Paras Salauskaupan Robotti 2019

Tilausten hinta vaihtelee välillä 30–100 dollaria kuukaudessa, riippuen siitä, mitä ominaisuuksia haluat. 5 sekunnin kuluttua on erittäin hyvät mahdollisuudet saada kannattavaa kauppakokemusta. Näitä termejä käytetään kuvaamaan kaavion yleistä trendiä, nouseeko graafi ylös vai alas. Kuten viimeinen vuosi on osoittanut meille, emme voi olettaa, että omaisuuserien hinnat nousisivat vuoden takaisesta. Miles on Pure Investments -yrityksen perustaja. 3Commas laajentaa jatkuvasti käytettävissä olevien vaihtojen luetteloa lisäämällä integrointia Kucoin, CEX ja muut alustat. Tilausmaksua ei ole, palvelu vie vain prosentin kaupan voitosta. Se on myös rajoitettu Binance ja Bittrex.

GunBot, CryptoHopper5, Zenbot, HaaSbot5. Näillä kaupparoboteilla on kaikki bitcoin-robotien ominaisuudet vain, että niissä on lisäominaisuus fiat-kauppaan. Tämä on mahdollista sääntelyn puutteen vuoksi. Tämä strategia on erityinen päiväkaupan muoto. Ei-kriittiset osat ovat kuitenkin. Joten vaikka strategiat eroavat siitä, mitä tunnemme HFT: na, käytössä olevat järjestelmät ovat hyvin samankaltaisia.

 • Se tarjoaa puhtaan kaupan rajapinnan keskittyen yksinkertaisen käyttökokemuksen tarjoamiseen kauniilla visioilla poikkeukselliseen kauppakokemukseen.
 • Jos olet väärässä BTC-markkinoiden suunnasta, sinun ei tarvitse pysytellä ympäri ja seurata, kuinka kaupallinen pääomani syövät ilkeän laskevan hinnanmuutoksen seurauksena.
 • Ensimmäinen huomio Live Trader -yrityksessä on vaihtojen lukumäärä, jonka kanssa se toimii.
 • Ihmisille, jotka ovat lukeneet Michael Lewisin Flash Boys -tapahtuman, Bittrex on IEX: n, GDAX on NYSE.
 • Hän ilmeisesti kiistää ja sanoo, ettei hänellä ole mitään tekemistä.
 • Voinko ennustaa Bitcoinin hintojen muutoksen?

18. toukokuuta 2019, 07: Salausvaluuttamarkkinat ovat kuuluisia volatiliteetistaan, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Olet valmis sijoittamaan kovalla työllä ansaitut rahat Bitcoin-kaupankäyntiyritykseen, mutta tämä ei tarkoita, että olet valmis heittämään rahasi ilman tuottoa. Ilmainen BETA-versio toimii kuitenkin myös hyvin. Joskus botia käytetään vähentämään menetettyä, ei vain tuottamaan voittoa. Jos haluat antaa salaustekniikan kaupan mennä, voit käyttää 3Commas-aloitussuunnitelmaa ja siirtyä myöhemmin kalliimpiin suunnitelmiin.

Voimme nyt katsella agenttiemme kauppaa Bitcoinilla. CryptoHopper1: n edut: Yksinkertainen, eikö totta? Käyttäjänä sinun täytyy ostaa sisään asiantuntevalta Bitcoin-kaupalta, ja sitten USI TECH -botti takaa sinulle päivittäisen voiton mainituista kaupoista. Vaikka tavoitteet asetetaan 40% tai 50%, sinun tulee ainakin vetää osa voitosta matkalla ylöspäin, jos kolikko ei saavuta tavoitetta. Kun molemmat tilaukset täytetään, ansaitset 2 dollaria voittoa.

Muista, että useimmissa tapauksissa tunteemme hallitsevat meitä. Näyttää siltä, ​​että edustajamme pitäisi voida kyetä oppimaan riittävästi havainnointihuoneemme tiedoista, joten siirrymme eteenpäin. 3commas väittää auttavansa sinua “automatisoimaan salaustekniikan kaupan ja oppimaan parhailta kauppiailta” helpon verkkotilin kautta. Esimerkiksi, minä siirrän tällä hetkellä visualisointikaavioita ja interaktiivisia kaavioita erilliseen julkaistavaan moduuliin.

Strategiat

Aivan kuten muidenkin tässä kuvattujen robottien kanssa, rikkarobotit on suunniteltu tekemään voittokauppoja nukutessasi. Haluatko testata kauppaidea? Saat myös jälkitarkastusta ja salaustehtävää tällä suunnitelmalla. Tietoja ei tule tulkita salausvaluutan tai minkään tietyn tarjoajan, palvelun tai tarjouksen suositukseksi.

Käytä kaksikerroista todennusta. Kun käytät robotteja, jätät itsesi auki mahdollisille huijauskehittäjille tai salamakatastrofeille, joista kumpikin voi selvittää salauksen. Markkinoilla on lukuisia kaupparobotteja, ja ne kaikki eroavat toisistaan ​​huomattavasti toiminnallisuuden, laadun, kannattavuuden ja käytettävyyden suhteen. Vaihtoehdot, vain keskimääräinen pienten päivittäisten voittojen keskiarvo tekee miljoonasta dollarista todellisuutta. Jos et tarkista asiakasta, sovelluksesi vuotaa heidät ja lopulta poolisi on tyhjä ikuisesti ja kaikki tulevat pyynnöt tarkistaa asiakas altaasta odottavat ikuisesti. Nyt kun olemme luoneet perustan bitcoin-kaupankäynti robotille, loput tästä 2019-käyttöoppaasta tulee 3-osaisessa sarjassa auttamaan sinua tekemään tietoisen ja koulutuspäätöksen valittaessa alla olevasta kootusta luettelosta. Ohjelmisto voi olla hankalaa kokemattomien salauskauppiaiden ymmärtämiseksi, mikä tarkoittaa, että bot-kauppa ei välttämättä ole kaikille.

Tämä on toinen suosittu kauppabotti, jonka palveluita päivittäin käyttää yli 6000 aktiivista kauppiaata. Jokainen käyttäjä voi ansaita 50% kaupankäynnin voitoista lähetysbonuksen muodossa. Tässä skenaariossa 20 000 dollaria on vastustustaso - korkea hintapiste Bitcoin on vaikeuksissa voittaa. Nykyään yhtiö väittää, että sillä on 3000 käyttäjää maailmanlaajuisesti. 3commassa on saatavana kolme laajaa tyyppiä robotteja, mukaan lukien yksinkertaiset robotit, yhdistelmäobotit ja Bitmex-robotit.

Kaikilla Live Traderin sisältämillä ominaisuuksilla on kohtuullista olettaa, että edistyneemmät suunnitelmat maksavat huomattavasti enemmän.

Mikä on AstreoBot? Kuinka se toimii?

3commas antaa sinun tehdä perinteisiä kauppoja, ostaa yhden valuutan ja myydä toisen. 3commas tarjoaa myös muutakin kuin salaustekniikoita. Salausobotien käsittely voi joskus tulla vaaralliseksi turvallisuusongelmien vuoksi, kuten: No, kuten jo edellisessä luvussa totesin, kukaan ei voi tarkasti ennustaa tulevaisuutta. Salaustekniikan maailma ei koskaan nuku.

Pysyä Ajan Tasalla!

Riippumattomat kehittäjät ovat tarkistaneet ja testaaneet sen. HaaSbot8 on salausvaluuttaobotti, joka perustuu Rotterdamin ulkopuolelle, ja se on ollut käytössä vuodesta 2019. Toisin kuin pörssit, joilla on tavanomainen kaupankäyntiaika, maailman salausmarkkinat ovat avoinna ympäri vuorokauden. Robotti käyttää myös yksilöllisiä strategioita, jotka ovat täysin muokattavissa sopimaan kaupankäynnistyyliisi.

He analysoivat markkinaparametreja ja toteuttavat strategioita, jotka kauppiaat ohjelmoivat heille suorittamaan. Kaksi seuraavaa tasoa lisäävät runsaasti toiminnallisuutta, Pro Edition lisäämällä jälkitestausominaisuuksia ja salaustekniikan vakiona. Samanlaisia ​​käytäntöjä voi esiintyä myös keskitetyissä kryptovaihdoissa, sanoo Cornell Techin professori Ari Juels. Joten luomme kaksi taulukkoa, yhden tilauskirjan päivityksille ja toisen tilauskirjan tilannekuville. Tässä on kolme suosittua kaupankäynti robottiä, joita on saatavana bitcoin-markkinoilla. Voit määrittää, kuinka paljon salauksen valuutasta botti voi käydä kauppaa, kuinka usein se käy kauppaa ja milloin se aloittaa tai lopettaa kaupan.

Mitkä kolikot ovat Cryptocurrency-portfoliossasi?

InsideBitcoins suosittelee, että kaikki aloittelijakauppiaat alkavat enintään vaaditulla vähimmäisinvestoinnilla ja lisäävät pääomaa vain, kun he ovat tyytyväisiä robo-kauppiaaseen. Keskimääräinen palautus Keskimääräisen palautumisstrategian keskeinen periaate on, että tietyn kryptovaluutan hinta on vakaa. Lisäksi robotteja käyttävät kauppiaat poistavat todennäköisemmin kaikenlaiset inhimilliset virheet kaupoistaan. Täysi luettelo tuetuista vaihtoista on luettavissa myös heidän verkkosivuillaan. WHOIS-haku kertoo meille, että verkkotunnus rekisteröitiin 17. syyskuuta 2019. Cryptocurrency on ehdottomasti uusi tekniikka, josta on nopeasti tulossa maailman rakas. Ajattele tätä oppaana päivässä tapahtuvalle kryptovaluuttakaupalle ja vältät suurimman osan esteistä, joihin monet kauppiaat putoavat. Premium-jäsentilien hinta on 0 BTC: tä.

Tämä voi olla kysymys, mutta ei, mutta sitä on harkittava.

Vaikka Wall Street -yritykset ovat käyttäneet valtavan määrän kaupankäynnin robotteja ja algoja tavanomaisiin kaupan aloihin, kryptovaluuttamarkkinat nähdään nyt uudena kauppapaikkana uusien menetelmien tutkimiseksi ja joidenkin markkinointistrategioiden käyttämiseksi. Tämä ohjelmisto on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin. Teini-ikäinen naimisissa liian monta kertaa laskeakseen, mitta on 320x130x190mm, mikä todella mahdollistaa hyvän järjestelyn ajaessasi useita kaivostyöntekijöitä samanaikaisesti. Yhtiöllä on Telegram-kanavallaan noin 3 000 käyttäjää. Analysoimalla omaisuuserän hinnan liikkumisen suuntaa, tämä strategia on suunniteltu arvioimaan trendien muodostumista ja hyötymään sen seurauksena syntyvästä hintamuutoksesta.

Se voi olla parempi vaihtoehto, jos haluat hallinnoida sitä itse. Tämä on tärkeää monista syistä - ilmeisin on tappioiden lieventäminen. Suorita simulointi osta/myy strategiaasi. Päiväkauppa on vain yksi menetelmä monista, joita voit valita kauppaa varten. CryptoHopper8 antaa sinun ladata strategioita tai malleja selvittääksesi, mitä maailman johtavat analyytikot tekevät voiton maksimoimiseksi. On aina järkevää tarkistaa vaihdon epävakaus, jonka kanssa päätät käydä. Verrattavissa on kolme päämaksua: Leikkiessään erilaisilla indikaattoreilla ja visualisointivaihtoehdoilla löysin tämän yksinkertaisen Renko-nimisen kaavioesityksen, joka tulee sanasta “Renga”, mikä tarkoittaa japanilaisena tiiliä.

Riskit

Vaikka kaikki Bitcoin-robotit eivät ole laillisia, robottien takana oleva käsite on yleensä laillinen. Perussuunnitelman avulla voit suorittaa yhden strategian, keskitason suunnitelma antaa sinulle viisi simulaatiostrategiaa, ja ylimmän tason suunnitelma, joka antaa sinulle valita 1000 robotti, antaa sinun suorittaa kymmenen niistä kerralla! ”Tämän alustan avulla sisällöntuottajat voivat isännöidä verkkosivujaan tai sovelluksiaan vapaasti Substratum-isännässä ilman sensuuria. RevenueBot ei ota vastaan, ei pidä eikä ole pääsyä rahaston nostoon. Saadaksesi tämän foorumin jäsenyyden, sinun on maksettava nimellinen 50 dollaria kuukaudessa NIO-tokeneissa, jotka lopulta poltetaan palkitsemalla NIO-tokenien HODLers. Mitä he todella toimittavat: Kaiken kaikkiaan on olemassa kolmen tyyppisiä robotteja: Hyvämaineiset robo-kauppiaat tarjoavat useita talletus- ja nosto-optioita ja ovat suoraan vastuussa mahdollisista maksuista.

ICO ei kuitenkaan voinut saada ansaitsemansa pitoa ja päätti kerätä tuolloin 180 ETH: ta tai noin 54 000 dollaria. Kaikki sen käyttöliittymästä tarjoamiinsa turvallisuuksiin on omaa luokkaa. Salausvaluuttamarkkinat toimivat 24 tuntia vuorokauden ympäri, vain automatisoitu kaupankäynnin suunnitelma voi hyödyntää kaikkia markkinoiden liikkeissä mahdollisesti ilmeneviä mahdollisuuksia. Ei-kriittiset osat ovat kuitenkin.

Parhaat Salauskaupan Robotit

Autokaupparobotit muodostavat yhteyden online-välittäjiin toimiakseen ja robotin kautta voit valita välittäjän, jonka kanssa haluat käydä kauppaa. Nämä kaupankäynti robotit ylläpitävät 1. Jälkimmäinen ei ole ehdottoman välttämätöntä. Ilmaiset forex-signaalit fxmasterbotilla, suunta näytetään yleensä nuolen muodossa - ylöspäin osoittava nuoli tarkoittaa, että sinun pitäisi ostaa, ja alaspäin osoittava nuoli, jonka sinun pitäisi myydä. Ohjelmasta on ilmainen versio, jossa on kolme saatavilla olevaa vaihtoa (1Broker, Bitmex Testnet, GDAX Sandbox). Parhaat robotit, jotka tukevat Bitstamp-vaihtoa, ovat: Pääsyy miksi kryptovaluutta nousi kuuluisuuteen on, että koko verkko on täysin läpinäkyvä. RevenueBot on houkutteleva passiivisten ansiotulojen palvelu, joka ei vie paljon aikaa. Emme kuitenkaan ole löytäneet todisteita siitä, että Peter Lim olisi sijoittanut Bitcoin Trader9.

Mitä Kaupankäyntibotit Ovat?

On selvää, että meillä on vielä paljon tehtävää. Kuten tässä katsauksessa selitetään, robotti on legit ja perustuu todellisiin tekniikoihin. Tärkein syy, jonka valitsit käydä kaupankäynnin botilla, on hyötyä sen kauppaosaamisesta. Miksi kuuluisuudet liittyvät bitcoin-robotteihin? Tämä artikkeli on kuitenkin jo hiukan pitkä, ja meillä on vielä melko vähän yksityiskohtia käsiteltäväksi, joten teemme tauon täällä. WolfBot tukee 3 kaupankäyntitapaa: Mielenkiintoista on, että voit käyttää yli 25 kaupankäynnin indikaattoria markkinoiden tarkkaan analysoimiseksi, jotta voidaan tuottaa sopivia osto-/myyntisignaaleja tuoton maksimoimiseksi Autonio-sovelluksella.

RevenueBot on pilvipohjainen kryptovaluuttakaupankäyntibotti, joka on suunniteltu ansaitsemaan rahaa käydessä kauppaa parhaimmissa kryptovaluuttapörsseissä. Kaupankäyntirobotit voivat auttaa kauppiaita varmistamaan, että he ovat aina vuorovaikutuksessa markkinoiden kanssa, jopa silloin, kun he eivät fyysisesti pysty siihen. Aloitussuunnitelma maksaa sinulle 24 dollaria ja kallein pro-paketti asettaa sinut takaisin 82 dollarilla. Ota selvää kaiken, mitä sinun on tiedettävä 3commasta tänään. Bitcoin- ja kryptovaluuttakauppa ovat muuttaneet elämääni ja minun on tunnustettava; En ole enää niin rikki. Julkkikset eivät useimmiten tue Bitcoin-robotteja.

Jos et halua indeksoida, voit myös luoda mukautetun salkun ja antaa HodlBotin tasapainottaa sitä puolestasi. Tämän botin käyttäjien voitot puhuvat puolestaan. Minkä tahansa tyyppinen kaupankäyntistrategia voi toimia niin kauan kuin olet johdonmukainen ja olet halukas käyttämään aikaa ja vaivaa oppiaksesi olemaan parempi kuin muut kauppiaat. Jotkin syöttötiedot ovat kuitenkin tarpeen.

 • Monet pörssit eivät tue kumpaakaan tilaustyyppiä tai anna kauppiaiden käyttää molempia samanaikaisesti.
 • Kun olet varma, että se toimii, voit tallettaa oikeat rahat.
 • He eivät halua antaa liikaa lahjoja ja olet lyönyt heitä.
 • Suorittaaksesi sen sinun on kloonattava repo ja noudatettava asennusohjeita.
 • Botti toimii helposti useiden salaustekniikan vaihtojen kanssa, ja sitä käytetään laajasti myös tänään.
 • Vähittäissijoittajilla ei ole tätä ongelmaa.
 • Oletetaan, että kryptovaluuttakaaviossasi on 250 minuutin kynttilät, näet 25 kynttilää, joissa hinta pysyy 100 pisteen välillä.

Laske Salausverosi

Markus ja Willy eivät käyneet kauppaa päivittäin. Käytät yleensä kauppaa simuloidulla rahalla, joten virheet eivät maksa sinulle kovin ansaittua pääomaa. (5) on tällä hetkellä saatavana ilmaiseksi, vaikka kehittäjät suunnittelevatkin maksamaan ohjelmistosta, kun se on täysin julkaistu. Suosittelen kuitenkin pitämään vähintään 60% salkustasi suhteellisen turvallisissa kolikoissa, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja Monero. Siten sinun on lisättävä rahasto BTC-tilillesi.

Bitcoin-kaupankäynnin Ehtojen Ymmärtäminen

Kaikki kauppiaat voivat käyttää ennalta määrättyjä teknisiä indikaattoreita luodakseen kaupan signaaleja, jotka voidaan toteuttaa automaattisesti. Botti, joka tulee helppokäyttöisen käyttöliittymän kanssa, on erittäin suosittu. Ansaitse rahaa verkossa internet-tutkimuksesta, mitä tarkalleen Facebook-mainosasiantuntijat tekevät? Muita 3comman tärkeimpiä ominaisuuksia ovat ilmoitukset tilausehdoista (mukaan lukien tilauksesi täyttyminen vai ei).

Osakkeet, joukkovelkakirjat, sinä nimit. Siellä on Autonio-markkinapaikka, jossa käyttäjät näkevät muiden käyttäjien jakavan erilaisia ​​kaupankäyntistrategioita ja algoritmeja, jotka ovat auttaneet heitä saamaan voittoa. Yritetään ennustaa hintaa tutkimalla markkinatietoja, kuten aiempia hintamuutoksia ja kaupan volyymeja. Olemme laatineet luettelon parhaista avoimen lähdekoodin (ja ilmaisista) salaustuotteista, jotka tällä hetkellä ovat saatavilla. Kun ostat seuraavaa kaupankäyntibottia, on välttämätöntä tietää, mitä ominaisuuksia ne tarjoavat auttaa sinua päättämään, saako sen. Kaupankäyntirobotit eivät suju hyvin korkean volatiliteetin aikana. Bitcoin-kaupankäyntibotit mahdollistavat digitaalisten valuuttakauppiaiden käyttää kaupankäyntistrategioita täysin automatisoidulla tavalla käyttäjän määrittämien ennalta määritettyjen parametrien avulla. Kuten näette, tämä koodi on erittäin modulaarinen ja kehitys oli helppoa.

Koko Autonio-alusta pyörii NIO-kuvakkeiden hyödyllisyyden ympärillä, ja niitä voidaan käyttää samoin kuin mitä tahansa tokenia hajautetussa sovelluksessa. Ja likviditeetin ottamisstrategiat (väärän hinnan täyttäminen) ovat aina nopeuspeli. Fiat bitcoinin periaatteet, puhun enemmän ohjelmistoista, jotka auttavat sinua tekemään tämän, alla olevissa muissa osioissa. Säästä aikaa. Tietueet sisältävät syyt ja tekniset indikaattoriarvot, miksi jokainen kauppa tapahtui, sekä aggregoidut tilastot, kuten kannattavuusaste, keskimääräiset osto/myyntihinnat, ostettujen/myytävien kauppojen kokonaismäärä ja enemmän. Nyt on aika kouluttaa edustajamme ja nähdä kuinka paljon rahaa voimme ansaita!

Robotti tekee markkinatutkimuksen ja sijoittaa vastaavat kaupat automaattisesti.

Coinbot.club 2019 -katsaus

Tätä kutsutaan tikkaattuksi ostoksi, ja se on kätevä, jos luulet, että rahaston hintaan on tulossa iso siirto. On olemassa joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka kehittäjät ovat yhdistäneet kaupankäyntibottiin. Yksi Cryptotrader-alustan ainutlaatuisimmista ominaisuuksista on strategiamarkkinat, joiden avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä menestyviä kaupankäyntistrategioita.

Tämän botin hinta voidaan maksaa Bitcoinissa, ja se maksaa missä tahansa 0: sta. Kolmas syy., kaikki tämä voisi auttaa parantamaan päiväkauppojen suorituskykyä. Viimeisen 5 kuukauden aikana olen kaivanut syvälle Bitcoinin ja blokkiketjun ihmeitä, lukenut joitain aiheklassikoita, kuten Don Tapscottin Blockchain Revolution, ja miksi ei, kuvitellut maailmaa uudelleen paikana, jossa jokainen tapahtuma tallennetaan muuttumattomaan rekisteriin, jossa ihmiset todella valvovat yksityisyyttään ja ovat viime kädessä vastuussa omien tietojensa taloudellisesta hyödyntämisestä, missä Bitcoinia käytetään päivittäin alistamattoman tapahtumavaluutana, missä korruptio politiikassa katoaa kokonaan… woah, woah woah , ei niin nopeasti! Tilin rekisteröinti ja aloittaminen vie enintään 5 minuuttia. Huomaa, että alla mainitut hinnat ovat tilauksen vuodeksi. HBSwiss HBSwiss Siellä on kaupparobotteja, jotka väittävät tarjoavansa sekä robo-kauppaa että salausteollisuutta. Kauppiaille oikea salaustekniikkabotti tarjoaa mahdollisuuden pitää kahva markkinoilla ympäri vuorokauden ja suojata omaisuuttaan, jos he nukkuvat tai ovat poissa työpisteistään. Automaattisen kaupankäyntityökalun, kuten Cryptoblizz, avulla voit käydä kauppaa ympäri vuorokauden ja maksimoida kaupankäynnin voitot.

Asiat Ovat Muuttuneet... Eikö Niin?

Kaupankäyntiohjelmisto sisältää käyttäjien ehdotukset, kun erityisiä kaupankäyntiominaisuuksia tarvitaan. Kuten kaikki hienot asiat, myös salausteknisessä suppilossa on kiinnitetty hintalappu. Koko infrastruktuuri on rakennettu hajautetulle alustalle, mikä tarkoittaa, että ei ole yhtä yksikköä, joka hallitsisi kaikkia toimintojaan. Suosittelemme aloittelijoille, että he tuntevat kaikki kaupparobotit ennen kuin sijoittavat vaadittua vähimmäismäärää enemmän. Tietoja vaihtaviin käyttäjiin liittyvät tietosuojakäytännöt.

Virhe #1 - Riskiä Enemmän Kuin Sinulla On Varaa Menettää

3commas-ydinjärjestelmässä on älykäs kaupankäyntipääte, joka tulee kaupankäynnin robotteihin ja salkunhallintatyökaluihin. 7 laillista tapaa saada ilmaista rahaa, helpoin PPC-tapa aloittaa on Google AdSense. Siten minimoidaan kauppiaan työmäärä. Toiseksi, ne ovat täydellinen paikka virheiden korjaamiseen ja veneesi kehittämiseen.

Salkun Automaatio Robotit

Onko botti kannattavaa vai ei? Toiset tarjoavat tiettyjä tuotteita. Useimmat salauspörssit eivät anna kauppiaille tonnia työkaluja käytettäväksi. Olemme ihmisiä ja luonteemme on liittää tunteita kaikkeen, mitä teemme, vaikka emme tarkoitakaan.

Aloita marginaalilla. Ilmainen versio antaa sinulle kaikki kaupankäyntistrategiat, jotka koko alusta sisältää, mutta sinun on rajoitettu kuinka moni voi suorittaa kerralla. Käyttäjien ei kuitenkaan tarvitse markkinoida sitä maailmassa voidakseen käyttää sitä. Pysähdyshäviöt ja pysähdyspysähdykset ovat erityisen tervetulleita elementtejä, koska ne auttavat sinua valtavasti riskienhallinnassa. Jälkeenpäin bitcoin-markkinat ovat niin pienet, että suurin osa HFT-algoritmeista on rajoitettu. Toisin kuin jotkut alustat, jotka tarvitsevat suoran pääsyn vaihtoon jälkitestauksen suorittamiseksi, Live Trader voi suorittaa edistyneitä jälkitestaussimulaatioita paperilla. Jos joku pyytää sinua liittymään Coinbotiin. Tämä suunnitelma koskee BTC 0: ta.