40 Parasta Kotitöitä Ja Sivukeikkoja (päivitys 2019)

USM on ollut toiminnassa vuodesta 1988 ja tarjoaa perus-, jatko- ja jatkotutkintoja 170 000+ opiskelijalle. Voit ansaita rahaa kotona tekemällä palkallista laillista työtä kotityöstä, mutta ole varovainen Internetissä ruttoivien monien ikävien töiden takia. Copywriter - Olemme jo kattaneet kirjoittamisen ja muokkaamisen edellisessä kohdassa. Lue kymmenen tutkimussivustomme analyysi selvittääksesi mikä sopii sinulle parhaiten. Nautitko puhumisesta ystävillesi? Jos sinulla on auto, voit toimittaa paketteja Amazon Flexille ja olla oma pomo ja ansaita ylimääräistä rahaa. Jotkut kirjoitustyöt maksavat tunnissa ja toiset artikkeleita kohti.

Kokeile esimerkiksi lisätä malleja piirroksiin tietokantoihin, 99Designs-alustalle tai Creative Marketiin, missä suunnittelijat määrittävät oman hinnan taideteoksilleen. Aloita ansaitseminen tästä taitosta kääntämällä asiakirjoja tai tulkkina. Rakastat sitten päivätyötäsi tai et voi odottaa lopettamista, olet ehkä ajatellut saada kotitöistä sivutöitä. Kaikkikokoiset yritykset tarvitsevat kirjoitettua sisältöä, kuten blogiviestit, verkkosivun kopion tai e-kirjat. Lisämaksullisen sisällön tarjoaminen artikkeleissasi (e. )Verkkosuunnittelu voi olla tyydyttävä ja hauska työ kotona kaikille, jotka ovat sekä luovia että teknisesti kiinnostuneita - ei ole sääntöä, jonka mukaan et voi olla molemmat! Blogituloja on tunnetusti vaikea ennustaa, ja heilahtelevat villinä kuukausittain, etenkin kun he aloittavat ensimmäisen kerran. Kun olet löytänyt työn, joka ansaitsee rahaa kotona työskennellessäsi, muista käyttää tätä rahaa siihen, mihin alun perin aiot käyttää sitä.

  • Hyvää lastenhoitoa voi olla vaikea saada aikaan, joten on tärkeää, että yrityksesi malli on hyvin harkittu etukäteen.
  • Mutta totuus on, että kaikki eivät voi laulaa tai toimia.

Voit ansaita missä tahansa 25 dollaria/viesti - 1 000 dollaria/viesti pituudesta, tutkimuksesta ja yrityksen budjetista riippuen. Jos niin, saatat pitää myös näistä: Voit tarkistaa sähköpostiuutiskirjeeni sukeltaaksesi tähän edelleen, mutta oikeilla strategioilla, joilla kasvatat verkkotunnuksen hallintaa ja blogiliikennettä, voit käyttää konsultointitulojasi nopeuttaaksesi blogin kasvua sisällön ja linkkien avulla.

ILMAINEN TARKASTUSLUETTELO Haluatko ansaita jopa 40 dollaria/HR, joka työskentelee kodista? Mainosta myytäviä hiuksiasi sivustolla, kuten HairSellOn tai millä tahansa muulla, jotka ovat siellä. Se voi olla mitä tahansa kitaratunneista englannin kielen puhumiseen paikallisen kuntosalin harjoitteluohjelmaan. Kuinka aloittaa blogi aloittelijoille: Ansaitse rahaa kirjanpitäjänä, joka auttaa ihmisiä järjestämään paremmin taloudellisen kirjanpidon, yritykset ja budjetit/suunnitelmat. Ja jos käytät Ways To Wealth-yksinoikeuslinkkiä, saat 50 prosenttia alkuperäisestä hinnasta, joka on 7 dollaria. Kokeile kotitöistäsi tuottaa podcast!

Yhden kuukauden aikana verkkoon ladataan enemmän videosisältöä kuin TV on luonut 3 vuosikymmenen aikana. GlassDoorin mukaan WyzAntin hinnat ovat 24–36 dollaria tunnissa. Verkkokauppa, - Jotta voit käyttää Forex-kaupankäynnin sovellusta, sinun on ensin ladattava se. Verblio antaa sinun laskuttaa viikoittain maksua varten. Tätä voit helposti rakentaa puolelle vain muutamalla tunnilla työtä viikossa, mutta sinun on pysyttävä johdonmukaisena ja julkaista suurta sisältöä säännöllisesti.

Joten vaikka saatat ansaita 1 dollaria.

Lemmikkien Hoitoa

Sen on luonut Holly Johnson, joka ansaitsee tällä hetkellä kuusi lukua vuodessa vain kirjoittamalla verkossa! Lisäksi freelancerina työpaikkojen saaminen ei ole vaikeampaa kuin normaalin työn saaminen. Esimerkki aikaisemmista tuloksista, lyhyessä ajassa tämä ala on kerännyt suuren joukon ihmisiä ympäri maailmaa, jotka ovat kiinnostuneita tällaisesta verkkokaupasta. Mutta vaikka suurin osa Fiverrin käyttäjistä ansaitsisi alle 100 dollaria kuukaudessa, 30% onnistuu ansaitsemaan vähintään 100–499 dollaria. Sinun ei kuitenkaan tarvitse paljon kokemusta ansaitaksesi hyvää palkkaa. Voit valita työaikataulun ja milloin haluat nukkua ja herätä. Sen osa-aikatyöt ovat 100% etäiset. On monia laillisia yrityksiä, joilla on tämä rooli, kuten TrymyUI, WhatUsersDo, Userfeel, Usertesting jne.

Et voi kumota kotona työskentelemisen arvoa ja suosiota. Jos olet kiinnostunut jälleenmyyjäksi, tutustu Glenin YouTube-kanavaan, jossa hän jakaa paljon vinkkejä ja vinkkejä. Valitse mikrotehtävät Amazon Mechanical Turkiltä. Toiset vievät enemmän aikaa - esimerkiksi työskentelevät osa-aikaisesti U-Haul-varausagenttina tai tarkistavat Leapforcen hakutulokset - mutta maksavat enemmän. Tallenna ja päivitä jatkuvasti pienyritysten rahoitustapahtumia Keskimääräinen palkka: Tämä ei ole vielä "kotona", vaan joustava tilaisuus. Online-ohjaajatyöt ovat nyt suosittu tapa työskennellä kotoa ja ansaita hyviä tuloja. Uutiskirjeiden kirjoittamisesta blogin kirjoittamiseen tai jopa yksinkertaiseen sähköpostiohjelmaan asiakkaille - kaikki alkaa kirjoitetulta sanalta.

Ääninäyttelijät

Gina HorkeyHandbookista tarjoaa loistavan freelance-kirjoituskurssin aloittelijoille auttamaan heitä kasvattamaan yritystoimintaa ja alkaa ansaita rahaa alle 30 päivässä. Hakemuksesi hyväksymisnopeus riippuu alueen kysynnästä. Kyllä, voit työskennellä kotoa ja ansaita rahaa. Käytettyjen tavaroiden online-myyntipaikkoja ovat: Toisin sanoen, et tarvitse uraa jatkamaan tutkintotodistusta tai graafisen suunnittelun tutkintoa. Ajattele pöytien viimeistelyä tai vanhojen levyjen muuttamista taiteeksi. Muut yrittäjyysideat, missä suurin osa heistä aloittaa oppimisen? Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi alle, niin saat välittömän pääsyn kurssilleni, joka on ollut esillä Forbesilla, Business Insiderillä ja yrittäjillä.

Sinun on sijaittava Yhdysvalloissa työskennelläksesi heidän puolestaan.

Hyödynnä Luottokortin Liittymisbonus

LiveOps on asiakaspalveluyritys, joka palkkaa erilaisia ​​edustajia ympäri maailmaa. Upea tapa päästä alkuun on kuitenkin listaamalla palvelut verkkosivustoille, kuten 99designs tai Fiverr. Yleensä voit odottaa tekevän noin 8–12 dollaria tunnissa. Tämä on vanha, tunnettu yritys, jolla on toisinaan kotipohjainen puhelintyö tiedon keräämistä varten. Swagbucks on legit ja se on maksanut jäsenille toistaiseksi yli 360 miljoonaa dollaria! Aloitin tämän blogin elokuussa 2019. Liittyvät tuotteet, brent-raakaöljyn katsotaan yleisesti edustavan hinnoittelua Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Mikä tekee päiväkaupasta vaikeaa?, olen oppinut kokemuksesta. Sinun on vain läpäistävä testi.

Löydä Työ Talonmiehenä

AirBnB tarjoaa loistavan resurssin ihmisille, jotka haluavat vuokrata varahuoneen tai jopa koko kodin. Monet yritykset palkkaavat VA: ita, jos he etsivät apua online-hallinnollisissa tehtävissä (sähköposti, kalenterin hallinta, tietojen syöttäminen, tekninen tuki jne.) Voit halutessasi tarkistaa tämän kappaleen tavoista säästää rahaa nopeasti. Voit saada palkan, kun olet ansainnut 10 dollaria. On monia menestyviä ihmisiä, jotka tekevät tämän ja ansaitsevat tonnin rahaa! Jos pidät eläimistä, kannattaa ehkä harkita Roverin liittymistä lemmikkien hoitajaksi. Aloita koulutuskurssi, joka opettaa sinulle yhteiset taidot, joita tarvitaan virtuaaliassistentiksi. Jos tarvitset apua budjettisi työskentelemiseen pysyäksesi kotona, tämä ilmainen ohjelma opastaa sinut prosessin läpi askel askeleelta.

Aloita asiantuntijana yhdellä pienellä markkinaraolla yleisön kanssa, jolle olet täysin katettu. Hän loi tämän ILMAISEN 7 päivän sähköpostikurssin auttaakseen muita pääsemään alkuun. Voit myös ottaa kuvia ja myydä niitä sivustoille, kuten Shutterstock. Voit kuitenkin löytää paikallisista sanomalehdistä myös paikallisten yritysten tarjoamia ilmoituksia. Hidas - kaikki, mikä todennäköisesti vie yli kuukauden. Tämän oppaan tarkoituksena on auttaa sinua löytämään parhaat lailliset työpaikat kotona, jotka voivat auttaa sinua ansaitsemaan todellista rahaa.

Kirkasta Viestintää - Puhelinmyynti

Isäntäiltä veloitetaan yleensä kiinteä 3% varausta kohden. Mieti, kuinka paljon aikaa haluat käyttää tähän työhön, missä taitosi olisivat tehokkaimpia ja ovatko löytämäsi työpaikat laillisia. Mene tänne hakemaan Blue Zebrassa tai lue ensin Blue Zebra -katsaus. Yli 44 miljoonaa amerikkalaista viettää vapaa-ajallaan työtä sivutoiminnassa, sanoo rahoituspalveluyrityksen Bankrate julkaiseman raportin mukaan. Unohda kasvot radiolle, sinulla voi olla ääni siitä!

Piki työtaulukoissa lueteltuihin näkymiin - kutinaatko löytääksesi laadukkaan työn kotitöistä? Yksi suosittu sivutoimisto on sijoittaminen kiinteistöihin. ShutterStock, iStock ja BigStock ovat tunnetuimpia valokuvatietokantoja. Tilastojen mukaan vaikuttajamarkkinointi on noussut 90-kertaisesti vuodesta 2019.

Parhaimmat mahdollisuudet ovat hakijoilla, joilla on kokemusta vieraanvaraisuudesta ja korkeakoulututkinnosta vieraanvaraisuudesta tai jollain vastaavalla alalla, kuten matkailuhallinnossa. Urasivustot, kuten todellakin, voivat olla loistava paikka aloittaa työnhaku. Onko treenaaminen tärkeä osa elämääsi? Tiesitkö, että voit maksaa ostoksille? Tämä on jälleen vain ylimääräistä rahaa.

Ennen kaikkea en koskaan suosittelisi ostamaan jotain, jota sinulla ei ole varaa tai jota et ole vielä valmis toteuttamaan.

Arvostele Kamaa

Osa-aikatyön vinkki: Tieteenaloja on paljon. Yritysten ja bloggaajien kääntyessä yhä enemmän podcastien ja videoiden saavuttamiseen yleisönsä tavoin, näistä välineistä tehdään usein kirjallinen sisältö markkinointitarkoituksiin tai koulutusmateriaaleihin. Siellä on satoja pieniä tehtäviä, kuten sivun jakaminen, tuotteen tai sivun arviointi tai arviointi, lyhyen artikkelin kirjoittaminen, Googlen etsiminen, suosittelun luominen tai monia muita yksinkertaisia ​​ja helppoja tehtäviä. Lue hänen luonteensa haitoista ja haitoista! Itse asiassa se on jotain, jonka minä ja ystävämme olemme sekoittaneet (vaikka ilman tähän mennessä suurta menestystä).

Tutkimuksen mukaan noin 50 prosentilla nykyaikaisista yrityksistä puuttuu ammattitaitoisia työntekijöitä. Voit napata eBay-tilin täältä ja ottaa oppaan myyntiin. Yksi parhaimmista paikoista ansaita rahaa verkossa tällä sivutoimistoidealla on Swagbucks. YouTube-mainokset - jos saat paljon näyttökertoja, mainonta voi olla hyvä tulolähde. Monet alennussovellukset, kuten Ibotta, tarjoavat käteisalennuksia päivittäistavarakaupoissa. Paljonko ansaitset, tietenkin, riippuu kokemuksestasi ja taidotasi sekä projektityypistä. Voit todennäköisesti tehdä ostoksia verkossa, koska se on kätevää ja säästät rahaa verrattuna tiili- ja laastimyymälään. Aloita Flexjobs-palvelu tänään.

  • Myynti Etsyllä ei ole helppoa, mutta oikein tehty voi tuottaa huomattavia tuloja.
  • Ei ihme, tämä on yksi suosituimmista tavoista ansaita rahaa joustavilla aikatauluilla ja viikkomaksulla.
  • Tämä vie vain muutaman minuutin.
  • Mitä teet täällä, löydät työnantajille kykyjä.

Online-valmentaja

Monissa tapauksissa voit alkaa veloittaa enemmän näistä töistä sen jälkeen kun olet tehnyt sen jonkin aikaa ja olet todistanut kelvollisuutesi. Sinun tulisi ensin valita markkinarako markkinoiden tekijöiden perusteella. Riippumatta siitä, mitä teet, et todennäköisesti pääse pakenemaan sisällöstä. Outsourcely on 100% ilmainen etätyöntekijöille. Aloittaminen ei todennäköisesti maksa mitään muuta kuin vähän markkinointia, koska sinulla on todennäköisesti jo työkalut ja resurssit.

Täältä löydät työpaikkoja sekä lähtötason työntekijöille että niille, joilla on kokemusta molemmista Yhdysvalloista. Tunnit opetetaan yleensä Skypen kautta tai ennalta nauhoitettuina. Toimii samalla tavalla kuin yllä kuvatut Ebates. Tule myyjäksi Fiverrissä. Forex, trendSpider on yksi palvelu, joka on panostanut paljon vaivaa tarjotakseen karttoja, jotka eivät ole vain kauniita ja moderneja, vaan myös sellaisia, jotka pystyvät tarjoamaan sinulle reaaliaikaisen markkinatiedon. Tee sisustus.

Tämä on työ kotona ihmisille, jotka haluaisivat opettaa muille kuin englanninkielisille puhumaan keskustelevaa englantia. Verkkosivustoista ja työtaulukoista ei ole pulaa laskeutuakseen tuhansista käytettävissä olevista freelancer-keikoista. Ajattele sitä, jokainen verkkosivusto tarvitsee jonkun kirjoittamaan sisältöä. Lastenhoitoyrityksen ajaminen kotonasi voi olla tuottoisaa, jos se kestää vain pari tuntia tai koko päivän. Kun siirrymme kohti yksilön taloutta, tulojasi rajoittavat vain tietosi ja palvelusi. Jos rakastat kuitenkin kirjoittamista ja haluat auttaa ihmisiä, heillä on melko paksu iho ja olet valmis tekemään useita tunteja ilmaiseksi (monta, monta tuntia!) Cardpoolilla on myös kioskeja ja kassa-avusteisia paikkoja, jotta voit saada käteistä paikan päällä. Pääomatappiot, muutamia termejä, jotka usein rajautuvat, ovat seuraavat:. Ainoa osa-aikatyön haittapuoli on, että sinun on investoitava aikasi rahaan.

Online-kirjoitustyöt - Freelance-kirjoittaminen

Pysy kirjautuneena, kun teet haun. Aloitin ensimmäisen blogini vuonna 2019 ja myin sen kaksi vuotta myöhemmin. Olemme lähettäneet linkkejä useimpiin niistä tässä artikkelissa. Jos asut kaupunkiseudun metropolissa, jolla on keskittynyttä varallisuutta, henkilökohtaisille ostospalveluille on kysyntää alueellasi. Se ei kuulosta lainkaan työltä. Käy lähimmällä kirpputorilla, Craigslistissa tai Freecycle-sivustolla. Voit tehdä tarjouksia kaikenlaisista sopimustöistä useilla toimialoilla ja osaamisalueilla. Välittäjän tukemat kaupankäyntijärjestelmät, et ehkä tiedä, mutta monilla muilla lainkäyttöalueilla tilanne on päinvastainen. Laaja joukko yrityksiä tarvitsee työntekijöitä syöttämään järjestelmäänsä erilaisia ​​tietoja riippumatta siitä, käytetäänkö näitä tietoja varaston tai lähetysten seuraamiseen, liiketoimintasuunnitelmien luomiseen tai suorituskyvyn tai tuotannon mittaamiseen.

Kokopäiväiset/Osa-aikaiset verkkotyöt: Jos sisältösi on tarpeeksi hyvä, se voi nopeasti muuttua virukselliseksi päivinä, ja sinusta tulee seuraava kaupungin julkkis vain tekemällä mitä rakastat ja nautit. Noin viisi suurta yritystä, jotka palkkaavat näitä tehtäviä, työskentelevät säännöllisesti. On monia verkkosivustoja, joihin voit liittyä tutorina ja ansaita vähintään 20 dollaria tunnissa.

Joel ajaa hyvin vähän, koska pyöräilee töihin, joten hänen mielestään tämä sivutoimisto on paras niille, joilla on pidempi työmatka.

Pienet Työpaikat

Nyt hän ansaitsee yli 200 000 dollaria vuodessa pelkästään kirjoittamisesta. Daily Star kertoi vuonna 2019, että Ison-Britannian vlogger Zoella teki 50 000 puntaa kuukaudessa videoistaan, jotka osoittivat hänen ostospaikkoja, vaikkakin yli 16 miljoonalla tilaajalla hänen arvioitu nettovarallisuus on 4 miljoonaa puntaa. Ja hieno uutinen on, että asiakkaat etsivät aina video- tai äänieditoria. Esimerkiksi ystävien ja ammatillisten kontaktien kautta; jakamalla portfoliosi sosiaalisessa mediassa; tai ottamalla yhteyttä suoraan yrityksiin (esim. )Verkkosivuja ostetaan ja myydään koko ajan, mutta tietysti kaikki eivät onnistu, joten jatka varoen. Jos sinulla on taitoja, jotka tarvitaan menestymiseen tällä areenalla, voit tehdä kirjaimellisesti pienen omaisuuden.

Jos rakastat ostoksia ja sinulla on tyyliä ja muotia, voit mainostaa palveluitasi ja löytää työtä henkilökohtaisena ostajana. Jotkut ihmiset kuitenkin ilmeisesti pärjäävät täällä. Erittäin vaihteleva. Jokainen, joka unelmoi pystyvänsä työskentelemään pyjamassaan, oli joko jumissa unesta siitä, tai he joutuivat jonkinlaiseen kirjekuorien täyttöhuijaukseen, joka maksoi rahaa eikä koskaan toteutunut palkkasummalla. Ymmärrä riskisi suvaitsevaisuutesi, kO), jolla on pitkä kannattavuus ja nuori ja todistamaton mutta potentiaalinen osake, kuten Pinterest (NYSE:. Kyselyjen tekeminen ei tee rikkaiksi. Tämä on helppo työ, jonka jokainen laiska voi tehdä! Tiesitkö, että voit ansaita rahaa osallistumalla makukokeisiin? Koska erilaisten tutkimusten mukaan nämä ovat joitain halutuimpia ja parhaiten palkattuja kotona tehtäviä töitä.