BrainBux

Kerro luokkatovereillesi myytävistä muistiinpanoista ja oppaista. Jos he tosissaan ansaitsevat hyvän arvosanan, he todennäköisesti ostavat! 200 dollaria maksuni: Se riippuu monista tekijöistä. Jo valtava joukko ihmisiä ympäri maailmaa ansaitsee hyvää rahaa mainosten napsauttamisesta. Kuten sponsoroituja viestejä blogissa, sponsoroituja sosiaalisia osakkeita tapahtuu, kuten yritys maksaa sinulle viesteistä sosiaalisessa mediassa.

Aloita blogi, joka ansaitsee rahaa nukutessasi.

Neteller ja skrill ovat maksutapoja tällä Neobux PTC -ympäristöllä. Esimerkiksi PayPal tarjoaa pieniä lahjoituspainikkeita, jotka vievät vain noin kymmenen minuuttia verkkosivustoosi lisäämiseen. Tarjoaa sinulle nopean tavan saada takaisin hyvää web-hosting-palvelua, uusien tuotteiden luomista, tutkimusta ja kaikkia muita kustannuksia. ylläpitää tervettä, aktiivista blogia. ClixSense on yksi luotettavimmista PTC-sivustoista. Kitts ja Nevis St.

Jotkut Internetin raportit sanovat, että kerran legit Clicks4Cents -sivusto ostettiin ja siitä tuli huijaussivusto, joten jatka omalla vastuulla. Tarkista tämä saadaksesi lisätietoja ClixSensestä, kuinka aloittaa & nähdä maksutodistukseni. Noin kymmenen vuotta sitten aloitin blogin nimeltä Good Financial Cents. Katso sivuston arvosteluja, jos et ole varma, voitko luottaa siihen. Kuvaile taitojasi ja työkokemustasi ... Se pystyy suorittamaan automaattisesti optimoidut toimenpiteet milloin tahansa sellaisten tietojen kuten globaalin tiivistelmänopeuden ja virrankulun mukaan. Ei ole liian vaikeaa alkaa ansaita todellista rahaa sellaisella tuotolla ajallaan.

Suurimpaan osaan PTC-sivustoja pääsee myös matkapuhelimiin, paitsi Neobux.

Parhaat Bitcoin PTC -sivustot ansaitaksesi BTC katsomalla mainoksia

PulsePoint on suosittu CPM-verkko, jossa voit asettaa omat CPM-hinnat. Useimmat ihmiset paheksuttavat tätä. Napsauttamalla sivua tai navigoidessasi suostut siihen, että voimme kerätä tietoja Facebookista ja sen ulkopuolella evästeiden avulla. Menestyneimmät Amazonin myyjät valitsevat erittäin kysyttyjä tuotteita ja markkinoivat laajasti.

Sähköpostimarkkinoinnilla on valtava sijoitetun pääoman tuotto, ja se on erinomainen tapa ohjata liikennettä verkkosivustollesi tai tytäryhtiölinkkeihisi. Tutustu hänen vaiheittaiselle kurssilleen aloittamisesta freelance-kirjoittamiseen. Joten kaiken tämän PTC-sivustojen rekisteröinnin jälkeen. Parempi olla hankkimatta työtä kuin hylätä, eikö niin? Voidaanko tässä tehdä jotain? Jos tuote tai palvelu resonoi näiden ihmisten kanssa, he napsauttavat kumppanilinkkiäsi ostamalla tuotteen (samalla kun saat jakohinnan myyntihinnasta).

 • Kuinka paljon maksat napsauttamalla mainoksia?
 • Ne eivät ole liian kalliita, ja tuovat sinulle potentiaalisesti paljon vierailijoita.
 • Sinun on täytynyt olla kuullut vain sellaisista mainoksista, kuten dollarin napsauttaminen, ja et koskaan ole kiinnittänyt huomiota siihen, voivatko ne todella merkitä jotain, vaikka on totta, että voit ansaita napsautuksella!
 • Jos näet sivustoja, joissa mainostetaan todella korkeita napsautuskohtaisia ​​hintoja, kuten 50 ¢ tai 1 dollari, se on ehdottomasti huijaus.
 • Kun osuin “lähetä”, saat automaattisesti maksun!
 • Missiomme on ohjata miljoonia ihmisiä, kuten sinä, tekemään osa-aikaisesti komeita tuloja aidosti joka kuukausi mainosten napsauttamisesta.
 • Nyt kun sinulla on jo käsitys vaihtoehdoista, voit alkaa ansaita rahaa napsauttamalla mainoksia.

Haluatko Palkata Freelancerin Työhön?

Mitä enemmän sisältöä, sitä enemmän raaputusarvoja ansaitset. Kun jatkat tämän verkon käyttöä, algoritmi määrittää pian yleisöllesi parhaat avainsanat napsautusten perusteella. Joko niin, itse julkaiseminen työsi Kindle-kirjana on hieno tapa ansaita passiivisia tuloja verkossa. Toisaalta elämävalmentajat voivat ladata noin 160 dollaria tunnissa. Käsintehty on raivoa, joten monet Etsy-myyjät ansaitsevat helposti kokopäiväiset tulot.

Joten enemmän on aika (tuntimäärä), jolla sinulla on enemmän, on maksettujen mainosten lukumäärä, joita voit napsauttaa ja katsella, ja enemmän on ansaitsemasi. Päivällä vaimollani ja yhdellä hänen liikekumppaneistaan ​​oli tilauslaatutuotteella nimeltään Happy Mommy Box. Tähän on monia syitä, mutta yksi suurimmista syistä on, että monet heistä liittyvät väärennös- tai huijaussivustoihin. 01 tililläsi nostaaksesi rahaa Payzalla! He maksavat myös 100000 dollaria + jäsenille yhden päivän aikana. Katso nämä:

Esimerkiksi verkko. PTC-yritykset maksavat sinulle yleensä PayPalilla, kun saavutat vähimmäismaksukynnyksen. Henkilö voi jopa ansaita yli 250 dollaria kuukaudessa vain antamalla lisää aikaa ja panostamalla ylimääräiseen työhön tässä työssä, mutta yleensä ihmiset antavat vähemmän aikaa (1-3 tuntia päivässä) ja ansaitsevat keskimäärin 100–150 dollaria kuukaudessa. Mitä minun täytyy työskennellä maksettujen napsautussivustojen kanssa? Jos teet tämän johdonmukaisesti, verkkosivustosi tulee tankkimaan pitkällä aikavälillä. Mitä minun pitäisi etsiä talletus- ja nostamismenetelmillä? Tässä tapauksessa ASIC vaatii vain, että välittäjät ylläpitävät miljoona dollaria toimimaan varoen nostoista aiheutuvista haitoista. Tässä on artikkeli kaikista helpoimmista kohteista, joilla voit voittoa kääntää eBayssa. Itse asiassa on olemassa pari tapaa ansaita rahaa leikkauskuponkeja: Tämä alhainen rekisteröintimaksu on tarjolla vain rajoitetun ajan.

Sivut

Virtuaalisena ohjaajana autat oppilaita kouluissa. Jotta se toimisi, se tarvitsee lukemisen ja kirjoittamisen pääsyn sähköpostiosoitteeseesi, jotta se voi skannata kuittauksesi ja verrata niitä tuotteen nykyiseen hintaan. Aloita freelance-yritys.

Vähimmäisvaatimukset paremmille Neobux-tuloksille!

Voit antaa viitteiden napsauttaa mainoksia ja ottaa kyselyjä ansaitsemalla palkkiot jokaisesta heidän tekemästään toiminnasta. Paikalliset ostajat kääntyvät Craigslistin puoleen esimerkiksi sohvilta, pianoista, ajoneuvoista ja muista suurista esineistä. Useimmat asiat edellyttävät, että sinun on tosiasiassa poistettava tietokoneeltasi, ajava tai kävellä lähellä olevaan kauppaan, ostettava muutama esine ja toimitettava ne. Haluan varmistaa, että monet ihmiset, jotka etsivät tätä avainsanaa, ja tehdä mielesi selväksi, että mikään sivusto ei aio maksaa sinulle 10 dollaria napsautuksesta. Nämä sivustot toimivat välittäjinä verkkosivustojen omistajien tai mainostajien ja mainos napsauttajien välillä. Yksi erittäin tärkeä asia, jonka sinun pitäisi tietää ilmaisesta menetelmästä, on se, että sinulla on oltava kärsivällisyyttä. Itse asiassa tämän pelin nimi on potilas, jos sinulla ei ole potilaita. Suosittelen, että et käytä tätä menetelmää, mutta nopein tapa ansaita Neobux on sijoittaa ja vuokrata viittauksia. Tämä on täysin valinnaista, sinun ei tarvitse tehdä, että se on vain nopeampi tapa.

On joitain vinkkejä, jos noudatat ja teet sen oikein, voit ansaita yli 200 dollaria kuukaudessa näiltä sivustoilta työskentelemällä 30 minuutista tuntiin näillä sivustoilla. Luo vain tili heidän kanssaan ja aloita kaikkien käytettävissä olevien mainosten katseleminen tilisi hallintapaneelissa. Jos haluat käyttää suurempia, enemmän mukana olevia tehtäviä (kuten sovelluksen rakentaminen), siirry Upworkin kanssa. Maksamme molemmille ensimmäisestä ensimmäisestä napsautuksesta, mutta myös jos vierailijat käyvät läpi prosessin. FusionCash maksaa sinulle 3 senttiä puolen tunnin välein vain radion kuuntelemisesta. 3 ¢ menee Carolille. Vaikka rahaa on helppo ansaita, se vie paljon aikaa ja on selvästi alle minimipalkan.

Tuotot tulot jaetaan suhteessa jäsenten kesken riippuen siitä kuinka monta pistettä olet kerännyt. Työskentele vain verkossa muutama tunti joka päivä. Mutta oletan, että tiesit kaiken edellä mainitun. 001 jokaisesta onnistuneesta napsautuksesta tai verkkosivustovierailusta. Katso NamingForce ja Squadhelp aloittaaksesi. Muista lukea kaikki säännöt etukäteen. Jotkut suosituista napsautuksella maksettavista (PTC) verkkosivustoista ovat:

 • Muista, että on ratkaisevan tärkeää, että verkkoyrityksen lisäksi on perinteisiä sijoituksia, jotka voivat auttaa sinua keräämään passiivisia tuloja.
 • Tiesitkö, että voit luoda ja myydä Chrome-laajennuksia?
 • Lisään sen luetteloon ja luotan teille laittamalla nimesi alle.
 • 300 dollaria maksetaan suoraan sinulle.
 • Tähän mennessä olemme laskeneet joitain suosituimmista tavoista ansaita rahaa verkkosivustoltasi.

Käynnissä Ja Maksaa Napsautussivustoille

99 tililläsi rahat pois, mikä maksetaan NET30-kortille ensimmäisestä maksustasi. Ja on helppo nähdä, kuinka ansainta kasvaa: Tavoitteena on muuttaa niin monta vieraita, jotka vierailevat sivustossasi ensimmäistä kertaa, intohimoisiksi seuraajiksi, jotka haluavat pysyä ajan tasalla viimeisimmästä työstäsi tai sisällöstäsi. Joissakin sähköposteissa on tarjouksia, jotka edellyttävät toimintoa tai ostamista kumppanin sivustolta, mutta toiset maksavat sinulle vain SB: t vain lukeaksesi sähköpostin ja napsauttamalla mainosta, joka viedään mainostajan sivustolle. Yhdessä tytäryhtiömarkkinoinnin kanssa Google AdSense voi olla hieno tapa muuttaa verkkosivustostasi tai blogistasi tuottoisa yritys. Suurella osalla Internetin ansaitsemistapoja on maine liian hyvältä ollakseen totta, koska monet niistä ovat. Inspiraation saamiseksi tutustu onnistuneisiin virussivustoihin, kuten Buzzfeediin, ja malline sisältösi heidän jälkeensi.

Ansaitse rahaa napsauttamalla mainokset-vapaa rekisteröinti-Legit maksa napsauttamalla ohjelman verkkosivustoja

He maksavat sinulle jo tekemistäsi asioista (videoiden katseleminen, ostokset, kyselyt ja muut). Nämä kaverit kynsivät ne ehdottomasti naulaamalla; he maksavat ehdottomasti napsauttamalla. Suurin osa ihmisistä uskoo, että nämä PTC-sivustot ovat huijauksia tekemänsä kovan työn takia. Tämä ei lopu vain tähän. Sinun on maksettava 0 dollaria. Mainosten napsauttamistyöt ovat vain PTC-sivustoja (Maksetut napsautukset).

Voit kokeilla kaikkia muita matkapuhelimesi sivustoja sinulle ja napsauttaa mainoksia.

10 Yleisintä Tapaa Ansaita Rahaa Verkkosivustollasi

Se kaikki lisää. Voit vaihtaa uuteen sovellukseen…. Jos olet Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian jäsen, saat enemmän tutkimuksia verrattuna muihin PTC-sivustoihin. Tämä työ on vakavampaa ja ammattimaisempaa kuin esimerkiksi kyselyjen ottaminen, ja jotkut yritykset vaativat, että sinulla on tutkinto. Napsautus on kuitenkin silloin, kun joku tosiasiallisesti harjoittaa mainosta napsauttamalla aloitussivua. Jos työskentelet vakavasti pelkästään ClixSense-palvelussa, voit ansaita 200 dollaria enemmän + tästä yhdestä verkkosivustosta. Okei, osakekaupan sovellukset eivät todennäköisesti vie sinut sinne... mutta ne voivat olla loistava tapa aloittaa! Saatat nähdä sen seuraavasti:

 • Suosittelemme jokaista kävijää käymään tämän verkkosivun läpi useita kertoja ymmärtääksesi mainosnapsautustöiden käsitteen oikein.
 • On ollut tapauksia, joissa jäsenet pakotettiin napsauttamaan ansaitakseen pisteitä.
 • Nämä linkit ovat kumppanilinkkejä, ja kun ihmiset napsauttavat niitä ja ostavat tuotteen, saat palkkion!

Tulot: Mainosten napsauttaminen

Sivustot ovat myös erittäin tiukat heidän politiikkojensa suhteen. Donkeymail-viesteissä on sarja päivitystasoja ja 5-tason viittausohjelma. Olemme yrittäneet parhaamme saadaksemme todellisen, läpinäkyvän ja käytännöllisen lähestymistavan esittäessään rahaa tuottavan potentiaalin online-mainosnapsautustöistä, jotka ovat saatavilla Internetissä.

Mihin PTC-sivustoihin minun pitäisi liittyä? Eri kielten sujuville puhujille on myös valtava potentiaali, koska monet yritykset haluavat, että heidän verkkosivunsa kääntävät äidinkieltä puhuvat. Olen tehnyt muutaman näistä vuosien varrella, ja ne voivat olla erittäin tuottavia, mutta myös valtavia kipuja! (01/napsautus). Tarvitset vain 2 dollaria rahansiirtoon ensimmäistä kertaa, ja kassavarojen määrä kasvaa 1 dollarilla joka kerta, enimmäismäärä on 10 dollaria. Ansaitset kolikoissa ja saat 1 dollarin jokaisesta 100 kolikosta. Komissiopohjainen online-jälleenmyyjä, jos olet teknikko ja etsit verkkotöitä, jotka maksavat hyvin, Toptalilla on monia tietotekniikkaan liittyviä tehtäviä, jotka ovat täysin etäisiä ja voidaan tehdä mistä tahansa. ShareMagnet maksaa sinulle linkkien jakamisen sosiaalisessa mediassa. Kuitenkin - huonosti tehty, asiaankuulumattomalla tai virheettömällä sivustosisällöllä, se voi heikentää kaiken lukijan hyvää tahtoa, jonka olet tehnyt niin kovaa työtä luodaksesi ensisijaisesti.

Haluatko Silti Napsauttaa Mainoksia Ja Ansaita Rahaa?

Voit myös tarkistaa yrityksen tuotteita "mainoskampanjassa", joka on osittainen sisältö, osamainos. Toisin kuin monet muut tässä luettelossa, heillä on melko korkea voitto vähintään 7 dollaria. Maksut vaihtelevat suuresti, mutta yksinkertaiset (kuten linkin napsauttaminen) maksavat yleensä vain muutaman sentin, ja lomakkeet tai ostokset maksavat usein jopa 20 dollaria (ja joskus enemmän!) Yritykset maksavat Googlelle (ja muille hakukoneille) mainostaakseen mainosverkkonsa kautta. Ryan williams6 viestit, voit aloittaa ilmaiseksi viidessä minuutissa Mediumilla. Vaadimme vain rajoitetun määrän jäseniä. Esimerkiksi, jos sivustosi koskee lemmikkieläimiä (koiria ja kissoja), Google AdSense alkaa näyttää vierailijoillesi kissanruokaa, koiran koulutusta ja muuta mainosta. Niin kauan kuin osaat selata verkkosivustoa, saat vain hienosti.

Jos etsit tapaa tuottaa ylimääräistä rahaa, voit liittyä vapaasti PTC-verkkosivustoon, mutta en koskaan liittyisi PTC-verkkosivustoon aiemman kokemukseni vuoksi PTC-sivustosta. Voit ansaita rahaa ClixSensen avulla monella tapaa. Voit myös tarkistaa Upwork-, Fiverr- ja muut yleiset freelance-sivustot, joilla kaikilla on runsaasti käännöstyöpaikkoja. On parempia tapoja ansaita rahaa verkossa kuin mainosten napsauttaminen. Yhdessä Clixsensen kanssa sanoisin, että tämä on toinen luettelon vaihtoehtojen välttämätön kokeilu. Käytän niitä joka päivä, joten tiedän varmasti, että he maksavat. Toinen helppo tapa ansaita rahaa on suorittamalla videotarjoukset, kuten esimerkiksi YouTube-videon pitäminen tai kommentointi. Jos et halua mainostaa autoosi, voit ansaita ylimääräisen 100 dollaria kuukaudessa.

Kiistat Ja Kritiikki

Lue tämä perusteellinen opas saadaksesi lisätietoja aloittamisesta. Lue tämä ennen liittymistä: Sinun ei tarvitse edes olla englantitutkintoa.