Helppoja Online-työpaikkoja, Jotka Voivat Olla Joustavia Ja Hauskoja

Joten kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on ohjaaja kaksi tuntia viikossa ja saat palkan. Nämä ovat perinteisempiä työpaikkoja, joissa yritys palkkaa sinut ja maksaa tuntipalkan. Lukuisat yritykset etsivät miesten tai naisten ääniä kertoakseen markkinointi- tai selitysvideoitaan. Vaikka voittomarginaali kuulostaa helposti, se voidaan nopeasti hakea pois Amazonin myyjien maksujen, lähetyskustannusten ja vietetyn ajan takia.

Lisäksi henkilötietosi siirretään muihin Bonnier-toimistoihin, kun se on tarpeen sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi tai tekemiseksi sinulle tai sinun eduksesi.

Maksu tapahtuu PayPalin kautta, eikä jäsenyyteen tai muihin maksuihin liity. Valitse tietty markkinarako ja keittiö, jossa tunnet olosi mukavaksi, jotta yritykselläsi voi olla kohdemarkkinat. Saanen eritellä 8 työtyyppiä sinulle, jotka voisivat toimia. Onneksi kotona on paljon töitä, jotka eivät vaadi mitään kokemusta! Voit ansaita jopa 50 dollaria vuodessa. Melkein jokaisella tuntemallani vakavalla bloggaajalla ja verkkoyrittäjällä on ainakin yksi virtuaaliassistentti. Rakastatko elämää?

Sinusta tuntuu hyvältä saadaksesi muut näyttämään upeilta. Jos olet kuitenkin uusi mobiilisovellusten kehittämisessä, on olemassa verkkokursseja ja -koulutuksia, joista voit oppia. Sen sijaan olet asettanut mihin tahansa 4–100 aloitussivulle, jotka myyvät tytäryhtiötuotteita yhdellä kapealla.

Takaosan web-kehittäjät käsittelevät koodia ja muuta tekniikkaa, jota sivustosi käyttäjä ei koskaan näe, mutta joka pitää sivuston käynnissä ja toiminnallisena. Varhaiset laululaitokset [muokkaa], sri alpari uk: n jälkeen jättäen parhaan käsityksen marraskuusta. Appen ja The Smart Crowd, kuten yritykset, työskentelevät kotitöistä puhdistaakseen verkkoa koko ajan, joten tarkista ne. Keskimääräinen palkka on 13 dollaria. Mutta löysin pian ystävän.

  • Voit omistaa virtuaaliassistenttiyrityksen tai työskennellä kotona yritykselle, joka tekee sinut asiakkaiden saataville.
  • Useimmat tätä artikkelia lukeneet ihmiset eivät koskaan tee mitään sen tiedon kanssa, jonka olen tänään jakanut täällä.

Yksi Varoitus

Jos opit nyt rakentamaan ohjelmistoja, voit työskennellä kenelle tahansa pienestä käynnistyksestä valtavaan yritykseen, yleensä paljon vapautta ja omien aikojenne aikana, jolloin se on täydellinen työ kotona -mahdollisuudesta. Mutta jos et muuta työtä, hän on vain toinen sähköposti postilaatikossasi. Kun kyse on kotona työskentelystä, äidit saattavat nauttia töistä, joiden avulla voit asettaa oman aikataulun (jotta voit työskennellä, kun se on sinulle sopivinta). Jos rakastat nelijalkaisia ​​karvaisia ​​ystäviä, jotka eivät ole välttämättä omia, ja et mielessä ole heidän ympärillään pari tuntia päivässä, tämän työpaikan tulisi olla kuin unelma. Kuten monet yritykset, jotka tarjoavat työpaikkoja kotoa, Concentrix toimii myös maailmanlaajuisesti ja kymmenillä eri kielillä.

  • Ihmiset ympäri maailmaa haluavat oppia englantia, ja paras tapa opettaa heitä on online.
  • Alan standardi on veloittaa 1 000–2 000 dollaria kuukaudessa/asiakas, eikä sinun tarvitse aloittaa aikaisempaa verkkosivustoa tai markkinointikokemusta.

Tutustu Näihin Laillisiin Töihin Kotona

Tämä on paljon potentiaalia tarjoava työ, koska otsikko kattaa monia asioita. Yritykset palkkaavat markkinointitutkimusyrityksiä järjestämään kohderyhmiä, tutkimuksia ja makutestauspaneeleja saadakseen objektiivisia mielipiteitä tuotteistaan ​​ENNEN kuin ne sitoutuvat käyttämään omaisuuksia niiden kehittämiseen tai muuttamiseen. FlexJobs seuloo jokaisen työpaikkailmoituksen - niitä on yli 30 000 - varmistaakseen, että kukin yritys on oikeutettu. Yhdysvaltain Humane Society -järjestön mukaan neljäkymmentäseitsemän prosenttia Yhdysvaltain kotitalouksista omistaa ainakin yhden koiran.

Jotkut matkatoimistot saavat sertifikaatin, jota ei vaadita, mutta se auttaa. Jos voisit ohittaa aamun työmatkan, viettää enemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa ja työskennellä pyjamassa, eikö niin? Kirjoittaminen tekee parhaiden töiden luettelon kotitöistä, koska aloittamiseen ei tarvita kokemusta. Tarpeeksi helppoa, eikö niin? Jos sinulla on intohimoinen aihe, joka voi auttaa muita ratkaisemaan suoran ongelman, voit aloittaa blogin kokonaan tässä kuussa.

Videoeditori

Ansaitsemasi määrä riippuu alueeltasi, kokemustasosi ja millaisia ​​tehtäviä sinun odotetaan suorittavan. Ansaitsemme tarpeeksi pisteitä 5 dollarin palkkiolta noin joka kolmas viikko. Sinulla on valtava ansaintapotentiaali keskimäärin 15 dollaria tunnissa ja korkeintaan yli 25 dollaria tunnissa. Sinun on hankittava todistus valtiostasi, mutta voit tehdä suuria dollareita lastenhoidosta samalla kun viettää päivän myös lasten kanssa. Ennen keskittymistä muihin liiketoiminta-alueisiin, ystävämme Caitlin Pyle muutti oikoluvustaan ​​täysipäiväisen 50 000 dollarin työpaikan vuodessa. Maksut suoritetaan viikoittain “sähköisesti” heidän työsivunsa mukaan. Upwork (aiemmin tunnettu nimellä ODesk) on suosittu työalusta freelancereille.

Tutustu heidän mahdollisuuksiinsa napsauttamalla tätä. Haluatko tietää enemmän siitä, kuinka tulla transkriptionistiksi? Jos sinua pyydetään maksamaan laitteista, varmista, että ymmärrät, mitä olet ostamassa ja keneltä. Kun siellä on niin paljon huijaamattomia kotona suoritettavia työpaikkoja, kotona työskentelyllä on taipumus saada paha räppi. Voit myös ilmoittaa meille lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: Useimmissa tapauksissa sinun on puhuttava ajatuksesi ääneen ja tallennettava näytölläsi tehtävät toiminnot verkkosivustoa selatessasi. Tämä laki osoittaa kuinka liikenne, linkit ja yleisöpotentiaalit liittyvät toisiinsa, kuten alla olevassa yhtälössä näkyy: Kansallisen talonrakentajien liiton mukaan talon keskimääräinen koko vuonna 1973 oli 1644 neliöjalkaa.

Ohjelmistokehittäjä

Ihmiset, joilla on kiireinen aikataulu ja ovat poissa kotoa suurimman osan päivästä, tarvitsevat jonkun, joka tarkistaa koiransa ja viedä heidät kävelylle. Wall street romahtaa, kun kauppasota uhkaa yhdysvaltojen taloutta, haluaisin verrata Forex Vs: n keskimääräistä ja keskimääräistä uraa enemmän. Tällainen freelance-työ on erityisen hyödyllistä pienille yrityksille, joilla ei ole tarvetta tai joilla ei ole varaa kokopäiväiseen kirjanpitäjään, mikä tekee mahdolliseksi kokopäivätyön useiden pienempien asiakkaiden kautta. Maksu vaihtelee välillä 30–350 dollaria riippuen aiheen monimutkaisuudesta ja tarinassa tarvittavien lähteiden määrästä.

Teetkö käsintehtyjä tuotteita, kuten koruja tai huonekaluja? Ebates on ilmainen käyttö. Ja miksi sinun ei pitäisi olla suosituimpien joukossa? Hakukoneiden arvioijat auttavat hakukoneita edelleen olemaan luotettava paikka löytää nopeasti etsimäsi tiedot. Pidämme tiettyjä tunnistetietoja "arkaluontoisina. "Voit päättää, kuinka usein haluat vuokrata tilaasi ja kuinka paljon veloittaa. Voit valita hinnat ja neuvotella työn yksityiskohdista asiakkaan kanssa.

Aloita online-työ sosiaalisen median johtajana ja käytä tätä aikaa verkossa hyvään käyttöön! Tarvitset vain Internet-yhteydellä varustetun tietokoneen, ja voit olla virtuaaliassistentti mistä tahansa. Kun olet hyväksynyt heidän tarjouksen, saat PayPal-maksut. Sinulla on kuitenkin oltava vähintään 20 dollaria kirjailutililläsi, jotta voit saada rahat. Sinulla on työpaikka ja olet työskennellyt pisimmällä suuren yrityksen kanssa. Jos näin on, tämä viesti saattaa olla sinulle hyvä tapa. Lisäksi ajanhallinnan hallitseminen on välttämätöntä, koska ansaitset enemmän rahaa enemmän kirjoittaessasi.

Appen

Jotkut sosiaalisen median johtajat työskentelevät kuitenkin myös pidättäjältä tai kuukausimaksulta. Tämä voi sisältää esimerkiksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, sukupuolen ja syntymäajan. Aloittaminen ei vie paljon laitteita. Sen sijaan lahjoitamme tai roskaamme sen ajanpuutteen vuoksi. Voit myös etsiä työpöydältä, mutta mainostetut työpaikat maksavat yleensä paljon vähemmän kuin löytämäsi napsauttamalla nykyiseen verkkoosi. Sinulla on oltava äidinkielen äidinkielen taso, asuttava pysyvästi Yhdysvalloissa ja tietokone, jolla on Windows-käyttöjärjestelmä.

Ammattimaiseen halaukseen sisältyy halaaminen satunnaisen muukalaisen kanssa rakkauden ja ilon tuomiseksi ihmisen elämään. Tämän alan aloittelijoiden tulisi viettää aikaa oppia tarvittavat ohjelmointikielet, rakentaa omat sivustonsa ja tarjota tehdä joitain pro bono-töitä luodakseen ammattimaisen portfolion, joka houkuttelee maksavia asiakkaita. Maksaa joka maanantai PayPalin kautta. Ilmoittautuaksesi kumppaniohjelmaan napsauta YouTube-asetuksia, tarkista Salli mainosten vieressä oleva ympyrä ja napsauta sitten Näytä lisäominaisuudet.

Sinulla on mahdollisuus pyytää välitöntä maksua PayPalin tai paperitšekin kautta. Avain ansaita rahaa osakevalokuvien myynnissä on määrä, joten haluat lisätä paljon kuvia portfolioosi. Vaikka kokemuksesta matkatoimistona on hyötyä, se ei ole välttämätöntä useimpien mahdollisuuksien kannalta (vaikka jotkut sitä vaativatkin). Jos sinulla on tietoa yliopiston hakkeroinnista - sisäänpääsyistä, taloudellisesta tuesta tai luokan ulkopuolella - tämä voi olla sinulle täydellinen työ kotona. Kiitos tuestasi.

Yhteisön alueilla jakamasi tiedot voidaan sisällyttää tähän syndikaattiin.

Pienet Työpaikat

Mene tänne hakemaan DeedCollectorissa. Tietojen syöttötyöt voivat sisältää kentät, kuten yleisen ja lääketieteellisen transkription; Useimmat transkriptiot vaativat kuitenkin enemmän kokemusta kuin tietojen syöttäminen. Jotkut yleisimmät tehtävät, joita virtuaaliassistentit suorittavat, ovat sosiaalisen median hallinta, sähköpostien hallinta, sähköpostien välittäminen, blogiviestien ajoittaminen, kuvien löytäminen ja muokkaaminen.

Henkilökohtaisille valmentajille on valtava markkina, koska monet ihmiset tarvitsevat jonkun toimimaan opettajana, valmentajana, cheerleaderina ja motivaattorina pysyäkseen fyysisesti kunnossa. Jos olet luova tyyppi, Web-suunnittelijaksi tuleminen voi olla sinun tielläsi. Vakavasti vaikeasti oppiminen, kuinka löytää helmiä säästökaupoista ja autotallimyynnistä, voi olla seikkailu itsessään (vaikka se tarkoittaa kuitenkin, että joudut todella jättämään talon, anteeksi), tai voit metsästää eBayssa. Yrityksellä on työpaikkaa ympäri vuorokauden, ja voit työskennellä minkä tahansa valitsemasi ajan. Mitä enemmän kiirehdit tämän työn kanssa, sitä enemmän voit ansaita. Heti kun huomasin hänet, lensiin ulos talosta ja juttelin häntä. Työskentelet suoraan kotoasi ja valitset asiakkaasi. Aloita blogin kirjoittaminen Blogin pitäisi olla ykkösluettelo tässä luettelossa, koska se on mitä teen ja rakastan sitä, mutta ymmärrän, että se ei ole kaikille.

Twitter Sivu

Työn mukana on kaikki edut: Tämä asennusohje opastaa sinut läpi koko prosessin. Harkitse tämän erittäin suositellun kurssin luomista freelance-sosiaalisen median johtajaksi ja katso myös miten Nicole sai alkunsa How to Become Social Media Manager -artikkelissa. Katso ilmainen verkkoseminaarimme napsauttamalla alla olevaa painiketta tai siirry EarnMoreWriting-sivustoon. Alkuperäiset mallit esitetään yleensä erityyppisissä tuotteissa, suosituimpia ovat vaatteet (paidat, hupparit, takit, sukat jne.). Tässä on joitain kotona työskenteleviä ideoita, joita jokainen yritys tarvitsee: Olet ehkä tehnyt harrastuksen korjaamaan autotallimyynti löytöjä.

Voit olla osa merkityksellistä liikettä ja ansaita anteliaita kannustimia edistämällä SimplyFunin pelipohjaisen oppimisen tehtävää. Voit lukea koko Swagbucks -katsauksen täältä. Kaikki nämä ideat vaativat jonkin verran taustaa alueella, mutta ne ovat ihanteellinen tapa käyttää jo hankittuja taitojasi kotona työskentelevässä liiketoiminnassa. Osakkeiden poimintaohjelmisto, uutiskirjeet - Online-osakevalikoiman uutiskirjeet voivat osoittautua hyödyllisiksi. Meillä on myös laki-, lainvalvonta- ja muita yleisiä transkriptioaukkoja.

  • Vakiintuneet yritykset tarvitsevat apuasi verkkomainontamenetelmissä.
  • Markkinoit tuotteitasi verkossa, olipa kyse markkinoille luonnonmukaisesta hunajasta takapihan mehiläiseltä tai myymäsi henkilökohtaisesti valmistettuja liinavaatteita.

Lemmikkien Hoitoa

Tässä on 25 asiantuntija-ehdotusta parhaasta työstä kotitöistä vuonna 2019: Voit aina olla tyytyväinen sisältöömme. Aloita hakukonearvioijana tarkistamalla Lionbridge. Voit työskennellä mistä tahansa - emme välitä.

Kommunikoinnin tai kirjoittamisen kokemus on plus, mutta sitä ei vaadita. Meillä on emoyhtiömme Swarovskin täysi tuki. On erittäin todennäköistä, että et voi odottaa asiakkaiden tulevan luoksesi. Hanki copywriter etsii usein uusia copywriterejä liittymään joukkueeseensa työskentelemällä kotoa. Markkinatiedot, voitto, tässä tapauksessa, on ero näiden kahden hinnan välillä. Kun olet perehtynyt perusteet, haluat luoda portfolion kirjoitusnäytteistä, joita voit näyttää mahdollisille asiakkaille.

Katso resurssejani transkriptiotöiden purkamiseksi kotoa tai siirry heti seuraaviin yrityksiin: Sivustojen, kuten Shopify, Magento ja WooCommerce, ansiosta voit nopeasti käynnistää oman verkkokaupan. Katso tämä ilmainen koulutus selvittääksesi, sopiiko tämä sinulle.

Tarvitsetko Vähän Ylimääräistä Tuloa?

Meillä on liiketoimintaa melkein jokaisessa maassa, pääkonttori on 13 maassa. Tässä on kaksi vaihtoehtoa: Sivustot, kuten Upwork. Tässä on vinkkejä aloittamiseen: Transkriptionistit voivat työskennellä kotoa, hyötyä siitä, että asettavat oman työajansa, ja voivat nauttia vapaudesta, joka tulee heidän oman pomonsa olemiseen. Kun olet kirjautunut kyselysivustoon, saat ilmoituksen sähköpostitse, kun kyselyä on käytettävissä. Craigslist - Craigslist kohdistuu rekrytoijiin maantieteellisissä maantieteellisissä ryhmissä, joten se vähentää kilpailua, mikä on hienoa. Yksi alueista, joilla robotti ohjaa, tarvitsee edelleen apuamme, on hakukoneissa.

Voit ottaa niin paljon tai vähän työtä kuin tarvitaan aikataulustasi riippuen.

Mutta tänään ei ole niin helppoa kuin tallentaa kotivideo, ladata se YouTubeen ja katsella näkymiä ja rahaa. Alun perin myimme puhelinkotelomme Etsyllä, mutta voit myydä verkkokauppasi tuotteitasi kaikkialta Amazon Handmadesta messuihin, riippuen siitä, mikä se on. Sen lisäksi, kun olet vakiinnuttanut asemasi ja maineesi alkaa kasvaa, ansaitset melko mukavan palkan. Jos haluat muuttaa pakkosiirtolaisuutesi kotona työskenteleväksi yritykseksi, ystävämme Caitlinilla on ilmainen informaatiotyöpaja, jolla pääset alkuun. Aloita vauvojen vuokrausyritys Asutko suositulla turistialueella? Onko tässä luettelossa Work from Home Job, jonka haluat tehdä? Jeri aloitti suoramyynnin uransa räpylällä ja näytti siltä, ​​että hän olisi löytänyt täydellisen työn kotona mahdollisuudesta. Kandidaatin tutkinto vaaditaan useimmissa sivustoissa.

Toimittaja hukkaa suuren osan siitä, mitä ansaitset. Sinun on puhuttava ajatuksesi testistä testin jälkeen. Tämän artikkelin takia ”pieni yritys” tarkoittaa enemmän työskentelemistä itsellesi kuin yritystä kuten työntekijä tekisi tai useille asiakkaille/yrityksille kuten freelanceri. Mene tänne etsimään kotona työskentelymahdollisuuksia Colony Brandsin kanssa. Kun olet hyväksynyt heidän tarjouksen, saat PayPal-maksut. Seuraa työpöytätaulujen Twitter-kahvoja - Sosiaalinen media voi tehdä ihmeitä laadun työn saamiseksi kotitöistä. Mene tänne hakemaan TranscribeMe-sivustolle tai lue TranscribeMe-arvostelu.

Tässä on lyhyt vastaus:

Asiantuntijapalvelut (kirjanpito, Käännös Ja Verovalmius) Työskentelevät Kotona

Etsimme tällä hetkellä online-tukea työhömme kotipaneeliohjelmasta. Lisäksi palkan saaminen itsellesi tekemästä työstä on parempi kuin päivään meneminen toimistoon, eikö niin? Olen tehnyt yli miljoona dollaria blogin kautta viimeisen 7 vuoden aikana.

Se voi olla valokuvan elementtien merkitseminen, tietojen syöttäminen, jonkin hinnan tarkistaminen, tiedon löytäminen jne. Kotona työskentelevän asiakaspalvelun suorittaminen maksaa yleensä 8–15 dollaria tunnissa, pätevyydestäsi ja kokemuksestasi riippuen. Voit joko tulla tulkkiksi ja kääntää puhelimitse yrityksille ja organisaatioille, jotka työskentelevät kansainvälisten asiakkaiden tai kollegoiden kanssa, tai voit kääntää kirjallisen työn yhdestä kielestä toiseen. He nauttivat siitä ja löysivät yleisön, ja lopulta he muuttivat keikkansa kokopäiväiseksi yritykseksi. Vaikka monet lääketieteelliset transkriptionistit työskentelevät sairaaloissa tai lääkäreiden toimistoissa, useimmat pystyvät työskentelemään kotona ja valitsemallaan hetkellä tai paikassa. Äänen ja videon suosion nousun vuoksi transkriptionistit löytävät työtä monin eri tavoin.

Markkinointikonsultti

Samoin kuin Amazon MTurk (yllä), työskentelet kotona Clickworkerille tekemällä erilaisia ​​helppoja verkkotehtäviä, jotka voit valita. Rahat maksettu PayPalille tai Checkille. He väittävät olevan puolueeton yritys. Lapset voivat helposti myydä ylimääräisiä vaatteita, kenkiä, leluja ja laitteita, kun ne ovat kasvaneet heistä. Valmentajat keskittyvät auttamaan opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa ja auttamaan heitä saamaan mitattavissa olevat voitot. Voit työskennellä milloin haluat työskennellä. Kun saat lisää asiakkaita ja rakennat mainetta yhteisössäsi erinomaisten tulosten tuottamiseksi, tulosi voivat nopeasti kasvaa. Jos olet hyvä myyntihenkilö, kuten pidät juhlia juhlia, ja voit löytää rakastamasi tuotteen, suoramyynti voisi olla sinulle sopiva.

Ja älä unohda kuuluisaa kirjekuoren täyttöhuijausta, joka ei ollut muuta kuin pyramidi-suunnitelma, joka oli suunniteltu siphonamaan rahaa mahdollisimman monelta ihmiseltä. Jos on, katso Kirkus! No, tässä on vaihtoehto. Toivomme, että tämä luettelo auttaa sinua lajittelemaan sotkun läpi etsiessäsi työtä kotitöiltä. Älä ole kuin he. Sinulla tulisi olla myös vahvat tietokonetta ja viestintää koskevat yksityiskohdat ja kyetä hallitsemaan aikaa tehokkaasti.

Kysely Junkie

Mutta jos sinulla on ylimääräistä aikaa säästää, voit antaa sen laukauksen. Jos olet tyyppi, joka on itse motivoitunut ja mukava työskennellä kotonasi, nauttia sellaisesta työstä kuin sähköpostin asiakaspalvelu, tietojen syöttäminen ja tuotteiden tarkistaminen, niin olet henkilö, jota etsimme. CAD-suunnittelijoille on kasvavat markkinat, jotka voivat ottaa piirroksen lautasliinaan ja tehdä siitä toiminnallisen tietokoneavusteisissa suunnitteluohjelmissa. UnitedHealth-ryhmä palkkaa usein kliinisiä koordinaattoreita, terveysvalmentajia, puhelinkeskuksen RN-palveluita, laadun parantamisen sairaanhoitajia, kliinisen vetoomuksen sairaanhoitajia ja arvioitavia sairaanhoitajia. Verblio omaksuu ”sidosryhmien” lähestymistapaa freelance-kirjoittamiseen. Oletko sosiaalisessa mediassa päivittäin koko päivän? Jokaisen suorittamasi HIT: n voitot ovat yleensä 0 dollaria.

Voit työskennellä milloin haluat. Kuinka paljon voin tehdä? Tämä johtuu siitä, että huijarit ovat perustaneet tonnia vääriä Amazon-töitä kotityöpaikoilta ja hyödyntäneet yrityksen suosioa. 29 Amazonissa tai Kindle-versio, joka on vain 9 dollaria. Jos olet joku, joka järjestää kaappeja hauskanpidon vuoksi, tarjoa palveluitasi vaikeille ja epäjärjestyksessä oleville henkilöille ja yrityksille. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää, katso hänen kurssi:

Suurin osa jakautui näiden alojen kesken: Viittomakielen tulkit, puhekielen patologit, koulupsykologit ja toimintaterapeutit toimivat 100-prosenttisesti etäyhteyden kautta tarjotakseen virtuaaliterapiaa. Monet suuret yritykset haluavat mainostaa verkkosivujaan Internetissä. Transkriptionistit ottavat ääni- ja video-asiakasohjelmat ja muuttavat ne tekstiksi. Cigna, sieltä Amazon tarkistaa henkilöllisyytesi, mikä voi viedä jopa 24 tuntia. Se on täysin ilmainen. Esimerkiksi paras ystäväni ja minä hoitimme puhelinlaukkuyritystä, joka alkoi kotona työskentelystä ja joka kasvoi kokopäiväiseksi yritykseksi. Kuka tahansa, jolla on koskaan ollut kadehdittamaton tehtävä siivoa myytävänä oleva talo omistajan kuoleman jälkeen, tietää kuinka tärkeätä tämä työ on.

Online Mystery Shopper

Sosiaalisen median johtajat tai asiantuntijat voivat myös ansaita rahaa koulutuksen ja konsultoinnin avulla. Chhavi, Blogger, Daaku Studio Mielestäni freelance-kirjoittaminen on loistava vaihtoehto, koska se on helppo murtautua ja ei vaadi paljon koulutusta. Monet yritykset, kuten Fancy Hands, Virtual Gal Friday ja Worldwide 101, palkkaavat itsenäisiä ammatinharjoittajia virtuaaliassisteina työvoimakustannusten säästämiseksi. Ensimmäinen askel on saada maksettu verkkotunnus ja WordPress-hosting. Ne, joilla on erikoistuneita taitoja tai jotka osaavat useita kieliä, saattavat pystyä hallitsemaan korkeampia kursseja. Nykyään on olemassa useita verkkosivustoja, joiden avulla voit ohjata lapsia ympäri maailmaa.