50 Todellista Tapaa Ansaita Rahaa Kotona Jäämiseen äiti + Tunnin Hinnat

Käytä kuponkikoodia rsosaveaw2new 53%: n alennuksella! 05 Hanki pomosi, jotta voit siirtää etätyötä Chad Springer/Getty Images Jotta pääset alkuun ansaitsemaan rahaa kotona, yksi ilmeisimmistä paikoista on nykyisessä työpaikassa. Palveluidesi tarjoaminen sosiaalisen median johtajana ansaitsee sinulle suuria lisätuloja, ja kun saat enemmän kokemusta ja saat nimesi ulos, tarjoukset tulevat liikkeelle! Valinta on todella sinun. Mutta suurin osa kriteereistä on melko helppo täyttää, ja ilmoittautuminen voi tehdä sinusta muutaman sadan dollarin. Jotkut tuntemasi verkkosivustot ovat lahjakortti Granny, Cardpool ja Raise. Voit rekisteröityä ilmaiseksi, perustaa keikan ja tarjota työsi globaalille yleisölle.

Sinulla on hyvät mahdollisuudet, että tarvitset luvan, mutta sen saaminen on yleensä muodollisuus ja vaatii harvoin huomattavia taloudellisia investointeja. Tässä on mitä vertaisvyöhykkeellä on kyse. Voit vaihtaa aikasi rahaksi. Voit etsiä saatavilla olevia avoimia työpaikkoja tarkistamalla sivustoja, kuten UpWork.

  • Tässä on joitain tapoja ansaita ylimääräistä rahaa, johon ei liity näytön liimaamista.
  • Voit myös jakaa sen ystävien ja perheen kanssa, jos he etsivät ylimääräisiä tuloja.
  • Voit kuitenkin ajaa ilmaisen auton ympäri niin kauan kuin sopimuksesi kestää.
  • Sieltä Earny tulee - he automatisoivat kaiken.
  • Mielestäni avain menestymiseen täällä on pakata palvelusi.
  • 04 Aja autoosi Tetra-kuvia/Getty-kuvia kuten Airbnb: llä, tullut ajamaan autojen kuljettajana Uberin, Lyftin tai Sidecarin kaltaisille yrityksille on tapa liittyä yhteiseen talouteen.
  • Sen takia voit ylläpitää useita lemmikkieläinten istuntoja samanaikaisesti.

Akateeminen Merkintä

Ansaitse 30–50 dollaria tunnissa. Roskakorin ottaminen kyllä, se on totta. Mutta missä olet mukavin. Sisustussuunnittelijaksi tulemiseksi (tämä eroaa sisustussuunnittelijasta) suosittelen perustamaan verkkosivuston, ottamaan laadukkaita valokuvia työstäsi, kysymään ystäviltä ja perheeltä, voitko työskennellä heille ilmaiseksi auttaaksesi lisäämään portfolioni, kun olet loi kiillotetun visualisoinnin työstäsi ja voit sitten alkaa veloittaa palvelustasi. Lisäämme jatkossa uusia tapoja tälle sivulle, joten jatka kirjanmerkkeihin. Kokeile muutama (tai kaikki 30) näistä ja katso, voitko luoda mukavan pienen osan muutoksesta. Jos nautit vähittäiskauppojen myynnin piristämisestä, voit tehdä joitain vakavia käteismyyntituotteita, jotka on merkitty merkittävästi alaspäin. Ansaitsen tänään 25 000 dollaria (Rs 15 Lacs) kuukaudessa bloggaamisesta. Entä palvelu, joka on terveellinen lompakollesi ja vyötäröllesi?

Tästä huolimatta tällä on liiketoimintaa, koska ihmiset ovat siellä tekemässä sen tapahtumaan.

Lopullinen Ajatus

Jos jotkut ovat antiikkia tai keräilyesineitä, varmista, että saat ne arvioitavaksi. Jos tarvitset joitain massiivisia painonpudotuksia, lisätapa kannustumiseen olisi ilmoittautuminen useisiin vedonlyöntiympäristöihin, joiden painosta menetät. Mutta se on myös ylivoimaisesti vähiten riski. Paitsi että voit ansaita rahaa osingoista, myös osakemarkkinoille sijoittaminen on paras tapa rakentaa pitkäaikaista varallisuutta. Maksatko samalla kun autat muita?

DeWitt Young, selkeä etu. Kun olet tehnyt, olet matkalla liittymään nopeasti kasvavaan teollisuuteen, jonka avulla voit työskennellä missä ja milloin haluat. VIPKID: n ja Qkidsin avulla voit opettaa keskustelevaa englantia kiinalaisille lapsille.

Voisit tarjota heille paljon halvemman vaihtoehdon - sopimalla pitämään pari lasta kotonasi, pientä maksua vastaan.

TyÖ SellÄ

Jos esimerkiksi olet itse kädessä DIY: stä, sinusta voi tulla Taskerbbitin avulla ”tasker”. Tämä ansaintaraha-idea on täydellinen korkeakouluopiskelijoille, koulujen opettajille, jotka haluavat ansaita lisää puolelle, kotona hoitaville äideille ja kaikille, jotka pitävät kodin opetuksen ideasta. Voitko keksiä 100 dollaria?

Kuinka tehdä 10 000 dollaria + TÄMÄ VUOSI

Ihmiset, jotka pitävät menestyviä kauppoja Etsyllä, sanovat tekevänsä paljon enemmän kuin luovan. Vaihdettaessa rahaksi 60 000 Chase Ultimate Reward -pisteen arvo on 500 dollaria. Nykyään veloitan noin 4500 dollaria sponsoroidusta viestistä. Mikroprojektit ovat yleensä pieniä hankkeita, jotka maksavat korkeintaan muutama dollari kukin. Ollaan rehellisiä. Voit ansaita kunnollista rahaa freelance-kirjoittamisella ja jotkut ihmiset voivat tehdä siitä kokopäiväisen yrityksen. Tammenterho tarjoaa nyt uusia avattuja tilejä.

Tunnen monia ihmisiä, jotka käyttävät tätä yhtenä tapana ansaita rahaa verkossa, ja aloittaminen on erittäin helppoa. Freelance taitosi. Yksi luova tapa ansaita rahaa on perustamalla lähetysryhmä.

Varmuuskopioi kyselysi tuloksilla, jotka todistavat sen olevan perusteltu. Syöttötariffisäästöt ja tulot - selvitä, mitä voit ansaita. Myy tavaroita eBayssa tai Craigslistissa. Kun olet lähettänyt kuvia ja kuvauksen, asetat hinnan. Ja he ovat valmiita maksamaan ylin dollarin sellaisista kappaleista!

Myy asiantuntemuksesi sivustolla Clarity.fm

Kun olet saanut kanavasi videoiden katselut ja tilaajat, voit hakea YouTube-kumppaniohjelmaa. Tutustu tähän tilaisuuteen tutustumalla ohjeeseen kuinka ansaita rahaa Shopifyn avulla. Voit myös tarkistaa suositun tammenterhojen sovelluksen Yhdysvalloissa.

Voit asettaa omat säännöt ja aikataulun ja keksiä oman hinnoittelun Roverin kautta.

Vuokraa Auto Mainostilaa Varten

Voit kirjoittaa niin monta tai niin vähän artikkelia kuin haluat. Muita verkko-ohjauksia käyttäviä yrityksiä ovat TeachPartTime, MagicEars ja QKid. Skillshare on sisäänrakennettu verkko-oppimisesta kiinnostuneen yleisön kanssa. Sen sijaan, että myydisit vain oman aikasi, rakennat yritystä, joka voi mitoittaa ja kasvaa tuntien yli, joka sinun on myytävä joka päivä. Etsi paikallisilta alueilta tulevaa työpaikkaa varten kaikki, mikä sopii taitoosi - järjestelmänvalvojan työstä virtuaaliassisteihin, kirjoittamiseen ja muuhun.

Jos sinulla on luotettava ajoneuvo, puhdas ajotietue ja älypuhelin, autolla ajaminen on todellinen mahdollisuus. Ystäväni Michelle Schroeder-Gardner tekee yli 100 000 dollaria kuukaudessa bloggaamisesta. Strategisesti sijoitetut, hyvin varustetut myyntiautomaatit ovat erinomainen passiivisen tulon lähde. Itse asiassa voit ansaita kokopäiväiset palkat vain muutamalla tunnilla työtä päivässä. Käytä oppaamme 7 -vinkkejä kultakorujen myymiseen parhaaseen hintaan varmistaaksesi, että laskeat eniten rahaa blingiinne.

Alustan avulla voit opettaa joko opiskelijoita tai aikuisia.

Kirjoittaja, Toimittaja Tai Oikolukija

Rekisteröinti on ilmaista. Tarvitset vähintään 10 000 kanavan näyttökertaa. Tutustu tähän (ilmaiseen) vaihe vaiheelta -oppaaseen, jolla voit tulla alan vaikuttajiksi. Jos etsit kotisi kautta vaatteita ja muita myytäviä tavaroita, saatat kohdata ei-toivotun tai jo luetun kirjan - tai sadan - maailman kirjamatoille. Kaikki pankkipalkkiot eivät vaadi niin suuria talletuksia, mutta suurin osa niistä saa sinut ottamaan ylimääräisiä toimenpiteitä, kuten suorien talletusten asettamista, pankkikorttisi käyttämistä tietyn määrän kertoja ja kuukausittaisen vähimmäissaldon ylläpitämistä maksun välttämiseksi.

Saadaksesi lisätuloja tekemällä tätä, voit ottaa yhteyttä oman alueen kuljetusyrityksiin, matkailuautojen valmistajiin, matkailuautojen jälleenmyyjiin ja muihin. Voit maksaa useita kertoja samoista valokuvista. Bobby oli bändiohjaaja, kun hän aloitti bloginsa ja digitaalisen markkinoinnin puolella hälinän.

Mitä Kaipasin?

Hyvän työn tekeminen kymmenkertaisesti on sinun mahdollisuutesi ansaita enemmän rahaa. Jos vanha matkapuhelimesi on melko uusi ja hyvässä kunnossa, voit harkita sen myyntiä nopealla käteisellä verkossa. Google ottaa sen sieltä ja seuraa sivusi näyttökertoja, liikennettä ja tuloja puolestasi. Ihmiset maksavat muille tehdä tiettyjä tehtäviä. On myös ilahduttavaa tietää, että yritykset käyttävät mielipiteitäni ja panoksiani päätöksentekoon paitsi musiikin lisäksi myös ruokaa, ravintoloita, kulutustavaroita, elokuvia ja paljon muuta. ”Voitko tehdä jotain minulle? Täällä on kuitenkin mahdollista ansaita rahaa riippumatta siitä, onko kyse sivutoimisto vai kokopäiväinen yritys. Haluat ehkä harkita yhden tyyppisten tapahtumien suunnittelua erikoisuutesi suunnittelussa - kuten hääsuunnittelua, joka olisi todennäköisesti itsenäinen kokopäiväinen työ.

Sijoita Kiinteistöihin/tule Vuokranantajaksi

Unohda tarkistaa Craigslist osa-aikaisista keikoista. Hyvä sisältö on paljon rahaa arvoinen. Fiverrin verkkosivustolla sanotaan, että kun myyjä täyttää tilauksen, rahat siirretään heidän tililleen heti. No, voit kohdata tämän uuden Foap-nimisen sovelluksen. Käytä tätä eBayssa, Amazonissa tai paikallisessa yliopistokirjakaupassa. Vaikka et olisi saavutettu, saatat pystyä opettamaan aloittelijoita. Liity i-Say Kanadaan tai i-Say Yhdysvaltoihin. Dropshipping ei edellytä, että lähetät mitään tuotteita.