Rahatutkimukset

Kun olet kerännyt tarpeeksi pisteitä, voit nostaa lahjakortteja tai e-tositteita käteistä. MySurvey on maksettu online-kyselyyhteisö, jossa kuluttajat vaikuttavat tulevaisuuden tuotteisiin ja palveluihin vapaaehtoisesti osallistumalla kuluttajantutkimukseen, kuten verkkokyselyihin, päiväkirjoihin ja tuotetesteihin. Mitkä ovat uberin kanssa ajamisen vaatimukset? Useimmissa tapauksissa verkkoyrityksen omistaminen ei auta rikastumaan yhdessä yössä. Kuinka voin ansaita bitcoineja ilmaiseksi?, kuten aina, tee oma due diligence ja älä koskaan usko Internetin ihmisiä nimellisarvoon. Jotain tietoinen: Entä miten vaikuttaa uusien tuotemerkkien, reseptien tai poliittisten mielipiteiden suunnitteluun, kun olet sitä tekemässä? Näihin tehtäviin kuuluvat esimerkiksi kuvan ottaminen tuotteesta, tietyssä liikkeessä käyminen, varauksen tekeminen jne.

  • Nopein on kauppukortilla.
  • Liittymisen jälkeen voit ansaita palkkioita jokaisesta kyselystäsi.
  • Kuten nimestä voi päätellä, ansaitset EarningStationilla rahaa ja palkkioita asioista, joita teet verkossa joka päivä.
  • Kuten useimmissa tutkimussivustoissa, sinua kuitenkin pyydetään saamaan kelpoisuus ennen kuin voit tosiasiallisesti suorittaa kyselyn.
  • Onnea sinulle, jos päätät kirjautua sisään ja kokeilla mitä tahansa näistä!

Swagbucks on toinen suosituimmista tutkimussivustoistani, koska sinulla on niin paljon ansaintamahdollisuuksia. Muista merkitä tämä viesti kirjanmerkkeihin. Jos olet jo jonkin näiden kyselysivustojen tai sellaisten, joita ei ole lueteltu, jäsen, ilmoita meille, mitä mieltä olet heistä! PointClub antaa sinulle pisteitä kyselyihin vastaamiseen. Todennäköisesti yksi innovatiivisemmista palkitsemisohjelmista Internetissä.

Koska valita on satoja erilaisia ​​verkkopaneeleja, on helppo hukkua ja valita paneeleja, jotka eivät sovi mieltymyksiisi. Seurauksena on, että he maksavat enemmän harkintanne. Suurin osa tutkimuksista maksaa 0 dollaria. Millaisia ​​kysymyksiä kyselyt kysyvät? Maksettujen kyselyiden ottaminen on helppo tapa ansaita rahaa verkossa työskentelemällä kotoa. He eivät aina hyväksy uusia paneelin jäseniä, mutta sinun tulisi tarkistaa säännöllisesti uudelleen nähdäksesi, milloin he hyväksyvät ilmoittautumisen. Tämä sivusto tarjosi 75 kyselymahdollisuutta, suurin osa kaikista testaamistamme sivustoista. Jotta voit hankkia lisätuloja tutkimuksista, varaa pieni päivä päivässä kirjautuaksesi suosikki maksettuihin kyselysivustoihisi (tai omalle sähköpostiosoitteellesi).

Mitä enemmän tutkimuksia otat, sitä enemmän mahdollisuuksia sinun on voittaa.

Kuinka iRazoo-tutkimukset toimivat

Aloittaminen on helppoa. Käytä ansaitsemiasi pisteitä osallistuaksesi huutokauppoihin ja arvokkaisiin lomille, laitteille, elektroniikalle ja muulle. Voit aina peruuttaa tilauksen, jos et pidä palvelusta, jota yksi heistä tarjoaa. Jos haluat maksimoida kyselyistä ansaitut rahat, pidä tilitietosi aina ajan tasalla. Transcribeme, verkkokielen, joka on toinen kieli toisena kielenä, tai ESL-opettajan, tulisi osoittaa sekä positiivisuutta että intohimoa käyessään ulkomaalaisia ​​opiskelijoita ja varmistaa samalla, että oppimistulokset saavutetaan. Luo ilmainen tili MySurveyssa ja aloita heti.

Maksetut Kotitutkimukset: Mitä Tarvitset

Se on jotain vakavaa rahaa pelkästään online-palveluidesi tekemiseen. Vindale jopa maksaa sinulle sähköpostien avaamisesta ja videoiden katselemisesta. Voit käteisellä pisteissäsi käteistä, lahjakortteja, musiikin latauksia ja paljon muuta. En usko, että valitsen minkään muun kyselyä tekevän palvelun kokeillut tätä. Online-kyselyyritykset haluavat mielipiteesi markkinatutkimustarkoituksiin. Jotkut jopa antavat sinulle pisteitä sen tekemisestä. Aloita yksinkertaisesti rekisteröimällä ilmainen tili.

Katso Mindspay täältä. Tällä yrityksellä on alhaisempi hyväksymisaste kuin muilla yrityksillä, mutta he ottavat uusia hakijoita kunkin kuukauden alussa! Swagbucks-tutkimukset. Tämä artikkeli sisältää linkkejä, joista saatamme korvauksen, jos napsautat, ilmaiseksi sinulle.

SurveyPolice auttaa sinua riippumatta siitä, oletko uusi verkkokyselyjen tekejä, olet ottanut sen aiemmin, aiot ansaita vähän sivutuloja tai olet kiinnostunut vain mielipiteiden ilmaisemisesta. Tässä paneelissa on yksi hyvin outo asia, ja se on se, että… annan heidän selittää: Heidän palkintonsa ovat keskimääräiset verrattuna muihin siellä oleviin tutkimuspaikkoihin. Tulot miinus säästöt, 4% 10 Dublin 2. Sitä kutsutaan ”käyttäjän testaamiseksi”, ja verkkosivustot ja sovellusyritykset käyttävät sitä parantaakseen sivustojensa ja sovellustensa käyttäjäystävällisyyttä.

Onneksi on joitain verkkosivustoja, joilla voit ansaita nopeasti rahaa verkossa.

Ensisijainen Sivupalkki

Tämä sivusto on tutkimusten kerääjä, jolla on tehokas seulontaprosessi. Näiden piirustusten avulla voit voittaa Fitbit-laitteita, iPhoneita ja muita laitteita. Jos olet ammattilainen ja sinulla on ura esimerkiksi lääketieteessä tai liiketoiminnassa, voit odottaa tekevänsä keskimääräistä enemmän, varsinkin jos kuulut erityisesti sellaisten ihmisten tutkimusryhmiin, joilla on nämä ammatit lääkäreiden maksetut tutkimukset ja yritystutkimukset omistajat ovat tutkimuksia, joihin useimmat ihmiset eivät pääse. Tämän heikkous on, että he eivät tarjoa suoraa rahaa tai lahjakortteja. Toinen ilmoittautumisen arvoinen. Mutta rahat takaisin -mahdollisuudet eivät lopu siihen, Swagbucks maksaa myös sinulle heidän Yahoo! Ansaitset suoraa rahaa, Amazon-lahjakoodeja tai tuotteita työstäsi. Tärkeintä on, että me todella ansaitsimme rahaa.

Yhteenveto

Voit lukea koko InboxDollars -katsauksemme täältä. Kahvinkeitinyritys lähetti minulle yhden kahvinkeittimistä ja noin 200 kahvipalloa. Vaihtoehtoinen robotti, minimi talletussumma on 250 dollaria ja vähimmäissijoitussumma on 24 dollaria. Huomionarvoisinta on, että ACO: lla on myös positiivinen Better Business Bureau -luokitus. Hienoa iPollissa on, että sen lisäksi, että se ei ole ilmainen liittyä, he antavat sinulle myös ilmaisen 5 dollarin liittymisbonuksen vain jäseneksi liittymisellesi.

8 Parasta Sivustoa Maksettujen Kyselyjen Suorittamiseen Verkossa

Upea uusi verkkosivusto, helppokäyttöinen ja nopea maksaminen. Tutkimuksemme mukaan tässä on joitain muita laillisia tutkimussivustoja, joista pidimme: Esimerkiksi Netflix ei todennäköisesti halua tietää, mitä 45-vuotias yksinäinen mies ajattelee Riverdalesta, koska kyseinen show on suunnattu ensisijaisesti teini-ikäisille ja nuorille naisille. Kunkin kyselyn arvo riippuu pituudesta ja kyselyaiheesta. Tämä tehdään etsimään sinulle sopivimpia tutkimuksia.

Saldo voidaan lunastaa pari eri tapaa.

Osallistu Edistämään Muutosta

He antavat sinulle tuotteen tai palvelun, ja sinun on kirjoitettava siitä rehellinen arvostelu. Joten kaikille näille muuttuville dynamiikoille voisi löytää tutkimuksia, jotka maksavat heikolla 0 dollarilla. Voit esimerkiksi saada Starbucks-lahjakortin vain 500 pisteestä. Sivusto ei vaadi arkaluontoisia tietoja. Vaikka jotkut muut kyselyyritykset tarjoavat pisteitä, palkintoja ja lahjakortteja, Vindale-tutkimus maksaa sinulle suoraan rahana. Kyselykysymykset kattavat kaikenlaisia ​​aiheita, mutta lopputavoite on yleensä sama - ymmärtää kuluttajia ja tehdä tuotteita, jotka haluavat ostaa. Ansaitset pisteitä myös vain ilmoittautumisesta - tällä hetkellä on 5 dollarin rekisteröitymisbonus - ja tietyistä itsestäsi koskevista tiedoista. “Löydätkö shoppailusta rauhoittavan kokemuksen?

Voit päästä sisään vain kutsun kautta. Tämä sivusto tarjoaa helppokäyttöisen kojelaudan, tasaisen tutkimustulon ja kunnollisen pätevyysasteen - 28. Maailmanmuutosideat, jos et halua jakaa sähköpostiosoitettasi tai postiosoitettasi sellaisten yritysten kanssa, jotka eivät ole Bonnierin omistuksessa ja jotka haluavat markkinoida tuotteita tai palveluita sinulle, sinulla on mahdollisuus kieltäytyä alla kuvatulla tavalla. Ponnisteluistasi ansaitset HIP-pisteitä. Lyhyitä ja yksinkertaisia ​​tutkimuksia lisätään päivittäin, joten tarjouksia pitäisi olla myös paljon. Ostatko kylpytuotteita perheellesi? Sinun on odotettava 30 päivää sen jälkeen kun rahaa on hyvitetty tilillesi pyytääksesi sitä.

MyÖs Suuri

Onnea ja pidä hauskaa. Suurin haitta online-kyselyjen tekemisessä on, että voit tehdä nämä kyselyt aina, kun se on sinulle sopivaa. Tarvitset edelleen pääsyn sähköpostiin, mutta tällä tavalla tärkeimmät postilaatikkosi eivät tukkeudu. Muista kirjoittaa päivittäinen arpajainen, jotta voit voittaa enemmän pisteitä! Lunastat nämä lahjakorttien tai käteispisteiden maksut PayPalin kautta.

Miksi Swagbucks?

Hieno asia MySurveyssa on se, että kyselyillä on taipumus olla mukavia ja lyhyitä, joten ei pitkiä ja tylsää tutkimuksia, joiden täyttö vaatii ikien. Täytä tutkimukset, jotka tarjoavat jopa 5 dollaria, tai saat palkkaa katsoaksesi videota. Ebates on yksi suurimmista käytettävissä olevista rahat takaisin -sivustoista. Esimerkkejä mainonnan tehokkuustutkimuksista, tuotemerkkitutkimuksista, tuotevalituskyselyistä, palveluita koskevista kyselyistä. Kyselyyritykset eivät yleensä maksa sinulle jokaisesta kyselystä - sinun on suoritettava maksusumma palkkion ansaitsemiseksi. Kuitenkin legitiimi maksettu kyselysivusto ei koskaan vaadi sinua tekemään minkäänlaisia ​​sijoituksia. Lisäksi saat maksun niin helposti! Lisäksi et tiedä mitä jokainen kysely etsii, joten valehtelu voi todella vahingoittaa mahdollisuuksiasi ansaita rahaa.

Maksetut tutkimukset - Riskitön tapa ansaita rahaa

Jotkut maksetut ilmoitukset väittävät, että voit tehdä 5–7 puntaa tutkimusta kohden, kun taas Top10BestPaidSurveys. Toki, jotkut maksavat 50 dollaria, 100 dollaria, 200 dollaria tai jopa enemmän, mutta ne ovat uskomattoman harvinaisia. Siitä hetkestä kun napsautat sivustoasi, jonka tervetuloa vastaan, ilmestyy video, joka näyttää, kuinka se toimii ja miten voit ansaita. Kaikki palautteet ovat myönteisiä, olivatpa ne myönteisiä tai negatiivisia. Kymmeniä tutkimussivustoja ansaitsee rahaa verkossa, mutta kaikki maksetut tutkimussivustot eivät ole hyvämaineisia, ja jotkut ovat tuottoisampia kuin toiset. 2 000 - 50 000 pistettä (80 000 pisteestä saat 15 €: n tositteen). Lisätietoja tästä paneelista on tutustu koko OnePoll-arvosteluun. Kuitenkin on valitettavasti melko tavanomaista joutua odottamaan viikkoja maksujen suorittamiseen tutkimuspaikoilta.

  • Vastaa jokaiseen kysymykseen tarkkuudella, koska kyselyyritys haluaa sinun antavan rehelliset mielipiteesi, jotta he saavat parhaan hyödyn palveluistasi.
  • Jos huomasit 36 ​​dollaria makaavan maahan, nousit sen, eikö niin?
  • Sinun on oltava valppaana ja varmistettava, että vietät aikaasi sinne, josta saat parhaan mahdollisen tuoton.
  • Sen sijaan, että sinun pitäisi päästä sivustolle mobiiliselaimellasi, voit saada täydelliset tutkimukset laitteellesi optimoidusta sovelluksesta.

PopulusLive

Survey Clubille maksetaan vähintään 10 dollaria. Pienet tulolähteet, kuten nämä maksetut verkkotutkimukset, tekivät minulle eron. Kaikki, mikä voi auttaa aiottua yritystä hienosäätämään tuotetta tai kehittämään uuden, paremman version. Varsinkin pienten lasten äidinä!

MicroWorkers on sivusto, jossa maksat suorittaa hyvin lyhyitä tehtäviä, kuten ladata sovelluksia. Mutta niin ei ole GTM: n tapauksessa. Arviosi, todennäköisesti tällainen lähestymistapa on sopiva konservatiiviselle kauppiaalle, koska tappiot minimoidaan, vaikka ansiot pienenevätkin. Antamalla rehellisen mielipiteesi saat korvauksen ajasta. Yksinkertaisten kyselyjen täyttäminen verkossa voi olla yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa verkossa, joten osoitamme sinulle parhaat vaihtoehdot.

Swagbucks on hauska palkitsemisohjelma, joka antaa sinulle ilmaisia ​​lahjakortteja ja käteistä, kun lunastat pisteitä verkossa.

Paras Blogi

E-Poll tarjoaa myös 1 000 dollarin kuukausittaisen piirustuksen. Ansaitset pisteitä tutkimuksista. Panna luottokortti maksamaan sinulle, minulla oli onni kerätä ansiot vain ujo 6-luvulta ja kaikki tämä viime kädessä auttoi minua maksamaan suuren osan opintolainoistani ja aloittamaan säästöjen kasvattamisen (vaatimaton verrattuna moniin ammattilaispelaajiin, mutta silti iso juttu minulle tuolloin) . Saatat myös saada mahdollisuuden testata erityyppisiä tuotteita. Verkkotutkimukset voivat olla helppo tapa tuottaa muutamia dollareita lisätuloja joka kuukausi. Vaikka viittat 10 henkilöä ja viidestä 10: stä viittaa muutamaan, voit ansaita helposti ylimääräistä 10–20 dollaria kuukaudessa edes ottamatta yhtä tutkimusta. Päivittäisiä haasteita käytetään myös esiseulontamekanismina, jotta saat enemmän tutkimuksia. Kyselyyritykset etsivät usein kohdennettuja väestötietoja - tiettyjä ikäryhmiä, tulotasoja, maantieteellisiä sijainteja tai työpaikkoja -, joten on todella tärkeää varmistaa, että pidät tietosi ajan tasalla. Mutta onko rahaa koskevien kyselyjen tekeminen sen arvoista?

Erityisesti Nielsen Mobile and Computer Panel on heidän uusin työkalunsa. Työpaikat eivät maksa paljon, mutta ne lupaavat helppoutta ja joustavuutta. Iq-optio: suosituin binaariasetusvälittäjä, löydä myös aika, joka täydentää kaupankäynnin tyyliäsi. He haluavat parantaa tuotteitaan ja markkinointia, ja he ovat valmiita maksamaan suuria dollareita tiedoista, jotka tulevat suoraan heidän asiakkailleen.

Videoiden katseleminen ei vaatinut aktiivista syöttöä tai henkilökohtaisia ​​tietoja, mutta se pommitti työpöytäni ponnahdusikkunoilla noin 30 sekunnin välein. En aio valehdella sinulle, monet heistä ovat vain ylimääräistä rahaa verkossa eivätkä koskaan korvaa tulojasi. Molempien menetelmien suorittaminen kestää viisi päivää. Kyselyn verkkosivustot vaihtelevat kannustimien ja luotettavuuden suhteen. Kirjoittamishetkellä (tarkistan kaksinkertaisen) he tarjoavat myös erilaisia ​​arvonlistoja, lahjakortteja ravintoloille, voit lahjoittaa niiden kautta UNICEFin kaltaisille hyväntekeväisyysjärjestöille, heillä on iTune-lahjakortit, omat markkinointituotteensa sekä Starbucks-, Walmart- ja Tango-lahjat kortteja monien muiden vaihtoehtojen joukossa!

Haluatko Nämä Yritykset Vain Hyötyä Henkilökohtaisista Tiedoista?

Tarvitset vähintään 345 pistettä lunastaaksesi ne, mikä tuo sinulle noin 3 puntaa. He kertovat sinulle, kuinka voit ansaita kokopäiväiset ansainnut sohvallesi pidetyssä pyjamassa ottaen hauskoja tutkimuksia! ”Se oli väsyttävää, mutta halusin tuon dollarin! Lyhyistä ja makeista tutkimuksistaan ​​tunnettu OnePoll on loistava sivusto upottamiseen ja sieltä poistumiseen joutumatta omistamaan paljon aikaa. Ennen kuin pyydät rahaa, tililläsi on oltava 1000 pistettä. Sivusto vaatii huomattavasti korkeampaa palkkatasoa, mutta koska siihen sisältyy hiukan korotettua hinnoittelua, esimerkiksi alennusmaksuista, jotka joudut joutumaan maksamaan liittymissivustoille liittymistä varten ennen loppumaksun saamista, niitä ei sisällytetä tähän. Valonnopeus, vaikka tämä ei välttämättä ole ongelma joillekin sovelluksille, jos on työpöytäkoneiden kilpailijoita, jotka saavuttavat saman asian, ole varovainen vain sovelluspalveluille, kun etsit osakekaupan sovelluksia. Voit käyttää pisteitäsi kuten käteisvaroja myös lunastamalla ne hyvityksesi Paypal-tilillesi.

Kyselyihin pääsee liikkeellä ollessasi myös mobiililaitteesi kautta. Tämä artikkeli/viesti sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai yhteistyökumppanimme tuotteisiin tai palveluihin. Velasquez suosittelee olemaan "tarkoituksellista" jakamalla muuta yksityistä tietoa tutkimussivustojen kanssa. Yhtiö tarjoaa myös tuotearviointeja, joista ansaitset enemmän rahaa (koska ne ovat aikaa vieviä).

Sinun on tarkistettava tiliäsi päivittäin kyselyjen varalta, ja jotkut käyttäjät ilmoittavat takertuvansa juuri alle 40 puntaa.

Tekijät, jotka vaikuttavat siihen, kuinka paljon voit ansaita maksullisista tutkimuksista: Kyllä, maksat testituotteista! He maksavat 3 dollaria heti jokaisesta suoritetusta tutkimuksesta. Jokaisen pisteen arvo on 0 dollaria. Loppujen lopuksi Googlella on monia yrityshankkeita. Pre-market osakekauppaa, heidän mielipiteensä perustuu usein kauppojen määrään, jonka asiakas avaa tai sulkee kuukauden tai vuoden sisällä. Valitsemalla ne, joille olet kelvollinen, etukäteen (sen sijaan, että selvittäisit kelvottomia tutkimuksen puolivälissä), voit saavuttaa tuntihinnan jossain alapuolella olevan työn tason alapuolella.