10 Erinomaista Verkkosivustoa, Jotka Antavat Sinun Kuunnella Ilmaista Musiikkia!

Olipa kyse sovelluksen käyttäjäkokemuksesta vai pelkästään tavasta, musiikkifanit voivat olla itsepäisiä siitä, miten he valitsevat kuluttaa - ja koska käytettävissä on niin paljon vaihtoehtoja, miksi heidän ei pitäisi olla? Mitä enemmän kuuntelet, sitä enemmän pisteitä voit saada, ja jokaisesta kuunnellusta 15 minuutista verkkosivusto antaa sinulle pisteitä. Musiikkipäivän kirjoittajana saatat kirjoittaa sisältöä uudesta musiikista, suosikkilajiistasi, suosikkibändistäsi tai musiikkialan uutisista. Voit ansaita rahaa myös näillä 20 legit kyselysivustolla maksamalla PayPalin kautta. Ensimmäinen ei ole turvallinen tapa ansaita, mutta toinen on. Sen "ei työtä, työtä", jos sillä on mitään järkeä, ja saat todellakin palkkaa ehkä 3 lauseesta, joissa esitetään, nautitko kappaleesta vai ei. (60) tunnissa, joten jos et pidä siitä tekemisestä, emme suosittele sitä tehokkaaksi tapaksi ansaita rahaa.

  • Mutta se ei ole vain ilmaista rahaa kaverit.
  • Kuuntelet lyhyitä musiikkileikkeitä ja arvioit sitten niitä.
  • No, perussisältö siinä on, että kuuntelet kappaletta ja kirjoitat pienen arvion siitä, mitä pidit tai et pitänyt.
  • On suositeltavaa liittyä KAIKKIIN alla oleviin sivustoihin, joissa asut, ja sinun on VAHVISTETTAVA ilmoittautumisen jälkeen saamasi sähköpostit lisätäksesi mahdollisuuksiasi maksaa enemmän.

Rekisteröinnin jälkeen voit kirjautua sisään ja nähdä tilisi. Sillä välin, anna muutamalle näistä verkkosivustoista kuva, onko sinun aikaasi kuunnella joitain kappaleita päiväsi aikana. Huomaa, että Udemy on videopohjainen, joten verkkokameran tai matkapuhelimen pitäminen oikeana tallennuslaitteena on kriittinen menestyksesi kannalta. Soittolistasta on tullut välttämätön työkalu löytöihin myös joissakin näistä sovelluksista - ja vaikka musiikkisi saaminen soittolistaan ​​on itsessään tehtävä, joudut aloittamaan jostain.

Pelkkä kuunteleminen voi tehdä kaiken. Ilmaiset alustat, kuten YouTube, Bandcamp ja Soundcloud, vaativat vain rekisteröitymisen, jonkin aikaa henkilökohtaisen tilisi luomiseen ja äänitiedostojen lähettämiseen. Avoinna ympäri maailmaa, ja liittymisen on oltava vähintään 13-vuotias. Lisäksi sinulla on aina höyry löytää uusia artisteja uutta musiikkia, josta voi tulla suosikki!

On sivustoja, joihin voit lähettää tekemiäsi valokuvia, ja kuka tahansa voi ostaa niitä. Nämä eivät ole välttämättä parhaita, mutta on parempi, että sinulla on sovellus kuin ei. Rakastan mahdollisuutta ansaita rahaa verkossa menetelmillä, jotka eivät oikeastaan ​​tunne työtä. Mutta kaikki alkaa verkkosivustoltasi. Tämän sivuston idea on, että musiikin tuottajat ja taiteilijat haluavat mainostaa musiikkiaan yleisölle. 10 kappaleita kohden ei ole kauhea. Se on todella kuin saada helposti nopeaa käteistä, jos kysyt minulta.

Jos kyllästyt musiikin tarkistamiseen, sinulla on mahdollisuus tarkistaa mobiilisovellukset ja muoti rahalla.

12 Tapaa, Joilla Voit Ehdottomasti Ansaita Rahaa Verkossa

Hänen pitkät tutkimustyöt kannattivat ja hän löysi menetelmän ansaita rahaa, joka muuttaisi hänen elämäänsä. Jos pidät musiikista, maksaminen sen kuuntelemiseksi näyttää todennäköisesti aika hyvältä. Arvostelut ovat loistava tapa saada liikennettä omaan verkkosivustoosi, mutta ne eivät ole ainoita tapoja. Voit nostaa ansiosi PayPaliin, kun olet saavuttanut tililläsi vähintään 20 dollaria. RadioLoyalty on Internet-pohjainen radio, joka maksaa sinun kuunnella suosikkimusiikkiasi, kuten tavallisesti laitteellasi muiden sovellusten kautta. Voit todella ansaita rahaa vain kuuntelemalla musiikkia?

Sitten sinua pyydetään lataamaan sovellus aloittaaksesi. Voit aloittaa arvostelun kirjoittamisen heti, kommentoida mitä pidit/ei pitänyt, olla tarkka raidan näkökohdista (ts. )30 per lyhyt arvostelu. Ansaitse rahaa kuunnella musiikkia ja olla ääninäyttelijä. Yksinkertainen strategia - tehokas päiväkaupankäynnin strategia futuurien, osake-, e.t.fs- ja forex-kaupankäynnille - markus heitkoetter. Jotkut jopa maksavat suoraan Paypal-tilillesi. Kun olet onnellinen, lähetä arvostelu ja siirry seuraavaan!

Kieliopillisilla virheillä täytetty arvostelu voi vaikuttaa negatiivisesti arvosteluarvioijaasi. Luo podcast, etsi avoimia positioita editointiyrityksistä, kuten Scribendi, Top Admit tai Essay Edge, tai lähetä palvelusi verkossa Craigslistissa ja muilla markkinoilla. Kyse on yhdistelmävaikutuksesta. Nielsen antaa osallistujille myös kuukausittain 10 000 dollaria käteisellä käyttämällä laitteita tavalliseen tapaan ja kuuntelemalla suosikkikappaleitasi. Täällä on monia vaihtoehtoja, joihin voit kirjautua helposti.

Sinun on tehtävä vähintään 20 dollaria ennen kuin he voivat pyytää maksua.

MouthShut-pisteet

Koska keskitymme siihen, miten ansaita rahaa kuuntelemalla musiikkia MusicXraysta, keskustelemme vain kuuntelijoiden puolella. Akateeminen testitulos, ansaitse rahaa sisällön kirjoittamiseen yritysasiakkaille Birch Creek Communications -sivustolla. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus, ja he maksavat sinulle 50 dollaria vuodessa. Joten kuten näet tästä lyhyestä katsauksesta, voit helposti saada palkan kuunnella musiikkia verkossa ja ansaita 4 dollaria kappaleelta kappaleelta WeLocalize-ohjelmalla. RadioLoyalty on palvelu, jossa voit kuunnella musiikkia ja ansaita pisteitä.

Voit myös säästää rahaa verkossa kuunnelmallesi musiikille, mikä voi auttaa sinua sijoittamaan enemmän ansiosi taskussa.

Johtopäätös

Liity faneiksi ja kuuntele näiden amatööritaiteilijoiden kappaleita. Kun sinusta tulee kuraattori Playlist Push -palvelussa, voit saada PayPalin kautta jopa 12 dollaria kappaleesta kappaleelta, jotta artistit voivat laittaa kappaleensa soittolistasi. Ansaitaksesi palkkioita yrityksellä, he lähettävät sinulle kyselyn aina, kun aukeaa tilaisuus, johon he luulevat voivansa saada. Nimiavaruudet, maksut ovat tiedossa. Vain muutama lause, ei paljon. Aloitat kappaleiden kirjoittamisen ja saat palkkaa 4 dollaria jokaisesta kappaleesta.

Tutustu seuraaviin artikkeleihin ansaitaksesi passiivisia ansaituksia kotonasi. Verkostomarkkinointi, löydät online-ohjaustöitä seuraavilla alustoilla:. Mutta käyttöliittymä on helppokäyttöinen, ja jos musiikkisi ystäväsi miksi ei tee jotain auttamalla esiin nousevia taiteilijoita saamaan selville. Hyödynnä heidän rajoitettua uuden jäsenyyden asemaansa ja rekisteröidy NYT. HitPredictor antaa sinulle pisteitä, jotka voit lunastaa palkinnoista heidän palkintokaupassaan arvostelemalla kappaleita ja artisteja. Päivän lopussa ansaitset silti paljon minimipalkkaa, vaikka olisitkin erittäin tehokas arvosteluilla ja saisi kunnollisia arvosteluja Slice the Pie -palvelusta.

Toinen näkökohta, joka kaikilla näillä kryptovaluutoilla on, on volatiliteetti, joka tyypilliselle sijoittajalle saattaa tuntua pelotekeinolta. Päivämyyjälle se on kuitenkin suuri plus. Maksut suoritetaan kuukausittain Paypalilla. Lopuksi, bloggaaminen. Se on verkkosivusto, jolla maksaa soittaa ja kuunnella radiota. Maksut suoritetaan tiistaisin ja torstaisin, ja se suoritetaan PayPalin kautta.

Sivustoon voi liittyä ilmaiseksi, ja sen käyttö on melko yksinkertaista.

Valyou X: N Ominaisuudet

Katso, kuinka helppoa on ansaita rahaa verkossa näiden verkkosivustojen avulla. Tämä on paljon vähemmän kuin suurin osa GPT-sivustoista. Tai voit kirjautua sisään “Soundcloudin” kautta tai Facebookin, Google +: n tai Yahoo: n kautta. Mutta voit saada heidät palauttamaan rahasi kohtuulliseen hintaan pitkän ajan kuluttua kuuntelemalla jatkuvasti heidän musiikkiaan.

Se on kaikki ilmaista.

Varmista, että videosi näyttää hyvältä. # 6 - blogit, vaikka palkka voi olla alhainen lähtötason työstä, on erikoisuuksia, joiden avulla voit nostaa arvoasi markkinoilla. Sinun on todella oltava tarkka silmä löytää etsimäsi kirjat. Noin 15 kappaleen arvosana antaa sinulle 5 dollarin Amazon-lahjakortin. ⭐ Aiheeseen liittyviä kirjoja:

Voit myydä sen korkeammalla hinnalla tai kyseisen taiteilijan nykyisen markkinaosuushinnan mukaan. 6 parasta tapaa lähettää tai siirtää rahaa kansainvälisesti pienemmillä maksuilla, voit ansaita jopa 60 dollaria testiä kohden, ja sinun on päätettävä, kuinka paljon työtä haluat tehdä joka kuukaudessa. Nielsenillä on myös 10 000 dollarin arpajaiset joka kuukausi antaa rahaa jäsenilleen, joten on ehdottomasti syytä olla osa tätä paneelia. Research FM on samanlainen kuin Slice the Pie. RadioLoyalty on saatavana verkossa ja sovelluksena iPhonelle, iPadille tai Android-laitteellesi. Vastineeksi sinun on kuunneltava nämä nauhoitukset. Joten, kyllä, se on totta - voit todella kuunnella musiikkia ja saada siitä palkkaa. Liittymisen on oltava vähintään 18-vuotias, mutta Earnably on avoinna ympäri maailmaa.

Miksi Jakaa?

Koska yleensä ansaitset rahaa sieltä, kuuntelijana saat maksun kappaleen tarkistamisesta tai palautteen antamisesta siitä, kun olet kuunnellut sivuston lähettämän kappaleen. Vaikka sinun ei tarvitse aina kuunnella kaikkia kappaleita alusta loppuun ennen arvostelun kirjoittamista tai arvostelun kirjoittamista, kannattaa kuunnella kutakin kappaletta vähintään 60 ensimmäisen sekunnin ajan. # 6: kirjamyynti, voit asettaa oman hinnan ja popunder-taajuuden jokaiselle vierailijalle. Voit myös aloittaa vain täyttämällä joitain suosikki bändinimesi manuaalisesti.

Se on toinen GPT-sivusto. Kirjailijasta, dennis ja Mike ovat tämän sovelluksen kaksi osakkuusyhtiötä, joten huomasin, että tein lyhyen haun melkein jokaisesta saatavilla olevasta sosiaalisen verkostoitumisen sivustosta alkaen facebookista, twitteristä ja linkedinsta, mutta en löytänyt niistä melkein mitään. Tämän ominaisuuden käyttäminen edellyttää, että valitset kuunneltavan aseman. 50 senttiä osakkeelta.

Ansaitse Tuloja Kuuntelemalla Musiikkia Verkossa Omalla Verkkosivustollasi

Earnably on toinen suosituin sivusto, joka toimii RadioLoyaltyn kanssa. HitPredictor antaa sinun ansaita rahaa tarkastelemalla kuunneltuja kappaleita sen perusteella, kuinka paljon pidät siitä. Ja älä huolestu, koska se ei ole niin vaikeaa kuin luulet saada seuraajia, koska voit ostaa heidät usein alhaisella hinnalla Fiverristä, jos et halua vilpätä itseäsi.