7 Parasta Tapaa Rikastua Vuonna 2020

Jos kiinnität huomiota ja käytät aikaa lukea, opiskella ja oppia - siellä on paljon opittavaa. Joten jos olet hyvä tässä, ulkopuolella on ihmisiä, jotka etsivät sinua. Tämä e-kirja näyttää lyhyimmän tavan saavuttaa menestys ja taloudellinen vapaus: Monien asiantuntijoiden mukaan hätärahastossasi pitäisi olla noin 3–6 kuukauden kulut - huonoina aikoina suosittelen ampumaan kahdeksan kuukautta. Sen sijaan, että yrittäisit näyttää rikkaalta, hallitse rahaasi paremmin, jotta voit olla jonain päivänä rikas. Viime kädessä mitä enemmän luet, sitä enemmän tiedät ja mitä nopeammin voit rikastua ja saavuttaa haluamasi elämän.

Rahan paaluttaminen on 80% kurinalaisuus ja 20% pääosaaminen. Mutta kaikesta kielteisestä tiedotusvälineiden huomiosta, hallituksen haasteista ja tosiasiasta, että sinun odotetaan viettävän keskimäärin 25 000 dollaria omia rahaa tämän "uran" ylläpitämiseksi, MLM: t pystyivät silti hankkimaan yli 36 miljardia dollaria vuonna 2019 yksin. Sinun tulisi kuitenkin myös selvittää, jätätkö tällä hetkellä rahaa pöydälle. On tärkeää antaa takaisin yhteisölle. Sinun on osallistuttava johonkin näistä vaihtoehdoista, jotta rahasi sijoittaminen todella alkaa. Tässä on joitain kuluja, jotka kannattaa sisällyttää, mutta älä unohda kustannuksia, joita sinulla ei ole:

Et todennäköisesti voi vaatia korotusta pomostasi, mutta on olemassa muutamia yksinkertaisia ​​tapoja, joilla voit itse antaa itsellesi korotuksen.

Voit käyttää tätä rahaa maksamaan valmennuksesta tai oppitunneista auttaaksesi sinua hallitsemaan uutta taitoa tai ylittämään elämäsi alueen, jolla olet heikko. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi olla tyytyväisiä tai odottaa asioita riskin oton sijasta. Kuinka voin rikastua yön yli? Jokaisella on erilainen sävelkorkeus, joka usein sisältyy ostamalla onnekkaita talismaneja, hankkimalla onnenumeroita arpajaisiin tai suorittamalla vaurautta houkuttavia rituaaleja. Jos haluan viedä vaimoni ekstravagantille lomalle, joka maksaa 4000 dollaria, olen saanut sen katetuksi.

Vähimmäismaksu ei kuitenkaan aio vähentää sitä.

Ottaa Riskejä.

Vaikka sinulla ei olisi rahaa, löydä tapa vaikuttaa muihin. Lisäksi on tärkeää löytää erinomaisia ​​menttoreita ja ympärittää itsesi ihmisistä, joilla on myös positiivista varallisuuden ajattelutapaa. Määritän korkean koron velkaa mille tahansa, jonka vuotuinen korko on 8% tai korkeampi.

15 Helppoa Tapaa Hankkia Ylimääräinen 1000 Dollaria Kuukaudessa

Siellä on paljon parempi ja helpompi tapa. Jos etsit pitkän aikavälin tulolähdettä asioiden myynnistä, harkitse esineiden ostamista autotallien myynnistä ja Craigslistista ja myy niitä voittoa varten. Joten sinun on vakuutettava muut liittymään matkallesi ja potentiaaliset asiakkaat, että he tarvitsevat mitä sinulla on. Sinun ei tarvitse odottaa mitään paluuta artikkelistasi.

S pecific - Mikä on tavoitteesi? Ei riitä, että ansaitset vain rahaa - sinun täytyy myös säästää se. Vain muutaman näistä ideoista lisääminen elämäntyyliisi voi lisätä vaurauttasi. Kuten sanoin, saatat vain haluta työskennellä kohti nollavelkaa. Kuolleet eivät voi viedä rahansa hautaan. Suosittelen voimakkaasti, että saat jonkin verran sivutoimintaa.

Tässä on nopeita blackjack-vinkkejä, jos et ole perehtynyt peliin. Keskimääräinen vuotuinen tuottoaste, jonka voit realistisesti saavuttaa, on noin 6%. Vietä vähemmän kuin tarvitset, elää vaatimattomia elämäntapoja ja älä anna jokaisen korotuksen ajaa sinua elämäntavan tikkaiden ylös.

  • Sanotaan, että George myi sillan kiinteistötoimistostaan ​​noin kahdesti viikossa kolmen vuosikymmenen ajan, huijaus, joka olisi saanut hänestä yli 5 dollaria.
  • Lähetät itsellesi viestin, jonka uskot pystyväsi saavuttamaan tavoitteesi.
  • Sitten päätin rakentaa puristetun sivun ja kerätä sähköpostiosoitteita, en tiennyt siitä vielä - mutta tämä oli minun aloitus omasta listanrakennuksen seikkailusta!

Hanki Kuuluisuutta

Lue lisää kohdasta Kuinka ansaita yli 20x Kansallinen säästöaste. Kuinka rikastua lyhyessä ajassa? Valitse oma markkinarako. Sinun on ehkä aloitettava alaosasta ja työskenneltävä ylöspäin.

Leikkaa armottomasti asioita, jotka eivät palvele sinua. Suurin takea hänen työstään on, että meillä on menestysyhtälö taaksepäin; ei menestys johda onnellisuuteen, vaan onnellisuus, joka johtaa menestykseen. Älä anna pelon pidättää sinua. Vie sitten kaikki nämä tiedot kokoukseen pomoosi ja pyydä korotusta, kun olet osoittanut, että olet ansainnut sen. Saitko tietää, että keksit hyviä ideoita? Harjoittele liiketoiminnan suunnittelua. Kun työskentelin edelleen finanssianalyytikkona, minulla oli asiakas, jolla oli avustaja, jonka ainoana tarkoituksena oli laskujen maksaminen.

Online-opetus

Notre Damen lakikoulun julkaiseman tutkimuksen mukaan kiinteistövarkaudet ja aidat maksavat nykyisissä dollareissa 144 miljardia dollaria. Tämä saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta monet ihmiset harhauttavat sen väärin. On selvästi mahdollista rikastua nopeasti, jos henkilö on valmis hyväksymään erittäin korkeat riskit - tämä on rahapeliteollisuuden lähtökohta. Olet luomassa ratkaisuja tulevan liiketoiminnan ongelmiin. Tästä syystä, jos haluat oppia rikkaiksi tulemisen, sinun on aloitettava tekemällä itsellesi tavoitteita. 30 (tarkan veroprosentin mukaan), mikä tarkoittaa, että voit laittaa rahat taskussa.

Joten miten teet sen? Et koskaan kuule heistä lukiossa tai korkeakoulussa, ja et luultavasti opiskele niitä vanhemmiltasi, elleivät he samoin ole itse tekemiä. Ihmiset rakastavat saada menestystä nopeasti. Tämä on tapa maksaa itsellesi ensin: Voitko tehdä sen?

Ei Suositella Tapoja Rikastua Nopeasti

Esimerkiksi suorittamalla ennenaikaiset pääomamaksut perinteisellä 30 vuoden kiinteäkorkoisella asuntolainalla voit maksaa kotisi puolet ajasta ja käyttää lähes 50 prosenttia vähemmän. Suojele itseäsi: Ehdotan yleensä, että ihmiset seuraavat sitä, mitä kutsun “velan tulipalloksi” - suorita vähimmäismaksut kaikille velkoillesi, heitä sitten suurin mahdollinen lisämaksu minkä tahansa velan korkeimmalla korolla. Useiden vanhempien mielestä on hyvä auttaa lapsia rahalla, mutta en tiedä miten istua tai viettää aikaa istua heidän kanssaan ja selittää miten se toimii. Tämän seurauksena en ole enää huolissani rahasta. Seuraava asia, jonka sinun pitäisi tehdä ansaitaksesi rahaa siitä, on joko lisensointi tai toimeksianto.

He olivat riittävän päättäneitä tekemään kaikki oikeat asiat, jotka antoivat heille mahdollisuuden kasvattaa varallisuuttaan ja monissa tapauksissa jäädä eläkkeelle varhain. Tunnus luo äkillisiä kehotuksia haluavan sitä, mitä haluamme, ja halua sitä nyt. Jos haluat rikastua, olisi viisasta ystävystyä ihmisiin, jotka ovat varakkaita ja menestyviä. Osakemarkkinoiden korkeisiin tuottoihin liittyy kuitenkin suuria riskejä. Luuletko, että enemmän rahaa tarkoittaa enemmän ongelmia? Heillä on todistettu järjestelmä, jossa heidän rahansa “työskentelee kovasti” ja ansaitsee enemmän rahaa heille.

Tee YOUTUBE-kanava

Muista, että varallisuuden rakentaminen on avointa kaikille taustalle ja koulutustasolle. Luottakaa minuun, kun sanon, että enemmän ansaita rahaa on tärkeää. Nyt 30-vuotiaana, monet ystävästäni rikastuvat tai ovat ainakin taloudellisesti hyvin varallisia. Voit polttaa ennemmin tai myöhemmin, ja rahasi voivat kulua. Vuonna 2019 Heist Man Clay Tumey teki Redditissä kysymyksen ja vastauksen kokemuksestaan ​​kolmen pankin ryöstämisestä vuonna 2019.

Arpajaiset

Hyvä rahanhallinta on pääosin tietämistä, mitä tehdä ja sen seurantaa toiminnalla. Sinun ei tarvitse olla kokopäiväinen sijoittaja (koska sinulla on päivittäinen työpaikka), mutta sinun on oltava erittäin taitava sen suhteen, kenen luotat hallita rahaa. Heti kun hyväksyt sen, että sinusta ei tule miljonääriä, et todennäköisesti tule - sinä olet tyytyväinen tavalliseen.

39% ja loput niin alhaiset kuin 0 dollaria. Tämä voi olla mitä tahansa freelance-töistä kotitekoisten tuotteiden myyntiin Etsyllä. Se hillitsee halua.

Minulle se oli rikkautta.

Sääntö #8 - Sinun on ensin huolehdittava itsestäsi

Laske, kuinka paljon kulutat syömiseen, vaatteisiin, esineisiin ja muihin herkkuihin, ja kirjoita se muistiin. Ajattelin tehdä sen? Älä viristä, koska et ole vielä miljonääri. Se ei ole rahasi. Löydä oma polku suuruuteen ja vaurauteen. Osumat eivät ole myöskään hienostunut ja yksityiskohtainen suunnitelma, jonka näet suurella näytöllä.

Hallituksen Yhteyshenkilö:

Sinun on valittava oikeat ominaisuudet oikeilta alueilta ja kehitettävä niitä viisaasti. Muuttuvat kustannukset, kuten päivittäistavarakaupan kustannukset, voivat olla hiukan haastavammat. Hyvä uutinen on, että jos teet kaikki oikeat asiat johdonmukaisesti, olet todennäköisesti rakentamassa vaurautta. Se voi olla ero varhaisen eläkkeelle siirtymisen ja koskaan eläkkeelle jäämisen välillä.

Aluksi markkinoin itseäni samalla tavalla kuin kaikkia muita.

Yhteenvetona Voidaan Todeta, Kuinka Rikastua:

Jos haluat tulla vauraaksi, sinun on keskityttävä tekemään urapäätöksiä, jotka auttavat sinua ansaitsemaan enemmän rahaa. Perheesi ja itsesi. Tule omistautuneeksi rahan opiskelijaksi, ja voit hallita rikastumisen tieteen.

Rikastukaamme! Kävelyretket ovat hauskoja ja yleensä ulkomaisten turistien holhota. 5 vuotta meistä tuli velaton. Itse asiassa olin tavallinen kaveri jonkin vuoden taaksepäin ja bloggaaminen teki minusta rikkaan. Joten, kuten edellä totesin, yksi varma tapa säästää ja sijoittaa rahaa tulevaisuutta varten on pitää menotaso vakaana tulojen noustessa. Et voi mennä mihin haluat ja minne haluat, jos et yritä päästä sinne. Sinun on kyettävä pitämään silmällä rahallisen vapauden palkinto, oltava valmis uhraamaan nykyiset toiveesi tulevaisuutesi vuoksi ja kehittämään hyvät tavat voittaaksesi.

Mitä sitten teetkin tästä eteenpäin, siihen sisältyy myyntiä. Määrä, johon sinulla on oikeus osallistua, kasvaa satunnaisesti. Hän yksinkertaisesti aloitti matkansa miljardööriklubiin uskoen pystyvänsä siihen. Siitä huolimatta tässä on vaiheita siitä, kuinka tulla miljonääreksi, jonka hän sanoo toimineen hänelle, ja aion parafroida paljon sen mitä hän sanoo kirjassa: Nykyään sinun ei tarvitse kalliita laitteita tai tiili- ja laastikauppaa yrityksen omistamiseksi. Vaihda halpa matkapuhelinyritykseen. Omistautuminen, kurinalaisuus, oikeat tottumukset, rakkaus oppimiseen. Kysy älykkäältä kaverilta vinkkejä nopeasti rikastukseen, ja hän kehottaa sijoittamaan osakemarkkinoille.

Tarvitsenko Tätä?

Nämä ovat joitain kysymyksiin, joihin sinun on vastattava. Ja muut voivat ymmärtää sen ja kysyä. Tai jos 5000 ihmistä maksaa sinulle 17 dollaria kuukaudessa 12 kuukauden aikana, se saisi myös miljoona dollaria.

Seuraa kulujasi. Yksi helpoimmista tavoista oppia rahaa on lukea henkilökohtaisia ​​rahoituskirjoja. Verosi kokonaisuudessaan laskevat vuodelle, mikä tarkoittaa, että jokaiselta tilillesi maksamallasi dollarilla vuotuinen tuloverolaskusi laskee 0 dollaria. Vaikka 90% sähköposteista on ollut erittäin positiivisia (I <3 te kaikki) tai rahakysymyksiä, toiset 10% koskevat sitä, kuinka vaikeaa useimmille ihmisille on päästä eteenpäin, ja kommentteja siitä, kuinka useimmat ihmiset eivät voi tehdä niin kuin minä. olen tehnyt. Oletko valmis rikastumaan? Vain pieni vähemmistö aloittavista yrityksistä onnistuu toteuttamaan suuria myyntivoittoja, joten kertoimet eivät ole hyvät.