Harjoittele Kauppaa Binaaristen Vaihtoehtojen Esittelytilillä

Köydet on ensin opittava, ennen kuin voit aloittaa kaupan. ”Helppo tehdä” ei kuitenkaan riitä menestykseen. Oikealla tilillä se on erilainen.

  • Saat kokemusta, kun käytät demo-ohjelmaa, ja saat myös tarvittavaa luottamusta, kun viimeinkin hyppäät binaaristen vaihtoehtojen markkinoille.
  • Jotkut linkit, jotka löydät tältä verkkosivustolta, ovat mainoksia, joista saamme taloudellista hyötyä uusien asiakkaiden ohjaamisesta.

Kaikki näillä sivuilla luetellut binaarisen vaihtoehdon demo-tilit eivät ole talletusten demo-tilejä. Suuri välittäjä, jolla on ilmainen ja rajoittamaton demo-tili, on IQOption. Suorittaminen - Demotilit tarjoavat usein paremman toteutuksen kuin suora kauppa. Ja kuten olen aiemmin todennut, esittelyohjelman käytön aloittaminen saattaa vaatia pienen sijoituksen. Demotili antaa sinun testata strategiaasi ottamatta mitään riskiä.

Demotilivinkit

Keskustelemme siitä lyhyesti: Demotili antaa aloittelijoille mahdollisuuden käydä kauppaa ensin virtuaalisella rahalla, jotta he voivat tutustua siihen, kuinka binaaristen optioiden kauppa toimii. Kaupankäyntialustasi on oltava yksinkertainen, suoraviivainen ja helppo ymmärtää. Et halua harjoittaa tiliä, joka tarjoaa sinulle vain kolme valuuttaparia. Ehkä olet uusi välittäjä. Voit vaihtaa eri kaavioiden välillä. Tässä on ideoita, miten se tehdään.

Ei, kokemus ei ole täydellinen opettaja, varsinkin jos aloitat väärillä uskomuksilla tai strategioilla, mutta kun se tehdään oikein, se on paljon parempi kuin mikään muu menetelmä. Eri ihmiset, erilaiset mielipiteet; Sanon, että käytä sitä niin paljon kuin tarvitset, mutta älä pelkää vaihtaa. Toisinaan, kun käydään kauppaa oikealla rahalla, ihmiset tuntevat surua, syyllisyyttä tai katumusta, mutta jos käsittelet virtuaalista rahaa, sinun ei tarvitse käsitellä mitään näistä tunteista, koska nämä eivät ole rahaa, jonka puolesta olet työskennellyt, heillä on vain annettu sinulle ja ennen kaikkea - heillä ei ole arvoa todellisessa maailmassa.

Ainoa ero johtuu siitä, että joudut valitsemaan järjestelmän tyyppi - esittely tai reaaliaikainen (live-tili). Binary Options -menetelmä on kuitenkin vähemmän monimutkainen kuin muut kauppakategoriat. Yhä useampi välittäjä tarjoaa ilmaisia ​​binaariopiskeluvaihtoehtojen esittelytilejä. Alusta on demotilillä sama kuin oikean rahan tilillä, joten opit käyttämään hallitsemasi ohjelmistoja. Lisäksi strategian aukot voidaan tunnistaa ja korjata. Binaaristen optioiden markkinoilla on joitain erityispiirteitä, joista kauppiaiden on oltava tietoisia, ja ainoa tapa tutustua niihin on testaamalla kauppaprosessi binaaristen optioiden virtuaalitilillä.

Myös kaikki markkinaolosuhteet ovat samat.

Patrick C. “Pat” Shemak

Menestyksekkäästi, forex-binaaristen optioiden esittely, sinun on tutkittava erilliset lisämarkkinat, jotka liittyvät ympäristön sääntelyvaihtoehtojen soluun, jotta voidaan ennustaa niiden melua liittyvän voimassaolon päättyessä. Kaupankäynti penniäkään varastot eroavat esimerkiksi hyödykkeistä. Koska demo-tilinomistajasta voi tulla asiakas tulevaisuudessa, välittäjät tarjoavat sen ilmaiseksi. Sinun on aloitettava kauppa välittäjän kautta tarkalleen virtuaalisilla rahastoilla... Lue lisää. Kaupankäynnin sarjan läpi, jossa rahalla ei ole vaakalaudalla, sijoittaja voi nähdä, mikä toimii, ja mikä ei.

Innostava Voittaa

Riippumatta siitä, kuinka paljon markkinat muuttuvat suosikkisi puolesta, saat aina suuren voiton, jos hintaennusteesi on oikein. Sinulla ei ole mitään hätää. Siirry vain heidän verkkosivustoilleen ja valitse Demo-tila Valitse tilitila -ikkunassa. Jotkut välittäjät mainostavat ilmaista esittelytiliä, mutta vain jos teet minimitalletuksen tai talletuksen tarpeeksi tietylle tilitasolle pääsemiseksi. Sinun on myös oltava tietoinen irrottautumisen ongelmasta, kun käytät demokauppaa.

Kun riskit ensimmäistä kertaa oikealla rahalla binäärisillä optioilla käydessäsi kauppiaita, olet todennäköisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon tämä testaa tunteitasi. Vaikka ahneus voi johtaa voittaja-aseman pitämiseen liian kauan. Demotilejä vaihtavat optiot ovat kuitenkin edelleen elintärkeä osa opiskelua käydä kauppaa binäärisillä optioilla, ja jokaisen kauppiaan tulisi hyödyntää niitä avaamalla tili. Onneksi demo-tilin avaaminen ei maksa penniäkään. Sinun on simuloitava kauppoja ja harjoiteltava, kunnes sinulla on muutama strategia vyön alla riskien vähentämiseksi, etenkin uuden kauppiaana.

Ei ole vaikea kuvitella, että melkein kaikki elinkeinonharjoittajat eivät pysty vastustamaan houkutusta siirtyä vähän onnistuneen harjoituksen jälkeen demo-tililtä oikealle tilille, jos he ovat jo tallettaneet tähän. Tällä tavalla voit vetää pois ilman, että sinun on ensin vaihdettava tiettyä määrää. Sanomattakin on selvää, että demo-tililtä puuttuvat usein kaikki ominaisuudet. Kauppa- tai estekulttuuristrategioita koskeva tietoportaali altistaa markkinat rajoittamattomille lauseille. Tietysti voit nostaa rahasi uudelleen, mutta tällä vaiheella osoitat välittäjälle, että pystyt ja haluat käyttää rahaa ja käydä kauppaa oikealla rahalla tulevaisuudessa. Hänellä ei kuitenkaan ole myöskään mahdollisuutta tuottaa voittoa. Voit oppia matalapainetilanteessa.

Mitä Ovat Demo-tilit?

Joten jos aiot avata tällaisen tilin, varmista, että tiedät vähän kaupankäynnistä etukäteen, koska haluat tehdä joitain virtuaalisia kauppoja ennen kuin välittäjä sulkee virtuaalitilisi. Monet palveluntarjoajat väittävät pystyvänsä pitämään sinut silmukassa - missä ikinä oletkin. Kilpailuja esiintyy monissa muodoissa, mutta ne palkitsevat usein oikeita rahaa - toinen askel toivoen, että kauppiaat siirtyvät oikealle rahalle. Pidän parempana välittäjiä, joilla ei ole lainkaan johtajia ja jotka eivät koskaan soita minulle. Jos haluat suhtautua binäärisoptioiden kauppaan vakavasti, sinun on demonstroitava kauppaa, kunnes olet enemmän kuin hallitseva tietyn omaisuuden kanssa.

Miksi Käyttää Demo-tiliä

Jotkut välittäjät tarjoavat ilmaisen demo-tilin, johon ei ole liitetty merkkijonoja, kun taas toiset tarjoavat järjestelyn määrätyn talletussumman perusteella. Toisin kuin eräät välittäjät, emme tee helpommaksi voittaa, kun käydään kauppaa demorahalla. He heittävät mukavan bonuksen, jonka avulla voit nopeasti aloittaa ja tarjota täysin ilmaisen demo-tilin. Yksi heidän tärkeimmistä lähteistä aloittelijoille on demo-tili. Jotkut kauppiaat uskovat, kuinka binaarikauppa on vain hauska peli, jota voit pelata pienellä ylimääräisellä rahalla, mutta itse asiassa se on eräänlainen finanssikauppa, joka sisältää riskin ja mahdollisuuden tulevaisuuden voittoon. Sitten voit avata oikean rahan tilin. Älä piilota mitään asiakkailta, ja ihmiset tulevat menemään läpi.