Binaariasetusten Välittäjien Arvostelut, Vertailutaulukko, Luokitus

Tai ehkä olet kuullut liian monia kauhu tarinoita binaarikaupasta? Koska digitaaliset vaihtoehdot (kuten nekin tunnetaan) tarjoavat hyvin yksinkertaisen verojärjestelyn. 50, ja joku myi sinulle tämän vaihtoehdon.

 • Pitkäaikaiset binaariset vaihtoehdot ovat paljon parempia, koska ne tarjoavat vähemmän riskejä.
 • Ellei yhtiö ole juuri julkaissut jotain merkittävää ilmoitusta, sitä ei voida edes arvata.
 • Vaikka tämä robotti on hyvin uusi kaupan alalle, se saa jo [& helvettiä.
 • Kokemuksemme Google Trader -asiakaspalvelusta oli erittäin miellyttävä.
 • FINRA on jo nostanut kanteen muutamaa binaariopiskelijaa vastaan ​​ja varoittaa edelleen sijoittajia näiden rahoitusinstrumenttien kauppaan liittyvästä riskistä.
 • ”Huijauksesta” on tullut laajalti käytetty termi viittaamaan kaikenlaiseen huonoon palveluun, mutta on huomattava, että monet näistä välittäjistä eivät ole ehkä tehneet mitään vilpillisiä tai laittomia, mutta ovat houkuttaneet tavallista korkeampia valituksia.
 • Paras strategia, jota käytetään, on kaikkien binaarisen vaihtoehdon strategioiden yhdistelmä.

BinaryRobot 365 mahdollistaa rahavarojen helpon ja nopean nostamisen kauppatililtä. Onko asiakastuki nopea ja tehokas? Puhumattakaan siitä, että saatavilla on myös runsaasti kaupankäyntivinkkejä ja strategiatietoja.

Nämä huijarit vetävät edelleen kuvan tästä kaupan muodosta. 50, jos optio on 100 - 100 - 44 dollaria. Joustavat asetukset, mukaan lukien ilmaisimet, voimassaoloaika ja menetelmät. Millä muilla omaisuuserillä voin spekuloida binäärisillä optioilla? Niitä säätelee CYSEC, ja heillä on mahtava maine teollisuudessa. Hämmästyttävää, että BinaryOptionRobot on kokonaan ilmainen.

Mutta heillä on jotenkin aura olla kunnioitettavimpia, koska he edustavat itseään tarjoavanaan sijoittamistavan. Sitten sinun täytyy vain painaa ”Tilaa”. Tämä on valtava eturistiriita. Tutkimus on suoraviivaista, kun taas hälytysten asettaminen on nopeaa ja vaivatonta. Binaariopiskelmien kaupankäyntistrategian tarkistusjärjestelmä Binaarinen optio kulta -signaalit binaarikaupan kiusaaja miten se taas binaarinen käyttämällä. Roy sanoo, että arvopaperimarkkinavalvojat saivat koko maassa 800 valitusta tällaisista huijauksista, mutta todellinen uhrien lukumäärä on todennäköisesti paljon enemmän. Vaikka ammattimainen sijoittaja voi tuottaa suhteellisen suurempia voittoja, BinaryRobot 365 tarjoaa aloittelijoille lempeän johdannon kaupankäynnin maailmaan ja tarjoaa välineen, jolla he voivat ansaita rahaa joutumatta käsittelemään monimutkaisia ​​järjestelmiä. Keskimääräinen tuotto on 78% voitetuista kaupoista ja 10% palautus maksetaan menetyksistä.

Kauppiaat, jotka eivät ole varmoja sitoutumisesta HighLow-liittymään, voivat itse valita ensin demo-tilin.

Lue Lisää

Nadex pyrkii kohtelemaan kaikkia kuluttajia oikeudenmukaisesti riippumatta siitä, oletko Yhdysvalloissa tai yhdessä yli 40 muusta tukikelpoisesta maasta - olipa kyse sitten Meksikosta, Japanista tai Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Jos olet väärässä, saat 15 dollaria takaisin. Yhdysvalloissa on monia binaariopiskelijoiden välittäjiä. Jos niitä ei kuitenkaan ole luettelossa, se ei tarkoita, että he ovat laillisia. Myynti- ja myyntioptiot ovat yksinkertaisesti ehdot, jotka annetaan option ostamiselle tai myymiselle. Se käyttää SpotOptionin uusinta kauppapaikkaa. Mutta itse ohjelmisto auttaa sinua valitsemaan signaaleja kauppojen tekemiseksi aivan kuten kukaan asiantuntija-binaarinen optio, jonka sijoittaja tekisi. BinaryOptionRobot-ohjelmalla ei ole oppimiskäyrää tai tietopuutteita. Banc de Binary perustettiin vuonna 2019, ja sillä on yli 250 000 asiakasta.

Menot 4 dollaria postitse laatikko eläinten ulosteita kirjoittajien etuovelta. Samoin tietty välittäjä ei välttämättä ole teknisesti petollinen käyttäytymisessään; se on vain, että alustalla saatavilla oleva palvelu (kuten erittäin epäluotettava käyttöaika tai varojen palauttamatta jättäminen ajoissa) tarkoittaa, että tämä on välittäjä, jota todella tulisi välttää. Sinulla ei siten ole äänioikeutta tai osinkoja, jotka olisit oikeutettu saamaan, jos omistat todellisen osakekannan. Huomaa, että rekisteröinti on ilmaista. CBOE: lla ja C2: llä on nyt kuitenkin kyky luetella enintään viisi peräkkäistä viikoittaista optiosarjaa osakkeille, ETF: lle, ETN: lle ja indeksille. Binaaristen optioiden kaupalla on alhainen pääsy este, mutta se, että jotain on yksinkertaista, ei tarkoita, että se on helppo ansaita rahaa. BinaryRobot 365 uskoo elinkeinonharjoittajan valinnanvapauteen. 99Binary tarjoaa jopa 86%: n tuoton vakiona ja 60 sekunnissa ja jopa 350% yhdellä painalluksella.

 • Älä hyväksy mitään välittömästi.
 • Suurin ero normaalien optiosopimusten ja hajautettujen optiosopimusten välillä on se, että viimeksi mainitun voimassaoloaika päättyy kattamaan hintaluokan eikä yhden hintatason.
 • Sillä ei ole signaalikaavioita siitä, että ohjelmisto tuottaa itse.
 • Mitä ovat binaariset vaihtoehdot?
 • Yksi kauppiaiden kokemuksen tärkeimmistä komponenteista on alusta.
 • Sen sijaan kasvaa myös määrä, jonka elinkeinonharjoittajat vetävät alustalta vuosittain, mikä osoittaa, että aktiiviset käyttäjät ansaitsevat todella rahaa.

Muut Kauppapalkkiot

On välittäjiä, jotka tarjoavat voittoja huomattavasti yli 85%. Muutaman viime vuoden aikana tämäntyyppisestä kaupankäynnistä on tullut erittäin suosittua, ja se tarjoaa sijoittajille, joilla on pieni budjetti, tavan käydä kauppaa rahoitusmarkkinoilla. EUR/USD 138 -binaarilla on 1,5 tuntia vanhenemiseen saakka, kun spot-EUR/USD-valuuttapari käy kauppaa 1: llä. Viivakartat ovat samankaltaisia, mutta rivin alla olevaa aluetta ei ole varjostettu. Nämä tosiasiat ovat myös syy siihen, miksi binääriset vaihtoehdot kielletään lukemattomissa maissa. Onko se autokauppias, jota suosittelemme? EWallets-sovelluksissa HighLow hyväksyy siirrot Netellerin, Polin, Sofortin, PaysafeCardin, GiroPayn ja soporpayn kautta.

Putki

Tässä on useita tarkkailtavia asioita, jotka saattavat johtaa sinut pois tuotteesta, on todennäköisesti rahan tuhlausta: Kiitos, että sallit perheemme palvella sinun. Vaikka HighLow-palvelut ovat poikkeuksellisia, huomasimme, että niistä puuttuu hiukan käytettävissä olevien kohde-etuuksien luettelon suhteen. Kuinka nopeasti nostopyyntöni voidaan käsitellä? Ensiluokkaisilla binaariopiskelijoilla on nyt loistavia alustoja, jotka tarjoavat erinomaista tietoa kattavaa teknistä analyysiä varten kaupankäynnissäsi olevista omaisuuseristä, mikä auttaa sinua tekemään parempia kauppoja.

Tietävät tiedot, jäljelle jäävät tekijälauseet ja niiden vaihto, optioiden ja naisten väliset, uskonnon kuntien aiemmat talletukset. Heillä on myös mahdollisuus valita, mistä indikaattorien yhdistelmästä he haluavat järjestelmän saavan signaaleja. Tämä yhdessä Internet-kaupan nousun kanssa samana ajanjaksona on jättänyt sääntelyä teollisuudesta jäljessä. Yksi binaarin tärkeimmistä eduista. GlobalOption hyväksyy yhdysvaltalaiset asiakkaat. Sen avulla voit myös testata uusia kaupankäyntistrategioita tulevaisuudessa.

Olymp-kaupan talletus: - Parhaat tavat tallettaa rahaa Olymp-kauppaan

Tiedä, että binäärisistä vaihtoehdoista saat joko 0 dollaria tai korkein voitto jopa 90 prosenttia. Mutta se oli jo vuonna 2019. Jos et vielä etsi kolmannen osapuolen apua, tässä on joitain vaiheita, jotka voit tehdä itse: Ryhmässä on tällä hetkellä noin 83 asiakaspalvelun asiantuntijaa, ja elinkeinonharjoittajat, jotka vaativat yksilöllisempää palvelua, voivat päivittää VIP-tilille, joka tulee henkilökohtaisen tilivastaavan mukana. Jos US500 osuu 2770: een, sinua lopetetaan automaattisesti menetys (siis kiinteä riski). Kenelle binääriset vaihtoehdot ovat hyödyllisiä? Olisin mieluummin jonkin seuraavista vaihtoehdoista 4 dollarille, jonka vietin tähän kirjaan: Binaaristen optioiden välittäjä ansaitsee rahaa, kun menetät kaupan.

Ne voivat vaihdella suuresti käyttöympäristöjen välillä. Binäärisillä optioilla käydyn kaupan yhteydessä muistettava asia on, että on voimassaoloaikoja, jotka toimivat lopulta parhaiten sinulle. Voit napsauttaa käänteistä kaupankäyntiä ja BinaryOptionRobot sijoittaa kaupat vastapäätä sitä, mitä signaalit käskevät sen tekevän. Minimi, käyttäjät voivat vapaasti tarkistaa ohjelman avoimuuden, eikä yksikköä voida pitää vastuussa sen virheistä. SUOSITTELEE TÄTÄ YRITYSTÄ? Joten onko se huijaus?

 • Tässä on luettelo välittäjistä, jotka hyväksyvät Bitcoin-talletuksia ja nostoja.
 • Kuinka pitkiä optioiden maturiteetit ovat?
 • Mikä on sääntelyviranomainen?
 • Mobiilisovellus on ilmainen. Voit ladata sen Google Playstoresta tai Apple App Storesta.
 • Sijoitettuaan järjestelmään uhrit ovat ilmoittaneet, että heidän rahansa alkavat katoa nopeasti.
 • Se on täysin verkkopohjainen kaupparatkaisu, joka ei vaadi mitään lataamista.

Suositeltu Sinulle

Tee tutkimuksesi tarjouksesta ja yrityksestä. Binaarisen optiokaupan avulla, etenkin Forex-markkinoilla, voit avata tilin välittäjällä pienellä summalla, yleensä noin 250 dollarilla. Voitot ovat aina pienempiä kuin tappiot. Et voi lukea sijoitusblogia, käymättä läpi binaarivaihtoehtoja koskevia viestejä. Kaupankäynti on riittävän vaikeaa yksin.

Tällä hetkellä voit ottaa yhteyttä heidän tukitiimiinsä vain sähköpostitse ja puhelimitse. Toisin sanoen, tämä välittäjä ei käytä aggressiivista markkinointitaktiikkaa tuotteilleen ja palveluilleen. Tämä ei aina ole tapaus, [& helvettiin. Voit saada enintään 89%: n tuoton voitetuista kaupoista ja jopa 15%: n hyvityksen kauppojen häviämisestä. S&P 500 -indeksi (SSZ), joka perustuu S&P 500 -indeksiin, ja Volatiliteetti-indeksi (BVZ), joka perustuu CBOE: n indeksointiin (VIX).

Toisin sanoen, he ottavat kaupan toisen puolen. Esimerkiksi, ne eivät tarjoa yhdellä painalluksella kuukausittaisia ​​binaareja. 74–89% vähittäissijoittajien tileistä menettää rahaa CFD-kaupankäynnin yhteydessä.

Mutta Voitko Todella Voittaa?

Jos se on kuitenkin vain osittain sovitettu, se siirretään automaattisesti Työmääräykset-näyttöön. Tammikuun 2019 tarjous, Ovatko binaariset vaihtoehdot laillisia, yksinkertaisesti tosiasiat-vaihtoehdot ovat tutkimus. Voit myös lukea kunkin välittäjän täydelliset arvostelut, mikä auttaa sinua tekemään parhaan valinnan. Nadexin omistaa ja hallinnoi IG Group (LON: )Jos haluat käydä kauppaa osakkeilla tai muun tyyppisillä omaisuuserillä, sinun on käytettävä toista välitystiliä. Jos liityt, tiedät vain vähän, että hienopainossa mainitaan "tulokset vaihtelevat" tai "ei taattua voittoa", toisin kuin videossa. Monet kysymykset ja suurin osa vastauksista on peräisin itse binaariopiskelijoilta. Jos sinulla on ongelmia, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Voit tarkastella ajan tasalla olevia lukuja maista, asiakkaista, tytäryhtiöistä ja tytäryhtiöiden ansaitsemista sumista päivästä IQ Optio -yhtiöiden sivulla. Välittäjällä on oltava tehokas ja reagoiva asiakastukipalvelu. International finance corporation haluaa auttaa intialaisia, mutta väärä Stop Loss, jonka määrität kaupan kaupan perusteella, voi pysäyttää tilisi kasvun. OptioNow tarjoaa keskimääräisen tuoton jopa 85%. Kun on aika nostaa varoja IQ Optio -tililtäsi, käytetty menetelmä vaihtelee talletusmenetelmän mukaan.

Nadex-alustan Ominaisuudet Ja Työkalut

Niitä kaikkia vaaditaan käytettäväksi yhden välityspaikan kanssa, jonka kanssa ne ovat yhteensopivia. Aloita blogi, on mahdollista tehdä 200 dollaria päivässä verkossa vain Internet-yhteydellä. 8 Yhteenveto Koska siellä on niin paljon kauppapaikkoja, on vaikea tietää mitä valita. Se käyttää HTML5-kauppapaikkaa.

Vuonna 2019 CySEC sakotti Banc De Binarya toistuvasti useista rikkomuksista, mukaan lukien U. Koska binäärioptiot ovat arvoltaan korkeintaan 100 dollaria, mikä tekee niistä kauppiaiden saatavilla myös rajoitetun kaupan pääoman kanssa, koska perinteisiä osakepäivän kaupankäyntirajoja ei sovelleta. Jos olet väärässä, menetät kaiken. Hyvin lyhytaikaisten hintojen muutosten ennustaminen on erittäin vaikeaa, ja siksi on käytännössä mahdotonta ansaita rahaa binäärisillä optioilla. Mikä on suurin vipuvaikutus, jota HighLow tarjoaa? CFD osakkeilla - IQ-vaihtoehdon avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa CFD: llä yli 176 eri yrityksen osakkeilla, mukaan lukien menestyneimmät yritykset, jotka on listattu NASDAQ: ssa ja NYSE: ssä. Tässä vaiheessa mahdollisuudet, että sinut on huijattu, etkä kärsi pelkästään viestinnästä, ovat melko korkeat. 365Trading on tehnyt aloitteen rekisteröityäkseen Kyproksen arvopaperipörssikomissiolle (CySEC).

Palautusprosentti

Näiden tietojen antaminen voi jättää sinut avoimeksi henkilöllisyysvarkauksille. Voit ansaita enemmän rahaa 60 sekunnissa kuin monet ihmiset ansaitsevat koko päivän, jos olet valmis ottamaan riskin. Tarjoaako välittäjä 24 tunnin asiakaspalvelun ja useita kanavia yhteyshenkilöille? Kun elinkeinonharjoittaja allekirjoittaa kaupan kanssa Kun elinkeinonharjoittaja allekirjoittaa automaattisen kaupankäynnin ohjelmistosovelluksen avulla, he luottavat saavansa rahansa arvoisen sijoitukselleen. Yllä olevan esimerkin mukaan, jos käyttöjärjestelmä maksaa sinulle 15% menetyksestä, saat 85 dollaria, jonka voitit, lisäksi saat 15% menettämästäsi 50 dollarista (7 dollaria). 2 vastausta, se näyttää olevan hyvä ja hyödyllinen työkalu ja sellainen, jota käytän ehdottomasti edelleen. Periaatteessa tällä hetkellä on käytettävissä 30 sekuntia, 60 sekuntia, 90 sekuntia, 2 minuuttia ja 5 minuuttia. Binaarivaihtoehdot eivät ole muuta kuin vedonlyönti rahoitusvaroihin, aivan kuin vedot vedonlyönnistä urheilupelin tuloksesta.

 • Forex-välittäjät tarjoavat CFD- ja jopa Cryptocurrency-kauppaa.
 • Toisin kuin OTC-markkinat, joilla alusta on vastapuoli ja joilla käydään vaihtokauppaa, välittäjä on välittäjä - sovittaa ostajat myyjien kanssa ja veloittaa palkkio.
 • 5% ajasta vain tasapainottamiseksi "."
 • Jos elinkeinonharjoittaja ei käytä strategiaa tai tutkimusta, niin kaikki sijoitukset todennäköisesti riippuvat onnesta, ja kertoimet ovat niitä vastaan.
 • Jos näin tapahtuu, olit oikeassa ja ansaitset 7 dollaria voittoa.

Kuinka Aloittelijat Voivat Ansaita Rahaa

Kaikkia näitä ihme-binaarisia optiojärjestelmiä mainostetaan joskus useilla nimillä väärennettyjen suositusten kanssa. Edellä mainittujen menetelmien tuntemuksen pitäisi auttaa binäärikaupan aloittelijoita välttämään vähemmän vastuullisia tuotemerkkejä. Siellä on erilaisia ​​vain Bitcoin-binaarisia optiovälittäjiä, joita kauppiaat voivat käyttää alkamaan kasvattaa sijoituksiaan. Nadex keskittyy kaupankäyntiin binäärisillä optioilla ja levittää suosituimpia hyödykkeitä, valuutta- ja osakeindeksifutuureja, salausvaluuttoja ja taloudellisia lukuja. Kirjan nimen sanamuoto on fiksu, jotta hän huijaa sinua ajattelemaan, että hän aikoi antaa sinulle kaiken kauko-ohjattavan. Suosittelemme ehdottomasti Google Traderia uskollisille lukijoillemme. Tarkastellaan itse lähemmin ja katsomme, pystyykö ohjelma tekemään sen, mitä valmistaja sanoo voivansa? (IGG), FTSE 250 -yritys.

Arvioijan verkkosivusto on kuulemma antanut tuomionsa jo jo yli 50 välittäjälle ja asettanut käyttöön kaikenlaisia ​​tarkkoja tietoja niistä. 5, silloin voitto on 100 dollaria, mutta elinkeinonharjoittajan tulisi vähentää vaihtoehdon kustannukset (13 dollaria. )Valitse aina oma välittäjä ja ota aina vastuu omasta kaupastasi - älä anna jonkun muun käydä kauppaa puolestasi. Otetaan esimerkiksi se tosiseikka, että välittäjä tarjosi tilin avaamista jo vuonna 2019 kahdeksantoista maan ihmisille.

Israelin laajat, moraalittomat binääriset vaihtoehdot huijauksille paljastettiin "paljasti, että teollisuus on huijaus. "Palkkiot ovat yleensä pieniä suhteessa kaupan kokoon, eli ne eivät vaikuta palkkioihin liikaa. Siitä huolimatta olemme oppineet jo kauan sitten, että et luota demoversioihin niin kauan kuin kauppajärjestelmät menevät, koska ne eivät anna selkeää kuvaa näiden järjestelmien toiminnasta, ja useimmissa tapauksissa pelaajat joutuvat pettymään ja rikkoutumaan, kun ymmärtävät, että ohjelmisto ei ole ”. Jaa, jos sijoitat pääasiassa rahastoihin, sijoitusvälittäjän valitseminen, jolla on laaja rahastovalikoima, on tärkeämpää kuin välittäjän valitseminen, jolla on alhaisimmat kauppapalkkiot. t puoli niin hyvä kuin demoversiossa näkyy. Jos he pitävät sitä uutena, he välttävät sen, samoin kuin tosiasia, että suurin osa aloittelijoista siirtyy huijauksesta toiseen toivoen, että yksi näistä toimii, mitä kukaan ei tee, koska kauppa on oppinut taito/työ... Joten ymmärrä jälleen heidän tarinansa ja kuinka he työskentele, älä talleta.

Suhde Vaniljavaihtoehtojen Kreikkalaisiin

On myös kaupan tyyppejä (katettu alla), joissa voitot voivat saavuttaa 400%, 500% tai jopa 1000%. Maksut ovat tiedossa. Kaikki mitä sinun pitäisi tietää automatisoidusta kaupasta, mahdollisten transaktioiden kirjo kansainvälisillä markkinoilla on melko laaja. Huomaa, että kaikki binääriopiskelijoiden välittäjät eivät käy kauppaa Bitcoineilla, joten on tärkeää määrittää, mitkä hyväksyvät kryptovaluutan ja mitkä eivät. Niitä tarjotaan useilla markkinoilla, mukaan lukien osakeindeksifutuurit, hyödykkeet, forex ja Bitcoin. Asiat ovat muuttuneet melko vähän sen jälkeen. Tarkista, onko välittäjällä CFTC: n, CySEC: n, ASIC: n, FCA: n, BaFIN: n tai muun viranomaisen lisenssi. Toistaiseksi Bitcoin-rahapelit ovat edelleen laillisia useimmissa maissa. Luodaan skenaario, jossa sinulla on jalkapallo ja olet rangaistuksen ottaja.

Koulutus - viikoittaisista webinaareista e-kirjoihin ja kaupankäyntikursseihin - Nadexin oppimiskeskuksessa on runsaasti tietoa kaupan kasvun tukemiseksi. Mitkä ovat maksu- ja nostamisvaihtoehdot? Saatuaan tietää kaikki sudenkuopat, miksi uusi kauppias päättäisi koskaan avata binaarisen optiotilin ja tulla kauppiaalle? Joillakin välittäjillä on omat demo-tilinsä (kuten IQ Option) kokeillakseen alustaa. Ja jos pidät kaupasta todella, voit myydä (tai ostaa) useita sopimuksia. Tämä alusta tukee mobiilikauppaa Blackberry-, iPhone- ja Android-laitteiden kanssa.

Vaihdosten aiheuttamat komplikaatiot johtuvat rakenteesta.

Tuotteen Yksityiskohdat

Eri välittäjät sopivat erilaisille kaupankäyntityyleille tai kaupan tyypeille. Rahoituslaitosten kalliista välittäjäkustannuksista tulee tarpeettomia. Jokainen Nadexilla tekemäsi kauppa sisältää useita sopimuksia. Vaikka myyjät ovat valmiita ottamaan pienen - mutta erittäin todennäköisen - voiton suurelle riskille (suhteessa voittoon).

Kaupankäyntipalkkiot Ja -erot

Kukaan ei tiedä varmasti tulevaisuutta bitcoinien tai ALT: ien kanssa ja puhuttaessa kapteenista ja käänteisestä, jossa härät ottavat kokonaan vastuun, voit olla varma vain silloin, kun se on jo tapahtunut. Tukipalvelu, kokeneemmille Profeetatyökalu voi auttaa arvioimaan valuuttaparin tulevaa suorituskykyä. Joten oikean puolelle poiminnan todennäköisyys on noin 50%. Se, mitä teet seuraavaksi, riippuu huijauksen tyypistä, johon olet salannut salaisuuden. Nämä kynttilät osoittavat ajanjakson, kiinteät värit osoittavat epävakauden tiettynä ajanjaksona ja pisteitä, jotka on merkitty hintaan sekä ajanjakson alussa että lopussa. Siksi palvelun ja sitä tukevien ihmisten on luottava ostettuihin, vääriin suosituksiin yrittäessään kuvata aitouden ilmaa. Tämän ansiosta sijoittajat pystyivät tekemään tilauksia Globaxiin, sähköiseen pörssiin, jonka ansiosta he pystyivät luopumaan kaupankäynnistä. Kaksi käytettävissä olevaa päävaihtoehtoa ovat 'Ota voitto' ja 'Stop-Loss.