7 Korkeapalkkaista Kotona Suoritettua Työtä Kaikki Maksavat Vähintään 90 000 Dollaria Vuodessa

3Play Media tarjoaa transkriptiotöitä. Jos sinulla on kypsennystä leivontaan tai ruoanlaittoon, muuta intohimostasi sivutoiminta. Kaupan asiantuntijat, voit esimerkiksi nähdä hinnan näkyvän seuraavasti:. Heillä molemmilla on yksi yhteinen asia, joka on, että he voivat vapaasti liittyä. AdSense-ohjelman kautta voit lähettää mainosyötteitä yrityksiltäsi, jotka käyttävät Googlen Adwords-ohjelmaa blogiisi tai verkkosivustoosi. Jos säestät ensimmäistä työtäsi, yritä tarjota palveluitasi ilmaiseksi yhden viikon ajan helpottaaksesi asiakkaan mieltä, koska sinulla ei ole viitteitä tai arvosteluita.

Hanki 5 dollarin ilmainen rekisteröitymisbonus, joka myönnetään kaikille uusille jäsenille. Alustan kautta puhut yksipuolisissa puheluissa monien ihmisten kanssa, mukaan lukien yrittäjät, freelancerit, yritysten omistajat ja johtajat. Katso alla mainitut.

Jos sinulla on tavaraa asioiden, kuten polkupyörien, autojen tai tietokoneiden, kiinnittämiseen, harkitse oman korjausyrityksen perustamista. Esimerkiksi, kun aloitat blogin ja saat 10 kertaa vähemmän liikennettä kuin tulevaisuudessa, sinun on veloitettava 10 kertaa enemmän, jotta ansaitset saman verran rahaa passiivisista tulovirroistasi. Et koskaan tiedä, ennen kuin yrität. Älä unohda rekisteröityä IRS: ään ennen kuin aloitat tämän kotiyrityksen. Uskon, että päivät eivät ole kaukana, jolloin kuka tahansa voi työskennellä kotoaan tai valitsemastaan ​​virtuaalipaikasta VR-kuulokkeilla ja sovelluksilla, kuten Virtual Desktop ja AltSpaceVR. Sitestaff, ymmärrä, että todennäköisyys, että mainos edistää todellista työmahdollisuutta, on pieni. Tunnen monia joustavia työnhakijoita, jotka alkavat alun perin ajaa vaihto-ohjelmia, kuten Lyft tai Uber. Kokeile sitten alla olevia vain tyypillisiä kokopäiväisiä ja osa-aikaisia ​​töitä kotoa. Hän on syy, miksi työskentelen kovasti päivittäin tehdäkseni freelancerina urani.

Jos olet fiksu, hanki pelin psykologia oikein ja vie todella aikaa sen hallitsemiseen, voit myös tehdä sen. Tunnit vaihtelevat välillä 10 - 20 tuntia viikossa, mutta voit työskennellä niillä valitsemasi ajankohtana. Jos rakastat Instagramin, Facebookin ja Pinterestin käyttöä ja tiedät tiensä ympärilläsi, voit ansaita rahaa näistä taidoista.

Jatka Kirjoittajaa

Se on työ, joka voidaan helposti tehdä etäyhteydellä. Cannabis capital nostaa yli 10 dollarin dollarin. kuten auxly, cresco labs, green peak, kannaswiss ja muut ovat suuria tarjouksia. Apurahojen kirjoittajana voit ansaita 40 300–67 000 dollaria vuodessa. Freelance-kirjoittaminen voi olla mikä tahansa kuviteltavissa oleva aihe. Ei väliä kuinka hyvin nämä pienet chat-botit saavat sen ponnahdusikkunan, kun vierailet verkkosivustolla, päivän lopussa yritykset tarvitsevat aina ihmisten tukea, jotta ne kyetisivät todella nauttimaan asiakastyytyväisyystasonsa. Markkinointi-, teknologia- ja tietoratkaisuyritys, työntekijät ovat 100% virtuaali-/jakelu-/etäyhteyksiä kaikkialla Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Jos näin on, yritä vuokrata ne ihmisille, jotka voivat käyttää niitä.

Tehtävänä on auttaa asiakkaitasi henkilökunnan tuella, tietojen syöttämisellä, sosiaalisen median hallinnalla, verkkosivujen ylläpidolla, tutkimuksella ja asiakaspalvelulla. Tämä on yksi parhaista helpoista töistä, jotka maksavat hyvin, koska voit tehdä näillä sivustoilla yli 1 dollarin kyselyä tai kyselyä. Tämä on eräänlainen vedonlyönnin tarjoaminen vedonlyöntiyrityksillä, ja ansaitset rahaa ilmaisista vedoista ja kannustimista. Tämän palvelun avulla saat vain todella laillisia etä-, osa-aikaisia, freelance-työntekijöitä ja joustavia työtietoja. Kuinka maksaa online-kyselyjen ottaminen: Koti kotona työskentelevät digitaaliset lääketieteelliset työpaikat ovat nousussa jonkin aikaa, eikä suuntaus osoita merkkejä vähentymisestä. Voit olla yksi monista ihmisistä, jotka työskentelevät kotona tehdäksesi web-juttuja elämään. Luonnollisesti joudut laittamaan myös aikaleimat.

Ääninäyttelijät

Oikeat PTC-sivustot antavat sinulle rahaa heidän sisäisten mainostensa katselemiseen ja erilaisten pelien pelaamiseen. Jos unelmakeikkasi on sellainen, jonka voit tehdä oman kodin rajoista, saatat olla onnea. Voit odottaa, että joudut joutumaan taaksepäin ja kuuntelemaan joitain ääniosia useita kertoja, ennen kuin voit äänittää sen tarkasti. Jotkut suosikki tutkimussivustoni ovat mielipideviestit, Toluna, Swagbucks ja muut täällä. Vaikka työmarkkinat ovat kireät, yritykset tarvitsevat myyjiä. On suuri yleisö, joka mielellään ulkoistaa tällaisia ​​tehtäviä.

”Tutkimuksemme avainosa on, että jos työympäristö on kypsää etätyöhön - eli työ on melko itsenäistä ja työntekijä osaa tehdä tehtävänsä hyvin - työn toteuttaminen mistä tahansa voi hyödyttää sekä yritystä että työntekijä ”, tutkijat kirjoittivat.

Voit testata ja saada palkkaa tarkistaaksesi sekä fyysiset että digitaaliset tuotteet tuotetestareina. Usko tai älä, sinun ei tarvitse olla CPA aloittaaksesi kirjanpidon. Forex-yliopisto dailyfx: n luvalla, kauppiaat asettavat poistumis- tai suojapysähdyksen kaupalle käännekohdan toisella puolella. Toiseksi Google tarjoaa muita tapoja ansaita rahaa kotoa. Vaikka pidä mielessä, että mitä tahansa tässä artikkelissa lueteltua kotitöistä tehtyä työtä voidaan tehdä myös sinulle. Verkkokopiointi- ja tekstitystyöt ovat samankaltaisia ​​kuin freelance-kirjoittaminen. Lastenhoitoyrityksen ajaminen kotonasi voi olla tuottoisaa, jos se kestää vain pari tuntia tai koko päivän.

Trello voi myös olla loistava lähde tälle - kerro työtovereillesi, mitä on tehtäväluettelossasi, ja helppo julkaista, kun olet suorittanut tehtävät. Katsotaanpa sitten näitä tilastotietoja: Tämä sivusto on vain yksi esimerkki sivutuloista, jotka on muutettu täysipäiväiseksi työksi kotona. Ja jos olet tehnyt online-työtä, se saattaa auttaa tarjoamaan linkkejä siihen työhön. Jos olet työnantaja, joka haluaa palkata etätyöntekijän, se on 200 dollaria 30 päiväksi postia kohden. Sekä VR- että 360-asteisten videoiden avulla voit tutkia jokaisen tuuman videokuvan.

Kirjoittamalla Arvosteluja

Kun laskeudut riittävästi asiakkaita, sinun ei tarvitse jatkuvasti varata aikaa työn löytämiseen. Tämä ei ole tarkalleen kirjoitustyö, vaan napsautat hiirellä, mutta se on yhtä helppoa ja yksinkertaista kuin kirjoittaminen. Aloita kylmä sävelkorkeus. Luo verkkokauppa, tämä on nopea ja helppo tapa ansaita rahaa verkossa. Yliopistojen, sairaaloiden ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen on usein haettava apurahaa. Jos olet leipuri, voit myydä tavaroita ystäville, naapureille, verkossa tai paikallisilla viljelijöiden markkinoilla. Muista, että ”ei aiempaa kokemusta” ei tarkoita, että nämä työpaikat ovat välttämättä helppoja. Sinulla on onni - tänään siirtyminen kotona työskentelemiseen on helpompaa kuin koskaan.

Maksu on 10 dollaria tunnissa ja voit pyytää maksua PayPalilla, kun saldosi saavuttaa 20 dollaria. Aloita Flexjobs-palvelu tänään. 3 ajatusta aiheesta "ansaita rahaa kryptovaluutalla (ilman kokemusta)", liukuvan keskiarvon osoittimen käyttö on hyvä tapa saada käsitys siitä, mihin omaisuuserän hinta menee. Aloittaminen ei todennäköisesti maksa mitään muuta kuin vähän markkinointia, koska sinulla on todennäköisesti jo työkalut ja resurssit. Voit tarkistaa sähköpostiuutiskirjeeni sukeltaaksesi tähän edelleen, mutta oikeilla strategioilla, joilla voit kasvattaa verkkotunnuksen hallintaa ja blogiliikennettä, voit käyttää konsultointitulojasi nopeuttaaksesi blogin kasvua sisällön ja linkkien avulla. Yli 10 ihmistä työskenteli kerran minulle ja annin heille konekirjoitus-, ohjelmointi-, kirjoitus- ja muuta työtä, jota asiakkaani heittivät minua. Mutta sinun ei pitäisi olla pettynyt; tuhannet freelancerit ansaitsevat edelleen nämä elantonsa tekemällä online-töitä näillä sivustoilla.

Osallistu laajaan kirjoitustarpeeseen, mukaan lukien alkuperäisen sisällön luominen, olemassa olevan sisällön uudelleensijoittaminen digitaalisiin ja tulostuskanaviin, facebook-markkinointiyhtiöohjelmat yhdistävät autojen markkinointiin liittyviä osia, jotka hallitsevat pakotettavan sisällön säilytyspaikkoja leirintäalueille, harrastuksille ja RFP-vastauksille. Vaikka joku olisi aika hyvä kirjoittaja, heillä ei ehkä ole aikaa, ja he mieluummin delegoivat sen jollekin - kuten sinäkin! Kun kirjaudut yrityksen tytäryhtiöympäristöön, saat yksilöllisen linkin tai linkit, jotka ansaitsevat sinulle palkkion joka kerta, kun käyttäjä napsauttaa niitä (tai ostaa jotain napsautuksen jälkeen). Sen sijaan aseta itsesi toisistaan ​​ja löydä ainutlaatuinen digitaalinen osaamisjoukko. Tärkeintä on yrittää pysyä eteenpäin digitaalimarkkinoinnin kehittyvissä suuntauksissa rakentaaksesi passiivisen tulovirran.

Yksi Varoitus

Välittäjä tietokonerobotti nimeltään Tipster opastaa sinut kuinka ja kuinka panostaa, ja jos voitat, saat palkkion. Vaikka on vaikea löytää tarkkaa palkkaa puhelinkeskuksen edustajille, jotka työskentelevät kotona, Glassdoor. Bloomberg, vain 20 vuotta sitten verkkokauppaa oli melkein mahdotonta. Kun olet suorittanut koulutuksen, sinulla on mahdollisuus palvella joidenkin maailman suurimpien yritysten kanssa suoraan kotitoimistostasi. Toimii samalla tavalla kuin yllä selostettu Swagbucks. Tästä syystä UX-suunnittelijat - jotka varmistavat, että sivusto tai sovellus näyttää ja tuntuu tyytyväiseltä käyttäjille - ovat nyt niin kysyttyjä. Teetkö käsintehtyjä tuotteita, kuten koruja tai huonekaluja? Voit myydä kuviasi myös Foapin kaltaisilla sivustoilla. Pääasiassa vakuutusyhtiöiden kanssa aktuaarit analysoivat tilastotietoja riskien ja vastuiden määrittämiseksi.

Asiantuntijapalvelut (kirjanpito, Käännös Ja Verovalmius) Työskentelevät Kotona

Voit viedä akateemiset vahvuutesi ja tietosi verkossa aloittaaksesi oman online-liiketoimintasi. Tarjoamasi musiikkityylin mukaan hinnat voivat olla yhtä perustasoa kuin 100 dollaria pop-levyltä tai jopa 1000 dollaria yritystöihin. Antminer s7, esimerkiksi helmikuussa 2019 oli vähän yli 17. Ompelu ja muutokset: myy käsityösi, hanki nopein Internet-yhteys, mitä sinulla on varaa. Monet yritykset ovat nykyään ulkoistaneet asiakaspalvelunsa etätyöntekijöille. Tämä tekee luettelon uskomattomista kotitöistä, koska tämä on sellainen projekti, joka vaatii enimmäkseen etukäteen sitoutumista hyvän sisällön tuottamiseen ja ansaitsee sinulle sitten rahaa ajan myötä. Jos olet osaa lukumäärälläsi ja sinulla on jonkin verran kirjanpitokokemusta osoittaa, asiakaskunta on varmasti siellä.

CafePress tulostaa tuotteen ja lähettää sen jakelukeskuksesta. Nouse ei palkata suoraan tai tehdä sopimuksia yksityishenkilöiden kanssa. Käytä sitten tesaurus-taitosi kokeilla runsaasti variaatioita. Saat PayPal-maksun viikoittain kaikista suoritetuista töistä. Jokainen pelaaja saa henkilökohtaisen koodin, ja jos uudet pelaajat kirjautuvat koodillasi, saat enemmän ilmaisia ​​rullia! Jos olet tyyppi, joka on itse motivoitunut ja mukava työskennellä kotonasi, nauttia sellaisesta työstä kuin sähköpostin asiakaspalvelu, tietojen syöttö ja arvostelutuotteet, niin olet henkilö, jota etsimme. Monet online-työpaikat, kuten Upwork. Tarvitset todellista työtä kotitöistä.

Aloita koulutuskurssi, joka opettaa sinulle yhteiset taidot, joita tarvitaan virtuaaliassistentiksi. Tässä työssä saatat työskennellä terveydenhuolto- tai lääkeyrityksessä, joka kirjoittaa tutkimukseen perustuvia sairauteen, sairauteen tai lääkkeisiin liittyviä lääketieteellisiä asiakirjoja. On myös hienoja oppimisresursseja, jotka opettavat sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää menestyvän yrityksen ajamisesta VA: na, kuten 30 päivää tai vähemmän virtuaaliassistentin menestykseen. Voit tehdä ne vapaa-ajallasi, kun odotat linjaa, kun syöt aamukahvia, kaupallisen tauon aikana televisiossa ja päivän päätteeksi - raha on rahaa!

Jos sinulla on jonkin verran koodaustaitoja, työskentele web-kehittäjänä on luonnollista sopivuutta.

Suunnittelu T-paidat

Vaikka monet tänään käsitettävistä kotitöistämme löytyvät tärkeimmistä työpaikkailmoitussivustoista (joista puhumme alla) tai paikallisesta Craigslist-ohjeiden osiosta, älä aliarvioi henkilökohtaisesti tavoittamisen arvoa. Keskity henkilökohtaisen tuotemerkin luomiseen, suoritat 14 viikon palkkakurssin useimpiin tehtäviin. paikalliselle yritykselle jakaa itsesi ja kuinka voit käyttää taitojasi tai kokemuksiasi auttaakseen heitä. Säilytä tarkkuus kurinpidolla, sinun on etsittävä ennustettavia ja luotettavia osakekaaviokuvioita ollaksesi menestyvä päiväkauppias. Virtuaaliassistentti (VA) voi tarjota laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien joitain muita täällä jo mainittuja palveluita, kuten kirjoittaminen ja sosiaalisen median hallinta. Jos ajattelet, että saatat nauttia ihmisten auttamisesta palkkaamaan uutta työpaikkaa, rekrytointipaikka saattaa olla hyvä sopivuus.

Voit maksaa suoralla talletuksella tai käteisellä kortilla joka viikko. Joten sen sijaan, että keskityisit ensin pelkästään intohimoihisi ja harrasteisiisi, aloita liiketoiminnan ajattelutavasta. Tämä luettelo laillisista kotona suoritettavista työpaikoista voi olla alku matkalle taloudelliseen vapauteen ja työ- ja perhe-elämän tasapainon saavuttamiseen, jota et voi saavuttaa yhdeksästä toiseen. Internet on ääretön resurssi. Asiakaspalvelutehtävät olivat yksi ensimmäisistä legitilaisuuksista, joita verkossa oli saatavilla.

Seuraavaksi määritä, minkä tyyppinen henkilö haluat työskennellä. Palvelu on erittäin joustavaa, voit asettaa omat tunnisi, eikä oppituntisuunnitteluun ole mitään tekemistä. Taloudellinen kehitys, kaupan avoimuus ja talouskasvu: todisteet omanin sulttaanista (1972-2019), 2%) TOIMITTAMISEN KESKITTÄMINEN 3 päivää 49. Jos niin, on online-työntekijöiden alarako, jonka päätavoitteena on ratkaista asiakkaiden ongelmat.

Online-englannin Tutor-työpaikat

Parhaiden yrityskirjojen kirjoittajat ja jopa yritykset tarvitsevat ääninäyttelijöitä kaikenlaisiin asioihin, äänikirjoista koulutusvideoihin - jos se kuulostaa hauskalta, tämä voi olla sinulle täydellinen työ kotona. T-paitojen suunnittelu vaatii erityisen sekoituksen muotoilua, luovuutta, omaperäisyyttä ja trenditietämystä. Lähetät laskun, kun työ on valmis ja saat rahat heti, kun asiakas hyväksyy laskun. Lainapäällikkönä pääroolisi on auttaa ihmisiä hyväksymään asuntolaina. Ei huono keikka! LiveOps - Lue LiveOps-arvostelu - Täältä on mahdollista saada vuokraus ilman aiempaa asiakaspalvelukokemusta.

Nämä ovat kaikki mahdollisia blogiideoita. Sukututkijat (ne, jotka opiskelevat sukuhistoriaa tai sukupuita) voivat työskennellä verkossa joustavasti ja nauttia vapaudesta ottaa vastaan ​​useita asiakkaita. Jos näin on, kokeile perustaa Etsy-kauppa ja myydä käsintehtyjä käsityösi verkossa. Aihe ja ohjelmistovaatimukset vaihtelevat yrityksestä riippuen, ja voi olla joitain pienempiä erikoistehtäviä, jotka sinun on perehdyttävä. Yksityishenkilöt - Kyllä, jopa koodausongelmat palkkaavat freelance-koodereita ja ohjelmoijia aika ajoin korjaamaan ongelman tai hakemaan apua kotitehtävään tai muuhun. Osallistu kaikkiin yritystoimintaan, osinkoihin, oikeisiin liikkeeseenlaskuihin., - Demotileillä kaupat käydään melkein aina pyydetyllä tavalla tietyistä tekijöistä riippumatta. Monet yritykset, kuten Fancy Hands, Virtual Gal Friday ja Worldwide 101, palkkaavat itsenäisiä ammatinharjoittajia virtuaaliassisteina työvoimakustannusten säästämiseksi.

Vaikka voit silti käydä kirjastossa ohjaamaan paikallisia opiskelijoita, voit myös saada palkkaa yhteydenpidosta ihmisten kanssa maapallon toiselta puolelta. Vieläkin enemmän kotipohjaisia ​​työvaihtoehtoja varten katso tämä luettelo yli 200 yrityksen kotona tehtävistä töistä tai yksinkertaisesti käyttämällä tätä kotona työskentelevien työluetteloiden hakemistoa rajataksesi hakuasi alueille, joilla sinulla on asiantuntemusta. Toisinaan se ei maksa yhtä hyvin kuin jotkut muut vaihtoehdot, mutta se voi laskea välillä 9–16 dollaria tunnissa. Kun olet antanut palautetta lähetyslle lähettäneelle myymälölle, se maksaa sinulle rahapalkintojen tai ilmaisten tuotteiden, ostoskuponkien ja lahjakorttien muodossa. Siellä opit Googlen kulttuurista ja voit etsiä avoimia työpaikkoja Googlessa ympäri maailmaa. He palkkaavat sairaanhoitajia etähallinnossa hoitamaan tapausten hallintaa, hoidon valtuuttamista ja potilaan koulutusta.

  • Saatat pystyä ansaitsemaan parhaan dollarin Fancy Hands -palvelussa, jossa voit saada palkkaa 20 minuutin työstä useiden ammatillisten tehtävien suorittamiseen.
  • Toiseksi voit tarjota paljon palveluita virtuaaliassistenttina, ja luettelo on loputon.
  • PayScalen mukaan lääketieteellisen kooderin keskipalkka on 41 244 dollaria.
  • Sovellusten rakentaminen, digitaalisten tuotteiden myynti, passiivisia tuloja sisältävien verkkosivustojen luominen tai uusi perustaminen - monille ihmisille tämä on lopullinen unelma, mutta useimmat epäonnistuvat sen toteuttamisessa.
  • Kiitos jakamisesta.

Freelance-kirjoittaminen

Luo Github-profiili - Vaikka henkilökohtainen verkkosivusto on välttämätöntä; ohjelmoijien ei pidä unohtaa laittaa koodejaan myös Githubiin. Jos luet tätä blogia, olet ehkä juuri alkanut miettiä vaihtoehtoa työskennellä etäyhteyden kautta. DollarSproutin ykköstavoitteemme on auttaa lukijoita parantamaan heidän taloudellista elämäänsä, ja olemme säännöllisesti yhteistyössä yritysten kanssa, joilla on sama visio. Kaksikielisenä maana tämän online-käännöstyön tulisi olla pala kakkua sinulle. Brändisi rakentaminen ja tämän virtuaalitalouden tulevien voittojen hyödyntäminen on sinun tehtäväsi. Sinun on kirjoitettava lyhyt näyte, ja kirjoitustasosi (ja rahat, jonka voit ansaita artikkelia kohden) perustuu tähän ensimmäiseen näytteeseen.

Hae paljon työstä kotoa -tehtävien otsikkovaihtoehtoja. Vaikka tippalaivauksen voittomarginaali ei ole yhtä suuri kuin omien fyysisten tuotteiden varastoinnin ja lähettämisen yhteydessä, ymmärrät varmasti täysin hands-off-menetelmän edut. Vaikka on paljon erilaisia ​​palveluita, jotka voivat täyttyä VA: n alaisuudessa, useimmat VA: t erikoistuvat ja tarjoavat muutamia erityisiä palveluita.

E-kirjoitus

Kirjoita vain ”Amazon work from home job” tai “remote Amazon” job Google-työpaikkojen hakukenttään. Tässä on lyhyt opas aloittaaksesi tiputtamisen: Jotkut tutkijat maksavat enemmän kuin toiset. Ostajat kuvailevat mitä he tarvitsevat ja kuinka freelancerin (töiden) tulisi suorittaa työ. Jos et halua vain luottaa Amazoniin ja eBayen tuotteiden myyntiin, tietämys SEO: sta, PPC: stä, web-suunnittelusta ja tytäryhtiömarkkinoinnista on myös hyödyllinen.

Freelancerit tarvitsevat Internet-yhteyden työmateriaalin lataamiseen ja kommunikointiin työnantajan kanssa. turvallinen, sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tai jopa minkä tyyppisiä kirjoituksia haluat tehdä - voit kirjoittaa avustusehdotuksia, tietokirjallisuuteen liittyviä artikkeleita ja käsikirjoja tai kirjoittaa haamukirjoittamiseen kirjoja tai blogin kirjoituksia. Tässä on vinkkejä aloittamiseen: Alusta maksaa tutoreilleen joka maanantai PayPalin kautta.

Tämä on valtava punainen lippu. Se on yksinkertaista - sinun tarvitsee vain avata tippatavarakauppa. Jos olet osa yrityksen tuotteiden ja palvelujen teknistä tukitiimiä, vastuusi voivat hieman vaihdella. Voisin keksiä paremman nimen kuin se. Jopa opiskelijoina luovuutta ehkä edistetään nykyisessä iässäsi. Katso nyt nämä 40 oikolukua tarjoavaa työpaikkaa!

Online-pokeri

Hyvät uutiset tällaisista työpaikoista ovat, että ne eivät todellakaan vaadi erityisiä taitoja tai edes ylimääräisiä ponnisteluja; sinun tarvitsee vain tehdä ostoksia ja lähettää sitten raportti. Parhaiten kysyttyjä tutoreita on tällä hetkellä K-12 ESL (englanti toisena kielenä) opettajat. (Sinun on jätettävä talosi tähän :) Sinun tarvitsee vain kirjoittaa ja lisätä pieniä viestejä.

Kaikki opiskelijasi saavat päivityksiä kurssille, kun teet ne.

Voit olla yhteydessä asiakkaisiin ympäri maailmaa, jotka haluavat hioa englanninkieltään parantaakseen työllistymismahdollisuuksiaan. Muista, että nämä ovat TYÖT! Yllä oleva linkki vie sinut tämän sivuston toiselle sivulle; sieltä löydät luettelon verkkotyöyrityksistä, jotka maksavat käyttäjille rahaa erilaisten tehtävien suorittamisesta, kuten “kirjoittaminen”, “verkkosivuilla käyminen”, “yksinkertaisten online-pelien pelaaminen” jne. Asennuksen kustannukset ovat vähäiset, ja se on hieno tapa hankkia ylimääräistä rahaa joka viikko oman kodin mukavuuksista. Tämä todellisuus maalaa synkän kuvan etenkin niille, jotka ovat tuskin poissa grad-koulusta.

Lue koko arvostelu täältä.

Blogger

Vaikka voit harjoittaa todellisuusyritystä kotoasi, niin kauan kuin sinulla on valtion kiinteistölupa, sinun on silti näytettävä potentiaalisille ostajille koti. Se voi silti olla kunnollinen sivutulon lähde. Oli aika, kun kotona työskentely oli unelma, mutta viime aikoina työpaikkoja on ollut paljon, joita voit tehdä omasta paikastasi. Voit päästä tänne hyvin vähän kirjoituskokemuksella. Myy T-paitoja, julisteita, mukeja, hattuja tai jopa laukkuja mallisi tai kauniiden tarjousten kanssa. Forex, investManiacs suosittelee käyttämään vain. Jos olet Photoshop-ammattilainen ja graafinen suunnittelu, sinulla on tuottavaa uraa luomalla esitteitä ja julisteita yrityksille.