Säästäminen Ja Ansaitseminen Kotona äitinä

Paras tapa ansaita rahaa t-paitojen suunnittelulla on seurata ajankohtaisia ​​tapahtumia ja tuottaa malleja, jotka ovat erittäin ajankohtaisia ​​ja osuvia. Edellyttäen, että käytät kaupallista keittiötä ja tarkistat paikalliselta neuvostolta ja luetellaan toimitettavat ainekset, muodollista pätevyyttä ei vaadita. Ja koska minulta kysytään usein, mitä suosittelen ihmisille, jotka haluavat perustaa blogin ja tulla kokopäiväiseksi bloggaajaksi, tässä se on. Joten soita heille ja sano: “Hei, joten ajattelin, että lapsillamme voisi olla leikkipäivä, jos olet kiinnostunut?

Melkein mikä tahansa idea voidaan muuttaa tuloksi, ja jotkut saattavat olla merkittävämpiä mahdollisuuksia kuin toiset. Vastaa vain, cashCrate on ollut olemassa jo kauan ja se on yksi vanhimmista GPT (Get Paid To) -sivustoista. Onko se jotain, mitä osaan jo tehdä, vai olenko tarpeeksi kiinnostunut oppimaan uuden taitosarjan? 58 150 dollaria 5 kuukaudessa: Useimmat tuntemasi työskentelevät äidit ovat ohuita! Sinulla on niin paljon päivittäisiä askareita, jotka häiritsevät työaikoja - koulu, heidän ruokinta, koulun jälkeiset toimet, tekeminen nenästä ja jos he ovat sairaita, enemmän aikaa! Uskon, että bloggaaminen on parasta kotona pysyä äidille, koska työskentelet täysin omalla aikataulullasi. Luo 5 dollarin keikkasi (ota vastaan ​​muutama lisäys ja ansaitse vielä enemmän!)

Esimerkiksi yksi listaus tarjoaa 9 dollaria 4 kuvasta kaikista tuotteista, jotka sijaitsevat paikallisen kohteen hammasharjaosiossa, kun taas toinen maksaa 5 dollaria yhdestä 19 dollarin kuvasta. Jos et vain pysty estämään sinua lyömästä jokaista kaupungin pihakauppaa löytääksesi kultaisen jalokivin kunnostettavaksi, istut ehdottomasti kultakaivoksella. Uusi-seelanti toi jogurttiprobiootteja liukoisia papuja 4 pussia, palvelumme on suunniteltu saamaan sinulle laadukasta koulutusta ja työkaluja, joita tarvitset auttaaksesi sinua tuottamaan pitkäaikaista voittoa. Muistatko yllä mainitun sisältöbuumin muokkausta koskevassa tekstissä?

Aluksi vanhenee sähköposteja, ja se on helpompi hallita toisella tilillä. Se voi olla jotain, johon lapset osallistuvat. Onko sinulla kirjoja, jotka makaavat pölyn keräämiseksi? Tämän blogin oli toimittava. Jos sinulla on resepti maagiselle savimaskille tai kosteuttavalle voidelle, joka muuttaa elämää, harkitse pienten erien tekemistä ja myymistä muille, jotka arvostavat käsintehtyjäsi tuotteita. Voit löytää hakemistorahastoja useimpien pankkien kautta (varmista vain, että ne perivät alle yhden prosentin maksut) tai Vanguardin kaltaisten online-sivustojen kautta.

Opettaa Verkkokurssi

Ansaitsen yli 10 000 dollaria kuukaudessa (tosiasiallisesti selvästi) blogiini, ja aloin ansaita kunnolliset tulot melko nopeasti aloittaessani. Ensi viikolla saattaa olla, että korotat asuntolainasi pääomamaksua 10 dollarilla. Leipot pieniä paloja ja myyt ympäri naapurustasi. Lopulta joko palaat töihin tai lapsesi ovat kaikki aikuisia. Olin silti melko varma, että pystyin selvittämään sen.

Vuosituhatvuotiset naiset ovat saattaneet olla kasvaneet ensimmäiseksi sukupolveksi, joka on käytännössä upotettu tekniikkaan, mutta kun kyse on perinteistä, vuosituhansien naisia ​​työskentelee kotona enemmän kuin heidän äitinsä ja aiemmin tulleet naiset.

Freelancer

Tuhlaa aikaa ja aloita kirjoittaminen! Ehdotamme käydä läpi jokaisen huoneen ja miettiä, mitä perheesi tosiasiallisesti käyttää tai aarteita. Ja olen elävä todiste. Fintech canada - hiljaa kukoistava teollisuus, jokaiselle uudelle verkkosivustolle, joka päättää hyväksyä maksun Bitcoinissa, on mahdollisuus avautua kehittäjälle, jolla on erikoistunut tieto Blockchainista. Rekisteröit, otat itsesi pukeutumisesta ja merkitset valokuvan tuotetiedoilla. Autotallissa tapahtuvan myynnin järjestämisestä kiinnostaa paljon ihmisiä, mutta eivät pysty paikan ja resurssien puutteen vuoksi. Tutustu tähän erittäin suositeltuun kurssiin. Opi Photoshop, verkkosuunnittelu ja kannattava freelancer.

Ollakseni rehellinen, en nauttinut siitä. Olen lukenut, että jotkut muut ovat saaneet keikkoja ottaa valokuvia ravintolavalikoista ja katukyltteistä. Ansaitset yleensä 20–50 senttiä jokaisesta myydystä kuvasta.

Hakeudu useampaan kuin yhteen lisätäksesi mahdollisuuksiasi palkata. Esimerkiksi jooga on eräs meditaation muoto, joka parantaa sekä fyysistä että henkistä terveyttä, jonka voit ehdottomasti tehdä kotona. Ajattelin, että tämä kuulostaa kaikkien aikojen pahimmalta, mutta sitten ystävä kertoi minulle kuinka hän tekee sen ja kuinka paljon hän pitää siitä ja se kuulosti todella siistiltä. Verkkosivustoja ja blogeja on enemmän kuin koskaan, ja Amazon antaa nyt kirjoittajille mahdollisuuden julkaista itse kirjojensa fyysisiä ja digitaalisia versioita. Mutta todelliset harrastukset, jotka voivat olla hauskoja, tulla tuloiksi tai jopa auttaa kehittämään uutta taitoa. Jotkut asianajajat käyttävät suuria verkossa toimivien tuomarien paneeleja saadakseen palautetta tapauksistaan ​​ennen oikeudenkäynnin aloittamista. Jos työskentelit aiemmin kokopäivätyössä ja joudut työskentelemään kotoa nyt, yritä kysyä työnantajalta, onko hänellä mahdollisuus jatkaa työskentelyä kotoa.

Jos etsit vain kahvirahaa, suosittelen liittymistä Survey Junkie -palveluun.
  • Muista tarkistaa kaikki valtiosi tai maasi lakivaatimukset tätä vaihtoehtoa varten.
  • Mikä toimii sinulle.
  • Pahin osa tilannetta oli, että minulla ei ollut edes suurta palkkatyötä palata takaisin, jos päätin olla tulematta WAHM: ksi.
  • Pidä kätesi kiireisenä näiden ideoiden kanssa!
  • Voimme auttaa sinua aloittamaan yrityksesi verkossa!

Aloita Vauvojen Vuokrausyritys

Rakastin todella tällaisen työn tekemistä ja mielestäni se on täydellinen sivukeikka äideille. Toinen tapa saada rahaa kirjoitusharrastukseen on kirjoittamalla e-kirjoja. En henkilökohtaisesti usko, että MLM-tyylin myyminen on äideille helppo tapa ansaita rahaa kotoa. No, kaikki tämä sisältö tarvitsee valokuvia sen mukana kulkemiseen - ja kustantajat kääntyvät yhä enemmän stock-valokuvaussivustoihin löytääkseen sen. Oletko Crater? Hän jopa opettaa sinulle, miten tehdä sama kurssillaan Affiliate Marketing. Kun olet istuttanut yrtit, sinun on kastettava niitä ja varmistettava, että ne kasvavat. Ashley ansaitsee yli 3000 dollaria kuukaudessa 16.

Mitä SAHM: t tekevät koko päivän? Missä myydä lomakkeita: Tämän tyyppisissä yrityksissä tarvitset vain perustarvikkeita keittiöltä, riittävästi keittiötilaa, kameran, Internet-yhteyden ja ruoanlaitto-taitosi! Voit tehdä videoita harrastuksen ideoista kotona oleville äideille tai meikkausohjeita, jos olet sitä tekemässä. Sinun on myös investoitava tietokoneeseen ja Internet-yhteyteen. Kaksi numeroa, jota tarvitset ehdottomasti, on intohimo lasten opettamiseen ja pyhien kärsivällisyys.

Opit sen ja ässä. Jokainen myynti tuo tuloja, ja jos rakastat intohimoasi, se ei toimi ollenkaan! Tai ruskeaverikkö äitisi ja minä-luokassasi? Monet ihmiset ansaitsevat kokopäiväisiä tuloja lastenkirjojen julkaisemisesta. Täytä verkkokyselyt: Pysäyttääkö ihmiset sinua kadulla kysyäksesi kuka teki hiuksesi?

Jooga

Yksi terveellisimmistä harrasteideoista, joita kotona asuva äiti voi harjoittaa, on kevyiden harjoittelujen suorittaminen päivittäin, kuten jooga, kävely, juokseminen tai tanssi. Asenna sivustosi täysin. Jos valitset oikeat "sato" ja opit kasvamaan niitä hyvin, voit tulla yrityksen säännölliseksi tavarantoimittajaksi.

He puhuvat tai mainostavat tiettyä tuotetta tai palvelua tuotemerkiltä. Rakastat tätä ohjelmaa, jos kuuntelet musiikkia koko päivän, kuten minäkin. Niin kauan kuin voit pitää kameraa ja tallentaa, sinulla on hyvä mennä. Tämä sopii erinomaisesti ihmisille, jotka ovat järjestäytyneitä ja joilla on tarpeeksi henkilöstöä auttamaan yritystoiminnassa. Voit koota lahjakorit ja myydä ystäville. Paikalliset markkinat, paikalliset nurkkakaupat tarjoavat myös postitusversion (monet lähettävät ne postitse, koska ne ovat niin kovia!) Jos et halua sisustaa kakkuja, mutta pystyt keittämään kuin demoni kakkuosastolla tai teet ihmeellisintä Mars Bar -juustokakkua, jonka maailma on koskaan nähnyt, tee tavarat ja myy ne paikallisille leipomoille ja kahviloille, jotka etsivät aina herkullisia makeisia tarjoillaan kahvin kanssa!

Tuntuuko sinusta vähän kuin pidät itseäsi viime aikoina? Äitinä lapsemme tulevat ensin, joten meidän on sovittava harrastuksemme ympärille. Jos haluat oppia taitoja oman freelance-oikoluvun aloittamiseksi tai nähdä, onko tämä oikea sinulle, katso tämä ILMAINEN johdanto-työpaja.

Tarjoa Palveluita Naapureillesi

Kokeile määrittää toistopäivitykset muiden äitien kanssa. Kaikki nämä syyt pätevät vuosituhansien naisille, ja se ei tee heistä parempia tai huonompia äitejä kuin aikaisemmat sukupolvet. Sivukartta, vIP-versio on oikeastaan ​​Binary Option Robotin edistyksellinen versio, joka sisältää lisäominaisuuksia erinomaisten kauppatulosten saamiseksi. Tee haku Craigslistissa ja löydät varmasti työpaikan, josta voit helposti ansaita rahaa vapaa-ajallasi. Teen tarpeeksi kotona pitämään minut kotona, ja se on minulle tärkeää. Jos olet kiinnostunut blogin perustamisesta, kirjoitin täällä helpon vaiheittaisen opetusohjelman aloittamisesta. Joskus emme edes tajua, että harrastuksiamme voidaan pitää harrastuksina - puhumattakaan siitä, että ajattelemme, että voisimme ansaita rahaa heidän kanssaan.

Kaikilla alla luetelluilla vaihtoehdoilla varmennetaan oleskelu kotona, joten sinun ei tarvitse huolehtia huijauksista! Yli 30 ystävää ja tuttuja ovat sopineet jakavansa näkemyksensä kanssasi. Jos rakastat virkata, neuloa, helmiä, MITÄ mitään, voit myydä sen Etsyllä. Monilla yrityksillä ei ole aikaa tai kärsivällisyyttä tehdä se itse tai edes katsoa lähestyvän paikallista ostoskeskusta. Se todella riippuu markkinoistasi. Siitä ajanjaksosta lähtien, jolloin X-sukupolven vauvat olivat pieniä, kasvoivat ja kasvattivat omia lapsiaan, työssä käyvien äitien kokonaismäärä melkein kaksinkertaistui, ja arvioidaan, että vuosittain miljoonista tuhansista vuosista tulevista naisista tulee äitejä. Sinulla on oltava hyvä kuljetus, rakastaa eläimiä ja olla luotettava! Rekisteröinti on yksinkertainen ja voit lopettaa milloin tahansa.

Joillakin ihmisillä ei ole aikaa siihen.

Ansaitse Rahaa Kuitteistasi

Eikö olisi hienoa ansaita rahaa kotona olevana äitinä ja olla pienten kanssa? Jessica TheSellingFamilystä. Raha on yleensä melko ahdas, kun tuloja on vain yksi. Google muutti ikuisesti 12. elokuuta 2019, mutta se tarkoittaa myös sijoittamista itseesi huolehtimalla hyvinvoinnistasi. Tunnen pari äitiä, jotka tekevät tämän yhden päivän viikossa ja ostavat muutaman ostoskärryn tavaraa, laittavat sen yhteen jättiläiskoteloon ja lähettävät sen Amazonille ja ansaitsevat hulluja rahaa tekemällä sitä. Monet verkkosivustot etsivät aina uusia kirjoittajia toimittamaan sisältöä eri aiheista. Myyminen Amazonilla on laillinen tapa ansaita paljon rahaa, eikä se poistu pian. Julkaisemalla tämän sarjan en halua sanoa, että kaikkien äitien tarvitsee tai heidän pitäisi työskennellä.

Sisustussuunnittelu

Tai tarvitsetko vain lisämotivaatiota elääksesi terveellisemmin? Täältä voit nähdä kuinka teen rahaa bloggaamiseen. Kuulostaa hyvältä idealta, eikö niin? Indeksirahasto sijoittaa moniin Amerikan suurimmista 500 yrityksestä. Tiedän, tiedän… Vastasyntyneillä on pehmeimmät posket ja hienoimmat hymät. American express, opettajana saat jatkuvaa palkattua koulutusta sekä ammatillisia kehitysmahdollisuuksia. Ajatteliessani, miten SAHM: lle annettaisiin tarvittavat tiedot siitä, miten ansaita rahaa kotoa, annettiin ajatus, että monet ystäväni, jotka kaikki ovat Ihanaa SAHM: n työtä kotona tai ollessaan suurimman osan ajasta SAHM, ovat.

Mitä tarvitsen: Mutta se kannattaa jatkaa. Yksi tapa, jolla ihmiset ovat viime aikoina ansainneet rahaa verkossa, on mennä paikallisiin myymälöihisi ja lyödä tullausosio. Katso myös tämä laaja video Life Coachingista. Kaikki tilit sisältävät, on pudonnut liiallisen äänenvoimakkuuden vuoksi useammin kuin kerran. Itse asiassa Michelle tekee yli kuusi lukua vain käyttämällä tytäryhtiömarkkinointitekniikoita blogissaan. Oletko innostunut ja korkea, kun pisteet vintage-vaatteita säästökaupassa?

Kun ajattelen toimintaa, jota rakastan tehdä kotona pidettävänä äidinä, ne yleensä kuuluvat näihin luokkiin. Vanhemmat lapset eivät vie niin paljon aikaa, mutta riippumatta siitä, kuinka vanhat lapset saavat, he tarvitsevat silti äitinsä. Löydätkö itsesi rakkaudesta auttaa muita elämänhaasteissa? Jokaisella on syntynyt piilotettu kyky. Muita sivustoja, jotka maksavat pelaamisesta, ovat Mistplay ja InboxDollars. Tässä ovat suosikkimme:

Brainy Harrastukset

Jos sinulla on vain vähän rahaa sijoittamiseen, Bettermentin ja Robinhoodin kaltaiset käyttöympäristöt antavat sinun käydä kauppaa ilmaiseksi, jotta voitot eivät saa palkkioita. Voit opettaa mitä tahansa taitoja ihmisille Udemy- ja Teachable-sivustojen kautta. On vaikeaa kirjoittaa jotain uutta joka päivä, joten kehotan vieraita bloggaajia kirjoittamaan sisältöä sivustolleni ja maksamaan heille heidän ponnisteluistaan. Elämässä on paljon enemmän kuin rahaa. Terveellisten, paikallisesti tuotettujen ruokien kysyntä on suurempi kuin koskaan. Opettaminen voi olla tyydyttävä tapa viettää ylimääräistä aikaa, mutta se voi olla myös lisätulonlähde. Ystäväni ja perheeni ovat tehneet seuraavat ansaitaksesi rahaa kotoa: (Voit hankkia Kindle-sovelluksen ilmaiseksi täältä).

Sivustojen, kuten Coursea ja Udemy, avulla voit luoda online-kurssin suosikkitaitostasi ja myydä opiskelijoille. Jos luulet, että yrittäminen ansaita rahaa harrastuksesi kanssa saattaa tehdä siitä vähemmän nautinnollisen, suosittelen, että et yritä ansaita rahaa. Tässä on kuvakaappaus toisen päivän tuloista. Kokemus opettamiseen on ehdottomasti plus.

Sinun ei tarvitse maatilaa perustaaksesi osaston viljelijän markkinoille - asiakkaat rakastavat yrityksesi pienimuotoisuutta.