Kuinka Valita Oikea Osakevälittäjä Päiväkauppaa Varten

MetaStock - Paras tehokkaaseen kartoitus- ja kauppajärjestelmäanalyysiin, erinomaiset reaaliaikaiset uutiset maailmanlaajuisella kattavuudella. Vuonna 2019 hän panosti joidenkin hedge-rahastonhoitajien miljoona dollaria, etteivät he voisivat ansaita enemmän rahaa vuosikymmenessä kuin halpa, tylsä ​​indeksirahasto. Tämä pieni ero päätyi erittäin tärkeäksi. Yksi tämän välittäjän vahvuuksista on kyky rakentaa, varmentaa ja ottaa käyttöön automatisoitu kaupankäyntistrategia, joka perustuu teknisiin laukaiseihin. Meillä on keskimäärin 134 dollaria voittoa ja keskimäärin 1020 dollaria tappiota jokaisesta symbolista, mikä on 0. Verkkovälittäjän valitseminen sijoitusstrategiallesi vie aikaa.

Arvioidessamme kuinka helppoa alustan käyttöä on, otimme huomioon useita kysymyksiä.

Komissiot eivät ole kaikkia ja päättävät kaikki, mutta alhaiset palkkiot auttavat vähentämään liukastumista etenkin jos olet aktiivinen sijoittaja tai kauppias. Kauppaa kohden optio on kiinteä 5 dollaria. Lightspeed sai myös palkinnot parhaista alhaisista kustannuksista ja parhaista vaihtokaupoista. Se houkuttelee aloittavia sijoittajia tai kaikkia, jotka haluavat yksinkertaistetun koulutusrajapinnan. Toiseksi, vaikka ne kaikki voivat näyttää pinnalta, kun tutkit syvälle, mitä nämä välittäjät tarjoavat, löydät suuria eroja. Sähköisen kaupankäynnin myötä päiväkaupasta on tullut yhä suositumpaa yksittäisten sijoittajien keskuudessa. Muut välittäjät saattavat kuitenkin olla houkuttelevampia, jos haluat käydä kauppaa ETF: llä - Merrill Edge ei tarjoa palkkiovapaita ETF: ää.

Kaikki eivät halua käydä kauppaa liikkeellä ollessasi, mutta joustavuus voi auttaa sinua välttämään loukkua kirjoituspöydän takana ja antamaan sinulle mahdollisuuden hyödyntää markkinoiden liikkeitä, kun olet liikkeellä. Kannattaa pitää asiat yksinkertaisina ja valita välittäjä, jolla on hyvä maine, vain todella tarvitsemasi ominaisuudet ja kohtuullinen palkkiorakenne sen sijaan, että alustalla olisi kaikki kellot ja pillit - varsinkin kun aloitat. Kun aloin keskittyä suorituskykyyn ja helppous, menetin seuran itse alfasta. 4 vuoden kuluttua ohjelmistotekniikan alalta tajusin, että tietäni oli liian ennustettavissa. Osakekohtainen korko Tradestationilla on 0 dollaria.

Jos jäätte alle 50 dollaria kauppaa kohti, menetit kirjaimellisesti 5000 dollaria vain hitaan välityksen käytön takia.

Parhaat Välittäjät

Suurimmalle osalle sijoittajia penniäkään säästö 100 osaketta kohti ei ole maailman loppu, mutta aktiivisille kauppiaille se on jotain tutkittavaa. Tuona aikana olen käyttänyt useita parhaita online-alennusvälittäjiä, kuten Scottrade, OptionsHouse ja jopa Vanguardin välityspalvelut. Nimiavaruudet, Φ (x) = 1 2 π ∫ - ∞ x e - z 2/2 d z. Useimmat verkkovälittäjät tarjoavat laajan valikoiman ammattimaisia ​​kaupankäynnin työkaluja. Jos etsit tehokkainta alustaa ja työkalusarjaa alhaisilla palkkioilla, niin Interaktiiviset välittäjät.

Sijoittajat, jotka etsivät eläkesuunnitteluohjeita 6 dollaria. Sen lisäksi, että tarjotaan kohtuullisia palkkioita 6 dollarilla. Toisin kuin päiväkaupankäynti pörssien kautta, jotka vaativat palkkion kaikista transaktioista, CFD: n välittäjät eivät veloita muuta palkkiota kuin osto/myynti-erotusta. 51 paluu riskisuhteeseen. Aika kertoo. Thinkorswim on huippuluokan yritys, mutta tarjoaa paljon enemmän kuin tarvitset, mikä voi tehdä kaupasta monimutkaisemman kuin sen tarvitsee. Hinnat ovat tarjous-kysy-hajautuksia (taso 1).

Välittäjät Isossa-Britanniassa

Telechart on jo pitkään ollut yksi suosikkini työkaluista, olen ollut tilaaja yli 17 vuotta ja löydäen viimeisimmän version v18. Valitse menetelmäsi, bottom line, jos haluat yksinkertaisen, ilmaisen korvauksen excelille, anna sille pyörre. Monet verkkovälittäjät, kuten esimerkiksi TD Ameritrade, eivät ole diskontto futuurivälittäjiä. Jos vaihdat osakkeita, optioita ja ETF: ää, olet todennäköisesti huomannut korkean teknologian työkalujen räjähdyksen ja kilpailun yhä alhaisemmilla kustannuksilla. Omistavan yrityksen rekisteröintinumero on ID #509909.

Toisin kuin useimmat välittäjät, maksat vain puolet sentin osakkeesta kauppaan, vähintään 1 dollarilla. Marginaali on lähinnä laina välittäjältäsi. Olen tehnyt mahdollisen virheen, mutta jotenkin selvisin ja oppin paljon.

  • Kuten interaktiivisissa välittäjissäkin, TradeStation on ehdottomasti rakennettu ammattimaisen kauppiaan mielessä.
  • Useimmissa järjestelmissä on jonkinlainen vähimmäissaldo, joka vaihtelee 500 dollarista perustalleilta 10 000 dollariin ammattimaisille kaupankäyntialustoille.
  • On suositeltavaa, että futuurikauppiaat alkavat vähintään 2500 dollarilla (jos käyvät kauppaa E-mini-kaltaisilla sopimuksilla), mutta se vaihtelee riippuen heidän riskinsietokyvystään ja käydystä sopimuksesta.
  • (99 välittäjäavusteisissa kaupoissa) on kalliimpaa kuin 4 dollaria.

Futures-kaupankäyntijärjestelmät

Syötä valintasi ja saat tarpeitasi vastaavan suosituksen. Nämä elinkeinonharjoittajat tarkistavat lehdistötiedotteet pienten rakettisuuntausten suhteen ja vaihtavat monille näistä suuntauksista päivässä pienten voittojen saamiseksi suurilla volyymeilla ja korkealla vipuvaikutuksella (marginaalilla). Jos olet päiväkauppias tai jos olet usein elinkeinonharjoittaja, joka käyttää aikaherkkiä strategioita, välttäisin verkkopohjaista suoraa pääsykauppaa.

Tällä tavoin, jos menetät rahaa - kuten todennäköisesti teet, ainakin aluksi -, nämä tappiot ainakin rajataan. 88 kauppaa kohden säännöllisiltä kauppiailta; €4. Tarjoamme ilmaisia ​​demoja kaikille viidelle alustallemme varmistaaksesi, että olet tyytyväinen. Kerroksinen Wall Street -laitos, T. Vaikka monet virtuaaliset välittäjät tarjoavat reaaliaikaisen toteutuksen, huolenaihe on edelleen.

Niitä säätelevät ylimmän tason sääntelijät. Buffett voitti ja lahjoitti voitot hyväntekeväisyyteen. Alfalla on taipumus kadota, kun autoilta loppuu kaasu. Olemme nähneet koneoppimissovelluksia kaikkialla. Opi jasonin voittava osakekaupan strategia "kuinka ansaitsin yli 330 000 dollarin verifioidut voitot viime vuonna kaupan osa-aikaisesti kotona". Ei ole parasta välittäjää, joka olisi paras kaikille kauppiaille. 95 5 tähden sijoittajien uskollisuutta 4 dollaria. Jotkut näistä isoista nimistä eivät tule alla oleviin luetteloihin, koska ne saattavat vaatia suurta alkuperäistä talletusta tai koska ne veloittavat kalliimpia maksuja.

Työkalut, Jotka Antavat Voiman

5% kaupan arvosta; Määräalennus saatavilla 0 dollaria käteistililtä tai marginaalitili 2 000 dollarilla Aloita turvallisesti interaktiivisten välittäjien verkkosivustolla. Lisätietoja 1 minuutin arvostelu Jos pidät itseäsi varmasti jalkattomana ammattilaiskauppiasna, vuorovaikutteiset välittäjät saattavat olla sinulle suuri mahdollisuus, varsinkin jos olet taitava liikkumaan hankalissa kauppapaikoissa (voitko sanoa 124 optioindikaattoria?) Päiväkauppiaat ostavat ja myyvät osakkeita nopeasti koko päivän toivoen, että varastonsa jatkavat nousuaan tai arvon laskua sekunneista minuuteihin, jotka he omistavat osakekannan, jolloin he voivat lukita nopeat voitot. Kuinka aloitat päiväkaupan? Tuki CreditDonkey-operaatiota, joka auttaa sinua tekemään taitavia päätöksiä.

  • Ne, jotka etsivät johdonmukaisempia voittoja, valitsevat todennäköisesti turvallisemman rahaston.
  • Kun sinusta tuntuu siltä, ​​että olet varma siitä, että “E-mini S & Ps -laitteet ovat kokonaan ylimyydyttyjä eivätkä koskaan enää mene alas”, on usein houkutusta kasata niin monta sopimusta kuin marginaalisi ostovoimasi sallii, ja tämä strategia toimii joskus.
  • Tämän jälkeen sinun on pidettävä vähintään 25 000 dollarin tilitili tai sinulla on oltava kaupan rajoituksia.
  • Lisäksi etsimme välittäjiä, jotka ovat kyenneet luomaan saumattoman kokemuksen mobiilisovellustensa ja työpöydänsä ja/tai verkkopohjaisten käyttöympäristöjensä välillä.
  • Ja koska ne on suunnattu nuoremmalle yleisölle, palkkiot ovat alhaalla.
  • Ei pitäisi olettaa, että näissä tuotteissa esitetyt menetelmät, tekniikat tai indikaattorit ovat kannattavia tai että ne eivät aiheuta tappioita.

Kuinka Ostaa Osakkeita Verkossa

Tässä on joitakin välityskuponkeja ja promokoodeja, joista voi saada sinulle ilmaisia ​​kauppoja tai ilmaisia ​​bonuksia, kun avaat uuden tilin: Saatamme saada korvausta, jos haet tai shoppailet sisällön linkkien kautta. Tämä on vähimmäiskoko, jota tarvitset tälle kaupalle, mutta Yhdysvalloissa vaaditaan päivittäistä kauppaa 25 000 dollaria. Tee paljon kauppoja ja saat hyvin. Suurin osa ammatista määrittelee peliin tarvittavan psykologisen kestävyyden. Vaikka rahaa voi siirtää hieman hermostuneena siirtäessäsi Internetiä, voit levätä helposti tietäen, että se on yhtä turvallinen kuin pankissa ollessaan. Lippu-säännöt, kaiken kaikkiaan meidän pitäisi silti ajatella vain pitkää jatkumista, koska vauhti on edelleen ostajien puolella (hinta nousee 0 dollariin. Alustan avulla käyttäjät voivat luoda ja tallentaa jopa 50 tilausta tilauksesta, kun he ovat valmiita toteuttamaan kaupan. Enintään 95 kauppaa kohti.

Annan teille esimerkin. Totuus on, että alussa käytin yksinkertaisia ​​monisäikeisiä virtauksia ja pari yksinkertaista skriptiä arvioimaan vain alfaani. Sijoittajan suojamäärä vaihtelee maittain, joten kannattaa tarkistaa tämä ennen tilin avaamista. Uutisten seuraaminen, tarkkailulistojen seuranta, analyysien suorittaminen ja kauppojen sijoittaminen muodostavat suurimman osan tavanomaisesta rutiinista. Sinusta tulee toivoton ja kurja, koska olet tehnyt erittäin suuria kauppoja ilman rajoittamatonta riskiä, ​​etkä ajatellut sateista päivää. Ehkä et yleensä käytä päiväkauppaa, mutta satut tekemään vähintään neljä tällaista kauppaa yhdessä viikossa, ilman päiväkauppaa seuraavana tai seuraavana viikkona. Lisäksi jotkut välittäjät asettavat korkeat vähintään 10 000 dollarin vähimmäissijoitukset.

Toivon, että tietäisin kaikki nuo asiat tavalla ennen kuin hyppinyt haille täyteen uima-altaaseen. Jos välittäjä suorittaa kaupat enintään 6 sekunnissa, DAT: n Internet-versio ei ole parannus, ja on monimutkaisempi kuin mitä tarvitset kauppaa varten poikkeuksellisella tavalla. He voivat löytää useita osakkeita lyhyiksi, mikä on hyvä asia. Päiväkaupan aloittaville opiskelijoille on todella hyvä idea pidättäytyä kaupasta marginaalilla, kunnes olet yleensä mukava päiväkauppaan. Mikä toimii minulle, ei välttämättä toimi sinulle, joten peitän jokaisen luokan kokonaan auttaakseni sinua tekemään tietoisen päätöksen kaupankäyntistrategiasi perusteella.

Voimavarat

90, mutta käyttämällä VIP-hinnoittelua, minimitaso voi olla jopa 3 dollaria 0 dollaria. Hyödyistä huolimatta on olemassa vakavia riskejä. Tutustu Benzinga: n arvosteluun saadaksesi kattavamman kuvan Ally Investistä. Aloitin jopa useimpien päivien ja useimpien kuukausien tauon. TD Ameritrade:

Ovatko ne yhteensopivia verkkoselaimesi, tietokoneesi käyttöjärjestelmän tai matkapuhelimen tai muun laitteen kanssa, jota aiot käyttää kauppaan? Osta-pidä -eläkeläiset ja aloittelijoilla on paljon erilaiset tarpeet kuin kokeneilla päiväkauppiailla, jotka etsivät ketteryyttä ja hienostuneisuutta. TD Ameritrade sai myös palkinnot parhaasta yleisestä online-välittäjästä, parhaasta vaihtokaupasta, parhaasta verkkokaupankäyntiympäristöstä, parhaasta aloittelijoille, ETF: lle parhaasta, parhaasta Roth IRA: lle, parhaasta IRA: lle ja parhaasta osakekaupan sovelluksista.

Taiden Hallitseminen

95 kauppaa kohden, ja vähimmäisvälitystilin avaaminen on vain 500 dollaria. Halpouteen liittyy kuitenkin joitain puutteita. Jotkut välittäjät veloittavat ylimääräisen, jos tarvitset henkilökohtaista apua kauppaa tehtäessä. DEGIROn verkkoalusta on yksinkertainen ja helppo käyttää. Kuten nimestä voi päätellä, sillä ei ole määräaikaa, eikä tilin avaamisesta veloiteta palkkiota. Ja sinun ei todellakaan pitäisi tarvita pysähtyä ja soittaa puhelinsoittoa. Nämä riskit ovat hyvin erilaisia ​​kuin osakekauppaan liittyvät riskit, mutta tämä ei saisi estää sinua futuurien kaupasta.

Kaupankäynti voi olla vaikea liike, kun kävelet väärään suuntaan. Suuri tilauslajityyppi ammattilaiskauppiaille Cons Interactive Brokers perii tilimaksut (mukaan lukien vuosimaksut, siirrot, passiivisuuden palkkioiden sulkeminen) ja tarjoaa erittäin monimutkaisen kaupankäyntialustan. Nykyinen tarjous Matalammat vähimmäisaktiivisuusvaatimukset (3 dollaria kuukaudessa) ja avautuvat tilit vähimmäisvaatimukset (3000 dollaria) vähintään 25-vuotiaille. Jotkut päivät ovat sateisia, ole aina valmis. Erittäin tiukan ja vaativan sääntelijän ansiosta harvat yritykset eivät ole saaneet tarjota palveluitaan Yhdysvaltojen asukkaille. Reaaliaikaiset uutiset (Voittaja) - MetaStock 16 on integroitu Eikoniin täysimääräisesti institutionaalisen tason uutisien, analyysien ja näkymien kanssa. Kansainvälinen kauppa on jonkin verran rajoitettua. Ennen kuin puhun perinteisistä verkkovälittäjistä, haluan kertoa eduista, jotka aiheutuvat pääsystä alukselle StocksToTraden kanssa. Asiakaspalvelu on elintärkeää kriisiaikoina.

Tilin avaaminen ja työpöytäympäristö eivät ole käyttäjäystävällisiä ja monimutkaisia.

Aggressiivinen Päiväkaupan Strategiat

Liittyminen Trading Challenge -tapahtumaan voi auttaa sinua märkimään ja oppimaan nopeammin, mutta suosittelen silti useita yrityksiä, jotka ovat osoittaneet arvonsa aloittelijoille päiväkaupassa. Vaikka suurin osa suurempien päiväkauppojen välittäjistä tarjoaa vaihtoehtona esittelytilit, on viisasta huomata, että kaikki ominaisuudet (kuten edistyneet analyyttiset työkalut) eivät välttämättä ole saatavana kokeiluversioon. Näillä lähtötason tileillä on yleensä matala talletusvaatimus. Päiväkauppiaat eivät "sijoita" päiväkauppiaita istuvat tietokoneiden näytöiden edessä ja etsivät osakekantaa, joka liikkuu arvoaan joko ylös tai alas. Alusta on uusi (julkaistu 2019) ja rakennettu uusimmalle teknologialle, joten se on nopea ja vakaa. Tutustu näihin lähteisiin perusteellisesti ja kysy heiltä, ​​onko heille maksettu, suositusten antamiselle.

Kuinka Aloitat Päiväkaupan?

Paperikaupan avulla voit testata strategioita riskiä aiheuttamatta: Suurin osa ihmisistä olettaa, että päiväkauppiaat käyvät kauppaa vain osakkeilla, mutta mahdollisuuksiin voi sisältyä myös futuurien tai valuuttakauppojen, optioiden, johdannaisten tai valuuttojen kauppaa. Päivittäiskauppias tarvitsee toteutuksen kevyellä nopeudella ja alimmalla mahdollisella korolla, mutta kääntyvän elinkeinonharjoittajan on oltava joustavampaa ja sijoittajan on keskityttävä online-välityksen pääomavahvuuteen.

Siksi monet päiväkauppiaat menettävät kaikki rahansa ja voivat myös joutua velaan. Päivän kauppapaikka/alusta voi ilmaiseksi jopa 200 dollaria kuukaudessa riippuen välittäjästä, kaupankäynnin määrästä, tilin saldosta, kaupankäynnin hienostuneisuudesta, markkinasyvyyttä koskevista tiedoista. Älä ryhdy hintapalveluihin kaupan kannattavuuden kustannuksella. Tavoitteellinen tuutorointi, raha-asiantuntijan Clark Howardin mukaan ongelmana on, että kotona toimivien työasujen, jotka väittävät löytävänsä sinulle työn - ennakkomaksua vastaan ​​- on liian paljon luetteloimiseksi. Paypal on ylivoimaisesti maailman tunnetuin online-maksutapa. Rachael chapman, tämän ei pitäisi olla liian vaikea löytää, jos sinulla on tili ja asetukset lompakolle. Saadaksesi tämän bonuksen sinun on ladattava kauppaohjelmisto tietokoneellesi ja napsauttamalla Oikea raha. Kuviopäiväkauppiaiden, kuten SEC määrittelee heidät, on oltava vähintään 25 000 dollaria omaa pääomaa tileillä.

Yritän valita tarkat käännekohdat markkinoilla ja ajaa menettää kauppoja. Tämä on kauppapaikan tehtävä. SogoTrade suojaa asiakastilit 500 000 dollariin saakka. Päiväkauppa on juuri miltä kuulostaa: Niiden avulla voit käydä kauppaa ilman rajoituksia. Suunnistus, yksi tapa on edetä ja käydä kauppaa käteistilillä, jolloin voit käydä kauppaa päivällä niin paljon kuin haluat, mutta kun käteisvarojen loppuu, sinun on odotettava kaksi päivää kauppojen selvittämistä. Se on kuin kävely miinakentällä.

Markkinapäättäjät

Sitä säätelee Ison-Britannian Financial Conduct Authority ja Australiassa ASIC, ja se palvelee yli miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa. Voit tarkastella muutamaa niistä tehdä tietoisen päätöksen. Se ei kuitenkaan tarjoa kaksivaiheista kirjautumista ja muokattavuus on rajoitettu. Olen ansainnut 87459 dollaria ja menettänyt 122069 dollaria. Se on myös erinomainen idea esittää kysymyksiä turvallisuudesta, liiketoiminnan vuosista ja välittäjän vakaudesta. Mutta kokenut markkinointiveteraani, Fidelityllä on myös riittävän vankka alusta, jotta työ saadaan aikaan hyvin.

Investoinnin Pilarit

Eri alustoilla on erilaiset vahvuudet. Kaikki tämän luokan forex-välittäjät tarjoavat kilpailukykyisen hinnoittelun aktiivisille ja ammattimaisille kauppiaille, jotka käyvät kauppaa usein. Tietoja ippei kaneharasta, koska hän yrittää varoittaa muita ProPicksista. Seuraavaksi kysy itseltäsi: “Kuinka tärkeitä ovat alhaiset kaupan palkkiot? SureTrader tunnetaan kuitenkin huonosta asiakaspalvelusta.

Visa, MasterCard, Skrill, PayPal ja pankkisiirto. Koska nämä palkkiot vaihtelevat alennusvälittäjien välillä, lähtökohta on ymmärtää, kuinka käytät osakekauppatiliäsi. (NYSE, NYSE MKT), johon kuuluu DMM (nimetty markkinoiden valmistaja tai asiantuntija) - vain yksi asiantuntija, joka vastaa jokaisesta osakekannasta).

Mahdollisuus syöttää strategia tilauksen lähetysohjeiden kanssa ja saada ne täytäntöön, on avain menestykseen. Tämän taulukon avulla voit verrata kaikkia välittäjiä, joita olemme koskaan tarkistaneet. Huippuluokan työkalut ja hyvä hinnoittelutaso. Käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat kuitenkin monipuolisempia kuin miltä ne saattavat tuntua. Sinun ei tarvitse jättää online-kaupankäyntijärjestelmääsi tehdäksesi tutkimusta toisessa selainikkunassa tai -välilehdessä. Huomaa kuitenkin, että tämä menee kumpaankin suuntaan, koska suoran markkinatalousjärjestyksen reitittäminen NYSE: lle aiheuttaisi sen sijaan dollarin veloituksen.