Bitcoin-kaivostoiminta: Raportti Toteaa, Että Verkko Toimii Pääosin Uusiutuvilla Energialähteillä

Bitcoinin louhintalaitteita valittaessa on otettava huomioon useita muuttujia: Mutta Bitcoinilla on muutakin kuin tavaroiden yksinkertainen transaktioprosessi. Palapelivaikeudet. Kaivoslaitteiston hinta on myös välttämätön.

Kaivostyöntekijä tarjoaa huomiota herättävän 76 Th/s. Pari vaihtoehtoa ammattimaisille kaivostyöläisille, jotka eivät löydä tarpeeksi DragonMint T1 -laitteita toimintaansa varten. ASIC-sirut voivat ylittää pino GPU: ta joka päivä. Se toimii periaatteessa kuin pankkitilinumero, joten jos haluat vastaanottaa Bitcoineja jollekulta, sinun on kerrottava hänelle julkinen avaimesi. Se käyttää myös kahta nopeaa puhallinta laitteen molemmissa päissä. Bitcoin-käteisellä on otettu käyttöön suurempi lohko, 8 megabitti, vahvistusprosessin nopeuttamiseksi. Säädettävä vaikeustaso varmistaa ketjun selviytymisen ja tapahtumien todentamisen nopeuden riippumatta sitä tukevien kaivosmiesten lukumäärästä.

On myös mahdollista ostaa modifioituja S7 (-LN) -tekniikoita, joiden tehokkuus on parantunut ja melu- ja lämpötasot vähentyneet.

Uuden tiivisteen generoimiseksi jokaisella kierroksella nonse-arvoa kasvatetaan. Välittäjät maittain, iG Group on listattu Lontoon pörssissä. Halong on merkittävin siitä, että hän on yhteydessä kahteen tunnettuun puolueeseen: Huomaa, että heinäkuussa 2019 blokkipalkinto puolittuu 12: een. Kiina kieltää BTC-kaupan. Monitoiminnan puutteen vuoksi laitteet osoittavat huomattavasti enemmän tehoa kuin ne, jotka sopivat kaikkiin algoritmeihin kerralla. Siksi monet uudet salausprojektit haluavat käyttää vaihtoehtoisia konsensusmekanismeja, kuten vaakatodistusta. 6: maksetut linkit, mutta älä ota vain sanani. Nykyisen Bitcoin-verkon hashrate-tekniikan avulla menestyminen henkilökohtaisen tietokoneen avulla vie yli elinajan.

Tämä merkkijono tunnetaan nimellä hash. Kaasu on hyvin…. Tätä aikaisempien tapahtumien pääkirjaa kutsutaan lohkoketjuksi, koska se on lohkoketju. Kuten mainittiin, LN (”Lite”) -veto on vain 700W. Mitä tarkalleen minun täytyy tehdä?, viime vuosien ajan olen ollut tehtävänä kokeilla parhaita tapoja luoda kestäviä online-tuloja ja ajaa unelmaani itsenäisestä ammatinharjoittamisesta. Aikaisemmin Bitmainin perustaja Jihan Wu piti syyskuussa luennon, jossa hän väitti, että upouusi ASIC-siru pystyisi integroimaan yli miljardin transistorin "erityiseen piirirakenteeseen", joka voisi auttaa kaivostyöntekijää saavuta maksimitehokkuustaso. On selvää, että Bitcoin on jotain, jota kaikki seuraavat.

S7: n käyttöön suositeltava virtalähdeyksikkö on 1600 watin APW3, joka on yksi markkinoiden parhaimmista saatavissa ja suunniteltu erityisesti Bitcoinin kaivokseen. 7 TH sekunnissa ja pieni energiankulutus 845 wattia. Vähiten keskimääräinen transaktioarvo oli 25. toukokuuta 557 dollarilla. Tämän tyyppinen kaivostoiminta on vaihtanut prosessoreita. Se tarjoaa kaivossopimuksia, joiden avulla voit testata Bitcoin-kaivostoiminnan ennen sijoittamista omiin kaivoslaitteisiin. 5 GH/s, mikä on hiukan yli 1 dollari vuodessa. Itse asiassa kuinka paljon. Bitcoinista on sen perustamisen jälkeen vuonna 2019 puhuttu teknologia- ja finanssisektorilla Internet-valuutan mahdollisen merkityksen vuoksi tulevaisuudessa.

Nämä ovat kaikki online-resursseja, joiden avulla voit hallita ja vaihtaa Bitcoin-valuuttaa.

Radiant ClassicGold

Koska on mahdotonta kaivata kannattavasti Bitcoinia tietokoneellasi, tarvitset erikoislaitteistoa, jota kutsutaan ASIC: ksi. Kauppiaiden hyväksyntä, suurin osa salaustekijöistä, mukaan lukien Vaaka, perustuvat avoimiin transaktiorakenteisiin. Tämä kone toimitettiin ennakkotilaukseen marraskuussa 2019, ja sen oli määrä lähettää maaliskuussa 2019. Tällä hetkellä tämä palkkio on 25 bitcoinia; tämä arvo puolittuu 210 000 lohkon välein.

79 vuotta Innosilicon T3 43T 0.

5 parhaasta Bitcoinin kaivoslaitteistosta vuonna 2019!

ASICminer Zeon 180K: n kaltaisissa malleissa on edelleen suuritehoisia ASIC-kaivostyöläisiä, jotka tuottavat valtavia voittoja. Lisäksi se onnistuu saavuttamaan tämän uskomattoman hajautusnopeuden ja pysymään samalla tehokkaana energiankulutuksen suhteen. Jos tarjonta kasvaa, omaisuuden kysyntä laskee, mikä tarkoittaa, että hinta laskee. Puhelu, mutta jos olet valmis maksamaan nämä maksut, saat pääsyn huippuluokan selaimeen, työpöydälle ja mobiililaitteisiin. Valitettavasti ne olivat jo loppuunmyyty ensimmäisestä erästään, mutta uuden erän pitäisi olla saatavana myyntiin pian. Muut Bitcoin-solmut tarkistavat tämän todistuksen työstä aina, kun he vastaanottavat lohkon.

Erityisesti vesivoimalla on valtavia alueellisia ympäristövaikutuksia, ja joskus sitä on tuettava fossiilisilla polttoaineilla.

S7 on kaksi kertaa tehokkaampi kuin S5 muuntamaan kaiken tämän energian bitcoineiksi; se vaatii vaatimaton 0. 098J/GH Bitmain's Antminer S9: ssä. Corsairilla on hyvä maine bitcoin miner5s: n ja muiden tekniikan harrastajien keskuudessa luotettavien laitteistojen rakentamisessa. Tämän lohkon palkkiot jaetaan sitten kaikille poolin jäsenille, jotka ovat suhteessa heidän käyttämäänsä laskentatehoon. Tarjonnan ja kysynnän käsite on yksinkertainen: Tämän tietäminen auttaa sinua selvittämään yksikön kuluttaman energian kustannukset.

Kannettavat tietokoneet kuluttavat energiaa ja niillä on myös hajautusaste.

Valmistettu käyttäen 7 nm: n FinFET-prosessia Bitmain-sirujen toimittajalta Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, BM1397 kaplistaa vähemmän sähköä kuin aikaisemmat Bitmain-tarjoukset. Tarjoaa energiankulutuksen laskennalliselle suhteelle "niinkin alhainen kuin 30J/TH", sanotaan maanantaina annettavassa ilmoituksessa. AvalonMiner 741 on yksi kohtuuhintaisista Bitcoin-kaivoslaitteistoista, jotka on luonut Canaan-niminen yritys. Bitcoinin hinta on tällä hetkellä noin 9 000 dollaria, mikä on palkinto yli 112 000 dollaria. Tällä hetkellä kaikki nykyaikaiset, korkean suorituskyvyn tietokoneet on varustettu tehokkaalla keskusprosessorilla, jolla on korkea toimintataajuus ja useita ytimiä. 2100 W: n nopeudella se on nälkäisin yksikkö, jonka olen käsitellyt tässä Bitcoinin kaivoslaitteisto-oppaassa. Ennen kaivoslaitteiston hankkimista sinun tulee harkita sähkönkulutusluokitusta watteina, mikä antaa sinulle mahdollisuuden selvittää yksikön kuluttaman energian kustannukset ja auttaa sinua määrittämään BTC-kaivostoiminnan kannattavuuden mainittua laitteistoa käyttämällä. Markkinoiden tehokkain kaivosmies T3 pystyy toimittamaan jopa 43TH/s jopa 2100 watin virrankulutuksella. Tietoaineistomme Ethereum saavutti keskimääräisen hashraten 162.

Bitcoin vs Ethereum: Johtopäätös

Tämä tuottaa keskimäärin yhden lohkon kymmenen minuutin välein. On selvää, että ne eivät ole harrastajalle Bitcoin miner6s! Nyt puhutaan eroista näiden kahden välillä. Se voi kasvaa tai vähentyä, kaikki riippuu lohkon uusien erien luomisajasta ja kuinka paljon se eroaa vuoden 2019 minuutista (20190 * 10). Vertaa tätä 2 700 dollariin, jonka DragonMint of Antminer S9 maksaa, ja näet heti Pangolin M3X: n vetoomuksen. Ethereumilla on ollut viisi nousevaa sessiota kuudesta. Kehitys etenee erittäin nopeasti ja muuttuu päivittäin.

Butterfly Labs FPGA 'Single -sovelluksen onnistuneen lanseerauksen myötä bitcoin-kaivoslaitteistoympäristö antoi tietä erityisesti valmistetuille laitteille, jotka on omistettu bitcoinien louhintaan. Dragonmint 16T on kunnianhimoinen projekti, jonka on tarkoitus häiritä Bitmainin hegemoniaa. Suositut artikkelit, jaa kanavasi Twitterissä ja Facebookissa. Sähkön hinta alkoi kuitenkin räjähtää taivaan läpi ja myös GPU-pinojen louhintakolikot eivät enää olleet toteutettavissa. Yksi asia, joka saattaa hämmentää sinua, on se, että koska sirut ovat melko tehtäväkohtaisia ​​ja ne on tehty ainoaan tarkoitukseen louhimaan bitcoineja, niiden rakentamiskustannukset voivat nousta melko korkeiksi. Toisaalta, kuinka paljon voittoa voit ansaita, riippuu sijaintisi energiakustannuksista ja vastaavista tekijöistä, mutta silti Antminer S9: n jälkeen, jota pidetään parhaana vaihtoehtona tällä hetkellä niille, joilla on varaa kalliiseen kaivoslaitteistoon, Avalon 741 on hyvä valinta niille, jotka haluavat saada hyvän kaivostyöntekijän kohtuuhintaan. Plug-and-play Bitcoin miner4 tarjoaa saumattoman kaivoskokemuksen 33 TH/s hashratella. Bitcoinin louhinnan maailmassa termodynamiikan lait ovat ensiarvoisen tärkeitä - ASIC-laitteiston ydintoiminto on muuntaa sähkö BTC: ksi.

Pitämällä huone, johon ne sijoitetaan, viileänä ja kuivana, pidentää näiden kaivostyöläisten ikää. Kone on paritettu ainutlaatuisen jäähdytysjärjestelmän kanssa, joka tekee siitä paljon vähemmän melua. Bitcoin-käteisvarojen aloittivat Bitcoin miner9s ja kehittäjät, jotka olivat kiinnostuneita salausvaluutan tulevaisuudesta ja sen kyvystä skaalata tehokkaasti. Kaikki EVM: ssä suoritettavat älykkäät sopimukset koodataan vankkuudella (Ethereum suunnittelee siirtyvänsä jatkossa Viperiin Soliditystä.) PwC: n bitcoin-asiantuntija Alex de Vries arvioi, että bitcoin-ohjelmistoa käyttävien palvelimien maailmanlaajuinen virrankulutus on vähintään 2. Kaikki transaktiot ovat rivissä mempooliin. Rinnakkaiskäsittelyssä ohjelmaohjeet jaetaan useille prosessoreille.

Tekninen Tausta

Sinun on tehtävä vaikeita laskelmia ja saatava vastaukset haluamasi voitot. Kuinka paljon sinun täytyy kuluttaa Bitcoinin kaivoslaitteistoon? Eobot väittää, että asiakkaat voivat rikkoa jopa 14 kuukautta. Bitcoinin louhinta on tarkoituksellisesti suunniteltu resurssiintensiiviseksi ja vaikeaksi siten, että kaivostyöläisten päivittäin löytämien lohkojen määrä pysyy vakaana. Bitcoin-käyttäjät tuottavat uusia Bitcoineja ajamalla erikoistuneita ohjelmistoja tietokoneillaan. Siksi tarvitset Bitcoin ASIC -järjestelmän. Mitä saat, kun yhdistät voiman ja tehokkuuden? Salausvaluutan louhintalaitteiston tapauksessa tämä ilmaistaan ​​yleensä gigahasheina dollaria kohti tai GH/.

NiceHash-arvostelu: Tämä ylläpitomaksu vähennetään päivittäin kaikista kaksivuotisista sopimuksista niiden koko käyttöaikana. Mutta hashien laskeminen on erittäin intensiivinen prosessi, joka ajaa mitä tahansa käyttämääsi prosessoria rajaan ja maksimaaliseen virrankulutukseen. Hyvin maineilla poolilla on myös taipumus olla avoimempi toiminnassaan, joista monet tarjoavat työkaluja sen varmistamiseksi, että jokainen käyttäjä saa oikean palkkion perustuen siihen annettuun hash-määrään. Joten Bitcoin miner0s, jotka välittävät enemmän sähkön kustannuksista kuin sijainnista, muuttivat onnellisina uusiutuvilla ruostumattomilla vyöllä ympäri maailmaa.

Ovatko Cloud Mining Platforms sen arvoiset?

Olen luonut tämän luettelon Bitcoinin kaivoslaitteista, jotka ovat peräisin planeetan suurimmista ja tunnetuimmista valmistajista. 50 TH/s Virrankulutus: Voit ostaa yhden sirun kerrallaan. Tämä ei ole mitään aloittelijoille tai teknisesti kouluttamattomille. S5 etsii automaattisesti käytettävissä olevan IP-osoitteen käytettäväksi ja siinä on intuitiivinen ohjauspaneeli. Tämän takia, jos toivot saavuttavan vähintään yhden BTC: n vuodessa tai vähemmän, joudut toimimaan useita nykyisen sukupolven kaivostyöntekijöitä samanaikaisesti - tarvitaan noin 189TH/s hajautusvoimaa yhden BTC: n saavuttamiseksi vuodessa.

Yhtiö kehitti Antminers -sarjan ASIC-kaivostyöläisten sarjan, joka on omistettu kryptovaluuttojen, kuten Bitcoin, Litecoin ja Dash, louhintaan. Tämä kehitys voisi tarkoittaa mitä tahansa määrää asioita kryptovaluutan tulevaisuuden kannalta. Mieti tätä ennen kuin makaat ansioluettelosi, vanhoilla lääkärikirjoittajilla on suuri kysyntä monille terveydenhuoltoon liittyville yrityksille, mukaan lukien lääketieteelliset kustantajat ja lääkeyhtiöt. Hash-nopeus mitataan mega- tai giga- tai terassi-sekunnissa. Kuitenkin, jos sähkö ei aiheuta merkittäviä kustannuksia. Aikaisemmat yritykset mitata kuinka paljon sähköä poltetaan bitcoin-verkon käyttämiseksi, joka on edelleen suurin olemassa oleva blockchain-verkko, ovat keskittyneet tarkastelemaan verkon kokoa kokonaisuutena.

Tämän jälkeen sinun on käynnistettävä bitcoin-louhintaohjelmisto, kuten CGMiner tai BFGMiner. Kaivosmies olette osa jotain evoluutiota, "uuden valuutan" luomista ja uutta tapaa ajatella rahaa. Joten on sinun tehtäväsi valita, minkä valitset tarpeitasi ja vaatimuksiasi varten.

Avalon6 on yksi parhaista Bitcoinin kaivoslaitteista aloittelijoille.

Amazonin videosovellus on palannut Applen App Storesta. Mutta valmistaudu näkemään lisää suoratoistotappeja.

Seuraava kappale, jota tarkastellaan Bitcoinin kaivoslaitteistoon, on tarkoitettu aloittelijoille. Todennäköisesti yllättävin kaivosmies on E11 ++, jota ei vielä ole markkinoilla. 7 terawattituntia vuodessa.

Vrm kanssa nvidia gpu mining kali linux, joka on tärkein Ethereum "asiakas". Prosessin, jolla tarkistetaan onko kaivostyöntekijä onnistunut kaivoksensa lohkon, pitäisi olla helppo. Koska Bitcoinin louhinta on sijoitus ja sinun on oltava valmis vastaamaan tietyistä kustannuksista kaivosprosessin suorittamiseksi tehokkaasti, joista yksi suurimmista kustannuksista on energiakustannukset. Kun enemmän kaivosmiestä liittyy, lohkojen luominen lisääntyy.

AMD Radeon VII vie asiat aivan uudelle tasolle kolminkertaistamalla Vega 64: n hash-nopeuden 90MH/s heti laatikosta. Alun perin Bitcoinin louhinta suoritettiin yksittäisten tietokoneiden suorittimissa, joissa oli enemmän ytimiä ja suurempi nopeus, mikä tuotti enemmän kannattavuutta. Joten kryptovaluutan sijoittajien on omistettava osuutensa valuutassa vähimmäisjakson ajan. Ansaitse rahaa verkossa micro job -sivustoilla, se tekee siitä erinomaisen valinnan ihmisille, jotka haluavat käyttää uudelleen ja kierrättää teknologiatuotteita ja vähentää elektroniikkajätteitä, jotka ovat erityisen vahingollisia ympäristölle ja ihmisten terveydelle. Sinun on kytkettävä ASIC-kaivosmies altaan kaivostilille.

Ammattilainen

Bitcoinin louhinnalla ei todennäköisesti saavuteta positiivista sijoitetun pääoman tuottoa, ellei tiettyjä, erittäin suotuisia olosuhteita täytetä. Maatilat sallivat tietokoneiden tuottavuuden ja siten räjähdysnopeuden maksimoinnin. Saatat kaivoa vuosikymmenien ajan kannettavalla tietokoneellasi ansaitsemmatta yhtä kolikkoa. Tietysti, kuten kaikki Antminer-yksiköt, R4: n rakentaa kiinalainen Bitcoin-kaivosjättiläinen Bitmain. Muut Bitcoin-solmut tarkistavat tämän työn todistuksen aina, kun he vastaanottavat lohkon. Ajattele Bitcoin ASIC: ää erikoistuneina Bitcoin-kaivoskoneina, Bitcoin-kaivoskoneina tai ”bitcoin-generaattoreina”.

Tavoite arvoon. Tässä artikkelissa tutkitaan markkinoiden parhaita vaihtoehtoja, jotka sopivat myös vaatimukseesi ja budjettiisi. Yksi asia on huomata, että S5: n alikelloitus on vaikeaa ilman erityistä, 9 V: n kykyistä virtalähdettä. ASIC-kehittäjät, mukaan lukien Bitmain, antoivat varhaisen pääsyn suurille kaivoskarteleille kuin tavallinen henkilö. Ylläpitomaksu 0 dollaria. Saat selville, onko kaivostoiminta kannattavaa vai kuinka paljon rahaa sinun on investoitava alussa. Se on kuitenkin melko tehoton, ja sitä pidetään yleensä ajan ja rahan tuhlauksena.

Tämän karkean laskelman perusteella (joka ei näytä vaikuttavan laitteistokustannuksiin -kenttään) on selvää, että kukaan, joka maksaa normaalihinnan sähköstään, rikastuu S7: stä. Se tarjoaa uskomattoman hasavoiman, joka saavuttaa 14: tä. Meillä on testausyksiköitä ja laatu saattaa muuttua, emmekä tiedä toimitusajoista. Casper on POS-protokolla, jonka Ethereum on päättänyt käyttää. Jokainen kaivosmies tarvitsee oman yksilöllisen virtalähteen. Lopuksi kaivostyöläisten rodun, joka tunnetaan nimellä "työn todiste", voidaan korvata "todistuksella panoksesta".

Bitmain S15/T15

Aloita pilkkikaivostoiminta Bitcoinissa niin vähän kuin 10 dollaria. Noin 37 TH/s: n hajautusnopeudella Ebit E11 + erottuu yhdestä tehokkaimmista ASIC-kaivoksista siellä vain jäljessä Innosiliconista. Se kuluttaa paljon energiaa huolimatta siitä, että prosessoidaan alle 100 miljoonaa rahoitustapahtumaa vuodessa. Bitcoin-louhinta on matemaattisten ongelmien laskentaan perustuva bitcoin-liikkeeseenlaskuprosessi, joka on ainoa tapa luoda kryptovaluutta. Bitcoinien kaivaamiseksi tämä on SHA-256.

SP20: n yksinkertaisuus asennukseen. Kuitenkin, toisin kuin muut, tällä pedolla on heitä 189. Tämän jälkeen jaa hajautusnopeus laitteiston watin kulutuksella laskelman saamiseksi. Haluat ehkä myös lukea, voit lisätä lisää sen vientimahdollisuuksilla. Ja koska kaivostyöläiset ovat huolissaan ennen kaikkea energiakustannuksista, hiilessä, öljyssä tai maakaasussa oleva liika voisi tehdä niiden polttamisesta huomattavasti houkuttelevamman. Ihannetapauksessa valitset uima-altaan, joka tarjoaa parhaan mahdollisen maksusuorituksen muihin ominaisuuksiin. Suositeltu sinulle, sitten hän löysi uuden kaupankäyntistrategian, johon sijoittaa. Tätä ongelmaa voidaan yksinkertaistaa selitystä varten: Missä aiot tehdä Bitcoin-kaivoksesi? POW-ketjuilla on kuitenkin ehdottomasti paljon puutteita:

Luomisen yhteydessä keskimääräinen henkilö vahvisti Bitcoin-lohkot työpöydänsä avulla - asics muuttui, kun ASIC: t osuivat markkinoille.

Paras Bitcoinin louhintalaitteisto

Suurin osa kaivoslaitteista näyttää kannattavilta, kunnes sähkökustannukset otetaan huomioon. On saatu raportteja, joissa joidenkin kaivosmieserien käyttäjät ovat väittäneet, että kaivosmiehet olivat melko epävakaita. Siitä lähtien Slushpoolista on tullut yksi suosituimmista uima-altaista - tällä hetkellä sen osuus on vähän alle 10 prosenttia Bitcoin-hajotusprosentista.

Kaivoskoneet ratkaisevat monimutkaisia ​​matemaattisia ongelmia päättääkseen sellaisen tapahtuman pätevyyden, joka vaatii joko GPU-, CPU- tai ASIC-laitteiston jatkuvan toiminnan. 08x lisäys ensi vuonna. 51 wattia sen tehokkuuden suhteen. Mikä on Bitcoinin louhinnan vaikeusaste? Yrityksen mukaan Dragonmint T16: n kehittämiseen meni miljoonia dollareita. Slush Mining Poolin ja TREZOR-laitteiston lompakon luoja Slush väitti Twitterissä, että kaivostyöläiset ovat laillisia. Se on enemmän kuin Sveitsin maa käyttää saman ajanjakson aikana (58 TWh vuodessa), mutta vähemmän kuin Kolumbia (68 TWh vuodessa).

Estä Palkkio

Sen lisäksi, että kaivataan kaivostyöntekijöitä, joilla on 43 TH/s, tämä AST, jonka on kehittänyt Bitmainin kilpailija Innosilicon, pyrkii myös toimimaan siellä tehokkaimpana ja myöhemmin kannattavimpana kaivostyöntekijänä. ASIC-kaivosmiesten tullessa vuonna 2019 Bitcoin-vaikeudet nousivat vain 3 miljoonasta tammikuussa 2019 tasoon 1. Bitcoinien ASIC-standardit otettiin käyttöön vuonna 2019, ja marraskuusta 2019 alkaen ne ovat parhaita käytettävissä olevia bitcoinien louhinnan prosessoreita ja ylittävät FPGA-arvot virrankulutuksessa. Ansaitset kuitenkin alle yhden sentin kuukaudessa. Elä keinoillasi, näin hän pystyi maksamaan koti-asuntolainansa niin nopeasti. Bitmain vastaa myös kahdesta suurimmasta kaivosallasta: