14 Helppoa Tapaa Ansaita Ylimääräistä Rahaa Kotona

Tässä osiossa keskitytään kuinka ansaita rahaa myymällä tuotteita kotona. Ja olen täällä auttamassa. Sinua pyydetään jakamaan mielipiteesi monista merkeistä ja maksamaan siitä. Sosiaalisen median johtajaksi tulossa on myös hienoa, että se on yksi vakaimmista tulolähteistä. Myy vanhoja kirjojasi - takaisin opiskellessani opiskellessani opintojani heti luokan päätyttyä. Tammenterhojen avulla voit synkronoida pankkitietosi, joten aina kun teet ostoksesi, se pyöristää lähimpään dollariin ja sijoittaa eron valitsemallesi kumppanillesi. 5 dollarin liittymisbonus on lisätty osto! Ja muutama tuhansista bloggaajista, jotka pystyvät lisäämään elämäntapaansa kotona työskentelevien töiden avulla, tekevät viisi ja jopa kuusi numeroa kuukaudessa.

Auton pysäköintitilan vuokraus Joissakin opiskelijamajoissa on asunto tai autotalli.

Grafiikat, ohjelmistot, e-kirjat, sisustuselementit, ääniefektit, kappaleet ja videot ovat vain muutama tyyppi digitaalisia tuotteita, jotka ovat kysyttyjä. Kun aloitat online-blogin aiheesta, josta olet intohimoinen, kohdista avainsanat siten, että ihmiset, jotka ovat intohimoisesti samasta asiasta, löytävät sen helpommin, ja kirjoittavat johdonmukaisesti aiheesta, keräät yleisön ja sähköpostiluettelon yli aika. Tule esimerkiksi esimerkiksi kuuluisan lemmikkieläinruokamerkin suoramyyjäksi - koska rakastat eläimiä. Aina kun joku ostaa sisältösi - saat puolet käteisestä. Ne tarjoavat myös englannin opetustöitä verkossa sekä Ison-Britannian että Yhdysvaltojen kansalaisille. Tunnen henkilökohtaisesti ihmisiä, jotka jättivät W-2-työpaikkansa aloittaakseen konsultointiyrityksen ja 2 vuoden sisällä nettouttivat yli 100 000 dollaria. Nyt kun ajattelen asiaa, nämä kaksi tarvitsevat myös kylpyammeen. Lue koko lainanantoklubien sijoituskatsaus täältä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jos ihmiset maksavat katsellaksesi sisältöäsi, sen on oltava korkealaatuista. Voit ansaita säästöjäsi korkoa valitsemalla oikean säästötilin - vertaa eri pankkien tarjoamia tilejä löytääksesi sinulle sopivan kaupan. Amazonin mekaaninen Turk on monien yksinkertaisten, mutta toistuvien tehtävien, kuten tietojen syöttämisen, markkinapaikka. Iq-vaihtoehto, financeFeeds on käynyt BinaryBookin toimistoissa ja ottanut yhteyttä useisiin entisiin siellä työskenteleviin työntekijöihin, jotka kaikki tarkistavat, että sitä käytetään kokonaan Israelista. Molemmat sammuvat nopeasti. Holly kertoi aloittaneensa kirjoittaa sisältöä vuonna 2019. Työskentele online-tulkkina tai kääntäjänä.

Älä unohda myöskään esineiden myyntiä offline-tilassa; voit ostaa autotallin tai käydä paikallisessa lähetyskaupassa. Jokaisesta 10 000 pisteestä ansaitset 10 dollaria, eikä ansaitsemasi rajoituksia ole. Tästä syystä aloin korottaa korkojani.

Tarjoa Teknistä Tukea Verkossa

Paras asia tässä tuottoisassa ajatuksessa on, että kun olet sijoittanut aikaa (sano 20 tuntia), ansaitset passiivisen tulon tulevina vuosina! Jos se ei ole vielä selvä, tiedot ja asiantuntemus ovat kaksi kaikkein johdonmukaisinta ja tuottoisinta tapaa ansaita ylimääräistä rahaa verkossa. Verkkokonsultointiyrityksen käynnistämisessä ei ehkä ole suurempaa opettajaa kuin Anik Singal. Kun määrität hinnan, selvitä ensin frukkin todellinen arvo. Löydät paljon tietojen syöttötöitä paikoista, kuten FlexJobs.

On tärkeää huomata, että jotkut tutkimukset ovat hyvin yksinkertaisia ​​eikä niissä ole mitään riskejä. Jos nautit kirjoittamisesta, voit myydä taitosi ja tulla freelance-kirjoittajaksi nopeasti! Jos et hoita ketään, joka tietää, mitä päivittäistavaroita olet ostamassa tällä viikolla, tämä on helppo tapa ansaita satoja dollareita vuodessa ilmaiseksi. Sitten ehkä kannattaa harkita ansaita rahaa näillä sosiaalisilla alustoilla. Esimerkiksi tietojen syöttäminen vie hyvin vähän kokemusta; Jos et ole riittävän nopea, et ansaitse rahaa. Ja kun aloitin vuonna 2019, en totuudenmukaisesti edes tiennyt, että ihmiset voisivat ansaita rahaa bloggaamiseen!

Myydä tuotteita T.J. Maxx, Ross ja Burlington

Tutustu askel askeleelta -oppaaseen oman blogin luomisesta vaiheittaisen oppaan luomiseksi. Jos pidät ihmisistä ja olet intohimoinen auttamaan muita, elämänvalmennusyrityksen aloittaminen kotoa voi olla sinulle oikea valinta. Tarvitset suurta liikennettä oikean rahan ansaitsemiseksi, mutta kaikkien on aloitettava jostakin! Airbnb-majoittajana voit ansaita rahaa antamalla matkustajille yöpyä varamakuuhuoneessa. Ryhdy ruoanjakelijaksi. Jos he eivät yritä myydä sinulle jotain, jonka on tarkoitus paljastaa nopean rahan ansaitsemisen salaisuudet, sinun odotetaan vastaavan kaikenlaisiin häiritseviin kysymyksiin, jotta he voivat myydä sinulle joukon tuotteita. Tavoitteena on saada aikaan noin 100 myyntiä päivässä, joka tuottaa yhden dollarin.

Alun perin julkaistu joulukuussa 2019. Valitse suoritettavat työt ja työskentele niiden kanssa kotoa omalla ajallasi. Nyt hän on tehnyt tätä 20 vuotta, mutta minun huomioni on, että katto on erittäin tuottoisa kenttä. Voit ansaita pari sataa taalaa kirjautumalla uuteen pankkitilille.

Kun aloitat vapaa-aikasi yhdistämisen ylimääräisen rahan ansaitsemiseen, työskentelet sivumyrskyssäsi. Kun kyse on kotituloista, ei-toivottujen tavaroiden myyminen on määritelmä ”heikentyneelle hedelmälle. Jos haluat alkaa ansaita rahaa kotoa, et todennäköisesti käytä autoosi niin usein. Heillä on sisäänrakennetut työkalut maksujen keräämiseen. Jopa toisen työn pitäisi olla erillisessä paikassa. Tätä yritystä on esitelty Forbesissa, CNBC: ssä, Wall Street Journalissa, Woman's Dayssä ja muissa. Se on todennäköisesti poikkeus säännöstä, mutta korostaa kuitenkin mahdollisuutta ansaita todellista rahaa Course Hero -pelissä. Sinun on läpäistävä taustatarkistus.

Myy Etsyssä

He ansaitsevat nyt 4–15 000 dollaria kuukaudessa työskentelemällä ympäri maailmaa (ja heillä ei ollut kokemusta aloittaessaan)! Jos asut vilkkaalla alueella, jolla on kallis pysäköintialue, voit vuokrata ajotietäsi edullisella hinnalla ja ansaita rahaa kotoa varaosallasi! 4/5 luokitus, yli 66 000 arvostelu. Mikrosijoitussovellusten, kuten Stash ja Acorns, avulla voit sijoittaa vain muutaman dollarin ja ansaita siitä korkoa. NearlyNewlyWed:

Aikaisemmin katsauksessa suosittelin online-kyselyjen suorittamista ylimääräistä rahaa vastaan. Tästä huolimatta et halua säästää. Muutaman esimerkin luominen e-kirjan luomiseksi ruokablogille tai täyden harjoitussuunnitelman sisältävä e-kirja kuntosivustosi täydentämiseksi. Online-kirjoittajien kysyntä on niin suuri, että kokonaisia ​​yrityksiä on luotu tarjoamaan näitä palveluita verkkovastaaville. Kysely junkie, saatat esimerkiksi olla taitava käyttämään WordPressiä ja voit kohdistaa keikoihin, jotka sisältävät sisällön muotoilun ja median lisäämisen WordPress-viesteihin. Sieltä sovellusten testaajat tulevat. Koska olen talousneuvoja, olen keskittynyt paljon tytäryhtiöenergiaani rahoitustuotteisiin, kuten säästötilit, luottokortit ja sijoitustilit.

Voit aloittaa sijoittamisen vain yhdellä dollarilla näillä ilmaisilla sijoitussovelluksilla. Etsi oikea tarjous ja varmista, että esität sen oikealle yleisölle etkä lähetä roskapostia ihmisille siitä. Hanki sponsorointia. Sitten tammenterhot saavat töihin ja sijoittavat 75 senttiä säästöistäsi monipuoliseen salkkuun.

  • Kuitenkin niin monet yritykset eivät täysin tiedä tehokkaan suppilon tehoa.
  • Se on erittäin kivuton tapa säästää ja rakentaa vaurauttasi ajan myötä.
  • Palvelusta he laskuttavat sinulta prosentin vuosittaisista säästöistä.
  • Jos googletat "maksaa tweetille", on paljon vaihtoehtoja, joista valita.
  • Vaikka se on 100–200 dollaria vuodessa, miksi heität rahaa ilman syytä?

News Corp

Voit ansaita 40–70 puntaa keskusteluryhmälle ja se on yleensä käteisellä. Koodaus - sovellusten kehittämiseen tai verkkosivustojen suunnitteluun - on toinen hieno tapa ansaita rahaa kotoa! Jos olet taitava henkilö, katso ehdottomasti tätä verkkosivustoa, jos etsit tapoja ansaita rahaa vuonna 2019. Idea ansaita rahaa kotoa on aina yksi puhutuimmista aiheista, kun on kyse ansaita enemmän rahaa. 8, ja Buffalo Exchange maksaa sinulle etukäteen trendikkäistä nuorista aikuisten vaatteista, ja he vievät kaiken jalkatyökalun myymättä tavaroita, mikä on mukavaa. Virtuaali tapahtuma voi kestää päivän tai pidempään. On olemassa useita yrityksiä, jotka maksavat sinulle palveluistasi, mutta näkyvimpiä ovat NextWave Advocacy ja DDC Advocacy.

Tilaaminen Onnistui!

Suosituimmat ilmaiset hääpukujen myyntisivustot. Sen on lisättävä lisäarvoa yleisölle ennen kaikkea, eikä vain esitettävä ilmoituksena. Sen sijaan, että jättäisivät lähetyskulut, Amazon antaa sinun tallentaa tuotteitasi omissa varastoissaan, jolloin ne ovat saatavilla ilmaiseksi 2-päivän toimituskuluksi Prime-jäsenille. Virtuaaliassisteilla (VA) on suuri rooli keikkataloudessa. Nyt sen arvo on yli 17 000 dollaria, ja sen odotetaan olevan selvästi yli miljoona dollaria vuonna 2022. Jos sinulla on kokemusta henkilökohtaisesta avustajasta, sihteeristä, järjestelmänvalvojan avustajasta tai joltakin vastaavalta alalta, niin verkkojoukkoon siirtyminen voi olla sinulle tärkeä rooli. Ylelliset autot ja urheiluajoneuvot antavat vielä enemmän rahaa. Tätä varten voit saada ilmaisen pizza plus 5 dollaria.

Oletko hyvä nahkatyö? Kun olet löytänyt oikean kutsun, et enää tunnu työskenteleväsi. 10 vaihetta blogin perustamiseen puolella ilmaiseksi 20 000 sanan oppaani blogin perustamiseen ja sen rakentamiseen tuloja tuottavaksi yritykseksi tänään. Voittavat verkkokaupan menestysvälineet. Siirry sijaintikokolaskuriin tÄstÄ, voi olla erittäin vaikeaa rekonstruoida tarkasti yli muutaman kuukauden manuaalisen järjestelmän jälkikoe. Jos kirjaudut tämän linkin kautta, saat 10 dollaria bonuksen. Virtuaaliavun positiiviset puolet ja paljon muuta. Kun olet suorittanut tehtävän, ansaitset Swagbucksin, joka voidaan lunastaa käteisellä, lahjakorteilla, palkinnoilla ja muulla. Jos sinulla on kokemusta markkinoinnista, hakukoneoptimoinnista tai osaamisesta saada ihmiset innostumaan säännöllisesti käyttämistäsi tuotteista ja palveluista, harkitse taitojen parantamista ja saattamista heidät työskentelemään ansaitsemaan rahaa verkossa pienyritysten markkinointikonsultteina omalla alueellasi — Varsinkin jos sinusta voi tulla paikallinen SEO-asiantuntija ja voit auttaa paikallisia asiakkaita sijoittumaan korkeammalle hakutuloksissaan.

Sosiaalinen Media

Keräät pisteitä jokaisessa vuorovaikutuksessa ja ansaitset enemmän pisteitä, mitä kauemmin olet paneelissa. Mikä vielä parempaa, he maksavat sinulle 20 dollaria vain ilmoittautumisesta ja myöntävät sinulle ylimääräisen 10 dollaria jokaiselta mainitsemastasi jäsenestä, joka suorittaa vuokraprosessin onnistuneesti loppuun. Jos olet kiinnostunut tästä linjasta, monet PA-virastot vaativat luotettavia avustajia. Voit alkaa ansaita rahaa leikkimässä koirien kanssa Roverilla. Toimistorakennusten puhdistaminen ei ole kaikkein tyylikkäin työ - ja juuri siksi tilaisuus on valtava. Nyt et todennäköisesti löydä mitään sellaista, mutta voit silti tehdä nopean voiton hieman etsimällä.

Tule Pro-pelaajaksi

Kuten poika, joka piti kyltin yliopiston GameDay-aikana, pyytäen äidiltään oluen rahaa. Esimerkiksi First Direct on tuonut takaisin 100 punnan vaihtobonuksensa, ja muutkin saavat ne säännöllisesti. Venäjä, tutustu työkaluosaan. Jos olet erikoistunut toimialallesi, voit ansaita korkeita palkkioita neuvoistasi. Sweatcoin - Tämän makean sovelluksen ansiosta voit ansaita “hikorahoja” kävellessäsi tai juoksemalla (päivässä saa olla enintään 5 hikirahaa). Se vain saattaa muuttaa elämäsi ikuisesti. Katso, kuinka heidän yrityksensä toimivat, ja sisällytä se omaan suunnitelmaan. Vuoden 2019 alussa aloitin tämän blogin lisätäkseni freelance-kirjoituspuolen keikkaa.

Ja vaikka freelancing ei ehkä ole niin skaalautuva kuin jotkut muut ideat, joista olemme puhuneet, ei ole harvinaista, että yksinmiehet rakentavat terveitä kuusinumeroisia freelance-yrityksiä itselleen. Tule kirjanpitäjäksi ansaitsemaan rahaa kotoa. Esimerkiksi Käyttäjätestauksella voit ansaita lähes 30 dollaria tunnilta. Uganda, lompakon tarjoajia on valtava valikoima, mutta on myös riskejä käyttämällä vähemmän tunnettuja lompakkojen tarjoajia tai pörssejä. Ebates on ilmainen palvelu, joka antaa sinulle rahaa takaisin vain ostoksille kuten normaalisti. Jotkut sivustot maksavat paremmin kuin toiset, mutta voit tehdä 50–150 dollaria per artikkeli. Näin se toimii:

Tämä toimii vielä paremmin, jos löydät innostuneen markkinaraon.

Bloggaaminen

Voitto on myyntihinnan ja valmistajan tukkuhinnan välinen ero. Muista kuitenkin, että testi on melko vaikea, joten tarvitset paljon valmistelua. Monet opiskelijat ovat todella saaneet 100 puntaa tästä tekniikasta. Koulutetut opettajat ansaitsevat ensin jopa 20 dollaria tunnissa opettamalla englantia lapsille Kiinassa. Toisaalta, jos et halua näyttää kasvojasi tai et halua omistaa omaa podcastiasi, voit harkita tulla ääniohjaajaksi jonkun toisen podcastille!

Saat välittömän hintatarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä ilman velvollisuuksia. Nyt et aloita työskentelyä NBA-, NFL- tai MLB-tähtien kanssa, mutta saatat pystyä aloittamaan aloittamisen joidenkin alemman liigassa toimivien pelaajien kanssa ja työskentelemään tietä kohti tikkaita. Eikö sinulla ole tietokonetta? Jos sinulla on alusta, on se sitten blogi tai valtava Instagram, jota seuraa, voit tehdä rahaa.

Testaa Verkkosivuja

Joka kuukausi maksettavan koron sijasta tilillesi laittama raha toimii lippuina kuukausittaiseen palkintoarvontaan. Pinbar-kryptovaluuttakauppastrategia, jos haluat upottaa varpaitasi cryptocurrency-kauppaan, silloin minun tärkein vinkki cryptocurrency-kaupankäynnin aloittelijoille on yksinkertaisesti jakaa sijoituksen Bitcoin, Litecoin ja Ethereum kesken. Olitpa kiireinen vanhempi, yliopisto-opiskelija tai eläkeläinen, voit päästä näihin todistettuihin tapoihin ansaita ylimääräistä rahaa, joka ei sisällä kopiota. Graafisille suunnittelijoille, jotka haluavat ansaita rahaa verkossa, on monia freelance-vaihtoehtoja. Jos etsit tapoja ansaita rahaa sijoittamatta paljon aikaa tai vaivaa, nämä ovat sinulle. Erinomainen kotityövaihtoehto.

Kaikilla entisillä hiusstylistillä, kosmetologeilla ja muilla salonki-ammattilaisilla voi silti olla asiakaskunta, jonka voit tuoda suoraan taloon. Jos olet innokas parantamaan tulojasi, mutta et tiedä mistä aloittaa, tämän luettelon pitäisi tarjota sinulle muutamia ideoita, jotka voisivat toimia. Yhtä lailla voit laskuttaa yrityksiä "vaatimaan" luettelonsa - menetelmää, jota käyttävät monet suuret hakemistosivustot, kuten Google Business ja Yelp.

Freelancerit voivat ansaita 500–2019 dollaria + kuukaudessa riippuen siitä, minkä tyyppisiä freelance-töitä teet asiakkaallesi.

Tee mikrotöitä Amazonin mekaanisella Turkilla

Suosittelen Robert Kiyosakin "2019-luvun liiketoimintaa". Etsitkö sivutoimistoa, josta voi tulla joustava, osa- tai kokopäiväinen ura? Ihmiset ovat kiireisiä töihin joka päivä, ja heidän on pakko jättää eläimensä jumissa talossa.

Keikat Fiverrillä

Varmista vain, että laitat paljon varovaisuutta tuoteluetteloihisi. 30%: n vuotuinen tuotto (APY) säästömuodostajan tilillä. Ohjelma seuraa aktiviteetin minuutteja ja maksaa sinulle vastaavasti. Jos nautit oppimisesta sosiaalisesta mediasta ja haluat siirtyä askeleen pidemmälle ja ansaita ylimääräistä rahaa, sosiaalisen median hallinta on hieno vaihtoehto. Muutoin luottokorttiyhtiö voittaa, ei sinä.

Tällä tilillä on korkein tuotto, mitä olemme nähneet, ja se on erittäin helppo saada. ”Voit aloittaa paikallisen sisustuspuolen hälinän, luoda seuraavan Instagram-kuvan ja kasvattaa yleisöäsi ja asiakaskuntasi verkossa. Tämän tyyppisessä mainonnassa on kuitenkin otettava suoraan yhteyttä yrityksiin ja kysyä, haluavatko he mainostaa verkkosivustollasi. Rekisteröidy Ebates/Rakuten -sivustolla. Upwork ja Digiserved, kuten alustat, ovat vain kaksi monista verkkosivustoista, jotka sopivat mainiosti freelancereille, joilla on analyyttinen kyky. Jos haluat katsoa jonkun kotona - ja ehkä ruokkia lemmikkieläimiä, kastella kasveja ja viedä roskat -, tule talonmieheksi.

Tutkimukset suoritetaan yhtiön 20 toimipisteessä valtakunnallisesti ja verkossa. Piditkö tästä artikkelista? Olen työskennellyt sivutoimistoideoiden parissa ja ansainnut rahaa puolella toistaiseksi jo 4 vuotta, ja olen oppinut tempun tai kaksi rahaa ansaitsemaan. YouTube on toinen alusta, jonka avulla ihmiset ovat voineet ansaita rahaa verkossa. Voit nostaa rahaa Paypalin kautta milloin tahansa, kun saldosi on vähintään 2 dollaria. Anna se mennä - saatat vain saada sen tapahtumaan, et koskaan tiedä. Myy vanha matkapuhelimesi. Hän aloitti online-liiketoiminnan hiukan yli kolme vuotta sitten, ja siitä lähtien hän on kehittänyt ja kasvatanut kolme menestyvää verkkokauppaa, jotka ansaitsevat keskimäärin 19 000 dollaria kuukaudessa.