21 Parasta Harrastoa, Jotka Ansaitsevat Rahaa

Asetit hinnan! Sinun on varmistettava, että lapset pääsevät pisteestä A pisteeseen B ja ajoissa! Oletko koskaan ansainnut rahaa puolella ollessasi kotona lasten kanssa? Katso, kuinka paljon vanha puhelimesi on arvoinen Gazellessa! Pidä kätesi kiireisenä näiden ideoiden kanssa!

Tiedämme, että elämämme on paljon terveellisempi ja arvomme mukaisempi kuin koskaan, kun olimme kiinni yrityksen juoksumatolla.

Mutta ruoanlaitto tai leipominen voi olla myös hauskaa. Olemme esimerkiksi käyttäneet kierrätettyä polyesteriä neitsyt polyesterin sijasta, mikä säästää 50% vedessä, 20% energiassa ja 60% ilman pilaantumisessa. Aiheeseen liittyvät blogiviestit, tiedän, että se on perustiedot, mutta meidän on katettava se. Yksi InboxDollars-haittoista on, että sinulla on mahdollisuus saada palkkio elokuvien trailereiden katselemisesta mainosten ja infomercialien lisäksi.

Tämä sivutoimisto on melkein täysin passiivista, mikä tarkoittaa, että teet työn yhdellä istunnolla ja saat sitten palkan siitä seuraavien kuukausien ja vuosien ajan. Ja se on hyvä asia. Kysely kestää tyypillisesti 10-20 minuuttia, ja sen voi suorittaa omalla ajalla ja omalla tahdilla.

Lapsesi voivat oppia myös äitisi harrastuksista! Joten jos tunnet vetovoimaa palata takaisin töihin, mutta sinulla on myös iso äidin syyllisyys, harkitse joitain näistä harrastuksista, jotka saattavat antaa sinulle parhaan molemmista maailmoista! Ansaitset rahaa takaisin vain ostoksille kuten normaalisti Ebatesin kanssa. Onko heillä tulopotentiaalia, vaikka se riittääkin hätätoimenpiteisiin tai perhelomiin? DollarSproutin ykköstavoitteemme on auttaa lukijoita parantamaan heidän taloudellista elämäänsä, ja olemme säännöllisesti yhteistyössä yritysten kanssa, joilla on sama visio.

 • Joten meille liiketoiminnan inhimillinen elementti on erittäin tärkeä.
 • Tai voit määrittää, kuinka paljon voit sijoittaa aluksi ja päästä alkuun, ja sijoittaa sitten osan voittoistasi varastosi rakentamiseen.
 • Sillä ei todella ole väliä mitä teet.
 • Ja et ehkä ansaitse kokopäiväistä harrastusta tästä harrastuksesta, mutta voit varmasti ansaita ylimääräistä rahaa tuodaksesi kotitaloussi.
 • Mieti, mitä intohimosi ja harrastuksesi ovat, jos olet tietyn aiheen asiantuntija tai harrastaja, luo sitten yritys täältä.

Harrastukset Työskenteleville äideille

Voit valita melkein minkä tahansa tämän luettelon harrastuksen ja ansaita rahaa blogoimalla siitä. Tässä on mitä sinun täytyy aloittaa: Äiti ja bloggaaja Jenny tuo blogiinsa kuukausittain yli 1 500 dollaria. Tässä on joitain upeita, joita rakastat: Heidän tukitiimi on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, ja jokaiselle hyväksyttävälle varaukselle maksetaan isäntätakuu ilman lisäkustannuksia sinulle. Rakastat tätä ohjelmaa, jos kuuntelet musiikkia koko päivän, kuten minäkin. Tarkista Ebay-jälleenmyyjäsi sijainnit ympärilläsi ja saatat tosiasiallisesti löytää jonkun, joka auttaa markkinoinnissa ja kuljetuksessa (tämä tekisi elämästä niin helppoa, että voisit vain keskittyä harrastukseesi!)

 • Kirjoittaminen on hyvä harrastus, joka voi tehdä sinusta kokopäiväisiä tuloja.
 • Jos osaat terveellisiä ruokayhdistelmiä, voit auttaa ihmisiä suunnittelemaan ruokavaliotaan ja ansaitsemaan siitä rahaa.
 • Jos haluat kokeilla tätä hälinää, katso sitten tämä ilmainen kurssi.
 • Tämän luettelon kanssa 6 asioita, minun on sanottava, että on valtava maksun lisäys SAHM!
 • Katso ja löydä esi-isäsi.
 • Tämä on hienoa tehdä kaiken muun tekemäsi kotityön lisäksi.
 • Lue lisää työstä kotona suoritettavista eduista täällä!

Musiikki

Se ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää loistavan graafisen suunnittelun luominen, ja kilpailet tuhansia muita vastaan ​​työpaikoista. Jaa alla oleviin kommentteihin! Jos rakastat olla Pinterestissä, niin sinulla on onnea. Mitkä ovat parhaat rahan ansaintavinkit kodinhoitajille? 27 miljoonasta yrityksestä vain 1-2 asiakasta tarvitsee ansaita 1000 dollaria kuukaudessa. Voit tarkistaa autotallien myynnin, raivausvarastot ja säästökaupat löytääksesi hienovaraisesti käytettyjä vaatteita, asusteita ja muita esineitä, joita voit ”kääntää” tai myydä voittoa varten.

Se ei ole tekninen, ja voit oppia blogoimaan katsomalla YouTube-videoita. Tule ulkona naisiksi! Maalaus on yksi parhaimmista harrasteideoista kotona työskenteleville äideille. Nyt kun sinulla on sivusto, liity tytäryhtiöverkkoihin. Jotkut ihmiset pitävät joogaa paremminkin muun tyyppisistä korkeaintensiteettisista harjoituksista, ja he eivät ajattele maksaa joogaopettajaa suorittamaan heille tehokkaita joogaliikkeitä.

50 Käsityötä, Jotka Ansaitsevat Rahaa Kotona Jäämiseen äideille

Opas sisältää myös tuntihinnat jokaisesta kotitöistä, joita voit tehdä äitinä. Lisäksi leipomotuotteita myyvät myymälöiden omistajat sitoutuvat mielellään näyttämään tuotteesi kaupoissa palkkiona. Binaariasetusten video, soita interaktiivisten välittäjien asiakaspalveluun numerolla 312-542-6901. Koska olemme kotona äidit, rakastamme päästä ulos talosta ajoittain.

Käytä Kumppanimarkkinointia

Tapasin aikaa siihen, mutta olen takannut. Mitkä ovat vaikeat valinnat, joita tällainen yritys kohtaa? Kuinka paljon aikaa minulla on? Vaikka äiti on mahtava matka, sinulla on silti oltava asioita, joita voit kutsua omiksi. Mikä tekee Amazonin FBA-ohjelmasta niin suurenmoisen, että he lähettävät tuotteet asiakkaillesi ja hoitavat asiakaspalvelun! Jos rakastat ompelua, mutta online-myynti ei ole sinun asia, harkitse ystävien ja perheen veloittamista muutosten tekemisestä. Verkkokauppa on yksi varma tapa ansaita rahaa Internetissä tänään. Myy tuotteita verkossa, tämä on ehdottomasti satunnainen online-työ, mutta voit ansaita vakavasti rahaa auttaaksesi muita koottamaan perhehistoriansa! Ruokaa jopa viikonloppuisin!

Aloitin ensimmäisen blogini seitsemän vuotta sitten hauskin tapa jakaa tekemiäni hauskoja käsityötapoja ja reseptejä, ja välitän eteenpäin. Suoritan nyt kaksi blogia ja teen kokopäiväisiä tuloja tekemällä sitä! Rakastan palvella perhettäni, mutta pidän myös asioiden tekemisestä, koska rakastan heitä. Asiakaspalvelu edustaja, tämä tekee luettelon uskomattomista kotitöistä, koska tämä on sellainen projekti, joka vaatii enimmäkseen etukäteen sitoutumista hyvän sisällön tuottamiseen ja ansaitsee sinulle sitten rahaa ajan myötä. Monilla ihmisillä on vaikeuksia pysyä painonlaskuissaan. Näin se toimii: Yritä löytää harvinaisia ​​lintuja tai matkustaa eri paikkoihin nähdäksesi erilaisia. Ole johdonmukainen ja tarjoa aina korkeatasoista asiakaspalvelua.