52 Helppoa Tapaa Ansaita Ylimääräistä Rahaa Nopeasti Vuonna 2019

Näemme edelleen rojaltimaksuja, vaikka hänen kirjoituksensa kirjoittamisesta on kulunut muutama vuosi. Jos se olet sinä, sinun tulee harkita elämävalmentajaksi tulemista. Tehdä töitä kotoa, tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse leikata hiuksia koko päivän, kuten tavallinen salonki voi odottaa työntekijältä. Ne, jotka haluavat ansaita rahaa verkossa tarkistamalla ohjelmistoja, voivat käyttää työkalua nimeltä Software Judge. Ne tarjoavat kaikki tarvittavat työkalut mahdollisten investointien analysoimiseksi ja jopa antavat sinulle takuun siitä, että sinulla on vuokralainen 45 päivän kuluessa sulkemisesta.

  • Selaamalla näitä sivustoja saat hyvän käsityksen siitä, mitä freelance-töitä on saatavana.
  • Näytän sinulle kaiken, mitä sinun on tehtävä menestyksekkään rahaa ansaitsevan blogin perustamiseksi!
  • Palkka alkaa 100 dollaria 50 000 sivun katselusta, joten tämä ei ole taattu maksettu artikkeli, mutta se voi olla erittäin palkitseva.

Mikä on suosikkitapasi säästää rahaa? Lue lisää täältä. Vaikka suurin osa sovelluksista yrittää saada sinut käyttämään rahaa, joillakin sovelluksilla on sisäänrakennetut tapoja ansaita ylimääräistä rahaa. Sitten voit vain pakata kaikki esineesi laatikkoon ja lähettää ne ilmaiseksi. Nielsen yrittää makeuttaa kaupan myöntämällä kuukausittain 10 000 dollaria monien muiden palkkioiden ja arvontojen lisäksi. Jos etsit miten ansaita ylimääräistä rahaa nopeasti, älä etsi enää.

Blogging isoille Bucksille

Infografia, joka näyttää tietoja mielenkiintoisella ja hauskalla tavalla, voi auttaa kiinnostamaan yleisöä ja tuottamaan lukuisia tykkäämisiä ja jakamisia. Kurssin opiskelija teki tämän eikä voinut uskoa löytämäänsä: Nämä ovat ihmisiä, jotka sijoittavat sinuun ja ostavat lopulta suosituksesi. Jos haluat nähdä työpaikkailmoituksen kaikki tiedot, sinun on kirjauduttava heidän 14 dollariin. Kuten useimmat muutkin luettelon menetelmät, digitaaliset kurssit voidaan integroida useimpiin verkkosivustojen tyyleihin, kuten blogeihin, verkkokauppasivustoihin ja jopa kumppanisivustoihin.

Aloita ansaitseminen tänään napsauttamalla alla olevaa Liity-painiketta. Tai voit valita joitain asiakkaita ja työskennellä freelance-graafikkona. On sanottu, että keskimääräisellä miljoonalla on seitsemän tuloja. Ainoa ero nyt on missä myyminen tapahtuu. Etsi etäosa-aikatyö, pankkitilillesi on helppoa päästä 200 dollaria enemmän, jos katsot mitä teet. MTurk viittaa mikrotöihin ihmisen älykkyystehtäviin (HIT). Voit ilmoittautua ilmaiseksi koulutukseksi, jotta voimme lähettää sinulle yhden parhaan tytäryhtiömarkkinoinnin oppaan, jonka avulla voit ansaita suuria tuloja. Osoittautuu, että he keräävät tietoja paljon muutakin kuin vain televisiosta.

Laitteet tarkastetaan tyypillisesti viiden arkipäivän kuluessa. Jos perheesi ja ystäväsi ovat kuin kaikki muut, heillä on todennäköisesti runsaasti tehtäviä, jotka he haluaisivat tehdä, mutta he vain eivät löydä aikaa tehdä. Vaihe 2: avaa tili, 2 Käynnistä säästäväisesti. Verkkokauppiaat muuttavat hintojaan jatkuvasti. Hanki korkeampaa palkkaa maksavat työuran kiihdyttimet, kuten Pathrise, ovat tapa aloittaa urasi ja lisätä aloituspalkkaasi. Craigslistissa on monenlaisia ​​sivukeikkoja kirjoittamisesta, liiketoiminnasta, suunnittelusta, kirjanpidosta ja muusta.

Mutta on ehdottomasti fiksuja tapoja ansaita rahaa siellä, jos olet haasteessa!

Verkkosivusto Tai Sovellustesteri

Itse olen kirjoittanut 15 muuta tapaa ansaita rahaa blogiisi, jotka sinun kannattaa tarkistaa. Tärkeää on, että tämä ei ole pyramidijärjestelmä (ne ovat laittomia), koska siellä on lopputavoite, johon asiakas ostaa arvokkaan tuotteen tai palvelun. Nyt Etoron kanssa kaupasta on tulossa sosiaalista. On monia tapoja ansaita rahaa blogin avulla. Lue lisää saadaksesi tietoa mielenkiintoisista tavoista ansaita rahaa kotona. Tämä saattaa tarkoittaa paikallisen maatalousosaston luokkia, jos olet puutarhanhoito-konsultti, tai kauppakamarin kokouksia, jos olet yrityskonsultti. Liity nyt ilmaiseksi ja aloita ansaitseminen omilla hauillasi! Oletko kuntoilussa?

McIntyre ei vain vuokrannut ylimääräistä huonetta huoneistossaan, vaan myös vuokrasi huoneensa ja sohvisi ystävien kanssa. E-kirjojen "How to" -kirjat ovat parhaita tarjota, varsinkin jos olet tietyn alan asiantuntija. Katso vaiheittaiset ohjeet e-kirjojen julkaisemiseen ja ansaitsemiseen, katso "Kuinka kirjoittaa tietokirjallinen sähköinen kirja 21 päivässä". Jotta tämä tapahtuisi, sinun on ymmärrettävä, kuinka luotettavasti (ja tehokkaasti) ansaita rahaa blogiisi. Jos pyydät rahasi tallettamista PayPalin kautta, sinulta veloitetaan tapahtumamaksu kirjaa kohden. Jos tarkastelet Fiverrin suosituimpia käyttäjiä, huomaat, että heillä on useita keikkoja saatavilla. Tietysti, jotkut heistä saattavat olla hyödyllisiä muutaman sadan tai jopa tuhannen dollarin luomiseksi kertaluonteisina tuloina. Voit ilmoittautua luojaksi Darby Smartin kaltaisella sivustolla ja työskennellä mahdollisesti brändien, kuten Nordstrom, Mattel ja BarkBox, kanssa.

Tule Baarimikkona

Ansaitaksesi rahaa Rakutenilla sinun on vain noudatettava joitain yksinkertaisia ​​vaiheita: Ehkä tämä voisi olla uusi sivusi hälinä? Paras vaihtoehtosi olisi mainostaa tuotteitasi ilmaiseksi Instagramissa, Pinterestissä tai edullisten vaikuttajien kanssa, jotka muuntavat yleisönsä hyvin.

Voit tuottaa arvoa jäsenillesi käyttämällä sisältöä, kuten: Mainosta ja myy kuntoharjoittelua, e-kirjaa tai videosarjaa. Sinun on mitoitettava prosessisi.

Haluatko katsella videoita vapaa-ajallasi? Napsauta tätä oppiaksesi, kuinka aloittaa mysteeri-liiketoiminta. Sitten sinun on haettava ja hyväksyttävä tytäryhtiömarkkinointiverkostossa, kuten CJ Affiliates, ShareASale, FlexOffers tai Amazon Associates. Sitä kutsutaan kiinteistöjen säilyttämiseksi tai suljettujen asuntojen korjaamiseksi. Ovatko he naimisissa? Napsauta tätä saadaksesi 10 dollaria, kun vietät vähintään 25 dollaria verkossa Ebates-palvelun kanssa. Vain vuokraamasi Airbnb: llä, harkitse vieraillesi maksettujen lisäosien tarjoamista, kuten Lauren Gheysensin, Royal Day Out Lontoossa, Englannissa - jossa hän antaa vierailijoille paikallisen ainoan kiertueen kaupungin täydellisinä 1800-luvun räätälöityjen pukujen kanssa. Amazon mekaaninen turk, liveWorld on toinen yritys, joka tarjoaa useita töitä kotona. Jos omistat kotisi tai vuokranantajasi sallii sen, voit ansaita rahaa verkossa jakamalla kotisi muiden kanssa.

Onko Kyse Vain Ystävien Roskapostista?

Voit vuokrata parkkipaikkasi hyvästä rahasta - varsinkin jos asut suurkaupungissa, kuten New York tai DC, missä pysäköinti on rajoitettua ja sisätilat voivat hakea jopa 300 dollaria kuukaudessa. Sijoituskohteet Really Mogulin kanssa: Laitoin vääriä numeroita (minulla ei ole painoa menettää) ja voittoni vetokseni jälkeen olisi 169 dollaria.

Jos haluat lisätietoja virtuaaliassistentiksi tulemisesta ja kaikista tehtävistä, joita voit tehdä ja tarjota potentiaalisille asiakkaille, suosittelen, että luet Ginan tarinan. Valittavana on paljon vaihtoehtoja, jos ostat halpoja verkkotunnuksia. Kaupankäynti [edit], tämä kohta on yleensä ollut 2x-3x eri ajanjaksoilla ja osakemarkkinoilla. Myy heidät ylimääräisellä rahalla Poshmarkin tai thredUP: n kautta. Miksi et oikein kokoa elämääsi ennen kuin käärität hihat ja ansaitset henkilökohtaisia ​​tai ammatillisia taitojasi?

Tämä on pohjimmiltaan steroidien ohjausta.

Liity Kotiverkkoon.

Kun saldosi saavuttaa 25 dollaria, voit nostaa sen suoran talletuksen tai PayPalin kautta. Aloitat lähettämällä lyhyen malliartikkelin, ja aloitat todennäköisesti 3-star-kirjoittajana, mutta voit työskennellä ylöspäin kirjoittamalla lisää ja kirjoittamalla loistavaa sisältöä. Olen puhunut ihmisten kanssa, jotka haluavat aloittaa blogeja intohimoisimmista aiheista, ja he uskovat menestyvän vain siksi, että uskovat muiden ihmisten rakastavan aiheita yhtä paljon kuin he.

Jos et saavuta tavoitepainoasi, kuukausittaisia ​​maksujasi käytetään tukemaan HealthyWage-ohjelmaa ja maksamaan tulevia voittajat. Monet ihmiset perustivat Twitter-tilin ja odottavat maailman tulevan heidän luokseen. Ostat kodin, jolla on käyttämättä potentiaalia, korjaat sen ja myyt voittoa varten. On paljon ihmisiä, jotka ansaitsevat elantonsa online-kurssien myynnistä, eikä sinun tarvitse välttämättä olla asiantuntija. Termiä ”nälkää taiteilija” ei ehdottomasti sovelleta tässä. Yksittäisten tytäryhtiöohjelmien rekisteröinnin lisäksi voit myös rekisteröityä tytäryhtiömainosverkostoon, joka tarjoaa useita eri tytäryhtiöitä yhdessä paikassa.

Myy Etsyssä

Voit ansaita 10 dollaria 20 minuutissa. Digitaalisia kursseja voidaan tuottaa monissa eri muodoissa yksinkertaisista PDF-latauksista aina itse tuotettuihin videokursseihin, joissa on kymmeniä tunteja sisältöä. Ihmiset käyvät jo verkkosivustossasi, koska he pitävät siitä, mistä kirjoitat ja kuinka kirjoitat. Sinun ei pitäisi koskaan joutua maksamaan jollekin etuoikeudesta myydä tuotteitaan heille, mutta juuri niin huijarit kertovat merkinnänsä.

Napsauttamalla tätä voit oppia tekemään voittoa tuottavia puhelinsovelluksia. Mahdollisuudet ovat rajattomat, ja sen seurauksena pystyt elämään parempaa elämää. Verkkovalmentajana tai konsulttina toimiminen on loistava tapa ansaita rahaa verkossa, koska sen sijaan, että annat jatkuvasti asiakkaillesi toimituksia (kuten kun olet freelancer), opetat heitä olemaan parempia, nopeampia, vahvempia kuin kilpailu. Hanki palkka etsiäksesi verkkoa. Ystävien ja perheen suulliset suositukset ovat edelleen hyvä tapa päästä alkuun, mutta voit myös luoda profiilin Hoito-ohjelmasta. Voit rekisteröityä täällä.

Myymästäsi huolimatta ei ole niin vaikeaa perustaa verkkoseminaari ja houkutella ihmisiä ilmoittautumaan lyijymagneetti- tai Facebook-mainoksilla. ”Prosessi on melko yksinkertainen: Sen jälkeen ja kun olet valmis ottamaan blogitietosi vakavasti, harkitse sijoittamista koulutukseesi yhdessä näistä suosituimmista blogikursseista.

  • (Älä koskaan vie vakavasti aikaa jonkin rakentamiseen, ellet tiedä, että siitä on maksaa yleisölle).
  • Useimmat kirjat eivät kuitenkaan koskaan tee siitä äänikirjamuotoa.
  • Nyt on todella kursseja, joissa opit ansaitsemaan rahaa myymällä Etsy-tulosteita.
  • Jos rakastat kirjoittamista, harkitse freelance-kirjoittajana olemista.
  • Tai voit kerätä 24 000 tölkkiä ja kierrättää ne.
  • Jos haluat viedä palvelupohjaisen yrityksesi uudelle korkeudelle, näiden kahden menetelmän yhdistäminen antaa sinulle upeita tuloksia.
  • Jos sinulla on vapaa-aikaa lounastauon tai mainosten aikana, se on hieno tapa ansaita rahaa nopeasti.

Lapsenvahti

Jos myyt jotain ovelaa, myy se Etsyssä. Kuinka suorittaa rahakylpy, lämmitä ne lämpimämpään täyttääksesi kodisi upeilla tuoksuilla! Mainosta tilaasi Gumtree-, Parklet- tai Just Park -sivustolla. Prosessi näyttää noin tältä: Onko talossa ylimääräinen huone? Sinulla on myös mahdollisuus ansaita ylimääräistä rahaa “Blitz Pricing”-aikana, jolloin se on erityisen kiireinen.

Menestyäksesi sinulla on oltava hyvä käsitys käsitteistä, mutta myös kyettävä löytämään tapa yhdistää aiheita reaalimaailman esimerkkien avulla. Paribus korvaa meille, kun kirjaudut Paribusiin tarjoamiemme linkkien avulla. Sinun ei tarvitse paljon rahaa aloittamiseen (sinun on vain maksettava isännöinnistä), ja joudut investoimaan aikaasi, mutta voit ansaita paljon yli 100 dollaria päivässä, jos seuraat yksinkertaisia ​​ohjeita ansaitaksesi rahaa blogin kirjoittamiseen ! Kuinka haluaisit muutaman taalaa jakaa ajatuksesi? Ansaitaksesi rahaa influenssarina voit laskuttaa sponsoroiduista viesteistä, puhuvista keikoista, luoda oman verkkokaupan ja myydä tuotteita, lisätä tytäryhtiölinkkejä bioosi, myydä valokuvia, myydä mainoksia omalla podcastillasi, saada palkkaa tuotemerkin suurlähettiläänä , luoda kirja, maksaa esiintyminen tapahtumissa ja paljon muuta. Kerrovatko he uskomattomia tarinoita? Mikrotöitä voi olla hauskaa suorittaa, ja tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden. Voit asettaa omat säännöt ja aikataulun ja keksiä oman hinnoittelun Roverin kautta.

Jos sinulla ei ole kirjoitustaidoja, voit lukea tämän viestin ja tulla freelance-kirjoittajaksi. Menestyneimmät YouTube-kanavat kuuluvat kahteen luokkaan: Tulet sinne, jos olet taitava käyttämään näitä alustoja: Katso lisää liikeideoita lukemalla 20 suosituinta ainutlaatuista liikeideaa. Ebates on ilmainen palvelu, joka antaa sinulle rahaa takaisin vain ostoksille kuten normaalisti. Freelance-kirjoittajia tarvitaan aina blogin kirjoittamiseen, aikakauslehtiin, verkkosivustoihin ja muihin. Ja kyllä, voittoa tavoittelemattomalla liiketoiminnalla on vielä rahaa! Ennen kuin lähdet ulos, lepää helposti tietäen, että kaikilla Turossa vuokratuilla autoilla on miljoonan dollarin vakuutus, ja kuljettajat ovat ennalta turvatarkastettuja.