5 tapaa ostaa Bitcoin Intiassa vuonna 2019 (vaihtoarvostelut)

Aikaisemmin tässä kuussa laaditussa raportissa (paywall) oli todettu, että paneeli oli myös suositellut, että virtuaalisten valuuttojen louhinta, hallussapito ja luovuttaminen olisi tehtävä laittomaksi, ja sen lisäksi, että niille ehdotetaan kymmenen vuoden vankeusaikaa kaikille, jotka harjoittavat kauppaa tällaisilla kolikoilla tietyin ehdoin, joita ei vieläkään tunneta. Ja tässä se on! Hallituksen kanta salauksenvaihtoon on kuitenkin heikentänyt teollisuuden toimijoiden odotuksia, jotka odottivat Modi 2: lta kryptoäänestyksiä. Uudessa laissa kohdellaan virtuaalisia valuuttoja, mukaan lukien Bitcoin, "rahapalveluyrityksinä" rahanpesun vastaisen lain tarkoituksissa. 4 Lakhs INR, tässä mitä tehdä (lähde): Tällä hetkellä yksi bitcoin voidaan vaihtaa noin 240 000 Intian rupiaan, Intian paikallisvaluuttaan. Voisin esimerkiksi vaihtaa 100 INR Bitcoiniin, ja myyjiä, jotka haluavat tarjota tämän palvelun lisämaksusta, on saatavana vaihdon helpottamiseksi. GDAX perii alhaisemmat transaktiomaksut kuin Coinbase - vaihteleen nollasta.

Siksi sääntelyyn liittyvän epävarmuuden ja pankkien rajoittaman työskentelyn kanssa salauspörssien vuoksi suurin osa salausyrityksiin liittyvistä yrityksistä Intiassa on sulkenut ja muuttanut muille markkinoille. Bitcoinien kaupasta saatavat tulot johtaisivat tuloihin liiketoiminnasta, ja vastaavasti tällaisesta liiketoiminnasta syntyvät voitot verotettaisiin yksittäisten laattahintojen mukaan. Siksi niillä ei ole vaikutuksia rahapolitiikkaan. RBI: n ilmoitus tarkoitti, että salauksenvaihto maassa lakkaa toimimasta, koska käyttäjät tarvitsivat pankkeja voidakseen suorittaa siirron säästötililtään lompakkoihin.

Saalis on kuitenkin se, että hinnat ovat pudonneet Intian markkinoilla ja kaupankäynnin volyymit ovat olleet alhaiset, mikä on vaikeuttanut myyntiä, lisäsi blockchain-konsultti. Noin puolet tästä johtuu keskushallinnon alijäämästä. Barchhan mukaan oikeudenkäynnit ovat aiheuttaneet haitan yrityksen talouteen. Barchha lisäsi, että hallitus oli riippuvainen ulkomaisten sääntelyvirastojen tekemistä päätöksistä sen sijaan, että keskustelisi kansalaistensa kanssa salausalasta. Tällä hetkellä Coinome tukee Bitcoinia ja Litecoinia - kahta tällä hetkellä suurinta salaustekniikkaa. 5 miljoonaa dollaria (1 dollari). Jamaikan keskuspankki ei säätele tai valvo virtuaalisia valuuttoja.

Onko jotain muuta, jonka haluat jakaa lukijoidemme kanssa? Lisäksi Intian veroviranomaiset ovat toimittaneet ilmoituksia tuhansille kriptovaluutta-sijoittajille uskoen, että he ovat ohittaneet verojen maksamisen. ”[121] 29. tammikuuta 2019 Euroopan parlamentin ja neuvoston toimielinten välisissä neuvotteluissa sovittu teksti hyväksyttiin valiokunnassa. Jos GBP/USD-kurssi muuttuu arvoon 0. 25% ostotilauksista, kun taas myyntitilauksista ei peritä maksua. Intia on hallittu talous, jonka sääntelyä on purettu ja yksityistetty yhä enemmän vuodesta 1991. Ostajan on annettava Aadhar-numero, joka varmennetaan välittömästi OTM: n kautta Adhar mainitsi matkapuhelinnumerosi. Yrityksen perustamishetkellä sillä on yhteensä noin 30 työntekijää ja 100 000 käyttäjää.

 • Tämä on hyvä, jos jokin uutinen bitcoinista putoaa ja hinta laskee (niin, että voit ostaa lisää BTC: tä upotettaessa, ts.).
 • Koinex suljettiin 27. kesäkuuta 2019 alkaen.
 • Viime kuukausina on toistuvasti kiistelty tosiasiallisesti salausainesuhteita koskevista säännöksistä ja lakiesityksistä.
 • Normaali KYC-vahvistus kestää noin 24–48 tuntia, mikä voi aluksi tuntua pitkältä, mutta kun olet hyväksytty, odotusaikaa ei ole.

Tilaa CoinDeskin uutiskirje

Sinua ylennetään Bitcoin-osoitteeseen, ja sinulle lähetetään Bitcoin! Jos ostat Bitcoineja Paxfullta, sinun ei tarvitse maksaa mitään maksua itse sivustolle, mutta Bitcoin-hinnalla käydään kauppaa premium-hinnalla tämän vuoksi. Toinen tunnetaan nimellä Blockchain Business Development Working Group, jonka tehtävänä on avustaa salaustekniikoiden tekniikan kehittämisessä.

Siitä huolimatta Intian on vielä kamppailtava väestön korkean köyhyyden kanssa. Tänään pidetyssä istunnossa korkeimman oikeuden tuomari kysyi Intian keskuspankilta (RBI), miksi se päätti kieltää bitcoin-kaupan, kun se pystyi säätelemään sitä. Nimettömyys voi tarjota tien ulos, mutta se ei välttämättä ole niin helppoa.

 • CoinDelta on toinen uusi tulokas, joka tarjoaa usean salauksen vaihtoa.
 • Myöhemmin asiakkaiden olisi käytettävä vertaisverkkojen (P2P) vaihtoalustoja, kuten LocalBitcoins ja Bisq, vaihtamaan virtuaalisia valuuttoja.
 • Jotkut uskovat, että nyt, kun toinen paneeli ei ole myöskään tukenut kryptovaluuttoja, kielto saattaa olla lopulta todennäköinen.
 • Salausvaluutan tulevaisuus Intiassa on melko epävarmaa.
 • Suosituin P2P-alusta on LocalBitcoins.
 • Tilin rekisteröinti ei vaadi henkilökohtaisia ​​tietoja, ja sinulla on sitten nopea ja helppo tapa vaihtaa salaustekniikan valuutta lompakosta toiseen.

Johtopäätös

”[17] Bermudan hallituksen julkisella verkkosivustolla ei ole ollut muita lausuntoja, joissa keskusteltaisiin ehdotetusta sääntelyjärjestelmästä. Muista, että Crypton käyttö Intiassa on edelleen laillista. Tähän luokkaan kuuluvat maat kuten Espanja, Valkovenäjä, Caymansaaret ja Luxemburg.

Indeksoinnin hyöty, joka olisi käytettävissä, jos verotettaisiin myyntivoitoista, ei olisi myöskään käytettävissä, jos sitä verotetaan muista lähteistä saatujen tulojen alaisena. Käyttäjien on täydennettävä KYC kauppaa varten meidän alustallamme. Samaan aikaan enemmän vaihtoja lähtee maasta pankkipalvelujen puutteen vuoksi. Siksi myyntivoittoja koskevia säännöksiä ei sovellettaisi ollenkaan. Salausvaluuttojen kieltäminen ja virallisen digitaalivaluuttalaskun sääntely 2019 -lauseen mukaan Bitcoinin kaltaisten salausvaluuttojen hallussapito, myynti tai kauppa saattaisi pian laskeutua sinut vankilaan 10 vuodeksi.

Toisessa vaiheessa määritettäisiin, oliko kryptovaluutta ehdotetun virtuaalivaluuttalaskun omaisuuserä. Kuinka monta kauppaa aiot tehdä kuukaudessa? Cryptonex on toinen P2P-salausalusta, jonka avulla voit vaihtaa salaustekniikan valuutat, INR ja muut valuutat heti luottokorttisi avulla.

 • Suosittelemme, että käytät tätä sovellusta, joka on saatavana sekä Androidille että iOS: lle, jos haluat vaihtoa, jonka avulla voit tosiasiallisesti käyttää ostamasi bitcoinia.
 • Aloittelijana suosittelemme täysin viettämään muutaman minuutin heidän YouTube-kanavansa kautta, jossa heillä on opas aloittelijoille.
 • Näillä menetelmillä voit ostaa ja myydä Bitcoin (BTC) -tapahtumaa Intiassa.

Yhteenveto parhaista tavaroista ostaa BTC Intiassa

Paxful on vuonna 2019 perustettu vertaisverkkokauppa, jonka avulla ostajat ja myyjät voivat tavata verkossa ja käydä kauppaa suoraan Bitcoinilla keskenään. Bitcoin tai muita virtuaalisia valuuttoja, joita käytetään maksuvälineenä palveluista tai tavaroista, kohdellaan samalla tavalla kuin perinteisiä maksuvälineitä. Siksi bitcoinien louhinnasta ei syntyisi myyntivoittoveroa. Voit sitten rahoittaa ja nostaa tätä tiliä suoraan.

Narendra Modisin hallitus, jota pidetään taloudellisesti liberaalina, yrittää houkutella ulkomaisia ​​sijoituksia uudistuksilla ja aloitteilla, kuten Make-in India -kampanja. Tämä vaihe vaiheelta -ohje näyttää sinulle, kuinka käyttää Coinmamaa. Nykyinen korkea köyhyysaste, tulojen epätasainen jakautuminen ja korkea työttömyys pitävät mahdollisena konflikteja. Erityisesti infrastruktuurin kysynnän, etenkin väestön ikärakenteen perusteella, etenkin infrastruktuurin kysynnän lisäksi talouskasvu jatkuu vahvana. WazirX on luotettavin ja halvin ostamis-, myynti- ja kauppapaikka Bitcoinilla (BTC), (ETH), Tronilla (TRX), Bitcoin Cashilla (BCH) ja muilla salausvaroilla Intiassa. RBI: n kryptovaluuttaohjeet ovat lisänneet hämmennystä laillisen Bitcoin Trading India Legal -julkaisun suhteen - Aiheeseen liittyvät viestit:

Julkisyhteisöjen budjettialijäämä on yhdeksän ja kymmenen prosentin välillä bruttokansantuotteesta, laskussa hieman. Tässä on hiippi Wazirx-menetelmiin: Lisäksi jotkut maat, jotka ovat antaneet yleisölle varoituksia salausvaluutoihin tehtävien investointien sudenkuopista, ovat myös päättäneet, että salausvaluuttamarkkinat ovat liian pienet, jotta ne voisivat aiheuttaa riittävää huolta oikeuksien sääntelystä ja/tai kiellosta tässä vaiheessa ( Belgia, Etelä-Afrikka ja Yhdistynyt kuningaskunta).