Älykäs Kaupankäyntiohjelmisto

8 viime vuoden syyskuussa. Tämä on täynnä kysymys. Muut, parhaat strategiat etsivät yhtymäkohtaa. Vältä näitä tilanteita pelaamalla pieniä. Tämä foorumi antaa kauppiaille mahdollisuuden koota automatisoitu kauppajärjestelmä. Valitettavasti sitä ajatellaan soveltaa ja selkeä suodatin onnistuneista kaupoista vs. Sinulla on täysi hallinta PTS Trader -parametrien välillä. No kuinka paljon tämä tehokas ohjelmisto on? Ihannetapauksessa tilastojen olisi perustuttava elävään kauppaan, eikä niiden pitäisi toimia simuloidun tai varmennetun datan perusteella.

  • EA: n kanssa onnistuneet ihmiset tarkkailevat jatkuvasti EA: n suorituskykyä, tekevät säätöjä markkinaolosuhteiden muuttuessa ja puuttuvat tilanteeseen, kun tapahtuu epätavallisia tapahtumia (satunnaisia ​​tapahtumia voi tapahtua, jotka vaikuttavat ohjelmointiin odottamattomalla tavalla).
  • DeepMindin AlphaGo-kehitys on mielenkiintoista, ja se on vasta alkua.

Monet ohjelmistot antavat tänään myös mahdollisuuden kehittää omia kaupankäyntistrategioitasi sovellusohjelmointirajapinnan (API) avulla. Ne ovat erittäin hyödyllisiä suorittaessaan esimerkiksi analysointi- ja tietojenkäsittelytoimintoja, suorittamalla monimutkaisia ​​laskelmia ja yhdistämällä ne sitten tietyn tyyppiseen automatisoituun päättelyyn. Useimmissa tapauksissa elinkeinonharjoittajat odottavat automatisoitua päiväkauppaa tunteessaan, että heillä on voittamisstrategia, joka voidaan automatisoida. On olemassa lukuisia tapauksia, joissa kaupankäyntialgoritmit käyvät väärin. Kaikki toimitetut tiedot on kerätty hyvämaineisista lähteistä, ja kaikki tiedot, jotka sisältävät viitteitä aikaisemmasta suorituksesta, eivät ole takuu tai luotettava indikaattori tulevalle tulokselle. Eikö olisi hienoa käynnistää tietokoneesi, ladata kaavioita ja antaa todistettu ohjelmisto sijoittaa ja automatisoida kaupat? Nämä ohjelmoidaan sitten automatisoituihin järjestelmiin ja sitten tietokone siirtyy töihin.

Ainoat ihmiset, jotka ansaitsevat rahaa automatisoiduilla kaupankäyntijärjestelmillä, ovat suuret pankit, jotka todennäköisesti työskentelevät satojen miljoonien dollarien arvoisten järjestelmien kanssa ja joilla on nopeimmat yhteydet pörsseihin. Siksi CoolTrade-automatisoitu osakekaupan ohjelmisto on täydellinen autokauppias sinulle! Riski on prosenttiosuus portfoliostamme, jonka allokoimme mihin tahansa asemaan. Ennalta määriteltyjen suodatinjoukkojen sijasta salkkuille on kuitenkin mahdollista kopioida onnistuneet automaatiosääntöjoukot muilta Investfly-käyttäjän käyttäjiltä (automaatiot voidaan asettaa joko julkiseksi tai yksityiseksi). Mutta todellisuudessa ainoa automatisoitu kaupankäyntijärjestelmä tai algoritminen kaupankäynti on tilin tyhjennys, ja se tekee sen erittäin tehokkaasti. Toivon, että tietäisin kaikki nuo asiat tavalla ennen kuin hyppinyt haille täyteen uima-altaaseen.

Tällä on mahdollisuus hajauttaa riski eri instrumentteihin samalla kun luodaan suojaus positioiden menettämistä vastaan. Tutkiessamme BinaryRobot 365: n aitoutta ja toimivuutta, saimme tietää sen kyvystä tarjota sijoittajille vaihtovaihtoehtoja toteuttaessaan kaikki kuusi suurta teknistä indikaattoria samanaikaisesti. Algoritmin kokoamiseen käytettävissä olevat kriteerit tarjoavat suuremman valinnanvaraa kuin muualla.

  • Joten, jos olet tekemässä osake- ja optio-oikeuksien päiväkauppaa, tämä on hyvä paikka olla.
  • Jos sinulla on vain 5000 tai 10 000 dollaria kauppaa tai sijoittamista varten, ei ole järkevää käydä Essentials-paketissa 117 dollarilla– kuukaudessa, tämä syö paljon investointiasi, joten valitse Benzinga Pron peruspaketti.

Riskien Paljastaminen

Manuaalisessa kaupassa on liian monta muuttujaa. Ohjelmiston tai kehittäjäsovelluksen kopioiminen ja levittäminen missä tahansa muodossa suorille tai epäsuorille asiakkaillesi on kielletty. Investfly on paras kauppiaille, jotka haluavat päästä automatisoituun kauppaan, mutta eivät ole pystyneet siihen pääsyn esteen vuoksi, jota ohjelmiin oppiminen edustaa. Joustavat tarjoukset, he saivat melko paljon kokemusta yllämainittujen sirujen kehittämisestä ja he käyttivät mainitun kokemuksen tulevaisuuden teknologioihin, joita he alkoivat kehittää. Menestyneet robottikauppiaat, kuten menestyvät manuaalikauppiaat, panostavat kannattavuuden luomiseen ja ylläpitämiseen tarvittavaan työhön. Sinun on keskusteltava CTA: n, taloudellisen edustajan, välittäjäkauppiaan tai finanssianalyytikkon kanssa varmistaaksesi, että käyttämäsi ohjelmisto/strategia on sopiva sijoitusprofiilillesi ennen kauppaa suorana välitystilillä.

TradeSpoon automatisoitu kaupankäyntiohjelmisto Tämä on yksi tunnetuimmista kaupankäynnin ohjelmistoalustoista. Paras pro trade tarjoaa edistyksellistä tilausten hallintaa, kaupan toteuttamista ja salkunhallintaa. Kauppaan pääsyä ja poistumista koskevat säännöt voivat juurtua suoraviivaisiin olosuhteisiin, kuten liikkuva keskimääräinen ristinopeus. Kaikki infrastruktuurit ovat automatisoituja, ja nopeat pelaajat ovat kaikkialla saadaksesi kaupat mukaan, tarjoamalla sinulle onnellisina korkeat hinnat ostaessaan ja alhaiset hinnat myyessäsi.

Ensinnäkin keskityn seuraaviin kolmeen kauppaohjelmistotuotteeseen: Niitä kutsutaan myös saalistaviksi/loukkaaviksi strategioiksi. Lisää välittäjiä lisätään yhteensopivuusluetteloon säännöllisesti. Lisäksi Lisenssinantaja ei ole velvollinen tarjoamaan tukipalveluita ohjelmistokoodille, jonka asiakas on itse kirjoittanut tuotteelle.

Välittäjät, Joilla On Autokaupan Tuki

Mutta vuoteen 2019 mennessä se laajennettiin vuoteen 178. Tämä eliminoi täysin ihmisen väliintulon tarpeen. Live chat, päiväkaupankäyntikeskustelut tekevät tämän mahdolliseksi. Määrittelemme "hyvän oston" jollain positiivisella, kasvavalla MACD: llä, joka on käynyt kauppaa kohtuullisella volyymilla ja on yli 4% edellisen päivän tasosta. Se ei sisällä 10 näyttöä pöydälläsi. Automatisoidun kaupankäynnin takana oleva teoria tekee siitä vaikuttavan yksinkertaisen: TÄMÄN LOPPUKÄYTTÄJÄN LISENSSISOPIMUKSEN (”SOPIMUKSEN”) EHDOT, JOTKA KÄYTÄVÄT OHJELMISTON KÄYTTÖÄ, JOS TEE JA LISENSSIJOI TYÖTYT erillisen KIRJALLISEN LISENSSISOPIMUKSEN, JOS KÄYTÄT OHJELMISTON KÄYTTÖÄ. Lue huolellisesti jokaisen tarkastelun läpi nähdäksesi mikä parhaiten täyttää aktiivisen kauppiaan vaatimukset. Ensimmäinen palvelu vapaille markkinoille ilman minkäänlaista valvontaa aloitettiin kuitenkin ensimmäisen kerran vuonna 2019, jonka Jonterin antoi Betterment.

Työskentely pienessä yrityksessä, yrityksessä ja startupissa muotoili teollisuuden näkökulmani, mutta mikään ei ollut aivan tyydyttävää. Toinen parhaiden kaupankäyntiohjelmistojen ominaisuus on, että ne antavat sinulle mahdollisuuden suorittaa jälkitestauksia. Nopeasti muuttuvilla markkinoilla tämä välitön tilaaminen voi tarkoittaa pienen tappion ja katastrofaalisen tappion erotusta, jos kauppa siirtyy kauppaa vastaan. Paras autokaupan palvelu sinulle tulee yksilöllisen valinnan perusteella, joten lue eteenpäin saadaksesi kaikki tosiasiat.

Investfly-ominaisuudet

Tämän ainutlaatuisen strategian kehittäminen kesti kolme vuotta, ja nyt opetan asiakkailleni, kuinka perustaa se kahdessa tunnissa (toistaiseksi 541 asiakkaani käyttää sitä uskomattomin tuloksin). Ryhmä käy kauppaa E-Mini S&P 500 Future Stock -laitteilla sekä Eurex Exchange Mini-DAX -laitteilla. Täällä iso on se, että järjestelmään ei voida päästä offline-tilassa, kuten viimeisimpien ohjelmistojen, kuten Binary Option Robot, kohdalla. Trendi, heidän aloitussivullaan ei ole todistuksia tai vaatimuksia tietystä summasta ansaitsevien asiakkaidensa puolesta. Tämä antaa sitten ohjelmistolle kyvyn havaita binaarisia optiosignaaleja, jotka ovat trendikkäitä samalla tavalla kuin historiallinen data.

Automaattinen päiväkaupan järjestelmä voi auttaa kauppiaita hallitsemaan näitä näkökohtia paremmin. Voit muuttaa evästeasetuksiasi selaimen asetuksilla. Rinnakkaiskanavaviivan piirtäminen johtaa teknikon siihen johtopäätökseen, että Apple voisi koota vastaamaan ylälinjaa tai rinnakkaiskanavaa, joka on noin 200 dollaria. Vim on komentopohjainen toimittaja - eri toimintojen aktivoimiseksi käytät tekstikomentoja, ei valikoita. Nopean kasvunsa ohella se on nähnyt myös osuutensa tekniikan kehityksestä, joka auttaa tekemään binääriopiskelusta kaupankäynnin arvioitavampaa ja helpompaa; Kauppapaikkojen parannukset ja liikkuvien kaupankäynnin sovellusten lisääminen ovat hyviä esimerkkejä tästä. Päivämyyjänä, joka on toiminut alalla kymmenen vuotta, haluan kertoa sinulle, että suurin osa tänään markkinoilla olevista automatisoiduista päiväkaupan ohjelmistoista on ilmainen Internetissä. He kykenevät määrittämään tulokset, koska he voivat saada aikaan suuria määriä tietoa, joka on kerätty ajan kuluessa päätelmien tekemiseen. Kauppiaana voit valita oman välittäjän luettelosta.

Chimera Bot on yhteensopiva lukuisten alla olevien välittäjien ja monien muiden kanssa. Katso täydellinen luettelo.

Teknologia voi kuitenkin optimoida tai käyrästi sovittaa kauppajärjestelmän tuottamaan jotain, joka näyttää hyvältä pelkästään paperilla. Betterment - paras roth ira aloittamiseen, ally Invest on hyvä valinta aloittelijoille alhaisten palkkioiden, tilin minimimäärien ja automatisoitujen sijoitussuunnitelmien ansiosta. Analyyttiset välineet - jatkaa nykyisten tilojen arviointia (jos sellaisia ​​on); markkinoiden kehitystä ja ominaisuuksia toimiakseen vastaavasti niihin. Sitten alustan oikealla puolella olevat kaupanäppäimet näyttävät "osta" ja "myy" -vaihtoehdot. Sandra jenkins, jos sinulla on huomattava pääoma takana, tarvitset merkittävän määrän osakkeita. Ennen sitä selitin ihmisille, kuinka fancy minun koneoppimisvirtaani ovat, pystymättä selittämään alfaa. FXMasterBot-asiakastuki Verkkokaupan alalla hyvä tuki on hyvän palvelun kulmakivi.

Sitten heillä on kolmesta viiteen minuuttia kaupan tekemiseen, jos he haluavat. Syitä tähän voi olla monia. Kaikki muu on huonoa. 40 sopimusta kohden on parhaiden joukossa kaikista 20 tarkistetusta välittäjästä. Interventio, kun sitä ei vaadita, voi muuttaa voittavan strategian häviäväksi, samoin kuin puuttuminen tarvittaessa voi kaupankäyntitilin tyhjentää kiireellisesti. Sillä ei ole signaalikaavioita siitä, että ohjelmisto tuottaa itse.

  • Jotkut kauppiaat haluavat kuitenkin käyttää automatisoituja strategioita, ei vain siksi, että he haluavat käydä kauppaa ilman tunteita, vaan myös monista muista syistä.
  • Kaksi käytettävissä olevaa päävaihtoehtoa ovat 'Ota voitto' ja 'Stop-Loss.
  • Kysymys on, kuinka kauan kestää pelaaminen kuten Steve Vai?
  • Marginaalitili antaa sinun sijoittaa kauppoja lainatulle rahalle.
  • Tämä yksinkertainen virhe asetti yritykselle konkurssin seurauksena.
  • Tämä on haavoittuva sijainti.

Kauppapaikka, Paras Kokonaisuutena

Työskentelin aiemmin ohjelmistosuunnittelijana ja aloin automatisoitujen strategioiden kehittämisen ja kaupan vapaa-ajallaan vuonna 2019. 99/kk, jotta heidän Investfly-tilinsä voidaan yhdistää reaaliaikaiseen välitykseen ja saada niiden suunnittelemat automatisoidut kaupat toteuttamaan tosielämässä. Lisäksi Lisenssinantaja ei ole velvollinen tarjoamaan tukipalveluita ohjelmistokoodille, jonka asiakas on itse kirjoittanut tuotteelle. Olemme nähneet koneoppimissovelluksia kaikkialla. Levitä marginaalit, tämän ratkaisun teki Hybrid Team, ja se julkaistiin noin 8 vuotta sitten. Reaaliaikaiset uutiset (Voittaja) - MetaStock 16 on integroitu Eikoniin täysimääräisesti institutionaalisen tason uutisien, analyysien ja näkymien kanssa. Ensiluokkaisina myyjinä, kun toiminta on nopeasti valoa ja tarjoukset ovat mahtavia. Best pro trade on automatisoitu kaupankäyntijärjestelmä, joka tarjoaa edistyksellisiä, erittäin ennustavia ja kohtuuhintaisia ​​ohjelmistoja maailmanlaajuisten rahoitusinstrumenttien kauppaa varten useissa aikaväleissä. Kun olet tehnyt sen, olet valmis tekemään kauppoja robotin hienostuneen algoritmin perusteella.

Aiheeseen Liittyvät Julkaisut

Sitten voit säätää ja jahdata hintaa, joka muuttuu jälleen. Algo-pohjaiset kaupankäyntimekanismit noudattavat tätä melko suoraviivaista ja yhtenäistä metodologiaa. Tämän avulla voit hioa täydellisen strategian ja silittää mahdolliset rypyt ennen kuin laitat oikeaa rahaa linjalle.

”Virhe” tarkoittaa joko (a) tuotteen virheellisyyttä asiakirjoissa esitettyjen eritelmien mukaisesti, mikä johtaa tuotteen kyvyttömyyteen tai käytön rajoittamiseen, ja/tai (b) ongelmaan vaadittava ongelma uudet menettelytavat, selvennykset, lisätiedot ja/tai pyynnöt tuoteparannuksiksi.

Kuinka Automaattisen Kaupankäynnin Algoritmit Todella Toimivat?

Tällä hetkellä vain interaktiivisia välittäjiä, Tradieria ja Just2Tradea tuetaan reaaliaikaisessa kaupan toteuttamisessa. Yhteenvetona voidaan todeta, että automatisoitu päiväkaupankäynti on olennainen osa päiväkauppaa. En vain pystynyt lopettamaan nauramista. Viidennentoista minuutin ja ensimmäisen tunnin välillä etsimme kuitenkin varastoja, jotka ovat kasvaneet vähintään 4% edellisen päivän lopusta.

He ymmärtävät, että elinkeinonharjoittajat voivat helposti takertua monien resurssien, tietojen ja vinkkien avulla. Aluksi on tärkeää huomata, että Mike`s Auto Trader ei ole tosi 100% automaattinen kaupankäyntiohjelma. Jokaisesta katsomastaan ​​osakekannasta tilaamme kyseiset kanavat saadaksesi Polygonilta päivityksiä osakkeen hinnasta ja määrästä. Tämän ei tarvitse olla kallista, mutta sanonta "saat mitä maksat" tulee mieleen etenkin, kun tarkastellaan kartta- ja tilaustietojärjestelmiä. Kun olet tehnyt satoja käsintehtäviä kauppoja, alkaa huomaa kamaa, etenkin tapauksia, joissa sinut on revitty kuin aloittelija. Hintatoimintakauppiaat uskovat, että kaupat tulisi tehdä tärkeimmistä ja ajantasaisimmista tiedoista, jotka heidän mukaansa ovat tietyn arvopaperin tämänhetkisiä hintoja ja hintahistoriaa. Mutta eräänä päivänä töissä hän näytti minulle tiliotteensa ja olin hämmästynyt.

Backtesting

Olemme tehneet sitä menestyksekkäästi useita vuosia hyödyntämällä tehokasta päiväkaupan ohjelmistamme ja todistettuja automatisoituja päiväkaupan strategioita, jotka toimivat sekä aloittelijoille että kokeneille kauppiaille. Kuinka myydä käytettyjä kamera- ja valokuvausvälineitäsi ostamaan uusia, mutta rikkaat ihmiset rahojaan ja mahdollisuuksia, jotka auttavat rahaa kasvaa. Riippumatta siitä, minkä tyyppinen kauppias olet, muista ymmärtää mitä ostamasi. Uusien asioiden kokeilu on OK ja osa oppimiskäyrää, mutta uusien juttujen kokeileminen live-tililläsi voi olla katastrofi. Mikä tarkoittaa, että ohjelmisto on avoin kaikenlaisille kauppiaille. Etsitpä täydellistä apua tai apua kaupankäynnissä, kysy automaattisen kaupan palveluiden tarjoajien online-arvosteluja ennen kuin lähetät heille yhden sentin rahaa. Mahdollisuutta vertailla erilaisia ​​muuttujia kannattavien aikojen, päivien ja asetusten löytämiseksi ei voida yliarvioida, jos tavoitteesi pitkän aikavälin menestys kaupassa.

TrendSpider

Minusta tuntui, että mikään ei voi yllättää minua, ja herramarkkinat löysivät minua toisinaan. Kaupankäynti osakkeilla, optioilla ja fureilla automatisoidun kaupankäyntijärjestelmän (ATS) avulla voi olla hieno tapa kasvattaa tulojasi, ja vaikka kaupankäynti ei ole aina helppoa, se voi usein tarjota mukavan kassavirran. Lisäksi heidän asiakaspalvelu on aivan loistavaa. Kauppiaat voivat VIP-version avulla asettaa signaalien riskitasot vapaasti ja valita myös pienemmän tai korkeamman riskikaupan. Nyt automatisoitu kaupankäyntijärjestelmä hallinnoi valtavia varoja ympäri maailmaa. 99/kk ja tarjoaa käyttäjille pääsyn optio- ja futuuritietoihin sekä jopa viiteen salkkuun ja osakeantiin. MITÄÄN LISENSSINOTTIJASTA TAI MUISSA SAADUT SUUNTAISET TAI KIRJALLISET SUUNNITTELUT TIETOA EI Luo mitään takuuta, jota ei nimenomaisesti ilmoiteta tässä sopimuksessa.

Kaupankäynti On Helppoa

Muista, että kaupankäynti vie vuosia hallitsemiseen ja kävely on vaikeaa. Mutta automatisoimaton robotti, joka toimii tarkistamatta, voi räpätä suuren määrän menettäviä kauppoja, etenkin jos uutistapahtuma vaikuttaa markkinoihin. Esimerkiksi, jos esimerkiksi öljy saavuttaa tietyn hintatason, järjestelmä voi halutessaan ostaa Kanadan dollaria euroa vastaan.

Esimerkiksi, jos 100 osakkeen ostomääräystä ei kirjoiteta väärin 1000 osakkeen myyntimääräykseksi.

Kuinka Automaattinen Robotti Toimii

Ylioptimointi - Keskittyminen käyrien sovittamiseen johtaa automatisoituihin päiväkaupankäyntialgoritmeihin, joiden pitäisi olla teoriassa fantastisia, mutta jotka eivät usein jää alle marginaalin, kun kyse on elävästä kaupankäynnistä. Alla olevassa kuvakaappauksessa näet, kuinka benzinga Pro -käyttöliittymäni on määritetty. Tärkeä on ymmärtää osakekurssi ja miten se reagoi erilaisiin tapahtumiin - tulosraportit, taloudelliset muutokset. Esimerkiksi; monet ihmiset hienosäätävät suunnitelmaa melkein sataprosenttisesti kannattavilla kaupoilla, joiden ei pitäisi koskaan kokea vetoa.

Marginaali on lähinnä laina välittäjältäsi. Tämä kaupankäynnin muoto on yleensä hyvin samanlainen kuin robottipalvelut. Älä koskaan sijoita rahaa, jota sinulla ei ole varaa menettää. Markkinoilla CS 101: n todennäköisyys ja tilastot ovat riittävän hyvät kannattavaan strategiaan.

Palvelinpohjainen Automaatio

»Käy Binaarisivustolla. Se oli yhtä hyvä kuin mainostettiin, ja olemme tulleet odottamaan Mikiltä tällaisia ​​asioita; se on yksi syy, jolla hänellä on niin suuri seuranta, kun kyse on binaarisen optioiden kaupasta. He analysoivat parhaat välittäjät ja yhdistävät sinut parhaaseen välittäjään antaen samalla sinulle valinnan hyödyn. Investfly on kauppapaikka, jonka lukuisat ominaisuudet ja työkalut ovat tehneet siitä suosion kauppiaiden keskuudessa. Hinta reagoi aina kehittyvään kehitykseen, ja siksi on täysin mahdollista, että automatisoitu päiväkaupan järjestelmä voi laukaista vääriä kauppoja. Hän mainitsi 8 tunnin päivässä harjoittamisen ja varmasti, että hän on lahjakas, mutta silti taas kova työ on avainasemassa. Se sisältää useita keskeisiä kaupankäynnin indikaattoreita. Kun tietokoneet käsittelevät tilauksia heti, kun ennalta asetetut säännöt täyttyvät, se saavuttaa suuremman tilauksen saapumisnopeuden, mikä on erittäin hyödyllistä nykyisillä markkinoilla, joilla markkinaolosuhteet voivat muuttua erittäin nopeasti.

Markkinoilla on saatavana useita erilaisia ​​automaattisen kaupankäynnin ohjelmistoja.

FXMasterBot-tilityypit ja ohjelmistot

Pidä nämä ominaisuudet mielessäsi valitsemallasi tavalla. Suositut keskustelut, pankkitason turvallisuus tarkoittaa, että bitcoinisi ovat turvassa. Jokaisella, joka päivittäin kauppaa elantonsa puolesta, on samanlaiset tarpeet riippuen monista muuttujista, mukaan lukien niiden markkinoiden tyypit, joilla ne käyvät kauppaa. On kuitenkin rajoituksia.

Lisenssisopimuksen voimassaoloaikana Lisenssinantaja asettaa ylläpitotiedotteet Lisenssinhaltijan saataville, jos ja milloin Lisenssinantaja asettaa tällaiset ylläpitotiedotteet yleisesti asiakkaidensa saataville. Näille he omistavat ponnistelunsa. Paras ATS ei yleensä edellytä sinun lataamista sitä voidaksesi käyttää sitä, usein pystyt hyödyntämään sitä täydellisesti selaimeltasi.

Jokin Palkkaaminen Ohjelmiston Rakentamiseksi

Paras automaattinen kaupankäyntiohjelmisto tekee tämän mahdolliseksi. Riskit, niin se ei toimi nykyään. Niin tärkeätä on tämäntyyppinen ohjelma, että haluan esitellä sinulle Ultimate Trade Analyzer -sovelluksen ilmaisen version. 6 suurinta puolustustarviketta - osta tai myy?, verkkosivustolla on esimerkiksi Traders Academy, jotta voit oppia vaihtokauppoja onnistuneesti. Istu yhdessä live-kaupankäyntiistunnissamme kolmesta neljään päivää. Ja kun kyse on tekniikasta ja kaupasta - nämä kysymykset ovat normi: 1990-luvun puolivälissä joitain malleja oli saatavana ostettavaksi.