Huijaukset Binaariasemissa

Varmista, että välittäjäsi on sertifioitu. Kysyttäessä, miten yritys on laillinen, hän sanoo: ”Etsisin tiukempia säädöksiä, ei yritystä, jota säännellään jollain saarella, mutta jota säännellään Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa tai Australiassa. Binaariset optiot eivät ole huijauksia, mutta paljon binaarisia optioita markkinointi on. Kuinka hän selittää tämän ristiriidan? Tämä on teknisesti totta, mutta se antaa kauppiaille kohtuuttomia odotuksia. Jos asiakas on väärässä, hän menettää kaiken kauppaansa sijoittamansa rahat ja yritys pitää sen. Giambrone jatkaa taistelua voimakkaasti suojelusi puolesta ja varmistaakseen, että väärintekijät ovat vastuussa. Binaaristen vaihtoehtojen huijausluettelomme kasvaa jatkuvasti saamiemme palautteen ja kokemusten perusteella.

Binaarikaupan vaadittava vähimmäisvoittoprosentti voidaan laskea välittäjän voiton ja tappion perusteella: Verkkosivusto luo sinulle tilin huijausvälittäjältä, sitten kehottaa sinua tekemään talletuksen ja olettaa, että voit sitten rentoutua ja rentoutua samalla kun se ansaitsee rahaa nukutessasi. Seuraava vaihe on valita lista ja valita paras robotti- tai kauppasignaalijärjestelmä: Yritä myös valita välittäjä, joka on lisensoitu paikallisesti ja jota säännellään paikallisesti, koska tällä tavalla sijoituksesi on suojattu. Yhteenvetona voidaan todeta, että binaaristen optioiden ja CFD: n markkinointikäytännöt ovat suoraan petollisia.

 • Kun ne tehdään huonosti ja laittomasti, ne ovat savunäytöksiä pahimmille petoksille.
 • Tätä on todella mahdotonta tehdä.
 • Bloombex hyväksyy Yhdysvaltojen asiakkaita.
 • Itse asiassa Sam sanoo, että hän "ei voi vahvistaa", että kukaan asiakas on koskaan saanut maksua tai vetänyt rahansa muutaman kuukauden aikana työskennellessään yrityksessä.
 • Mikä tarkalleen on binaarinen vaihtoehto?

Näistä neljä on pääosin binaarisia optioyrityksiä, kun taas muut pyrkivät tarjoamaan myös muun tyyppisiä CFD-sopimuksia tai sopimuksia eroja varten. Sijoittajien tulee olla tietoisia petosmahdollisuuksista tällä alueella, jotka voivat johtaa koko sijoituksen menetykseen. Petos tarkoittaa potentiaalisten asiakkaiden soittamista ja heidän painostamista “sijoittamaan” binaarisiin optioihin, jotka tosiasiallisesti vetoavat siitä, nousevatko tuotteen, kuten öljyn, hinta tai osakekurssi arvoon. Tältä sivulta löydät luettelon ei-suositelluista binääriopiskelusta.

Yksi uhri kertoi toimintapetoksesta: On selvää, että uhri ei ole vastuussa huijauksesta. Kaupankäynti on hyvää, se on palkitsevaa ja voi johtaa elämään, jossa sinun ei tarvitse mennä töihin ja lyödä kelloa. ”Avasin tilin ja talletin 3 300 puntaa. Jos et vielä etsi kolmannen osapuolen apua, tässä on joitain vaiheita, jotka voit tehdä itse: Eri tyyppiset päiväkaupat hyödyntävät näitä nopeita liikkeitä.

Monissa tapauksissa kokemuksemme on hyvä, mutta myöhemmin välittäjä osoittautuu huijaukseksi.

Binaarikaupat

Olit oikeassa ennusteessasi! Se voi vaihdella muutamasta minuutista muutamaan kuukauteen tulevaisuudessa. Ei ole olemassa "todistettuja menetelmiä" tai vuotaneita tekniikoita/porsaanreikiä, joiden avulla kuka tahansa voi ansaita paljon rahaa sen avulla. Napsautit ja löysit houkuttelevan, ammattimaisen esityksen, joka lupaa sinulle: Oletko parempi arvaaja kuin useimmat ihmiset? Lisäksi se on luotettava välittäjä, koska sitä säätelee Kyproksen arvopaperi- ja pörssikomissio (CySEC). 5% ajasta vain tasapainottamiseksi ". "Se oli vähän surrealistista.

 • Ehkä harvoilla yrityksillä on sama omistaja, ja he haluavat piilottaa tämän tosiasian ”, hän pilasi.
 • Kauppiaat näkevät mistä me puhumme mustassa luettelossamme.
 • Joten mitä haluat itse tehdä vuodessa?
 • ”Soitat jollekin ja sanot heille, että nimeni on Jane Smith. Soitan Lontoosta, missä olen tämän uskomattoman yrityksen sijoituspankkiiri.
 • Lynne sanoo kuitenkin jälleen yrityksensä kanssa, että jos vastustit houkutusta ottaa bonus, ja jos esität pyynnön, yritys lähettäisi sinulle rahasi.
 • Aiheita voi olla lukemattomia, köyhien kauppiaiden kannustamisesta yli kauppaan ja virheellisten tietojen antamiseen hintamanipulaatioon.
 • OptionTrade on täysin Kyproksen arvopaperi- ja pörssikomission (CySEC) sääntelemä.

Hakulomake

Tällaisiin binaariohjelmiin liittyy yleensä saalilauseita ja yksityiskohtaisia ​​juonilajeja, joilla on vain yksi tavoite - vakuuttaa sinulle, että binaarikauppa voi tehdä sinusta miljonäärin. Kysy itseltäsi, mitä tilastot eivät kerro sinulle. Vaikka laillisia, valtion sääntelemiä välityspalveluja onkin olemassa, on olemassa paljon enemmän sääntelemättömiä yrityksiä - etenkin binaarisia vaihtoehtoja tarjoavia yrityksiä, joiden liiketoimintamallit on rakennettu huijaamattomille ja kokemattomille sijoittajille Internetissä. Finpari tarjoaa jopa 100% bonuksen plus kolme ensimmäistä riskitöntä kauppaa. Kauppojen menettäminen maksaa elinkeinonharjoittajalle enemmän kuin hän voi voittaa voitetuissa kaupoissa. Välittäjä ei auta, mitä nyt? Kuten kaikissa muissakin rahoituskeinotteluissa, lyhytaikainen kauppa voi olla erittäin riskialtista, ja tämä on yksi syy asiakkaille, jotka eivät saavuttaneet toivottuja tuloksia, joskus aiheuttaa Internetin melua.

Kun he nousivat lavalle ja tekivät omia poimintojaan, he alkoivat menettää. Toinen huijaus, joka jälleen on estetty onneksi Isossa-Britanniassa. Pohjimmiltaan tällaiset välittäjät voivat tehdä ja sanoa mitä haluavat, ja sääntelyn puute tarkoittaa, että he voivat melkein päästä eroon asiasta. Hakemukset rahan takaisinperintätapauksista voitetaan huijausvälittäjiä vastaan, joten yhä useammat ihmiset lähestyvät tätä yritystä. Aion työskennellä kanssasi. Toistamme jälleen kerran, että sinun on tutkittava perusteellisesti kaikki välityssivustot ennen kuin edes ajatellaan varojen tallettamista.

Huijaus, jota myös tulisi välttää, on, kun ihmiset soittavat sinulle ja kertovat, että he hallinnoivat varojasi puolestasi.

Straits Times

Huijausyritykset voivat manipuloida ohjelmistoja vääristääksesi hintoja ja maksuja - sulkevat sitten yhtäkkiä kuluttajien kauppatilit kieltäytymällä maksamasta takaisin rahaa. OnlyOptionin emoyhtiö Safecap Investment Ltd: tä säätelee SecS and Exchange Commission (CySEC). Tunnetut laitokset ja markkinoiden asiantuntijat eivät ole laajalti hyväksyneet binaarikauppaa Yhdysvalloissa, josta se on alkanut; käytäntö voi johtaa vilpilliseen toimintaan.

Suosituimmat Välittäjät Ja Kaupankäynnin Sovellukset

Binaarioptiot ovat optiosopimusten muodossa olevia arvopapereita, joissa voitto riippuu siitä, kasvaako kohde-etuuden arvo vai aleneeko arvo. MyChargeBack analysoi tapaustasi ja auttaa sinua koko palautusprosessin ajan. Kieltäytyminen käsittelemästä vetäytymistä Tämä on yksi pahimmista binaarisen vaihtoehdon huijauksista, joka on yleensä viimeinen vaihe, ennen kuin sääntelijät tai sivustot, kuten Fair Binary Options, pääsevät mukaan. Paras tapa valita välitysyritys on luottamalla riippumattomiin, henkilökohtaisiin ja vertaileviin arvosteluihin. Jälleen kerran tutkimusta, tutkimusta ja lisää tutkimusta!

Saat säännöllisiä sähköpostiviestejä, ja lupaamme olla roskapostin vastainen. Lopulta kävin Financial Conduct Authorityn verkkosivustolla ja sain puolueettoman kuvauksen: Yleisin valitus tästä välittäjästä on täydellinen maksamatta jättäminen summasta riippumatta. Vaikka sääntelyelimet ovat auttaneet hillitsemään tällaisten yritysten kasvua, on edelleen joitain liiketoimintatapoja, jotka voivat estää kauppiaita toimimasta menestyksekkäästi markkinoilla.

Ovatko Binaariset Vaihtoehdot Huijaus?

Mikään arvopaperilautakunta ei suojaa ihmisten etuja. Vaikka todellakin on ihmisiä, jotka ansaitsivat paljon rahaa kaupankäynnin binaarisoptioilla, ne ovat vain pikemminkin poikkeuksia kuin normaa, ja tie menestykseen on kaikkea muuta kuin helppoa. Selitämme selkeästi, mitä voit odottaa meiltä ja mitä odotamme sinulta, jotta voimme yhdessä saavuttaa tavoitteesi yhdessä. Kyllä, 60–90%: n tuotto sekunneissa (ja mitä erityisesti mainostetaan usein).

Useimmissa tapauksissa, jos kyseessä on todella binaarinen optiohuijaus, välittäjä ei palauta puheluita ja monissa tapauksissa he vaativat lisää rahaa tallettaakseen. Näihin järjestelmiin sisältyy väitetysti kieltäytyminen asiakastilien luotonannosta, rahaston korvausten epääminen, henkilöllisyysvarkaudet ja ohjelmistojen manipulointi tappioiden luomiseksi. Oletko huijattu? Kilpailuvirasto suosittelee voimakkaasti, että jos päätät poistua tältä reitiltä, ​​sinun on toimittava sellaisen yrityksen kanssa, joka sijaitsee Isossa-Britanniassa ja jolla on nykyinen lupa tarjota vedonlyönti binaarisen vaihtoehdon suhteen uhkapelikomissiolta.