20 Sivustoa, Jotka Maksavat Sinulle Artikkeleiden Kirjoittamisen Verkossa: Maksaa Blogille Kaikesta

Näin raportin, jonka hinta oli 350 dollaria 1 000–2 000 sanan optio-kappaleelta. Narratiivisesti maksaa 200-300 dollaria 2019 - 2500-sanallisista esseistä tietyistä aiheista. Työpaikat, joissa artikkelikirjoittajat voivat ansaita rahaa, luetellaan joka päivä. Käytä rahaa muista freelance-kirjoitustöistäsi saadaksesi tuloja, jotta voit sijoittaa blogiisi. Kerro minulle kommenteissasi suunnitelmastasi ansaita elantonsa kirjoitus vuonna 2019! Tytäryhtiötuotteella joku muu on jo tehnyt kovan työn markkinoiden validoimiseksi, tuotteen rakentamiseksi ja parantamiseksi asiakkaan palautteen perusteella.

Tarvitseeko ansaita rahaa kirjoittamalla papereita opiskelijoille? Minulla on hyvä kokemus rahaa kirjoittamalla artikkeleita ja muita asioita verkossa. Jos olet valmis ansaitsemaan rahaa artikkeleiden kirjoittamiseen verkossa, tässä on joitain sivustoja, joiden avulla voit aloittaa. Sivustot, joissa sinulla on vain laukaus ansaitaksesi 50 dollaria kirjoittamalla spesifikaatioille tai perustuen liikenteeseen tai mainosten napsautuksiin, EI sisälly. Paras tapa liittyä toimistoomme on, että se antaa mahdollisuuden aloittaville tieteellisille kirjoittajille mahdollisuuden loistaa ja tarkentaa kirjoitustaidojaan. Vakavasti, jos hustled tarpeeksi kovaa, tämä kurssi voisi maksaa itsensä kuukaudessa. Kirjailijat voivat seurata viestiensä - ja lompakkojensa - suoritusta sisäisen hallintapaneelin kautta ja nostaa rahaa turvallisten raitamaksujen kautta.

Tai voit löytää keikkoja, jotka maksavat yli 1 dollarin jokaisesta julkaistusta sanasta.

Löydät heidät seuraavasti: Tämä sivusto ei ole enää aktiivinen. Minut on kutsuttu puhumaan podcast-lähetyksissä, konferensseissa ja kirjoittajien huippukokouksissa. Menestyneet blogit keskittyvät melkein aina yhteen kapeaseen aihealueeseen. Kaikki tämä on totta. Keskity siihen, mitä he voivat saada työskennellessäsi kanssasi ja vähemmän sinuun. Älä sisennä uusia kohtia.

Sitten, kun luot riittävän luottamuksen heidän kanssaan (mitä Gary Vaynerchuk kutsuu “jab, jab, jab, oikea koukku”), voit nostaa heidät tuotteeseen. Viihde, yleinen tuntemus, elämäntapa, tiede, yhteiskunta jne. Tietysti sinun on kirja ensin muotoiltu. Valitse aihe, josta nautit kirjoittamisesta, mutta olet myös erittäin perehtynyt. Joten voit kirjaimellisesti saada palkkaa kirjoittaa mistä tahansa, jopa elämästäsi. Joten jos luulet olevan samanlaisia ​​ideoita, mene eteenpäin ja siirrä se eteenpäin. Jos et ole varma siitä, mikä blogi on - blogi on tapa ilmaista ajatuksiasi ja opetuksiasi verkossa.

Kuinka aloittaa Palkkataso riippuu tekijöistä, kuten opetusohjelman/artikkelin laadusta ja sen kattaman aiheen kysynnästä.

4 Tähden Kirjailijan Keskimääräinen Palkka

Riippuu laadusta ja sanamäärästä. Markkinoinnista ei tule koskaan helpompaa kuin pyytää sinua jo tuntevia ja pitäviä ihmisiä pitämään korvasi puolestasi. SEO-oppiminen muutti freelance-urani suuntausta - koska se opetti minulle kuinka markkinoida tehokkaasti verkossa. Linode maksaa 250 dollaria Linuxia, Socketia koskevista artikkeleista. Voit tarkistaa muut wee leong tan -signaalit:, joten, voit helposti testata kaikki Forex-signaalit listalla. Aloitin tytäryhtiötuotteiden mainostamisen vuonna 2019. Odottaa ¢ 25 per sana. Hyvin tuottava myyntisivu saattaa ansaita sinulle 2 000 dollaria plus myös osan tuloista.

Vieraslähetys - Ilmaiseksi!

Yksi tavoitteeni vuodelle oli alkaa ansaita rahaa blogiini. Olet jo keksimässä vastauksen päässäsi - Jack Nicholsonin Joker vs. Tässä on esimerkki henkilökohtaisesta jatkamistani, joka antoi minulle tämän kirjoitustyön. Sinulle maksetaan jopa 300 dollaria hyväksyttyä artikkelia kohden. Paikallisuus on helppo tapa ansaita rahaa nopeasti, ja sitä ei pidä sivuuttaa vuodelle 2019! Kuinka aloit kirjoittaa?

Luo 10 Tai Useamman Kohteen Luetteloviesti

Saatat olla kirjaimellisesti ainoa henkilö maailmassa, joka voi tavoittaa jonkun tarvitsemallasi tavalla. Se on meidän minimimme. Keitä olemme, onko sinulla tyyli muiden ihmisten virheiden havaitsemiseksi? 50–100 dollaria online-raporteista. Tämän työn tekemiseksi sinun on otettava tähtikuvat käyttämistäsi sponsoroiduista tuotteista nähdäksesi todella rahaa. Kuinka pääset alkuun kirjailijana? Se, että kirjoitan tosiasiallisesti elantonsa (sen sijaan, että ansaitsen vain aiheeseen liittyviä kursseja), on auttanut minua oppimaan tämän käsityön hallitsemisen, saamaan parhaat ja eniten maksavat kirjoitustyöt ja suunnittelemaan työpäivän maksimoidaksesi tulot potentiaalia.

Mahdollisuudet haluavat valkoisia kirjoja, tapaustutkimuksia. Hyvä sivusto kirjoittajille, jolla on markkinoitavissa oleva asiantuntemusalue. Oletko kirjailija tai bloggaaja tai molemmat? Syvällä he pelkäävät täydellisen unelmansa tuhota, jos he vetävät sen maan päälle. Marginaali- ja päiväkauppaa koskevat säännöt, nimityksen määrittelee finanssialan sääntelyviranomainen (FINRA), ja se eroaa tavallisen päiväkauppiaan valitsemisesta aikataulussa suoritettujen päiväkauppojen määrällä. Gothamist maksaa 50–150 dollaria New Yorkin ilmoittamista kappaleista.

Onnelliset asiakkaat kirjoittavat hyviä suosituksia, jotka voivat auttaa sinua kasvamaan nopeasti. Tähänastisen parhaan kuukauteni aikana (joulukuu 2019) ansaitsin melkein 3 500 dollaria. Kuinka löydät paikkoja, jotka maksavat vierasblogista? Odottaa välillä 50–150 dollaria per hyväksytty pala. Voit veloittaa niin vähän kuin 20 dollaria kirjoittamalla hyvän jatkamisen, joka myy. Vierasviestit voivat johtaa myös muuhun palkattuun työhön. Osumaa klubimaisemaan yöllä ja uima-altaisiin päivällä.

Kirjoita Tietosi Alla Laskeaksesi Potentiaalinen Kirjamyyntisi

Myös muut freelance-kirjoittajat voivat auttaa sinua kirjoitustaidoissasi. Luetan tässä artikkelissa 30 ainutlaatuista verkkosivustoa ja blogia, jotka maksavat ihmisille kirjoittaa niistä. Kun olet täyttänyt hakemuksen ja kirjoitusnäytteen, sinun on myös täytettävä W9-verolomake ja lähetettävä kopio voimassa olevasta U: sta. Ajatus siitä, että voin tavoittaa satoja tuhansia ihmisiä kirjoittamallani ja innostaa heitä muuttamaan elämäänsä, inspiroi minua pitämään julkaisua johdonmukaisesti. Tiesitkö, että voit ansaita rahaa kirjoittamalla verkossa? Ja tiedätkö mitä sinne tarvitaan? Sisältö maksaa noin 35 senttiä sana heidän freelanceriin keskittyneelle verkkolehtelleen. CollegeHumor on yksi suurimmista huumorisivustoista verkossa.

Asiantuntijavihjeitä Saada Lisää Freelance-kirjoitustöitä Verkossa Nopeasti

1 500 - 3 000 sanaa. Jos tunnet Tim Ferrissin 4-tunnin työviikon tai Greg McKeownin Essentialismin, tiedät, että kaikki neuvot eivät ole yhtä tasaisia. Mutta kaiken kaikkiaan se näyttää loistavalta tilaisuudelta taukoa tekniseen/liike-elämän kirjoittamiseen ja ansaita rahaa henkilökohtaisen tarinan jakamiseen!

Olen tutkinut johtamista, itsensä kehittämistä ja henkilökohtaista kasvua laajasti viime vuoden aikana kuunnellut yli 35 kirjaa (ja laskennan). Kuten nimestä voi päätellä, tämä koskee veitsiä. Se on hieno kurssi sinulle tietää kuinka sisällöntuotanto toimii verkossa. (Nähdään siellä!)

Älä vain pidä tätä blogi-viestiä keikkailun kirjoittamisen perimmäisenä määränpääksesi. Oppaat, tiedä miten marginaali lasketaan. Vuonna 2019 kirjoitin ja itse julkaisin ensimmäisen romanssiromaani. Menet jälleen kerran arkistoon ja valitset kirjoittaa artikkeleita, jotka kiinnostavat heitä. Hanki palkka kirjoittaa essee, tutkimuspaperi, käsikirjoitukset, mainonta jne. Kylmä säveltäminen on idea löytää yritys verkosta ja soittaa heille suoraan siitä, että olet freelance-kirjoittaja. Kaikkia kirjoitustöitä ei luoda yhtäläisesti. He odottavat laadukasta työtä kokeneilta freelance-kirjoittajilta. Tämä on yksi parhaista paikoista löytää työtä kirjallisilta kotona työskentelevistä online-töistä.

Löysitkö muita, jotka maksavat hyvin?

Kylmä Piki Omien Asiakkaidesi Löytämiseksi

Sinun ei tarvitse olla englantia äidinkielenään puhuja, jotta voit lisätä blogitekstin mihin tahansa yllä olevista blogeista. Ja mitä enemmän huonoja kentoja sivusto vastaanottaa, sitä todennäköisemmin he harkitsevat uudelleen, hyväksyvätkö he jopa vierasviestit, puhumattakaan siitä, että maksavat niistä. Entä jos sinulla ei ole freelance-kirjoitusasiakkaita? Tämä voi olla tieto- tai fiktio, sillä ei ole väliä.

Tässä on asia. Usein toimittajat sanovat: ”Minulla on jotain. Vaikka työryhmissä on huijauksia, tiedä vain, että useimmat mainokset ovat laadukkaita.

Kuten nimestä voi päätellä, Wow Women on Writing on keskittynyt naisiin liittyvään sisältöön.

Kuinka Ansaita Rahaa Kirjoittaminen

Kun olet tottunut kirjoittamaan, ansaitset suuren tulon sohvallasi. Tämä on suosituin valinta uusille freelance-kirjailijoille, jotka yrittävät rakentaa uraa tyhjästä, koska valittavissa on paljon töitä ja pystyt luomaan erittäin yksityiskohtaisen profiilin, joka auttaa sinua loistamaan maksimiin. TwoPlusTwo Magazine maksaa 200 dollaria alkuperäisistä pokeria koskevista viesteistä. Tarvitset kirjoitustutkinnon tai kokemuksen kirjoittamisesta. Kirjoitustöiden etsinnästä verkossa on muistettava, että jotkut ihmiset ovat luotettavampia kuin toiset. Koska joku olen ollut siellä missä olet, tiedän, että on mahdollista menestyä, koska olen tehnyt sen itse. Kuinka ansaita rahaa kirjoittamiseen. Suhde vaniljavaihtoehtojen kreikkalaisiin [muokkaa], pidin tätä kirjeenvaihtoa erityisen kiehtovana, koska kirjoittaja on ammattimainen online-pokerinpelaaja - ammattipelaaja. Freelance-kirjoittaminen.

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on tutustua online-sisällön kirjoittamiseen. Tietenkin, vaikka et ole koskaan julkaissut ammattimaista työtä, on olemassa muita tapoja esitellä kirjoittamiskyvyyttäsi. Hänellä on vanhemmuuden ja äidin blogi, mutta hän tarjoaa myös freelance-kirjoituspalveluita. Jos sinulla ei ole vaihtoehtoa, voit käyttää tätä menetelmää helposti. Mutta jos et tiedä miten PITKÄÄ itseäsi ja markkinoida kirjoitustasi? Jos olet asiantunteva ja itsevarma, voit ansaita jopa 25 dollaria tunnissa kirjoittamalla Freelancerille.

Minusta on sinusta johtuen, että minulla on useita ING Direct -tilejä säästötavoitteilleni, Roth IRA, automaattiset maksut ja varojen allokointi. Siihen asti jatka kirjoittamista! Tätä pidetään myös passiivisena/jäännöstulona, ​​mikä tarkoittaa, että kun kirjoitat artikkelin, saatat saada kertaluontoisen maksun, mutta sitten voit myös jatkossa saada palkattuja päiviä, viikkoja tai kuukausia tulevaisuudessa, kun ihmiset jatkavat katselemasi artikla.

Kids/Teens

Kuvittele ohjelmistoyritys, jossa on 5 työntekijää. Haluatko lisätietoja? Tämä tarkoittaa, että jos olisit käynyt tässä kaupassa - ja silloin monet hedge-rahastot olivat - et olisi vain ansainnut positiivista tuottoa, mutta olisit myös nähnyt valtavan myyntivoiton taustalla olevasta sijoituksestasi. Kirjoititko kirjeitä koulussa käydessäsi? Helium tarjoaa neuvoja kaikille ihmisille kuten minä ja sinä. Lehteä lukee yli puoli miljoonaa matkustajaa kuukaudessa. Kuinka vitun se on! Kun olet urassa, voit miettiä omien tuotteidesi lisäämistä miksaukseen käyttämällä kirjoitustaidojasi ja aiheita koskevia tietoja tuottaaksesi tietyn tuloksen, jonka lukijat ovat valmiita maksamaan.

Kuinka monta kertaa olet puhunut itsesi hakematta mahdollisuutta, koska sinulla ei ollut oikeita kokemuksia tai valtakirjoja?

Kyllä, kokemuksella on merkitystä, ja joillakin töillä (kuten kirurgi) valtakirjoilla on todella merkitystä. Kun Upwork- ja Fiverr-työtäni oli päättynyt, henkilökohtaisesti käytin informaatiota joidenkin johdonmukaisimpien ja eniten maksavien asiakkaideni purkamiseen. He maksavat 250 dollaria kappaleelta. Et voi alkaa hankkia satoja dollareita yhdestä viestistä. Aivan kuten nimestä voi päätellä, Dollar Stretcher on upea verkkosivusto, joka auttaa lukijoitaan löytämään tapa elää parempaa elämää vähemmän rahaa. He pitävät käytännön oppitunneista, kiinnostavista haastatteluista, vilkkaasta keskustelusta ajankohtaisista aiheista sekä uutisia näyttelyistä ja tapahtumista. Lisäksi se on verkkosivusto, ei verkkosivusto.

Erityisesti niissä on informatiivisia artikkeleita graafisesta suunnittelusta, web-suunnittelusta, valokuvauksesta, ohjelmoinnista ja niin edelleen. Ei, ei sinäkään. Sivustot, kuten Listverse ja TopTenz, maksavat fiksuista top 10 -listoista, ja monet muut popkulttuurisivustot menestyvät luetteloissa ja muissa lyhyissä, GIF-täytetyissä kappaleissa. Siksi ajattelin laatia tämän luettelon suosituimmista kirjoitussivustoista, jotka maksavat avustajilleen työstään. Tiedän tosiasiallisesti, että olen onnistunut velvollisuuteni hoitaa toimintani The Penny Hoarderissa, jonka päätoimittaja - Alexis Grant, joka myös aloitti tämän verkkosivuston - käytännössä antoi minulle koko uran kirjoitusuran palkkaamalla minut. Rakastat sitä, se on tyydyttävää, etkä halua halveksivasti sitä niin paljon kuin teet nyt saamasi 9-5 (tai vältät edelleen kuin rutto). Tai aloittamalla niche-blogin? Haastattelut (eli vierailu podcasteilla) sijoittui sijalle 1.