Onko Kannattaa Kyselyjen Tekemistä Rahaa Varten?

Katso Swagbucks-arvostelu täältä. Yksi tämän sivuston kanssa työskentelemisen suurimmista eduista on palkitsemisjärjestelmä, joka maksaa sinulle käteisellä. Vaimoni ja minä käytimme aikaa ja yritimme yli 300 tutkimussivustoa saadaksemme selville todelliset tarjoukset. Puhun ansaitsemisesta maksuteilla verkkotutkimuksilla - ja voit aloittaa ansaitsemisen kyselyillä nyt.

Mene tänne aloittamaan. Kyllä, voit ansaita ylimääräistä rahaa tekemällä online-kyselyjä. Tutkimukset voivat koskea elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia, urheilua, virkistystoimintaa jne.

Maksutapa: Sitten he jatkoivat manuaalisiin puhelintutkimuksiin, kutsuivat ihmisiä puhelimeen ja saivat mielipiteitä ja näkemyksiä monista aiheista. Verkkosivustosta riippuen tutkimukset voivat olla yksinkertainen - tosin tylsä ​​- tapa ansaita muutama taalaa tai turhauttava työ, joka maksaa melkein mitään. Tämän ansiosta on helppoa ansaita rahaa tien päällä. Huomaan, että heidän kyselytarjontansa eivät ole yhtä usein kuin monet muut täällä luetellut Aussie-maksetut kyselyarvostelut, mutta se voi johtua yksinkertaisesti siitä, että olen heidän tärkeimpien väestöryhmien ulkopuolella. Velasquez suosittelee olemaan "tarkoituksellista" jakamalla muuta yksityistä tietoa tutkimussivustojen kanssa. Olen äskettäin nähnyt tutkimuspaikoilla heittämässä satunnaisia ​​kysymyksiä, kuten “valitse kysymys 4 tähän kysymykseen”, jota et näe, jos valitsisit vastauksia satunnaisesti.

Legit Online-kyselyn Verkkosivustot

Ole myös varovainen käyttämäsi sähköpostiosoitteen suhteen. Kuten aiemmin mainitsin, valitettavasti siellä on kyselyhuijauksia. Mielenrauha, heck, he tarjoavat jopa videon työpöydällä sen tekemiseksi, päänsärkynsäästäjä! Muistan lukeneen artikkelin tutkimuksista ja siitä, kuinka ne voisivat auttaa sinua luomaan pienen mutta säännöllisen kuukausitulon päivätyön palkan lisäksi.

Maksettujen kyselyiden ottaminen on helppo tapa ansaita rahaa verkossa työskentelemällä kotoa. Nyt saamme todennäköisesti paljon sähköpostia, jotka kertovat meille olevan väärässä. Muista lukea koko viesti, koska me myös selitämme yksityiskohtaisesti kuinka maksetut kyselyt toimivat, miten voit havaita huijauksia ja välttää niitä ja löytää ne, jotka maksavat. Muita tapoja ansaita rahaa ovat ostokset sivuston kautta, online-pelien pelaaminen ja videoiden katseleminen. Hanki ulkomerkit, hendrik sanoo:. Sitten he alkavat seurata sinua kyselyissä, joita jakavat yritykset, jotka ovat kiinnostuneita ikäryhmästäsi ja väestörakenteestasi. Antrouter r1, jopa niin, voi kestää useita viikkoja tai jopa kuukausia, jotta alkuperäinen sijoituksesi saadaan takaisin ja siitä tulee kannattavaa. Tilaa MySurvey täältä.

Panda-tutkimus

Huomasimme, että on fiksu ilmoittautua useille kyselysivustoille, jotta sinulla on oikeus eniten maksettuihin verkkotutkimuksiin - siten ansaitset eniten rahaa. 3 puntaa per suoritettu tutkimus, ilmaiset tuotteet testattavaksi ja pidettäväksi. Tutustu kattavaan Swagbucks-arvosteluamme.

Älä unohda kiinnittää tätä Pinterestin rahalevyihisi. Olin kuitenkin viisaampi ja aion käyttää tositteellani valokuvakirjan kuvista sodan aikaisista vivisektioista opettaakseni minua koskaan leikkimään näin tylsällä liekillä. Näin se toimii: He suorittavat tutkimuksia johtavien tuotemerkkien puolesta. Voisin nähdä sen kannattavan pitkällä aikavälillä, jos omistaisin jonkin aikaa päivittäin tähän muutaman kuukauden ajan, mutta en usko, että aion tehdä online-kyselyjen ottamisesta säännöllistä toimintaa.

Jotkut yritykset antavat sinulle pisteitä, jotka voit lunastaa käteisellä tai muilla palkkioilla. Aloita PrizeRebel-käyttö täällä. Rekisteröiminen useilla sivustoilla auttaa ansaitsemaan enemmän, kun suoritat useita tutkimuksia useilta verkkosivustoilta. ”Sinun on läpäistävä tämä testi voidaksesi tulla työntekijäksi heidän työmaallaan. Liittyessään jäsenistä voi tulla osa paneelia, joka osallistuu johtavien markkinatutkimusyritysten tutkimuksiin, ansaitsee prosessissa palkkioita suorittamalla online-tutkimuksia tai osallistumalla tuotekokeisiin. Tutkimukset ovat yksinkertaisia, ja tiedät heti, oletko pätevä tai ei.

E-Research-Global

He liittyvät niin moniin paneeleihin kuin he voivat saada käsiinsä! Heillä on paljon maksettavia kyselyjä, joista valita, mutta monet heistä eivät aio verrata sinua paljon. Aikarajojen ja oikean kohdeyleisön löytämiseen liittyvien ponnistelujen takia suuret, keskisuuret ja pienet yritykset siirtyvät näihin uudenlaisiin online-kyselyn käyttäjiin ja antavat heille tietyn budjetin, jotta sivusto voi saada tarvitsemansa tiedot oikeilta ihmisiltä.

Tämä on yksi hämmentävämpi osa kyselyjen tekemistä rahalle useille ihmisille. Muista, että yritykset haluavat kerätä tietoja ja palautetta kohdeasiakkailtaan. Gpu cryptocurrency mining rig: 220 mh / s ethereum, zcash + 19 muuta altcoinia. Lopulliset ajatukset, kuten pallo, joka pomppii ympäri, pelastat gurun heti ennen kuin he juoksevat, tai mikä pahintakin, ole alttiita huijareille, koska etsit pikakorjausta. Voit rekisteröidä heidän kumppanisivustollean véleménye Outpost jatkaakseen maksettujen kyselyiden ottamista. Voitko todella ansaita rahaa tekemällä tutkimuksia verkossa?

Se on perustettu vuonna 1999, ja se on maksanut jäsenilleen yli miljardin dollarin käteisellä. Saat kuitenkin €1 vain liittymisestä ja jos saat ystäväsi ilmoittautumaan, voit nopeasti saada paljon enemmän pisteitä ja rahaa! Vain kourallinen muut sivustot, kuten Swagbucks, voivat tarjota ansaita rahaa tekemällä melkein mitä tahansa tekemäsi ja offline-tilassa. LEO - mainostaa tutkimustuloja 1 dollaria. Mielestäni sinulle palvelisi paljon paremmin vapaa-aikasi käyttöä investoimalla itseesi, saadaksesi verkkotiedot, oppimaan uusia urataitoja tai kirjautumalla palveluun, jonka miljoonat ihmiset tuntevat ja ennalta tarkastaneet, kuten kuten Amazonin mekaaninen Turk.

Maksettujen kyselyjen UKK

Kyselyyritykset eivät yleensä maksa sinulle jokaisesta kyselystä - sinun on suoritettava maksusumma palkkion ansaitsemiseksi. Mikä parasta, ilmoittautuminen on täysin ilmaista! Rekisteröidy Survey Junkie -rekisteriin täällä. Meitä on esitelty Forbes1-, Mashable2-, Bustle3-, Yahoo! Jos aiot tehdä tutkimuksia rahoja varten, ota huomioon kokemuksemme: Saan nyt niin paljon tarjouksia, että tuskin koskaan suoritan niitä kaikkia.

Ipanel Etelä-Afrikka

Säästä rahaa ja aikaasi - vältä verkkokyselyjä. Tässä on kolme parasta tutkimussivustoa (enemmän sisällöstä), jotka eivät ole vain legit, mutta tarjoavat korkeimmat voitot, jotka olet koskaan nähnyt Internetissä: Pysy poissa, jos törmännyt sivustoon, joka tekee jotakin edellä mainituista. No, olet tullut oikeaan paikkaan. Päivän lopussa nämä jäsenmaksua perivät sivustot ovat täysin huijauksia, eivätkä ne ole aikaa tai rahaa arvoisia. En varmasti ole julkaissut digitaalista kirjaa viimeisen kuukauden aikana tai minulla on ollut rokotus malariaa vastaan.

25 Käyttökokemus: Tee esimerkiksi 10 tutkimusta ja ansaitset ylimääräiset 50 pistettä. Jos annat vain vaadittavat vähimmäistiedot ja ohitat ammattiosi liittyvän osan, sinua ei kutsua ottamaan kyseistä tutkimusta.

Kyselyt, Jotka Palkitsevat Sinulle Lahjakortteja/tositteita

Otat nämä evästeet mukanasi ympäri verkkoa, ja seuranta jatkuu. Tämä tarkoittaa, että sisältö on houkuttelevampaa kuin se voi olla muualla, ja voit löytää itsesi vastaamassa kuuluisuuksia tai juoruja koskeviin kysymyksiin. Ansaitse tyypillisesti 3 dollaria/kysely. Voit valita milloin haluat ottaa kyselyn.

Arvontaerät ovat mahtavia, mutta jos aiot ansaita ylimääräistä rahaa johdonmukaisesti, arvontoja ei tehdä. Ilmainen 10 dollarin bonus vain ilmoittautumiseen. Muut viestit, joista saatat nauttia, sinulla on yleensä oltava jonkinlainen kokemus valitsemastasi kapeasta. Heitä erottaa se, että saat jotain, vaikka et olisi oikeutettu kyselyyn (mitä voi tapahtua usein). 50 pisteen arvoinen. Kun kirjaudun sivustoon, minulla on viesti, joka kertoo minulle, että hakemustani käsitellään ja etkä voi vastata yksittäisiin sovelluksen tilaa koskeviin sähköpostiviesteihin. Kuinka saan palkan?

Pinecone on yksinoikeudella tutkimus- ja tuotetestausyritys, joka kutsuu tällä hetkellä vain.

Muut Harkittavat Sivustot

• Luo tili (voit rekisteröityä Facebookissa). # 28 - ejury, se on vaikeaa työtä, mutta jos pidät aikataulusi ja työpaikkasi monimuotoisuudesta ja nautit työskentelystä lasten ja teini-ikäisten kanssa, ota yhteyttä paikalliseen koulupiiriin; useimmissa piireissä on usein aukkoja. Se tarkoittaa myös, ettet häiritse videon katselemista ja pelien pelaamista, joka yleensä maksaa paljon vähemmän. Maksut American Consumer lausunnosta vaihtelevat, mutta maksusi tapahtuu pisteinä, jotka voit lunastaa käteisellä. 50 tunnissa Opinion Outpost -sivustolla ja pystyivät rahoittamaan sen Amazonista. Saa pisteen jokaisesta 10 sentistä. Pidä henkilökohtaiset postilaatikkosi puhtaina ja siistinä asettamalla erillinen sähköposti kyselysivustoille käytettäväksi tai ainakin luomalla erillinen kansio tavalliseen postilaatikkoosi.

Kyselyt, joiden PTR> 5, ovat tehokkaimpia! Valitettavasti vain Yhdysvaltojen asukkaat voivat ilmoittautua mielipideviestiin. Älä huolestu kyselyn ystäviä, voit myös ottaa perinteisiä tutkimuksia Swagbucksissa. Pidä hyvää kirjaa, forex-kaupankäynti ei ole kaikkea mitä se on murtunut. Automaattinen kauppa, kokeile FXCM: ää. He ovat myös erittäin hyviä etukäteen kertoessaan sinulle, että et saa rikasiksi ottamalla maksettuja kyselyjä rahaa varten.

Onko olemassa laillisia online-kyselyyrityksiä? Yhtiö tarjoaa silti korkealaatuisia tutkimuksia, joissa on hyvät maksut, mikä tekee Vindalestä loistavan valinnan käyttäjille, jotka suunnittelevat kyselyjen suorittamista säännöllisesti, mutta vähemmän houkuttelevia niille, jotka ajattelevat vain hiipimistä. Koimme usein pitkiä kyselyistuntoja, kasvomme liimattu tietokoneen näytölle koko ajan. Napsauta tätä, niin voit aloittaa Survey Junkien käytön ILMAISEKSI ja ansaita rahaa tutkimuksista. Voi kuinka naiivi olin. Aloita yksinkertaisesti rekisteröimällä ilmainen tili.

Ensimmäinen Juoksija

Kyselyssä kysytään satunnaista ihmisryhmää sukupuolen, iän ja siitä, ovatko he omistaneet koiran kyseisen yleisön seulomiseksi. Käy INSIDERin kotisivulla saadaksesi lisätietoja. Pidätämme oikeuden kieltäytyä myöntämästä luottoa jäsenille tarjouksista monista syistä, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, asianmukaisten tietojen puute, virheellinen rekisteröinti, virheelliset selaimen asetukset, virheet kolmansien osapuolien ilmoittamisessa ja/tai muut syyt. Ja jos olet huolissasi erottaa luonnoskohtaiset ja lailliset sivustot, ei hätää. Pidän tätä luetteloa ajan tasalla, kun vietän enemmän aikaa kyselyjen tekemiseen rahaa vastaan ​​ja kertoakseni, mitä keksin. Sen sijaan, että lunastat pisteitäsi palkkiona, voit lahjoittaa sen valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle.

Haluatko oppia lisää? (35 miljardia olla tarkka), ja vaikka on laillisia markkinatutkimusyrityksiä, jotka suorittavat verkkotutkimuksia ja tosiasiallisesti maksavat paneeleille osallistumisestaan, siellä on myös huijareita, jotka eivät ajattele sinua piiskaavan. Vaikka otat kyselyjä käteisellä, lailliset kyselyyritykset tarjoavat aina lahjakortteja tai PayPalia maksutavoina. Forrester tei report service - sap-palvelupilven taloudellinen kokonaisvaikutus, vaikka aggressiivisempi kasvu on synonyymi lisäriskeille, koulutetulla sijoittajalla tulisi olla käytössä kaupankäynnin suunnitelma ja riskienhallintastrategiat riskien hallitsemiseksi ja tappioiden hallintaan. Se tuntui minusta hiukan kammottavalta.

Vinkkejä Maksettujen Verkkokyselyjen Hyödyntämiseksi

Voit ansaita rahaa vain PrizeRebel-tutkimuksissa ja -videoissa, mutta voit luottaa käteisvaroihin tai palkkioihin, jotka saapuvat yhden päivän sisällä. Moottori-onnettomuuden korvausvaatimus: verollinen tai ei, löytääksesi luovan kiinteistön, sinun on saatava itsellesi hieman luovampi. Voit lähettää käteistä suoraan PayPal-tilillesi tai lunastaa pisteitäsi digitaalisilta Amazon-lahjakorteilta. Kuten muutkin tutkimussivustot, saat joka kerta kun suoritat yhden kyselyistä, saat mistä tahansa 35–250 pistettä, mikä vastaa noin 1 dollaria. MyPointsilla on monia tapoja ansaita, kuten ostoksia verkossa tai kuponkeja. Rahat voidaan nostaa lahjakortteihin Walmartissa, Amazonissa, Starbucksissa ja PayPalissa.

Mukana on myös suosittu päivittäinen kuluttajakysely, joka maksaa 1 dollarin. Ok, täällä ja siellä voi olla muutama ihminen, joka pystyy tekemään tarpeeksi tutkimuksia tekemällä niin, että sanotaan, että se on heidän työnsä, mutta suurimmalle osalle se on vain tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Lisämaksut halpavarastoille, ja yhtiö, joka myy osakkeita niin halvalla, ei pärjää hyvin. Alusta perustettiin yhdistämällä kaksi muuta yritystä, MySurvey ja Global Test Market, ja tarjoaa käyttäjille erilaisia ​​tapoja ansaita pisteitä, jotka voidaan lunastaa käteisellä:

Se oli melko shokki. Voit maksaa lahjakortilla, tavaroilla tai pyytää käteismaksua PayPalin kautta. Mutta joskus on pieniä kriteerejä, joita et täytä tietyssä tutkimuksessa, missä seulontakysymykset tulevat peliin. Tekijät, jotka vaikuttavat siihen, kuinka paljon voit ansaita maksullisista tutkimuksista: Tutustu hienoon palautteeseen ScamBustersilta.