Ansaitse ylimääräistä rahaa: 38 luovaa Side Hustle -ideaa vuodelle 2019

Lue lisää siitä, miten ansaitaan rahaa Instagramista. Täytät kyselylomakkeen (joko verkossa tai puhelimitse, koska joskus he soittavat sinulle, jos heidän on täytettävä avoimet lähtö- ja saapumisajat), ja jos olet oikeutettu makukokeen suorittamiseen, valitset vain yhden käytettävissä olevista aikaväleistä ”, Chelsea sanoo. Ok, olen ehkä täällä hieman puolueellinen. Kurssin ansaitseminen verkossa ansaitsee sitä, että voit jatkaa sen myymistä niin kauan kuin haluat.

Tai voit hankkia johtamistaitosi virtuaaliassistenttina. Tietenkin, sinulla on! Alla on muutama sivusto, joka on kiinnostunut älypuhelinten kuvien ostamisesta: Luokat vaihtelevat koruista, vaatteista ja asusteista taiteeseen, keräilytuotteisiin ja vintage-tuotteisiin.

Rahan ansaitsemiseen asti blogi on hieno tapa kastella jalat ja voi tarjota valtavia maksuja tiellä. Nyt on todella kursseja, joissa opit ansaitsemaan rahaa myymällä Etsy-tulosteita. Kirjoita kokonaiset lauseet oikeilla kieliopeilla. Nämä ovat helppoja, kustannustehokkaita tapoja rakentaa yleisölle ja testaa markkinarako onko siellä kysyntää. Airbnb ei ole vain hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa verkossa vuokraamalla vapaa makuuhuone, vaan myös hyötyä uusien ihmisten tapaamisesta (jos se on sinun tyyppisi). Voit vain yhdistää sosiaalisen median tilisi ja alkaa ansaita rahaa heti. Rekisteröidy ilmaiseksi ja voit valita, ovatko artikkelisi vapaasti saatavissa vai luettavissa vain niille ihmisille, jotka maksavat 5 dollaria/kk premium-jäsenyydestä. Saatat joutua harkitsemaan freelance-kirjoittamista tulolähteeksi.

Oletko koskaan ajatellut kouluttaa muita kokkaamaan? Mielestäni tällä on potentiaalia olla todella viileä passiivinen tulovirta, varsinkin jos mallisi voivat alkaa luokitella yksinään Googlessa. Ylläpito alkaa noin 2 dollaria. Kun hän ei ollut töissä, hänellä oli jopa aikaa lähteä useisiin hauskoihin lomiin.

Et ole ainoa, joka haluaa työskennellä alusvaatteissaan. Ohjeaiheet toimivat myös hyvin videoiden kanssa, mutta voit myös tehdä kommentteja, sosiaaliseen mediaan liittyviä videoita (esimerkiksi ihmiset näyttävät rakastavan kissan videoita) tai jopa viihde- tai musiikkivideoita. DoorDash toimii samalla tavalla: se antaa asiakkaille tilata ruokaa ravintoloista ja yhdistää kuljettajia hakemaan ja pudottamaan ateriansa. Mutta on varmistettava, että saat ensin luvan! Laadi luettelo aiheista, joista haluat puhua, ja etsi sitten iTunes-kaavioita, Google Trends -palveluita ja muita podcast-tutkimussivustoja, kuten cast.

Userlytics - Anna palautetta verkkosivustoille, sovelluksille, konsepteille ja jopa prototyypeille.

Toimita päivittäistavaroita Instacartille tai Shiptille

Kukaan ei tiedä kotikaupunkiasi kuin sinä, ja voit kääntää sen rahaksi johtamalla kiertomatkoja kaupunkiin. Suositun vuokrausyrityksen, Fat Llama (tiedämme), avulla voit vuokrata lähes minkä tahansa omaisuutesi! Raportin tarkistaminen antaa sinun pysyä luottohistoriasi edessä ja varmistaa, ettei mikään ole vialla. Nyt tiedän mitä ajattelet. Tee hakemus tullaksesi sertifioiduksi geekiksi saadaksesi palvelusi markkinoille.

Myy Taiteesi Ja Käsityösi

Ota yksi heistä käyttöön ja ansaitsee vain muutaman dollarin kuukaudessa - ja olet matkalla. Suurin osa alla luetelluista sivustoista toimii antamalla sinulle prosenttiosuuden tai kiinteän määrän rahana takaisin tiettyjen tuotteiden ostamiseen. Aloita oma yritys. Katso Ultimate Guide -oppaani: Aloita Amazon FBA: n käyttö.

Myy Vanhoja Kirjojasi

Ja todellakin on tapa ansaita rahaa Twitterissä mainostamalla tuotteita tweeteissä ja maksamalla siitä. Millions by Minute "ja aloitti äskettäin useiden Premier League -jalkapalloseurojen sponsoroinnin. "Pond5 - Pond5 on erittäin hieno sivusto, jossa ei ole vain valokuvia, vaan myös musiikkia, videoita, ääniefektejä ja kuvia. CrowdSurf - CrowdSurfilla on saatavana sekä tekstitys- että transkriptio HITS (kaikkia töitä vaaditaan ja suoritetaan Amazon Mechanical Turkin kautta). Jokaisesta annetusta tuomiosta eJuroreille maksetaan 5–10 dollaria tapauksen pituudesta riippuen.

Etkö ole löytänyt mitään? Tässä on minne voit oppia uuden taiton tai ammatin.

Twitch - nykiminen. Jos sinulla on älypuhelin ja Instagram-tili, voit ansaita jopa 200 dollaria päivässä. Jotta kysyntä pysyisi korkeana sukupolvien välillä, Disney Studios rajoittaa huolellisesti joidenkin kotiin vapauttavien klassikoiden tarjontaa.

Jos tavoitteesi on se, ansaitset rahaa samalla. Joten jos päätät, että osakemarkkinat todennäköisesti kaatuvat tulevaisuudessa, voit ostaa verkkotunnuksen, joka sisältää sanat osakemarkkinoiden kaatuminen nousevien markkinoiden aikana, ja myydä sen sitten putoisilla markkinoilla. Lastenhoito on hyvin luonnollinen sivutyö kotona oleville äideille, ja voit valita monia vaihtoehtoja, kuten osa-aikainen, kokopäiväinen tai satunnainen hoito. Voit vuokrata e-kirjallesi kirjoittajan, kannen suunnittelijaksi graafisen suunnittelijan tai freelancereiksi muotoillaksesi e-kirjan sinulle, jotta voit vähentää siihen tehtävän työn minimointia. Saat myös 5 dollaria jokaisesta ystävästäsi, johon viitat sovellukseen. Nyt on.

Oletko koskaan halunnut istua oikeussalissa ja päättää onko joku viaton vai syyllinen? Täydelliset tutkimukset verkossa. Paribus muodostaa yhteyden sähköpostitiliisi ja tarkistaa kuitit. Jotkut laillisista kohderyhmistä, kuten Mindswarms, maksavat 50 dollaria tutkimusta kohden.

Sinun ei tarvitse korkeakoulututkintoa.

Aloita Automaattinen Twiittiyritys.

Kuten kaikki sosiaalisen median sponsoroidut viestit, yritykset ovat valmiita maksamaan sinulle twiittiä vain, jos sinulla on suuri seuranta, johon voit vaikuttaa. 9 miljoonaa vuonna 2019. Testaajille maksetaan yleensä testi, ja se on usein vain noin 10 dollaria testiä kohden - 10 dollaria muutaman minuutin ajan ei ole kuitenkaan huono! Tämä tunnettiin aiemmin nimellä Commission Junction, ja siitä on tullut yksi luotettavimmista saatavilla olevista ohjelmista. Siellä on useita sivustoja, jotka maksavat sinulle tutkimuksen tekemisestä, kysymyksiin vastaamisesta tai päivystysasiantuntijoista useilla eri aloilla. Sivusto on hiukan samanlainen kuin Etsy ja käytännössä kuka tahansa voi ansaita rahaa verkossa myymällä täällä erilaisia ​​tuotteita. Nämä keikat eivät kuitenkaan tarkoita, ettet koskaan kosketa tietokonetta.

Joitakin mahdollisista tehtävistä ovat: (50) Paypalin kautta. Kun olette tekemisissä Kiinan toimittajien kanssa, jos saapuvan tuotteen laatu ei ole standardin mukainen, teillä on vain vähän tekemistä. ”Jakamistalous” - verkkosivustojen ja sovellusten avulla - syrjäyttää jotkut näistä yrityksistä ja saada meidät takaisin juurillemme. Voit ansaita mitä tahansa välillä 10 p - 20 puntaa kappaleelta, ja ansiot voivat todella kasvaa, jos sinulla on suuri kokoelma. Jos olet taitava maalaamaan, putkityöt, sähkötyöt tai puhdistamaan ystävällisellä palveluasenteella, tämä voi olla mielenkiintoinen sivutoimisto.

Jos olet sitä mieltä, että ohjaajana oleminen tarkoittaa, että olet tehnyt A: n suoraan lukion ja yliopiston kautta, ajattele uudelleen. Tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden näihin rahaa tekeviin ideoihin. Aiheet sisältävät liiketalouden, suunnittelun, taiteen, koulutuksen, musiikin, koodauksen, markkinoinnin, kirjoittamisen, mutta todella… se voi olla jotain mitä luulet ketään kiinnostavan oppimista! Varmista, että maksamasi ihmiset ansaitsevat paljon enemmän tehtävien suorittamisesta, mutta näin työ tulee olemaan aina.

Muut Tapoja Ansaita Ylimääräistä Rahaa, Joka Tosiasiallisesti Olemassa On

Hääsuunnittelu ja yleensä tapahtumasuunnittelu on kukoistava liiketoiminta, ja se on suunnilleen niin kauan kuin ihmiset pitävät mukavista tapaamisista perheen ja ystävien kanssa. Tiesitkö, että voit ansaita rahaa yksinkertaisesti omistamalla auton? Saatat yhtä hyvin maksaa siitä. Tämä erittäin joustava sivutyö vaatii, että sinulla on perustiedot sivustoista. He maksavat sinulle haun Internetistä heidän sivustonsa kautta. Voit saada palautuksen hinnasuojasta. Jos omistat auton, voit ansaita helppoa rahaa vuokraamalla sen Turon sovelluksen kautta.

Sen lisäksi, että sinulla on kiinnostusta kirjoittaa, on myös joitain muita taitoja, jotka ovat erittäin tärkeitä, jos haluat olla menestyvä freelance-kirjoittaja. Siellä on 21-vuotias kaveri, joka tekee yli 1 000 000 dollaria vuodessa tekemällä tämän. Hyvä on, päästäköön siihen. Miksi et käytä tätä uutta valuuttamuotoa hyödyntääksesi ylimääräistä rahaa itsellesi?

 • Harkitse sen vuokraamista.
 • Kansallisen talonrakentajien liiton mukaan talon keskimääräinen koko vuonna 1973 oli 1644 neliöjalkaa.
 • Mikä voi olla parempi voitto laihdutukseen kuin saada terveeksi?
 • Jokainen eNeighbr on varmennettu ja jokainen paketti on vakuutettu 300 dollariin saakka, joten he voivat rentoutua tietäen, että omaisuutesi ovat hyvissä käsissä.
 • Verkkosivun perustaminen Bluehostilla kestää alle 20 minuuttia, maksaa tuskin mitään, ja 82-vuotias voi tehdä sen.
 • Haluatko ansaita 110 dollaria vuodessa muuttamalla kirjaimellisesti mitään elämästäsi?
 • Olitpa asiantuntija kerättäessä rahaa aloittelijoille, sovellusten rakentamiselle tai ravintolan ylläpitämiselle, voit ansaita ylimääräistä rahaa myymällä muutaman minuutin ajasta apua tarvitseville ihmisille.

Vinkki Veroille

Ja sinun ei tarvitse olla 20-pisteinen hotshot-suunnittelija tai koodaaja saadaksesi etätyön etuja. Siellä on useita online-sovelluksia, jotka olisivat enemmän kuin valmiita maksamaan sinulle kovaa rahaa vain tekemällä työsi - kuunnellessasi musiikkia, lenkkeilemällä, katselemalla videoita, syömällä ja jopa napsauttamalla kuvia kaikista ostoskuitistasi. Kiinteistönhoitajat ovat ihmisiä, kuten kiinteistövälittäjät, karjatilat ja maahoitajat, jotka huolehtivat omistajasta suuresta kiinteistöstä. Maksun saaminen riippuu siitä, kuinka nopeasti puhelin tai laite myy. He voivat liittyä vapaasti ja käyttää ilmaiseksi. Jos näin on, on paljon mahdollisuuksia myydä käsintehtyjä tuotteita verkossa.

Profiilin luominen vie muutaman minuutin ja vastaa sitten joihinkin itsesi ja kotitaloutta koskeviin kysymyksiin. Kun olet rekisteröitynyt verkkoon, ilmoitat heille, mitkä ajat sopivat sinulle parhaiten, ja lähdet sitten hakemaan muiden ihmisten paketteja. Pelkästään viime vuonna tein yli 400 000 dollaria tästä blogista. Vielä parempi, voit yleensä löytää tarvitsemasi palvelut ja teknisen avun verkossa ja ilmaiseksi. Se on totta, kiitos yrityksen nimeltä Turo. Täytä hakemus sivuston kautta, joka yhdistää morsiamet ja morsiusneitojen persoonallisuuden ja sijainnin perusteella. Ja sinun ei tarvitse pysähtyä siihen.

Makea juttu, eikö niin? Shipt on yritys, joka maksaa ostajille tehdä päivittäistavarakauppaa muille. Voit ladata sen täältä. Jos haluat saada 10 dollarin bonuksen aloittaaksesi sijoittamisen Bitcoiniin ja muihin kryptovaluutoihin, napsauta Coinbase 10 dollarin Sign-up Bonus -linkkiäni ostaaksesi heti (markkinat ovat 24/7). Alustan avulla voit asettaa omat hinnat palveluillesi. Jos sinulla ei ole taitoa, mutta haluat oppia videoiden muokkaamisen, käy online-videonmuokkauskursseilla ja sinä olet ammattilainen nopeasti.

Löydä Tapa Varautua Asioihin, Jotka Ovat Tärkeitä

Jotkut näistä sisältävät sovelluksia yllä käsitellyille tutkimussivustoille. Yksi Vindale Researchiin liittymisen eduista on, että voit ansaita rahaa monella eri tavalla. Aloita tarkistamalla freelancer-verkkosivustojen, kuten People per Hour ja Upwork, työt.

Ansaitse Rahaa Verkossa Ilman Tutkintoa Tai Sertifikaattia

Voit myös suunnata Mediumiin tai Amazoniin löytää kirjoittajia tai asiantuntijoita aihepiiriisi liittyvistä aiheista. Räätälöinti ja pienimuotoinen puristus (silitys) ovat aina kysyttyjä. Ehkä olet yksityiskohtaisesti suuntautunut ja tunnustat hyvän palvelun, kun näet sen. Tuotteet, painopisteesi ovat prioriteettejamme. Voit ansaita rahaa hoitamalla muiden ihmisten taloja! Tarkoitan tällä seuraavaa: Joten jos olet ajatellut kaappisi puhdistamista - nyt on niin hyvä aika kuin mahdollista - päästä eroon vanhasta cocktailista, jota et koskaan käyttänyt, viiden vuoden sitten tyylikkäästi menneistä housut ja kirkkaan oranssi pusero, sinun ol 'Bob-setä lahjasi sinulle - jota vihasi salaa. Itsestään selvä. Caitlinilla on myös loistava ILMAINEN 7 päivän kurssi ihmisille, jotka haluavat lopettaa ajan tuhlauksen ja alkaa ansaita enemmän rahaa oikolukuillaan.

Online-arvonnat. Bitpay lisätäksesi tukea xrp: lle myöhemmin tänä vuonna. Uudenaikaisena opettajana voi olla hermostuminen. Tämän jälkeen saat palkkion tästä ja noususta… olet nyt tytäryhtiömarkkinoija. Lisärahan ansaitseminen on vain yksi tapa parantaa taloudellista kuvaa.

Olettaen, että sinulla on kysyntää, olet korkealaatuista ja opit markkinoimaan sivustoasi, voit alkaa hankkia vakavaa rahaa. Jos näin on, saattaa olla aika perustaa jäsensivusto. Heillä voi olla jopa mahdollisuus kehittää jatkuvia asiakassuhteita. Välitön raha, tässä on opas, jonka kirjoitin pari viikkoa sitten auttaaksesi sinua hakemaan ja siirtämään BTG: täsi:. Jos nautit oppimisesta sosiaalisesta mediasta ja haluat siirtyä askeleen pidemmälle ja ansaita ylimääräistä rahaa, sosiaalisen median hallinta on hieno vaihtoehto. Kauppapiirissä yleisesti nimellä Internet-aikakauden varallisuudenhallinta, Personal Capital auttaa sinua taloudellisissa investoinneissa älykkään, tietopohjaisen hallinnointimenetelmän avulla. Voit ohjata ihmisiä verkossa tai henkilökohtaisesti. Trim muodostaa yhteyden tiliisi pankkitasolla, analysoi menojasi ja tilauksiasi ja löytää tapoja säästää rahaa.

Yritä

Ryhdy ruoanjakelijaksi. Jos sinulla on kokemusta henkilökohtaisesta avustajasta, sihteeristä, järjestelmänvalvojan avustajasta tai joltakin vastaavalta alalta, niin verkkojoukkoon siirtyminen voi olla sinulle tärkeä rooli. WooCommerce on kiistatta paras WordPress eCommerce -laajennus verkkosivustosi muuttamiseksi verkkokauppaan. Sovelluskehittäjät noudattavat myös sovellusten testaajien suosituksia parantaakseen sovelluksiaan. Asiakas valitsee suosionsa ja taiteilija saa palkinnon. Jos kuitenkin keräät sitoutuneen yleisön ja annat heille mahdollisuuden lähettää löytämiään kuponkeja ja alennuksia, työkuormasi vähenee melko nopeasti.

11 Helppoa Ja Kivutonta Tapaa Ansaita Tai Säästää Rahaa Jo Tekemästäsi

Monet muut ansaitsevat 1 000–4 000 dollaria kuukaudessa. Jos yrität selvittää, miten ansaita ylimääräistä rahaa puolella (ja kuka ei ole?) Jos sinulla on vähän vapaa-aikaa ja haluat säästää perhelomalle, kokeile mitä tahansa seuraavista vihreän valon verkkosivustoista: Oletko kotona äiti, jolla on englantilainen tutkinto, tai kaveri, joka luonnollisesti löytää virheitä kirjoitetussa tekstissä? Tausta poistetaan usein.

Siellä on runsaasti kokopäiväisiä eBay-yrittäjiä. Huono luotto voi maksaa sinulle satoja dollareita vuodessa. On olemassa lukuisia verkkokursseja, jotka voit suorittaa antaaksesi sinulle tarvittavan pätevyyden ja kokemuksen menestyväksi elämänvalmentajaksi. Ylimääräistä rahaa matkustamiseen, pienyritykseen sijoittamiseen, kirjan käsittelyyn, nykyisten tulojen täydentämiseen tai mihin tahansa tavoitteesi ovat.

Voit ansaita myös enemmän Swag Bucks -pisteitä tekemällä sivuston päivittäisen kyselyn ja osallistumalla yrityksen luotettaviin tutkimuksiin. Ansaintapotentiaalit ruoanlaitto-isäntänä on 50–100 dollaria per ateria. Jos kiinnitit huomiota luokassa ja teit erinomaisia ​​muistiinpanoja, voit myydä ne komealla voitolla. Varmista, että tarjoat viitteesi ja että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, jos Fido loukkaantuu tai sairastuu.

Rec Sports -tuomari

Craigslistissa on jopa ilmainen osio, josta voit hankkia esineitä, joista ihmiset vain haluavat päästä eroon - et ansaitse rahaa. Tiedotusvälineet, bitcoin on hajautettu, digitaalinen valuutta, joka kulkee välittäjän (finanssilaitosten ja pankkien) yli ja mahdollistaa osallistumisen kauppaan maailmanlaajuisesti myös ilman omaa pankkitiliä:. Tarkista myymäläikkunoista, Craigslistista ja paikallisista ilmoituksista vuodenaikojen mahdollisuudet. AirEventsGlobal on kasvava tapahtumakohtaisten keikkojen verkko, joka maksaa vähintään 15–80 dollaria tunnissa.

Kun luot kurssiasi, etsi merkittäviä ihmisiä, jotka myös luovat sisältöä avaruuteen. Aloita bed and breakfast. Jos olet enemmän logistiikan asiantuntija ja perustaa sähköpostimarkkinoinnin puolelle, löydät paljon asiakkaita, jotka etsivät apua auttaakseen heitä pääsemään selville alustoilla, kuten Mailchimp, Active Campaign jne. Checkout Decluttr Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Ja voit ansaita laillisen puolen tuloja tekemällä niin.

Käynnistä kurssi hänen sähköpostiluetteloonsa. Ei odota palkkioita, koska ne toimitetaan digitaalisesti. Napsauta tätä lukeaksesi mysteeriostoksia koskevan viestini. Muuten jäsenet eivät uusitse tilauksiaan, kun aika tulee.

 • Katso tämä haastattelu useiden kuntoblogien omistajien kanssa, jotka ansaitsevat elantonsa verkossa, MonetizeProsilta.
 • Aktiiviset jäsenet osallistuvat palkintoarvontaan 10 000 dollarilla.
 • Oletko koskaan käynyt verkkosivustolla ja miettinyt kuinka paha tai kuinka hieno se oli?
 • Useimmiten, jos olet vuoden aikana työskentelevä opiskelija, maksat tuloveron yli.

Laita Rahaa Korkean Tuoton Säästötilille.

Ja mikä parasta? Sinua pyydetään antamaan vähän tietoja väestötietosi (ikä, sijainti jne.), Mutta sen jälkeen voit ansaita rahaa kyselyjen avulla. Kuinka se toimii, voit lähettää mallisi ja luoda oman myymälän. Jos rakastat matkustaa ja löydät itsesi satunnaisesti etsimässä lentolippujen myyntiä tai selatessasi Lonely Planetia, miksi et haluaisi sijoittaa itsellesi rakoa yksityisenä matkatoimistona? Tietenkin, jotta saavutettaisiin suurin menestys, sinun on tarjottava arvoa ja pysyttävä tämän tilattavan talouden kärjessä. Koska yritysten on tehtävä markkinatutkimus ja sen sijaan, että ihmiset seisovat kaupan ulkopuolella leikepöydällä, on paljon helpompaa tehdä kaikki verkossa.

Työtä jollekin kotoa. Ennen blogin perustamista Caitlin Pyle ansaitsi 43 000 dollaria vuodessa työskentelemällä 20-30 tunnin viikkoilla freelance-oikolukijana. Hyvältä e-kirjasta, joka tuottaa arvoa yleisöllesi ja/tai joka on mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen, voi tulla jatkuva passiivisen tulon lähde sinulta. Voit myös myydä luovia kuviasi/piirroksiasi Behancen kaltaisilla sivustoilla ja ansaita hyviä passiivisia tuloja. Sosiaalisen median läsnäolo auttaa sinua ansaitsemaan myös rahaa. Jos he tietäisivät, heillä olisi kaikki nämä jutut! Se on ilmainen liittyminen ja ilmainen käyttö.

Osallistu YouTube-kumppaniohjelmaan, jonka avulla voit ansaita prosenttimäärä rahaa videoiden rinnalla näkyvistä ilmoituksista. Hän on antelias sielu, joka haluaa välittää onneaan muille sen muodossa, mitä ihminen voi tehdä itsensä puolesta murheellisessa finanssimaailmassa. Jos et korota tätä määrää asetetussa määräajassa, projekti ei saa lahjoituksia. Ole varovainen henkilökohtaisissa lausunnoissa, joissa ei voida tunnistaa henkilöä nimen perusteella, joten et voi tutkia tarkemmin. Se todella riippuu asuinpaikasta, mutta voit laskuttaa 30 dollaria päivässä, joka osoittaa olevan 600 dollaria kuukaudessa (olettaen, että se on 8 tuntia päivässä), kun taas jotkut päivähoidot veloittavat vähintään 900 dollaria kuukaudessa.

Tarjoa Talonhoitopalveluita

Trim on hieno uusi ilmainen työkalu, joka auttaa tunnistamaan budjettisi piilotetut vuodot ja mahdollisuudet saada parempia tarjouksia. Tehtäviin voi sisältyä kappaleen kääntäminen englanniksi (tai muulle kielelle), tiettyjen avainsanojen hakutulosten arviointi tai artikkelin uusiminen. Mutta tällä alustalla on ominaisuus, josta monilta muilta puuttuu: Jos sinulla on jotain sanottavaa, on todennäköistä, että ihmiset lukevat sen! Tuotetta ei voida markkinoida tunnistamatta kohdeyleisöä.

Voit ansaita paljon rahaa freelance-kirjoittajana yrityksille. Jos et tiedä miten ohjelmoida, katso Upwork tai Fiverr. Mahdollisuudet ovat, vastaus on ”kyllä”. Jos haluat ottaa uran omissa käsissäsi, kirjaudu 30 päivään tai vähemmän virtuaaliassistentin menestykseen.

Kerrojat voivat hyväksyä hankkeet kiinteällä maksulla tai tehdä työn ilmaiseksi vastineeksi prosenttimäärästä tulevista rojaltimaksuista.

Jos sinulla on mukava kamera ja hyvä silmä, muutaman valokuvan napsauttaminen saattaa olla vain asia, jonka sinun täytyy selvittää kuinka ansaita ylimääräistä rahaa. Asennus vie alle minuutin ja linjaa lompakon kolmella eri tavalla: Muista, että voit aloittaa pienestä.

 • Gazelle on verkkoympäristö, joka maksaa sinulle vanhasta matkapuhelimesta, yleensä käteisenä tai lahjakortteina.
 • Voit myös luoda sähköpostiluettelon, jotta voit jatkaa tulevien kurssien mainostamista samalle yleisölle.
 • Savvy - Tämä online-opetusmarkkinat keskittyvät yliopistojen lisäksi musiikkiin, yritystoimintaan ja valmennukseen.
 • Parasta on, että rahaa ei tarvitse minimoida - ensimmäinen oli vain 72p johdotettu Paypal-tilillemme.
 • Seuraavan itserahoitetun yritykseni tuotto oli €160 000 tuloja pelkästään ensimmäisen vuoden aikana.
 • Myynnin lisäämiseksi on syytä luoda sekä ilmainen että pro-versio jokaisesta laajennuksesta.
 • Osta alhainen, myy korkea!

Kirjoita Mediumin kumppaniohjelmaan

Mitä enemmän kapetat alaasi, sitä helpompi on rakentaa uskollinen jäsenkunta. Seinälle asennettavat televisiot. 40 minuutissa/minuutti, voit vakavasti kerätä taikinaa niille hulluille nopeille kirjoitustaidoille, joista et koskaan ajatellut olevan hyödyllisiä. Mukavuutensa ansiosta yhä useammat ihmiset haluavat nyt liikkua Uberin ja muiden vastaavien palveluiden avulla. Tällä tavoin hän ansaitsee Swag Bucks -pisteitä, joita kutsutaan verkkosivustolla SB: ksi. 5 dollarin ilmoittautumisbonus, haluan ostaa osakkeita! Lunastettavissa tuotteille, kuten Target-lahjakortit ja kauneustuotteet.

Hän ansaitsee huomattavat tulot Instagramista ja opettaa sen tekemisen. Pisteitä voi kerätä e-lahjakorteille eri verkkokaupoissa tai Paypal-käteisellä. Halukas saada kätensä likaiseksi, rikkaat ja menestyvät ihmiset ovat monenlaisia ​​lukijoita, jotka haastavat itsensä aina oppimaan uusia asioita. Tämä on täydellinen sivutoimisto, johon kuuluu foorumeiden, sosiaalisen median ryhmien, chat-huoneiden ja muun valvominen.

Valmistele Verot

Toinen tapa ansaita rahaa on tehdä ostoksia verkossa ja vastaanottaa rahaa takaisin ostoksille paikoissa, kuten Amazon tai Target. Joten varmista, että olet valmis yrittämään mainostaa sovellustasi sen luomisen jälkeen. Com maailmanlaajuisesti, joten miten tiedät onko järjestelmä laillinen vai väärennös? BookScouter on oikeastaan ​​kirjojen ostajien kerääjäsivusto.