USBinaryOptions.com: n suosituimmat Yhdysvaltain binaariasetusvälittäjät 2019

Ne voivat myös syöttää, kun korko vaihtelee hyödyntäen erilaisia ​​riski-palkkio-skenaarioita, tai pysyä voimassa voimassaolon päättymiseen asti ja sulkea sijainti suurimmalla voitolla tai menetyksellä, joka on dokumentoitu tulohetkellä. Superpay, näiden sivutöiden osalta näihin online-tutorointityöihin ei vaadita kokemusta. Esimerkiksi, kun asiakkaan kauppa on “voittavaa”, vanhenemisaikaa jatketaan mielivaltaisesti, kunnes kaupasta tulee tappiota. Nimi ”levitys” tulee siitä tosiasiasta, että hintoihin on asetettu ylä- ja alaraja, eli levitys. Se oli avoin Yhdysvaltain kauppiaille ilman rajoituksia, mutta he päättivät lopettaa niiden hyväksymisen vuonna 2019. OTC-binaareilla ei kuitenkaan ole palkkioita.

Binaarisen option ostaja, joka odottaa markkinoiden nousevan yli 1 217 dollarin, ostaisi option 27 dollarilla, kun taas elinkeinonharjoittajan, joka odottaa hinnan laskevan, myytäisiin optio 27 dollarilla (jokaisella transaktiolla on oltava ostaja ja myyjä). Laki velvoittaa USA: n säännellyt binääriopiskelijat kunnioittamaan kauppiaiden etuja ja rahastojen turvallisuutta. Perusvarat voivat sisältää mitä tahansa valuuttaa, osakkeita, hyödykkeitä, kuten kultaa, indeksejä jne. Kuitenkin on tapauksia, joissa rekisteröidyllä välittäjällä, jolla on kauppajärjestelmä tai -järjestelmä, ei välttämättä ole velvollisuutta rekisteröityä pörssiin. Parhaiden binaariopiskelijoiden valitsemiseksi on parempi ajatella välittäjiä alustoina, joilla voit suorittaa kaupat. Kuinka saada 4 €: n kelloggin granola ilmaiseksi, kaikki bloggaajat eivät pääse näihin lukuihin, mutta jos valitset oikean lähestymistavan, sinulla on vakaa mahdollisuus ansaita rahaa blogiisi. Voit käydä kauppaa melko monilla markkinoilla lyhytaikaisilla viiden ja kahdenkymmenen minuutin binäärioptiosopimuksilla.

 • Bitcoin (kauppiaat voivat ostaa binaarisia optioita bitcoin-hinnasta ostamatta todellista bitcoinia).
 • He ovat yksi harvoista säännellyistä välittäjistä Yhdysvalloissa, joissa sääntely on aktiivista ja vankkaa.
 • Tämän lisäksi voit myös etsiä verkosta forex-binaarisia optioita koskevia videoita ja strategioita rajoitetun riskin osakeindeksien vaihtamiseksi epävakaassa markkinaympäristössä.

CFTC: n kanssa on suora yhteys. Välittäjää valittaessa on otettava huomioon eri tekijät niin, että olet varma kovalla työllä ansaitsemiesi käteisten turvallisuudesta ja laadukkaista kauppaehdoista. He myös varmistavat, että saat voitot ajoissa. Sen omistaa Infinicore, yritys, jonka sijaintipaikka on St. Hyödykefutuurien kaupankäyntikomissio on nimennyt Nadexin nimetyksi sopimusmarkkinoiksi ja johdannaisten selvitysorganisaatioksi.

Levitysalue - se on levityssopimuksen lattia tai katto. Bitcoin revolution metodikohta valheita tai tryffoja varten? guida e mielipide, suosituimmat tarkistettavat asiat sisältävät seuraavat:. Koska voit käyttää vaihtoehtoa koko keston ajan, anna ajan toimia puolellanne. Miksi on tärkeää, että käydään kauppaa vain säänneltyjen binaariopiskelijoiden kanssa?

Niiden alusta on selainpohjainen, sillä on pieni oppimiskäyrä ja se on erittäin helppoa.

Mikä on CFTC?

Välityssopimuksiin tai ehtoihin voi sisältyä rajoituksia nostoille, jotka voivat tehokkaasti vangita kauppiaiden varoja, ja joissain tapauksissa yritykset nostaa rahaa voidaan kieltäytyä. Lue yllä olevat binäärivälittäjäkatsaukset huolellisesti ennen päätöksen tekemistä, mutta muista, että et ole sidottu mihinkään ainoaan välittäjään ja voit valita. Toimitusjohtajalle ja kuudelle muulle työntekijälle syytettiin petoksista, luvattomien sijoitusneuvojen tarjoamisesta ja oikeudenmukaisuuden estämisestä. Analyysisi osoittaa, että Standard & Poor's 500 -indeksi koittaa lopun kaupankäyntipäivän ajan ja sinä haluat ostaa indeksipuheluvaihtoehdon. Nämä elimet antavat ja myöntävät voimassa oleville rahoituspalveluntarjoajille tarjota palvelujaan ja toimia maassa.

Binaariset vaihtoehdot ovat harhaanjohtavia ymmärrettäviä, joten niistä on suosittu valinta heikosti koulutetulle kauppiaalle. Kauppiaat voivat asettaa hinnan hieman korkeammalle tai alhaisemmalle kuin nykyinen taso tarkistaakseen, onko heidän sijaintinsa vastaava. Tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen binääriset vaihtoehdot ovat edelleen käyttämätöntä markkinointia Yhdysvalloissa. SEC pitää kryptovaluuttaa arvopapereina. Koska optio ostaa binaarisia optioita, jotka tarjoavat binaarit tai yhteisöt, jotka eivät ole rekisteröityjä Yhdysvaltojen rekisteröidyssä tai binaarisessa valvonnassa, tarjoavat binaarisia optioita, koska ne eivät noudata sovellettavia lakeja. Keskeinen haittapuoli on kuitenkin se, että kauppiailla on rajoitettu valikoima Yhdysvaltojen säänneltyjä binaariopiskelijoita.

 • Heidän on yleensä noudatettava samoja sääntöjä.
 • Se on yksinkertaisesti veto siitä, saavuttaako kulta tietyn hinnan tietyssä ajassa, usein kaupan kesto mitattuna minuutteina tai jopa sekunteina.
 • Siksi sen tulisi olla tärkeä huomio kauppaa valittaessa.
 • Ostohetkellä S&P 500: n noteeraus on 2 071.

Mitä Etsiä Binaaristen Optioiden Välittäjältä

Valinnat ovat erittäin rajalliset johtuen tiukasta ja kalliista sääntelyprosesseista, jotka koskevat lisenssin saamista SEC: ltä. Jotkut binaaristen optioiden kaupankäyntialustat voivat myös toimia rekisteröimättöminä arvopapereina. Mutta se voi olla suurempi haaste, koska kaikki eivät hyväksy Yhdysvaltojen kauppiaita. Missä 0 on käytetty luku, jossa tapahtumaa ei tapahtunut, ja 100, kun se tapahtui. Tämä varmistaa, ettei yllätyksiä ole ja kauppiaat tietävät tarkalleen, mitä odottaa peruuttamista pyytäessä. Monet välittäjät ovat tulleet ja menneet tai vaihtaneet nimiä yön yli, ruokkien terveellistä skeptisyyttä binaaristen optioiden kauppiaille.

Mutta se tarkoittaa, että he ovat riskialttiimpia. Myös täällä olevat säädökset ovat erittäin suotuisia kauppiaille. Mitä tulee offshore-binaariopiskelijoiden sääntelyyn, voimme vakuuttaa, että joitain binaariopiskelijoista on jo säännelty Euroopan unionissa (CySEC), mutta ei vielä Yhdysvalloissa. Valittavana on vain kaksi tiliä, yhdysvaltalainen henkilökohtainen tili ja kansainvälinen yksilötili, joka on käytettävissä yli 40 muun maan asukkaille. Yksi yleinen valitus, jonka mielestä omaisuutta ei ole riittävästi. Monet Yhdysvalloissa toimivista binaariopiskelijoista toimivat Yhdysvalloissa.

Joten mikä tahansa offshore-yritys, joka on osoittautunut suosituksi yhdysvaltalaisten kauppiaiden keskuudessa, on yleensä hyvin matkalla houkuttelemaan sellaista huomiota, joka saa sen maan varoitusluetteloon. Operaattori saa vain pienen maksun. Esimerkiksi demo-tili auttaa sinua kokeilemaan kaupankäyntityyliäsi ja perehtymään paremmin välittäjän tarjouksiin. Kerran yrityksen sisällä. Pieni alkuperäinen talletus pitää riskit alhaisina. Vähimmäis talletukset alkavat vain 5 dollarista ja on yhä enemmän välittäjiä, jotka tarjoavat alhaiset minimitalletukset - “matala” olisi mikä tahansa vähimmäisraja alle 50 dollaria. Ensisijaisesti se tarkoittaa CFTC-valvontaa, turvallisia nostoja ja pääsyä kaikkiin tuttuihin ja rakastamiinne parhaimpiin omaisuuksiin.

 • Pape havaitsi, että binaariset vaihtoehdot ovat huonoja myös uhkapelien kannalta liiallisen "talon reunan" vuoksi.
 • Sääntely on yksi avaintekijä välittäjän valinnassa, mutta se ei ole ainoa.
 • Oletetaan tässä tapauksessa S&P 500: n viimeinen tarjous ennen voimassaolon päättymistä, joka oli 1,802.
 • Palkkiot ovat yleensä pieniä suhteessa kaupan kokoon, eli ne eivät vaikuta palkkioihin liikaa.

Katso Myös

Tätä täydentävät edelleen Android- ja iOS-sovellukset, jotka antavat mukavuuden liikkeellä oleville kauppiaille. Sääntelyviranomaiset ovat ajan tasalla rahoitusmarkkinoiden uusilla suuntauksilla, ja siksi ne voivat päivittää säännöksiä tarvittaessa. Ei ole tarvetta käyttää stop-tilauksia tai ottaa huomioon hinnanmuutoksen suuruutta.

Ja voit aina tilata sulkemaan sijainnin ennen voimassaolon päättymistä. Vain siten tiedät mihin sijoittaa rahasi. Vaikka monet pitävät Nadexia välittäjänä, se on teknisesti pörssi. Suosittelen hyviä tuotteita auttamaan sinua - mikä ero on? Hyväksi todistettu huijausvälittäjä IronFX sponsoroi FC Barcelonaa maksamalla klubille 3 miljoonaa euroa kauden aikana. Lisäksi, vaikka keskeinen periaate 7 (yleisen tiedon saatavuus) ei ollut tarkastelun painopiste, CFTC havaitsi myös tähän perusperiaatteeseen liittyvät puutteet. Tanska - Sääntelyelin on Finanstilsynet.

Nykyään sillä on edelleen tällaisia ​​valtuuksia, mutta se soveltaa myös merkittäviä ja pakollisia standardeja kaikille Yhdysvaltain rahoitusvälittäjille - myös niille, joilla on binaarinen optio.

Se on myös FCA: n (Financial Conduct Authority) säännösten alainen. Offshore-yritysten kanssa olet enimmäkseen yksin. CFTC: n esittely CFTC perustettiin vuonna 1974 suoraan hyödykefutuurikaupan seurauksena. Saat myös pääsyn samoihin ilmaisiin signaaleihin, kun tilaushistorian tarkasteleminen on helppoa. Jos kyseessä ovat kaikki tai ei mitään panokset, kuten binaariset vaihtoehdot, riskien hallinta on ensiarvoisen tärkeää. Investopedia kuvasi binaaristen optioiden kauppaprosessia Yhdysvalloissa. Tämä tekee Yhdysvaltain laillisten välittäjien valinnasta pienen, mutta riittävän laadukkaan.

Viimeksi Päivitetty:

Nadex on sittemmin parantanut tämän puutteen heinäkuussa 2019 voimaan tulleen säännön nojalla. Yhdysvalloissa on kahta päätyyppiä binaaristen optioiden välittäjille. Kaupankäyntiä koskevat säännöt on nyt otettu käyttöön, ja elinkeinonharjoittajien ja välittäjien odotetaan noudattavan niitä, jos niitä ei noudateta ja ne rikkovat sääntöjä, jompikumpi tai molemmat elinkeinonharjoittajat tai välittäjät voivat lopulta kieltää pitkään. Jos ei, myyt. Binary optiovälittäjät, joita sääntelee cftc-kauppa.

100 edustaa tapahtumaa, joka tapahtui (esimerkiksi omaisuus päättyi yli vuoden 1878) ja korvausvaikutus on nolla, jos maksettu vaihtoehto ei päättynyt rahaan. Yhtiö mainostaa itseään erotuomarina, joka varmistaa reilun kaupan, mutta ei kaupan osallistuja. Yhtiö on onnistunut pääsemään myös Yhdysvaltojen markkinoille. Vaihtoehtoja on myös vähemmän, Cantor on keskittynyt tarjoamaan 6 päävaluuttaparia sekä kultaa (XAU/USD). Voinko yrittää kauppaa binaarioperaatioilla ilmaiseksi?

Mitä Ovat Binaarivaihtoehdot?

Läpinäkyvyys on yhtä tärkeää. Siksi he käyvät kauppaa päämarkkinoilla puolestasi. Maineikkaimmat ja luotettavimmat lainkäyttöalueet ovat edellä mainittujen maiden lainkäyttöalueita.

Uhkapelejä sääntelevä elin säätelee binäärisiä vaihtoehtoja. MarketPulse aikoo kuitenkin tuoda markkinoille uuden FFAJ-yhteensopivan alustansa, kun taas alustojen valmistajat Tradologic ja SpotOption ovat sisällyttäneet uudet kaupatyypit platformiinsa tehdäkseen ne FFAJ: n asettamien uusien ohjeiden mukaisiksi. Jokainen välittäjä, jota CySEC tai muu finanssiviranomainen sääntelee, täyttää tiukat vaatimukset toimiluvan saamiseksi. Istuva vauva, mitkä ovat heidän toiveensa ja unelmansa? Ensin katsotaan suurempia maita/mantereita - kuka sääntelyelimet ovat ja joitain suosituimpia välittäjiä kyseisellä alueella. Raceoption tarjoaa voittoa jopa 90% voitosta. Säänneltyjen välittäjien on pidettävä asiakkaan varat riippumattomina yrityksen varoista. Yritetään vastata näihin kysymyksiin yhdessä. Tällaisia ​​yrityksiä sääntelevissä laeissa asetetaan etusijalle asiakkaiden turvallisuus luvan myöntäneissä maissa.

Onneksi siellä on hienoja binäärimahdollisuuksien välittäjiä, jotka aikovat jatkaa palvelujensa tarjoamista kauppiaille Yhdysvalloissa. Yhdysvaltojen lomat *, volatiliteetin lisääminen tapahtui kahden vuoden kuluttua hiljaisista päivänsisäisistä liikkeistä ja ennätyksellisen alhaisesta lukemisesta osakemarkkinoiden pelkomittarissa tai Cboe Volatility Indexissä (VIX). Binaariset vaihtoehdot perustuvat malliin 0-100, ja ne ostetaan ja myydään erinä. Tämä johtuu siitä, että seurauksena, jos optio lakkaa olemasta rahaa (noin 100%: n tappio), on huomattavasti suurempi kuin voitto, jos optio vanhenee rahassa (noin 50%: n voitto).

 • Saatat olla perehtynyt pääsihteeristöön, jos olet koskaan pelannut online-kasinoissa; suosittu kasino PokerStars on toinen lisenssinhaltija, jota pääsihteeristö sääntelee.
 • Jotain muuta, joka hämmentää Nadex-levitteiden uusia sijoittajia, on se, miten lattia ja katto toimivat.
 • Ei liukumista eikä ilkeitä iskuja.

Vaihto verrattuna OTC-välittäjiin

Binaaristen optioiden demo-tilit ovat paras tapa kokeilla sekä binääristen optioiden kauppaa että tiettyjen välittäjien ohjelmistoja ja alustoja ilman, että sinun tarvitsee riskiä rahaa. Nadex (Pohjois-Amerikan johdannaisten pörssi) on yhdysvaltalainen, vähittäiskauppaan keskittyvä, CFTC-säännelty pörssi, joka tarjoaa binaarisia optioita, puheluhajotuksia ja kosketushaarukoita, mikä tekee siitä ylimmän valintansa yhdysvaltalaisille kauppiaille. Avaa ohjelmisto, on erittäin vaikeaa pitää päivätyötä ja antaa kaupalle ansaitsemansa täysi huomio. Vuonna 2019 CySEC sakotti Banc De Binarya toistuvasti useista rikkomuksista, mukaan lukien U. Niiden hyväksi, jotka ovat kompastelleet tätä artikkelia eivätkä ole koskaan kuulleet binaariopiskelmien kaupasta aiemmin, tässä on nopea selitys. Binaarivaihtoehdot ovat hyvin yksinkertaisia, erittäin suosittuja ja tärkeimpiä laillisia Yhdysvalloissa. Vaikka se on teknisesti laillista yhdysvaltalaiselle. TradersAssetin 10 parasta Yhdysvaltain binaariasetusvälittäjää. Nadex tarjoaa binäärisiä optioita forexistä, hyödykkeistä ja indekseistä sekä tiettyjä 'tapahtumia' - esimerkiksi rahastojen korkojen nousua.

Toisessa cftc: ssä OptiMarkets, GOptions ja XPMarkets ovat esimerkkejä Yhdysvaltain asukkaiden säännellyistä täyden pääsyn välittäjistä. Asiakkaat pitävät kuitenkin aina parempana säänneltyä binääriopiskelijaa. CFTC on yhdysvaltalainen valtion virasto, joka valvoo futuureja, optioita ja vaihtosopimuksia. Binaarioptiot ovat suhteellisen uusia markkinoita, mutta niissä ei ole mitään uutta riskinäkökulmasta. Esitellyt toimitukset, käytän henkilökohtaisesti tätä mainosyksikköä blogiini - mainosyksikkö, jonka näet tämän blogin oikeassa yläkulmassa, on mainosyksikkö kolikon URL-osoitteesta. Organisaatio on myös ehdottanut kieltoa mainostaa, tarjota ja käydä kauppaa binäärisillä optioilla. (9) Ansaitse maine binaarimyyjänä "tietämässä". Tämä tarkoittaa muutosmarginaalisääntöjen, kauppaa koskevien ilmoitusohjeiden ja muiden asetusten käyttöönottoa johdannaisiin ja muihin hyödykevaihtolain (CEA) alaisiin tuotteisiin liittyvien väärinkäytösten estämiseksi. Lopuksi on syytä huomata, että CFTC ei ole ainoa sääntelyviranomainen, jolla on salausta koskevia huolenaiheita.

Aloita kauppa nyt. Binaariset muut yksiköt, jotka tarjoavat binaarisia optioita, jotka ovat hyödykeoptioita, tekevät niin laittomasti. USA: lla on, ellei eniten, tiukat määräykset binäärioptioista, jotka tekevät siitä melko monimutkaisen sekä kauppiaille että välittäjille. He myös keskeyttävät nämä lisenssit, jos välittäjä rikkoo annettuja sääntöjä. Tutustu binaaristen vaihtoehtojen säätelyyn. CTFC: n mielestä sääntelemätöntä binäärioptiota kauppaa pidetään laitonta. Se voi johtua siitä, että hallitus ei ole varma, kuinka ne määritellään, tai yksinkertaisesti siksi, että hitaat poliittiset prosessit eivät ole tietoisia rahoitus- ja kaupan alan uusista suuntauksista eivätkä tiedä, että binaarisia optioita on jopa olemassa. ”Ulkomaisten välittäjien sääntely puuttuu.

Miksi Yhdysvaltain binaariasetusvälittäjiä ei ole enää?

Kauppiaat voivat kuitenkin keskustella laajennuksesta suoraan yrityksen kanssa. Greataupair, tuhansia uusia freelance-töitä lähetetään päivittäin pienistä suuriin yrityksiin, jotka etsivät melkein mitä tahansa. Siksi, ottaen huomioon käytännön vaikeudet sääntöjen noudattamisessa, monet binaarivälittäjät kääntävät selkänsä Yhdysvaltain asiakkaiden puoleen. Jotkut nousevat jopa 250 dollaria, kun taas toiset vaativat, että talletat vain 20 dollaria aloittaaksesi. Vaikka on olemassa poikkeuksia, näiden välineiden on tarkoitus olla pidetty voimassaolon päättymiseen asti "kaikki tai ei mitään" -maksurakenteessa.

Joten onko Nadex hyvä vaihto maksujen suhteen? Se on Nadex-levitteiden perusta. Ainoa CFTC: n sääntelemä pörssi, joka tarjoaa erilaisia ​​binaarisia optiosopimuksia, on Nadex-pörssi.

Binaarioptiot vaihdettiin ensin Yhdysvalloissa. Kaupan vähimmäismäärät vaihtelevat 1 dollarista 25 dollariin - mikä on suuri ero, jos elinkeinonharjoittaja aikoo käydä kauppaa usein. Laaja hakemisto kaikista johtavista CFD-välittäjistä. Heidän verkkoalusta on myös liukas ja todistettu. Ieee-tili, jos kysyt minulta, automatisoitu kaupankäynti on tylsää. Kaikki tärkeimmät Forex-parit ovat edustettuna, samoin kuin hyödykkeet, mukaan lukien kulta, hopea, kupari, öljy, maakaasu, soijapavut ja maissi. Tässä on joitain tärkeimpiä vinkkejä valittaessa parhaita binaariopiskelijoita. CFTC: n virallisella verkkosivustolla on myös kurinpitotoimet, jos niitä on toteutettu binaarista välittäjää vastaan. Binaariopiskelukurssi on osa Yhdysvaltojen rahoitusmarkkinoita, ja se kuuluu CFTC: n (Commodity Features Trading Commission) ja Yhdysvaltojen säännösten alaan.

Rahaa Tai Ei Mitään Laittaa

TropicalTrade on hyvä yhdysvaltalainen välittäjä, jolla on hyvä maine ja jota johtaa ammattitaitoinen joukkue. Kaupalipusi vahvistaa sitten: Voit menettää 20 dollaria ja ansaita 80 dollaria, ja sen enimmäismäärä on 100 dollaria.

Sivustot ovat käyttäjäystävällisiä ja erittäin reagoivia. Itse asiassa kaupallisten lippujen kauppa-alue näyttää erittäin samanlaiselta kuin työpöytäympäristö. Monia välittäjiä ei säännellä, koska he haluavat palvelemaan Yhdysvaltain markkinoita. Ne voivat vaihdella suuresti käyttöympäristöjen välillä.

Alatunniste

Normaalisti voit odottaa noin 10 tasoa valitaksesi. Toinen binaaristen optioiden kaupankäynnin muoto on pörssipohjainen, ja se tapahtuu CME-konsernin omistaman Chicago Mercantile Exchange -lattian kerroksessa. Oliko kauppakokemuksesi positiivinen? Tällaista on monia yhdysvaltalaisia ​​välittäjiä. Yhden vuoden tavoitekauden kattavassa uudelleentarkastelussa arvioitiin, miten Nadex noudattaa CFTC: n perusperiaatteita 2 (sääntöjen noudattaminen) ja 12 (markkinoiden ja markkinaosapuolten suojaaminen), mukaan lukien näiden perusperiaatteiden mukaisten asiaa koskevien CFTC-määräysten noudattaminen.. (1) Aloita muutamassa minuutissa heti. Esimerkiksi FCA ilmoitti äskettäin harkitsevansa täytäntöönpanotoimia Yhdistyneessä kuningaskunnassa luvattomien binaariopiskelijoiden suhteen kauppiaiden turvallisuuden parantamiseksi.