Bitcoin futures trading: Yksinkertaiset vinkit aloittamiseen

Molempien sijoittajien voitto on futuurihinnan (sovittu hinta) ja spot-hinnan (nykyinen markkinahinta) välinen ero. On olemassa useita maailmanlaajuisia pörssejä, joissa ihmiset voivat käydä kauppaa Bitcoin futures -tuotteilla, mutta ne eivät ole kaikkia Yhdysvaltain asukkaiden saatavilla. Spekulaatio Y voi kuitenkin ajatella, että sianlihan vatsahinnat laskevat 800 dollariin tonnilta. Ehkä paras argumentti OKEX: n valitsemiseksi Bitmexistä on se, että jokaisen merkinnän tulevaisuuden markkinat vakuutetaan ja selvitetään kyseisessä merkinnässä Bitcoinin sijaan. Jäljempänä luetellut Yhdysvaltain pörssit tarjoavat bitcoin futures-kauppaa USD-vakuutena. Se kattaa sekä pitkäaikaiset että lyhytaikaiset sijoitusstrategiat sekä sijoittamisen psykologian. Virtuaaliset valuutat vaihdetaan joskus U: hon. Osakkeiden poimintaohjelmisto, tarvitaan positiivista henkistä asennetta menestyäkseen tässä liiketoiminnassa. Tätä varten CFTC: n siunauksen saaminen säilytyspalvelustaan ​​on yhtä tärkeää kuin uudet futuurisopimukset.

 • Bakktin Bitcoin/USD-futuurisopimuskauppaa koskevien ICE: n historiallisten tietojen mukaan alusta on vaihtanut 71 BTC: tä lehdistöajankohtana, ja viimeisin kirjattu kaupantekokurssi on 9 875 dollaria per Bitcoin.
 • Kuten edellä mainitsimme, kahden pörssin väliset sopimuskoot ovat erilaisia, CME-ryhmän pörssissä sopimusten vähimmäiskoko on 5 Bitcoinia, kun taas Cboe-pörssissä on 1 Bitcoin.

CBOE - Yksi maailman suurimmista futuuripörsseistä. Tämä on välttämätöntä myös silloin, kun välittäjät sijoittavat johdannaisia ​​Bitcoineille, kuten CFD- tai knock-out-varmenteita. Kun näet välittäjän profiilisivua yllä olevassa CME-luettelossa, näet oikealla puolella tämän välittäjän erikoisuuksia (luettelo toimialoista ja/tai rahoitustuotteista).

Ratkaisevaa Bakktin asennukselle on sen Bitcoin-varasto, joka tallentaa asiakkaiden digitaaliset kolikot.

Ota Meihin Yhteyttä

Tämä tarkoittaa, että elinkeinonharjoittajilla on oltava BTC-kauppa käydäkseen näitä sopimuksia. Huomaa, että seuraava on vain yleinen opas. BRTI on sitä vastoin reaaliaikainen tilasto, joka ei ole sitova mistään sopimuksesta; se kertoo sinulle, minkä hinnan voit (tällä sekunnilla) ostaa tai myydä Bitcoin markkinoilla. 00, sanoi pörssin emoyhtiön Intercontinental Exchange Inc. -yrityksen edustaja bitcoinien nykyisen hinnan mukaisesti. Keinottelija keinottelijalle on hyöty sopimuksien yleisestä suunnasta, jonka päättävät heidän näkemyksensä tietyn instrumentin tarjonnasta ja kysynnästä.

Niitä voidaan käyttää välineenä myös rahoitusvarojen hintakeinotteluun. Näissä tapauksissa sinun on siirrettävä varoja tilien välillä manuaalisesti. Seuraavan 30 minuutin aikana kohde-indeksin ja sen TWAP: n painot nousevat 100%/0%: sta 0%/100%. BTC ikuiset sopimukset noteerataan USD.

 • CoinDeskin bitcoin-hintaindeksin mukaan Bakktin kuukausittaiset ja päivittäiset sopimukset ovat kukin alle 9 900 dollaria, mikä on selvästi spot-markkinahintojen yläpuolella.
 • Tämä tarkoittaa, että rajoitetulla pääomamäärällä voit ansaita paljon enemmän ostamalla optioita kuin omaisuutta - mutta myös menettää paljon enemmän.
 • Tämä on ratkaiseva ero, koska se antaa kauppiaille mahdollisuuden käydä kauppaa Bitcoin futureilla ilman kryptovaluutan lompakkoa.
 • Sekä Cboe- että CME-ryhmän, Bitcoin futures, vaikutukseen on lisätty se, että molemmat tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden siirtyä pitkäksi tai lyhyeksi.
 • Koska korkea volatiliteetti on yksi tekijä, joka estää tavanomaisia ​​sijoittajia pääsemästä salaustekniikan markkinoille, näiden kaltaiset tuotteet voisivat tarjota heille molemman maailman parhaat puolet.
 • Tämä johtuu tosiasiasta, että fyysisesti toimitetut futuurit vaativat todellisen bitcoinien oston.
 • Näissä sopimuksissa saat kohde-etuuden käyvän hinnan ja sopimuksessa olevan hinnan erotuksen käteisellä.

Uusi Vaihtoehto Kauppiaille

Ei-ammatillinen taso 1: Futuurisopimukset käyvät aktiivista kauppaa myös ICE Futures U. Jos vaihtoehto on "rahat pois", se katoaa tililtäni tuottamatta minulle voittoa. Kun ostat Bitcoin futures, ostat tosiasiallisesti sopimuksen saada tietty määrä Bitcoinia tai vastaava määrä rahaa tiettynä ajankohtana. Vakuuttaakseen sianlihan vatsahintojen laskun tulevaisuudessa, hän tekee futuurisopimuksen Trader B: n kanssa. Kun noudatat pitkää strategiaa, spekuloit kohde-etuuden hintojen nousevan. Uudessa Bitcoin Future-kaupassa CME: n volatiliteetti oli jopa 10 prosenttia muutaman ensimmäisen tunnin aikana.

Jopa täysin laillisessa vaihdossa on mahdollista menettää rahaa nopeasti. Tulevaisuuden Bitcoin-hintojen epävarmuuden huomioon ottamiseksi futuurisopimukset, joilla on asetettu viimeinen voimassaolopäivä, käyvät kauppaa korkeammalla tai alhaisemmalla tasolla kuin nykyiset markkinahinnat. Me henkilökohtaisesti vaihtaisimme CBOE: ta, koska sopimus on vain yhden bitcoinin arvoinen CME: n viiden kanssa, mikä tarkoittaa, että asemasi voi olla paljon pienempi.

Kuinka futuurisopimukset maksavat? Mieti omia olosuhteitasi ja hanki neuvoja ennen kuin luottaa näihin tietoihin. Automaattisen minerin käynnistykset muokkaa, jos osallistut Bitcoin-kaivosaltaaseen, sinun on varmistettava, että he käyttäytyvät tavalla, joka on sopusoinnussa Bitcoinia koskevan filosofian kanssa. BTC Futures -sopimusten suurin sallittu vipuvaikutus on 100x. Ryhmä ilmoitti polttavansa 20 prosenttia tuloistaan, jotka se saa Futures-alustastaan ​​osana olemassa olevaa käytäntöä. Koska tämä aiheuttaa välittäjälle suuremman riskin - jos et pysty maksamaan velkojasi - nämä sopimukset voidaan tehdä vain erityisillä marginaalitileillä, ei käteistilillä.

Valtion virastojen, kuten CFTC: n, työntekijöihin sovelletaan kauan vahvistettuja lakeja ja määräyksiä eturistiriidoista, sisäpiirikaupoista ja säännellyn omaisuuden omistusrajoituksista.

Tunnisteet

Sinun tulisi harkita huolellisesti, onko bitcoin futures-kauppa sinulle sopivaa kokemuksen, tavoitteiden, taloudellisten resurssien ja muiden asiaan liittyvien olosuhteiden perusteella. Yhtiö tai tekijä eivät ole suoraan tai välillisesti vastuussa vahingoista tai menetyksistä, jotka ovat aiheutuneet tai väitetysti aiheutuneet tässä artikkelissa mainitun sisällön, tavaroiden tai palveluiden käytöstä tai niihin luottamisesta. Sopimuksen jatkamisesta sen tavanomaisen päättymispäivän jälkeen voidaan periä maksuja. Mene "Futures" -osaan ja tarkista "United States (Crypto)". Chicago Mercantile Exchange ja Chicago Board Options Exchange tarjoavat kuitenkin jo Bitcoin future -tuotteita, jotka ovat tällä hetkellä käteisvaroissa.

 • Suurimmassa osassa tapauksia sijoittajat ovat myös polttaneet sormensa lyhentäessään Bitcoinia.
 • Bitcoin futures-kaupankäynnin avulla voit mennä pitkään Bitcoiniin, jos haluat panostaa hintojen nousuun, tai mennä lyhyeksi Bitcoiniin, jos haluat panostaa hintojen laskuun.
 • Tutustu muihin materiaaleihimme!
 • Jos linkitetyllä vakuusvälitystililläsi on jo riittävästi varoja, ei tarvitse tehdä lisäsiirtoja erikseen rahastojen futuurikauppaan.

Marginaali

Huomaa, että virtuaalinen valuutta on arvon digitaalinen esitys, joka toimii vaihtovälineenä, laskentayksikkönä tai arvon varastossa, mutta sillä ei ole laillisen maksuvälineen tilaa. Uusi tutkimus on tuonut esiin ”silmiinpistävän systemaattisen trendin” Bitcoin-hintakehityksen ja CME-futuurien voimassaolopäivien välillä. Tilauslipun kautta. Kuten tämän artikkelin julkaisusta (marraskuu )

Pörssiyhtiö suunnittelee kohdistavansa uuden tarjouksensa institutionaalisille sijoittajille ja ammattimaisille kauppiaille, jotka haluavat hallita altistumistaan ​​bitcoin-spot-markkinoille ja suojata bitcoin futures-asemaansa, osakeindeksin ja vaihtoehtoisen sijoitustuotteen maailmanlaajuisen johtajan Tim McCourtin mukaan CME-ryhmä.

Tietoja FuturesOnline

On liian aikaista tietää, lisäävätkö uudet markkinat bitcoin futures -yritysten likviditeettiä tai tarkistavatko ne yhä kasvavan määrän CFTC-säätelemien DCM: ien joukosta. Kuvat kohteliaasti Twitteristä, Shutterstock. Tämä valittiin tarkoituksella. Jos olet uusi bitcoin-yritys, tämä opas antaa johdannon ja tuo lisätietoja bitcoinista ja sen riskeistä. CBOE: n oli keskeytettävä kauppa väliaikaisesti. Futuurit ovat yksi kolmesta suurimmasta johdannaissopimuksesta, samoin kuin yksi vanhimmista. OKEx - Hongkongissa sijaitseva salausvaluuttakaupankäyntijärjestelmä, joka tarjoaa Bitcoin futures - ei ole U: n käytettävissä.

Kun käydään kauppaa valuuttamarkkinoiden välillä, tämä voi edellyttää lainanottoa valuuttakauppojen selvittämiseksi. Klo 14 ET sunnuntaina. Kun sijoittajat ovat tulleet tietävämmäksi markkinoista ja vaikutuksista omaisuusluokkiin, futuurimarkkinoista on tullut sijoittajille opas hyödykkeiden, osakkeiden ja indeksien todennäköisestä suunnasta tiettynä päivänä raakaöljyfutuureilla, kultafutuureilla ja Dow Jones heijastaa sijoittajien näkemyksiä vastaaviin instrumentteihin ja suuntaan, joka perustuu tietovirtaan, joka vaikuttaa tarjonnan ja kysynnän dynamiikkaan. On mielenkiintoista nähdä, onko se johtava vai seuraaja ”, Sarumi sanoi. Cryptocurrency-analyytikko ja kauppias Scott Melker kertoi elokuussa Bakkt-futuureista nousevaksi kehitykseksi bitcoin-historian historiassa.

Alkuperäiset marginaalirajat Bakktin futuurikaupalle

Olettaat olevan pitkä sijainti kohde-etuutta kohti, kun spekuloit omaisuuden nousevista hinnoista, ja lyhyt sijainti, kun spekuloit hintojen laskusta (tunnetaan myös nimellä “menee pitkäksi” ja “menee lyhyeksi”). Jos ostat matalaa ja myyt korkeaa, tuotat voittoa. S Dollarit ja toisin kuin kryptomarkkinat, joissa kaupankäynti on 24-7, futuuripörssit eivät ole, säännöllisempiä kaupankäyntiaikoja rajoittaen 6 päivään viikossa. Huomautus salausanalyytikko Tom Lee tweettoi syyskuussa. Liittyvä, osta markkinoilta, kun nopeasti liikkuva keskiarvo (stokastinen RSI) ylittää 20 tason. Lainattujen varojen korko on otettava huomioon laskettaessa kauppojen kustannuksia useilla markkinoilla. CME: n bitcoin futures maksaa käteisellä, toisin kuin Bakktissa käydyissä uusissa "fyysisesti" selvitetyissä bitcoin futures -tuotteissa, mikä on johtanut syytöksiin, että kauppiaat pelaavat järjestelmää vedonlyönnillä bitcoin-hinnalla näillä futuurisopimuksilla, joita kutsutaan shortingiksi.

Yksi suosittu joukko johdannaisia, joita käytetään suojaukseen, kutsutaan futuureiksi.

Usein Kysytyt Kysymykset

Alusta suunniteltiin alun perin julkaistavaksi tammikuussa 2019, mutta se joutui joukon viivästyksiä useiden Yhdysvaltojen sääntelijöiden, muun muassa Commodity Futures Trading Commissionin, huolenaiheiden vuoksi. Amerikkalainen sijoittaja ja Morgan Creek Digital Assets -yhtiön perustaja Anthony Pompliano kertoi, että Bitcoin päätyy jokaisen institutionaalisen sijoittajan salkkuun: Monet kommentaattorit uskovat, että BTC: n fyysisesti toimittamat futuurikaupat edustavat harppausta etenkin Bitcoinin ja salauksen yleiseen hyväksymiseen. Suuret vipuvaikutukset mahdollistavat suhteettoman suurien voittojen maksamisen, jos markkinat todellakin putoavat. Lisäetuna on, että pystyt pitämään suurimman osan kolikostasi turvallisesti kotelossaan.

Täydellinen Markkinat

Kun istunto päättyi klo 22: Varmasti, vipuvaikutus on suuri, kun hinta menee kauppiaan odottamalla tavalla, mutta jos se alkaa liikkua käyttäjän suosiota vastaan, hän voi menettää paljon rahaa. Tärkein futuurikaupan etu on, että voit suojata olemassa olevat spot-positiot ilman ylimääräistä salausta - mikä antaa sinun olla ketterä ja varautunut mihin tahansa markkinaympäristöön. Bitgo-asiakkaat voivat ansaita 13% vuodessa panoksista, 65 484 SITOUMUKSET 18 245 29 780 647 39 214 12 415 58 106 42 842 7 378 22 642 MUUTOKSET VÄLILLÄ 09/24/19 (MUUTOKSET AVOIN KOROT:. Lainan tosiasiallisesta lainaamisesta tulee usein kustannuksia. Siksi hän ei ole huolestunut siitä, että hinnat saattavat laskea tulevaisuudessa - hän on huolissaan siitä, että hinnat nousevat.

Tiedote

CME Groupin Bitcoin futures-marginaalivaatimus on 35%, kun taas Cboen marginaalivaatimus on 40%. CME-ryhmä hallinnoi Chicagon kauppapaikkaa (CME), Chicagon kauppalautakuntaa sekä New Yorkin kauppa- ja hyödykepörssiä. ”Bakkt palvelee institutionaalisia asiakkaita; sen bitcoin futures-sopimukset listataan kaupankäynnin kohteeksi Intercontinental Exchange (ICE) Futures U. Teoriassa kassamarkkinoiden tulisi sanella johdannaismarkkinoiden (futuurien) hinta. Tämä tarkoittaa, että ajat, jolloin salausvaluuttakauppiaat ja sijoittajat keskittyivät vain suoraviivaiseen ostamiseen ja myyntiin, ovat ohitse. Bakkt - Tulevaisuuden Bitcoin futures-kaupankäynti- ja säilytysjärjestelmä, jota tukee InterContinental Exchange (ICE), joka omistaa NYSE: n. Yhteisöt, jotka osallistuvat Bitcoin futureihin, tekevät olennaisesti vetoa Bitcoinin hinnasta tietyn ajanjakson ajan.

Futuurisopimukset sisältävät kyseisen omaisuusluokan yksityiskohdat sekä oston koon, viimeisen kaupankäyntipäivän, eräpäivän ja vaihtosopimuksen, jolla sopimus ostetaan tai myydään. Sukellaan sisään: Reagoiva digitaalinen sisältö ja työkalut, jotka on suunniteltu houkuttelemaan ja ilahduttamaan asiakkaitasi.