Freelance-työt, Joita Voit Tehdä Kotona

Rekisteröidy ja he lähettävät sinulle sähköpostitse kuratoidun työluettelon. Verkkokauppa, ja joskus online-tietojen syöttämistä koskevia töitä on saatavana Craigslistin tai suosittujen työpaikkojen, kuten Monsterin, kautta. Tämän työn merkittävin haittapuoli on korkea palkka. Kun olet vasta aloittamassa, mutta et saa niin paljon liikennettä, sinun on luonnollisesti veloitettava korkeampi hinta ja tehtävä enemmän käytännön konsultointityötä saadaksesi saman määrän rahaa alhaisemmasta liikenteestä. Mutta älä ota sanaamme, katso mitä todellisilla freelancereillamme on sanottavaa työskentelystämme kanssamme. Näin aloitin ja rakensin urani alussa, ja se on hyvä tapa kommunikoida potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Jos nautit työskentelystä muiden kanssa ja avustat heitä tavoitteiden saavuttamisessa, tämä kotityö on täydellinen sinulle.

Koska suurimman osan tehtävien suorittaminen vie vain muutaman minuutin, tämä voi olla hyvä sivutulonlähde, jos olet kotona vanhempi tai haluat ansaita muutama ylimääräinen dollari vapaa-ajallasi tai päivittäisellä bussimatkalla. Käytä mitä sivusto tarjoaa, voit ohittaa sen ruman aamun työmatkan kokonaan. Äskettäisessä freelance-kirjoittajien Den podcast-ohjelmassa puhuimme kahden kotona työskentelevän äidin kanssa, jotka ovat rakentaneet kukoistavaa kirjoitusuraa keskellä kiireistä elämää. Jos haluat oppia olemaan freelance-kirjoittaja, arvioi ensin tietosi ja yksilöi erikoisuutesi. Luuletko, kuinka vaikeaa se voi olla? Työskentele reaaliajassa pilvijaon kautta, joten olet aina ajan tasalla asiakirjoistasi.

Aluksi sinun on paljastettava itsesi.

Sen keskipalkka on noin 39 dollaria tunnissa, ja se on yksi tuottoisimmista tehtävistä. Toki, voit myydä jään eskimolle ja surffilaudan San Dieganille, mutta voitko myydä itsesi? Se tarjoaa valikoiman työpaikkoja tunneittain kiinteisiin projekteihin, lyhyen ja pitkän aikavälin hankkeisiin ja jopa lähtötasolta asiantuntijatason tehtäviin. Lisäksi, kun teet harjoituksia osaksi aikataulusi, murskat työn monotonian ja sinulla on jotain mitä odottaa työaikasi aikana. Uutena freelancerina sinun on etsittävä parhaita freelance-työpaikkoja aloittelijoille. Paljonko ansaitset tässä työssä riippuu siitä, kuinka nopeasti työskentelet, koska monet asiakkaat maksavat pala tai sanalla, eikä tunnilla. Lääketieteellinen transkriptiontekijä ottaa joukon lääkärin sanelemia muistiinpanoja, kirjoittaa ne ja käyttää niitä muistioiden ja raporttien kirjoittamiseen. Nyt on paras aika tulla online-valmentajaksi.

Et välttämättä pysty saamaan tasaista palkkamaksua näiltä sivustoilta, mutta ne maksavat vieraiden avustajien hyväksymistä artikkeleista.

Digitaalisen Markkinoinnin Freelance

Tämä on myös ilmainen työpaikkataulu, mutta siinä on freelance-työ kotitietokannasta, jota päivitetään päivittäin. Range-kaupankäynnin strategiat:, kestävyys on päinvastainen. Joka päivä tuhansien työpaikkojen vuoksi sinulla on mahdollisuus. Web-kehittäjän keskimääräinen palkka on 75 487 dollaria. Sinun on oltava selvää, että tämä on työsi ja heidän on kunnioitettava sitä. TaxACT ei tarjoa apua neljännesvuosittain arvioitujen verojen laskemiseen ja arkistointiin, mutta Intuit QuickBooks Itsenäiset työntekijät tarjoavat siitä 16 dollaria.

Guru on loistava sivusto löytää korkeasti palkattuja freelance-töitä. Kuinka tasapainotat freelancerin muun elämäsi kanssa? Käytä näitä vinkkejä ja voit suunnitella täydellisen työaikataulun itsellesi freelancerina. Se on ilmainen myös freelancereille ja on erittäin helppo ilmoittautua - ilman odotuslistaa tai kutsukoodia ei tarvita. Vaikka monet lääketieteelliset transkriptionistit työskentelevät sairaaloissa tai lääkäreiden toimistoissa, useimmat pystyvät työskentelemään kotona ja valitsemallaan hetkellä tai paikassa. VA-työpaikat ovat täydellinen työ kotona töistä kiireisille ihmisille, joiden on ehkä jouduttava lopettamaan työnsä heti ilmoituksella (tai joilla on hyvin satunnaista saatavuutta). Työtaulu, joka on kokonaan omistettu Ruby-kehittäjille. Kirjailijoita tarvitaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin muotoilemaan uutisartikkeleita, luomaan sisältöä ja esittämään luovia ideoita, jotka täyttävät melkein jokaisen Internet-sivuston sivut.

Mandy on omistautunut yksinomaan elokuva- ja TV-tuotantotyölle, parempaan ja huonompaan.

Työtä Ei Löytynyt.

Nämä sivustot palkkaavat yleensä suuren määrän kirjoittajia tyhjentämään loputtoman määrän blogin kirjoituksia ja artikkeleita asiakkailleen. Muita tärkeitä syitä kasvavalle urakoitsijamäärälle ovat Generation Yers sekä itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi valitut Millennialit, puoliksi eläkkeellä olleet ikäluokat, jotka etsivät osa-aikatyötä eläkkeellä, yhä useammat pienet ja keskisuuret työnantajat ja myös työnantajien keskittyminen kehittämään joustavaa työvoimaa, jotta he voivat olla ketterämpiä ja skaalata ylös (tai alas) kysynnän tyydyttämiseksi. Oletko uusi freelancereissa? Kaikkien freelance-kenttien isoisäpoika, freelance-kirjoittaminen on tarpeeksi suuri saadakseen U: n huomion. Pelimaailma on räjähtää uusien pelitekniikoiden ja eSports-liigaiden ilmestyessä.

 • Kylmä sähköposti lähettää sähköposteja tai viestejä sosiaalisen median alustan kautta yrityksille, pienille ja keskisuurille yrityksille, yrittäjille tai aloittelijoille ilmoittaaksesi palveluistasi.
 • Rekrytoijat etsivät Monsteria joka päivä ja haluavat täyttää parhaat työt pätevillä ehdokkailla, kuten sinäkin.
 • Kun kaikki verkkosivustot luodaan, tarvitaan kirjoitettuja kappaleita ja artikkeleita kaikkien tyhjien sivujen asuttamiseksi.

Kokoaikainen Työ

Freelancereiden liiton mukaan arviolta 57 miljoonaa amerikkalaista tekee freelance-työtä - 3. Virtuaalikotiperusteiset työt vaativat yleensä, että teet kaikki työt tietokoneella, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että jätät talon mistään. Jos olet osaa lukumäärälläsi ja sinulla on jonkin verran kirjanpitokokemusta osoittaa, asiakaskunta on varmasti siellä. Joitakin esimerkkejä freelance-töistä voivat olla kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, tietojen syöttäminen, verkkosivujen hallinta tai jotkut näistä muista PayPal-ystävällisistä freelance-töistä. Jos sinulla on konsepti, jonka arvelet toimivan hyvin, se on ehdottomasti ampumisen arvoinen. Sinulla tulisi olla myös vähimmäistaso, jonka olet valmis hyväksymään. Bloggaajat voivat ansaita rahaa useilla eri tavoilla, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta: Liittyminen on ilmaista, ja verkkosivusto tarjoaa työkaluja vakuutuksen löytämiseen, eläkesuunnitelman laatimiseen ja sopimusten luomiseen.

Aseta tavoite kuinka monelle leirintäpaikalle aiot lähettää viikossa ja jatka sen jälkeen varmasti. Mutta suosittelen vain tuotteita ja palveluita, joita käytän blogissani tai jotka olen kokeillut itseäni. Voit työskennellä parhaalla mahdollisella tavalla vain kun olet terve. Hän on erottuva freelancer ja kotona työskentelevä asiantuntija, joka on erikoistunut freelance-kirjoittamiseen ja virtuaaliseen avustamiseen. Yksi niistä hienoista asioista on se, että työsi sisältää todennäköisesti sairausvakuutuksen, eläketurvan säästötilit ja palkallisen vapaa-ajan. Tarkista heidät paremman liiketoiminnan toimistossa ja tee verkkohaku mahdollisten valitusten tai vähemmän tähtitieteellisten arvostelujen perusteella. Uutiskirjeiden kirjoittamisesta blogin kirjoittamiseen tai jopa yksinkertaiseen sähköpostiohjelmaan asiakkaille - kaikki alkaa kirjoitetulta sanalta. MTurk antaa sinulle mahdollisuuden maksaa suoralla talletuksella tai Amazon-lahjakortilla.

 • Et voi olla etä tarjoilija tai lääkäri, mutta monille muille etätyö on todellinen mahdollisuus heidän rooliinsa.
 • Lisärahoitusta antaa Ford-säätiö.
 • Tämä on aika varmistaa, että tarjoamaasi tai hakemaasi sijainti antaa mahdollisuuden työskennellä kotoa.
 • NiceTalk on toinen ESL-tutoriosivusto, jossa teet yhteistyötä kiinalaisten puhujien kanssa ja keskustelet heidän kanssaan, jotta he voivat harjoittaa ja parantaa englanninkielen taitojaan.

Näiden Töiden Avulla Voit Asettaa Oman Aikataulun Ja Työskennellä Kodin Mukavuuksin.

Kun sinulla on vauhtia, on helpompaa jatkaa sitä. Koska niin monet yritykset toimivat pääosin tai jopa kokonaan verkossa, ei ole ihme, että monet palkkaavat virtuaaliassisteja pitämään heidät järjestäytyneinä ja hoitamaan hallinnolliset tehtävät. Yksi tärkeimmistä on lisääntynyt matkaviestintämenetelmä ja tekniikka, joka mahdollistaa virtuaalisen työnjaon. Tämän lisäksi haluan puhua myös freelancereiden laillisista yksittäisistä sopimuksista.

Aloittaminen Online-kirjoittaminen

Jos olet enemmän graafinen suunnittelija tai digitaalinen kuvittaja (tai vaikka olet jo melko taitava jo sivulla), voit laittaa mestariteoksesi Art Wanted -sovellukseen. Tai soita (916) 517-3264. Kirjojani ja verkkosivustoani ei pidä pitää rikastukseksi nopeasti -yrityksenä. ”En voi antaa 100 prosenttia itsestään asiakkailleni - edes silloin, kun minulla on miljoona asiaa kerralla. Sen sijaan aseta itsesi toisistaan ​​ja löydä ainutlaatuinen digitaalinen osaamisjoukko. Tärkeintä on yrittää pysyä eteenpäin digitaalimarkkinoinnin kehittyvissä suuntauksissa rakentaaksesi passiivisen tulovirran. Kirjoittaminen ilmaiseksi.

Äänitä äänet

Aina löytyy malleja, jotka haluavat kasvattaa portfolionsa, ja tuovat kaiken kaiken asettaakseen, etsivät vain toiveita tavoittelevaa lahjakkuutta - sinä. Etkö usko minua? Ainoa merkitys on, että kirjoittaminen on paras veto saadaksesi nimesi sinne. Se ei ole työnhakusivusto. Ole hyvä. Zongoin melko paljon. TYÖ TÄMÄN HALUA, KUINKA HALUAT. Sinun on kirjauduttava sisään, luotava loistava salkku, lähetettävä muutama näyte (jos sellaisia ​​on), suoritettava joitain testejä ja todistettava taitosi.

Se ei veloita palkkioita, mutta tarjoaa suunnitelmat. Tämä ei ole vain yksi eniten palkattuja freelancerityöpaikkoja, vaan se tarjoaa monenlaisia ​​mahdollisuuksia, kuten sosiaalisen median, graafisen suunnittelun ja mainoskampanjat. Lisäksi sivustot, kuten Swagbucks ja InboxDollars, maksavat sinulle pienten tehtävien suorittamisesta, kuten videoiden katselun, kyselyiden ottamisen, tarjousten kokeilun ja verkossa hakemisen.

Jotkut yritykset palkkaavat etälääketieteellisiä koodereita sopimuksin tai jopa osa- tai kokopäiväisenä työntekijänä. Vaikka sinut on ehkä palkattu projektipohjaisesti, olet silti vastuussa näyttelystä ajoissa ja kaikille W-2-työntekijöille asetettujen ammattitaitovaatimusten täyttämisestä. Jos sinulla on Dan Ratherin unia, älä anna heidän kuolla! Jos palkkaamme heidät, annamme sinulle 2k bonuksen. Pohjimmiltaan virtuaaliassistentit tarjoavat hallinnollista tukea yrityksille. Tuloalue on suuri; toisin sanoen, kun rakennat taitojasi, voit siirtyä tulotikkaalta ylöspäin ylennyksissä tai vaihtamalla työpaikkaa. Jotkut tarkastajat työskentelevät ravintoloissa ja yrityksissä tekemällä tutkimuksia, luomalla luonnoksia ja jopa laskemalla neliökuvia. Viimeinkin, älä koskaan maksa jollekin rahaa aloittaaksesi työn.

LinkedIn

Sinun tulisi ensin valita markkinarako markkinoiden tekijöiden perusteella. Sinun on kyettävä kuuntelemaan tarkasti, ymmärtämään kirjoittajan sanoja ja kysymään sitten asiaankuuluvat kysymykset, jotka varmistavat, että hän selittää perusteet täysin, ja poimimaan kaikki asiaankuuluvat tiedot. Edellä kuvattu työ kattaa kaiken tyyppiset yleiset freelance-työt, mutta jos olet kiinnostunut tietystä markkinaraosta, on olemassa tarkempia työlautakuntia, joihin voit siirtyä:

Tietojen syöttäminen on yleinen joustava työ kotona töistä aloittamiseen lähtötasolla. Bureau of Labor Statistics, jonka mukaan 64 prosenttia Yhdysvaltain kirjoittajista oli freelance-kirjoittajia vuonna 2019. Optionrobot, iQ Option on kehittänyt oman omistamansa alustan, ja se tekee sivustosta navigoinnin nautittavan kokemuksen. Kääntäjien kysyntä on monilla alueilla.

Riippumatta siitä onko pihahalli tai TV-jalustan kokoaminen, voit ansaita rahaa parittomien töiden suorittamiseksi toisille. Voit myös tarjota palveluitasi Fiverrissä tai tavoittaa yrityksiä ja yrittäjiä tarjoamaan palveluitasi. Jos he päättävät maksaa ammatillisista palveluista, he voivat joskus muuttua merkittäviksi kustannuksiksi, jotka aiheutuvat taskusta. Ja miksi sinun pitäisi harkita sitä?

TyÖ TÄmÄn Halua, Kuinka Haluat.

Freelance-töillä on monia etuja ja mahdollisuuksia. Ota aikaa tutkia freelance-markkinarakoasi nähdäksesi, minkä tyyppisiä työpaikkoja on käytettävissä, palkkatasot ja mitä asiakkaat yleensä etsivät. Jotta prosessi olisi helppoa, rakenna verkkokauppa Shopifyn kautta. Nämä ovat vain muutamia etuja, joita voit hyödyntää vieraiden lähettämällä muille verkkosivustoille: Paitsi että voit ansaita rahaa kirjoittamalla verkkosivustoille, blogeille ja aikakauslehdille, voit myös ansaita rahaa toimittajana.

Aloita Asiakkaiden Säveltäminen

Kun olet vuorovaikutuksessa heidän tuotteensa kanssa, kerrot heille mitä pidät ja et pidä. Olet niin sitoutunut työhösi, unohdat syödä! Itse asiassa liittovaltion kauppakomissio (FTC) varoittaa, että tarjoukset perustaa oma Internet-liiketoimintasi, tavarakuoret, koota tuotteet kotona, työskennellä mysteeriosina tai myydä tuotteita monitasoisen markkinointisuunnitelman avulla ovat yleensä vääriä - ja jopa lailliset eivät usein maksa niin paljon kuin väittävät. Sen sijaan, että kerät Facebookissa kaikkia tykkää, kerää kaikki kylmä kova raha näille sivustoille. On totta, että sinun ei tarvitse työskennellä kenen tahansa kanssa, jota et halua, ottaa itsellesi valitsemasi tehtävä.

Itse asiassa keskimääräinen freelance-matkatoimisto teki noin 36 000 dollaria vuodessa.

Keskimääräinen palkka freelance-kirjoittajalle on 63 830 dollaria. Toimittaja hukkaa suuren osan siitä, mitä ansaitset. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, eikö? Teknologiayritysten lisääntyminen tarkoittaa, että käytettävissä on paljon työtä, ja pienyritykset ja yksityishenkilöt etsivät aina luoda omia verkkosivustojaan. Mentorin saaminen voi lyhentää oppimiskäyrää freelancerina. Kokeile ottaa yhteyttä ACD Direct -tyyppiseen sivustoon löytääksesi ensimmäiset asiakkaasi. Se on lajiteltu haluamasi freelance-työn tyypin mukaan (tai muuten), ja sinun ei tarvitse huolehtia huijausviesteistä, koska ne tutkivat töitä ja seuraavat uusia keikkoja melko perusteellisesti.

Itse asiassa kerää kaikki rajat interbepeillä ja laittaa ne kaikki yhteen paikkaan. Sivustovastaavan vastuisiin voi kuulua: Jos et halua puhua puhelimitse ja auttaa asiakkaita, tämä voi olla hyvä osa tai kokopäiväistä kotona tehtävää työtä harkittavana. Voit luoda Krop Talent -profiilin kaikilla projekteillasi ja muilla yksityiskohdilla. Toinen tapa ansaita rahaa kirjoittamalla on kirjoittaa keskisuurille ja suurille blogeille. Koska tämä nimike kattaa monia taitoja, ansaitsemasi tulot voivat vaihdella suuresti. Jos joku muusta maasta on halukas tarjoamaan saman palvelun kuin sinä, mutta vain murto-osalla hinnasta, keikkotyöhöistä voi tulla erittäin kilpailukykyisiä. Mutta jos puhelimella työskenteleminen ei ole teekuppi, on myös muita kuin puhelimen töitä.

Blogging Pro.

Teknologia on tehnyt todennäköisemmäksi kuin koskaan, että monet tietoon perustuvat työt voidaan tehdä etänä. Vielä on paljon todellisia kotona työskenteleviä töitä, joissa voit työskennellä vakiintuneessa yrityksessä. Tämä on helppo ilmoittautua, niin saat sähköpostin päivittäin viimeisimmät ja parhaat freelance-kirjoitustyöt. Siirryt todella aiheeseen, sinusta tulee miniekspertti ja luot merkittävän kirjan. Tämä on toinen vastaava palvelu, mutta tämä on hiukan “premium” kuin muut.

Aivan kuin olisit menossa toimistoon, sinun täytyy syödä päivittäisiä aterioita.

Transkriptiotöillä on yleensä kolme makua: Joka viikolla järjestettyjen kuratoitujen keikkaluetteloiden lisäksi heillä on myös valtava resurssikirjasto kursseilla, haastatteluilla, malleilla, skripteillä ja muilla työkaluilla, keskittyen auttamaan sinua laskeutumaan enemmän freelance-töitä, neuvottelemaan hinnat, korkean profiilin saavuttaminen asiakkaita ja kasvattaa freelance-liiketoimintaasi. Suosittelen sitä. Tule extreme-kuponeriksi, verkkomarkkinat Vaikka tämä ei välttämättä ole helppo tapa ansaita rahaa, osakemarkkinoille sijoittaminen voi olla tuottoisaa, jos opit tekemään sen oikein ja turvallisesti. Joten, mitä sinä odotat? Vain muutama vuosikymmen sitten suuri osa kotona työskentelevien mahdollisuuksista oli kaukana kannattavista.

PubLoft on loistava paikka löytää vankkoja (hyvin palkattuja) freelance-töitä luotettaville asiakkaille ilman, että sinun tarvitsee koskaan olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa itse.

Liiketoiminnan Johtaja

Voit kirjoittaa näytteitä omaan blogiisi lähettämällä vierasviestejä jonkun toisen blogiin tai tarvittaessa jopa Word- tai Google-dokumenttiin. Luokitellaan kaikki kokopäivätyön plussat ja miinukset saadaksesi selkeämmän kuvan tilanteesta: Edellä lueteltu, tämä on yhtä mahtava vaihtoehto videotoimittajille. Puhelimesta ja tietokoneesta tulee jälleen virtuaalinen puhelinkeskus, kaikki oman kodin mukavuudesta. Pääset afm academy - johtava forex-ohjelma maailmassa, kohtele ihmisiä verkossa samalla tavalla kuin kohtaisit heitä tosielämässä. Tämä kotimainen työmahdollisuus on erittäin palkitseva ja auttaa muotoilemaan markkinoita ja vaikuttamaan markkinoille tuleviin uusiin tuotteisiin. Entä jos sinulla olisi käytännöllisesti katsoen rajoittamaton määrä todella hienoja kirjoittajia ja mielenkiintoisia kirjoja, joista voit valita, sinun ei tarvinnut huolehtia mistään "järjestelmänvalvojan työstä" ja voisit keskittyä vain kirjoittamiseen - ja sait tukea ja resursseja koko yritys auttaa sinua luomaan parhaan mahdollisen kirjan?

Kahden Kotona Työskentelevän äidin Oppitunnit

Uskon, että päivät eivät ole kaukana, jolloin kuka tahansa voi työskennellä kotoaan tai valitsemastaan ​​virtuaalipaikasta VR-kuulokkeilla ja sovelluksilla, kuten Virtual Desktop ja AltSpaceVR. Nämä sivustot pääsevät suoraan pisteeseen, eikö niin? Verkko-opetustöitä voi löytää useista eri verkkosivustoista kaikkialla verkossa.

 • Hae tuhansista IT-hankkeista, jotka ovat etää ja lähes aina tekevät sopimuksia.
 • Freelancen ennustetaan kasvavan 20–30 miljardiin dollariin seuraavan 5–7 vuoden aikana Intiassa, [6] ja Yhdysvaltain freelancereiden osuus on noin 40%.
 • Kun lapseni olivat autossa sisälle katsomassa televisiota, teen haastattelun ulkopuolella olevalla pysäköintialueella, koska se oli ainoa kerta, jolloin voimme muodostaa yhteyden.
 • Sinun pitäisi olla nyt hyvin varusteltu päästäksesi sinne ulos ja tuottamaan kirjoitusnäytteitä!
 • He etsivät kohtuuhintaisia ​​freelancereita suorittamaan lyhyitä tehtäviä, jotka voidaan nopeasti kääntää ympäri.

Tiedosto Huolellisesti

Olemme kaikki joutuneet siihen jossain vaiheessa. Tämä työlautakunta sisältää vain etätyötehtäviä teknisistä kirjoittajista paralegaaleihin. ”Kukaan ei estä sinua syömästä tai juomasta toimistossa tai asettamasta jalojasi huonekalujen päälle.

Voit tehdä tutkimusta yrityksestä nähdäksesi kuinka kauan yrityksen toiminta on ollut olemassa, tai etsiä rehellisiä arvosteluja asemasta verkossa. Keskimääräinen palkka asiakastukiasiantuntijalle on 43 627 dollaria. Päätä kuinka seuraat ansiosi. Työskentely freelance-assosioituneena tieteellisenä johtajana merkitsee ensisijaisesti sisällön luomista monille terapia-alueille. Kirjoittaminen muille blogeille ja tiedotusvälineille, jotka maksavat vierailijoille. Monet ihmiset ympäri maailmaa haluavat oppia englantia! Tietyllä tavalla freelance sijoittuu yrittäjyyden ja työllisyyden välille.