäsi, kysymään ystäviltä ja perheeltä, voitko työskennellä heille ilmaiseksi auttaaksesi lisäämään portfolioni, kun olet loi kiillotetun visualisoinnin työstäsi ja voit sitten alkaa veloittaa palvelustasi. Ehkä sinun pitäisi kirjoittaa e-kirja ja myydä ne Amazonissa tai Barnes and Noblessa. Jos sinulla on kuitenkin paljon asioita, joista sinun on päästävä eroon, harkitse vanhan koulun käymistä ja autotalli- tai pihakauppaa. Liity luettelooni saadaksesi rikkaan elämän nyt.

Sijoita Osakemarkkinoille

Jos omistat auton, mutta tuskin käytät sitä, voit ansaita helposti rahaa verkossa vuokraamalla sen Turossa. Iphonen kehitys, kaupankäyntirobotit voivat auttaa kauppiaita varmistamaan, että he ovat aina vuorovaikutuksessa markkinoiden kanssa, jopa silloin, kun he eivät fyysisesti pysty siihen. Lisätietoja varainhankinnasta täältä. Tämän ei tarvitse pelottaa sinua. On olemassa lukuisia yrityksiä, jotka palkkaavat yrityksiä opettamaan englantia kieltä lapsille ulkomailla, erityisesti Kiinassa. Suunnittele sitten vain joitain T-paita-logoja tai iskulauseita ja lähetä ne Merch-tiliisi. Tule "napsauttajaksi" napsauttajaksi. Voit pyytää maksua milloin tahansa niin kauan kuin sinulla on vähintään 20 dollarin saldo.

On mahdollista ansaita jopa 75 dollaria tutkimusta kohden.

Editions

Miksi ei listata sitä Airbnb: hen ja ansaitset satoja ja jopa tuhansia dollareita prosessissa. Autotallimyynti on varmasti nopein tapa päästä eroon ei-toivotusta sekaannuksesta nopeasti, mutta voit tehdä enemmän verkossa, jos olet valmis odottamaan vähän kauemmin. Nykyään on saatavana useita hyvämaineisia verkkokauppaalustoja.

Lahjojen käyttäminen muiden auttamiseksi on monenlaista. Sinulla ei ole tehtäviä, ennen kuin saat sanan huoneestasi. Koulutuksen sisältö: Dosh antaa jäsenille rahaa takaisin asioista, joita he tekevät joka päivä. Liity toimistoon ja katso, mitä lähelläsi on käytettävissä.

Arvioi Jäsenyytesi

Voit lunastaa pisteitä käteistä tai lahjakortteja varten. Joten jos tiedät tiesi neulan ja langan ympärillä, kotona toimivan kirjontayrityksen perustaminen saattaa olla oikea idea sinulle. Lahjoittaminen voi olla melko helppoa, ja jotkut miehet lahjoittavat jopa 2-3 kertaa viikossa. Care-verkkosivustot. Sinulle voidaan maksaa yrityksen tietojen jakamisesta, ravintoloiden tai hotellien suosittelusta tai tweettokuvista, joissa sinä käytät tai käytät tuotteita. Katso lisätietoja täydellisestä ilmoituksesta.

Näiden rakennusten omistajat tarjoavat tyypillisesti siivouspalveluita vuokralaisille. Mitä etuja se tarjoaa? Oman vanhemmuusblogin luominen ei voi olla vain tapa ansaita rahaa, mutta se voi myös auttaa sinua yhteydenpidossa muihin vanhempiin ja ymmärtämään niitä hulluja unettomia varhaisempia vanhemmuusvuosia (se on entistä helpompaa, älä huoli!) Työnhakijoilta voidaan myös veloittaa maksu pääsystä korkeammin palkattuihin työpaikkailmoituksiin. Tutkimuksen mukaan kymmenen suurimman YouTube-tähtituoton joukko toi 127 miljoonaa dollaria kesäkuusta 2019 kesäkuuhun 2019. Aloita rakentamalla salkku ja tavoittamalla sitten LinkedIn asiaankuuluvien yritysten vaikutuspiiriin vaikuttaviin yrityksiin nähdäksesi, kiinnostavatko he sinua joukkueen opettamisesta.

  • Tiesitkö, että voit aloittaa tilauksen tietosi perusteella, joka on melkein puhdasta voittoa?
  • Pelastaminen ja jälleenmyyminen.
  • Esimerkiksi yritykset haluavat tietää mitä teet verkossa, joten he maksavat Nielsenin kaltaisille tiedonkeruulaitteille tiedon keräämisen.
  • 13 Pienten työpaikkojen poisto VOISIN/Getty Images Jos sinulla on kysyntää, voit aina löytää omituisia työpaikkoja naapurustostasi, verkostoitua reaalimaailmassa löytääkseen reaalimaailman töitä.
  • Jos vietit tuon ajan kerätäksesi ylimääräistä rahaa muilla keinoilla, se helpottaisi haluamasi intohimon harjoittamista.

Maksaa Terveydestä

Bing on valmis antamaan sinulle pisteitä, jotka voidaan ansaita lahjakorteille. Kaikki myynnin tuottamiseksi. Muista lukea temppuni onnistuneen autotalli-myynnin ajamisessa (tein satoja kaivoksellani - ja jopa 1200 dollaria vuodessa). Lisäksi voit ansaita niin paljon tai vähän kuin haluat aikataulustasi riippuen. Aivan kuten henkilökohtainen avustaja, virtuaaliassistentit voivat hoitaa esimerkiksi kiitoskorttien lähettämisen, tapaamisten varaamisen, kukien lähettämisen ja paljon muuta. Lue lisää tehtävistä mekaanisella Turkilla. Minimimäärä ansaitsemiasi pisteitä on 5000, ennen kuin saat vastineeksi 5 puntaa Amazonin tositteen. Jokainen maan kiinteistönomistaja on vakuuttunut maksavansa liikaa kiinteistöveroa.

Kotona Päivähoito

Voit rakentaa yhteisön esimerkiksi blogin avulla. Jos etsit tapoja ansaita rahaa sijoittamatta paljon aikaa tai vaivaa, nämä ovat sinulle. Voit mennä sivustoille, kuten UpWork, iWriter, WriterBay, FreelanceWriting, TextBroker, ExpressWriters. Voit valita koiran kävelijäksi, isännöidä koiran päivähoitoa tai hallita koiria ja kissoja yön yli kotona. Valitse alusta, jonka haluat opettaa. Suositeltava kauppapaikka, tavoitteenamme on tarjota sinulle tehokkaita strategioita, jotka auttavat sinua hyödyntämään tuottoasi. Tiimimme jäsen oli viimeksi osa 36-jäsenistä paneelia, joka katseli televisiomainoksia ja vastasi niitä koskeviin monivalintakysymyksiin.

Online-ohjelmistojen, kuten ClickFunnels (arvostelu), Optinmonster (arvostelu) tai Sumome, kanssa aloitussivun luominen on erittäin helppoa, mikä tekee tästä menetelmästä ansaita rahaa verkossa todellinen mahdollisuus. Aivan kuten kyselyissä, voit jakaa mielipiteesi kohderyhmissä tai markkinatutkimuksissa. Minulla on myös ollut onnea löytää hyviä tutkimuksia Ipsos i-Sayn kanssa (voit lukea koko arvosteluani täältä). Kirjaudu sisään Fiverriin ja hanki työpaikkoja sosiaalisten sivujen ylläpitämiseksi. (Grammarly voi ilmoittautua ilmaiseksi ja on pelastusohjelma kielioppivirheiden tarkistamiseksi verkossa!) Tästä syystä aloin korottaa korkojani. Voit ansaita rahaa takaisin aina ostaessasi verkossa Ebates-palvelun kautta.

Asetit vain alueen, jolla voit työskennellä ja seurata komentosarjoja ottaen puheluita asiakkailta. Ansaitse rahaa harrastuksesta. Voit tehdä tämän myös laajemmassa mittakaavassa, esimerkiksi verkkosivustolla.

Jos Haluat Ansaita 1000 Dollaria Kuukaudessa

Mutta rahaa ei maagisesti tule tilillesi. Et ehkä aina saa täysimääräistä arvoa - joku saattaa maksaa sinulle 18 puntaa yhdestä 20 euron arvosta - mutta se on käteinen, jonka voit käyttää sinne, missä todella tarvitset. Kuljettajat voivat ansaita jopa 400 dollaria kuukaudessa sopimalla, että heidän ajoneuvonsa kääritään mainostajan tarjoamalla vinyylisarralla (autokäärellä). Kysy erityisiä kysymyksiä tehtävistä, jotka sinun tulee suorittaa, kuinka sinulle maksetaan palkkaa ja kuka sinulle maksaa.

Huomaa, että jotkut alla olevista linkeistä ovat kumppanilinkkejä ja ansaitsen palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle.

Äänitä ääni Kirjoittamiseen

Voit jälleen ansaita rahaa Twitchillä (pelivirhesivusto) kanavasi kävijöiden tuottamista mainostuloista. No sinulla onnea, koska CouponChief on valmis maksamaan sinulle jakamaan kuponkeja muiden ihmisten kanssa. Kun kaikki vitsailut syrjään, kun yritys on palkannut sinut, tarjoat heille vain kokemuksesi ostoksilla tai ruokailla. Siksi palkkiot ovat paljon korkeammat, koska yrityksillä on suurempia markkinointibudjetteja kuin nöyrillä bloggaajilla. Rakastatko surffata tai osallistua muihin lomaurheiluun? Tämä on yksi korkeimmista rahat takaisin -maksuista, joita tarjotaan ostoksille Amazonissa. Ansaitset pisteitä, jotka voidaan lunastaa käteisellä tai Amazonin lahjakorteilla. Tämä tekee siitä kuulostavan huijaukselta, mutta se ei oikeastaan ​​ole.

Jos sinulla on varahuone, jota et koskaan käytä, etkä jaa kotisi jakamista, Air BnB voi olla uskomaton tulolähde. Itse asiassa jotkut johtavista verkkomarkkinoijista, kuten Neil Patel, Frank Kern, Dean Graziosi, David Sharpe, John Reese ja monet muut, käyttävät ilmaista plus-lähetysverkkoa ja kirja-suppiloja pienten omaisuuksien tekemiseen. Save the Student on vain yksi esimerkki onnistuneesta verkkosivustosta, jonka Owen Burek aloitti yliopistossa ensimmäisenä vuonna, josta on sittemmin tullut kokopäiväinen ja mittava yritys. Kehitä vahvoja kaavionlukutaitoja, koska pidät kauppojasi useimmissa päivissä tai kauemmin, voit tehdä kaupan tiistaina, sanotaan sitten mennä nukkumaan ja herätä päivää myöhemmin ja tarkistaa kauppasi. Suosittelen, että merkitset tämän luettelon kirjanmerkkeihin, jotta voit palata siihen sopivana ajankohtana. Jotkut asiakkaat haluavat voidakseen tavoittaa sinut puhelimitse tai Skypen kautta, joten he ovat jo valmiita asettamaan ja käyttämään niitä. Nopea/Medium Palkkion nopea nopeus riippuu siitä, ohjaatko alustaa vai henkilökohtaisesti; kummallakaan tavalla, se todennäköisesti ei vie kauan. Kirjoitin lähinnä aikakauslehdille ja jouduin luottamaan etanapostiin lähettämään luonnoksia ja kyselyjä. Tiedätkö ne ylhäältä alas suuntautuvat keitto- tai käsityövideot, joista et vain näytä pääsevän pois näinä päivinä?