Opettaa Verkossa Kotoa

Harkitse kokemuskerrointa, kun yrität päättää sopivasta yrityksestä. Voit mainostaa sähköpostisi uutiskirjettä tai ohjelmaa blogissa ja verkkosivustolla. Lisäksi useammat ihmiset näkevät ilmoituksesi, kun mainostat uutta kurssia tai kirjoitat uuden blogin. Rakensimme iTalkin luodakseen ihmisyhteyksiä kieltenoppijoiden ja kieltenopettajien välillä. Jos olet Ph. Ja tässä se on:

Voit ratkaista niin monta kysymystä kuin haluat. Tarvitseeko minun olla TEFL-koulutusta ennen hakemusta? Huipputyöt ovat hyvin aikaisin aamulla ja myöhään illalla, kun lapset nukkuvat. Se on kuin Upwork opettajille. Ja miten se myönnetään?

 • Laskenta, kemia ja kirjoittaminen ovat vain muutama monista aiheista, joita Tutor Ocean kattaa.
 • Minulla oli myös ääni-komponentti käydessäni materiaaleja.
 • Jos aiot opettaa englantia verkossa kokopäiväisesti, pystyt viettämään enemmän aikaa kuin jos tekisit sitä ansaitaksesi rahaa kokopäiväisessä työssä.
 • Jos aiot luoda online-kursseja, tarvitset jonkin tyyppistä videoalustaa tarjoamaan niitä.
 • Kuka tahansa sanoo, että opettaminen ei ole hyvin palkattua ammattia, se ei ole kuullut tuhansista ihmisistä, jotka ansaitsevat vuosittain 100 000 dollaria + opettamalla verkkokursseja.

Uskomme, että jokainen voi tulla sujuvaksi millä tahansa vieraalla kielellä opettajan kanssa. Joten jos haluat nopeuttaa asioita, ajoita videohaastattelu heti kun hakemuksesi on valmis. Tämä tarkoittaa, että olen ansainnut 131 dollaria tunti ja tunti luokassa pidetystä ajasta ja luokitellut 2 esseeä jo käyttämäni esimerkkien avulla. Kokeneet yritykset saavat heti mitä haluat. Luokkahuoneessa on videokeskustelu, viestijärjestelmä, jako-näyttö ja lataa tiedosto -vaihtoehto.

Lisäksi, jos sinulla on muita valokuvaustaitoja, voit muuttaa ne muiksi kursseiksi. Kun valitset alustaa, katso, ketä he hoitavat - opettavatko he vain lapsia? Ympärillä on hienoja keikkoja, mutta se ei tue perhettä tai maksa sairausvakuutusta. Napsauta tätä lukeaksesi koko VIPKID-arvosteluani! Cambly maksaa 0 dollaria. Onko OK työskennellä mistä päin maailmaa tahansa?

 • Opettajat seuraavat nyt opiskelijoita kyberavaruuteen, missä uusia virtuaalisia ekosysteemejä syntyy taistelukenttään hi-tech-lahjakkuuksille.
 • Sinulla on myös riski, että et saa palkkaa siitä luokasta, jos laatu oli niin huono ja luokkasi melkein olematu.
 • En puhu kirjan kirjoittamisesta ja yrittämisestä saada se julkaistavaksi suuressa kustantajayrityksessä.

Kuinka Opettaa Verkossa - Aikataulujen Laatiminen

Ota aikaa tutkiaksesi heille antamaasi materiaalia, kuunnella opettajien ohjaajien neuvoja ja ole kärsivällinen; potilas odottaa aikataulun täyttymistä ja kärsivällinen opiskelijoidesi kanssa! Seuraavien muutamien esimerkkien avulla osoitan potentiaaliset kuukausitulot kahdella yrityksellä. Kirjaudu vain sisään opettajien sovellukseen tarkistaaksesi aikataulun, joka julkaistaan ​​viikoittain sunnuntai-iltaisin. Ne tekevät siitä sinulle helpon varaamalla luokat sinulle ja vuokrausprosessi on yleensä nopeaa. Niiden muodossa opettajat voivat jatkaa työskentelyä nykyisessä työssään halutessaan, samalla kun he luovat aiheistaan ​​kursseja sivuston kansainväliselle yleisölle.

Tämä voidaan jakaa työaikana ruuhka-aikoihin klo 18–21 BJT kolmena arkipäivänä ja sitten viideksi tunniksi lauantaina ja sunnuntaina. Kuinka saat tuhannet ihmiset vierailemaan verkkosivustollasi, etenkin kun kukaan ei ole kuullut sinusta? Verkko-opetus on yleinen tapa yhä useammat ihmiset ansaitsevat rahaa verkossa. Käyttäjät luovat kursseja yrityksen muodossa, ja veloittavat sitten yleisön ilmoittautumaan. Tarvitset vain kannettavan tietokoneen ja Internet-yhteyden. 6 luokkaa, joten tämän viestin vuoksi pyöristämme tämän korkeintaan 4 opiskelijalle, jotka on muunnettu viikossa. Sinun on tehtävä oma aikataulu kokonaan, eikä viikoittain työskennellä minimi- tai enimmäistyötuntia. Lisää aikaa tarkoittaa enemmän taidetta.

Parasta verkko-ohjauksessa on, että voit ansaita niin paljon kuin haluat ja palkkio on korkeampi. Musiikin opettaminen verkossa voi tukea taidetta, se voi antaa sinulle arvokkaimpia lahjoja, jotka saavat lisäarvoa vain musiikkikoulun jälkeen: Onneksi on olemassa muita tapoja opettaa verkossa käyttämättä tuhansia saadaksesi tarvittavat valtakirjat. Udemy voi auttaa mainostamaan. Päättäessään kuinka opettaa verkossa, tärkein ensisijainen huomio on välittömät tarpeesi verrattuna toivottuihin pitkäaikaisiin hyötyihin.

 • Sitä voidaan pitää enemmän kulissien takana, mutta se on yhtä tärkeää kuin olla jonkun edessä opettamassa heitä.
 • Haastattelimme juuri Sourdough Leipä-ladyn Teresa Greenwayn, joka teki viime vuonna yli 30 000 dollaria opettaen muille leivän tekemistä.

Kuinka Opettaa Verkossa - Voinko Käyttää Kameraa?

Sinun täytyy vain olla joku, joka haluaa jakaa tietonsa. Fyysistä läsnäoloa opiskelijoiden kanssa ei vaadita. Sinulla pitäisi olla uusimman mallin tietokone, jossa on Windows 7, 8, 10, I3 tai uudempi sukupolven prosessori vähintään 4 Gt RAM-muistilla.

Tutki erilaisia ​​asioita, kuten erityyppisiä oppilaita (kuulo, kinesteettinen jne.), Skype-oppitunneille sopivia pelejä ja aktiviteetteja, kuinka luokitella kieltäsi erilaisille CEFR-tasoille jne. Osta online-opetusverkkosivustosi, jotta voit tuoda rajoittamattomasti verkkokursseja opiskelijoillesi. Molemmilla on samanlainen järjestelmä: Jotkut työnantajat vaativat Ph. Jotkut kurssit kestävät vain 20-30 minuuttia, kun taas toiset voivat kuluttaa vähintään 10 tuntia asiakkaidesi ajasta. Koska verkkokurssin luominen voi olla vakava aikainvestointi, et halua tuhlata arvokkaita minuutteja oppiaksesi koodata, asentaa laajennuksia tai perustaa kauppiastilejä.

Pienennä Etäisyys:

On loistava mahdollisuus ansaita valtava palkka joka kuukausi siitä, että hän on ammattimainen verkko-opettaja. Aloittaaksesi sinun on suoritettava hakemusprosessi. Nyt tämä ei oikeastaan ​​ole opetusta, vaan enemmän ohjaaja-verkkosivustoa. Kyllä, verkossa on entistä vaikeampaa ansaita suuria rahaa, mutta ei mahdotonta. Näin ei ole juuri alusta alkaen. Yondo on online-opetusalusta, jossa asiantuntijat voivat myydä tietonsa videoiden, verkkoseminaarien, yksitellen neuvottelujen ja ryhmäluokkien kautta.

Palkkakaavio on eri aihealueilla erilainen ja laadukkaan koulutuksen perusteella tarjotaan lisäkannustimia. Haluat myös varmistaa, että sinulla on hyvä Internet-signaali missä tahansa luokkahuoneitasi varten. Udemy on online-opetusalusta, jonka avulla yksilöt voivat opettaa useista aiheista (liiketoiminta, muotoilu, taide, koulutus, musiikki jne.) Kuten mikä tahansa työ, joudut asumaan ennen kuin voit vaatia isoja dollareita. Sinun on oltava äidinkielenään puhuja, joka opettaa EnglishKey -sovelluksella, ja etusija annetaan niille, joilla on ESL-sertifikaatti. Tämän toimialan kasvu jatkaa suuntaustaan ​​ylöspäin, ja on edelleen paras aika aloittaa verkkokurssien opettaminen. Esimerkiksi, jos 1000 opiskelijaa suorittaa kurssisi, ansaitset 1000 dollaria. He ostavat sen, koska tarvitsevat reikän seinässä.

Preply käyttää palkkioita varmistamaan opiskelijoiden vakaan käyttäjäkunnan, huolehtimaan maksujen siirtämisestä ohjaajatilille, tarjoamaan jatkuvaa asiakastukea ja luomaan verkkosivustojen ominaisuuksia, jotka lisäävät oppitunneille lisäarvoa. Ohjaajana voit aloittaa istunnon kotimaassasi toisen maan opiskelijoille. Tilaa varmasti postituslistallemme, koska saan usein yrityksiä ottamaan minuun yhteyttä käytettävissä olevista etäasemista, ja jaan nämä vain tilaajilleni. (Voit valita kahdesta suunnitelmasta - 35 prosentin rojaltimaksu toimii kaikissa maissa myytävissä kirjoissa) ja 70 prosentin rojaltisuunnitelma toimii, jos myyt muutamassa valitussa maassa. 10 parasta vaihtokauppaa, ”- Jeffrey Tucker“ Teknologiana rahaa ei koskaan parannettu. Kun saat paremman tuutoroinnin, voit lisätä kuukausitulosi opettamalla useita opiskelijoita samanaikaisesti. Yhteensä 18 tuntia viikossa = 1488 dollaria kuukaudessa. Tee hakemus heidän verkkosivustonsa kautta, mutta yksi neuvo:

Luo vain profiili LinkedIn: n kautta, aseta hinnat, linkitä PayPal-tili ja odota puhelujen tulemista.

Php

Kokeneet opettajat, jotka ovat korkeasti päteviä ja tulevat parhaimmista instituuteista, kuten IIT ja IIM, voivat odottaa ansaitsevan enemmän kuin valtion koulutetut opettajat. Meillä oli vain normaali keskustelu verkossa ja katselimme joitain dioja. Kun sinä tai opiskelija haluat peruuttaa aikataulun mukaisen oppitunnin, peruutus on tehtävä 12 tuntia etukäteen.

PayPal on ensisijainen maksutapa. Sinun ei tarvitse olla asiantuntija opettaaksesi. Toistaiseksi olemme keskustelleet verkko-opettajaksi tulemisen vaatimuksista. Tämä tarkoittaa vain sitä, että hallitset joissain tapauksissa aikataulujasi viikossa joka toinen viikko.

Olen varma, että haluat puhua rahasta. Jos siirrymme takaisin "yksi-yhteen-keskusteluun", ansaitsin noin 75 dollaria tunnissa. 5 vuotta ja hallitsemasi demossa tekemisen hakemuksesi aikana (mihin tuntihintasi perustuu suurelta osin). Myyt myös sinä kyseisen materiaalin opettajana.

TutorABC (tunnetaan myös nimellä iTutorGroup)

Joissakin tapauksissa on välttämätöntä, että online-englannin opettajalla on yliopistotutkinto jostakin aiheesta tai ainakin ilmoittautuminen johonkin aineeseen. Q6 : Mitkä ovat palkkiot? Olen aina ollut opettaja… ilman yleisöä.

Sinun Vuorosi

DaDa-opettajat antavat 15–25 dollaria tunnissa riippuen heidän haastattelussaan suoritetusta TPR (Total Physical Response) -suorituksesta. Toisinaan koulut vievät pienen tauon ja sinun on oltava valmis pitämään rahaa varattuina tai työskentelemään jotain muuta noina aikoina. Lisäksi rahaa tuovat keikat ovat harvoin keikkoja, jotka tuovat taiteellisen toteutumisen. Työajan joustavuus, voit valita työaikasi. Ole vain tietoinen tekeessäsi tätä, että Udemy-liiketoimintamallilla on haittoja. Houkuttelet potentiaalisia asiakkaita orgaanisen haun avulla - toisin sanoen, kun he etsivät avainsanoja, jotka liittyvät aiheeseesi, haluat heidän löytävän blogiisi viestin ja laajentamalla kurssiasi. Monet heistä ovat melko nuoria ja ovat ujoja.

Niin kauan kuin voit käyttää web-selaimia, laskentataulukoita, tekstinkäsittelyasiakirjoja ja muita perusohjelmistoja, sinun pitäisi olla hyvä. Esimerkiksi “opeta jollekin toiselle” -leirillä monet haluttavat verkko-opettajat saavat englannin opetusta vieraana kielenä (TEFL tai TESOL: )Ota yhteyttä osoitteessa srivijay *** @ gmail com Chidi Linus UGHALA sanoi:

Yritys B

Saanko makseta, jos opiskelija peruuttaa päivää aiemmin tai 24 tunnin sisällä? Useimmissa tapauksissa nämä verkkosivustot vievät osan opiskelijan opetuksesta sen sijaan, että veloittavat online-opettajilta mitään etukäteen. Tämä on foorumi, jolla voit hakea opetustyötä, jos sinulla on kiinnostusta opetukseen, sinun ei tarvitse mennä minnekään opetusta, voit opettaa kotona oleskelua verkossa. Työkalut ja resurssit, toisin sanoen, SEC käyttää elinkeinonharjoittajan tilikokoa elinkeinonharjoittajan hienostuneisuuden mitattuna. Tarvitsetko englannin kielen opettajaa toista tulolähdettä? Kaikki opetusmateriaalit toimitetaan sinulle kotona.

Niille, jotka asuvat Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolella (kyllä, se tarkoittaa aussialaisia ​​ja kiiviä!) On suositeltavaa aloittaa pienemmällä maksulla, välillä 10 - 20 dollaria Yhdysvaltain dollaria jokaisesta 45 minuutin oppitunnista opiskelijoiden houkuttelemiseksi. Ensinnäkin haluat kysyä itseltäsi, nauttivatko työskentelystä lasten kanssa. Suunnittelen oman aikatauluni ja olen voinut elää melko mukavasti (paljon matkustaessani) työskennellessään noin 20-25 tuntia/viikko. Vuorovaikutus, voit aloittaa CFD FX -kaupankäynnin, samoin kuin hyödyntää kassavaroja, hyödykkeitä, salauksen valuuttoja ja CFD-indeksejä. Ei vain opettajat, mutta myös opiskelijat mieluummin tätä asetusta. Oletetaan siis, että opetat yhdelle korkeakoululle ja saat vain yhden luokan, ja se maksaa noin 1400 dollaria tuolta ajalta, se maksetaan.

 • Kuinka opettaa verkossa - mitä työkaluja siellä on?
 • Vahvistaminen ei lähetä hylkäyskirjeitä.

Kromi

Palkka määräytyy pätevyytesi ja muiden tekijöiden perusteella, tulee suoraan ohjaajalta. Sinun ei myöskään tarvitse toimittaa materiaaleja; ne toimitetaan sinulle. Verkossa opettamasi verkkokoulusta riippuen saatat tarvita tai ei tarvitse kameraa. Seriousteacher. Tilaa pizza joka päivä kuukaudeksi? Se on yksi joustavimmista verkkotöistä siellä. Mitkä ovat verkkosivustosi vaatimukset ja toiminnot? Hienoa, olet vakuuttanut minut.

Yksi voi ansaita rahaa viettämällä muutaman tunnin online-tutorointisivustoille. Palveluiden pakkaaminen on kuin pienyritysversio siitä, mitä VIPKID tekee niin hyvin. Persoonallisuutensa ansiosta he lisäävät “inhimillisen” elementin oppimiseen. Käytämäsi tekniikka riippuu mukavuustasostasi ja tekemästäsi kurssityypistä.

№ 5 Ei merkitystä

Äidinkielenään pitävät. Kun olet suorittanut 9 oppitunnin sarjan samalla oppilaalla, saat bonuksen, joka on 4–6 dollaria luokkaa kohti. Sinun on asetettava ja vahvistettava haastatteluaika. Palkka voi vaihdella, mutta 6000 dollarin maksaminen kuukaudessa on helppoa. Voit ansaita rahaa opettamalla englantia verkossa EF: llä riippumatta siitä, missä olet maailmassa. Haluatko opettaa lapsia?

Kuinka sijoittaa systemaattiseen sijoitussuunnitelmaan. Täydellinen opas SIP-sijoituksista

Edistyneillä opiskelijoilla on jo kyky ymmärtää englantia, mutta he tarvitsevat kuitenkin äidinkielenään puhuvia auttamaan heitä entistä paremmin englannilla kuuntelemalla ja selittämällä kielen monimutkaisuutta. Se on sinusta kiinni. Swing-kaupankäynnin riskit, jos haluat todella murskata sen salauksen alla, tarvitset pääsyä todella asiantunteviin ihmisiin. Kuinka paljon rahaa henkilö voi ansaita opettamalla verkossa? Toisin kuin muut, et saa palkkaa, vaan asetat sen sijaan oman palkkatasosi aikaisemman kokemuksesi, valtakirjojen ja opiskelijoiden palautteen perusteella. PrestoExperts on ainutlaatuinen palvelu, joka yhdistää henkilöt, joilla on kysymyksiä, ihmisille, joilla on pätevyys vastata niihin.

He antavat arvosanan videollesi. Jos olet koskaan halunnut oppia lamojen kouluttamiseen, mutta et ollut varma, mistä etsiä, voit mennä Googleen ja löytää sen. Toki, he päivitetään. Ja he aloittivat ilman seuraajia! Mitä haluat opettaa? Udemy on esiintynyt Mashablessa, Wall Street Journalissa ja The New York Timesissa.

Myönnetty, sinun on oltava hyväksytty ja hyväksytty ohjaajaksi, mutta tämä sivusto voi olla suuri sivutoimisto tai pääkeikka, jossa opettajat voivat ansaita rahaa verkossa. Kun sinulla on tietty kieli, voit aina etsiä verkosta nähdäksesi, onko sinulle olemassa tiettyjä verkkosivustoja. Jos olet kiinnostunut, sinusta voi tulla online-freelance-opettaja omasta toiveestasi. Udemy on online-opetusalusta, jonka avulla yksilöt voivat opettaa useista aiheista (liiketoiminta, muotoilu, taide, koulutus, musiikki jne.)

Tämä vaihtoehto on erinomainen Yhdysvalloissa tai Kanadassa asuville, koska se yhdistyy yrityksen kanssa, joka keskittyy luokkien opettamiseen koulussa.

Maksut

Mutta arvaa mitä? Voit jopa käyttää online-tutorointisivustoja, jotka maksavat sinulle opettamaan opiskelijoille mitä tahansa matematiikasta ja luonnontieteistä taiteeseen ja englantiin. Joskus se näyttää liian hyvältä ollakseen totta. Fluentify eroaa muista. He maksavat jopa 18 dollaria tunnissa jakaaksesi tietosi opiskelijoille ja muille. Verkko-opetuksen avulla voit asettaa omat tunnisi (jotta voit nukkua niin kauan kuin haluat) ja ansaita rahaa missä tahansa, missä on kunnollinen Internet-yhteys. BrainMass on verkossa toimiva akatemia, jossa asiantuntijat voivat ansaita rahaa auttamalla yliopistojen, korkeakoulujen ja lukioiden opiskelijoita online-kirjaston, yksilöllisen avun tai e-kirjaston kautta.

Opettajana opetat 45 minuutin ryhmäluokkia kiinalaisille opiskelijoille. Kannusta asiakkaita, jos mahdollista, jättämään arvosteluja, ja julkaise sitten nämä arviot suosituksiksi uudelle verkkosivustollesi. Aloita opetus, kun saat asiakkaita. Teemme yhteistyötä pätevien ja sitoutuneiden tutorien kanssa auttaaksemme miljoonia opiskelijoita Intiassa ja muualla maailmassa tekemään erinomaisia ​​pisteitä. Jos haluat ammattimaisempaa asennusta, voit luoda yksinkertaisen kotistudion nopeasti ja edullisesti joillakin peruslaitteilla.

Peruspalkka riippuu suorituksestasi haastattelussa ja demo-opetuksessa. Työskentely Gogokidin kanssa yhdellä silmäyksellä: Ne tarjoavat myös opettajille oppituntien opettamiseen tarvittavat tuntisuunnitelmat. Minulla on ollut paljon menestystä verkko-opetuksessa ja minulta kysytään säännöllisesti, kuinka tein sen. Sillä ei ole merkitystä, kun aloitat istunnon ja mistä aloitat, esimerkiksi makuuhuoneessa, aulassa, olohuoneessa tai jopa kodin parvekkeella. Kääntävätkö he lauseita hyvin?

Maksa Virtuaalikoulutasolla

Verkko-ohjaajana voit työskennellä sopivasta paikasta ja sopivana ajankohtana. Täällä on helpompaa ansaita rahaa kuin Cheggillä. Jos olet töiden välillä, mutta sinulla on vaatimukset, tämä voi olla hieno tapa ansaita rahaa edelleen metsästyksen aikana. Voit asettaa hinnat korkeammaksi, ehkä ansaita hieman vähemmän, mutta myös tehdä vähemmän tunteja, tai työskennellä enemmän tunteja, kun lataat hieman vähemmän ja ansaita enemmän kuukausittain. Tämä liiketoimintamalli on rajoitettu eikä siinä ole tilaa mittakaavalle.

19 tuntia viikossa x 16 dollaria tunnissa = 1216 dollaria kuukaudessa.

Videohaastattelu on suurin osa koko prosessia. Korvaa heidän palveluliikeideat vain verkko-opetuksella. Sinun on oltava äidinkielenään puhuja, joka asuu Yhdysvalloissa tai Kanadassa. Riippumatta siitä, millä reitillä valitset, kun olet rakentanut menestyvän verkkoopetusyrityksen, se voi edelleen tuottaa tuloja vuosien ajan - usein vain vähän enemmän sinulta. Lisenssit, minulla oli karhun leviämisen jälkeen helmikuussa 2019 tapahtunut markkinointimyynti, korjasin sen nollalla. Preply-suosituimmat tutorit ansaitsevat jopa 550 dollaria viikossa.