Suosituimmat Yhdysvaltain binaariopiskelijat 2019

Nimi ”levitys” tulee siitä tosiasiasta, että hintoihin on asetettu ylä- ja alaraja, eli levitys. Australian arvopaperi- ja sijoitustoimikunta (ASIC) rekisteröi ja lisensoi täällä olevat välittäjät. Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevat binaariopiskelijat voivat työskennellä vapaasti Yhdistyneen kuningaskunnan sääntelemien välittäjien sekä muiden Euroopan unionin sääntelyelinten sääntelemien välittäjien kanssa. Lisäksi voit löytää taloudellisia tapahtumia koskevia sopimuksia, jotka minusta ovat hauskoja. Yksi syy tähän on yksinkertainen kaupankäynnin lähtökohta ja se, kuinka sijoittajille on helppo pääsy siihen online-kauppapaikkojen kautta. Maan lait ovat yleensä erittäin epäsuotuisat offshore-yhtiöille, minkä vuoksi mikään niistä ei ole toistaiseksi saanut sääntelijöiden hyväksyntää.

Kuinka binaariopiskelijat tuottavat voittoa?

Jos haluat kiistellä tätä, tee se täällä. Tämä on tärkein syy siihen, miksi operaattoreita on niin pieni määrä. Binaarisia optioita käytetään tyypillisesti spekulointiin, mutta niitä voidaan käyttää myös suojaamaan riskiä. Voit hankkia demo-tilejä useammalta kuin yhdeltä välittäjältä, kokeilla niitä ja tallettaa oikeita rahaa vain sinulle parhaiten sopivaan. On parasta olla poissa sääntelemättömistä välittäjistä.

Onko binaariopiskelmien kauppa laillista Maltalla? 10., 11. huhtikuuta 2019 (UTC) Yhdysvalloissa kaikilla binäärisillä tai muilla optioilla tulee käydä kauppaa todellisessa pörssissä, jossa kaupan toisella puolella on tunnistettavissa oleva riippumaton vastapuoli. 20 poliisivirastoa mukana. Jopa se tapahtuu; voimassaolon päättyessä tietyn vaihtoehdon omistajalle voitaisiin maksaa voitto vielä silloin, kun heidän käsissään ei ole rahaa. Nadex tarjoaa binäärisiä optioita forexistä, hyödykkeistä ja indekseistä sekä tiettyjä 'tapahtumia' - esimerkiksi rahastojen korkojen nousua. Mielenkiintoinen merkintä Yhdysvaltain luettelossa "Banc de Options" Mietin, liittyvätkö ne BdB: hen? 13., 18. joulukuuta 2019 (UTC) Myös Yhdysvaltain CFTC: llä on luettelo. Tämä on ristiriidassa ensimmäisen väitteen kanssa, jonka mukaan optiot kauppaavat alle 100 dollaria ja asettuvat 0 tai 100 dollariin.

Pitäisi olla melko itsestään selvää, että työskentely binaaristen optioiden välittäjän kanssa, joka on esiintynyt jossain mustassa listassa, ei yleensä ole hyvä idea. SEC säätelee CBOE: tä, joka tarjoaa sijoittajille paremman suojan verrattuna pörssimarkkinoihin. Itse asiassa Times of Israel -sarja näyttää olevan ylivoimaisesti paras tietolähde binaarimahdollisuuksien käytännöllisestä käytöstä ja väärinkäytöstä. Binaaristen optioiden markkinoilla näitä ei ole määritelty selvästi lukuun ottamatta välitystoimia, jotka toimivat Yhdistyneessä kuningaskunnassa FCA: n, USA: n CFTC: n ja Australiassa toimivien ASIC: n nojalla.

Tämä ei ole tyhjentävä luettelo, ja jotkut välittäjät ovat jo aloittaneet prosessin.

Yhdysvaltain Finanssialan Sääntelijöiden Rooli

Pronssitili - tällä kauppatilillä on talletettu vähintään 250 dollaria. Jos bonus ei sovi sinulle, käännä se alas. Joten ei pitäisi tulla yllätyksenä siitä, että NADEXilla on tällä hetkellä laillinen valta tarjota binaaristen optioiden kauppapalveluita Yhdysvalloissa. Kiinnostus kauppiaan menestykseen, koska kauppiaat ostavat optioita suoraan välittäjältä. Jos noudatat yllä olevia ohjeita, löydät paljon saatavissa olevia välittäjiä.

Twitter on nyt otettu osaksi binaarisen optioyrityksen mainostamista. Pääsihteeristön tavoin MGA on riippumaton sääntelyelin, jonka tehtävänä on valvoa ja hallita online-pelaamista ja perinteistä offline-pelaamista tiili- ja laastilaitoksissa. Toinen esimerkki olisi, jos lattia on 17400, ja sopimus ostettiin 17600, joten sijoittaja riskiisi 200 dollaria. Tutki aina välittäjän koko verkkosivustoa ja lue UKK-osio sekä muut ehdot. Alustalla on ilmainen sosiaalisen kaupankäynnin ominaisuus sekä ainutlaatuiset OTC-kaupat, jotka sallivat jopa 40% enemmän kaupankäyntiaikaa päivittäin.

Voit poistua kaupasta jollain kahdesta tapaa: Ainoa, jolla säätelemme symbolia nfa, email. Tarkista, onko maassa, jossa välittäjä sijaitsee, säänneltyjä binäärisiä optioita. Riskienhallinta ja stop loss, jos olet uusi kaupankäynti, miten tiedät mikä kauppa on oikea ja mikä väärä. Lähetetään myös sähköposti, joka vahvistaa tilauksen suorittamisen. Suositeltu kauppa binääriopiskelmilla on ja mikä rooli on mahdollista tulla vuodeksi ja Yhdysvalloiksi. Olemme testanneet kaikki nämä välittäjät.

Kauppiaat ostavat tai myyvät binaarisia optioita tarjouksen ja tarjoushinnan perusteella kaupantekohetkellä.

Mikä On Paras Binaarikauppajärjestelmä?

Monia välittäjiä ei säännellä, koska he haluavat palvelemaan Yhdysvaltain markkinoita. Onko asetuksella haittoja? Sivustot ovat käyttäjäystävällisiä ja erittäin reagoivia. Binaarikaupan suosio on kasvussa, mutta se ei ole edelleenkään kiinni Yhdysvalloissa samalla tavalla kuin muualla maailmassa. Yllä oleva esimerkki koskee tyypillistä korkea-matala-binääristä optiota - yleisin binaariasetus - U: n ulkopuolella. Levitteet ovat kuitenkin korkealla/matalilla alueilla, tunnetaan myös nimellä lattia tai katto.

Kaikki binaaristen optioiden välittäjät alla olevasta luettelosta ovat offshore-binaaristen optioiden kauppapaikkoja, jotka hyväksyvät yhdysvaltalaisia ​​kauppiaita. Kanadan pohjois-amerikkalaisten binaariopetusbonuksia vastaan. Vähimmäis- ja enimmäissijoitukset vaihtelevat välittäjäkohtaisesti. Säänneltyjen binaaristen optioiden välittäjien luettelo cftc: ltä. Jos kauppa sulkee ITM: n, sen arvo on 100 dollaria.

Jos pidät sijaintia vanhenemiseen saakka ja se sulkee OTM (nolla), sinulta ei veloiteta toimitusmaksua. Tutustu suosituimpien välittäjien luetteloomme ja napsauta läpi nähdäksesi yksityiskohtaiset arvostelut jokaisesta. Jokainen binaaristen optioiden välittäjä hahmottaa omat voimassaolon hinnasäännöt. Lisätietoja tästä aiheesta käydystä kaupasta löytyy artikkelistamme binaariopiskelujen laillisuudesta. Demotilit tarjoavat parhaan tavan kokeilla brändiä riskittömästi. Se on tuskaa, mutta luota minuun, se on sen arvoista nopeilta, turvallisilta nostoilta ja sillä on tarkoitus suojata sinua. Tarkista onko binaaristen optioiden kaupankäyntialusta nimetty sopimusmarkkina. Välittäjän on kuitenkin päätettävä, hyväksytäänkö yhdysvaltalaiset kauppiaat.

 • Jokainen kauppa vaatii halukasta ostajaa ja myyjää, koska U.
 • Nostojen rajoittaminen on yleisempää ulkomaisilla välittäjillä, jotka tarjoavat kauppiaille usein "bonus" varoja kaupankäynnin edistämiseksi.
 • Koska binaarivaihtoehtoja on saatavana monille ajanjaksoille - minuutteista kuukausiin -, valitset analyysiä tukevan viimeisen käyttöajan tai päivämäärän.
 • Vaikka riskit ovat korkeammat kuin useimmissa sijoituksissa, tuotto on myös korkeampi, vaihdellen 60–100% alkuperäisestä sijoituksesta.

Palautusprosentti

IQOptionilla on oikeastaan ​​ilmainen demo-tili, joka antaa sinulle 10 000 dollaria, jotta voit käyttää sitä nähdäksesi, onko se sinulle vai ei. Hyvä valikoima koulutussisältöä, mukaan lukien videot ja webinaarit. Siksi Nadex saa passin (he eivät ole välittäjä, vaan. )”Eli, ellei sinulla ole testattua ja todennettua järjestelmää, jolla ennustetaan tarkasti omaisuuden liikkuvuus hyvin lyhyessä ajassa. Nadex on ainoa säännelty (CFTC-säännelty) binaaristen optioiden välittäjä, joka hyväksyy yhdysvaltalaiset kauppiaat.

Yhdysvaltain Välittäjien Arvostelut

Välittäjän maine kertoo tarjoamastaan ​​laadusta. Säännökset ovat sittemmin muuttuneet. Pörssiä hoitava välittäjä ei haittaa sitä, kuka voittaa ja kuka häviää. Joten kuten näette, parhaan kaupankäyntitilin ja välittäjän löytäminen ei ole aina helppoa - mutta on syytä huomata, että voit liikkua välittäjien välillä milloin haluat. Itse asiassa Nadexin tai CX: n asiakkaista tulee vastaavan pörssin jäseniä. Jos sopimuksen mukaiset markkinat päättyvät enimmäismäärää korkeammaksi voimassaolon päättyessä, teet vain yhtä paljon kuin enimmäismäärä; sama lattian ja karhun leviämissopimusten kanssa. Edellisen päivän ET ja ajaa yli yön, kunnes 5 p. Niiden lainkäyttövalta, etenkin spot-markkinoiden osalta, on kuitenkin edelleen rajallinen.

Harjoitteluprosessit ovat nollariski tapa oppia kauppaa. Ihanteellinen tilanne on saada binaarivälittäjä, joka tarjoaa: Linja binaaristen optioiden kaupankäynnin ja rahapelien välillä on epäselvä. Mutta voit lukea arvosteluja Yhdysvaltain parhaimmista välittäjistä ja huomata, että he kohtelevat asiakkaitaan hyvin.

Regulators

Siksi ”myyjä” riskiisi 70 voittaa 30. Sinulla on pääsy myös verkkovälittäjien kauppakilpailuihin. Nadex tarjoaa erityyppisiä kaupankäyntiinstrumentteja - binäärisiä optioita, puheluhajotuksia ja kosketushaarukoita: Siksi ansaitset 70 dollarin voittoa (tai 70% 100 dollarista) ja ylläpidät alkuperäistä 100 dollarin sijoitustasi. AnyOption siirtää puhelinkeskuksensa Israelista. 99% kuinka näiden vuosikymmenten paypal-osuudessa kumpaakin suuntaa cftc vs. elinten arvo ja 100 vähimmäisvoittoa tietokonekoodi su lataa binaarinen pro-tyyli Markkina kuin nadex-kauppa Vs-valuutanvaihtosopimukset, optio-markkinat ostaja antaa ansaitsevan tarkistuksen Haluatko myydä cftc kuinka vastaukset ilmaiseksi ladataan parhaiten ansaittu 99binary Platform -suunnitelman ilmainen kokeiluversio, joka vaatii kauppiaita Binaarivaihtoehdot ovat paljon yksinkertaisempi versio perinteisemmistä vaihtoehdoista. Palautukset takaavat käteis talletuksia vaativat vaihdot ennen kaupan hyväksymistä.

Kuinka Verrata Välittäjiä Ja Alustoja

Jokaisella maalla on erilainen säännöstö binäärikaupasta. Tässä on joitain tärkeimpiä vinkkejä valittaessa parhaita binaariopiskelijoita. Sitä säätelee ja lisensoi myös CySec. Myynti kauppaa alueellasi etenee. Kauppaavatko laitokset todella binaarisia optioita? Siellä on myös kohtuullinen valikoima piirtotyökaluja, kuten Elliott-, Fibonacci- ja Gann-työkalut.

 • Seuraavasta löydät kymmenen yleisimmin kysyttyä kysymystä, joita Yhdysvaltain kansalaiset ovat kysyneet laillisista Yhdysvaltojen binaarimuodoista.
 • On tärkeää huomata, että binaariopiskelijat voivat hyötyä molemmilla tavoilla.
 • Välittäjä sallii yhdysvaltalaisten kauppiaiden sen alustalla.
 • Toiseen luokkaan väitetyt petokset sisältyy henkilöllisyysvarkauksia.
 • Jos olet väärässä, menetät kaikki sijoituksesi.

Miksi Yhdysvaltain binaariasetusvälittäjiä ei ole enää?

Mutta monet välittäjät yrittävät ylläpitää samanlaisia ​​standardeja, ovatko ne lisensoituja vai eivät. Varmista tämä mielessä, että jokaisella välittäjällä, jonka kanssa käy kauppaa, on mahdollisuus rahoittaa ja käydä kauppaa Yhdysvaltain dollareissa tai löytää toinen välittäjä, joka tulee! Tämä online-vaihtoalusta, vaikka se tarjoaa jatkuvia toimintoja, on erittäin säännelty.

Vinkkejä Yhdysvaltojen binaariasetusvälittäjien valitsemiseen

Nadexin omaisuusluettelo on melko hyvä. Poikkeushakemus vaatii kuitenkin tiukat vaatimukset. Yksi CySEC: n sääntö välittäjille on, että he eivät voi hyväksyä amerikkalaisia ​​kauppiaita. Seurauksena on, että ne ovat ensisijaisesti houkuttelevia aloittaville sijoittajille sekä kiirettä hakeville pelaajille.

 • Kun kyse on alustasta, jota käytät kaupankäyntiin.
 • Katso CFTC: n verkkosivustolta viimeisin luettelo pörsseistä, jotka on nimetty sopimusmarkkinoiksi.
 • Kokeile ilmaista demo-tiliä.

Yhdysvaltain Binaariasetuslakeja On Edelleen Kehitteillä

Sellaisenaan meillä on vain yksi välitys, jonka on vahvistettu olevan Japanin uuden binaarioptiosääntelyn mukainen: Käy välittäjäsivullamme nähdäksesi kaikki välittäjät, jotka hyväksyvät kauppiaita sijainnistasi. CTFC: n mielestä sääntelemätöntä binäärioptiota kauppaa pidetään laitonta. Esimerkiksi kahden eri omaisuuden maksut saattavat olla parhaiten eri välittäjillä.

Kyllä, binaaristen optioiden kauppa on laillista ja säännelty voimakkaasti Maltalla. Luottotapahtumien binaarivaihtoehtojen alustahistoria, joten se on luotettavin kestävä kahvipuristin, joka voitti taustan. Nadex on yksinkertainen alusta monen tyyppisten binaarien kauppaa varten.

TR Binary Options - binaaristen optioiden välittäjä tarjoaa suosittua binäärioptiopalvelun palvelua, jolla on paljon etuja. Nadexin binaariasetusten korvausmäärä on 0 tai 100, joten vaihtohinnat vaihtelevat näiden kahden välillä. Tässä on suositeltuja binaariopiskelijoiden välittäjiä: CFTC: n globaalien markkinoiden neuvoa-antavan komitean järjestämän Bitcoin-kokouksen jälkeen Mark Wetjen antoi lausunnon, jonka mukaan "[Bitcoinilla] voisi olla kiehtova rooli johdannaismarkkinoilla sekä rahoituspalveluissa". Rahaan on usein kiinnitetty nauhoja, kuten vaatimus, että sinun täytyy vaihtaa X omaa rahaa ennen kuin bonusraha luovutetaan kaupankäynnille. Vuoden 2019 täytäntöönpanotoimien välillä he laajensivat koronvaihtosopimusten pakollisia selvitysvaatimuksia.

Bitcoin-kauppa Nadexissa

Kun valinta on selvä “kyllä” tai “ei”, on helppo olettaa, että mitään ei tiedetä paljon. Nadexilla on toinen ero muihin välittäjiin/pörsseihin - se veloittaa pienet maksut... mutta ne ovat todella alhaiset verrattuna siihen, mitä CySEC-tyyliset välittäjät pitävät voiton yhteydessä. Hälytys, et koskaan jää pimeään, kun kyse on voitosta, tappiosta tai selvityshinnasta. Voit sitten käydä kauppaa ilman liikettä. Tällä hetkellä on valittavana 8 pääindeksiä, 10 Forex-paria, 7 hyödykeä, 1 salausvaluutta ja 3 taloudellista tapahtumaa koskevaa sopimusta. Toisin sanoen, yllä olevassa esimerkissä sijoittaja voi odottaa keskimäärin menettävänsä rahaa.

Raceoption on yksi parhaimmista FCA: n sääntelemistä binääriopiskelijoiden välittäjistä. Se vaatii myös erillisiä varoja. Raja-lause (keskustelu) 12: Ulkomaiset yritykset, jotka tarjoavat amerikkalaisille pääsyn eurooppalaisiin binaariohjelmiin, tarjoavat tyypillisesti luottokortteja maksuvaihtoehtona. Lisäksi odotetaan, että binaarisia optioita tarjoavien yritysten on siksi myös oltava CFTC: n sääntelemiä ja että ne tarjoavat vain varoja, jotka on listattu ja säännelty. Vaikka binaarisia optioita ei sääntele FCA (Financial Conduct Authority), jotkut välittäjät, jotka tarjoavat binaarisia optioita, ovat FCA: n sääntelemiä. Siksi toivotaan, että monet avaimet käteen -yhteistyökumppanit käyttävät uutta kaupankäyntitapaa Japanin binaariopiskeluvaihtoehtojen osalta.

Yhdysvalloissa, joissa säännökset ja lait ovat joskus rajoittavia, binaariopiskelukopio on laillista ja kenen tahansa sallitaan osallistua siihen. Nämä vaatimukset suojaavat sinua, elinkeinonharjoittaja. Demotilit ovat hyviä tutkiessaan tiettyjen omaisuuserien ja kauppojen maksuja. Tietenkin, kun binaariset vaihtoehdot ovat saaneet suosiota, pallo on alkanut luoda sääntöjä tälle suhteellisen uudelle kaupankäyntitavalle. Kerran yrityksen sisällä. Binaariset vaihtoehdot Yhdysvalloissa Mutta ennen kuin he tekevät sen, heillä on paljon vaikeampi tehtävä varmistaa, että tällaisia ​​lisenssejä saavat yritykset ovat turvallisia ja varmoja ja tarjoavat Yhdysvaltain lain mukaan sallittuja rahoituspalveluita.

Historia

Näitä ovat seuraavat: Lisäksi uusia varoja lisätään säännöllisesti, kun markkinat sitä vaativat. Missä 0 on käytetty luku, jossa tapahtumaa ei tapahtunut, ja 100, kun se tapahtui. CFTC ei kuitenkaan suoraan sääntele yksittäisiä yrityksiä lukuun ottamatta vasta rekisteröityneitä vaihtokauppiaita ja osallistujia.

Paras Usa: N SÄÄdetty Platform

Pikarinnut (smalltalk) 02: Voitto on käytännössä kaikki tai ei mitään. Pikarinnut (smalltalk) 04: Yhdysvalloissa CFTC säätelee optiokauppaa, joka sisältää binaarisia optioita. 0, kauppias voittaa. NADEX on tällä hetkellä yksi harvoista lisensoiduista yrityksistä Yhdysvalloissa. Bft-vaihtoehdot cftc-minuutin strategiassa. Ainoat binaariopiskelijat, jotka ovat ilmaisia ​​binaarisia optioita, eivät sisällä minimitalletusten binaariopiskelijoiden sääntelyä.

Miksi Valita Säännellyt Binaariasetusvälittäjät?

Binaarivalinnalla on matemaattinen merkitys riskineutraalin jakauman tiheytenä. Aivan ensimmäinen asia, joka meidän on kerrottava teille, että alussa kaupankäynti binäärisillä optioilla, vaikka se oli Yhdysvalloissa, oli todella laitonta. Jos strategiasi on oikea, saat kiinteän summan, tarkka arvo riippuu vaihdosta (Nadex on aina 100 dollaria tai 0 dollaria). Tärkeä asia, jonka välittäjän on noudatettava, on säänneltävä ja tunnustettava brittiläisen FCA: n (Financial Conduct Authority) luottamuksen saaneen rahoitusviranomaisen toimesta. Koska tärkeä rahoituskeskittymä, jossa binaarinen optio kukoistaa maan sijoitusmarkkinoilla, ei ole yllättävää, kuinka Australian hallitus tunnustaa binaaristen optioiden kaupan lailliseksi rahoitusvälineeksi. Itse asiassa vaikka Kanadan sijoitusalan sääntelyjärjestö (IIROC) harjoittaa säännöllisiä eräitä Kanadan eri rahoitusmarkkina-aloja, ne eivät ole vielä laajentaneet lisensointivaltaansa binaaristen optioiden välittäjien sääntelyyn. Binarymate maksaa panoksesta enintään 90%: n voiton. Instaforex, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on maineikas binaarinen optio ja forex-välittäjä, jolla on lupa toimia Yhdysvalloissa ja jota sääntelee CFTC.

Joillakin välittäjillä on alhaiset maksuprosentit, mutta ne tarjoavat sinulle suuria resursseja, jotka voivat auttaa sinua voittamaan kaupat. Seuraa meitä, 70 sopimusta kohden, pudotettaessa dollariin. Säännellyt binaariopiskelijat ovat välittäjiä, jotka ovat tällaisten viranomaisten sääntelyn alaisia, riippuen maista, joissa he toimivat. Nämä elimet on valtuutettu myöntämään binaarisen option välittäjät Yhdysvalloissa. Siihen sovelletaan FCA: n (Financial Conduct Authority) lakeja ja määräyksiä. On kaksi pääasiallista syytä, miksi valtion viranomaiset valitsevat säännellyn binäärimyynnin välittäjät. Suurin osa Yhdysvalloissa toimivista offshore-binaariopiskelijoista on peräisin Iso-Britanniasta. Tämä riippumaton sääntelyvirasto perustettiin vuonna 1974, ja se säätelee Yhdysvaltojen optio- ja futuurimarkkinoita. Nadex ei perustu spot-hintoihin, etkä käy kauppaa taloa vastaan, mikä tarkoittaa, että markkinapaineet vaikuttavat kauppaan ja binäärioptiot on listattu kiinteillä ostohinnoilla.

38, 3. maaliskuuta 2019 (UTC) Näen odottavan.

Tehdä Rahaa

Opetan opiskelijoille binaarivaihtoehtoja ja linkkejä tälle sivulle ja haluan varmistaa, että he eivät sekoitu tähän binaarien uhkapelien ja varjoisaan osaan. Näkyvin esimerkki tällaisesta välittäjästä on NADEX, jota sääntelee hyödykefutuurit ja kauppakomissio (CFTC). Nadex on yhdysvaltalainen pörssi, jota sääntelee Commodity Futures Trading Commission (CFTC). Tällä hetkellä sekä liittovaltion että osavaltion tasolla ei ole nimenomaista sääntelyä, joka kieltäisi Yhdysvaltojen kansalaisia ​​osallistumasta binaarisen optio-oikeuden kauppaan.

Yhdysvaltain binaariopiskelijoiden tulisi löytää välittäjä, jolla on lupa tarjota palveluitaan Yhdysvaltojen asukkaille. Iso-Britannia on aina ollut tiedossa numero yksi, kun kyse on Forex-kaupasta. Avaa tili binäärisillä vaihtoehdoilla tai digitaalisella. Binaaristen optioiden voitto riippuu siitä tasosta, jolla kauppias pystyi avaamaan kaupan. Nadex ei tarjoa tällä hetkellä mitään tarjouksia tai bonuksia. 52, 11. huhtikuuta 2019 (UTC) Pankit ovat tehneet tonnia pankkienvälisillä markkinoilla.

USDMXN - viikoittainen näkymä - 26. syyskuuta 2019

Onko binaareille muita nimiä? Pitäisikö minun avata tili Nadexilla? CFTC: n ankara kauppa.

Esimerkiksi Kyproksessa myönnetyt binaariopiskeluoikeuksien lisenssit ovat pääosin voimassa myös Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Hyvän yhdysvaltalaisen binaariasetusvälittäjän on oltava turvallinen ja luetellaan täällä vain parhaat yhdysvaltalaiset välittäjät. Joissakin maissa säänneltyä välittäjää vaaditaan laillisesti. Nadex ei ole huijaus, mutta todellinen asia. Nadex on CFTC (USA): n sääntelemä binaarioptiopörssi Nadex on CFTC (Yhdysvaltain) säännelty binaarioptiopörssi. Avaa tili nyt! Ei, kaukana siitä. Tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen binääriset vaihtoehdot ovat edelleen käyttämätöntä markkinointia Yhdysvalloissa. Yritin etsiä Googlesta "institutionaalinen sijoittaja" "binaariversio", mutta en saanut muuta kuin roskapostia ja PR: tä.