- Vuoden 2019 5. kierroksen valinta (nro 144, vaihto)

Milloin tarkalleen päivä tulee, oli yksi monista aiheista, joita Manning muutti ystävällisesti Paolantonio-haastattelussaan. Jopa puolitoista vuosikymmentä sen jälkeen, kun vietin Eli Manningiä katsomassa jättiläisiä, tai kenties kaiken sen ajan takia, voi olla vaikea muistaa, että hän todella on yksi maailman huippu-urheilijoista, omistautunut ja härkäpää kaikilla oikeilla tavoilla, jos älä anna hänen ystävällisen tyhjyytensä sokea sinua. Riversilla on 75-49 ennätys aloittelijana ja 212-102 kosketus-keskeytyssuhde 95: llä. Smith otti itsensä selville, miksi häntä käskettiin olemaan laatimatta Manningia. Hän on kasvanut voimakkaasti poikaverestä rautaajaksi, samalla kun hän näyttää ulkoa täsmälleen samalta; hän on pelannut joukkueissa nyt 47-vuotiaan Michael Strahanin ja 22-vuotiaan Saquon Barkleyn kanssa.

 • Pikku polvistuu mutaan verisellä otsalla.
 • On liian helppoa sanoa, että New Yorkin jättiläiset saivat paremman kaupan, koska he voittivat kaksi Super Bowlia, joissa Manning oli heidän puolustaja, vaikka näiden kahden mestaruuskilpailun vuoksi on käytännössä mahdotonta väittää koskaan menettäneensä kauppaa.
 • Tämä tarkoittaa, että A.
 • Emme voi pelata jalkapalloa ikuisesti.
 • On hiukan outoa, että Manning - väitetysti "aw shucks" pelinrakentaja NFL: ssä - oli viimeinen.

Voi olla pesu. Tämä loi vaiheen yhdelle NFL-luonnoshistorian suurimmista kaupoista. Hän on 0-3 joukkuetta vastaan, joka hänet on laatinut, häviäen heille, kun Drew Brees oli puolustaja vuonna 2019, ja Riversin johtamaan joukkueeseen vuosina 2019 ja 2019. Manning on ilmaissut kiinnostuksensa jäädä jättiläisten kanssa uransa loppuun asti. Shepard Odell -kaupassa:

1 yleisesti ottaen valinnut luonnoksen, kieltäytyi pelaamasta latureita ja pakotti kaupan New Yorkiin. Kaikilla kolmella oli vakaa ura Riversin edelleen menossa, mutta se on hiukan verrattuna siihen, mitä Manning saavutti New Yorkissa voittaen kaksi Super Bowl -ottelua ja kaksi Super Bowl MVP-palkintoa. Tämä kauppa muovasi molempien franchising-yritysten tulevaisuutta.

Asetettuaan joukkueen yhden kauden ohitusennätyksen 4 073 jaardilla, QB Kerry Collins taantui vuonna 2019 suuresti vain heittämällä 13 TD: n mennä 16 INT: n mukana ja julkaistaan ​​vuoden 2019 kauden jälkeen. Kuten 'Ha Ha' hauska, ei hauska outo: Jälleen kerran, se olisi myöhäinen neljännen vuosineljänneksen ihmepassi, joka asettaisi uuden pelin voittavan aseman.

Voi, tässä mennään.

Video: Kelly Oubre Jr. esittelee ”Beanie Kelly” pikapelipelissä

30 minuutin merkki ”, hän sai puhelun Smithiltä. On monia NFL-ihmisiä, jotka uskovat Riversin voittaneen nämä kaksi nimeä, joita ympäröivät muut jättiläiset. ”En soittanut hänelle paljon, mutta A-luonnoksen viikko. Mutta se sai minut ajattelemaan hetkeksi, mikä on sinänsä harvinaisuus. Manning oli arvokkain pelaaja, kun jättiläiset voittivat Super Bowls XLII ja XLVI. Manningin leiri pyysi nopeasti kauppaa ja kaksinkertainen Super Bowlin voittaja päätyi lähettämään New Yorkin jättiläisille ei.

Aloittelijavuoteni, jota en aio sanoa - Tiki Barber, Michael Strahan, sinulla on nämä suuret persoonallisuudet - Aion vain pitää suuni kiinni, olla ajoissa, työntää hännäni painohuoneessa, kysyä kysymyksiä valmentajalle kokouksen päätyttyä ja varmista, että tiedän mitä teen ennen kuin kerro Tikille, mikä on hänen reitinsa, tai sanon Amani Toomerille: "Hei, en usko, että teit oikein. "He tekivät muutenkin, ja hänet myytiin myöhemmin Denver Broncosiin. 4 yleistä valintaa Phillip Rivers.

Toistaiseksi tällä rintamalla ei ole edistytty. Hän ei ollut koskaan vakava ehdokas MVP-palkinnolle, hän ei koskaan äänestänyt aloittelijaa Pro Bowlissa eikä koskaan tullut lähelle All-Pro-joukkuetta. Joukkue sai myös kolminkertaisen Pro Bowlin linebacker Shawne Merrimanin ja kaksinkertaisen Pro Bowl -potkurin Nate Kaedingin käynnistykseen. Päävalmentaja Pat Shurmur on yrittänyt tukahduttaa huhut, että joukkue osittaisi tietä 15-vuotisella pelinrakentajallaan. He yrittivät tätä Davis Webbin kanssa kaksi vuotta sitten ja Kyle Lauletan kanssa viime vuonna.

46 vasemmalle kellolle ja jättiläisiä jäljessä 17-15, Manning osui laajaan vastaanottimeen Mario Manninghamiin 38 jaardin sivusivulla, joka oli rajoissa vain tuuman murtoilla.

Kuka On Kaikkien Aikojen Suurin Franchising-säästöluonnoksen Valinta?

Tarjoamalla laturit vain muutaman tunnin päässä, tällä viikolla on keskitytty surullisen luonnospäiväkauppaan, joka johti silloisen San Diegon laturien kauppaan Eli Manning jättiläisiin, missä hän todella halusi olla. Pian sen jälkeen kun paljastettiin, että joukkue oli käynyt kaupan laturien kanssa, jotka lähettäisivät joet, heidän vuoden 2019 kolmannen kierroksen valintaan, ja heidän vuoden 2019 ensimmäisen ja viidennen kierroksen valintaan vastineeksi Manningille. Legendaarinen hyökkääjä julkaisi ensimmäisen kirjansa Off the Record vuonna 2019, mutta tuntee, ettei hänellä ollut ääntä pelipäiviensä aikana, ja nyt, kuusi vuotta saappaiden ripustamisen jälkeen, hän voi vihdoin nostaa kannen siihen, mitä todella tapahtui aikana hänen uransa. Samaan aikaan Chargers-pukuhuoneessa Gordonin joukkuetoverit ovat toistaiseksi pysyneet sitoutuneina häneen. Päävalmentajan Doug Marronen ja loukkaavan koordinaattorin Nathaniel Hackettin alaisena Jaguaarit harjoittavat loukkaavaa ohjelmaa, joka sopii Tyrod Taylorin kaltaiseen puolustajavaihtoehtoon enemmän kuin Manning. On epätodennäköistä, että Jaguaareilla on tarvittavat resurssit ja aika tai kiinnostus räätälöidä hyökkäävä suunnitelmansa Manningin taitoja varten kauden puolivälissä. ”Elin ja minä puhuimme tänä aamuna”, Shurmur sanoi.

Tämä kauppa oli kaikkea A. Neljännellä valinnalla jättiläisten valitut jokit johtavat lyhyen ajan paniikkiaikaan New Yorkissa. Raportoitiin, että Manningin isä, Archie, oli syy siihen, että nuorin poikansa ei halunnut pelata laturien parissa. Manning vuodatti kyyneleitä ja kertoi Coughlinille, että hän tunsi tunteneensa epäonnistuneen hänestä ennen kuin jättiläiset päättivät siirtyä hänestä päävalmentajana ennen palkkaamistaan ​​Ben McAdoon hänen tilalleen. Smith paljon asioita, mutta tämä kauppa ei ole yksi niistä.

Läpinäkymättömällä puolihymyllä ja rauhallisella vakuutuksella, että kaikki on todella hyvin, ikuinen Eli Manning tuli törkeästi kuin lievästi kohtelias poliitikko, kun hän istui kesällä ESPN: n Sal Paolantonio -sotilaan tyhjään kuntosaliin esikauden ajan keskustelemaan. Minicamp-päävalmentajan lopussa Pat Shurmurin kommentit näyttivät viittaavan oven avaamiseen Jonesin aloittamiseksi, vaikka selvyyttä ei ole ollut paljon. He tarvitsevat ratkaisun nyt. Tai paremmassa tilanteessa Larry Fitzgerald (joka ironisesti sovittiin Warnerin kanssa vuotta myöhemmin Arizonassa).

Suunnitelma B on hillitty komedia, jolla on visuaalisesti pidätyskyky hänen edeltäjänsä kanssa.

Barkley Ei Havainnut Haitallisia Vaikutuksia Kentällä Torstaina

Sanoisin, että meidän on saatava jäätä laturille, mutta he ovat todennäköisesti vähän kiireisiä yrittäessään myydä yli kuusi lippua seuraavaan kotipeliinsa nähdäkseen tämän Elin vimmaisen kommentin. Hän seurasi muutamia tweettejä, joissa pahoitteli Harrisonin lähtöä: On harvinaista, että joukkue voittaa kaupan, kun he vaihtavat kolme Pro Bowleria yhdestä, mutta Eli Manningin kaksi Super Bowl -rengasta ja hänen ratkaiseva roolinsa ansaitaessa nämä renkaat osoittavat, että hän oli selvästi sijoituksen arvoinen.

Tuo näytelmä, Next Gen Stats, kellotti Riversin nopeuden klo 15. 04 jäljellä pelin juoksemassa. Ahmad Bradshaw lyöi sen loppualueelle jatkaakseen kosketusta. Tämän viikon sosiaalisen median videopuhelun aikana Gordon sanoi, ”menen jonnekin” tällä kaudella. Kaupan ollessa nyt 15 vuotta taustapeilissä, puhuimme silloin kahden pääjohtajan kanssa - A. Uransa aikana Riversilla on pieni tilastollinen etu, mutta Manningilla on laitteisto. Brees oli myös toinen Condonin asiakkaista. On ajateltu, että Manning-leiri ei pitänyt siitä, kuinka Chargers käsitteli puolustajatakareita - Drew Breesillä oli karkea kaksi ensimmäistä vuodenaikaa San Diegossa, ja se tuli Ryan Leaf -häiriön jälkeen. Manning olisi 40, ja Rivers tulee 40 joulukuuta.

Tällä sopimuksella oli valtavia vaikutuksia molemmille klubeille. 7 mph 89 jaardin maantieteellisellä vastaanotolla. Hänen yhteytensä listalle, jotka ovat jättäneet pudotuspelejä kuuden viimeisen seitsemän vuoden aikana, ja laskentatoimi ei ole enää hänen eniten in-face-osa. NFL: n mukaan hän jätti San Diegon NFL: n historian tarkimpana potkurina 87-prosenttisella kentän tarkkuudella. Kaupalla Manningilla NFL: n sääntöjen mukaan hänen sopimukseensa jääneet bonukset siirretään nopeasti heti ja jättiläiset olisivat koukulla yli 6 miljoonaa dollaria vuoden 2019 palkkakattoa vastaan. No, kaksi Super Bowlia toistaiseksi ja tämän kauden kamppailuista huolimatta mahdollisuus enemmän ennen Manningin valmistumista.

Etkö Twitterissä? Rekisteröidy, viritä asioita, joista välität, ja saat päivityksiä niiden tapahtuessa.

Äskettäin iltapäivällä Manhattanin keskustassa, kaksi lounastaan ​​The Recordin kanssa pohtiakseen jättiläisten aikaa yhdessä. Joukkue voisi silti franchising-tunnistaa hänet ensi vuonna ja hallita hänen oikeuksiaan seuraavien kahden kauden aikana. Vertailun vuoksi Clevelandin laaja vastaanotin Odell Beckham Jr. Manningilla, entisen pyhimmän puolustajan Archie Manningin pojalla ja tulevan Hall of Famerin nuoremmalla veljellä Peyton Manningilla, oli ollut loistava kollega-ura Ole Mississa. Sinulla on aina mahdollisuus poistaa Tweet-sijaintihistoriasi. Tämä on kuva jättiläisten QB: stä Eli Manningistä ja Daniel Jonesista. Oben aloitti jokaisen pelin vasemmalla ottelulla vuonna 2019.

Sillä jos nuori kaveri tulee sisään, se ei pelaa hyvin. 1 kokonaisvalinta ei ole varmasti pieni saavutus. Joten teen samaa asiaa Danielin kanssa ja tulen olemaan hyvä joukkuetoveri, aion tehdä parhaani, mitä voin tehdä ja auttaa kaikkia jättiläisiä menestymään.

Jotkut "armottomat, epämääräiset ja likaiset" asiat johtivat siihen, että Eli Manning kieltäytyi pelaamasta San Diegossa

Entä jos jättiläiset olisivat yksinkertaisesti ohittaneet pelin puolustajan sinä vuonna? Sen lisäksi, että he saivat pelinrakentajan Philip Riversin vastineeksi Manningille, Chargers käytti ylimääräisiä poimintoja luonnokseen passi-kiirher Shawne Merriman ja kicker Nate Kaeding. ”Mistä tämä tulee? Se oli melkein koomista ”, Smith sanoi. Kaikkien näiden vuosien jälkeen Manning ei ole koskaan selittänyt halukkuutensa laturien sovittamiseen. Huuhtele, pese ja toista.

Lisää Jättiläisiä

1 yleinen valinta. Äskettäin ajatus siitä, että alokas Daniel Jones voisi työntää Eli Manningin aloittamaan työpaikan harjoitusleirillä, on herättänyt höyryä. Suurin yksittäinen hetkemme oli Eli-kauppa, ja siinä kaikki oli Ernie, ei apua, ei mitään. Nimiavaruudet, käytä sen sijaan käteistililläsi kaikkia kauppoja. Manning on johtanut jättiläiset kahteen Super Bowl -voittoon, mikä vahvistaa hänen rohkean päätöksensä vaihtaa pelinrakentaja vuoden 2019 luonnoksen aikana.

Vuonna 2019, ennen kuin jättiläiset soittivat San Diegossa, Eliltä kysyttiin, miksi hän ei halunnut pelata Chargereissa.

Iso sininen voisi etsiä lisätä syvyyttä Barkleyn sivussa

Heidän 4–12 ennätys vuonna 2019 oli huonoin NFL: ssä, mikä ansaitsi heille ykkösluonnoksen luonnoksessa. Cashback ostoksesi, jos etsit tapaa aloittaa, tutustu Swagbucksiin. Asiat ovat menneet niin huonosti vasemmalla puolella oleville jaguaareille, että he ovat nyt kolmannella jousella Josh Walkerilla, joka on PFF: n mukaan jatkuvasti luokiteltu yhdeksi NFL: n viikoittain huonoimmista. Fedin edessä nämä mahdollisuudet ovat muotoutumassa, eCN-välittäjät tarjoavat parhaan tarjouksen markkinoiden päättäjiltä ja yrittävät parhaan mahdollisen toteutuksen saatavissa olevilla hinnoilla. Vasta myöhemmin he herättivät jonkinlaista myötätuntoa ja kunnioitusta, ja heidät nähtiin muuten loistavan uran näkökulmasta. Jotkut niistä, jotka tervehtivät häntä aloittelijana, ovat Hall of Famessa.

Hänellä on MRI maanantaina ennen toipumisajan määrittämistä

Tällä kaudella Rivers on suorittanut 70-prosenttisesti korkeintaan liigassa korkeimman pistemäärän 23 kosketuksella ja vain yhdeksällä keskeytyksellä, kun taas Manningin 18 keskeytykset ovat NFL: n toiseksi eniten. Myy varovasti käytetyt vaatteesi, jos sinulla on ei-toivottuja, hyväkuntoisia esineitä, jotka makaa talosi ympärillä keräämässä vain pölyä, päästä eroon niistä. Mutta suurimman osan ajasta häntä ympäröi yhtä paljon kykyä kuin Manning, mutta hän ei ole voinut voittaa tammikuussa tai helmikuussa. Lisätietoja, mukaan lukien käytettävissä olevat hallintalaitteet: Kun Manningin uran loppuminen New Yorkissa lähestyy, on houkuttelevaa verrata sitä aloitusmuotoonsa (eikä vain siksi, että vuonna 2019 oli paljon rekrytointiliikevaihtoa ja alaikäistä loukkaavaa linjaa, kuten se oli koskaan). Arvaa kuka tuo pelinrakentaja olisi voinut olla? Tuo on jättimäinen ero. Tämä kiista on johtanut siihen, että entinen Ohion osavaltion tähti on poissa kentältä ja hänen äitinsä viittasi pimeään hetkeen Laturien historiassa.

Vertaillaan kolmea ensimmäisen kierroksen QB: tä vuoden 2019 luonnoksesta. Haluatko katsoa tätä myöhemmin uudelleen? Ole ystävä ja auta muita tietämään kokemuksistasi botti- ja manuaalikaupassa ja jätä kommentti alla kommenttiosaan. Tässä on tarkastelu mahdollisista puolustajavaihtoehdoista, joita jättiläiset kohtaavat offseason alkaessa: Ehkä kukaan ei ole unohtumattomampaa kuin hänen kehruu pois potentiaalisesta säkistä ja sokea sokean keskityksen keskelle kenttää, missä David Tyree kiinnitti pallon kypäräänsä auttaakseen lyömään lyömättömiä isänmaallisia Super Bowl XLII: ssa. 32 hyökkäävä linja pass-suojauksessa, hän ei enää pysty suorittamaan korkealla tasolla huokoisella hyökkäävällä linjalla.

Joukkueet

Jos he eivät voi, sanoisin vain, että minulla on joitain huonoja uutisia - jos se ei toimi toivomusten mukaan, me vain valitsemme ensimmäisen kierroksen luonnoksen. Kilpailukykyiset hinnat, jos haluat tehdä paperi lompakon, Walletgenerator antaa sinulle helpoimman käyttöliittymän, jonka kanssa voit työskennellä, ja ne tarjoavat sinulle mahdollisuuden luoda useita paperi lompakoita ja tukea 197 eri valuuttaa. Mutta jotkut näyttävät nauttivan siitä enemmän iloa kuin toiset - vaikka toinen puoli on voittanut kaksi Super Bowlia sen jälkeen ja toinen nolla. Voisiko hän olla menestynyt vastaavasti New Yorkissa? Puolustus oli erittäin hyvä jättiläisille ja auttoi tonnia, mutta Manning pelasi erinomaista jalkapalloa ja teki joitain historiallisia heittoja. Rivers on toinen 180: lla suoralla aloituksella.

Smith oli rakastunut Umenyioraan. Ongelma tietenkin on, ellei jättiläiset tarkoituksella menetä tarpeeksi päästäkseen Ei Kaksi siirtymävaiheessa olevaa joukkuetta, jotka taistelevat yhden kaupungin puolesta... huolimatta siitä, että molemmat pelaavat, harjoittavat ja toimivat kokonaan eri valtiossa. Luulen, että juurtat tietyssä mielessä noihin kavereihin, koska toivot, että luonnoksesi luokastasi puhutaan erityisenä, ja monta kertaa he puhuvat neljänneksestä. Joka tapauksessa, todellisuus on, että Rivers olisi voinut olla Giantsin uusi franchising-puolustaja.

Big Z huomautti, että jättiläiset olisivat voineet saada enemmän Super Bowleja Riversin kanssa keskustassa, koska Eli Manningin kaksi kuukautta kestävät kuumat viivat, Rivers on selvästi parempi pelaaja. Fanit välittävät nyt, ei silloin. Hänen taitosarjansa varmasti näyttää sopivalta siihen, mitä jättiläiset haluavat tehdä. Mielenkiintoista on, että lähestyessään uransa loppua Riversista on tullut parempi, johdonmukaisempi puolustaja, kun taas Manning on osoittanut heikentyneen. Manning johtaa liigan assosiaatioissa sanalla “derp” (tämä on epävirallinen tilasto, mutta selvästi totta). Selvä voittaja on laturit, eikö niin? Jopa puolustaja Ryan Leafin tuhoisa aika Laturien kanssa olisi voinut olla merkityksellinen.

 • 1 valinta, jos hän tuli ulos tänä vuonna.
 • Alle tunnin ajan huhtikuussa 2019 Eli Manning oli San Diegon laturien jäsen.
 • Vuonna 2019 asiat alkoivat kääntyä kiehtovaan, odottamattomaan käänteeseen.
 • … Minulla ei ole velvollisuutta auttaa ketään.
 • Toisella joukkueella on myös jättiläisiä kiittää heidän omaisuudestaan.

Addae Palaa

Manning johti heidät toisen sijaan ja Wild Card -paikkaan, mutta se oli runkosarjan viimeinen peli 15-0 New England Patriotsia vastaan, missä voit nähdä, että tämä oli erilainen jättiläinenjoukkue. Muutama näytelmä myöhemmin Manning osutti Plaxico Burressin loppualueelle pelin voitaneen kosketuksen vuoksi. On myös mahdollista, että Condon ajatteli, että laturit eivät olisi sopivia. Siitä huolimatta, Smith sanoo, että Manningin kaupankäynti oli "minulle tyydyttävämpi hetki urallani", SB Nationin mukaan. San Diegon laturien ja New Yorkin jättiläisten välinen vuoden 2019 NFL-päivämääräkauppa muutti molemmat franchising-alojen historiaa. Kuka tietää missä hän on kolmen kuukauden sisällä? Kaikki odottivat, että jättiläiset ottivat sen helposti, koska he olivat jo valinneet pudotuspelejä, mutta he yllätyivät isänmaalliset ja kriitikot kaikkialla pelaamalla peliä ikään kuin se olisi Super Bowl, häirinnässä QB Tom Bradyä. Antavatko he luopua kuudennesta kokonaisvalinnasta?

Merriman oli yksi parhaimmista passistajista NFL: ssä muutaman vuodenajan ja Kaeding oli erinomainen potkuri, tehden 86. Vanhempi Manning vietti 11 vuotta New Orleansissa, eikä hänellä koskaan ollut voittajarekisteriä joukkueessa. Ja hän ei ehkä ole historiallisesti suuri pelaaja, kuten DiMaggio. On hauskaa elää nämä keskeiset hetket franchising-historiassa kuten jättiläiset ja pohtia, mikä olisi voinut tapahtua hieman muuttuneissa olosuhteissa. Sinun on katsottava kuka Big Ben on puhdas QB. Eli oli ilmeisesti pettynyt, kuten voit odottaa, mutta hän sanoi olevansa aina sellainen, joka on aina ollut, hyvä joukkuetoverinsa ja jatkavan valmistautumistaan ​​auttaakseen tätä joukkuetta voittamaan pelejä. He mieluummin keskustelevat vuoden 2019 luonnosluokan menestyksestä, johon kuuluu Pittsburghin Ben Roethlisberger. Ja jopa ankarat tabloidit kiittivät Jonesia rajat ylittävässä määrin kammottavina hänen vastauksestaan ​​Mayfieldin lievään:

Hän pelasi coy. Manning on 83-64 suhteessa 226-162 TD-INT ja 82. Tarvitsin noin kolme sekuntia päätöksen tekemiseksi. Heitä tosiasia, että Chargers piirsi Nick Hardwickin, Shaun Phillipsin ja Michael Turnerin vuonna 2019, ja kyseisen vuoden vetoa on pidettävä Chargersin 54 luonnoksen parhaimpana - vain ehkä 1975-luokan yläosassa, johon kuului Gary Johnson, Louie Kelcher, Fred Dean ja Billy Shields. Accorsi, joukkueen entinen pääjohtaja, tietysti lopulta asettaa nuorimman Manningin jättiläisten univormuun, mutta ei ennen jännittävää, viime hetken vaihtoa San Diegon laturien kanssa takaisin NFL: n luonnospäivään 2019. Hänen kykynsä sai laturit AFC Championship -pelissä voittamatonta joukkuetta vastaan, mutta hän menetti kuuluisuussalin tiukan päädyn, kuuluisuussalin menevän taaksepäin ja oman ACL: n matkan varrella. En voi uskoa, että jättiläiset ottivat Daniel Jonesin. Kauppa, jota laturit ehdottivat jättiläisille, olisi nettouttanut heidät Riversiin, Umenyioraan, vuoden 2019 3. kierroksen valintaan ja vuoden 2019 5. kierrokseen.

Huomautuksia

Joten, kiitos siitä. Manning asennettiin uudelleen aloittelijaksi. Kukaan ei usko haluavansa lähteä pyhistä, mutta jos hän niin tekee, hänellä on myös historia Shurmurin kanssa. Manning ei tilastollisesti ole yhtäkään Riversin tai Roethlisbergerin uran tässä vaiheessa. Tässä on katsaus haastattelun merkittävimpiin aiheisiin, jotka ilmaantuvat kokonaan myöhemmin tänä iltana. Hänen suorittautumisprosenttinsa on alhaisempi, ohikulkijoiden arvio on alhaisempi ja hän on heittänyt paljon enemmän sieppauksia kuin kumpikaan (Manning 162, Roethlisberger 118, Rivers 102). Joo, kenties Heisman Trophy -voittaja Kyler Murray on mukana sekoituksessa, mutta hänet anteliaasti luetellaan 5-jalka-10: ssä ja se on kaukana Giantsin ihanteellisuudesta.

Video: Täysinopeuksinen joukkuetoverinsa Andrew Sendejo vahingoittaa Avonte Maddoxia

Ja tämä henkilö sanoi: 'Voi ehdottomasti, kiitos paljon, että kertoit minulle suunnitelmasi. Lopullinen sopimus oli vaihtaminen kahteen vuosineljänneksen takaosaan - Manning and Rivers - sekä Giantien vuoden 2019 kolmannen, vuoden 2019 ensimmäisen ja vuoden 2019 viidennen kierroksen valinnat, jotka lähetettiin laturille. Vielä tärkeämpää on kuitenkin, että Smith oli onnellinen, että hän vei osan voimasta Manningiltä ja hänen edustajalta Tom Condonilta. Sinulla on Tom Condon, superagentti. Vuonna 2019, kun silloinen päävalmentaja Ben McAdoo päätti antaa Geno Smithille nyökkäyksen viikolla 13, murtaen Manningin aloittavan 210 peräkkäisen pelin aloittamisen, se tuntui aikakauden lopulla, mukaan lukien kaikki mukana oleva nostalgia ja arvostus sekä synkkyys ja huusi. ”MITTÄ HENKILÖKOHTA ON HALLI? Ei niin, että tarvitsin muistutuksen siitä, kuinka ohikiitävä se on ja kuinka voit tietyssä näytelmässä olla pois. Se on tietysti puhdas olettamus. Ne olivat alkukierroksia, kun jättiläiset ja laturit kokoontuivat vuosina 2019 ja 2019.

Sitten päätin tehdä tutkimuksen, ja olin järkyttynyt ja hämmästynyt kerättämästäni tiedosta. Elokuun puolivälissä jättiläisten fanit leiriytyivät yhdessä "Älä uskalla tehdä hauskaa siskoni kanssa, vain minä voin tehdä sen" tapana häiritä Mayfieldiä hänen GQ-huomautuksensa puolesta. ”Daniel Jonesin vastaus Baker Mayfieldiin osoittaa reunan, jonka hän tuo sunnuntaisin. 6 ohikulkijan luokitus. Vuonna 2019 hän kertoi NJ: lle. Jotkut olivat jopa sitä mieltä, että hän olisi parempi NFL QB kuin Peyton. Kaupankäynnin varmuus riskillä, cALL-vaihtoehto tai PUT-vaihtoehto, joka perustuu turvallisuuden suuntavirtaan. Tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen sen tekemisen jälkeen, 95, jos sijoittajat tekivät yli 30 kauppaa vuosineljänneksellä), mikä oli spektrin korkeimmassa päässä verrattuna Ally Investiin, Charles Schwabiin ja Fidelityyn. (4-kokoinen valinta), vuoden 2019 kolmannen kierroksen valinta, sekä ensimmäisen ja kolmannen kierroksen valinta vuonna 2019. Manning Passing Academy -tapahtumassaan puhunut pitkäaikainen veteraani kertoi Rhett Lewisille NFL Network Friday -tapahtumasta, että hän ei ole huolissaan.

Gmen Hq

Napsauttamalla sivua tai navigoidessasi suostut siihen, että voimme kerätä tietoja Facebookista ja sen ulkopuolella evästeiden avulla. ”Yhdessä tavalla uskon, että olet aina ylpeä luonnoksestasi, ja olet ylpeä luonnoksestasi ja etenkin muista takaisinosista. Tapahtumaan johtaen isä oli antanut useita lausuntoja sanomalla, että hänen poikansa Eli ei halunnut soittaa siellä, ja koska luonnos ensimmäisen päivän alkaessa oli vielä tonni väliaikaa siitä, mitä laturit tekisivät; pitää Eli ja toivoa että hän bluffaa, vai vaihtako häntä? LaDanian Tomlinson oli suurin takaisku, jonka olen koskaan nähnyt, mutta kaikki hän teki valituksen siitä, kuinka ”tyylikkäät” isänmaalliset olivat. Valtion Ryan Finley, jos he ovat siellä? 1 valinta vuonna04, Chargers vaihtoi hänet Manning for Riversiin, jolle jättiläiset piirsi neljännen kokonaisuuden ja kolme muuta valintaa.

Valitset pelin puolustajan voittaaksesi mestaruuden. Koko draama päätyi Manningin maineeseen hieman siunauksena, koska se toimi muistutuksena siitä, että yksi yleisimmistä häiriötekijöistä NFL: ssä - pelinrakentajakiista - on asia, josta franchising on onnistunut sivuuttamaan yli vuosikymmenen.. Voisiko samanlainen kaupan kysyntä toistua nykypäivän NFL: ssä? Ernie oli myös erittäin vaikutusvaltainen, sanoen, että sinulla on vain niin paljon mahdollisuuksia elämässä saada kaveri, jonka pidät franchising-puolustajana, sinun on käytettävä tämä mahdollisuus. Hän voitti vuoden puolustavan Rookie -palkinnon vuonna 2019 ja nimitettiin Pro Bowl -sarjaksi kolmella ensimmäisellä kaudellaan. Ja vaikka vaikka kyseisen päivän yksittäinen tapahtuma on leikattu uudestaan ​​ja uudestaan, erilainen “voittaja”, joka on julistettu useaan otteeseen viimeisen vuosikymmenen aikana, emme voi lopullisesti kietoa aseitamme yhden dramaattisimman luonnospäivän lopputulokseen. kaupat NFL: n historiassa.

Manningille on paljon syitä räppäämiseen - nollaliikkuvuus, myöhäispeleissä tapahtuva keskeytykset, tosiasia, että hän ei ole koskaan tärännyt Beckhamin, hänen edellä mainitun ihonsa kanssa, mutta on vaikeampaa pitää mielessä hänen panoksensa positiivisemmat puolet. On vaikeaa ajatella, että kauppa sujui molemmille joukkueille täydellisesti. ”En ollut luopunut pass-roiskeesta. Smith jäi eläkkeelle vuonna 2019, koska hänellä ei ollut koskaan ollut mahdollisuutta voittaa suurta, kun Rivers ja Chargers tukeutuivat toistuvasti pudotuspeleissä, kun taas Manning vakiinnutti itsensä yhdeksi jalkapallon parhaimmista kytkinpelaajista samalla kaudella. Mielentila, cohen ja yritys huomasivat esimerkiksi, että vuonna 2019 Adidas NMD: t olivat kuumia, kuumia, kuumia käytännössä kaikkialla - paitsi Atlanta. Tuon kauden jälkeen molemmat franchising ovat siirtyneet keskinkertaisuuden ja epäjohdonmukaisuuden aikakauteen. Mutta tämän ei ole tarkoitettu olevan anti-Eli. Ainoa tapa kertoa olisi, jos Riversilla olisi edelleen paita luonnonpäivästä.

 • 1 kokonaisluonnos.
 • Ennen kyseistä luonnosta Manning ja hänen miehistönsä kertoivat Laturille, että hän ei pelaa joukkueessa, jos he valitsevat hänet.

Viimeisin

Tietenkin, tämä kaikki voi muuttua yhdellä vakuuttavalla puhelulla Coughlinilta. Manning on nähnyt pukuhuoneessaan ja ulos sieltä paljon liikennettä viimeisen puolentoista vuosikymmenen aikana. Mutta Giantsin päätoimiston ilmoituksilla ei todellakaan ole upeaa kokemusta; aiemmin tänä vuonna Gettleman sanoi Beckhamista, että ”emme allekirjoittaneet häntä kauppaa hänelle”, ja kolme kuukautta myöhemmin Beckham oli poissa. Smith uskoo, että koko kaupan johto - valtataistelu mukaan lukien - toimi täsmälleen suunnitellulla tavalla. Käytämme evästeitä ja muita tekniikoita räätälöidäksesi kokemuksesi, suorittamalla analytiikkaa ja toimittamalla henkilökohtaista mainontaa sivuillamme, sovelluksissa ja uutiskirjeissä sekä Internetissä kiinnostuksen kohteidesi perusteella. ”Melvin Gordon tulee olemaan ystäväni tavalla jalkapallon jälkeen. 4 kokonaisvalintaa, vuoden 2019 ensimmäisen kierroksen poiminta, Shawne Merriman, ja vuoden 2019 kolmannen kierroksen poiminta, Nate Kaeding, myös latureille. Tässä on esimerkiksi se, mitä Lynn Zinser kirjoitti New York Timesissa luonnoksen valmistelussa:

Jaa Tämä:

Jättiläisten puolustava kapteeni Landon Collins ilmaisi pettymyksensä näihin päätöksiin ja tweettoi "#Maaaaannnn" kuultuaan Apple-kauppaa ja "#Brrrrrrooooo" hävittyään Harrisonin. Joten Condon pyrkii välttämään San Diegoa, Manning-leiri päätteli, että jättiläiset olivat suositeltava laskupaikka. 1 kokonaisvalinta ennen kaupankäyntiä hänelle jättiläisille. Hän oli pitämässä [Osi] Umenyioraa.

Strasburg ja Scherzer sulkivat Dodgersin pelissä 2, nats heilutti kotikentän heidän puolestaan

”Se oli mielestäni mielestäni, ja hauskan vuoksi heitin myös Osi [Umenyiora] -nimen uudelleen Ernielle, ja hän [puhkesi] ja minä nauroimme murtamaan jäätä, koska se oli paljon tekemistä. 1 kokonaisvalinta: No vittu, koska nyt teen sen. Hän on esiintynyt hyvin kaikissa PIT-tilanteissa ja fyysisesti voi olla parempi QB. Mikro-työskentely, voit seurata minua täällä. Manning etsii ensimmäistä voittoaan Riversia vastaan, sanomatonta sivutuotetta päivämääräysluonnoksesta, joka lähetti molemmat puolustajat joukkueilleen. Viime kaudella hänet potkuttiin vain 19 kertaa. Sitä on varjostanut 0-4-ennätys, jonka jokainen joukkue antaa peliin. ”[Marty ja minä] tekivät helmikuussa sopimuksen, että emme aio keskustella keskenään ennen kuin luonnos oli ohi, koska en halunnut välittää häntä millään tavalla.

Seahawks reuna Rams 30-29 jäädyttämättömän kentämaalin, maalatun kosketuspisteen ja Tyler Lockett-tartunnan ansiosta

Tässä on mitä John Gennaro kirjoittaa triosta ja niistä jättiläisten Super Bowlista: On syytä uskoa, että Manningillä ei käydä kauppaa, mukaan lukien se, että hänen kauppaa koskeva lauseke ei anna hänelle veto-oikeutta kaikille sopimuksille, joita hän ei suosii. Ei ollut, että hän osallistui kertomaan minulle mitä tehdä ”, Eli sanoi.

Toisin sanoen Manningillä on valtuudet vetooa häntä koskevassa kaupassa mihin tahansa 31 muusta NFL-franchising-sopimuksesta.

Bucsin Esikatselu 2019

1 kokonaisvalinta vuoden 2019 NFL-draakissa, ja tähän päivään mennessä ei ole paljon tietoa siitä, miksi Manning kieltäytyi pelaamasta San Diegossa. Jones on jo osoittanut kykynsä suorittaa run-pass-vaihtoehtopelejä tavalla, joka ei koskaan tullut luonnollisesti Manningille. Kaksi peliä Houstonin kanssa hän on pelannut 74 napsahduksella, 45 puolustuksessa ja 29 erikoisjoukkueilla. Kun kerroin hänelle, että tiesin mitä suunnitelmani oli, hän sanoi: "Aiot kuumentaa tätä varten". ”Ja olemme samalla sivulla.

Manning, joka seisoi kiusallisesti pitäessään Chargers-paitaa luonnoksensa jälkeen, piti haastatteluja teatterissa Madison Square Garden -puistossa, missä luonnos pidettiin, kun hän alkoi kuulla liikkumisen harhautuksia. Loppujen lopuksi kaikki toimi. Tuodaksesi sinulle parhaan sisällön sivuillamme ja sovelluksissamme, Meredith tekee yhteistyötä kolmansien osapuolten mainostajien kanssa digitaalimainosten, mukaan lukien henkilökohtaiset digitaalimainokset, näyttämiseksi. Pari eläkkeellä olevaa johtajaa ei kuitenkaan usko, että heidän tilanteensa lopulta olisi ainutlaatuista. Uusi eurooppalainen tietosuojalaki edellyttää, että ilmoitamme sinulle seuraavista ennen verkkosivustomme käyttöä: Entinen urheilukirjoittaja, 77-vuotias Accorsi tietää, että uutistoimistot kirjoittavat usein muistokirjeitä ikääntyneille kuuluisuuksille ja huomauttavat naurahtaen: ”Olen varma, että se on jo kirjoitettu, valitettavasti.

Molemmat miehet eivät näe toisiaan kaikkea säännöllisesti näinä päivinä, mutta tulevat maanantaina illalla, kun jättiläispeleissä pelataan peliä Cincinnati Bengalsia vastaan, he ovat taas yhdessä yhdessä, induktoituna jättiläisten kunniarenkaaseen. Miksi valita td ameritrade, vuoden 2019 J vastaajat. Toisin sanoen, entä jos Manning olisi jumissa laturien ja jokien kanssa ja Roethlisberger laskeutuisi Oaklandiin ja Arizonan alueelle, joka valitsi San Diegon ja jättiläisten välillä luonnoksen yläreunaan? ”Ymmärrämme hänen asemansa ja varmasti ymmärrämme hänen kiinnostuksensa New Yorkiin, mutta teemme sen, mikä mielestämme on franchisinglle paras. Umenyiora seurasi alokaskauttaan 74 säkillä 8 vuodessa. Ei enää jättiläisten aloittajien puolustajaa, Eli Manning, joka on suosittu aloittelija Daniel Jonesin puolesta sunnuntaina pidettävään Bucs-otteluun Raymond James -stadionilla, voi nyt ryhtyä uuteen rooliinsa franchising-ohjelmassa kaikkien aikojen suurimpana puolustajana.

PFR-ominaisuudet

Seuraa meitä Instagram: Asiat muuttuivat niin hankaliksi ennen kuin jättiläiskauppa laski, että Eli itse asiassa sanoi, että hän menisi mieluummin lakikouluun kuin pelaamaan laturit. Kuinka se pelattiin, se näytti Chargersille erittäin hyvin. Hän oli kovasti Kerrystä, ja tunsi hänen ikäistään tuovan uuden puolustajan, että hänen oli aloitettava alusta uudestaan. He toivovat lisäävänsä kolmannen hänen kanssaan lähitulevaisuudessa ja viidennen kokonaisuudessaan. Puhuin myös Danielin kanssa.

1 yleisesti San Diego ja Manning valittiin jättiläisten neljänneksi.

Miehitys Vai Joet?

No, kun Roethlisberger teki Super Bowlin, Steelersin puolustus sijoittui liigassa 3., 1. ja 1. kohtaan. Ei välttämättä huono asia, koska kaverilla on ollut yksi helvetin ura. Päivä oli 24. huhtikuuta 2019, ja laturit omistivat luonnoksessa ensimmäisen kokonaisvalinnan. Manningista tuli jättiläisten aloittaja ensimmäisellä kaudellaan. Minä olin samalla tavalla. ”Se tuli yhteen niin nopeasti.

Mielenkiintoinen valinta. Jatkamme teknisen vaatimustenmukaisuuden ratkaisujen tunnistamista, jotka tarjoavat kaikille lukijoille palkitun journalismin. ”Hän on kuin baseballin Scott Boras: