5 Nopeaa Rahaa Tekevää Ideaa (joka Vie Vähemmän Kuin Yksi Tunti)

Heillä on korkea markkinaosaaminen, koska yritys on perustettu vuonna 2019. Monet ihmiset ajattelevat sijoittamista yhä monimutkaiseksi ja riskialttiiksi. Etsy on upea alusta, jolla voit yhdistää tuotteesi potentiaalisiin ostajiin. Jotkut sivustot vaativat sinua olemaan yhdysvaltalainen. Pelkästään tämä on jokaisen suuren käynnistyksen perusta. On paljon blogin työryhmiä, mukaan lukien ProBlogger. Kun teet online-oston Paribus-tarkkailussa myymälässä (voit nähdä heidän seuraamansa jälleenmyyjät täältä. Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. )Maksu tapahtuu yleensä muutaman päivän kuluessa artikkelisi hyväksymisestä.

Päivän aika on tärkeä. Hae tuhansista käytettävissä olevista paikallisista töistä, mukaan lukien osa-aikaiset ja etätyöt. Oletko hyvä keksimään tarttuvia lauseita ja iskulauseita? Loppujen lopuksi, mitä vahvempi sisältö, sitä enemmän rahaa voit ansaita.

  • Nämä ovat asioita, joita rakastat tehdä vapaa-ajallasi (e.)
  • Graafisille suunnittelijoille, jotka haluavat ansaita rahaa verkossa, on monia freelance-vaihtoehtoja.

Saat suorittaa lyhyitä tehtäviä ja projekteja, joilla on vähäinen pätevyys. Se voi auttaa sinua ansaitsemaan paljon rahaa. Nyt on aika suunnitella showsi. Voit saada palkkaa Payoneerin tai PayPalin kautta kaikesta suoritetusta työstä, mutta maksutiedot on sisällytettävä tilillesi ennen työn aloittamista. Erittäin siisti, vai mitä? Kun ennalta määrätty pidätysaika päättyy, yleensä 1–3 kuukautta, voit vapaasti nostaa rahasi mukanaan otetun talletusbonuksen mukana. Katkaise hiki.

Hanki Kauppahyvityksiä

Sieltä sovellusten testaajat tulevat. Monilla sivustoilla on alatunnisteessa yksinkertaisesti lähetys- tai yhteyslinkki. Mutta menestyneet kirjoittajat ansaitsevat niin paljon, että ansaitsevat kokopäiväiset tulot (ja sitten jotkut!) Sinun on myös perustettava Amazon-maksutili saadaksesi palkan työstäsi. 10 pistettä vastaa 1 dollaria, ja tarvitset 100 pistettä tai 10 dollaria rahaa ulos PayPalilla. En halunnut 57 tapaa ansaita ylimääräistä rahaa.

Seuraavaksi sinun on määritettävä ja rakennettava YouTube-kanavasi. Jos rakastat matkustaa ja löydät itsesi satunnaisesti etsimässä lentolippujen myyntiä tai selatessasi Lonely Planetia, miksi et haluaisi sijoittaa itsellesi rakoa yksityisenä matkatoimistona? Se luo prosessin, jolla luodaan verkkokauppa (automatisoitu) ja kirjaudutaan tuotteen jakelijaan, joka lähettää tuotteet suoraan asiakkaillesi. Sisältöä etsivät ihmiset lähettävät tehtäviä niille, jotka täyttävät kriteerit ja valitsevat parhaan ehdokkaan.

Se kertoo kaiken. Ok, voitko vaihtaa minut peruutusosastollesi, kiitos? Yritykset käyttävät näitä tietoja parantaaksesi ostokokemustasi. Voit aloittaa verkkokaupan Amazonin kautta ja maksaa vain palkkion. Katso vaiheittaiset ohjeet e-kirjojen julkaisemiseen ja ansaitsemiseen, katso "Kuinka kirjoittaa tietokirjallinen sähköinen kirja 21 päivässä". Kun olet saanut verkkotunnuksesi, tarvitset alustan sivustosi rakentamiseen. Tämä edellyttää kuitenkin astuvasi kodin ulkopuolelta.

Kaikki eivät ole legit, joten ole varovainen.

Ylläpidä Taiteilijoiden Fanisivuja

Nämä ovat vain muutamia ansaita rahaa PayPalin kautta verkossa. Se voi todella olla helppoa rahaa (ellet takerdu lapsen kanssa helvetistä!) Laskutusta ei tarvitse tehdä, koska sivusto tekee sen puolestasi, ja voit maksaa nopeasti PayPalin avulla kaikista suoritetuista töistä. Oletko taitava muutamassa erityisreseptissä vai ovatko ystäväsi hulluja kakkujesi yli? Niiden vaikutus talousneuvontateollisuuteen kasvaa kuitenkin nopeasti.

Suorita nämä loppuun, kun näet ne. Hei katso, online-rahaa ansaitseva artikkeli, jossa ei mainita bloggaamista. Liity ilmaiseksi nyt ja saat 25 dollaria. Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Jos liität vuokra-autopysäköintipalvelun (tyyppi vuokrataan mielikuvituksellisiin naapurimaiden juhliin), voit antaa hienoja rahavihjeitä muutamassa tunnissa yöllä ja viikonloppuna, kun juhlia pidetään. Ei ole välittäjää, joka vertaisluotot leikkaisi tehokkaasti tukkoisia pankkeja ja luottolaitoksia.

Nämä automatisoidut robottineuvojat valitsevat älykkäällä tekniikallaan sijoitukset sinulle ja rakentavat sitten monipuolisen portfolion.

Jos haluat siirtyä kohtaan, joka kuulostaa sinulle mielenkiintoisimmalta, tässä ovat linkit: Tätä kutsutaan Amazon FBA: ksi. Monet kaupunginosat suunnittelevat vuosittaista tai puolivuosittain järjestettävää telakkamyyntiä. Jos luotto on huono tai huono, sinun on korotettava pisteet ennen kuin saat parhaat kortit. Saatat jopa löytää freelancerimahdollisuuksia Googlen avulla.

Ansaitse Rahaa Verkossa Ilman Sijoituksia (tytäryhtiömarkkinoinnilla)

Haluatko aloittaa blogin? CashCratessa on erityinen algoritmi, joka valitsee automaattisesti parhaat tutkimukset ja tarjoaa ja sijoittaa ne luettelon kärkeen. Sinulla on myös mahdollisuus ansaita ylimääräisiä kannustimia lähettämällä ystäviäsi ja perheenjäseniäsi.

Markkinoi sitten hienovaraisesti sivustoltasi tuotteita, jotka ovat osasi sinun nichesi ja kiinnostavat yleisöäsi. Voitto on ero sen välillä, mitä veloitat asiakkailtasi ja minkä laskuvarustamo veloittaa sinulta. Ajattele sitä. Voit myös valita PayPalin, joka maksaa sinulle nopeimmin. Sanoisin, että mennä jälkimmäiseen vaihtoehtoon, varsinkin jos olet uusi ajatus. Et osaa kertoa hyvää omaisuutta huonosta, et tiedä kuinka korjata pesuallas, et tiedä kuinka seuloa vuokralaisia. Ensinnäkin sinun on tutkittava ja validoitava kannattava tytäryritysrako.

Hyvistä ystävistäni Shane ja Jocelyn Samsista on tullut asiantuntijoita verkkoyhteisöjen rakentamisessa. Rahat voidaan ansaita ja käyttää, säästää ja rahanpesää, sijoittaa ja tuhlata. Mobeen avulla voit tehdä sen helposti. Olen henkilökohtaisesti saanut yli 1 000 dollaria kirjautumisen jälkeen. Palkka ei ole myöskään huono:

Korjauslukija

Tule omaksi pankkisi "Vertaisluotot" ovat pankkitoiminnan tulevaisuus. Tietysti teet. On sisältötehtaita, jotka ovat kuin markkinapaikat asiakkaille palkata kirjoittajia artikkeleilleen.

Sivustolla on useita lahjakortteja, joiden avulla voit lunastaa tilisi saldo, ja PayPal-käteinen on yksi vaihtoehdoista. Mutta tieto voi ansaita myös rahaa. Kun pallo liikkuu, YouTube tarjoaa kumppaniohjelman, joka voi auttaa yritystäsi ansaitsemaan rahaa entisestään. Itse asiassa Pat julkaisee jopa tuloraporttinsa verkossa osoittaen, kuinka hän on ansainnut yli 2 miljoonaa dollaria pelkästään viimeisen 12 kuukauden aikana. Jos et tunne tätä termiä, tarkoittaa vain ainutlaatuista aihetta, näkökulmaa, markkinoita, yleisöä tai ääntä, joka saa ihmiset seisomaan ja huomaamaan yrityksesi. Siksi, valitse yksi näistä ja ala ansaita rahaa verkossa ilman sijoituksia, edes yhden dollarin edestä. Aloitaksesi podcasting-maailman, sinun on valittava podcast-hosting-yritys, joka tallentaa tiedostosi ja jakaa ne kaikkien tärkeimpien alustojen, kuten iTunes, Stitcher, Spotify ja TuneIn, kanssa.

KYLLÄ, voit todella ansaita rahaa verkossa, ja voit myös ansaita paljon siitä.

Sijoita Robo-neuvonantajalla

Jos olet aiheen asiantuntija, voit saada palkkion asiantuntemuksestasi. Vaikka tämä menetelmä ei sinällään ansaitse sinut 100 dollaria nopeasti, yhdistämällä se muihin menetelmiin, kuten yllä mainittuun luottokorttiin, saat rahasi tavoitteet saavuttamaan paljon nopeammin. Ne antavat sinulle täydellisen joustavuuden työskennellä milloin haluat, toimittamalla ruokaa ravintoloista asiakkaiden ovelle. Rekisteröinti on ilmaista, eikä siitä ole kuukausimaksuja, mutta PayPal vähentää toisinaan joitain maksuja tilillesi lähetetystä rahasta. Rekisteröidy täällä MyPoints-palveluun ja saat 10 dollaria ilmaiseksi, kun teet ostoksia verkossa. Olet todennäköisesti kuullut jo Uberista ja Lyftistä, mutta ehkä matkustajien ajaminen ympäri ei ole sinun juttusi.

Tämä sovellus muuttaa periaatteessa askellaskurisi rahaksi.

On selvää, että tämä toimii, sinun on oma blogi tai verkkosivusto, joka saa liikennettä. Siellä on ihmisiä, jotka ansaitsevat heille elantonsa. Minulla ei ole maksutodistusta tältä sivustolta, koska en ole koskaan tehnyt täällä tarpeeksi työtä saadakseni palkkaa, mutta monet oikeiden tapojen ansaitsijoiden lukijoista ovat oikeutettuja ja maksavat. He perivät suhteellisen alhaiset palkkiot etuoikeudesta yhdistää sinut kauppiaisiin, ja näiden sivustojen kauppiaat tarjoavat yleensä paljon korkeammat palkkioprosentit tai asettavat dollarimäärät.

Asuntoni ihmiset vuokraavat pysäköintitilansa 300 dollaria kuukaudessa.

Hakukone/sosiaalisen Median Arvioija

En voi suositella sitä tarpeeksi. Mutta monet voivat antaa sinulle tapoja ansaita vain vähän ylimääräistä rahaa. 95 kuukaudessa, mutta se käyttää vähemmän koodini.

ShopAtHome-kaltaisella sivustolla voit ansaita rahaa takaisin hyväksyttyjen kauppiaiden tekemistä ostoksista. Jep, ihmiset ostavat edelleen sanomalehtiä nykyään. Tilan luominen bannerimainoksille verkkosivustollesi on toinen tapa tuottaa tuloja ilmoituksista. Vuokraa auto mainostilaan Tämä on tosi todellinen hutler, jolla ei ole häpeää.

Kuinka monta sähköpostiuutiskirjettä pommitat joka päivä? Voit ansaita rahaa toimittamalla melkein mitä tahansa nykyään: Hanki korjauksesi huolehtimalla muiden ihmisten houkutuksista - ja maksa siitä.

  • Voit odottaa ansaitsevan 10 puntaa tunnissa, eikä sinun tarvitse olla korkeaa pätevyyttä ohjata nuorempia GCSE- tai jopa A-tason opiskelijoita.
  • Älä unohda ottaa huomioon kaasu- ja ylläpitokustannuksia.
  • Sinun on vakuutettava ihmiset ostamisen arvoista ja pystyttävä sitten varmuuskopioimaan vaatimuksesi heti kun he ostavat palvelusi.
  • Siksi alla mainitut sivustot antavat nyt keskimääräiselle tweetin käyttäjälle mahdollisuuden tehdä muutama taalaa tweetimainoksista.
  • Osallistumiseen on myös satoja tarjouksia, jotka voivat auttaa ansaitsemaan tuloja.

Johtopäätös

Voit siivoa kaappisi ja saada palkan. Mutta he eivät auta auttamaan sinua vapauttamaan taloudellista vapautta ja saavuttamaan elämäntapasi täydellinen hallinta. Tiedät miltä suhtautumme vuokrakiinteistöihin.

Jos se havaitsee, että olet ostanut tuotteita valvomilta jälleenmyyjiltä, ​​se seuraa tuotetta automaattisesti ja saa sinulle palautuksen hinnan laskiessa. Foap antaa sinun ansaita rahaa ottamalla valokuvia. Tarjoa tilauksia sovelluksen sisällä. Mikä on Amazon Mechanical Turk? Kaksi näkyvintä aluetta, jolla voit hyödyntää tiedon louhinnan ja tekoälyn palveluita, ovat: Jos voit seurata ja peruuttaa ennen veloituksen saamista (jos et halua tuotetta), tämä on hieno sivusto ansaita rahaa.

Jos sinulla on markkinoitavissa oleva taito, kuten graafinen suunnittelu, kirjoittaminen, markkinointi tai jotain muuta, voit käyttää tätä taitoa freelancereihin. Jos sinulla on todella vähän rahaa ja tarvitset välitöntä rahaa, sinun tulisi aloittaa katsomalla talosi ympäri. Usko tai älä, voit ansaita rahaa lähettämällä yritysnimi-ideoita. Kattava tytäryhtiöiden tarjousmarkkina.

Jonottaa

Siksi yritykset tarjoavat palkintoja (rahaa, lahjakortteja, ilmaisia ​​tuotteita jne.) Vastineeksi siitä, kun annat mielipiteesi. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka aloittaa oma tietoturvayritys. Voit ansaita rahaa pelaamalla kaikenlaisia ​​Bingo-pelejä täällä. Kaikkia niitä voi pelata ilmaiseksi, mutta jakaa voittajille todellisia palkintoja. Hanki palkka ostoksille ja jaa kokemuksiasi. Yritykset haluavat usein tietää, kuinka he toimivat asiakkaan näkökulmasta.

Sain korvauksen vaivattomasti tekemättä mitään. Tarvitsetko nopeaa käteistä? Jos sinulla on myytäviä tavaroita, tämä on hieno aika tehdä se, koska naapurusto kokonaisuutena voi tuoda paljon liikennettä ja auttaa sinua toimimaan paremmin kuin itse. Koska puhumme laillisista työpaikoista, sinun on oltava… hyvin laillinen. On kuitenkin aina mahdollista, että saatat laskeutua vain tuottavaan verkkotunnukseen tulevalle miljardin dollarin yritykselle. Jos et seuraa tarkkaan budjettiasi, löydät itsesi vähän rahaa jäljellä kuukauden lopussa.

ThemeForest myy laajan valikoiman kehittäjäteemoja, kuten teemoja WordPressille, Shopifylle, Weeblylle ja Tumblrille muutamien mainitsemiseksi.