Kuinka Ansaita Rahaa Verkossa: 101 Tapaa Ansaita Enemmän Rahaa Vuonna 2019

Joten jos olet erityisen haastava tai sinulla on mahtava digitaalinen tuote, jota kannattaa myydä, hyppää Etsy-junaan, niin! Sinun tulisi myös harkita vaihtoehtoisia toimialoja, kuten transkriptio, haun arviointi ja kirjoittaminen. Kuinka turboa verkkokaupan menestykseen.

Vain muutamalla tunnilla kuukaudessa voit jatkaa myynnin tuottoa. Liity vain YouTube-tiliisi, luo oma YouTube-kanavasi ja aloita videoiden luominen ja lähettäminen. Kun esine myy, maksu on nopeaa. Jotkut yritykset kuitenkin pitävät henkilöstöään riippumattomina urakoitsijoina eivätkä tarjoa etuja. Erityisesti sinulla on se, kuinka sinusta tulee tunnustettu viranomainen, joka auttaa sinua erottumaan ja ansaitsemaan enemmän rahaa verkossa ajan myötä. Saatat ehkä ansaita enemmän virtuaaliassistenttina aloittamalla oman freelance-yrityksesi, kuten ystäväni Kayla. Onneksi etätyöntekijöitä palkkaavien yritysten määrä kasvaa. Ennen kuin päätät, mitä haluat käyttää, sinun tulisi tarkistaa asiakkaiden arvostelut.

Usko tai älä, joillakin ihmisillä on niin vaikea treffata, he eivät halua edes osallistua sen online- (tai sovelluspohjaiseen) osaan.

Jaa uusi lyhennetty URL-osoite verkkosivustollasi, sosiaalisessa mediassa tai missä tahansa ihmiset napsauttavat. Yleensä, mitä enemmän vaatimuksia ohjelmaan pääsylle on, sitä korkeammaksi korottasi tulee. Jos et ole, älä huoli. Sitten virtuaaliassistentiksi tuleminen voi olla sinulle erinomainen valinta. Kuinka monta artikkelia verkossa ansaitaan?

Ansaitset palkkioita joka kerta, kun skannaat.

Hanki Palkka Online-tehtävien Suorittamiseksi

Sinun on annettava mielipiteesi musiikkikappaleista ja laskettava rahasi kahdesti viikossa. Nyt ymmärrät kuinka voit ansaita rahaa verkossa. Puheoptio maksaa nopeasti konekirjoittajat valmistamaan ääni- ja/tai videoleikkeitä kirjallisesti. Luettelon omistamisessa on se voima, että omistat sen; sinun ei tarvitse luottaa sosiaaliseen mediaan tai jonkun toisen omistamaan alustaan. Kuinka kannattavaa on myydä markkinoilla: Jos haluat aloittaa, tutustu Tara Gentileen CreativeLivessä, koska hän näyttää sinulle, kuinka kirjoittaa e-kirja ensi viikolla nykyisen työtehtäväsi avulla.

Käyttäjätestaus-sivusto maksaa sinulle maksun verkkosivustojen arvioinnista. Kuka tietää, sinusta voi tulla yksi web-hosting-jättiläisistä, jos panostat tarpeeksi vaivaa! Intohimosi ja taitojen jakaminen opettamalla verkossa on vielä yksi tapa ansaita rahaa verkossa.

Monet alennussovellukset, kuten Ibotta, tarjoavat käteisalennuksia päivittäistavarakaupoissa. Hae Pan Card -kortti verkossa täältä. Martin lewis: 11m näkee energialaskut leikattu 1. lokakuuta - mutta tarkista, onko sinulla ripped off. Saavuta tavoitteesi ja ansaitset rahaa (raha tulee kaikilta niiltä, ​​jotka eivät saavuttaneet tavoitteitaan). Tuotearvosteluista, hauskoista kissan videoista ja ohjevideoista ihmiset kerääntyvät YouTubeen. Jos sinulla on paljon opetettavaa, mutta et ole perustanut yleisöä (ja sinulla ei ole halua), kurssimarkkinat voivat olla sinulle. Jos he eivät yritä myydä sinulle jotain, jonka on tarkoitus paljastaa nopean rahan ansaitsemisen salaisuudet, sinun odotetaan vastaavan kaikenlaisiin häiritseviin kysymyksiin, jotta he voivat myydä sinulle joukon tuotteita.

Voit valita reitin, joka ei ole blogin perusta, mutta jos etsit pitkäikäisyyttä tulojen tuottamiskyvyssäsi Internetissä, blogin tulisi olla ensisijainen tavoite.

Työskentele Freelancerina

Tulojen lisäämiseksi voit matkustaa opiskelijan taloon tai tavata paikallisessa yhteisökeskuksessa. Lisätietoja takuustamme täällä. Joten mistä aloitat, kun rakennat käynnistystä? Jos aiot tarjota keittokursseja, soita joihinkin kaupallisiin yksiköihin ja muihin kodinopettajiin. Tarkoitan, että jos aiot ostaa jotain muuten, voit myös käydä kanavan läpi, joka saa sinulle osan kyseisestä rahasta. Voit tarkistaa tämän useilla tavoilla: Periaatteessa yritykset ovat valmiita maksamaan bloggaajille ja sosiaalisen median vaikuttajille mainostamaan tuotteitaan ja palveluitaan. Jos sinulla on hyvät tietotaidot tietokoneellesi ja pystyt kirjoittamaan nopeasti, saatat pystyä työskentelemään kotoa tekemällä lääketieteellistä transkriptiota.

Saatat ajatella, että puuttuu salaisuus, jota todella ei ole. UserTesting maksaa sinulle vierailusta verkkosivustoilla tai sovelluksissa, tehtävien sarjan suorittamisesta ja ajatuksiesi kirjaamisesta. Ja asun melko mukavassa talossa. Kyselysivustot eivät tyypillisesti tarjoa suurta voittoa, ellet sijoita paljon aikaa, ja monet sivustot ansaitsevat lahjakorttien ansaitsemisen paljon enemmän kuin käteisellä. Etsy-kaupan avaaminen on täysin ilmainen. Voit ansaita pisteitä tekemällä lisää ostoksia, ottamalla tutkimuksia, pelaamalla pelejä, käymällä verkkosivustoilla ja muilla.

Tapoja Ansaita Ylimääräistä Rahaa

Tutoroimalla verkossa, sinulla on hallinnan aikasi sekä tekemäsi työn määrä. Hauska asia on, että nämä eivät ole edes omituisimpia tapoja ansaita rahaa YouTubessa. Näyttää siltä, ​​että kaikki blogoivat nykyään - ahkerasta työtoveristasi etäisiin tuttaviin ja jopa isoäiti Maryen. Hakeaksesi sinun on toimitettava ammatillinen vahvistus, jatka ja henkilöllisyyslomake.

Jos tämä kiinnostaa sinua, sinun on suoritettava tämä ilmainen sähköpostikurssi tietääksesi enemmän tavasta ansaita rahaa kotona. Etsy Shop -palvelupotentiaali: Soita alueesi parempaan yritystoimistoon selvittääksesi, onko yritystä vastaan ​​tehty valituksia, ja tee online-haku yrityksen nimestä. He voivat kuitenkin hylätä esineesi, jolloin sinun on joko maksettava maksu palauttaaksesi esineesi tai lahjoittaa ne. Ennen kuin pääset sellaisiin taitoihin ja erikoisuuksiin, joihin haluat sijoittaa, sinun on varmistettava, että aiotulle tuotteelle tai urapolulle, jota haluat jatkaa, on riittävästi markkinoiden kysyntää. Mahdollisuus avata tippatavarakauppa voi tuntua yksinkertaiselta, mutta todellinen prosessi ei ole niin helppoa kuin ihmiset ajattelevat. Nyt on sinun vuorosi, joten aloitetaan!

Nouta ilmaisia ​​juttuja ja myy ne Craigslistissa

Myy lahjakkuutesi, kaikenlainen kyky! Mainitse ne sisältöön. Voit ilmoittautua verkkosivustollamme, jotta voit saada MoneyConnexion-verkkotyöpaikkojen koulutuspakettimme JA saada aina tiedot päivitetyistä online-työpaikoista. 5% jokaisesta tekemästäsi myynnistä. Kun olet päättänyt tuotteesta, tutustu muihin Etsyn myyjiin ja etsi heidän tarjoamiaan tuotteita, ja selvitä sitten, miten voit tehdä sen eri tavalla. Mutta eniten, suurin punainen lippu, jota on tarkkailtava, on 'ansaitse hullu määrä rahaa erittäin lyhyessä ajassa. He etsivät artikkeleita kirjoittamisesta ja sen ansaitsemisesta.

Helppo ja yksinkertainen. Kaikki taitosi, jotka sinulla voi tarjota sinulle oikeutetun tavan ansaita rahaa verkossa, myös - ajattele sitä. Oletko taitava pelaaja suosituissa online-peleissä?

Voit olla ilmaista rahaa odottamassa sinua. Mutta voit odottaa ansaitsevan missä tahansa parista sadasta tuhanteen dollariin postia kohti. Vastaukset, kaikki tämä lisää jännitystä ja. Entä rahan takaisin saaminen itse tekemistäsi myymälöissä tehdyistä ostoksista. Jos he ovat tanssin ensimmäisiä ja kukaan ei ilmesty päiviin tai viikkoihin, he menettävät nopeasti kiinnostuksensa. Jotain on helpompaa löytää, jos olet selvä tavoitteistasi ja siitä, mitä haluat saavuttaa. Koiranhoitajat Roverilla. Freelance-ohjelmointi- ja koodaustehtävien määrä ylittää huomattavasti muut asemat volyymin suhteen.

Muuta Talostasi Aamiaismajoitus

Se on erityisen totta, jos kilpailet työpaikoista, kuten useimmat ihmiset tekevät - kymmenien muiden kirjailijoiden kanssa, jotka kaikki kilpailevat matalapalkkaisista keikoista työtauluilla. Joten lataa vähintään viisi videota aluksi. Zopa on vertaisverkko, joka lainaa rahasi muille, jotka haluavat lainata. Jos haluat lisätietoja kokopäiväisen verkkotunnuksen läpikäynnistä, tutustu DomainFlippingGuide-sivustoon. Tämä on myös passiivinen hanke. Yhtäältä yritykset säästävät ylimääräistä rahaa ja tarpeetonta päänsärkyä tällä tavalla.

ACT-pistemääräarvio - työskentele kotona esseiden kirjoittajana

Käy ostosportaalissa (sisältää yli 1 900 verkkokauppaa, mukaan lukien Amazon, Walmart ja Target), etsi kauppias, josta haluat tehdä ostoksia, napsauta linkkiä ja tee ostoksesi normaalisti. Jaa kanavasi Twitterissä ja Facebookissa. Muista, että verkkomaailma voi olla virtuaalinen, mutta rahaa, jota voit ansaita siitä, ei ole mitään virtuaalista! Aloitaksesi sinun kannattaa kirjautua omaan tiliisi, napsauttaa ”talletus” ja kirjautua sitten Coinbaseen ja ostaa noin 5 dollaria Bitcoin Cashia. Voit ottaa korkealaatuisia kuvia luonnosta, paikoista, ihmisistä, asioista, ruokia, koteista jne.

Se riippuu myös mallistasi, teetkö yhden valmennusta vai ryhmävalmennusta? Mutta jos sinulla on laadukkaita asuja, joita et enää halua, ThredUp antaa sinun myydä ei-toivottuja tavaroita ja saattaa jopa maksaa sinulle tarpeeksi, jotta voit ostaa uusia säikeitä. Eri yritykset järjestävät arvontoja koko ajan, joten hyvä paikka katsoa on sosiaalinen media. Jos haluat tehdä itsestäsi vastustamaton yrityksille, tee parhaasi ollaksesi miellyttävä, osaava ja määräajassa. Kotivakuutus valtion mukaan, yksi osake maksaa noin 1900 dollaria. Tuote tulee asettaa suojuksen alle suojaamaan sitä auringolta, mutta varmista, että päähuoneessa on vähintään seitsemän jalkaa. Tilaa hyvämaineinen tytäryhtiöverkosto: Lakimiehet ja edustajat käyttävät online-pilkkauskäsittelyjä saadakseen selville asiastaan ​​ja siitä, kuinka todellinen tuomari voi reagoida tapaukseen.

Mutta he myös vähentävät sitä, mitä asiakkaat maksavat palveluistasi. Voit yksinkertaisesti ilmoittautua täällä MoneyConnexion-koulutuspakettiin ja saat yksinoikeudella koulutusta näihin online-töihin ja muita vinkkejä, jotka auttavat sinua ansaitsemaan ja säästämään enemmän rahaa. Yritä pysyä yhdessä jonkin aikaa ja nähdä mikä työ ja mikä ei toimi sinulle.

Muuta Blogiisi Jäsensivusto

Kerroitko asioita nuorempana ollessasi vai oliko sinulla esineitä, jotka sopivat viimeiseen kotiisi, mutta jotka eivät sovellu uuteen? Vaikka kokopäiväisen työllisyyden vakaus saattaa antaa useimpien nukkua hyvin yöllä, se ei anna luoville mehuille mahdollisuutta etsiä uusia tuloja tuottavia strategioita. Voit tehdä muutoksia ja suunnitella, ja voit tehdä hääpukuja, räätälöityjä vaatteita ja erityisiä pukuja. Kirjaudu sisään, kun käyttäjä on ladannut sovelluksen, hän voi selata mahdollisia sijoituksia kategorioissa, kuten “Viihde”, “Lapset”, “Teknologia” ja “Ruoka”. Napsauta osavaltiota (tai provinssiasi tai maasi), niin sinut pääsee sivulle, jolla voit aloittaa mahdollisten maksutta käteisvarojen etsimisen. Kasvani iCarlyn katselua Nickelodeonissa ja YouTubersissa, kuten Fredissä. Olin varma, että online-videotunne on syntipukkani, koska minun ei tarvitse koskaan työskennellä aikuisen työtä.

Ja varmista, että pidät aina vartijaasi huijausten ja huijausten varalta. YouTube on toinen alusta, jonka avulla ihmiset ovat voineet ansaita rahaa verkossa. Ennen kuin lopetan tämän rahan ansaintamahdollisuuden, sinun on tärkeää varmistaa, että noudatat kaikkia ruokasääntöjä.

  • Se on melko kunnollinen käteinen tapa puhua yrityksen tuotteista ja testata tuotteita ennen niiden ostamista.
  • Ansaitsemalla rahaa verkossa voit tuntea olevani hieman hätääntynyt ja ehkä jopa hämmentynyt.
  • Tee inventaario nykyisistä taidoistasi ja katso kuinka voit soveltaa niitä yhteen yllä olevan luettelon mahdollisuuksista.
  • Pidä vartija ylös - aina.
  • Annan sinun päättää itse.
  • Monet YouTubers -palvelut ansaitsevat menestyksensä myös sivuliikkeen kautta YouTubesta.
  • Yritykset tarvitsevat uusia asiakasjohtoja, ja voit ansaita palkkioita, jos osaat käyttää mikrosuunnittelua, kuten mainosten näyttämistä oikealle yleisölle.

Kuinka suorittaa verkkosivun nopeustesti GTmetrix-ohjelmalla

Mitä suurempi yritys, sitä enemmän vaatimuksia ja edellytyksiä niillä todennäköisesti on. Olipa freelance, vastaat kyselyihin tai käynnistät kotiyrityksen, vaihtoehdot ovat melkein loputtomat. Ensimmäinen menetti minulta 6537 dollaria muutamassa kuukaudessa, kun taas toisella arvioin kokonaan yliarvioivan yleisön koon. Testaajille maksetaan yleensä testi, ja se on usein vain noin 10 dollaria testiä kohden - 10 dollaria muutaman minuutin ajan ei ole kuitenkaan huono! Se voi myös olla halvempaa kuin perinteinen kokopäiväinen päivähoitokampus.

Olipa kyseessä tärkeä kuluttajasovellus, erikoissovellus tietyn niche-ongelman ratkaisemiseksi tai jopa aikaa vievä peli, jota voit pelata puhelimellasi, voit luoda erittäin menestyvän yrityksen, jos rakennat ohjelmistoa, joka auttaa ihmisiä. Jos opit tarpeeksi menestystarinoita, näet menetelmät, joita he käyttävät. Vuokraa suosikkivarustesi, kun niitä ei käytetä. Tämä ei tarkoita, että tarvitset blogia podcastin käynnistämiseksi (vaikka se auttaisikin valtavasti), tarvitset vain aiheen, joka täyttää aukon ja jota ihmiset todella haluavat kuunnella. Jotkut eBay-myyjät katsovat suuntauksia ja yrittävät ennustaa, mikä tulee olemaan markkinoiden edessä.

Myy Palvelusi

Tämä on mielenkiintoinen tapa ansaita rahaa, koska mielipiteesi laskee kirjaimellisesti! Varsinkin opiskelijoilla on todennäköisesti vapaa-aika päivällä, kun muut ovat töissä ja ovat huolissaan lemmikkistään kotona. Yksi tärkeimmistä hyvän sosiaalisen median johtajan näkökohdista on kuitenkin joku, joka ymmärtää edustamansa yrityksen äänen ja äänen.

Vähemmän teknisesti sanottuna on tyhjiö, joka on täytettävä yhdistämällä hallussaan olevat taitopisteet ja käytettävissä olevat rahaa tekevät keikat.