BITMAIN ANTMINER S9 BITCOIN MINER 14TH / s: Amazon.co.uk: Tietokoneet ja tarvikkeet

73 TH/s hashrate, ja tehokas 0: ssa. Mutta sinun on tarkasteltava kuinka vakava kaivostoiminta on. Haluat investoida ASIC-kaivostyökaluun, jos aiot rakentaa premium-bitcoin-kaivoslaitteistoa. Tämän ilmaisen kannattavuuslaskurin avulla voit määrittää ennakoidut tulosi. Tähän sisältyy Bitmain Antminer S17 Pro (53TH/s), S17 (56TH/s), T17 (40TH/s), S15 (28TH/s), T15 (23TH/s) ja S11 (20. )Ei ole yllättävää, että monet merkittävät Bitcoin-yhteisön jäsenet olivat epäuskoisia, koska salakirjoitusvaluutta on yleensä vaivannut vääriä startup-yrityksiä ja ICO-huijauksia. Kassavirta offline-tilassa, silk Roadin sulkeminen oli bitcoinin alun loppu. On syytä mainita, että tällä laitteistolla voidaan louhia tärkeimmät valuutat (Bitcoin, Bitcoin Cash) sekä joitain vähän tunnettuja altcoineja (ACOIN, DEM). Ne on kuitenkin suunniteltu toimimaan odottamattomasti.

Antmier s9: n hinta vaihtelee paljon. Tästä huolimatta, halpa, hyvässä kunnossa oleva S5 on hyvä työkalu Bitcoinin louhinnan köysien oppimiseen. Pääsy tietokeskukseen: Virtalähteet ovat pronssia, hopeaa ja kultaa. Hän on kiinnittänyt huomiota kaivosteollisuuteen. Tämän näkökulmasta katsottuna Antminer S9: ssä on 1800 prosessointipiiriä, kun taas huippuluokan tietokoneissa on vain kahdeksan ydintä. S7 kuluttaa vähintään 1293 wattia huoneenlämpötilassa 25 ^ C/77 ^ F. Zhan on saattanut ratkaista ongelman nimittää Bitmainin syväoppimisesta ASIC, mutta hänellä on silti paljon mieltä.

 • Lisäksi kaivosmies saa palkkiot, jotka maksavat tapahtumia lähettävät käyttäjät.
 • Se pystyy aiheuttamaan outoja ilmiöitä, kuten kirjoittamaan vilkkuvia sanoja eliittitieteilijöiden verkkokalvoihin.
 • Oletetaan, että kotitalouden keskimääräinen virrankulutus on 15 c/kWh, uima-altaan hinta 2.
 • Heidän ensimmäinen erä Dragonmint T16: ta asetettiin lähetettäväksi maaliskuussa 2019.
 • Ottakaa huomioon, että monet kilpailijat hengittävät jo Bitmainin kaulaa, joten tämän kaivosjättilän ei vienyt liian kauan keksimään omaa seuraavan sukupolven 7nm kaivostyöntekijää - Bitmain S15, vaan vielä yhden helmen Bitmainin kruunuun.
 • ”Ajattelin, että jos hinta jatkaa laskua, ehkä Bitmain rikkoutuu.
 • Uusien mahdollisuuksien kaappaamiseksi Canaan julkaisi viime kuussa uuden kaivosmallin, AvalonMiner 1041: n, jonka mukaan se pystyy laskemaan jopa 37 teraheumaa sekunnissa (TH/s) sähkönkulutuksella 2361 wattia tunnissa.

Mikä on ASIC Bitcoin miner3? Tämän jälkeen sinun on kytkettävä PSU päälle varmistaen, että kaivostyökalu on alkanut toimia. ”Bitcoin-kaivostoiminnassa erinomaiset yritykset ovat kehittäneet taidot selviytyä erittäin kilpailukykyisellä, erittäin hyödykkeellisellä teollisuudenalalla; on ylivoimainen järjestelmätason suunnitteluosaaminen ja osaa pitää datakeskuksen kustannukset alhaisina ”, Taylor sanoo. Bitcoinin pilvikaivoshuijauksia on ollut valtava määrä. Siellä missä monet altcoinit louhitaan nykyään tehokkailla GPU-kaivoslaitteilla - pakottamalla näytönohjaimen hinnat pelaajille - Bitcoinin louhinta on niin kilpailukykyistä ja vaikeaa, että tarvitset erityistä laitteistoa työhön. Mutta ennen päätöksentekoa, huomaa, että S9: n laatusirut olivat hieman heikompia, mikä johtaa niiden heikentyneeseen vakauteen. Kun sinulla on idea etsittävistä tekijöistä, kuten edellä mainittiin, parhaan laitteiston metsästys bitcoin-louhintaan alkaa. Tänään omaksutaan optimistinen lähestymistapa tarkistamalla vuoden 2019 parhaat Bitcoinin kaivoslaitteet.

2x 12038 tuuletinta 7. Ne vapauttavat hyväksikäytön villiin. Kun bitcoinin hinta nousi, kaivostyöläiset palasivat näyttämölle tarttumalla Antminer S5 -laitteeseen valitsemaltaan laitteena.

Bitcoin Cloud Mining

Bitmain julkaisi AntMiner S5 bitcoin miner2 -sovelluksensa vuoden 2019 lopulla. 4MW sopi yli 2 vuoden ajan, mikä on 280 000 dollaria kuukaudessa (Yhdysvaltain dollari). 220 - 240 V: n jännitteen välillä toimiva kaivosmies kuluttaa 0. Hashflare tarjoaa SHA-256-kaivossopimuksia ja kannattavammat SHA-256-kolikot voidaan louhida, kun automaattiset voitot ovat edelleen BTC: ssä. Tämän laitteen virtalähde ei kuulu toimitukseen.

Hilliard ja tuntematon 00whiterabbit ovat tarjonneet paljastaa haavoittuvuuden yksityiskohdat ja auttaa sen korjaamisessa, mutta salaisuus on: Avaruus ja voima ovat saatavilla kesäkuussa 2019. 93TH/s - + 7% (ei oikeastaan ​​14 TH/s, kuten joskus mainostetaan). Canaan on kiinalainen yritys, joka tuottaa itse kohtuullisen tehokkaita ja tehokkaita kaivoslaitteita, mutta niiden hankkiminen on melko vaikeaa.

Ajattele Bitcoin ASIC: ää erikoistuneina Bitcoin-kaivoskoneina, Bitcoin-kaivoskoneina tai ”bitcoin-generaattoreina”. Kuten S9: llä, T9: n pidättäminen on vaikeaa. Yksinhuollon kaivostoiminta antaa sinulle suuria, harvoin tapahtuvia voittoja ja yhdistetty kaivostoiminta antaa sinulle pieniä, usein maksuja, mutta molemmat lisäävät saman summan, jos käytät nollamaksu-allasta pitkällä aikavälillä.

 • Bitcoinin louhinta on prosessi, jolla tarkistetaan ja lisätään uusia tapahtumia bitcoinin muuttumattomaan pääkirjaan - sen lohkoketjuun.
 • 93TH/s - + 7% (eikä 14 TH/s, kuten joskus mainostetaan), mikä tarkoittaa, että se voi tuottaa noin 0.
 • Näiden hintojen voidaan odottaa laskevan edelleen, kun S9: stä ja muusta ylivoimaisesta kaivoslaitteistosta tulee uusi standardi.
 • Sen sijaan voit etsiä edullisia oppaita, jotka ovat saatavilla Internetissä.
 • Muut pelaajat olivat jo paikalla; varhaiset ASIC-päättäjät, kuten ASICMiner ja Butterfly Labs, joukkorahoittivat hankkeitaan vuonna 2019 ensimmäisen bitcoin-ASIC-sukupolven luomiseksi.
 • Molemmilla S7: llä on DHCP-ominaisuus, mikä tarkoittaa, että he etsivät automaattisesti käytettävän IP-osoitteen.
 • Hän sanoo, että Wu yrittää hallita bitcoin-taloutta ja muokata sitä omaan päähänsä.

Mistä Ostaa?

Kaikki pahantahtoisten kaivosmiesten vapauttamat lohkot, jotka eivät täytä vaadittua vaikeuskohtetta, hylätään vain verkon kaikilla osilla ja ovat siten arvottomia. Usein toisiopuhallin lisätään takaosaan, missä tätä tarkoitusta varten on ruuvinreikiä. Aika oli kriittinen, koska bitcoinien hinnat vaihtelivat villisti, eli Bitmain saattoi jättää käyttämättä mahdollisuuden hyötyä meneillään olevasta rallista. 09 per kWh ja tuhlaat aikaa.

Paras ASIC-kaivosmies valitseminen: Ennen päätelmien tekemistä on parempi saada lyhyt analyysi Bitcoinin kaivosteollisuudesta ja mitkä tekijät voivat vaikuttaa voittoisi. Luettelo PSU-luokituksista löytyy täältä.

Nämä ovat seuraavat: Bitcoinin louhinta on prosessi, jolla lisätään transaktiotietueita Bitcoinin julkiseen luetteloon aiemmista tapahtumista tai blockchainista. Kun ASIC-yritykset tulivat markkinoille, blockchain-tarkastusprosessista tuli keskittyneempi kuin hajautettu, koska suurimman osan validoinnista tekee yksi kaivosyhtiö, sen sijaan, että se jakautuisi monien kaivosmiesten keskuudessa. Jos aiot liittyä alaan ja saada voittoa, joudut joko rakentamaan laitteiston, joka pystyy tuottamaan voittoa, tai ostamaan jonkin markkinoilla saatavilla olevista esivalmistetuista laitteista. ”Tällainen rahajärjestelmä on mahdollista. 75 dollarin kurssilla isännöi S9: ää 1: llä. Quartz/Zheping Huang Bitmain on perustaja Jihan Wu Pekingin pääkonttorinsa aulassa.

ASIC Miners: Kuinka ne toimivat?

1 BTC joka toinen päivä. Aivan uudella kaivostuottajalla Pangolinilla on kuitenkin myös todellinen peto hihassaan - Whatsminer DCR. 5 TH/s hash-nopeutta. Laitteen heikentyneen hyötysuhteen vuoksi tarvitset erittäin halpaa sähköä, jotta voisit käydä tappiolla.

Markkinoiden Muutos

Kuten mainittiin, LN (”Lite”) -veto on vain 700W. Yksin tai osana Bitcoin-kaivosaltaa tai Bitcoin-pilvikaivossovellusten kanssa, ja muista välttää Bitcoin-pilvikaivoshuijauksia. 9. syyskuuta 2019, kaikki Bitmainin omistamat laitteet, jotka louhivat SHA265-algoritmipohjaista bitcoinia, tuottivat hajautusnopeuden noin 2339 kvadriljoonaa hashia sekunnissa (PH/s). Bitcoin-kaivosteollisuus syntyi. Tämä ASIC on kannattava paitsi laajamittaiselle kaivostoiminnalle myös yksittäiselle kaivosmieslle. Kun kerran Bitcoinin louhinta oli jotain, jonka voit suorittaa kotona, kuluttaja-tietokoneellasi tai ehkä jopa kohtuullisen tehokkaalla näytönohjaimella (GPU), nykyään Bitcoinin louhinta on teollisuus itselleen.

Paras ASIC-kaivosmies on tehokkain bitcoin miner6. 50/kW tunnissa. Sinun on kytkettävä ASIC-kaivosmies altaan kaivostilille.

Erikoistarjoukset Ja Tuotekampanjat

Meillä on myös konttien kaivinkoneen isäntä, joka tarjoaa seuraavat hinnat USD: ssä - S9 128 dollaria ja L3 + 96 dollaria. Wu, 31-vuotias, pahoittelee kriitikkoitaan Twitterissä, jossa hän sanoo olevansa ammattipeikkojen valloittama. Eritelmien mukaan on olemassa kolme hash-levyä, joissa on noin 180 Bitmain-suunnitelltua sirua. Kytke virtalähde U3: een. Mutta jos Bitcoinin hinta nousee ja löydät erittäin halvan sähkön, on mahdollista tuottaa voittoa laitteiston avulla. Kuten näette, kaivostoiminnan vaikeudet kasvavat jatkuvasti, ja ainoa tapa pysyä mukana on opettamalla jatkuvasti itsellesi, kuinka voit parantaa kaivostyöntekijöitasi. Tällaisen matriisin kustannukset voivat olla jopa 5 605 dollaria (hinnat vaihtelevat myymälän ja merkin mukaan), maksavat 1 dollari.

Jopa ~ 400 GH/s voitot ovat saavutettavissa, mutta vaativat vakavia ponnisteluja. Optimaalinen virrankulutus tekee siitä tehokkaimman bitcoin miner9. Se on suunniteltu tarkalleen Bitcoinin louhintaan. Bitcoin-kaivosmaailma on nyt vakaasti sovelluskohtaisen integroidun piirin (ASIC) aikakaudella.

Bitmainin uusin tuote, Sophon, saattaa ottaa syvän oppimisen vastaan ​​tai ei.

Bottom line - on Antminer s9 sen arvoinen?

Älä koskaan unohda tarkistaa tarkan kaivostyön tekniset tiedot ennen ostamista, koska Bitmain toimittaa Bitcoin miner2s erissä. Siksi on tärkeää tietää tarkalleen etsimäsi kaivostimen tekniset tiedot ennen sen ostamista. Tätä laitetta tulisi käyttää ympäristössä, jonka lämpötila on alle 35 ^ C/95 ^ F. 85 TH/s eikä 12. Olemme määrittäneet tehokkaimmat ASIC-yhdisteet, jotka pystyvät silti tuottamaan voittoa pidennetyn krypto-talven keskellä.

Bitcoin-kaivoslaskurillamme katsomme todennäköisesti S7- ja S7-LN-tuloja. Muista, että 11. Fx-advisor -tilin ominaisuudet, rekisteröidy tänään Binary Options Robot -sovellukseen ja aloita kauppojen voittaminen! Jos olet harrastaja tai väliaikainen kaivosmies, joka yrittää ansaita rahaa kotona, harkitse Antminer R4: n käyttöä. ASIC-kehittäjät, mukaan lukien Bitmain, antoivat varhaisen pääsyn suurille kaivoskarteleille kuin tavallinen henkilö.

Shutterstock, kaaviot.

APW7 ++ -virtalähde

Se kuitenkin liittää tietokoneeseen USB: n kautta. mukana; sillä ei ole väliä kuinka paljon tilaa kaivoslaitteet vievät. Trendimpulssi, joten nyt, kun ymmärrämme trendikkäiden muutosten kaupan edut, meidän on luotava kiinteät säännöt mahdollisen trendikaupan määrittämiseksi. Lisäksi DragonMint 16T: n tehokkaaseen käyttämiseen tarvitaan 1600 W virtalähde.

Tuomio

Toinen palveluntarjoaja Atlantassa tarjoaa kaivoshenkilöstölle sijoittamisen hinnat - S9, L3, D3 tai vastaava laite 100–120 dollaria kuukaudessa 100 dollarilla kertaluonteisen asennusmaksun. He uskovat myös, että tällainen joustavuus voi johtaa siihen, että kaivostyöläiset valitsevat isompia ja isompia lohkoja - mikä vaikeuttaa kaivostoiminnan harjoittajia, joilla on rajalliset resurssit, keskittämällä "kaivosvoima" muutamien kaivosmiesten käsiin. ASIC-monopoli on ottanut haltuunsa GPU-kaivostoiminnan ja lopettanut demokratisoidun kaivosalueen.

Bitcoin käyttää hashcash-todistusta työstä.

Antminer Scrypt virtuaalivaluutan kaivurit

Mitä tarvitset kaivostoimintaan? Vaikuttaa siltä, ​​että ei ole, koska monet käyttäjät väittävät jo saaneensa kaivosmiehensä. Lisäksi on ehdottomasti varmistettava, että laitat sen viileään ympäristöön varmistaaksesi, että kulutat vähemmän energiaa yrittäessään jäähdyttää sitä, kun se kaivou. Bitmain Company -yhtiöstä peräisin oleva kaivoslaitteisto kehitettiin erityisesti käytettäväksi ja käytettäväksi kodeissa. Kun olemme peittäneet aikaisemman kaivoslaitteiston, siirrymme nyt alas tulevaisuuden kaivoslaitteistoon. Kalifornian yksityisyyslasku voi maksaa yrityksille 55 miljardia dollaria saada ... Laskentateho, jonka tietokone on antanut matemaattisen pulman ratkaisemiseksi ja tietueiden päivittämiseksi ja tarkistamiseksi, on osoitus työstä. Bitcoin Unlimited -järjestön vastustajat katsovat, että lohkojen koon kasvattaminen voi johtaa kovaan haarukkaan koodiin, joka jakaa verkon. Tämän huomioon ottaen saat 1 dollarin.

Yksi parhaimmista tarjouksistamme Yhdysvalloissa, jonka olemme nähneet, on Atlanta, GA, meillä on palveluntarjoaja, joka on erikoistunut bitcoin miner3 -majoitukseen ja tarjoaa seuraavat paketit: Kaivostoiminnan nopeuden ja hajautusnopeuden suhteen osoitettiin melko selvästi, että ASIC-sirut ovat parempia kuin FPGA-, GPU- ja CPU-yhdistelmät. Vertailun vuoksi, jos aiot perustaa suuren Bitcoin-kaivostilan, valitsee todennäköisesti Antminer S9: n tai DragonMint 16T: n joukosta. Ääni kuuluu leikkauslevyiltä, ​​jotka liikkuvat edestakaisin metallikehystä vasten. M3X on myös edullisempi kuin muut voimanpesälaitteet, maksaa 1 022 dollaria, mikä voi korvata sen korkeat energiakustannukset ja auttaa ansaitsemaan voittoa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat tietää mitä Forex Trade on, aloittelijoille räätälöity kurssi on paras vaihtoehto sinulle. Missä asut (ts. )

GekkoScience Newpac (dual Bm1387) USB Stickminer 90 Gh/s

Olen asettanut 500 mBTC puhelin lompakkoosi ja vietäni sen Chicagoon mukaani tänä viikonloppuna (helmikuu 2019) nähdäkseni missä ja miten voin käyttää sitä. Tämän valuutan arvo voi edelleen nousta, mikä tarkoittaa, että pitkällä tähtäimellä voit silti saavuttaa mukavan tuoton. Kipinän sota, foil-kortit ovat saatavana verkossa. 098 W/GH 7% 4.

Itse asiassa tämä on toiseksi tehokkain Bitcoin miner Bitfury Tardisin jälkeen, joka pystyy tuottamaan 80 Th/s. Nämä kaivostyöläiset ovat kuitenkin melko samankaltaiset kaivostehokkuuden kannalta, kun otetaan huomioon, että B3: n virrankulutus on alhaisempi. ”Useimpien mielestä se oli riskialtista tai huijausta. Tämä antaa uima-altaan jäsenille säännöllisemmän ja tasaisen maksun (tätä kutsutaan varianssin vähentämiseksi), mutta voitosi (maksujasi) voidaan vähentää millä tahansa hinnalla, jonka uima-allas voi periä. Kun enemmän kaivosmiestä liittyy, lohkojen luominen lisääntyy. Tämä tarkoittaa, että koneen sisällä olevat mikrosirut voivat toimia vain Bitcoinin louhinnan yhteydessä eikä missään muussa.

CGMiner-koodi on osa Antminer S15 -ohjelmiston muodostavaa osaa. Tila ja kapasiteetti ovat erittäin rajalliset. Alta löydät luettelon kymmenestä asiasta, jota tarvitset, jos haluat aloittaa kaivoksen itse.

88, vastaavasti perustuu bitcoinin nykyiseen hintaan ja 0 dollarin viitehintakustannuksiin.

Dragonmint 16T arvostelu

Valitettavasti Bitcoin ei ole enää niin hajautettu kuin sen oli tarkoitus olla. Toinen työkalu, jota monet ihmiset haluavat ostaa, on Bitcoin-pankkikortti, jonka avulla ihmiset voivat ladata pankkikortin varoilla bitcoinien kautta. Mikä on Bitcoinin louhinnan vaikeusaste? Lisäksi kaivosmies saa palkkiot, jotka maksavat tapahtumia lähettävät käyttäjät. Näiden numeroiden kanssa S9 on parempi kuin T9. Yksinkertaisesti sanottuna, salauksen louhinta tarkoittaa monimutkaisten matemaattisten kaavojen ratkaisua salausvarojen luomiseksi laitteiston tai ohjelmiston avulla. Ellei sähkökustannuksesi ole erityisen halpoja, Avalon6: n käyttäminen kaipaaksesi enemmän Bitcoinia kuin se maksaa, on melkein mahdotonta. Wu tajusi, että hän voisi ansaita rahaa pelkästään kaupalla bitcoineilla, mutta myös luomalla sitä.

Kaivostoiminta on myös mekanismi, jota käytetään bitcoinien tuomiseen järjestelmään: Vaikka on epäselvää, millaisesta sähkönkaupasta Bitmain voi saada lopulta, kaivostilojen toimijat sanoivat, että kesällä keskimäärin kustannukset ovat noin 0 dollaria. Nopea rikastuminen Bitcoinilla on pitkälti ohi, jopa niille, jotka haluavat investoida paljon, mutta halvalla sähköllä ja oikealla laitteistolla voit ainakin päästä pois oikealta jalalta. Lataa kaivosohjelmiston (CGMiner) uusin versio täältä: Bitcoinin kaivoslaitteiden kysyntä heikentyi huomattavasti vuonna 2019 markkinoiden ongelmien vuoksi, mutta se ei tarkoita, että monen miljardin dollarin teollisuus olisi kuollut.

Maailman ensimmäinen bitcoin-kaivostoiminnan ASIC, joka perustuu 16 nanometrin prosessosolmuun

Huomaa, että 220 V: n virta löytyy vain Yhdysvaltojen ulkopuolelta - Amerikan pistorasiat ovat oletuksena 110 V: n virta. Tämä tekee Jihan Wusta erittäin vaikutusvaltaisen Bitcoin-yhteisössä. Psykologia, se on nopeaa ja kaupat solmitaan ja poistuu lyhyessä ajassa. Alun perin Bitcoinin luoja oli tarkoittanut, että Bitcoin louhitaan suorittimiin (kannettavaan tietokoneeseen tai pöytätietokoneeseesi). S9-tekniset tiedot:

Uusi Toshiba EV -akku voi lisätä 200 mailin kantaman...

Jos juoksevat kustannukset tulevat olemaan huomattavasti korkeammat tällaisen yksikön kanssa kuin monet muut tässä luetellut, M3X voi maksaa sinulle vain 1 020 dollaria, jos haluat odottaa toukokuuhun, jotta se lähetetään sinulle. Windows-pohjaista PC: tä suositellaan, vaikka samanlaista prosessia voidaan käyttää Raspberry Pi -laitteessa. S5 on ylhäällä ja alhaalla avoin ja sivut on valmistettu melko kevyestä muovista. Kun lohko löydetään, etsijä voi palkita itsensä tietyn määrän bitcoineja, joista kaikki verkossa sopivat. Sen jälkeen voit laskea tuotot bitcoin-tulosten muodossa bitcoin-louhintalaskurilla. Myyntihenkilöstömme on koulutettu ja kokenut auttamaan sinua saamaan etsimäsi laitteet mahdollisimman nopeasti. Jos sinulla on enemmän kysymyksiä Antmineristä, voit aina pyytää muiden Bitcoinerien apua Bitcointalkin viralliseen säikeeseen. CoinDeskin tavoitettua yrityksen edustaja kieltäytyi kommentoimasta.

Analyysi: Miksi salausjohdannaisia ​​pidetään vaarallisina

8 Ebang E11 ++: lle. Jos sinulla on esimerkiksi Bitmain-lippulaivatuotteita, kuten Antminer S9j, voit parantaa niitä upottamalla jäähdytyksellä. Ennen kuin ostat Antminer S7: n, varmista, että sinulla on jo Bitcoinin kaivosohjelmisto ja Bitcoinin kaivosallas. Bitmain perustettiin vuonna 2019 kehittää ja myydä maailman johtavia bitcoin miner5 -tuotteita käyttämällä Bitmainin ASIC-piiritekniikkaa.