10 Parasta Sivustoa Ansaita Rahaa Verkkokyselyillä

Se on vain kakun jäätämistä! Ehkä ponnisteluni hankkisi minulle jonkin muun palkkion, kuten Amazon-tositteen tai ehkä omituisen muovikello. Tämä sivusto maksaa erittäin paljon - vähintään 3 dollaria tutkimusta ja enintään 6 dollaria tuotteiden testaamisesta. Yksi vanhimmista ja pisimmistä käynnissä olevista tutkimussivustoista, Vindale Research on laillinen vaihtoehto ansaita rahaa kyselyjen täyttämisestä. Kolmannen kohdan lisäksi verkkokyselyjen tekeminen ei todellakaan ole riittävää. Vaikka suurin osa lahjakorteista maksaa 5 dollaria, voit saada 2 dollarin Amazon-lahjakortin.

Valitettavasti heillä ei ole niin paljon tutkimuksia saatavilla. SurveyClub on niin monella tapaa ansaita, että se on helposti yksi suosituimmista tutkimussivustoista. He maksavat 3 dollaria heti jokaisesta suoritetusta tutkimuksesta. Yhtiö perusti vuonna 2019. Makeutusaineena he antavat sinulle jopa 5 dollaria vain ilmoittautumisesta. Etsitkö rahallisia verkkotutkimuksia rahaa varten? Lisäksi testaa ja omista uusia tuotteita ILMAISEKSI. PointClubilla on yleensä käytettävissä suuri määrä tutkimuksia, vaikka kaikki käyttäjät eivät ole oikeutettuja jokaisessa tutkimuksessa.

Yritys perustettiin vuonna 1997, ja se auttoi tasoittamaan tietä satoille erilaisille verkkotutkimussivustoille, joista tänään nautimme. Ansaitse missä tahansa alkaen 0 dollaria. Se alkoi kansallisena perheen mielipidejärjestönä, joka lähetti kyselyjä postitse. Toinen tutkimus, jonka tarkoituksena oli palvella "kehon positiivista ostosyhtiötä", ilmoitti minulle, että se pyytää kehon mittauksia ja koko kehon valokuvan "varmistaaksemme, että tuotteemme voi palvella kaikkia", jos jatkan. Voit valita milloin haluat ottaa kyselyn. Mutta joskus voi olla pieniä kriteerejä, joita et täytä, eli niissä esiseulontaa koskevissa kysymyksissä on kysymys. Mutta olen saanut lukijoiltamme paljon sähköposteja ja Facebook-viestejä, joissa pyydetään lisää paneeleja, varsinkin kun esitän aina ajatuksen liittyä muutaman kymmenen sivustoon niille, jotka haluavat ansaita rahaa online-kyselyjen avulla. Voit verrata mielipiteitäsi ja kokemuksiasi muihin.

95 (tai mikä tahansa summa veloitetaan) tiedoista.

Kenelle Luottaa

Koimme usein pitkiä kyselyistuntoja, kasvomme liimattu tietokoneen näytölle koko ajan. Ihmiset ovat ilmoittaneet ongelmista saada kunnollista hyvitystä suoritetuista tutkimuksista ja ovat sanoneet, että Panda pyrkii yleensä reagoimaan ongelman korjaamiseen. Kiitos, että luit tänään daytradetowin -katsauksen, kuten alla nähdään:. Vielä parempi, maksat tuotteiden testaamisesta. Jos kuitenkin suoritat kyselyn, voit saada todella suuren korvauksen, kuten 100 dollaria + lahjakortteja ja muita palkintoja.

Voit rekisteröidä heidän kumppanisivustollean véleménye Outpost jatkaakseen maksettujen kyselyiden ottamista. Zirtual, ja tulojen avulla tarkoitan, että nämä työt maksavat sinulle. Voit lukea lisää blogini aiheesta ansaitsemisesta InstaGC: llä. Haluatko tietää enemmän? Koska he ovat keskimääriä, se tarkoittaa, että useimmissa tapauksissa maksusi tulee olemaan hieman pienempi kuin jos etsisit vain tutkimukset itse. I-Say-maksullisten verkkokyselyjen avulla saat mahdollisuuden ilmaista mielipiteesi kaikesta globaaleista tuotemerkeistä, viihteestä, ilmoituksista tai matkasta. Voit kertoa ansiosi helposti ilman liikaa lisäponnistelua, minkä vuoksi kaikki nämä sivustot on arvostettu luetteloomme.

Jokainen sivusto lähettää sinulle missä tahansa 2 tai 3 tutkimusta päivässä 1 tai 2 kyselyä viikossa.

Muut Hyvämaineiset Maksetut Online-kyselysivustot

Se oli melko shokki. Halusimme myös kertoa sinulle uusimmasta verkkosivustoltamme, joka on blogi nimeltä ChristmasRants. Koska kyselyiden tekeminen rahaa saamiseksi vapaa-ajallasi kuulostaa niin mahtavalta keikalta, siellä on aina joku, joka yrittää hyödyntää ihmisiä, jotka ovat innostuneita mahdollisuudesta. Periaatteessa voit ladata tämän kortin tutkimustuloillasi. Aloita sitten näiden sekkien lunastaminen! Se on vain väestörakenne, joka liitetään tietoihin, jotka on koottu tuhansien muiden nimettömien lähteiden tietojen kanssa. Tehokkaat osakekaupan työkalut, joilla on kauaskantoiset mahdollisuudet laajentaa sijoitushorisonttia. Vielä on tilanteita, joissa kyselyjen ottaminen rahaksi ei ehkä ole kauhea idea. Meille toimittamasi henkilökohtaisia ​​tietoja käytetään vain valitsemaan sinut kyselyn osanottajaksi.

Tätä tietoa käytetään kyselyihin osallistujien valintaan. Ei ole odotettavissa. Erityisesti Nielsen Mobile and Computer Panel on heidän uusin työkalunsa. Lahjakorttisi saaminen voi kestää jopa 4 viikkoa. Metodologia, haluat paitsi uusinta markkinatietoa, mutta tarvitset myös alustan, jonka avulla voit luoda nopeasti kaavioita, tunnistaa hintakehityksen ja analysoida mahdollisia kaupan mahdollisuuksia. Se on niin yksinkertaista.

Tämä sivusto seuraa Amazonin ostamia tuotteita ja jakaa tiedot nimettömästi markkinoijien kanssa.

Harris Poll

Rekisteröidy täällä: Tämä sivusto tarjoaa rahatutkimuksia, maksaa rahaa pisteiden sijasta ja mahdollistaa välittömän palkitsemisen. Toistaiseksi InboxDollars on maksanut yli 50 miljoonaa dollaria palkintoja. Ohjelmisto, iso lupaus ja iso varoitus. Parhaat tutkimussivustot 2019. 50 pistettä (5 dollaria) Maksa:

Ne tarjoavat myös lähetysjärjestelmän, jossa ansaitset 10% erotuomarien ansioista. Yritin uudelleen, tällä kertaa vastaten kysymyksiin alle kolmessa minuutissa. Tässä vaiheessa olin puoliksi riemukas kaikista muista kokemuksistani ja aloin menettää uskoni ihmisyyteen.

Kysely Junkie

Jos ihmettelet, tämä on korkeampi kuin useimmat online-tutkimussivustot. Useimpien i-Say-kyselyjen suorittaminen vie keskimäärin 10–15 minuuttia ja ansaitset pisteitä kyselyn perusteella. Nykyään kaksi miljoonaa ihmistä käyttää CashCratea. Toinen asia, jota arvostin kyselytaidon suhteen, on se, että heidän kyselynsä ovat lyhyitä ja kireitä, ja voit suorittaa ne kymmenessä minuutissa tai jopa vähemmän.

Nyt saamme todennäköisesti paljon sähköpostia, jotka kertovat meille olevan väärässä. Jokainen ansaitsemasi piste on yhden osallistumisen arvontaan tai yhden huutokaupan tarjouksen arvoinen. Muita vaihtoehtoja ovat Amazon, iTunes ja Starbucks. Tämä tarkoittaa, että maksettujen verkkokyselyjen avulla et vain ansaitse rahaa, vaan saat myös vaikuttaa eri tuotteiden laatuun, ehkä jopa päivittäin käyttämiesi tuotteiden laatuun! Swagbucks on "ansaita rahaa mitä tahansa, mitä teet Internetissä" -pelaaminen teollisuudessa.

Entä Tutkimussivustoilla, Jotka Perivät Jäsenmaksuja?

550 pistettä (€5). Sinulle on myös paljon mahdollisuuksia. Kauppa vanhoilla puhelimilla, elektroniikka käteisellä, jos päätät tulla kuljettajaksi, suosittelen Hurdlrin kaltaisen palvelun seuraamista mittarilukemaasi työskennellessäsi. Nämä ovat joitain parhaista online-tutkimussivustoista, jotka maksavat kunnollista rahaa. Firstrade, jos emme suosittelisi tarjousta läheiselle perheenjäsenelle, emme suosittele sitä myös The Ascentilla. Kun olet luonut tilin, voit kirjautua sisään ja nähdä käytettävissäsi olevat tutkimukset (ne on lueteltu “tutkimukset” -välilehdellä). Ilmainen 5 dollarin bonus vain ilmoittautumiseen. Monet käyttäjät ylistävät kyselyitään nopeudesta ja vielä paremmasta - hauskaa! Toisin kuin monet sivustot, arvostetut lausunnot eivät tarjoa sinulle mahdollisuutta ansaita rahapalkkioita, sillä tällä hetkellä käyttäjät rajoittavat vähittäismyyntiseteleitä ja lahjakortteja. Kun tuotemerkit haluavat selvittää, mitä kuluttajat ajattelevat tuotteistaan ​​ja palveluistaan, he kääntyvät markkinatutkimusyritysten puoleen.

Kuinka Aloitan?

Nyt heillä on toinen ohjelma, mutta tällä kertaa keskitytään Internetiin ja sen käyttöön. Vuodesta 2019 lähtien se on maksanut jäsenilleen yli 32 miljoonaa dollaria +. Mutta oli hikka. Kuten mikään muu elämässä, ammattilaisten mukana on joitain haittoja. Sen pitäisi kertoa, kuinka suuri yrityksestä tämä on ja kuinka vakavasti he ottavat online-kyselypaneelinsa.

Saat 3 dollaria vain ilmoittautumisesta! Se on upea lisäys kyselysivustoihisi ja voi ansaita pari ylimääräistä dollaria kuukaudessa. Kuten aiemmin mainitsin, yksi hyvän sivumyrskyn merkkeistä on, että voit tehdä ne normaalin työajan ulkopuolella. Oletetaan, että sinulla on vielä viisi tuntia päivässä tehdäksesi online-kyselyjä rahaa vastaan. Oskillaattorit, käytätkö kauppaa varastossa useammin kuin useimmat ihmiset hengittävät tai vilkkuvat? Mutta se on hyvä sivusto pitää rahaa arsenaalissasi ansaita kysely sivustoja. On niin monia hauskoja ja helppoja tapoja ansaita rahaa. Joten jos et pääse ensimmäiseen yritykseen, palaa kunkin kuukauden 1. päivänä jatkaaksesi yrittämistä!

  • Voit suorittaa mielipidekyselyn, vastata kysymyksiin matkustustavoista tai antaa rehellisen arvion tuotteesta.
  • Maksetut tutkimukset ovat kaupungin puhetta.
  • Verkkotutkimukset voivat olla helppo tapa tuottaa muutamia dollareita lisätuloja joka kuukausi.
  • Pidemmät tutkimukset maksavat enemmän kuin lyhyemmät tutkimukset.

Kuinka Paljon Voit Tehdä

Tulojen maksimoimiseksi on tärkeää ymmärtää, että tutkimuksesta maksava yritys etsii vastauksia tietyistä väestöryhmistä. Katso koko Swagbucks-arvostelu. Voit ansaita rahaa oman kodin mukavuudesta huopahousuissa lasillisella viiniä tai tehdä muutamia selvityksiä toimiston hitaina hetkinä, kerätä rahaa, kun yleensä vain vaeltaa Facebookia. Ne omistaa ja hallinnoi Luth Research, joka sijaitsee Kaliforniasta. Näiden kyselyjen tosiasia ja näet miksi lukeessasi on, että ansaitset todennäköisesti paljon, paljon vähemmän kuin mikään näistä summista. Varmista vain, että olet täyttänyt profiilisi täysin, jotta sinulla olisi parhaat mahdollisuudet.

Palkinnolla varustetut verkkotutkimukset ovat mahdollinen win-win-tilanne yrityksille ja kuluttajille. Luo sähköpostiosoite vain kyselysivustoille. MyPointsilla on myös selainlaajennus, joka toimii samalla tavalla kuin Ebates tai Swagbucks ja ilmoittaa sinulle kelvollisista tarjouksista selaamisen aikana. Ne tarjoavat mielipidekyselyjä suurista tuotemerkeistä viihteeseen. Kyselyt vaihtelevat pikakyselyistä kattaviin kyselyihin ja mielipidetoimintoihin, kuten salaisiksi ostoksiksi tulemiseen.

E-kyselytutkimukset

30 - 150 SB-pistettä (100 SB = 1 dollari tai 0 puntaa). Kenelle he ehkä antavat nämä tiedot? Mutta jos liittyt muutamaan kymmeneen sivustoon, tiput kertoimet heti puolestasi. Muita, online-tutkimusta paremmin tarjoavia vaihtoehtoja ovat: Aiheet eivät ole niin kuivia kuin muilla verkkosivustoilla, ja pitämällä tutkimukset lyhyinä, OnePoll todennäköisesti ei kyllästy tai turhaudu. Mutta realistisesti suurin osa on välillä 0 dollaria.

Kaikki sanomalehdissä tai verkossa olevat artikkelit, jotka alkavat sanalla "Kahdeksan kymmenestä ihmistä...", saavat tilastot jostakin - ja se on kyselyistä. Jos tämäntyyppiset mahdollisuudet kiinnostavat sinua, se on ehdottomasti kannattaa tarkistaa. Voit pyytää maksua nopeasti ja helposti käteisellä, lahjakortilla tai PayPalilla. Maksetut tutkimukset ovat kaikki raivoja nykyään, ja jos et ole vielä kuullut niistä, niin pian. Tätä silmällä pitäen olemme testanneet kaikkia suosituimpia kyselysivustoja luodaksemme tämän luettelon parhaista vaihtoehdoista, joilla voit ansaita ylimääräistä rahaa. Jos kirjaudut usealle sivustolle, lisäät mahdollisuuksiasi ansaita rahaa. Toivottavasti he nopeuttavat tätä pian. Ja voit tallentaa pisteitä nopeasti käyttämällä InboxDollarin muita kuin kyselyominaisuuksia.

Hukkaan aikaa edessä. Markkinatietopalkkiot, 10CFD: n kauppiaat voivat käyttää yhden napsautuksen kauppaa päästäksesi jopa x200 vipuvaikutukseen osakekaupassa. Rakastan sitä, koska sinun ei tarvitse muuttaa tulojasi tietääksesi missä olet. Jos haluat aloittaa kyselyjen ottamisen verkossa, pidä mielessä muutama asia. Kuinka helppoa on lähettää rahaa PayPal-tililtäsi? Joka kuukausi lähes 400 arvioijaa voittaa 10 000 dollaria kuukausittaisista piirustuksista! Tämä on yksi sivusto, joka tekee kaiken.

Mitä Vastaan ​​kyselyyn?

LiePoints on toinen hieno paikka tehdä online-tutkimuksia. Suosittu kuluttajapaneeli, joka maksoi viime vuonna jäsenilleen yli 20 miljoonaa dollaria. Katso julkkiksia koskevia tutkimuksia. Yleisiä palkintoja ovat elektroniikka, lomat, raha ja muut tuotteet ja palvelut. 50p - 10 puntaa (keskim. )

Kaiken kaikkiaan, jos etsit erittäin helppoa tapaa ansaita ylimääräistä rahaa, jota voit käyttää kertaluonteisiin ostoksiin, lounaaseen tai retkiin ystävien kanssa tai täydentää tavallista laskua, verkkokyselyistä voi olla varmasti apua. Tämä oli yksi ensimmäisistä sivustoista, joita aloitin käyttää. He kysyivät työstäni, perheeni koosta, etnisyydestä, jos minulla on lemmikkejä, missä asun, millaisia ​​asioita ostan, millaista viihdettä kulutan, millaista puhelinta minulla on, minkälaisia ​​vaatteita minulla on kulumista, ja päälle ja päälle. CashCrate antaa sinulle mahdollisuuden ansaita ylimääräistä rahaa katsomalla mainosvideoita. Voit voittaa palkintoja pelaamalla pelejä ja kilpailemalla sivustolla.

Uskon myös, että mahdollisuuksien löytäminen ansaitsemaan ylimääräistä rahaa on paras tapa maksaa velka ja edistyä eläkkeelle siirtymisessä.

Maksetut Kyselyn Sivustot Ansaita Rahaa Verkossa

IPoll-sovellus on ilmainen ja saatavana sekä Android- että iOS-laitteille. Ansaitset saada palkan hyvin ajalta. 1800 kukkia, kun teet live-esityksen tai chat-istunnon, sinulla voi olla 1 henkilö seuraamasi sinua tai 10 000 ihmistä, joka näyttää sinua. Jos valitset, voit ansaita rahaa myös sähköpostien lukemiseen ja antaa Saapuneet-dollarien oppia sinusta, kun teet ostoksia verkossa ja pelaat online-pelejä. Napsauta nyt luodaksesi MyPoints (Desktop l Mobile) -tilisi ILMAISEKSI, aloita bonusten hankkiminen ja näe rahaa tulossa. Voit saada käteistä helposti avaamalla InboxDollars-sähköpostit.

Varaa aika tutkimusten suorittamiseen päivittäin. Voit myös saada ilmaisia ​​tuotteita kokeilla. Tutustu hienoon palautteeseen ScamBustersilta.

Mitä Palkintoja Tarjotaan?

Tällä tavalla sinulla on jatkuva tutkimusvirta. He tarjoavat myös paikallisia makutestejä (katso mitä sanoin 'hankitusta mausta'?) Päätös on sinun.

Ajattele verkkokyselyjä erityyppisenä kohderyhmänä, paitsi tässä tapauksessa kaikki tehdään verkossa. Jokainen kysely on suunnattu tietylle väestöryhmälle, joten yritys lähettää sinulle kyselyn vain, jos yritys voi profiilissasi kertoa, että sopeudut haluamaasi väestöryhmään. 001 - joten 1000 pistettä on arvoinen 1 dollari. Whaleclub, (Välittäjät tietysti ilmoittavat sinulle, onko osake vakava ja jos rajoituksia sovelletaan.). Täydellinen joustava sivutoiminto, jonka kuka tahansa voi aloittaa.

Nämä eivät ole tavallisia kyselylomakkeitasi, jotka täytät, nämä ovat videotutkimukset! Jos yrität sattumanvaraisesti ottaa jokaisen löydetyn kyselyn, tunnet itsesi järkyttyneenä ja turhautuneena. Vaikka joidenkin heidän kyselyjensä perusteella kannustin on pääsy piirustukseen. Lisäksi heidän sivusto on paljon pirteämpi kuin monet muut. Siellä on myös vuosittainen kanta-asiakasohjelma, joka antaa sinulle mahdollisuuden ansaita lisäpisteitä aktiivisesta foorumin jäsenestä. Voit ansaita rahaa tekemällä tutkimuksia, pelaamalla pelejä, katselemalla videoita, tekemällä ostoksia verkossa, etsimällä verkosta, lunastamalla päivittäistavarakaupan kuponkeja ja paljon muuta. Tarkoitan, katso tätä: Tarvittaessa sinuun otetaan yhteyttä paikallisesti perustuvilla mahdollisuuksilla.

Pelaajien kyselysivusto: Microsoft Playtest

Saat nämä SB-arvot jokaisesta kyselyyn, johon osallistut, ja voit lunastaa ne käteisellä PayPalin tai lahjakorttien avulla. Kuten monet asiat, jotkut kyselypaikat maksavat paremmin kuin toiset. Tässä on yleiskatsaus: Yllä olevat suosituimmat tutkimussivustot tekivät luettelomme, koska niillä on jatkuvasti korkeat arvostelut useilla alustoilla. Yksi arvostetuimmista tutkimussivustoista siellä - sekä käyttäjien että ammattimaisesti.

Asenna Haittaohjelmien Torjuntaohjelma

Käytän tällä hetkellä esimerkiksi koodia, joka antaa minulle 15% ylimääräistä 3 päiväksi. Luo uusi luettelo, kuinka voin lähettää viestin uusille keskustelupalstoille? Palkinnoissa Tolunalla on korkea vähimmäislunastustarve, joka on 30 000 pistettä 10 dollarin lahjakortilta ja tuotepalkintoilta. Olen tarkistanut Swagbucksia ja puhunut siitä monta kertaa. On yleinen väärinkäsitys, että verkkokyselyyritykset eivät ole laillisia, mutta se ei todellakaan ole totta!

Useat parhaista tutkimussivustoista tarjoavat myös muita tapoja ansaita pisteitä tai ansaita rahaa. Voit ansaita pisteitä tekemällä tutkimuksia, katsomalla videoita, pelaamalla pelejä ja suorittamalla tarjouksia. 50, ansaitset ylimääräisen 365 dollaria vuodessa pelkästään InboxDollarsilla. Jotkut käyttäjät ovat valittaneet verkossa, että maksujärjestelmässä voi olla häiriöitä, joten muista seurata tätä ja nostaa se esiin, jos sinulla on ongelmia. He lupaavat sinulle kuun. Hän teki sen 10 päivässä, kun oli tauolla pienistä kiddoistaan.