10 Parasta Kotona Työskentelevää Työtä

Määräajan kuluessa asiakkaan hyväksymästä työstäsi (virstanpylväs) on 10 päivän pitoaika. Heillä on kuitenkin toimistoja myös Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, ja ne tarjoavat mahdollisuuksia 130 maassa ympäri maailmaa. Mutta vaikka suurin osa ihmisistä haluaisi vaihtoehdon työskennellä etäyhteydessä, monet he eivät vain tiedä mistä aloittaa. Se on yksinkertainen kaava, kun olet vasta aloittamassa; mitä haluan kutsua Enfroyn 3: ksi liikettä: Holly laski freelance-kirjoittamiseen kappeliin. Tämä Upworkin infografia osoittaa, että 57. Katso palkkatiedot Amazonin Virtual Locations -työsivulta.

Haastattelin Briania, joka on kasvattanut paikallisen liiketoimintansa kuuteen lukuun vuodessa tekemällä tämän, 650 000 dollaria tarkalleen. Transkriptionistina transkriptoit videon tai äänitallenteet kirjoitetuiksi sanoiksi. Koska heidän työnsä voidaan joskus tehdä puhelimitse tai verkossa, markkinatutkimuspäälliköt voivat toisinaan järjestää kotona tehtäviä töitä.

Syntyitkö uskomattomalla äänellä, joka sopii mainoksiin ja muihin videoihin täydellisesti? Digitaalisen valmennusteollisuuden kukoistaessa on lisääntynyt useita uravaihtoehtoja ja yhä useammat asiantuntijat ovat kääntyneet toisten puoleen saadakseen apua eri aloilla. Suuri sivutuloihin. Mutta muutaman kuukauden kuluttua juhlat alkoivat kuivua ja hän tajusi, että se oli paljon vaikeampaa kuin hän ajatteli. Lisenssit ja säännöt, 10 heti kun binaarinen vaihtoehto vanhenee. Kaikilla toimittajista asianajajiin kuuluu ääni, että he tarvitsevat tekstityksen, eikä heillä ole aikaa tehdä sitä itse. Valitset haluamasi toimittajan ja lähetät sitten kirjat ennakkomaksupaketissa ja saat maksun sekillä tai PayPal-käteisellä, kun tavarat vastaanotetaan.

 • Jeri aloitti suoramyynnin uransa räpylällä ja näytti siltä, ​​että hän olisi löytänyt täydellisen työn kotona mahdollisuudesta.
 • Toiseksi Google tarjoaa muita tapoja ansaita rahaa kotoa.

100 + Upea Työpaikka Vammaisille Ihmisille, Jotta Voit Päästä Sinut Ulos Ja Ansaita

Humantic maksaa ihmisille kuunnella tallennettuja puheluita ja luokitella ne. Olet vastuussa vaatimusten lähettämisestä, valittamisesta ja jopa hylkäämisestä. Arabia-Englanti kaksikielinen. Sitten tämä työ on erinomainen vaihtoehto sinulle. Leapforce palkkaa kotiagentteja hakukoneiden arvioijien töihin eri kielillä.

Joten jos palkattu, saatat auttaa auttamaan Apple-tuotteita käyttäviä asiakkaita. Voit kommunikoida potentiaalisten asiakkaiden kanssa sivuston kautta ja varata maksamiskeikkoja. He tekevät tämän löytääkseen ratkaisuja ja ymmärtääkseen heille annettavan tiedon. Glassdoor: n mukaan lemmikkieläinten hoitajat voivat tehdä missä tahansa 500–1000 dollaria kuukaudessa. Kehittyvät mielipiteet, se voi johtua osittain siitä, että heidät erotetaan köyhyyden todellisuudesta - elävät ylemmän luokan kuplassa. Bloggaaminen on edullinen ja helppo aloittaa. Mutta kun kyse on sosiaalisen median markkinoinnista, suurin osa ihmisistä voisi käyttää apua mainontaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, Pinterestissä ja muissa kanavissa. Ja tässä kirjoitat pelin. Belay palkkaa osa-aikaisia ​​ja kokopäiväisiä etätyöntekijöitä auttamaan asiakkaitaan hallinnossa ja tehtäväprojektien hallinnassa.

 • Apple on yleensä aina avoin palkkaamaan uusia kotona toimivia neuvonantajia ja muita töitä kotitöiltä.
 • Michelle matkustaa ympäri maailmaa ja ansaitsee yli 100 000 dollaria kuukausittain bloginsa kautta, joten hän tietää mitä hän puhuu.
 • Tiedän, että suosittelen vain tuotteita, työkaluja, palveluita ja resursseja, joita olen henkilökohtaisesti käyttänyt ja joiden mielestäni olen todella hyödyllisiä, en pienten palkkioiden vuoksi, jotka teen, jos päätät ostaa ne.
 • Saadaksesi uuden lähestymistavan puhelinpohjaisiin töihin, saatat päättää tulla neuvoa-antavaksi neuvonantajaksi kohtaan Piste kotona.
 • Suorita SEO-avainsanatutkimus ETSY-, Amazon- ja verkkosivustolistamme, auttamalla tuotteita löytämään ja sijoittautumaan nopeasti tärkeille avainsanoille.
 • Asenna vain älypuhelimellesi hyviä myyntisovelluksia ja säilytä hyvä vastaanottaja ja heidän yhteystiedot.

Unelmaidesi Online-työ Odottaa

Sinulla on oltava päällikkö tai Ph. Valitettavasti suuret yritykset hallitsevat hakutuloksia. Tämä luettelo on laajin täällä. Tarkista yllä olevasta linkistä vaatimukset, mahdolliset palkat ja tällä hetkellä palkkaavat yritykset. Jotkut kehittäjät ovat käyttöliittymiä: Jos sinulla on tutkinto tai pätevyyskirja tällä alalla, voit ansaita mukavan palkan vuosittain (väitetysti 45 000 dollaria ja enemmän). Sinulla on kuitenkin oltava vähintään 15 dollaria kirjoittajatililläsi, jotta voit saada maksun. Tämä on versio viestistä, joka julkaistiin alun perin 14. syyskuuta 2019 ja päivitettiin 20. maaliskuuta 2019.

Tämä on yritys, joka palkkaa kirjoittajat työskentelemään kotona ja tuottaa kirjallista sisältöä asiakkailleen. Kaikki tämä luettelo ei myöskään ole teknisesti kotona. Ilmoittautuaksesi kumppaniohjelmaan napsauta YouTube-asetuksia, tarkista Salli mainosten vieressä oleva ympyrä ja napsauta sitten Näytä lisäominaisuudet. Rekrytoijilla on huono edustaja, koska jotkut ovat siemeniä. Vain viikossa opit kaiken, mitä sinun on tiedettävä blogin onnistumisesta. Jos huomaat "hyvännäköisen" verkkosivuston "huonolta" ja olet hieman teknisesti taipuvainen, saatat pystyä hiomata taitosi verkkosivustojen suunnitteluun ja rakentamiseen. Laillinen tutorointiyritys, joka palkkaa ESL-opettajia Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Katso lisätietoja paljastamiskäytännöstämme.

Pienet Työpaikat

Paras tapa pitää lemmikkieläinhoitajana on se, että pätevyyseläinten rakkaus ja paljon kärsivällisyyttä vaativat vain pätevyyden hankkimiseen (vaikka erikoistuneemmat ja lääketieteellisemmin tehtävät tehtävät saattavat edellyttää lisäkoulutusta ja todistusta). Maksu vaihtelee välillä 30–350 dollaria riippuen aiheen monimutkaisuudesta ja tarinassa tarvittavien lähteiden määrästä. Jos jotain ei myy, palauta se vain heille tai pyydä heitä allekirjoittamaan luopuminen tuotteen lahjoittamisesta paikalliselle hyväntekeväisyysjärjestölle, kun listaus on päättynyt ilman kiinnostusta.

Liity testaajaksi Test IO: lla. Tätä tulisi pitää vain lisätuloina. Ne, joilla on neuvontakokemusta ja koulutustausta, voivat ansaita 15–25 dollaria tunnissa, kun taas ylemmän tason neuvonantajat, joilla on yli 10 vuoden kokemus, voivat jopa ansaita 50 dollaria/tunti. Monet räpylät ansaitsevat suurimman osan rahoistaan ​​myymällä Ebayssa tai Facebook Marketplacessa. Oli aika, kun kotona työskentely oli unelma, mutta viime aikoina työpaikkoja on ollut paljon, joita voit tehdä omasta paikastasi.

Tietoja Blogi

Puhutpa sitten siitä, mitä näet Craigslistissa, eBayssa, Facebookissa, Twitterissä tai muusta seuraavasta kuumasta asiasta, sinun on oltava varovainen. Yksi e-kirja voi hoitaa vain 100 dollaria tai jopa 1 000 dollaria. Nämä työt saattavat edellyttää, että omistat kannettavan tietokoneen, sinulla on Internet-palvelu ja muut materiaalit (kuten kuulokemikrofoni), jos aiot puhua puhelimessa. Nämä työt maksavat yleensä 12–15 dollaria tunnissa, ja ne voidaan tehdä sohvallasi mukavasti.

Sinun täytyy olla ilmoittautunut tai opiskella tutkintoa voidaksesi opettaa niiden kautta. Voit joko ansaita rahaa blogoimalla tiedostasi tai löytää verkko-opetusyrityksen, joka toimii usein välittäjänä opiskelijoille ja sinun kaltaisillesi opettajille. He vastaanottavat useita hakemuksia ja seurauksena ovat usein hakemusprosessin pidättäminen. Ihmiset, jotka haluavat ratkaista ongelmia ja olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa, mutta eivät halua mennä ulos.

Kaikki verkkotyöt eivät ole laillisia.

Axion-tietojen Syöttöpalvelut

Jos hämmennät mistä aloittaa työskennellessäsi kotoa, mysteeriostoskeikat voivat olla oikea paikka. Etäteknologiat ovat antaneet sysadminille mahdollisuuden suorittaa työnsä kotoa. Mene tänne kirjautumaan ajamaan postikavereita tai lue tarkemmin Postikatsauksemme. Useimmat refit työskentelevät tonnilla peleistä kauden aikana, ja jos sinulla on joustava aikataulu, joka antaa sinulle vapaata aikaa illalla ja viikonloppuisin, voit ansaita melko vähän rahaa. Henkilökohtaisille valmentajille on valtava markkina, koska monet ihmiset tarvitsevat jonkun toimimaan opettajana, valmentajana, cheerleaderina ja motivaattorina pysyäkseen fyysisesti kunnossa. Tiimin jäsenenä suoritat erilaisia ​​töitä, kuten online-tietojen syöttämistä, vastauksia sähköpostiin, arvosteluita, tutkimuksia ja muita online-projekteja. Alussa useimmat freelance-kirjoittajat ansaitsevat 25–100 dollaria 500–1000 sanan artikkelissa.

He palkkaavat tutoreita, joilla on BA-tutkinto, tai yliopistossa opiskelevia opiskelijoita. Toisin kuin vastaavissa yrityksissä, Initial Outfittersillä ei varastossa vaadita, ei minimivaatimuksia, kahden päivän tilausten käsittely, voit aloittaa alle 100 dollaria, ja tarjoamme monia tapoja myydä verkossa ja henkilökohtaisesti. Toisaalta itsellesi työskenteleminen on hienoa, koska sinulla on enemmän joustavuutta ja vapautta. Lopuksi, kun portfolioni on valmis, voit alkaa löytää töitä Upwork-, Freelancer- tai monista muista vastaavista verkkosivustoista. Tämän työn laskemiseen vaaditaan yleensä kandidaatin tutkinto ja runsaasti myynti- ja johtamiskokemusta; ja työnantajat etsivät myös hyviä neuvottelu- ja ihmissuhdetaitoja, FlexJobsin vanhempi ura-asiantuntija Brie Reynolds sanoo. Laitteisto, kaivosohjelmisto on yhteensopiva GPU: n kaivoslaitteiston kanssa ja toimii Macissa, mutta jos sinulla on jokin nykyisistä Nvidia-ohjaimista tai ATI Stream SDK 2. Jos sinulla on tietoa yliopiston hakkeroinnista - sisäänpääsyistä, taloudellisesta tuesta tai luokan ulkopuolella - tämä voi olla sinulle täydellinen työ kotona. Jonkin ajan kuluttua kirjoittajat yleensä korottavat korkoaan ja monet ansaitsevat yli 6-luvun vuodessa. On kirjaimellisesti miljoonia ihmisiä, jotka haaveilevat aloittaa oman verkkoyrityksen.

 • Olitpa paikalla tai kotona, tärkeätä on, että haet työpaikoille, jotka ovat parhaiten sopivia sinulle urasi tässä vaiheessa.
 • Tutkimuksessa mainitaan lukuisia muita etätyön etuja, kuten vähemmän stressiä, lisääntynyttä tuottavuutta, vähemmän altistumista toimistokylmyydelle ja huuhteluille sekä vähemmän työmatkalaisten positiivisia ympäristövaikutuksia.
 • Pelikehityksen huippunsa ovat olleet Androidin ja iOs: n nousukauden huipulla, mutta se on edelleen tuottoisa uravaihtoehto, jos sinulla on kokemusta kentältä.
 • Löydä kaikki Monsterin etätoimilaitteiden työt.
 • Unelmoitko työskentelystä kotoa?
 • Vaikka konsultin keskipalkka on noin 90 000 dollaria, monet ansaitsevat paljon enemmän - etenkin ne, joilla on taidot suosituilla aloilla, kuten tekniikka.
 • Freelance-kirjoittamisessa on myös hienoa, että voit työskennellä asiakkaiden kanssa pidättimessä.

Lastenhoito

Jos haluat tuoreita etätyöjohtoja joka viikko, tilaa ILMAINEN uutiskirje, joka sisältää uusia online-töitä ja sivuhäiriöideoita toimitettu suoraan postilaatikkoosi. On olemassa paljon menestystarinoita mobiilisovellusten kehittäjille, jotka ovat tulleet siihen suureksi ja myyneet sovelluksensa miljoonilla dollareilla. Jos osaat videon editoinnissa, voit ansaita rahaa kotona.

Tuotetestaus on hauska online-työ, jonka avulla voit ansaita rahaa työskentelemällä jo haluamiesi tai tarvitsemiesi tuotteiden kanssa. Exstock (markkinatiedot excelissä), voit esimerkiksi tarkistaa, että heidän ohjelmistossaan on kaikki tarvitsemasi kaaviot ja työkalut. Sitten kun olet löytänyt oikean keikan, sopimusta ei ole. Vaikka Googlessa voi olla paljon töitä kotoa, useimmiten mainostetaan mainosten laadun arviointia.