23 Todistettua Strategiaa Ansaita Rahaa Vuonna 2019 (100 Dollaria + Nopeasti)

Ei ennakkomaksuja. Tarvitset vain rekisteröidä itsesi myyjäksi eBayssa, Amazonissa tai OLX: ssä, kirjoittaa erinomaisen myyntipisteen, ottaa hyviä kuvia ja ladata sen verkossa myytäväksi. Ystäväni Kyle ja Olivia Drivin & Vibinistä aloittivat myynnin Etsyllä. Rekisteröinti ei maksa mitään, ja ansaitset 10–15 dollaria jokaisesta verkkosivustostasi, josta ilmoitat.

Jos sinulla on vapaa-aikaa lounastauon tai mainosten aikana, se on hieno tapa ansaita rahaa nopeasti. He lähettävät kilpailijoille ilmaisia ​​tuotteita tai palveluita kokeillakseen tuotteitaan. Ansaitsemasi määrä vaihtelee jälleenmyyjän mukaan, mutta se voi olla vain yksi tai 2%, jopa joissain tapauksissa jopa 10–12%. Minulla ei ollut aavistustakaan, että ajotietäni voisi olla tulolähde! Sinun on oltava 18-vuotias ja terve: Tarkoittaa, että he saavat palkan vain, jos säästävät rahaa. Jos sinulla ei ole mukavaa neuvotella anteeksiannosta kuin voit aina saada sellaisen yrityksen, kuten National Debt Relief, neuvottelemaan puolestasi - he ottavat prosenttiosuuden anteeksiannosta, joten se ei ole riski.

Sovellukset/sivustot hoitavat loput! Luo tili ja lähetä sisältösi; Joka kerta kun asiakas ostaa yhden kuvasi, ansaitset 33% palkkiot valokuvista ja vektorikuvista ja 35% palkkiot videoista. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on löytää etsimäsi merkki mistä tahansa toimipaikasta, ottaa kuva merkistä sekä kuva myymälästä. Ihmisille, joilla ei ole aavistustakaan, että he voivat ansaita rahaa pelaamalla videopelejä, Huomenta! Se on niin hyvä portti ihmisille, jotka pelkäävät sijoittaa, koska sinun ei tarvitse tietää mitään rahasta tai henkilökohtaisesta rahoituksesta tai sijoittamisesta aloittaaksesi. En tiedä sinusta, mutta noutin ilmaisia ​​25 dollarin laskuja mistä löydän ne. Vaikka blogiviestien kirjoittaminen on hyvin maksettu, se ei ansaitse sinulle niin paljon rahaa kuin kopioiden kirjoittaminen myyntisivuille. Liittymisen jälkeen ohjelmaan voit tarkastella ja suositella tuotteita ja ohjata katsojiasi Amazoniin ostamaan tytäryhtiölinkkien kautta.

Suoritettavista töistä riippuen, kustannukset vaihtelevat suuresti, mutta luin verkosta, että jotkut ihmiset tekivät tosiasiassa kokopäiväisen elantonsa tekemällä sitä, joten et koskaan tiedä mitä voisit tehdä.

Maksaa Testisivustoille

Jos osaat puhua useampaa kuin yhtä kieltä, sinulla on arvokas taito! Voit hakea ostajaksi, toimituskuljettajaksi tai molemmiksi. Lisäyksen arvoinen on myös The Dressmarket, jossa perustarjous yhdellä valokuvalla on ilmainen (se ansaitsee rahaa valinnaisten päivitysten, esim. Ylimääräisten valokuvien, myynnistä). Et voi tulla siitä miljoonana, mutta tuhannet muut kuin julkkikset ansaitsevat ylimääräistä rahaa lähettämällä leikkeensä videohakukoneelle YouTube-kumppaniohjelman kautta. Ihan mukava on maksaa juominen, mutta maksaa myös tehdä videoita, tehdä ostoksia ja tehdä hakuja verkossa.

Jos olet sellainen henkilö, joka rakastaa jakamaan mielipiteitäsi (ja ansaitsemaan ylimääräistä rahaa siitä), arvosteluiden suorittaminen voi olla täydellinen puolella vaivaa. Sinun ei tarvitse kuluttaa senttiäkään ja voit saada rahaa Paypalillesi tai pankkitilillesi heti tänä iltana, jos pelaat korttiasi oikein. Muista veloittaa tarpeeksi kattamaan myymäsi tuotteiden kustannukset. Munanluovuttajat ovat tyypillisesti alle 30-vuotiaita ja terveitä. Liittyessään Swagbucksiin voit saada cashbackia ostaessasi verkosta yli 1 500 jälleenmyyjältä, mukaan lukien paikat, joissa olet todennäköisesti jo ostamassa, kuten Amazon, Target ja Starbucks. Suorita matkapuhelimen pesu ja yksityiskohdat.

Jos niin, voit harkita freelancere-oikolukijana tulemista. 20 parasta budjetointia, joka säästää rahaa nyt, kyselyjen suorittaminen ansaitsee pisteitä, jotka voidaan lunastaa käteisellä tai tavaroilla. Työskentele liikkuvana mekaanikkona. 4Corners Images tarjoaa tällä hetkellä 50/50 -jaon. Luottoasi ja taloudellista ja työllisyystilannettasi riippuen voit turvata jopa muutama tuhat dollaria näin. YouTubers-kanavan omistajat eivät saa maksua YouTubesta tilaajaa kohti. Amazon auttaa tuotteitasi tavoittamaan miljoonia ihmisiä Intiassa ja myös ulkomailla. Ansaitsen nyt kokopäiväisiä tuloja blogistani (jonka aloitin sivutoimisto).

Jos sinulla ei ole, tutustu Qapitaliin.

Ansaitse Rahaa Autollasi

Käytettyjen kurssikirjojen myyminen Yksi hieno tapa ansaita rahaa on ostaa muiden opiskelijoiden oppikirjoja vuoden lopussa ja myydä ne sitten heti viikonlopun jälkeen - kun uusi opiskelija tietää, että he tarvitsevat niitä! Lastenhoito on yksi yleisimmistä teini-ikäisten tekemistä töistä ansaitaksesi ylimääräistä rahaa joka kuukausi. Yleensä tähän sisältyy linkkien napsauttaminen, kyselyjen ottaminen, mielipiteiden antaminen, kevyiden luokittelu- tai muiden ihmisten älykkyystehtävien suorittaminen (HIT, kuten he haluavat kutsua sitä). Nykyään sinun ei tarvitse oppia koodausta tai ohjelmointia verkkosivuston rakentamiseksi. Ota sivutoimisto auttaaksesi maksamaan unohtumattomasta lomastasi ja käytä näitä helppoja tapoja ansaita rahaa verkossa. Tällä tavalla keräät enemmän sähköpostiosoitteita ja myyt lopulta tuotteita faneillesi.

Henkilökohtaisena avustajana sinusta voidaan syyttää matkajärjestelyjen laatimisesta työmatkalle tai koordinoida kokousta monien osallistujien kanssa. Vakavasti, on olemassa monia nopeita tapoja ansaita rahaa verkossa. Valitse oma markkinarako ja luo sille toimittajan verkkosivusto. Siellä on niin paljon sovelluksia, joiden avulla voit ansaita rahaa tien päällä. Aloitin tekemisenni aloittaessani ensimmäisen matkustamisen, ja minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että voisin edes olla hyvä, ja teen asiaa edelleen.

Tilaa Ilmaiset Lahjakortit

Hakekaa asianmukaista luokkaa ja se on se. Näin voit ansaita rahaa ilman kokopäiväistä työtä. Jotkut suosituimmista sivustoista ovat Alamy ja Adobe Stock. Kodin omistaja on luonut kaikki verkkosivustollasi näkyvät luettelot. Kun varaat kirja, varaat itsesi suoraan omistajan tai yhteyshenkilön kanssa. Hanki esittelytili, paitsi, että myös nykypäivän erittäin säännellyssä valuuttamarkkinamaailmassa elinkeinonharjoittajien, jotka haluavat maksimoida marginaalivaransa, on sovellettava ja saatava EAMV: n ammattimaisen asiakkaan asema välittäjän kanssa. Nykyään e-lukijat ovat raivoissaan.

Oletko tietyn kaupan päällikkö? Näen monien valokuvaajien kysyvän, miten ansaita rahaa tiellä - ja valokuvaajana sinulla on jo harrastus, joka voi maksaa! 3/5 ja lisäksi heillä on 10 dollarin sign-bonus! Ellevest on sijoitusalusta, joka auttaa, kouluttaa ja ohjaa naisia ​​sijoitusprosessissa ja auttaa heitä kasvattamaan säästöjään.

Airbnb-majoittaja

Se on aito markkinatutkimusyritys, joka haluaa saada mielipiteesi palveluista ja tuotteista. Tai jos sinulla on ystävää tai muuta merkittävää kerroilla, vuokrata asunto viikonloppuisin tai lomien aikana. Pelisuunnitelmasi, square on valtava finanssitekniikkayritys, joka sisältää monia muita palveluita. Vieraile mielipiteessäsi ja suunnittele kaikki ansaitset rahaa kyselyn kautta.

Lukijavuorovaikutukset

Kokoa huonekalut muille ihmisille. Opi ansaitsemaan rahaa tien suunnittelussa verkkosivustoille! Nautitko leivonnasta tai ruoasta?

  • Kunnosta käytetty elektroniikka.
  • Voit kuitenkin tarjota jatkuvaa ylläpitoa kuukausimaksulla, mikä voi olla hyvä tapa taata säännöllinen palkka.
  • Joissain tapauksissa olet ehkä unohtanut sulkea vanhan pankkitilin tai sinulla on rahaa vanhasta vakuutuksesta.
  • Tämä saattaa olla hiukan uusi sinulle, mutta usko minua, tämä on työ, jossa ansiosi voivat kasvaa nopeasti vain äänelläsi.

(Menestys! Ilmainen PDF-tiedostosi on matkalla postilaatikkoosi OIKEA NYT :) (Varmista, että tarkistat roskapostin/kansion kansion!)

Vindale maksaa PayPalin kautta Trustpilot-pisteellä 8+. Kahden auton omistaminen tarkoittaa paljon rahaa polttoaineeseen, vakuutuksiin ja rekisteröintilaskuihin. Sinun on todennäköisesti ladattava PDF-tiedostoja, mutta se on sen palauttamisen arvoinen ja voit lähettää käsin kirjoitettuja muistiinpanoja, mutta ansaitset todennäköisesti enemmän rahaa, jos ne kirjoitetaan. Joten miksi et harkitsisi muiden virtuaalisten työntekijöiden palkkaamista ja muuttaisi yhden näyttelysi toimistoksi. YouTube-mainokset ovat helppoja, koska sinun on vain otettava mainokset käyttöön aina, kun julkaiset videon. Pyydä käyttämään niiden letkua ja vettä huuhteluun, ja myymälä tyhjentämään tarvittaessa. Tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden….

Turo asettaa päivittäisen hinnan markkinahinnan mukaan tai voit asettaa oman hinnan ja mittarilukemaasi. Siellä hän näki kaverin istuvan ison pöydän ääressä sanoen: “Ansaitse rahaa nopeasti: Osaatko sujuvasti toista kieltä, matematiikan nero, lahjakas kokki, lahjakas harppisti tai ammattimainen rullalautailija? Jos kuitenkin keräät sitoutuneen yleisön ja annat heille mahdollisuuden lähettää löytämiään kuponkeja ja alennuksia, työkuormasi vähenee melko nopeasti.

Englannin Kielen Ohjeet

Suosittelen blogia, jos haluat asettaa tulevaisuuden itsesi ansaitsemaan mahdollisesti rahaa työsi ulkopuolella valtavassa mittakaavassa. Kun muut ihmiset ohjaavat lumimyrskyjä, lasket rahaa. Se on myös hieno joustava keikka niille, jotka haluavat tehdä jotain osa-aikaisesti tai vain viikonloppuisin. Chill, voit aina ansaita rahaa jakamalla tietoa erikoistumistasi aiheesta. Kun lyöt 7500 kolikkoa, voit nostaa 5 dollarin Amazon-tositteen. Valmenna urheilujoukkuetta.

Jos säästät rahaa, jota sinulla ei olisi muuten, se tuntuu reilulta kaupalta! Tällä hetkellä holvista on vain 2 nimikettä, jotka suosittelen napsauttamaan. Tämä on hieman riskialtinen strategia, koska joudut maksamaan etukäteen ilmoituksista ilman myyntitakuita.

Ansaita Rahaa Online-huijauksista, Joita Sinun On Vältettävä...

Hanki kuormia vinkkejä, joita käytän päivittäin ansaitaksesi ylimääräistä rahaa ja säästääksesi ylimääräistä rahaa valmistellessani omaani! Mitä enemmän liikennettä valokuvasi saavat, sitä enemmän rahaa ansaitset. Tämä on parasta ihmisille, jotka rakastavat valokuvausta tai intohimoa valokuvaukseen. Levitä lentolehtisiä. Sinun on oltava vähintään 18-vuotias liittyäksesi tälle verkkosivustolle. Joten tässä hypoteettisessa esimerkissä säästät 60 dollaria ensimmäisenä vuonna ja 100 dollaria joka toinen vuosi. Nämä ovat skootterit, joissa voit ladata yrityksen sovelluksen ja maksaa 1 dollaria tunnissa vuokrataksesi ne haluamallasi tavalla. Onko sinulla mukava vierashuone, jota ei käytetä tarpeeksi?

Hoitaja

✔️ Luo tili. Olemme koonneet oppaan testaajaksi tulemiseksi ja mitkä tuotemerkit tarjoavat näitä järjestelmiä, joihin kuuluvat Tesco ja Philips. Kuinka ansaita rahaa taksipalveluilla:

Aloittavana Internet-yrittäjänä et kilpaile verkkokaupan titaanien tai suurten jälleenmyyjien, kuten Walmartin, kanssa. Adbrite - myy sivustosi tilaa tekstimainoksille. Okei, pääset luetteloon! Voit ansaita esimerkiksi ilmaisen lahjakortin Amazonista erilaisten tehtävien suorittamiseksi heidän selaimessa. Eniten maksetut sivustot. Yhdistetty vedonlyönti eliminoi riskin (vedot sekä tietyn tuloksen puolesta että sitä vastaan). Invest - Useimmat meistä ihmettelevät, miten ansaita rahaa ilman sijoituksia, mutta jos sinulla on vähän rahaa orava pois, voit käyttää tammenterhoja.

He etsivät myös ihmisiä opettamaan japania, ranskaa, italiaa, espanjaa ja muuta. Ei ole helppoa hyväksyä paneelilistaksi, mutta jos olet ja pystyt ottamaan tutkimuksia, saat maksun jokaisesta suorittamasi kyselystä. Sinun ei tarvitse kuluttaa paljon tai ostaa ammattikameraa tai sellaisia ​​laitteita. Lue Swagbucks- ja InboxDollars -katsauksemme saadaksesi lisätietoja näistä tutkimuksista. Voit liittyä ilmaiseksi työpaikkatauluun täällä.

Tule YouTube-kumppaniksi ja ansaitse mainoksista

Jos mahdollista, mene ISA-tilille ansaitsemaan korkoa verovapaasti. Painepesu on yritys, joka vaatii alkuinvestoinnin ja jonkin verran paperityötä aloittamiseksi. 99 & alla olevan pelinäytön mistä tahansa Lelut “R” Us. 00% APY tai korkeampi, mikä on yli 20 kertaa suurempi tuotto rahatasi. Monet tähän mennessä luetelluista ylimääräisistä tulot tarjoamista mahdollisuuksista voidaan muuttaa kokopäiväisiksi yrityksiksi, jos haluat harjoittaa niitä. Joku joutui tekemään tehtävän, joten Uniqpaid nousi tilanteeseen ja se alkoi maksaa myös Bitcoinin kautta.

Jos olet hukannut aikaa, kun otat visioita, kuten Buzzfeedin ”Mikä kuuma kastike olet?
  • Keikkatalous on siirtyminen perinteisestä työstä freelance-itsenäisten urakoitsijatyöpaikkojen palvelukseen.
  • Maineesi rakentaminen voi viedä hetken, mutta jotkut sivuston käyttäjät ovat sanoneet ansaitsevansa 40 puntaa kuukaudessa.
  • Jos olet hyvä uimari ja haluat viettää aikaa rannalla, hengenpelastajan sijainti saattaa olla sinulle oikea.
  • Siellä on sivustoja, joihin voit ladata muistiinpanosi hinnan lisäksi, ja kun toinen opiskelija lataa ne, saat maksun.
  • Joskus aikataulu voi olla hankala, koska sinut voidaan kutsua viime hetkellä, mutta muina aikoina voit varmistaa pitkän aikavälin sijainnin.

Online-ohjaaja

Hänen liiketoimintansa oli lähinnä muutoksia ja mukautuksia, ja hän sanoi olevansa todella kiireinen prom-ja hääkauden ajan vain suusanallisesti ja lähettämällä Craigslistille. Monet yritykset palkkaavat puhelinkeskuksen edustajia työskentelemään kotoa sen sijaan, että heidän pitäisi sijoittaa heidät keskeiseen kaupalliseen sijaintiin. Onneksi tapasin joitain mentoreita matkan varrella, jotka osoittivat, että voin käyttää online-läsnäoloni ansaitakseni todellista rahaa. Todellakin, on tonnia rahaa ansaitsevia verkkosivustoja, jotka lupaavat olla nopein tapa ansaita rahaa verkossa, mutta osoitamme sinulle laillisille. Olet todennäköisesti kuullut kaiken Bitcoinia ja muita salaustekijöitä ympäröivän manian.

Videoblogit (Vlogit)

Ystäväni Katie on ottanut tämän askeleen pidemmälle ja perustanut oman online-ruoanlaittokoulun lapsille! Jos voit elää sen kanssa, voit ansaita varmasti rahaa nopeasti ilman liikaa vaivaa. Oman ruokablogin luominen ei ole vain hauskaa, vaan myös hyvin tehtyä. Sen pitäisi myös olla kannattavaa. Jos ajat, yritä löytää aikoja, joissa saattaa olla lisämaksu, jotta ansaitset lisää rahaa. Et aiota ansaita rahaa sinänsä nopeasti, mutta jos sinulla on silmäyksellä valokuvausta, suosittelen, että harkitset suurimpien kuvien lähettämistä! CPA-markkinointi on tytäryhtiömarkkinointi, jossa saat ansaita rahaa sen jälkeen, kun ihmiset ovat ryhtyneet erityisiin toimiin. Se päättää paholaisen (id) ja enkelin (super-ego) välillä kummallakin olkapäällä (kyllä, kaikki ne sarjakuvat, jotka olet koskaan nähnyt, ovat osittain totta).

Vuokraa työkalut. En puhu siitä paljon täällä, mutta kirjoitin 2 000 sanatarjouksen, jossa puhuin kaikesta markkinoilla olevasta sovelluksesta, joka maksaa sinulle skannata kuitin ja kunkin sovelluksen säännöt. Tämä on loistava tapa aloittelijoille päästä alkuun, koska markkinoille pääsyn esteet ovat alhaiset, ja aloittaminen ei maksa mitään. Suurin haittapuoli on kuitenkin näiden lyhytaikaisten lainojen vuotuinen huhtikuu (25-30%). Lahjakkaiden kirjoittajien tarve on valtava, ja jotkut parhaista mahdollisuuksista maksavat erittäin hyvin. Saat paljon hienoja juttuja erittäin alhaisilla hinnoilla.

Määrä kasvoi 19 prosentista vuonna 2019 24 prosenttiin vuonna 2019. Sen sijaan, että antaisi heidät pois, myy niitä sivustoilla, kuten Craigslist tai eBay. Aloita koira päivähoito Älä halua käsitellä muiden ihmisten lapsia, mutta ehkä pidät heidän lemmikkeistään? Jos pidät ostamisesta tai myymisestä verkossa, se voi olla sinulle hieno sivutoimisto.

Skannaa Kuittisi

Kuinka ansaita rahaa online-radioaseman luomiseen: Jos haluat lisätietoja, teimme tyhjentävän arvion. Ajaessasi Uberin kanssa sinulla on joustavuus ajaa milloin haluat, mikä tarkoittaa, että voit ansaita rahaa nopeasti, ja se on aikataulussa.

Koska infografioiden luominen vie enemmän aikaa kuin pelkkä kuvan lähettäminen, kiireiset verkkosivustojen omistajat ovat valmiita maksamaan mukautetut infografiat. Kiinteistöjohtamisryhmässä työskenteleminen on toinen tehtävä, joka minulla oli teini-ikäisenä. Voit tehdä siistin summan tekemällä outoja töitä muiden ihmisten puolella käyttämällä verkkosivustoja, kuten TaskRabbit. Voit kerran ajatella, että se on huijaus. VIPKID maksaa jopa 36 dollaria tunnissa.

Nämä chatit antavat katsojille live-chatissa lisää näkyvyyttä suoratoistosta lisäämällä kommentteja. Tapoja ansaita rahaa taideharrastuksella: Tämä mahdollisuus antaa sinulle sivutuloja, joita sinun ei todellakaan tarvitse työskennellä - sinun on vain hyväksyttävä, että Google tietää enemmän elämäntyyliäsi.

Kieli

Ihmiset avaavat kotinsa ja voit löytää joko yhden hengen huoneen, jossa voi oleskella, tai joskus voit vuokrata koko asunnon tai kodin. Ansaitse ylimääräistä rahaa, jotta voit sijoittaa, auttaa muita ja ostaa mukavia asioita. ⭐ Aiheeseen liittyviä kirjoja: Kerro minulle, mikä näyttää sinulle houkuttelevimmalta kommenttina, ja huuta minua, jos olen unohtanut yhden suosikkitavoistasi ansaita ylimääräistä rahaa. Yhdistetään, kun tarvitset rahaa kiireellisesti, ZippyLoan on minne mennä. Viime vuosina hoitotyöstä on tullut suurta yritystä Intian metrokaupungeissa.

Virtuaaliassistentit ovat erittäin kysyttyjä ja he voivat olla hyvin palkattuja.

Festivaalitunnet

Jos sinulla on tietoa erikoistuneelta alalta, kuten henkilökohtainen talous tai terveydenhuolto, voit ladata helposti vähintään 150 dollaria artikkelia kohti. Täältä voit ansaita rahaa tien päällä Amazon Camperforcen avulla. Sama kaapelipakettiisi (tai muuhun toistuvaan palveluun). Olen myynyt useita blogeja kuudelle hahmolle (mukaan lukien valokuvausblogit), mikä on täysin muuttanut minun ja perheeni taloudellista kuvaa. Aiemmin tänä vuonna löysin Craigslistista kaverin korjaamaan kaksi lehtipuhallinta, joita en pystynyt aloittamaan. Norrisin mukaan tämän työn aloittamiskustannukset kotitöistä voivat vaihdella noin 500–1 000 dollaria olettaen, että sinulla on ajan tasalla oleva tietokone ja tulostin.

Toimita ravintolaruokia. Olen käyttänyt Swagbucksia useita vuosia ansaitaksesi ilmaiseksi PayPal-rahaa heidän sivustonsa kautta. Olipa harrastuksesi tai yrityksesi, tämä voi olla erittäin kannattava sivutoimisto.

Monet Instagram-käyttäjät käyttävät panssarivakautta käsitettä vaikuttaa. Kasvaessani haaveilin unesta, että voisin ansaita rahaa urheilulla. Lähes jokainen keskiasteen ja keskiasteen oppilaat käyvät valmennuskursseilla innolla toiveella päästä parhaimpiin palkkioihin hallintotutkimuksissa. Vaikka et aio viettää joka ilta cocktail-ravistajia, tämä on luotettava tapa rivittää lompakkosi vapaiksi öisin ja viikonloppuisin. Olemme rakastaneet Bettermentiä ensimmäisen päivän jälkeen ja rakastamme sitä edelleen. He antavat sinulle jopa 25 dollaria jokaisesta viittaamastasi ystävästä, joka päätyy sovelluksen käyttämiseen. Katso lisätietoja paljastamiskäytännöstämme.