Binaariasetusten Huijaus

En mainitse nimiä, koska kyse ei kuitenkaan ole häpeästä; vähän yli neljä vuotta sitten, kaikki puhuivat OTC-binäärisistä vaihtoehdoista rahaa tuottavana koneena. Huijausluettelo ei välttämättä ole todella hyödyllinen - operaattorit sulkeutuvat ja avautuvat uudelleen niin usein, että luettelon pitämisestä tulee kokopäiväinen työ. Arvopaperi- ja pörssikomissio. Yksinkertaisesti sanottuna, binaarinen optio on eräänlainen optiosopimus, jossa voitto riippuu täysin kyllä ​​vai ei-ehdotuksen lopputuloksesta, esimerkiksi siitä, nouseeko tietyn omaisuuserän hinta tietyn määrän yläpuolelle vai laskeeko se alle. Älä ole koukussa ja älä käy kauppaa yllä lueteltujen välittäjien kanssa. Vähentämällä riskejä he haluavat vakuuttaa kokemattomat kauppiaat ilmoittautumaan heidän kanssaan.

Jotkut välittäjät, jotka käyttävät tällaista taktiikkaa, ovat olleet erittäin älykkäitä tapaaan, jolla he piilottelevat ehtojaan, käyttäessään käytäntöjä, jotka eivät ole tiukasti sääntöjen vastaisia, mutta pyrkivät tarkoituksella vahingoittamaan kauppiaiden kykyä nostaa varoja tililtään.. Jos joku, jolla on binaarinen vaihtoehtostrategia, tulee luoksesi ja vakuuttaa sinulle 95%: n onnistumisaste, se voi osoittautua vääriksi vakuutuksiksi. Tämä on tällä hetkellä suurin tällainen luettelo Internetissä. Tällä tavalla kannattaa tehdä joitain kotitehtäviä ja varmistaa, että strategia/järjestelmä/palvelu/tuote perustuu pitkälle historialle ja että se on osoittautunut kannattavaksi kaikentyyppisissä markkinaolosuhteissa. Vaikka jotkut parhaista välittäjistä tarjoavat asiakaspalveluhenkilöstöä ja mentorointiistuntoja, on olemassa myös useita näkyviä huijauksia, jotka hyödyntävät näitä oletettuja mentoreita kannustamaan kauppiaita kehittämään strategioita, jotka maksavat heille rahaa pitkällä tähtäimellä. Binaaristen optioiden kaupankäynnin asia on, että sinulla on vielä oltava joitain taloudellisia tietoja osakemarkkinoista menestyäksesi.

  • Ben-avi suoritti automaattisen haun järjestelmällä, joka vie useita satoja tuhansia sivustoja ja sulki tummat verkkofoorumit.
  • Jokaisesta löytämästäsi välittäjästä ja jokaisesta kaupankäyntijärjestelmästäsi on 10 muuta, jotka tarjoavat täsmälleen saman asian.
  • Alla on luettelo vaiheista, jotka voit suorittaa niin, että voit lisätä huomattavasti mahdollisuuksiasi turvata rahasi.
  • Vaikka panostukset voivat olla pieniä, kokonaismäärä voi nopeasti kasvaa, jos useita kauppoja tehdään päivässä.

GlobalTrader365 - Voit yleensä tietää, onko välittäjä epäilyttävä pelkästään epäammattimaisesta nimestään. Älä luota yrityksiin, jotka tarjoavat suuren määrän erilaisia ​​bonuksia ja vertailuja - tämä on kaikkien epäreilujen BO-välittäjien piirre. Tämä on huolimatta siitä, että yritys luettelee verkkosivuillaan amerikkalaisia ​​puhelinnumeroita. Välittäjän luotettavuuskertoimen tarkastamiseksi sääntelyasema voi toimia hyvänä indikaattorina niille, jotka haluavat välttää huijauksia. Tällaiset olosuhteet aiheuttavat petoksia, Zelekha sanoo, ja ”ei ole pieni määrä yrityksiä, jotka vain pettävät asiakasta. Puolan poliisit ovat viime vuoden aikana ratsastaneet useita valuuttakursseja ja binaareja sisältäviä kattilahuoneita, joita israelilaiset hoitavat. Binäärisissä optio-ohjelmissa on yleistä, että huijarit kohdistavat sijoittajan toisen kerran väittämällä olevansa sidoksissa valtion virastoon. Kun he tajuavat, että he eivät voi enää saada sinulta enempää tai sinulla ei ole enää arvoa heille, he poistavat ystävän sydämessäsi.

Kun transaktiokuluilla ei ole väliä, ei ole kovin vaikea löytää järjestelmää, jonka voittoaste on yli 54% 5 minuutin palloissa. Sijoittajien varoja ei ole talletettu tililleen. Lisensoinnista siihen saakka, tarjoavatko he demoalustan "harjoittaa kauppaa" virtuaalisella rahalla, todellisten ja niiden välillä on kriittisiä eroja, jotka jättävät katkeraan maun ja suuren aukon tuotteeseesi. Ensimmäinen askel oli asiakkaan koon mittaaminen.

Binaariopiskelijat pyytävät myös henkilökohtaisia ​​tietoja väittäen, että he tarvitsevat sitä rahan siirtämiseen tai että sitä tarvitaan rahanpesun torjuntaan. Vaikka tämä on yleensä melko tehokas tapa peruuttaa maksu, pankki voi vaatia sinulta lisäasiakirjoja vaatimuksen aitouden vahvistamiseksi. Ei SSL-varmennetta: Vaikka tämän tekevät kauppiaat saattavat vaikuttaa tyhmältä (tarkoitan, miksi kuuntelisit välittäjää, joka käski sijoittaa Enemmän rahaa?) Tässä on useita tarkkailtavia asioita, jotka saattavat johtaa sinut pois tuotteesta, on todennäköisesti rahan tuhlausta: Ne ovat toinen yritys, joka on suljettu parannetun sääntelyn seurauksena. Sijoituspalvelujen tai -tuotteiden tarjoaminen joko verkossa tai henkilökohtaisesti ovat säänneltyä toimintaa, jota arvopaperimarkkinavalvojat valvovat. Marom kuvaili valuuttateollisuutta "taloudellisena terrorismina", joka on kohdistettu monien maiden kansalaisiin.

Binäärisillä vaihtoehdoilla sinun on yksinkertaisesti ennustettava, nouseeko instrumentin hinta vai laskeeko optio vanhenemishetkellä.

Suojele Itseäsi

Siellä on myös paljon huijauksia hyödyntääksesi avuttomia uusia binaarisen vaihtoehdon kauppiaita, jotka eivät tiedä miten toimiala toimii. Binaariset vaihtoehdot ovat eräs kiinteäkertoiminen vedonlyönti. Kuinka binaarioptiopalvelu toimii? Jotta voisit ennustaa tarkasti omaisuuden liikkumisen, sinun on oltava ajan tasalla kaikki nämä tiedot. SEC on vastaanottanut lukuisia petosvalituksia, jotka liittyvät verkkosivustoihin, jotka tarjoavat mahdollisuuden ostaa tai vaihtaa binaarisia optioita Internet-pohjaisten kauppapaikkojen kautta.

7 Kuvahaastekatsaus On monia binaarivaihtoehtoja, jotka voivat tuottaa vaikuttavan tuoton; sitten on niitä, jotka lupaavat tehdä sinusta miljonäärin muutamassa viikossa tai kuukaudessa. Albanian hallituksen virkamies Erion Brace arvioi, että maassa oli 80 tällaista puhelinkeskusta. Se on uhkapeliä ja olemme vedonvälittäjä ”, hän sanoo nyt.

Hyväksyy vain Yhdysvaltain asiakkaita.

Ohjelmistohuijaus

Binääristen optiosopimusten tarjoaminen verkkosivuston kautta on houkutteleva huijareille, koska ne voivat tavoittaa potentiaaliset sijoittajat peittämällä heidän todellisen identiteettinsä ja sijaintinsa. Ota myös huomioon kaikki huijauksen tulevat versiot. Älä pudota näitä vääriä lupauksia ansaita tuhansia dollareita yön yli "vähän tunnetulla, salaisella ohjelmistolla", joka antaa sinulle yli 90% tarkkuuden. Monet ihmiset tuntevat huijausta, koska heille luvattiin, että kuu ja taivas kärsivät vain siitä, kuinka vaikeaa voi olla todella ansaita rahaa kauppaa. Huijaus - Älä kirjaudu näiden välittäjien kanssa. Yrityksessä on asiantuntijoita, jotka opastavat ja seuraavat Samia toipumaan tappiosta.

”Joten asiakkaat juutuvat järjestelmään, koska he eivät halua menettää rahaaan, ja kun he vaihtavat 30 kertaa bonussumman, he ovat menettäneet kaiken. Hänen käyttämänsä sivuston perusedellytys on tietyllä hetkellä, sanotaan 1: Tässä on huomioitavia seikkoja, kun valitset binaarivälittäjääsi. Ilman puhuvaa politiikkaa Israel on kansakunta, joka ei erityisesti halua kiinnittää edelleen "huonoa lehdistöä" tai rakentaa mainetta, vaikka se onkin perusteetonta, ollakseen maailman taloudellisen huijauksen pääkaupunki. Asiakas hyvittää talletuksensa (yleensä 250–500 USD) ja yrittää käydä kauppaa näiden huijareiden lähettämien signaalien perusteella. Arvopaperimarkkinavalvojat ovat saaneet valituksia binaaristen optioiden myyjistä, jotka kieltäytyivät hyvittämästä asiakastilejä tai käsittelemään korvauksia. manipuloitu ohjelmisto häviävien kauppojen luomiseksi; tai henkilöllisyysvarkauksia.

Mikään arvopaperilautakunta ei suojaa ihmisten etuja. Joten kuinka välttää tällaisia ​​taiteilijoita? Se saa heidät odottamaan ansaita rahaa, kun totuus on, että suurin osa tappioista menettää rahaa. Ja vaikka sinulle luvattiin, että pystyt nostamaan rahasi milloin haluat, huomaat pian, että se on helpommin sanottua kuin tehty. Voitot voidaan ennustaa analysoimalla huolellisesti markkinoita ja lukemalla tulevaisuuden markkinaolosuhteet ymmärtämällä tulevia strategioita. Mutta se kuulostaa kovalta!

Kuinka Huijaus Voidaan Löytää

Viime viikon raidolla, jossa kolme 500 vierekkäistä toimistoa pidätettiin lähes 500 ihmistä, tehtiin otsikoita ympäri maailmaa, myös Israelissa. Tilastoja manipuloidaan helposti osittaisten totuuksien kertomiseksi tai valheiden valmistamiseksi. Sääntelemättömissä alustoissa asiakkaan rahaa ei välttämättä pidä sijoitustilillä, kuten hallituksen varainhoitoasetuksissa edellytetään, ja kolmannet osapuolet eivät valvo liiketoimia reilun pelin varmistamiseksi.

Sinun on kuitenkin aina tarkistettava binäärivälittäjän ehdot ja ehdot huolellisesti. Eteenpäin viisi vuotta, ja IC3 sai satoja valituksia miljoonilla dollareilla ilmoitetuista tappioista vuoden 2019 aikana. Jos sinulla ei kuitenkaan ole tarvittavaa kokemusta tämän menestyksen saavuttamiseksi heti, saatat joutua kiinnostumaan ohjelmistosta, kuten 97Partners. Ensi viikolla se on yritys, jolla on uusi tuote, joka lupaa viedä nousevat markkinat myrskyn avulla, kuten e-savuke- tai laillistettu marihuana-ala. Seurauksena on, että Kyproksessa toimivien binaaristen optio-alustojen, joihin monet nykyiset järjestelmät perustuvat, olisi oltava CySEC-säännelty kuuden kuukauden kuluessa ilmoituksen päiväyksestä. Ainakin yhden, jonka avulla voit todella kerätä voitot. Kerro heille, että alkuperäinen veloitus oli vilpillinen ja että kyseinen yritys ei palauta yhteyspyyntösi parhaiden tulosten saavuttamiseksi. ”Ymmärtääkö kukaan teistä, jotka osallistuvat Forex/Binary -optioihin, että kyse on erittäin sääntelemättömästä liiketoiminnasta, jonka tarkoituksena on pyytää uhkapelejä väärin informoiduille tai kouluttamattomille henkilöille?

Aloita Demo Trading

Huolimatta siitä, mitä kukaan lupaa, et koskaan voi ansaita helppoa rahaa asettamalla satunnaisia ​​vetoja täällä. Hintatietojen manipulointi asiakkaiden häviämiseksi on yleistä. Binaariset vaihtoehdot ansaitsevat kuinka pokeri-sivuston kiinnostavuus analysoi binaaristen tappioiden saamista. Mahdollinen voitto oikeasta ennusteesta on monimutkainen, läpinäkymätön ja laskettu yrityksen tappioiden minimoimiseksi. Tai ehkä heidän liiketoiminta ei ole sataprosenttisesti laillista. Rahoituskaupan alalla ei kuitenkaan pidä koskaan laiminlyödä välittäjän selvittämiä ehtoja, koska tämä voi tarkoittaa, että suostut luopumaan tietyistä ”oikeuksista” välittäjäsi hyväksi riita-aikoina.

Jokaisessa haastattelussa Lynne koetti laajasti työn luonnetta. Yhdysvaltojen riippumaton valtion virasto Commodity Futures Trading Commission (CFTC) ilmoittaa verkkosivustollaan sijoittajille "vilpillisistä järjestelmistä, jotka sisältävät binaarisia optioita ja niiden kauppapaikkoja. "Kaikkien binaariopiskelmien myynti vähittäisasiakkaille on nyt kielletty. Joten mitä haluat itse tehdä vuodessa?

Selaa Aiheen Mukaan

Yritä mahdollisuuksien mukaan tarkistaa välittäjien vaatimukset, joiden kanssa harkitset kumppanuutta, sovittaa ne asiakasarvioihin ja avata esittelytili seurataksesi yrityksen ehtoja reaaliajassa. Välittäjän verkkosivuston avaaminen. Voiton tuottaminen säännöllisellä kaupalla edellyttää tietämystä markkinoiden käyttäytymisestä, kykyä lukea markkinaolosuhteita ja ymmärtää strategiaa. Mutta kyllä, voit todella voittaa. Hänen mukaansa on ohjelmistoja, jotka voivat nyt seurata reaaliaikaisesti yrityksen liiketoimia. Mieti huolellisesti Binary Options -välittäjien mustaa luetteloa ennen rahoitusmarkkinoilla työskentelyä. Testaa tuotetta/järjestelmää/palvelua ennen sen ostamista. Jos niitä ei kuitenkaan ole luettelossa, se ei tarkoita, että he ovat laillisia.

Kaikkia säilytyshenkilöstöä pyydettiin toimimaan koulutettuina välittäjinä Lontoon toimistossa.

Binaariset Vaihtoehdot Merkitsevät Huijauksia Ja Petoksia

Jos riskejä pienennetään tai jos esitetään suoraan vääriä väitteitä ("95%: n kaupat ovat onnistuneita"), nämä ovat vääriä vakuutuksia. Moniin uusiin binaariopiskelijoihin kiinnitetään video binaarista kaupankäynnin signaaleista tai binaarisen option robotti. Monet sivustot myyvät jonkinlaisia ​​automaattisen kaupan robotteja, jotka vaihtavat binaarisia vaihtoehtoja sinulle. ISA seuraa kaikkien tarjottujen tuotteiden hintoja varmistaakseen, että ne ovat avoimia ja oikeudenmukaisia; kauppiailla on oltava lupa; ja kauppiaita kielletään myös tarjoamasta neuvoja tai neuvoja asiakkailleen. Jotkut eivät kuitenkaan ole minkään arvoisia, ja vaikka ne vaikuttavat mukavilta, emme suosittele niitä. Se on vain jotain kuin ”ennakkomaksu talletuksen tekemiseksi”, jota tarvitaan kauppatilin avaamiseen. Kaivostoiminnan toinen tarkoitus, kuulet usein elinkeinonharjoittajien sanovan “trendi on ystäväsi”, joka on sanonta, jonka tarkoituksena on havainnollistaa, että trendejä harvoin päästää sinut alas ja että trendit voivat kestää pitkään ja siten olla kannattava tilaisuus. Koskaan pystynyt pääsemään Namibian markkinoille.

Jos he eivät anna sinua, ole varovainen. Kertoimet on pinottu sinua vastaan, joten on erittäin todennäköistä, että menetät ajan myötä. Suurin osa luokitellaan edellä lueteltuihin luokkiin.

Välttää Huijausvälittäjiä

Alkuvaiheessa kuuntelemme sinua ja arvioimme, onko sinulla kelvollinen vaatimus. Hänelle oli annettu ohjeet esitellä binaarinen optio "sijoituksena" ja itsensä "välittäjänä", vaikka hän tiesi, että he todennäköisesti menettävät kaikki rahansa. Pahinta oli, kun asiakas sanoi hänelle: ”Olen sairaalassa.

Hän jätti teollisuuden inhottuna ja viettää nyt aikansa yrittämällä auttaa binaarisen vaihtoehdon petosten uhreja. Välittäjällä ei ole vapautta mielivaltaisesti vähentää voittoa. Vaihtoehtoinen määritelmä tai skriptit, jotta voitettaisiin sellaisten kuvitteellisten suositusten verkkosivustojen lukumäärä, joista voi saada hyvin yksinkertaisen.

Nyt, jos yritys, jolta kysyt näitä bittiä tietoja, ei auta, on aika olla epäilyttävä. Kysyen, miksi, jos tällä toimialalla väitetään olevan niin paljon uhreja, heidän äänensä eivät näy Google-listalla paremmin, Seely sanoo, ”uhrit eivät ole yhtä hyviä edistämään heidän tapahtumistaan ​​kuin binaarisen optiotalan ihmiset mainostamalla myymästäsi tavaraa. Kun henkilötiedot on siirretty tekijöillemme, heistä tulee näiden henkilötietojen rekisterinpitäjiä. Lataa ohjelmisto, de-suhde on vastaus lopputuloksen suuntauksen delta. Tarjoatko koulutusta?

Joten Onko Se Huijaus?

Tämä on tekninen kysymys, joka ei liity kauppaan, mutta se ilmenee aina, kun sinulla on välittäjä, jolla on verkkopohjainen alusta ja jolla ei ole asianmukaista yhteyttä automatisointiin. Mikä tahansa näistä yhteydenottomenetelmistä on välitön varoitusmerkki. Ensimmäinen asia, mitä hänelle käskettiin, oli koskaan paljastaa, että hän soitti Israelista. Monet sääntelijät ja edunvalvojat vaativat sen estämistä, kieltämistä ja sijoittajille ja kuluttajille tiedottamista riskeistä. Saatat pitää myös, rehellisesti sanottuna nämä eritelmät ovat harhaanjohtavia. Monet kauppiaat ovat hyväksyneet suuria bonuksia ymmärtämättä bonukseen liittyviä kaupankäyntivaatimuksia. Indikaattorin vähimmäistalletuskyky.

Kun lähetät valituksia, anna mahdollisimman paljon yksityiskohtia sanomalla vain, että välittäjä huijasi sinua ei riitä, todisteet petoksista ovat tuloksia. Joitakin muita luettelossa olevia yrityksiä olivat iForex, bForex, AnyOption, 4XPlace, Optionbit ja Banc de Binary. Jos ennuste osoittautuu totta, saat potentiaalisen voiton yleensä alueella 70% - 85%. Jos ennuste kuitenkin osoittautuu epätarkkoksi, menetät palkkion, jonka maksit binäärisestä vaihtoehdosta.

Kaikki, jotka edistävät 'rikastu nopeasti' -reittiä käyttämällä binaarivaihtoehtoja, eivät ole luotettavia, täysi. Lisäksi edes ottaen huomioon, että monissa maissa ei ole lakeja ei-toivottuja puheluita vastaan, mutta se ylittää sen, mitä voidaan pitää hyvänä palvelukäytännönä rahoituspalvelualalla. Oli paljon adrenaliinia. Vaikka sääntelyelimet ovat auttaneet hillitsemään tällaisten yritysten kasvua, on edelleen joitain liiketoimintatapoja, jotka voivat estää kauppiaita toimimasta menestyksekkäästi markkinoilla.