Futures Day -kauppa 2019

Muista tutustua hyödykekauppiaiden verkkofoorumiin: Henkilökohtaisesti nimetyt välittäjät. Omasta RJO WebOE -ympäristöstämme ammattimaisimpiin työkaluihin, joita Trading Technologies ja CQG ovat kehittäneet, meillä on ratkaisu kaupankäynnin tyylisi mukaiseksi. Seurauksena on, että voitot ja tappiot yhdistyvät paljon nopeammin kuin osakekaupassa, ja voittojen tapauksessa usein kannattavasti. Pidä riski alhaisena ja marginaalisi minimaalisena, eikä sinun pitäisi koskaan menettää niin paljon, että olet poissa pelistä hyväksi.

Futuurikauppa on yksi nopeimmin kasvavista rahoitusmarkkinoista tänään, mutta hyödyntääksesi sitä sinun on ymmärrettävä, miten se toimii. Online-tilikatsaus; Matala päivämääräinen marginaali; Minimi 2500 dollarin tili. Tämä antaa kauppiaiden aloittaa kaupankäynnin markkinoilla ennen niiden todellista avaamista. Tilaa sähköpostitse, bitmainin Antminer R4 on tehokkuuden suhteen heti Antminer S9i: n taakse, hajautusnopeudella 8. Jos etsit hyödykefutuureja välittäjää Los Angelesin alueelta, olemme yksi pisin vakiintuneita hyödykevälitysyrityksiä koko Etelä-Kaliforniassa. Marginaalikauppa on tarkoitettu vain kokeneille sijoittajille, joilla on korkea riskinkantokyky.

Pörssejä on useita, kuten The Chicago Board of Trade ja Mercantile Exchange. WebOE (Web Order Entry) -kauppajärjestelmä on palomuuriystävällinen toimeksiantojen syöttömoduuli, joka yhdistää sen käyttäjät pääsyyn globaaliin futuurimarkkinoille. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja tarjoamaan uusinta huippuluokan verkkokauppaa. Vaikka futuurikauppaa harjoittavat pääosin institutionaaliset sijoittajat, kuten hedge-rahastot, kauppaa käyvät myös vähittäissijoittajat. Futuurien ja optioiden kaupankäynnissä on menetysriski. ET perjantaihin 5: Jos etsit alustaa, jolla voi käydä kauppaa kaikilla markkinoilla, QST on suosituin online-kaupankäyntijärjestelmämme. Johtava online-alustamme tarjoaa pääsyn valtavaan tuotevalikoimaan öljystä ja metalleista valuutoihin, joukkovelkakirjoihin ja maataloudessa.

Ennen kuin aloitat kaupan todellisella rahalla, on tärkeää kehittää hyvin tutkittu kaupankäynnin suunnitelma. Ole varovainen marginaalista - Vaikka globaalit futuuripäivän marginaalit voivat auttaa maksimoimaan voitot, älä anna itsesi vetää liian syvälle. Mutta futuurikauppa on vieläkin vaarallisempaa: 50 sopimusta kohden. Suunnistus, samoin myös USB-kaivoskoneet ovat tottuneet kaivosta bitcoineja kytkemällä ne tietokoneeseen. Monet futuurivälittäjät tarjoavat simuloidun tilin ilmaisen kokeilun live-markkinatiedoilla useille eri alustoille.

Ilmoitettu hinta, jonka mukaan optio-oikeuden ostajalla on oikeus ostaa määritelty futuurisopimus, tai se hinta, että myyntioption ostajalla on oikeus myydä määritelty futuurisopimus. On vaikea kruunata yksi ryhmän futuurikaupan MVP: ksi, mutta sekä Generic Trade että TradeStation ovat melko lähellä. Tutustu Benzingan oppaisiin, joilla käydään kauppaa futuureilla, kuinka ostaa öljyfutuureita ja miten aloittaa kultakauppaa verkossa. Tässä on joitain niistä, jotka antavat sinulle etumatkan. 20 per sopimus, per sivu + vaihto ja NFA-maksut. Jos sinusta tuntuu, että hyödykevälittäjäsi asettaa etunsa edellesi, älä pelkää kohdata häntä. HTML5: n mobiilikartoitus ja kaupankäynti TradingView käyttää uusinta HTML5-kaaviotekniikan pilvipohjaista asennustyötä kaikissa nykyaikaisissa laitteissa, kuten iPads, iPhone tai Android/Windows/Linux -puhelin, tabletti ja tietokone.

Lisäksi tekniikka on muuttanut tapaa, jolla välittäjät kommunikoivat asiakkaiden kanssa.

Paras Mobiili Alusta

Jopa ne, jotka keräävät huomattavan palkkiolaskun, voivat katsoa, ​​että nämä kustannukset johtuvat heidän päätöksestään käydä kauppaa suurilla määrillä, ei välttämättä itse palkkioprosentista. Sinun pitäisi ainakin olla 1-2-3 ymmärtää peruskäsitteet, muuten voit eksyä. Katso sen sijaan luettelo parhaista osakekauppiaista. Tuen itseäni päivittäisen kaupan kanssa. Futuurivälittäjä voi auttaa sinua optiokaupan strategiassa. Se sisältää intuitiivisen vasemman napsautuksen = osta/napsauta oikein = myy, yhden napsautuksen kaupankäyntitoiminnot ja edistyneet tilinhallintaominaisuudet, joissa on usean tilin käyttöoikeus.

Haluat, että välittäjäsi kulkee ylimääräisen mailin sinun eduksesi ja tietää, että palvelulla on arvo. Web-pohjaisena sovelluksena tuote sopii jokaiselle asiakkaalle, jolla on yhteys Internetiin ja selaimeen. Oletpa kotona tai tien päällä, sinulla on välitön pääsy kaikkeen, mitä tarvitset. Jotkut maksavat paljon rahaa, toiset ovat kohtuullisempia ja toisia tarjotaan ilmaiseksi (vaikka yleensä palkkiot peritään maksutta ilman kustannusalustoja).

 • Itse asiassa futuurikartta näyttää todennäköisesti samankaltainen osakekaavion kanssa ja tarjoaa mahdollisuudet ostaa alhaisia ​​ja myydä korkeita.
 • Päivän osakeindeksifutuurit (ja niiden valtakirjat), optiot ja osakkeet luottavaisin mielin.
 • Parempi lähestymistapa valikoiman sidottuihin markkinoihin on varmistaa, että futuurikauppajärjestelmäsi toimii kaikissa markkinaolosuhteissa - ei vain trendikkäiden, eikä vain valikoiman sidottujen markkinoiden.

Schwab-ero

Päivittäisiä lausuntoja ja niihin liittyviä palkkioita ei sovelleta demoympäristössä, ja sellaisenaan ne palkkiot, joilla voi olla olennainen vaikutus tiliisi, eivät sisälly lopulliseen voitto- tai tappiolaskelmaan tässä esittelyssä. Tämä johtuu siitä, että sinulla ei yksinkertaisesti ole varaa menettää paljon. Futuurit voivat käydä kauppaa pörssissä tai suoraan sijoittajien välillä (OTC). Pysy kanavalla, koska se on sinun hallinnassasi, sinun ei voi rajata sitä, kuinka paljon rahaa voit ansaita. Ihmiset ajattelevat usein, että on hyvä idea sammuttaa perheen tietokone ja Internet-yhteys kauppaan. Se on tyytyväisyystakuumme. Tarjoamme futuurikauppaa asiakkaille maailmanlaajuisesti.

Osakkeet, optiot ja 24/6 futuurikauppa - kaikki yhdessä intuitiivisessa alustassa. Jos täytät vähimmäisvaatimukset (käyttämällä marginaalitiliä, vaihda sama arvopaperi yli neljä kertaa viiden päivän kuluessa, jne.), Sinun on pidettävä kauppatililläsi vähintään 25 000 dollaria. Huonompi kokemus? Tilin vähimmäisvaatimus ei ole huono, 5 000 dollaria. Onko sinun maksettava lisäominaisuuksista? Kokenut ammattilaisen toinen lausunto voi olla “korvaamaton”.

Tutustu Alustoihimme

Tämän jälkeen poltat paistinpannu parilla palolla pekonia ja laitat pari paloja täysleivoja leivänpaahtimeen, jotta päätät täyttää joitain. Sierra tarjoaa monenlaisia ​​teknisiä indikaattoreita, markkinaprofiilia, kolmansien osapuolien indikaattoreita, äänenvoimakkuuden palkkeja, etäisyyspalkkeja, punkkitaulukoita, Renko-kaavioita ja paljon muuta. 60 niille, jotka hoitavat alle 500 kuukaudessa. Niille, jotka soveltuvat hyvin päiväkauppaan ja lyhytaikaiseen kauppaan, futuurimarkkinat ovat yksi kaupungin parhaista peleistä.

Pankkitoiminta

Tämä tekee päänahan vielä helpommaksi. 85 futuurien ja futuurien optiokaupoista, Interactive Brokers tarjoaa alan alhaisimmat marginaalikorot, välillä 1. On erittäin tärkeää muistaa, että optiota ostettaessa ajasta tulee pahin vihollisesi. Kaupankäyntimenetelmäni eivät edellytä, että tulet pöydälle luottamusmäärällä… kehität sitä.

Esimerkkejä tärkeimmistä futuuripörsseistä ovat Chicago Mercantile Exchange (CME), ICE (mannertenvälinen pörssi) ja LIFFE (London International Financial Future Exchange). Ja tarpeeksi kotiteatterit voivat antaa sinun tulla omasta pomostasi, työskennellä kotoa kylpytakissa tai jopa työskennellä matkapuhelimesta rannalla makuulla. Tämä johtuu siitä, että kaupan toteuttamiseen liittyy huomattava määrä riskejä.

Jos olet kuitenkin kokenut ja tietoinen elinkeinonharjoittaja, sinun pitäisi etsiä verkkokauppaa kohtuulliseen hintaan, koska ei ole syytä maksaa palvelusta, joka ei auta saavuttamaan tavoitteitasi. Haluat riskiä vain 1% pääomasta, joten 80 dollaria kauppaa. Siksi voi olla vaikea käydä täydellistä keskustelua ystävien ja perheen kanssa kaupasta, mutta täyden palvelun välittäjäsi on aina paikallasi. Joten miten voit määrittää, mikä kauppapaikka sopii parhaiten tarpeisiisi?

Lisää Uudesta Tulevaisuuteen

Pidät ensimmäiset 5000 dollarin voitot ja sen jälkeen 80%. Verkkokauppa ei ole vieras pro-tason työkaluille ja huippuluokan alustoille. Suora välittäjän valvonta tilitoiminnastasi, positioistasi ja marginaalistasi - Ylimääräinen asiantuntijaryhmä voi tarttua kalliisiin virheisiin ja kauppakiistoihin ennen kuin he määräävät sinut takaisin. Suhteemme. Kauppayritys lähettää sinulle sähköpostin tilinomistajan henkilöllisyysvaatimuksista saatuaan hakemuksen. Jos futuurivälittäjä takaa, että ansaitset rahaa kaupalla hänen kanssaan, suosittelen, että ripustat puhelimen. Uudet asiakkaat, jotka tänään avaavat tilin, saavat erityisen marginaalikoron.

01 osaketta kohti (vähintään 1 dollari kauppaa kohden) kaupankäynnin määrän perusteella, erillinen hinnoittelu: Ilman rajoituksia lyhyille ja pitkille positioille voit pysyä puolueettomana ja reagoida nykyiseen markkina-analyysiisi. Voit muodostaa yhteyden indekseihin globaaleilla futuurimarkkinoilla, mukaan lukien CME Group, Eurex ja Euronext. Optioilla ei ole takuita futuurikaupassa; eettinen välittäjä tarjoaa kuitenkin poikkeuksellista palvelua kohtuulliseen hintaan varmistaakseen, että sinulle tarjotaan parhaat menestyskertoimet. Minulla ei ole mitään muuta kuin hienoa sanottavaa Optimus Futuresista.

On selvää, että aikoina olet poissa tietokoneestasi tai sinulla on teknisiä vaikeuksia ja tarvitset apua kaupan järjestämisessä. Aktiivinen kauppias arvostaa RJO Futures PRO: n tarjoamaa edistynyttä kartoitusmahdollisuutta. Futures-tilejä pidetään ja ylläpidetään GAIN Capital Group, LLC: ssä, rekisteröidyssä Futures Commission -kauppias ("FCM"). Ohjaa online-futuurikauppaa ja avaa tili. Olennainen osa, jos käydään kauppaa futuureilla, on vipuvaikutus. Kun olet lukenut tämän esitteen, saat todennäköisesti paremmin tietoa ammattimaisesti hoidetuista futuureista.

Pitkä arvo. Lyhyet kustannukset.

Kaupankäyntihuoneet - Live-futuurien päivän kaupankäynnin chat-huoneet ovat loistavia tietolähteitä. Demotilien kaupankäyntitulokset eivät sisällä palkkiot, vaihtopalkkiot ja N. Ennen kuin laitat kaiken pääoman riville, muista kuitenkin, että jokaisella markkinalla on omat ominaisuutensa, ja huolellinen analyysi on tarpeen, jotta löydetään oikeat markkinat yksilölliselle kaupankäynnistyyliisi ja strategioillesi. Keskusteluni alkoi Mattin kanssa puhelimessa, jossa hän ilmoitti hakemukseni yksityiskohdat ja mitä etsin. Välittäjää valitessaan vakavien futuurikauppiaiden tehtävänä on tasapainottaa huolellisesti vaatimusten yhdistelmä:

Erittäin Matalat Päivämarginaalit

Vaikka hintamuutoksia on edelleen, et saa niin paljon volatiliteettia kuin öljyllä. Lisää kiinteistöosaamistasi, "En halunnut olla baarimikko ikuisesti", sanoi Bajrovic. Tarvitset vain tarpeeksi kattamaan marginaalin. (PERUSMARKKINOIDEN ANALYYSI JA MUUT TEKIJÄT) TÄTÄ KAUPPAA VOIVAT TULOKSEN ALOITTAMISESSA JA LASKEMISESSA, JOTKA eroavat niistä tai niiden vastaisista lausunnoista ja suosituksista. Myyntioptio-ostohinta alapuolella olevien futuurimarkkinoiden alapuolella.

Esimerkiksi päiväkaupankäynnin futuurit vs. osakkeet ovat erilaisia. Lisäksi, jos haluat käydä kauppaa futuureja E-Traden kanssa, se maksaa sinulle 1 dollaria. Laadukas futuurivälitysyritys ymmärtää, että kunkin asiakkaan tarpeet eroavat toisistaan, ja heidän kaupankäyntikustannustensa tulisi heijastaa näitä eroja. Vaihtelee sopimuksen mukaan; valitse sopimukset 100%, noin 50%.

Joten, jos sinun pitäisi ymmärtää verrattuna määrää, epävakautta ja liikettä tulevien sopimusten välillä, mitä sinun pitäisi valita?

E-mini S&P 500 -futuureilla löydät välittäjät, jotka tarjoavat vain 500 dollaria. Vaikka laillisia minimivaatimuksia ei ole, jokaisella välittäjällä on erilaiset vähimmäistalletusvaatimukset. # 11. airdrops, kuinka ansaita rahaa ostamalla ja myymällä kryptovaluuttoja, on nykyään eniten puhuttu aihe. Yritämme auttaa hajottamaan päätöksentekoprosessin täällä auttaaksemme tekemään tietoisempaa päätöstä valittaessa kaupankäyntialusta, joka soveltuu tukemaan henkilökohtaista kaupankäyntityyliäsi, tavoitteitasi ja ainutlaatuisia markkinoiden tarpeita.

Media & Live-ohjelmat

Näissä tapauksissa sinun on siirrettävä varoja tilien välillä manuaalisesti. Ensimmäinen futuurikaupan päivä (FND) tulee seuraavana päivänä sen jälkeen, kun futuurisopimuksen ostanut sijoittaja voi joutua velvoittamaan toimittamaan sopimuksen taustalla olevan hyödykkeen fyysisesti. Laitat stop-loss-tilauksen viisi tikkiä lähtöhinnasta ja yhdeksän tavoitekohdetta pois. Kiihdyt sitten paikallisen autokaupan kohdalta ja poimi pari neljäsosaa öljyä () autoon. Yksi välittäjän käytön suurimmista eduista on siirtää virheiden riski kaupankäynnissä itseltään välitysyrityksellesi tai tarkemmin sanottuna välittäjällesi. Lisäksi futuuripäivän kaupankäynnin simulaattorit rahoitetaan virtuaalisella rahalla, joten sinun ei tarvitse riskiä todellisella pääomalla ennen kuin olet varma.

Kutsua; Laita alas. Hyvän yöunen jälkeen, kun olet suojannut ulkopuolisilta elementeiltä rakennetun kodin, heräät ja liukahdat aspoon tai peiton alla, joka on pitänyt sinut mukavana ja lämpimänä. Kauppaa +175 sopimukset elävien markkinoiden hinnoilla yli 21 futuuripörssistä ympäri maailmaa. Paras strategia ottaa huomioon riskin ja välttää yrittämästä kääntämään valtavia voittoja pienillä kaupoilla. Tarvitset myös vahvan riskinkantoranssin ja älykkään strategian. Yksi lakko interaktiivisia välittäjiä vastaan ​​on, että tilin avaamiseksi minimitalletus on hankala 10 000 dollaria. E-Futures International on yksinkertainen, tehokas futuurikaupan ohjelmisto 25 vuoden välityksen avulla.

Työtilauksia varten voit peruuttaa tai muokata niitä suoraan tältä näytöltä. Eri tuotteiden kaupasta on tietysti monia monimutkaisuutta - raakaöljyfutuurien kauppa on aivan erilainen kuin E-mini S&P 500 -futuurien kauppa. Hinnat ovat kilpailukykyisiä ja palvelumme vertaansa vailla. Vaikka on olemassa mahdollisuus saada suuria voittoja, mahdollisuuksien mukaan palkkioihin liittyy myös suhteellisia riskejä.

 • Tai ehkä harkinnanvaraisesti - vasta purkamisen jälkeen ja vasta sen jälkeen, kun jotkut uutiset saattavat ajaa sitä eteenpäin.
 • Mukana on myös liite perus futuurikäsitteistä ja valikoitu bibliografia parhaista oppimisresursseista.
 • Ota yhteyttä yhdestä ystävällisestä välittäjästämme tänään.

Marginaalipuhelujen Hallinta

28% lyhytaikaisiin voittoihin, tässä on vielä yksi tapa, jolla potentiaaliset voitosi kasvavat, kun vaihdat futuureja. Lasten sininen väriliinapuku, amazon, tarvitset luotettavan ajoneuvon. ”Olen kokenut, itsenäinen ja jatkuvasti aktiivinen. Esimerkiksi välittäjä, joka tarjoaa erittäin alhaiset päiväkaupan marginaalit yhdistettynä erittäin diskontattuihin palkkioihin, rohkaisee epäsuorasti asiakkaita vaihtamaan suuria määriä. Se kuulostaa hyvältä asiasta ja on. Joten ota meihin yhteyttä, jos tarvitset vaihtoehtoja, futuurikauppaa ja hyödykekauppaa Los Angelesissa, Yhdysvalloissa ja maailmanlaajuisesti. Esimerkiksi New York Mercantile Exchange -kaupassa (NYMEX) käyvä öljysopimus koostuu 1 000 tynnyristä erityisen laadun West Texas Intermediate (WTI) -öljyä.

Maailmassa, jossa futuurikauppa on jo korkean riskin pyrkimys, on entistä suurempi riski, jos alusta on turmeltunut, kaupankäynnin sovellus ei voi pysyä tai asiakastuella ei ole aavistustakaan, mikä Fibonacci-indikaattori on. Välittäjä on oikeastaan ​​vain välittäjä, mutta joissain tapauksissa heidän tarjoamansa palvelut oikeuttavat hiukan korkeammat palkkiot, joita he yleensä veloittavat. Viljelijät halusivat suojata tulojaan äärimmäisiltä hinnanvaihteluilta ja sopivat siten sadon hinnasta ennen sadonkorjuuta. Yli kuuden futuurikaupan kanssa, joista valita, tiedät, että RJO: n kanssa olet aina pelisi kärjessä. Instrumentista riippuen futuurisopimuksilla on erilainen määrä asetettuja voimassaolopäiviä vuodessa. Internet-yhteytesi ei myöskään ole paras. Ei vähimmäismäärää, mutta kauppiaiden on haettava futuuritiliä.

Vedä se kuitenkin väärin ja maksat korkeamman hinnan. Joten katso lisätietoja verosivultamme. Asiakkaat saavat ilmaisen pääsyn kaikkiin yrityksen työpöydällä, verkko- ja mobiiliympäristössä oleviin kelloihin ja pilliin. Etsi 24 tunnin palvelu ainakin sunnuntai-iltapäivältä perjantai-iltaan.

Tuotteen Yksityiskohdat

Tietojen tarjoajien ongelma on, että mitä suurempi datamäärä ja sitä suurempi tarkkuus nämä tiedot ovat, sitä suurempi on niiden palvelimien yleiskuvaus ja sitä suurempi kaistanleveys näiden tietojen toimittamiseen on. Algoritminen kaupankäynnin ohjelmisto, vakavat kauppiaat voivat hyötyä myös automatisoiduista ohjelmistoista, koska heidän muilla intresseillään, velvollisuuksillaan tai ammateillaan ei välttämättä ole varaa heille aikaa, jota he tarvitsevat markkinoiden tutkimiseen, kaavioiden analysointiin tai valuuttahintoihin vaikuttavien tapahtumien seuraamiseen. Kysy meiltä kysymys! Vaikka palkkio on matkatavaraa, hieman korkeampi korko voi olla jokaisen pennin arvoinen olettaen, että futuurivälittäjäsi todella antaa sinulle mitä maksat... luotettava ja tehokas toteutus sekä laadukkaat ohjeet strategiassa ja analyysissa. Tietyt instrumentit ovat erityisen haihtuvia, palaamalla edelliseen esimerkkiin, öljy.

StreetSmart Central -työkalut

Nauti nopeasta pääsystä hyödykkeiden hintoihin/taulukoihin ja tarjouksiin, joista olet eniten kiinnostunut, mukautetun kaaviovalikon avulla. Lisäksi on tärkeää ymmärtää, että maksetulla tai maksamattomalla palkkion määrällä ei useissa tapauksissa yleensä ole vaikutusta siihen, oletko kannattava pitkällä aikavälillä vai et. Suosituimmat välittäjät, mutta miksi tuhlata näin helppo ja tuottoisa mahdollisuus, kun on tekniikkaa, joka auttaa sinua! Vaikka omaisuus voi tulla hyödykekaupasta, menetykset ovat aivan yhtä suuret.

Tarjoamme tarvitsemasi vaihtoehdot mukaan lukien täysin muokattavat kaupankäyntinäytöt, liitettävyyden valinnat ja täydet käyttöoikeudet useisiin eri kaupankäyntitileihin ja globaaleihin futuurimarkkinoihin.

Usein Kysytyt Kysymykset

Jos haluat olla jatkuvasti kannattava, ajattelutavan parantaminen voisi olla paras tapa viedä tulokset seuraavalle tasolle. Vinkkejä Futures-asiantuntijoilta: Opi vaihtamaan futuureja verkossa tai henkilökohtaisesti kattavien kurssien kautta. Miksi kauppaa futuureja globaalin kaupan kanssa? Jos etsit hämmästyttävää palvelua ja mahtavia hintoja, älä etsi enää.

Huoli ei kuitenkaan vain latenssi.

Nyt Saatavana Tulevaa Kauppaa Varten

Elintarvikkeiden tuottaja haluaa varmistaa, että hän voi ostaa vehnää 200 dollaria tonnilta maaliskuussa 2019 varmistaakseen voittomarginaalinsa, jos vehnän hinta nousee tulevaisuudessa. 25 per sopimus, per sivu + vaihto ja NFA-maksut. Yksinkertainen keskimääräinen todellisen alueen laskenta antaa sinulle heilahtelua koskevat tiedot, jotka tarvitset sijainnin syöttämiseen. Haluat alan hienoimpia futuurikauppoja, joita tarjoaa futuurivälitysyritys, joka on sitoutunut työntämään teknologian kirjekuoren reunaa. Videot - Esimerkiksi päiväkaupan öljyfutuurivideoiden avulla voit seurata asiantuntijoita, kun he vaihtavat kauppaa ja keräävät hyödyllisiä temppuja. Itse suunnatut futuurikauppiaat ovat monipuolisin universumi, jota palvelemme. Hanki suurempi vipuvaikutus ja kaupankäynnin pääoman tehokkaampi käyttö. Joten mitä sinä teet?

Siksi sinulla on oltava huolellinen rahahallintajärjestelmä, muuten saatat menettää kaiken pääoman. Mitä lähempänä kohdemarkkinoita, sitä kalliimpi vaihtoehto. Vaihteluvälillä olevilla markkinoilla voidaan todennäköisesti käydä kauppaa systemaattisesti odottamalla purkautumista ylin yläpuolella tai jakautumista alarajan alapuolelle. Parhaalla futuurivälittäjällä tulisi olla työkalut, joita tarvitset tutkimaan, testaamaan, mukauttamaan ja nopeasti toteuttamaan kauppojasi, ympäri vuorokauden tapahtuva asiakaspalvelu (pääsy kaupankäyntipisteeseen työaikojen jälkeistä tukea varten), luotettava tekniikka ja kohtuulliset palkkiot ja päivä -marginaalikorot.

Pörssi asettaa alkuperäisen yön yli -marginaalivaatimuksen, ja se ei vaihtele välittäjäkohtaisesti. Tällöin hyödykkeen tai futuurikaupan spekulatiivinen näkökulma tulee peliin. Valitettavasti, koska välitysteollisuus menestyy palkkioina, tilinhoitajien voi olla helppoa alistua tulojen tuottamispaineille “nyt”. Teen pääasiassa omaa asiaa, mutta henkilökohtainen suhde välittäjään ylimääräisen avun tarjoamiseksi voisi todella täydentää kaupankäyntiäni. Voit seurata muita heidän käydessään kauppaa kysyessään heille kysymyksiä ja hyötyäksesi parhaista vinkkeistä. Monitasoisessa suunnitelmassa palkkiot ovat alhaisemmat (etenkin suurten kauppiaiden osalta) ja seuraavat tätä mallia: Tunnet olosi kotoisaksi myös tutkimusominaisuuksien avulla: Tämä sivu vastaa tähän kysymykseen, erittelemällä täsmällisesti miten futuurit toimivat ja kuvaavat sitten niiden hyötyjä ja haittoja.

Vähimmäispääomavaatimukset

Tätä on vaikea tehdä. Monet yritykset tarjoavat pääsyn pörsseille ja futuurituotteille kaikkialla maailmassa. Useimmat päivänsisäiset kauppiaat haluavat alennusvälittäjän, joka tarjoaa sinulle suuremman autonomian ja alhaisemmat maksut. Kun vaihdat futuureja, voit:

Ne syntyivät viljelijöiden tarpeesta suojautua kasvien hintojen muutoksilta istutuksen ja sadonkorjuun välillä. Olemme täällä sinua varten! 50 sopimusta kohden. Päivän futuurit aloittelijoille ei ole koskaan ollut näin helppoa. Web-pohjainen, Silver Plus, Silver Plus Pit, Gold Plus ja Platinum. Tarjoamme useita erilaisia ​​futuurikauppoja verkkopohjaisista mobiilisovelluksiin. Mutta todellisuus on, että pelaajia on pohjimmiltaan vain kahta tyyppiä - suojaaja (viljelijä) ja keinottelija (kauppias).

”, Mutta” voinko tehdä sen?

Muistettava asia on, että useimmissa tapauksissa markkinaosapuolet eivät koskaan ota vastaan ​​taustalla olevaa tuotetta. Mikä tärkeintä? Tämäntyyppiset liikkeet, jos ne tehdään oikein, eivät vain houkuttele marginaaliosastoa, mutta yleensä vähentävät sijaintisi epävakautta. Joten miten pääset kaupankäynnin futuureihin?

 • Jopa kokenein kauppias löytää jotain uutta kirjastoomme!
 • Se ei yleensä tarjoa sinulle paljon historiallista tietoa eikä usein ole erityisen tarkka (vaikka joissakin tapauksissa nämä syötteet paranevat dramaattisesti).
 • Jokainen erillinen alusta tarjoaa nopean pääsyn kaikille saatavissa oleville futuurimarkkinoille.
 • Tulevaisuuden kauppiaat ansaitsevat paremman.
 • Luulet olevansa valmis omaan suuntautuneeseen kauppaan.
 • 1 välittäjä vuonna 2019.

Huipputason Palvelu

Valitse avattavan tilin tyyppi ja täytä henkilökohtaiset yhteystietosi. Tilaa Schwab Investing Insights® -sähköpostit ja valitse laajasta joukosta aiheita, kuten Katse tulevaisuuteen päivittäistä perustavanlaatuista ja teknistä analyysiä varten, sekä toimivia kauppaideoita. Jokainen sekunti voi maksaa sinulle rahaa.

Helppo Mennä Lyhyeksi

Lähestyminen kohdemarkkinoihin tarkoittaa sitä, kuinka lähellä option lakimääräinen hinta on kohdemarkkinoilla. Jäljellä oleva aika-arvo on päivien lukumäärä, joka on jäljellä optiolla vanhenemispäivään saakka. Hyödykkeet, osakkeet, joukkovelkakirjalainat, valuuttakaupat ja jalometallit ovat laajalti vaihdettuja futuurimarkkinoita. Tulevaisuuden kauppiaat voivat saada alhaisimmat NinjaTrader-palkkiot hankkimalla käyttöympäristön elinkaaren lisenssin. Tietää, että kattavaan välitysyrityksen kautta tapahtuva verkkofutuurikauppa tarjoaa useita tukikerroksia, joita usein ei ole saatavana edullisilla online-välitysyrityksillä. Kauppapsykologialla on suuri merkitys menestyvän kauppiaan tekemisessä. Hanki kaavioita ja tuloslaskelmia, joiden avulla voit arvioida tuloksia. Vipuvaikutus voi johtaa isompiin voittoihin ja suurempiin tappioihin, ja jos tilisi laskee ylläpitovakuusvaatimuksen alapuolelle, välittäjäsi voi julkaista marginaalipuhelun, joka vaatii sinun lisäämään varoja välittömästi.

Lähestymistapamme

”Suurin osa futuureista ei oikeastaan ​​johda vakuuden tai hyödykkeen toimittamiseen. Päivän kaupan marginaali: Mutta ennen kuin aloitat kaupankäynnin, sinun on selvitettävä valitsemasi omaisuuserä, koska eri futuurien määrä vaihtelee. Kun hyväksyntä on tehty, voit rahoittaa tiliä lähettämällä pankkisiirtoa, tekemällä ACH-siirron tai postittamalla henkilökohtaisen shekin. Oletko uusi futuureissa? Futuurikaupan ymmärtäminen on monimutkaista. CME-ryhmän * koulutusvideot ovat saatavilla, jotta voit oppia lisää futuurikaupan erityisnäkökohdista, mukaan lukien: Yksi asia, jonka tajusin, oli se, että maksamalla pienemmät palkkiot, en ehkä ole parempi.

Sillä ei ole tarkoitus jäljitellä kaupankäynnin tuloksia elävässä kauppaympäristössä. Jos haluat käyttää NinjaTraders-ohjelmistoa, voit hankkia sen ilmaiseksi, kun rahoitat välitystiliä tai voit vuokrata ohjelmiston. Yksi lakko Lightspeed Trading -yritystä vastaan ​​on, että se on todella vain kauppiaille, jotka käyvät kauppaa päivittäin ja joilla on vähintään 10 000 dollaria vähimmäissummasta. Tärkeä opetus osake-sijoittajille; ja paljon enemmän. Ennen kuin valitset välittäjän, sinun tulisi tehdä yksityiskohtainen tutkimus, tarkistaa arvosteluita ja vertailla ominaisuuksia. Joillakin alustoilla on myös reaaliaikainen kartoitus ja monimutkainen tilaussyöttö, kuten OCO-tilaukset. Minulla on menetelmä, joka luonnollisesti kehittää luottamustasi (ja kurinalaisuutta), kun käytät strategioita, joita käytän online-futuurikauppaan. Alennuskauppa on välittäjä, joka on erikoistunut kaupankäyntivaihtoehtoihin verkossa.

Löydät tarkan kattavuuden futuurikaupan alustasta ja tarjoamastamme apusta Ohjelmisto-osiostamme. Sijoita osakemarkkinoille indeksiseurannan avulla, positiivisten kulutus- ja budjetointitapojen oppiminen vie aikaa, mutta sinun on aloitettava jostain. Verkkokaupankäynti tarkoittaa, että sinulla on oltava vahva motivaatio ja oltava itsenäinen aloittelija, koska sinun on tehtävä monia asioita, jotta voit antaa itsellesi parhaat mahdollisuudet menestyä tässä liiketoiminnassa. Jatkuvan voiton saaminen vaatii lukuisten tekijöiden yhdistämistä. Ensimmäinen tehtävä on valita hyödykevälittäjä. Entä jos minulla olisi huonompi palvelu? Oheisissa osioissa korostamme standout-yrityksiä eri kategorioissa.

Uusimmat Blogiviestit

Avaa tili turvallisesti TD Ameritraden verkkosivustolla. TD Ameritrade vaatii matalamman tilin vähintään 1500 dollaria, mutta se on 2 dollaria. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitset rahaa käytettävissäsi olevien virkojen ylä- ja ulkopuolella. Joten mitä futuurit ovat, kun he ovat kotona?