NiceHash

Tätä voitaisiin käyttää USB-liitettyyn ASIC-kaivuriin. P104 on saatavana MiningStore Ultron Mining Rig -mallissa. Kuulostaa yksinkertaiselta, eikö niin?

  • Kokemukseni mukaan voit kuluttaa vähemmän rakennuksen rakentamiseen, jos käytät palvelimen virtalähteitä.
  • FPGA on laite, joka voidaan kytkeä tietokoneeseen laskelmien suorittamiseksi.
  • RX470-eritelmien mukaan se on 10% vähemmän tehokas kuin RX480, kun taas vertailuarvot osoittavat kapeampaan rakoon näiden kahden välillä.
  • Tämä voi olla erittäin iso juttu ihmisille, jotka asuvat kalliilla sähköalueilla.

Muista, että kaivostoiminta maksaa rahaa! Vaikka etu on pieni, se on silti voitto. Sinun on selvitettävä kaivosmiesi tarkka virrankulutus ennen kannattavuuden laskemista. Voit valita pilvipalvelun tai laitteistopohjaisen kaivostoiminnan välillä.

Et voi arvata mallia tai tehdä ennustetta aiempien kohde-hashien perusteella.

Pikalinkit

Nvidia näyttää erilaisia ​​tuloksia - suosituimmat mallit ovat halvimpia. Vastaus tähän ongelmaan on kaivosaltaat. Kaivostyöläiset päättivät, että jos he yhdistivät resursseja ja yhdistivät voimansa, he voisivat tuottaa lohkoja nopeammin ja saada palkkioita johdonmukaisemmalta pohjalta kuin muutaman vuoden välein. Jos luet tätä, se tarkoittaa, että tunnet Bitcoin-kaivostoiminnan perusteet ja sinulla on tarvittavat laitteistot kaivostoimintaan. Sillä ei ole väliä kuinka halpaa korttia käytetään, jos se pyrkii tuottamaan kohtuulliset hajautusnopeudet sekunnissa. Näytönohjaimet ovat nelikulmaisia ​​lohkoja, joissa pyörivät ympyrät. Lisäksi se kuluttaa liian paljon virtaa verrattuna muihin GPU: iin, mikä vaikuttaa negatiivisesti sijoitetun pääoman tuottoon. GPU: n ostaminen kaivostoimintaan vaatii vähän ajattelua.

Jos sinulla on jo laitteisto, kytke se voimakkaaseen Bitcoin-kaivosaltoomme. Jos uima-allas ei tee niin, se ei saa palkkiota, ja se voidaan jakaa seuraavan poolin kanssa järjestyksessä. Voit myös kokeilla Bitcoin-pilvikaivoksia (myöntää lisää kolikoita ajan myötä). AMD Radeon RX 580 on myös tehokas GPU kryptovaluuttojen louhintaan, jotka käyttävät CryptoNight-algoritmia, kuten Monero. Jos aiot harkita kryptovaluutan louhintaan, olisi viisasta investoida yhteen nykyään markkinoiden parhaimmista kaivos GPU-laitteista. Olen tehnyt matematiikan. Jos GPU: ta käytettäisiin kolikoiden louhimiseksi SHA-256-algoritmissa (ts. )

Parempaa vielä, sinulla on joustavuus kaivoa mikä tahansa kannattavin kolikko, ja kokeneet teknikomme määrittelevät kaiken sinulle.

Seuraa Meitä Sosiaalisessa Mediassa

Huhtikuun 2019 ja huhtikuun 2019 välinen ajanjakso oli erityisen hyvä kriptovaluutalle, joka innosti monia laitteistoyrityksiä kokeilemaan onneaan suunnitellakseen laitteistoja, jotka on tarkoitettu erityisesti kaivostoimintaan ja kaivosinfrarakenteisiin. Tässä on nopea pilaantuminen inspiroimaan bitcoin-kaivostoimintaasi. Teoreettisesti voisit käyttää tietokoneesi CPU: ta kaivannaksesi bitcoineja, mutta käytännössä tämä on nykypäivän standardien mukaan niin hidasta, että siinä ei ole mitään järkeä. Bitcoin-louhintaohjelmisto on onnistuneen kryptovaluutan louhinnan ytimessä, koska se käskee laitteiston tekemään kovaa työtä kuljettamalla kauppalohkoja pitkin ratkaisemaan. Kaivostyöläiset voivat joko toimia yksittäin tai liittyä muiden kaivosmiesten joukkoon ja jakaa kaivospalkkiot keskenään.

Tätä numeroa kutsutaan kaivosvaikeudeksi. Bitcoin miner4s -laitteille on kolme pääluokkaa: NVIDIA on kuitenkin päättänyt poistaa näytön lähtötoiminnon, mikä tarkoittaa, että tämä "näytönohjain" on enemmän kuin erillinen kaivoskortti.

Tilaa

Tällä sivulla voit määrittää kaivosallassi. He tarvitsivat menetelmää, joka auttaisi nopeaan nopeuteen ilman liikaa kustannuksia. Tarvitset kuitenkin poikkeuksellisen yhteyden, jotta saat päivitykset työstä mahdollisimman nopeasti. Rajoitettu prosessointinopeus ja suuri virrankulutus johtivat kuitenkin rajoitettuun tuotokseen, mikä teki prosessoripohjaisen kaivosprosessin tehottomaksi. Joten taas, MinePeon on käyttäjänimi peon on salasana. Mutta kun AMD: n tarjonta väheni ja kortteja oli vaikeampi löytää, NVIDIA-prosessoreista tuli suosittuja kryptokaivosten keskuudessa, Li sanoi.

Suosituin

Nykyään salausvaluutta ei vain ole niin suosittu kuin ennen, mutta se ei tarkoita, että se olisi kuollut. Vain 4 jäljellä varastossa - tilaa pian. Vastaus tähän löytyy Bitcoinin kaivosmaksuista. Sen avulla voit myös käyttää useita erilaisia ​​välityspalvelumenetelmiä louhintaan.

Kaivostoiminta-altaat helpottavat tehtävää antamalla kaivostyöntekijöille mahdollisuuden yhdistää voimavaransa tehokkaammaksi. Kun tietokone löytää sen, laatikko avataan, tapahtuma varmennetaan ja kaivosmies vastaanottaa 12. Yleisen käytön kannalta AMD Radeon RX 570 ja AMD Radeon RX 580 on hyvin vähän eroa. Lisäksi se on halvempi kuin GTX 1070, ja jos et halua muuttaa muutamaa asetusta, olet erittäin tyytyväinen tämän kortin kaivostehoon. Katso tytäryhtiöidemme tiedot. Voit valita yhdistetyn louhinnan ja yksinlouhinnan välillä - ohjelmisto upottaa luettelon kaivosbassoista, joista valita. Päätä, liittyitkö uima-altaaseen vai menetkö yksin. MultiMiner on myös täynnä lisäominaisuuksia, kuten mahdollisuus valita kaivosstrategiasi, etäkäyttö tagiisi ja työkaluvihjeet, jotta sinut tuntemaan monimutkaiset kaivostermit.

Päätehtävänä on palauttaa kaivostoiminta suurilta tiloilta tietokoneille, joiden vuoksi siirrytään SHA-256-kryptoalgoritmista Equihashiin. Jos valitset laitteistopohjaisia, niiden on paljon erilaisia ​​bitcoin-louhintaohjelmistoja, joilla jokaisella on omat ainutlaatuiset ja tärkeät ominaisuutensa. Pitääkö minun muuntaa voitot automaattisesti bitcoineiksi? Ja vaikka Carlson epäili, että monet näistä taistelulajeista tekivät todennäköisesti niin irrationaalisesti - kuten pelaajat kaksinkertaistuivat tappionsa jälkeen -, toiset olivat löytäneet tavan saada kaivostoiminta maksamaan. BTCMiner on avoimen lähdekoodin Bitcoin miner1 ZTEX USB-FPGA-moduuleille 1.

Edelleen, nykyinen hinta on enemmän kuin houkutteleva.

Linkit

Mikään tavoite ei voi olla suurempi kuin tämä luku: Toisin kuin FPGA, ASIC: ta ei voida määrätä suorittamaan muita tehtäviä. Maailman ensimmäinen kryptovaluutta, Bitcoin on ottanut maailman myrskyn kautta. AMD suosittelee, että AMD Radeon RX 570: n tyypillinen tehontarve on 150W. Bitcoin-, Ethereum- ja muut salauskolikot virtaavat edelleen, ja on myös muita, jotka kukoistavat.

Siksi kaikki haluavat osan salausmarkkinoista siten, että viimeaikaiset laskut nähdään mahdollisuuksina toteuttaa kauppoja ennakoiden, että salausmarkkinat nousevat uudelleen. Hän käytti myös vesijäähdytystekniikkaa kaivostoiminnan optimoimiseksi parhaalla mahdollisella tavalla. Hanke on kunnollinen, ja siksi jotkut vakavat kaivostyöläiset voivat katsoa tulevaisuuden odottavan hintakehitystä nyt kaivoksilleen kolikoille. Hyvä asia on, että se on halvempaa kuin suurin osa GPU: sta, jonka on tarkoitus kilpailla markkinoilla. Mitä Bitcoin miner0 tekee, on samanlainen kuin se - he tarkistavat tapahtumia varmistaakseen, että käyttäjät eivät ole yrittäneet laittomasti yrittää käyttää samaa Bitcoinia kahdesti. Lisäksi kaivosmies saa palkkiot, jotka maksavat tapahtumia lähettävät käyttäjät. GPU-kaivostoiminnan tulo teki CPU-kaivostoiminnasta taloudellisesti järjetöntä verkon hashrate-arvon kasvaessa siihen määrään, että CPU-kaivostoiminnan tuottaman bitcoinien määrä tuli alhaisemmaksi kuin CPU: n käyttämiseen tarvittavat virrankulut. Jos sinulla on ollut henkilökohtaisia ​​kokemuksia kaivosohjelmistojen suhteen tai epäilet, että kaipaan mitään, kerro siitä alla olevassa kommenttiosassa.

4 GPU MINING RIG KIT, "EI GPUja tai virtalähdettä" sisältää kaiken muun + käyttöjärjestelmän

Jos louhit kaivosaltaan kautta (sinun pitäisi), uima-allas vie tietyn prosenttiosuuden ansaitsemastasi palveluista. Lyön vetoa, että ajattelit kaivovasi enemmän bitcoineja kuin Federal Reserve tulostaa dollaria, eikö totta? Tämä ei ole täydellinen luettelo menetelmistä, mutta se osoittaa, että ennen pooliin liittymistä on tärkeää tehdä pieni tutkimus käytetystä kaivostoiminnan tuotantomenetelmästä. CGminer on komentorivisovellus, joka on kirjoitettu C: hen. Yksin tai osana Bitcoin-kaivosaltaa tai Bitcoin-pilvikaivossovellusten kanssa, ja muista välttää Bitcoin-pilvikaivoshuijauksia.

GPU: t on suunniteltu toimimaan paremmin samanlaisen ja toistuvan työn suorittamisessa kuin monipuolisten monitehtävien suorittaminen, kuten CPU: n. Vuosi 2019 tuo paljon tuntemattomia ja paljon epävarmuutta. Kaivostoiminta suorittaa molemmat tehtävät, kun kaivosmies löytää ja saa bitcoineja suorittamalla tietyt tehtävät. Lisäksi kuusi tunnettua BTC-kaivosallasta kaivovat myös BCH-ketjun, koska molemmille verkoille on jatkuvasti varattu tiiviste.

Jos aiot tulevaisuudessa muuntaa louhittuja bitcoinejasi muihin valuuttoihin, tällä muuttujalla on merkittävä vaikutus kannattavuuteen.

Yhdysvaltain myyjä - ilmainen toimitus! Tehdä tarjous! On myytävä

Lisäksi BIOSTAR-kaivostoiminnan emolevyillä on 100% kiinteät kondensaattorit, jotka pidentävät emolevyjen käyttöikää ja kestävyyttä. Meillä on 14 vuoden kokemus yhteispaikannuksesta ja yksityisestä pilvipalveluista, joten tiedämme jonkin verran palvelimien virrasta, jäähdytyksestä ja suojaamisesta sekä muusta kriittisestä IT-infrastruktuurista. Jokainen standarditietokone on varustettu keskusyksiköllä (CPU), joka on prosessorilaite, joka toimii koko tietokonejärjestelmän isäntänä. Varo scammy-latauslinkkejä!

Geforce 6 Gt

Kaikki tapahtumat on lukittu laatikoihin virtuaalilukolla. 39 päivässä mallista riippuen. Kryptominerien tarjoaminen githubin kautta, kun julkaisemme kaivosoppaan, meillä on taipumus selittää kolikon näkökulma ja sen louhinnan edut. Kuinka vakaa uima-allas on?

Jos haluat kokeilla onneasi bitcoinin louhinnassa, tämä Bitcoin miner0 on luultavasti paras tarjous. Bitcoin-lompakkoon suosittelemme erittäin sellaista, jossa pidät omia yksityisiä avaimiasi vastakohtana isännöidylle lompakolle, kuten Coinbase tai Circle. Virrankulutus mitataan watteina.

Asiakkaat Jotka Ostivat Tämän Tuotteen, Ostivat Myös

Jos B ja C vastaavat molemmat samanaikaisesti, ELI5-analogia hajoaa. Uudemmissa vaihtoehdoissa on kuitenkin suuri hintalappu. Tässä on nopea pilaantuminen inspiroimaan bitcoin-kaivostoimintaasi. Kaivostoiminnan tulokset ovat melko kunnollisia, ja jopa pelaaminen ei ole ongelma. Sen EVGA iCX -jäähdytysominaisuus tarjoaa täydellisen jäähdytyksen. Toinen työkalu, jota monet ihmiset haluavat ostaa, on Bitcoin-pankkikortti, jonka avulla ihmiset voivat ladata pankkikortin varoilla bitcoinien kautta. Suuri työ jokaisella. Salausvaluutan louhinta suoritettiin alun perin suorittimilla tai keskusyksiköillä.

6 GPU ASUS 580 8 gb: n kaivoslaite 1600 watin PSU: lla

Jos enemmän kaivosmiestä liittyy, ongelman ratkaiseminen on vaikeampaa. Jos monet heistä putoavat, se on helpompaa. Meistä, on olemassa useita organisaatioita, kuten American Sports Sports College ja American Council of Exercise, jotka tarjoavat henkilöstöharjoitteluun tarkoitettuja sertifiointiohjelmia, jotka kattavat anatomian, kinesiologian, harjoitustekniikat ja paljon muuta. AMD Radeon RX 470 maksaa noin 200 dollaria. FPGA-louhinta on erittäin tehokas ja nopea tapa kaivoa, verrattavissa GPU: n louhintaan ja ylivoimaisesti CPU-louhintaan. Molemmilla on edut ja haitat, ja kolikosta riippuen yksi toimii paremmin kuin toinen. Jos louhit uima-allasta, määrän pitäisi olla merkityksetön noin 10 Mt/päivä.

AMD Radeon RX 470 on tehokas myös kolikoiden louhintaan CryptoNight-algoritmin avulla, kuten Monero ja Digibyte. Ensinnäkin tarvitset bitcoin-lompakon. Jos et ole varma, mitä kaivosohjelmistoa tarvitset, löydät luettelon Bitcoin-kaivosohjelmistoista täältä. Lisäksi yhtä takilamme ohjaa 6 näistä AMD RX 580 PULSE 8GB korteista. Kerron miksi? CGMiner on kirjoitettu C-muodossa. Järjestelmien välinen Bitcoin miner3 tukee Windowsia, Mac OS X: ää, Linuxia ja monia muita alustoja.

Jos ei, suosittelen ennen siirtymistä eteenpäin lukemaan Bitcoin Mining -oppaamme. Hyvä on, joten sen pitäisi olla kaikki mitä tarvitset Bitcoinin louhinnan aloittamiseen. Mutta kun ansaitset heidät, missä voit pitää heidät turvassa? Tarkastelemme käytettävissä olevia vaihtoehtoja seuraavassa oppaassamme, mutta ensin meidän on selvitettävä, mikä ohjelmisto on käytettävissäsi. Jos sinulla ei ole muutamatuhatta dollaria säästääksesi oikealta kaivosmiestä, ja jos sinulla ei ole halpaa sähköä, Bitcoinin louhinta ei ehkä ole sinulle. NiceHash on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se käyttää tilauskirjaa kaivosteollisuuden ostajien ja myyjien vastaamiseen.