Osakemarkkinasimulaattori: Kuinka päästä alkuun virtuaalikaupasta

Se on virtuaalinen peli kauppaa varten. Scalping, ainoa tekemäsi asia on ostaa (tai myydä) sopimus, joka koskee Bitcoinin Yhdysvaltain dollarin, euron tai muun valtion valuutan hintaa. Itse asiassa UMOO: n paras pelaaja on ansainnut yli 75 000 dollaria riskittämättä mitään muuta kuin osallistumismaksut välillä 2 - 50 dollaria. Viimeisimmän lukeman perusteella Wall Street Magnaten lukumäärä on vaatimaton, mutta kasvaa: sivustolla on yli 60 000 jäsentä ja keskimäärin 20 miljoonaa osumaa kuukaudessa. Säännöt, etenkin kaiken puolivälissä tapahtuvan kaupankäynnin tai myynnin kielteiset esteet vaikuttavat yksinkertaisilta. Osakemarkkinasimulaattori on ohjelma tai sovellus, joka yrittää toistaa tai kopioida joitain tai kaikkia elävien osakemarkkinoiden ominaisuuksia tietokoneella, jotta pelaaja voi harjoittaa osakekauppaa ilman taloudellista riskiä. Napauta sitä ja valitse joko valintamerkki tai kirjoita valintamerkki hakukenttään. Koulutus on välttämätöntä. Napauta esiin tulevaa "Kauppa" -painiketta.

Kuinka teen kaupan?

Alustalla opitut kokemukset antavat sinulle parhaan mahdollisuuden nähdä jatkuvia voittoja todellisilla markkinoilla. On olemassa monia eri tapoja, joilla arvopapereihin viittaavissa virtuaalipeleissä voi olla mukana turvapohjainen vaihto. Kuinka löytää työsi kotoisin olevista freelance-töistä?, google tarjoaa jopa ohjelman, joka antaa sinulle sertifikaatin Google AdWords -konsultiksi - mikä auttaa, jos haluat hallita muiden yritysten kampanjoita. Yleensä näiden tuotteiden laillinen määritelmä sisältää kaikki sopimukset, sopimukset tai liiketoimet, joiden arvo perustuu jonkin muun rahoitustuotteen, tapahtuman tai ominaisuuden arvoon tai suorituskykyyn tai "johdannaiseen". Tämä peli, jonka omistaa sama yritys kuin Wall Street Survivor, on upea sijoittajille, jotka haluavat saada kokemusta uudentyyppisestä salkusta. Lue Motley Fool -katsaus ja opi kuinka tuottaa 356%: n tuotto! Cohen tarjoaa meille viimeisimmät anekdotiset todisteet sivuston koulutusarvosta: Rahan menetyksen pelko saa kaikki tekemään satunnaisesti huonoja päätöksiä. Suurin osa online-osakeimulaattoreista toimii joko C, C #, Java, JavaScriptillä, ASP: llä tai PHP: llä MySQL- tai PostgreSQL-tietokannan avulla.

Näihin sisältyy varsinaiset oppimiskurssit - mikä tarkoittaa, että ilmoittautumiseksi sinun ei tarvitse nukuttaa todellista rahaa. Ne muistuttavat läheisesti todellisia markkinoita. Valikoimamme, hyvä suoritus. Tapa, jolla oikeat osakeuutiset ja -tiedot integroituvat simulaattoriin, saa sinut tuntemaan olosi virallisessa kaupankäynnin sovelluksessa. Se tarjoaa kaikki tarvittavat oppimateriaalit ja työkalut, jotta saadaan vakaa ja perustiedot osakemarkkinoiden toiminnasta. Klein myöntää olevansa hieman konservatiivinen tulkittaessa lakia, ja muut, jotka pyrkivät ”aggressiivisiin mielikuvituksen kierteisiin”, saattavat nähdä asiat toisin. Mutta kun isäni ansaitsi, en voinut sijoittaa hänen rahansa paremmin kuin 3.

Monipuolista salkkua, joka koostuu useista pelaajista ja joukkueista, suositellaan potentiaalisten voittojen maksimoimiseksi. Toisin kuin muut osakekaupan pelit, tämä sovellus ei ole oletusarvoinen New Yorkin pörssissä (NYSE). Jatka taittamista, kunnes joku tekee niin sinulle ja sinulla on kuninkaat tai ässät. Tämä voi antaa sinulle luottamuksen aloittaa käytännön kaupankäynti. Kuinka aloittaa sijoittaminen osakkeisiin, vaikka oletkin aloittelija Kuinka aloittaa sijoittaminen osakkeisiin, vaikka oletkin aloittelija, sijoittaminen maailmaan ei ole helppoa. , mutta uusien algoritmipohjaisten online-työkalujen ansiosta voit olla mukana, vaikka olet aloittelija. Markkinoiden todellista tietoa käyttämällä kauppa tapahtuu pelin yhteydessä, johon voi liittyä olemassa olevan pelin liittyminen tai mukautetun pelin luominen, jonka avulla käyttäjä voi määrittää säännöt. Kaikki tiedot toimitetaan "sellaisenaan" vain informaatiotarkoituksiin, eikä niitä ole tarkoitettu todellisiin kaupankäyntitarkoituksiin tai markkinoiden neuvontaan. Kun olet liittynyt peliin, voit keskustella strategioista muiden pelaajien kanssa.

Paras paikka tehdä kaikkia aloittelevia sijoitusvirheitä, kuten väärin syöttäviä merkkejä tai vääriä käskytyyppejä, on minne tahansa, missä kärsit vähiten taloudellisia vahinkoja.

Finbox.io -sovelluksen Arvostelu

Tämä johtuu siitä, että käytämme samaa ohjelmistoa TMS: ssä ja reaalimaailman kaupoissa (katso kuvaa). Mukana on hyödyllisiä tutkimusvälineitä ja osakekarttoja. Kynttilänjalat, huomasin nastatapin ennen kättä, mutta en ottanut kauppaa. Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden oppia ja hallita rahoituksen ja sijoittamisen perusteet. Pyytämäsi numero asettaa salkun epäedulliseen asemaan, ja riski ylittää hyödyn.

  • Se on saanut tukea useilta akateemisilta instituutioilta, mukaan lukien NUS: n riskienhallintainstituutti, joka antoi TrakInvestin käyttöön noin viiden vuoden tutkimustiedon.
  • Fantasia urheilu vs.
  • Wall Street Survivorin verkkosivusto tarjoaa pelkästään simulaattorin tarjoamisen lisäksi myös vinkkejä, sanastoja ja kursseja, joiden avulla voit ymmärtää osakemarkkinoita.
  • Muuta vain ajanjaksoa ja testaa strategiaasi (älä osta Lehman Brothersia).
  • Tämä artikkeli/viesti sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai yhteistyökumppanimme tuotteisiin tai palveluihin.
  • Sinun on valittava valintasi ennen viikon alkamista maanantaina.
  • Jos sinusta tuntuu, että olet tehnyt virheen sijoittamisessa tai olet mennyt pieleen missä tahansa vaiheessa, voit palauttaa salkkusi takaisin alkuperäiseen R-kokoonpanoon.

QuestTrade-esittely

Esimerkiksi, kun etsit elokuvaa, käytämme hakutietojasi ja sijaintiasi näyttämään lähelläsi olevia elokuvateattereita. TrakInvestin päätavoite on toimia koulutuksen ja kykyjen tunnistamisen välineenä, jolla opiskelijat voivat muodostaa yhteyden kokeneisiin kauppiaisiin JP Morganin kaltaisista laitoksista. 92, mikä säästää noin 24 dollaria.

Tilintarkastajaksi Yhdysvalloissa pyrkivien henkilöiden on läpäistävä (CPA) käytetty kynä ja paperi kaavioiden piirtämiseen ja tilausten tekemiseen. Osakemarkkinasimulaattori käyttää reaalimaailman tuloksia; Tämä tarkoittaa, että se sisältää myös reaalisten osakemarkkinoiden epävakauden, joten voit nauttia draamasta ilman riskiä. Sinun (samoin kuin näiden sivustojen ylläpitäjien) tulisi olla tietoinen siitä, että osa näistä tapahtumista voi kuulua tietoturvatyyppiin, jota kutsutaan ”tietoturvapohjaiseksi vaihtotapahtumiksi”. ”Jos haluaisit sijoittaa nyt, miten aloitat?

Myös sanomalehdissä listatut osakehinnat eivät aina olleet tarkkoja.

Rekisteröintiprosessi

Sääntelyviranomaiset näyttävät asettavan kovan uuden todellisuuden fantasiakaupan aloittajille. Teoriassa toistaiseksi kaikki on suunnitteilla. Skannerit ovat myös täysin muokattavissa, ja niiden avulla käyttäjät voivat etsiä parhaiten saavuttavaa (tai menettää) pienpääomaa vaihtona tai sektoreittain. Voit valita erityyppisiä kilpailuja, kuten vaihtokauppaa tai pienyrityssijoittamista.

TD Ameritrade paperMoney on paperikaupan sovellus, joka on saatavana ladattavana kaupankäyntialustana. Oppimisnäkökohdat sisältävät kätevät ohjekuvakkeet avainsanoilla ja intuitiivisen välilehden. Voit käydä kauppaa oikeilla osakkeilla käyttämällä virtuaalista rahaa samalla tavalla kuin käyisit kauppaa oikeilla osakkeilla todellisella rahalla aitalla online-välitystilillä. (Asianmukaisesti nimetyt osakemarkkinoiden “juoksijat” palkattiin ainakin osittain sen perusteella, kuinka nopeasti ne pystyivät juoksemaan.) Kuukauden Yahoo Finance -artikkeli, joka kuvaa tätä nousevaa trendiä, totesi: Simulointikauppa voi myös auttaa sinua havaitsemaan, kuinka suuret taloustiedeCFI: n taloustiedeartikkelit on suunniteltu itseopiskelijoiksi opiskelemaan taloustieteitä omassa tahdissa. Myös kierroksia tekeviä seminaareja ja puhujia oli vähemmän.

Investopedia Stock Simulator

Ennen Internetin ikää vanhan koulun kauppiaat, välittäjät ja tilintarkastajatAmerican CPA: n instituutti (AICPA) American CPA: n instituutti (AICPA) on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on sertifioitu julkisten tilintarkastajien yhdysvalloissa. Tässä on ensimmäinen näyttö, jonka näin kirjautuessani sisään ensimmäistä kertaa. Cohen sanoo, että sydämessä joukkue toivoo muuttavan tapaa, jolla ihmiset saavat taloudellisen lukutaidon, tekemällä siitä hauskaa, helppoa ja sosiaalista. Olin hieman innokas näkemään ohjelman, joten vastasin EI kaikille, mutta kannattaa ehkä tarkistaa ne. Osakemarkkinasimulaattorin avulla voit käydä kauppaa käyttämättä oikeita rahaa. Näiden strategioiden onnistunut toteuttaminen ja voiton tuottaminen vaativat yleensä korkeatasoista teknistä tietämystä.

Opiskelija voi liittyä peliin tällä liittymiskoodilla ja alkaa ostaa ja myydä osakkeita. Oletko koskaan yrittänyt käyttää niitä? Sovelluksen monipuolisuus näkyy myös sen muiden ominaisuuksien, kuten uutislukijan, ystäväluettelon ja viestitoimintojen, kautta. Jopa ihmisille, joilla ei ole affiniteettia numeroihin ja tilastoihin, nämä erilaiset simulaattorit ja pelit tarjoavat sinulle helpon tavan oppia osakemarkkinoista.

Hän oli JP Morgan Partners Asia -yrityksen pää- ja perustajajäsen ennen toimiessaan AAC: n toimitusjohtajana ja pääomasijoitusten johtajana APAC-alueella. Ja kaikki parhaat kauppiaat harjoittavat paperirahaa ennen todellisen pääoman vaarantamista. Sivusto ylläpitää kuukausikilpailua 100 dollarin (todellisella) rahapalkinnolla, joka menee niille, jotka ovat saaneet korkeimman prosenttiosuuden. Rahat takaisin ibottaa, voit tehdä tämän myös muille soittimillesi, kuten vahvistimille, mikrofonille, harppuille tai harjoitushuoneellesi tai studiollesi. Mitä hyötyä on kaupasta, jos et voi tehdä tutkimusta?

Tervetuloa Virtual Stock Exchange -tapahtumaan, joka on maailman suosituin maailmanlaajuinen osakemarkkinapeli!

Vielä nopeasti vilkaisemalla näyttää siltä, ​​että voin aloittaa oman virtuaalisen portfolion rakentamisen tai voin valita kolmesta esivalmistetusta vaihtoehdosta: Sitä käyttää lähes puoli miljoonaa sijoittajaa, finanssialan ammattilaistaMapInteractive Career Map - löydä urasi yrityksesi rahoitukseen. Simulaattorissa on kuukausimaksu, mutta uudet kauppiaat voivat saada 100 dollaria alennusta nykyisestä tarjouksestaan ​​ja aloittaa 200 000 dollarin virtuaalisesta valuutasta kauppaa varten. Suunnistus, portfolio- tai riskipohjaista marginaalia on käytetty monien vuosien ajan sekä hyödykkeissä että monissa muissa kuin U-maissa. Hän oli jo pörssivälittäjä, mutta toivoi siirtyvänsä ostospuolelle. Osakemarkkinapelit ovat olemassa useissa muodoissa, mutta perusajatuksena on, että näiden pelien avulla pelaajat saavat kokemusta tai vain viihdettä käymällä kauppaa osakkeilla virtuaalimaailmassa, jossa ei ole todellista riskiä. Olemme sijoittaneet kuusi parasta osakemarkkinasimulaattoria. Paperikauppa on loistava tapa harjoittaa ja testata strategioita, mutta edes realistisin osakemarkkinasimulaattori ei korvaa todellista. SEK: n, muiden liittovaltion virastojen tai valtion arvopaperimarkkinaviranomaisten oikeustoimien lisäksi sijoittajilla voi olla yksityisiä kanneoikeuksia.

Kerro meille alla olevissa kommenteissa! SEC: n tiedottaja kieltäytyi kommentoimasta. Et ehkä ole halukas ottamaan riskiä, ​​jos oma rahasi on panos.

Kun käytät oppimasi sijoitustaidot, voit ansaita lisää virtuaalista rahaa, saavutusmerkkiä ja palkintoja, jotka sisältävät e-kirjoja, tilauksia ja jopa todellista rahaa. Sijoita kryptovaluuttaan, sinun ei tarvitse neuvotella sopimuksia ja hallita maksuja ja laskuja. Benzinga-lukijat saavat 20% alennuksen elinikäisistä jäsenyyksistä, kun kirjaudut BENZINGA20-kassalle kassalla. ScottradeELITE Virtual Trading -järjestelmällä voit: Paperikauppatilillä sijoittaja voi asettaa härkäluottohajautuksen ja härän veloituksen jakautumisen samanaikaisesti ja seurata, miten kunkin position voitto muuttuu markkinoiden muuttuessa. Lyhyen ajan kuluttua saatat joutua jopa epäilemään järjestelmääsi. Ja mikä parasta, käytät pelin sisäistä valuuttaa ostamalla etuisuuksia. Benzingain valitsemalla kuuden parhaan osakemarkkinoiden simulaattorilla on muutama yhteinen piirre:

Suositut Artikkelit

Voit rakentaa salkkusi nollariskillä ja parantaa markkinoitaitojasi. Se voi olla kallis tapa aloittaa! Seuraa useiden online-tilien palautusta yhdessä paikassa. Ehkä jotkut sivustot jopa valitsevat kalliita ja vaivalloisia rekisteröintiprosesseja SEC: lle. Tämä sivu on jotain mea cuplasta, mutta toivottavasti voit käyttää fantasia-osakekaupan tietoja auttaaksesi sinua olemaan parempi kauppias pitkällä tähtäimellä. Virtuaali osakemarkkinapeli auttaa oppilaita ja aloittelijoita oppimaan osakeimulaation ohjelmistoja. Vaihtoehdot, marginaalikauppa, säädettävät palkkiot ja muut valinnat tarjoavat erilaisia ​​tapoja räätälöidä pelejä. Sieltä pelaajat valitsevat ostaa; suurin osa osakkeista on niitä, jotka ovat saatavilla New Yorkin pörssissä (NYSE), Nasdaqissa ja Yhdysvaltain pörssissä (AMEX).

Alku, joka julkistettiin joulukuun lopulla, on avoinna kaikille ihmisille kaikkialla maailmassa (TechCrunch-lukijat voivat kirjautua tämän linkin kautta), vaikka se keskittyy tällä hetkellä kiinnostavien kauppiaiden tavoittamiseen Intiassa, Singaporessa ja muissa Aasian maissa.

Populaire-liigat

Paperikaupan tavoitteena on parantaa. Hall ja Ou liioittelivat Sand Hillin kauppaa, toimintaa, valvontaa ja taloudellista tukea. Nämä virtuaaliset osakemarkkinat perustuvat usein esimerkiksi urheilu- tai viihdevarastoihin. Noin 650 ihmistä ilmoittautui mahdollisuuden voittaa osaa 10 000 dollarin palkintopotista. Vaikka jotkut pelit ovat ilmaisia, toiset veloittavat pelien osallistumismaksut ja palkitsevat käyttäjiä oikealla käteisellä kauppakilpailuista. Kaupankäynti maksaa 0. Voit oppia osakekaupan teknisen analyysin perusteet ja soveltaa sitä todellisessa pörssissä analysoidaksesi salkkuasi.

Syntynyt Intiassa, kasvanut Kuwaitissa ja opiskellut Stanfordissa ja Dukessa ennen talousuransa aloittamista O’Connor and Associates -yrityksessä Chicagossa. Sovellus simuloi tarkkaan todellista kauppaa, koska käyttäjät voivat käyttää karttatyökaluja ja reaaliaikaisia ​​uutispäivityksiä. Verkkosivustolla järjestetään osakemarkkinoiden online-turnauksia, jotka on rakennettu paljon kuten fantasiaurheilupelejä: Mikä on osakemarkkinasimulaattori? Voit suositella 25 parhainta ja pilata hauskaa 25 alhaisimmassa kauppiaassa.

Sisältö voidaan tiivistää yksinkertaisesti seuraavasti:
Sinun tarvitsee vain kirjautua tilille ja siirtyä sisään.

Voita Upeita Palkintoja!

Saat myös pääsyn edistyneisiin raportointimittareihin, joiden avulla voit seurata suorituskykyäsi ja analysoida liikkeitasi. Fantasiasimulaattorin avulla voit vaihtaa virtuaalisia "osakkeita" näistä tuotteista. Muita edistyneitä strategioita ovat vipuvaikutus, lyhyeksi myynti, valuutta- ja johdannaiskauppa. Yleinen sijoituskoulutus: 10 sovellusta, joita ei voi käyttää iPhonessa tai IPadissa iPhone oli kotona kaikille parhaimmille yksinoikeudellisille sovelluksille, mutta ajat ovat muuttuneet.

Jotkut simulaattorit keskittyvät urheiluun ja on kytketty aktiivisiin vedonlyönti- ja vedonlyöntijärjestelmiin. Jotkut simulaattorit voivat tuottaa satunnaista tietoa jäljittelemään hintaaktiivisuutta. Loppujen lopuksi tämä varastosimulaattori voi olla erinomainen alusta, jonka avulla voit rakentaa investoivia lihaksia. Testaa kaupankäyntistrategia.

Lue Liittyvät Artikkelit

”Onko kukaan täällä jokaisesta sijoittanut osakemarkkinoille”, kysyin. Olen löytänyt pari osakekauppaa, joka simuloi tosielämän kauppaa ja antaa lapsille käsityksen siitä, millaista on sijoittaa oikeille osakemarkkinoille. Rekisteröidy nyt ja ota ensimmäinen askel finanssimaailmaan. Sijoittajan valitsemaan strategiaan vaikuttavat monet tekijät, kuten sijoittajan taloudellinen tilanne, sijoittamistavoitteet ja riskinkantokyky. Bhatia kertoo, että sivusto harkitsee tulomallia, jonka avulla opiskelijakauppiaat voivat periä pienen maksun muilta kuin opiskelijoilta seurata heitä ja ottaa komissiolta siitä. Useimmat online-osakeimulaattorit yrittävät sovittaa tosielämän olosuhteet ja todellisen suorituskyvyn mahdollisimman paljon yhteen.

Kuinka Markkinat Toimivat

Lisäohjeita osakkeiden valinnassa on sivustolla vaikuttava resurssikirjasto, joka kattaa aloittelijan, keskitason ja edistyneen tason. Oikea osakekauppasovellus on maksupohjainen järjestelmä, mutta paperikauppajärjestelmä on kaikille käyttäjille täysin ilmainen. Kun avaat ilmaisen harjoittelutilisi, saat 100 000 dollaria paperia rahana, pääsyn tehokkaisiin kaupankäynnin työkaluihin ja ilmaiseen oppimiskeskukseen. SEC-ohjeiden perusteella näyttää siltä, ​​että jos osakekauppaa voi pelata ilmaiseksi eikä se tarjoa palkkioita, peli on todennäköisesti laillinen. Kenen pitäisi käyttää tätä: Sinulla on nyt salkkutililläsi Rs 1 hevosvoimaa käteistä ja Rs 1 hevosvoittoa päivänsisäinen kaupankäyntiraja. Termejä "osake", "osakkeet" ja "oma pääoma" käytetään vastaavasti.

Tee muutama näistä helpoista "1% muutoksista" ja saat palkkiot myöhemmin! Ne on suunniteltu auttamaan sinua sulauttamaan ja integroimaan tutkimasi tiedot. ”Hyväksymme kaikki akkreditointitilasta riippumatta.

Populaire Instrumenten

Kilpailu on valinnainen. Luottokerho, jos pidät ajatuksesta myydä konkreettisia tuotteita asiakkaille, verkkokauppa voi sopia sinulle. Osittain kilpailu. Jälkitestaus-vaihtoehdon avulla voit kääntää kelloa taaksepäin ja käydä kauppaa myös eri ajanjaksoina. Sitä rakennetaan ottamalla huomioon aloittelijoiden näkökulma. Virtuaalivedonlyönnin ohella osakemarkkinoille tämä sovellus tarjoaa myös uutissyötteen uusimmista taloudellisista tiedoista sekä tiettyihin osakkeisiin liittyvistä sosiaalisista foorumeista. Ehkä muotoillaan nimenomaiset vaatimustenmukaisuusstandardit.

Jos olet ehdoton aloittelija, jolla ei ole ymmärrystä osakemarkkinoiden toiminnasta, ja tarvitset myös oppaita kouluttaaksesi itseäsi, voit kokeilla tätä. Ehkä sinun pitäisi mieluummin käyttää taloudellista neuvonantajaa, ennalta suunniteltuja sijoitusohjelmia tai jopa robotti-sijoitustyökalua. Robotit voivat hallita sijoituksiasi: Se on saatavana sekä iOS: lla että Androidilla. Tämä sovellus asettaa sinut 1000 Bux -tuotteella ja vapauttaa kaupan joukolla tunnettuja yrityksiä, kuten Amazon ja Facebook. Saatat jopa pitää hauskaa matkalla ystävällisen kilpailun ansiosta riskittämättä oikealla rahalla.

Vaikka Investopedia Stock Simulator tuleekin toistamaan tosielämän kaupankäynnin kokemusta, se ei tällä hetkellä tarjoa reaaliaikaista kauppaympäristöä reaalihinnoilla. TMS on ihanteellinen tapa harjoittaa kauppaa menettämättä rahaa ja hyödyntää markkinoiden tarjoamia mahdollisuuksia tuottaa voittoa. Tässä esitetyt näkemykset ovat bloggaajan näkemyksiä, eivät Stinson Leonard Streetin tai minkään asiakkaan näkemyksiä. Peliominaisuuksiin kuuluu mahdollisuus luoda räätälöityjä, yksityisiä kilpailuja yksittäisille luokille, arvosanoille tai muille ryhmille. Onko sinulla aikaa seurata kauppaa? Online-välitystili:. He avaavat epäsopivan tilin ja alkavat käydä kauppaa useiden kolmansien osapuolien verkkosivustojen vinkkien perusteella tai käyttämällä omaa harkintaansa. Investopedian osakeimulaattori: