32 Parasta Sovellusta, Joka Voi Ansaita Rahaa Nopeasti 2019

Useimmat yritykset tarjoavat ennakkoon maksetut postitustarrat, mikä säästää aikaa joutumasta tulostamaan lähetys tai menemään postitoimistoon. Mikä on juju? Se riippuu verkkosivuston tarpeista ja kiinnostuksestasi. Saa rahasi toimimaan puolestasi. Poistamalla kalliita kahvia, 10 dollarin lounaita, tupakointia ja muuta rahaa tuhlaavaa rahaa, voit helposti asettaa ylimääräiset 100 dollaria taskussa tällä viikolla. Ansaitse rahaa kotona näiden suosittujen kyselyvaihtoehtojen avulla:

Lähes 13 miljoonaa kotitaloutta Yhdysvalloissa. Kun olet löytänyt takaisinostoyrityksen, joka tarjoaa eniten käteisvaroja, täytä vain vähän tietoja siitä, mihin haluat maksun lähettää, ja valmistele kirjoja lähetettäväksi. Jos rakastat ruoanlaittoa, ruokien tarjoamista ja viihdyttämistä omassa kotona, saat palkkaa siitä, että se tehdään jollekin muulle. Ansaitsen yli 100 000 dollaria kuukaudessa blogistani. Yleensä sopia työaikataulusta yrityksen kanssa ja maksetaan palkkaa työtuntien ja sijaintisi mukaan. Amerikkalaiset heittävät vuosittain noin 266 miljoonaa tonnia roskakoria ja osoittautuu, että voimme hyvittää myös käteisellä!

Varmista, että talosi voi majoittua lukuisia lemmikkejä. Ryhdy Amazonin etätyöntekijäksi. Useimmat ihmiset eivät tiedä kuinka paljon asiat ovat todella arvokkaita. Kukaan ei halua kysyä rahaa, mutta jos olet tosissasi ja tarvitset rahaa nopeasti, tämä saattaa olla paras vaihtoehto. Voit mainostaa yritystäsi sosiaalisessa mediassa lähettämällä valokuvia leivonnaisista, mutta jos olet opiskelija, sinulla on suuri etu - voit jakaa sanan muiden opiskelijoiden keskuudessa yrityksestäsi ja ehkä joku haluaa kakun sinulta yksi päivä. Tietyn tyyppiseen sisältöön pääsy riippuu sitten jäsenen valitsemasta suunnitelmasta.

On olemassa useita yrityksiä, kuten Google, jotka maksavat sinulle sovelluksen asentamisesta matkapuhelimeesi. Jos etsit enemmän joustavuutta ja kykyä työskennellä kotoa, tämä voi olla mahdollisuus tehdä unelma todellisuudeksi! Kyllä, tällainen työ on olemassa: Kirjoita korkealaatuinen e-kirja ja myy se verkkosivustollasi tai kolmannen osapuolen, kuten Amazonin, kautta tai vielä paremmin molemmilla tavoilla. Voit ansaita paljon rahaa kirjoittajana, tiedän, koska haastattelin Holly Johnsonia How to Belance-freelance-kirjoittaja -artikkelissani, joka tuottaa YLI 200 000 dollaria vuodessa. Hyvästä ystävästäni (Jessica) on tullut alueemme ruiskutusparkkien kuningatar. Viitteet, tärkeää on, että henkilöstötasosi näyttää positiivisen kasvun. Jos sinulla on kokemusta mobiilisovellusten kehittämisestä, voit ansaita suuria dollareita verkossa, voit kehittää sovelluksia yrityksille ja yksityishenkilöille freelance-sivustoilla tai voit kehittää oman sovelluksesi ja listata sen ilmaiseksi google Play- ja Apple App Store -kauppaan.

Jokainen nurmikolla varustettu koti vaatii hoitoa, kuten ruohon leikkaamista ja rikkakasvien vetämistä. Sovellusten jatkuvan kehittämisen myötä päteville sovelluskehittäjille on suuri kysyntä. Alat sitten vastaanottaa toimituspyyntöjä. Ei ollut mitään tapaa, että aioin laittaa tyttäreni päivähoitoon ja suunnata takaisin 9: 5: n jauhamiseen. Jos sinulla ei kuitenkaan ole juurikaan kokemusta verkkosivustojen luomisesta tai WordPressin käytöstä tai työskentelet erittäin tiukalla aikataululla, Shopify voi olla sinulle täydellinen verkkokauppaalusta. Vain rekisteröidy ja nimeä autosi, aseta sijainti ja saatavuus ja kirjoita kuvaus. Kalleimmat peruukit on valmistettu oikeista ihmisen hiuksista, ja korkealaatuiset, vähintään 10 tuumaa olevat ihmisen hiukset ovat aina kysyttyjä.

Jos luet työkuvaa, joka meni jotain tällaista, ”Henkilöä vaadittiin rypistämään koirani korvia ja hieroa vatsansa.

Etsi verkosta Bingillä

Myy tuntisuunnitelmasi etenkin uusille tai ensimmäisen vuoden opettajille. Lisäksi voit tehdä ostoksia normaalissa ruokakaupassa. Ne uudet jordanit, joita et edes tiennyt, putoavat? Harkitse tuotteidesi lähettämistä Craigslist, eBay, Poshmark tai thredUP -sovelluksiin. Missä tahansa useita tuhansia dollareita, jos sinulla on pitkät, terveet hiukset. Yritykset maksavat merkittävän määrän rahaa osallistujille. Ehkä olet osaava ompeluasi ja kuulet usein kohteliaisuuksia itse tekemistäsi vaatteista, mutta et koskaan ollut tarpeeksi varma aloittamaanksesi oman yrityksen, koska ajattelit, että se on vaikeaa. Kun huomaat ajattelevani näin, tee kaikki voitavasi siirtyäksesi runsaaseen ajattelutapaan.

Vaikka et ansaitse rahaa suoraan Trimillä, jos se optimoi budjettisi jopa 5% kuukaudessa, se on todellista rahaa! Jotta majoituksesta olisi vieraanvaraisempaa, voit tarjota ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen langattoman internetin vieraan loman aikana houkutellaksesi lisää kävijöitä. Minulla oli onni kerätä ansiot vain ujo 6-luvulta ja kaikki tämä viime kädessä auttoi minua maksamaan suuren osan opintolainoistani ja aloittamaan säästöjen kasvattamisen (vaatimaton verrattuna moniin ammattilaispelaajiin, mutta silti iso juttu minulle tuolloin). Tutustu vaihe vaiheelta -ohjeeseeni blogin perustamisesta tyhjästä, suosituimmista markkinarakoista, jotka ansaitsevat eniten rahaa ja tuottavat eniten liikennettä.

Puhdista pöly, selvitä säilytyskaappi ja tee autotallimyymälä. Ja älä unohda tutustua Easy Side Hustles -oppaaseeni, joka on täynnä ideoita, jotka auttavat sinua ansaitsemaan rahaa verkossa ja offline-tilassa, sekä tämän online-liikeideoiden oppaan. Tämä sovellus on tarkoitettu suurempien tuotteiden, kuten huonekalujen, paikalliselle myyntiin, mutta löydät myös vauva- ja lapsitavaroita, vaatteita, elektroniikkaa ja paljon muuta. Onko kaikki Instagram-valokuvasi luotu vain iPhonella? Airbnb on yrityksen suurin nimi, mutta muihin suuriin sivustoihin, jotka tarjoavat huoneiden vuokrausta, kuuluu Homestay. Tässä on toinen tapa myydä ei-toivottuja tavaroita helposti.

Jos tarvitset rahaa, ja et halua työskennellä catering-palvelussa ylimääräistä rahaa vastaan, voit liittyä tiimiin, joka tarjoaa ruoanlaittoa suuriin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Viimeinen Takeaway

Tämänkaltaisten erikoistyötöiden tekemisessä on paljon vaihtoehtoja. Voit myös hakea työhön, jossa suunnittelet erilaisia ​​käyntikortteja ja esitteitä. Kun esineesi myyvät, saat jopa 80% voitosta. Vahvimmat palkitsevat kortit yleensä veloittavat korkeita vuosimaksuja, mutta voit kuitenkin ansaita mukavan bonuksen korteilla, jotka eivät veloita vuosimaksua. Lähes kuka tahansa, koulutettu tai ei, voi ansaita jonkinlaista tuloa verkossa. Seuraavassa kerron teille 20 parasta tapaa ansaita rahaa kotona vuonna 2019 (mukaan lukien oma henkilökohtainen kokemukseni ja keskeinen oppitunti, jonka olen oppinut matkan varrella). Voit ansaita rahaa lähettämällä ystäviä, perhettä tai ketään muuta liittymään Ebatesiin! Toimintatapa on, että nimettömät yritykset luettelevat vähän tietoa yrityksestäsi ja palkinnon henkilölle, joka voi keksiä parhaan nimen.

Lue Lisää

Puskuritarran ja onnittelukortin valmistajat haluavat söpöjä, rakastettavia tai hauskoja ajatuksia tuotteisiinsa. Ilmaiset teknisen analyysin e-kirjat, käänteinen vasara löytyy laskusuunnan jälkeen ja se merkitsee nousevaa käännystä. Kirjaudut tilille. Kuinka hienoa olisi saada rahaa takaisin jo ostamiin juttuihin? Mutta mikä tärkeintä, niiden tulisi olla arvokkaita katsojillesi. Nämä ovat kaikki ideoita, jotka olemme tehneet aiemmin, joten tiedämme, että ne ovat todellisia ja että sinulle maksetaan. Tytäryhtiösuhde tarkoittaa yksinkertaisesti Ebatesia ja jokainen verkkoyhtiö on perustanut kumppanuuden, jossa Ebates viittaa sinut tai minä ostamaan heiltä jotain, ja tämä yritys lähettää sitten Ebatesille kiitossuosituksen.

Ryhdy Puhetaiteilijaksi

Jos nautit postituksesta sosiaalisessa mediassa, otat selfiejä ja keskustelet siitä, mitä olet tekemisissä seuraajien kanssa, seuraava vaihe voi hyvinkin olla elämäntapablogin perustaminen. Katso nämä online-alustat, jotta voit alkaa tuottaa tuloja nopeasti! On lukemattomia yrityksiä, jotka etsivät ihanteellista nimeä, ja he ovat valmiita maksamaan kaikille, jotka keksivät yhden. Rekisteröinnin jälkeen aloita videoiden katselu ja suorita muut tehtävät.

Jos sinulla on ylpeitä tunnissuunnitelmia, etenkin korkealaatuista grafiikkaa sisältäviä materiaaleja, saatat pystyä myymään opettajien palkkaopettajien kautta luomaasi sisältöä.

Ole Asiakaspalvelun Edustaja

Mukava pieni ylimääräinen ansaita! Monet suuret yritykset etsivät sosiaalisen median vaikuttajia tulemaan brändinsä pitkäaikaisiksi lähettiläiksi. Ehkä sinulla on jo käytettyjä vaatteita, mutta ne ovat edelleen hyvässä kunnossa? Ja kyllä, he ovat kaikki laillisia. Et tee verkkosivustoja Coca Colalle milloin tahansa pian, mutta voit nostaa 50 dollaria tunnissa ilman ongelmia.

Ole Palkattu Nimetty Kuljettaja

Paribus on jo löytänyt käyttäjilleen yli 20 miljoonan dollarin säästöt. Monet alennukset koskevat pihvejä, jauhelihaa, leipää ja munia. Mitä varastot ovat?, tai jos sinulla on yritystä, se voi viedä myöhäisiltoja. Mainosta ja myy kuntoharjoittelua, e-kirjaa tai videosarjaa. Vuokraatko yhden huoneen tai koko kodin, hyödynnä Airbnb-vuokraasi parhaiten seuraavien ohjeiden avulla. Ajattelitko uutta hiustyyliä? • Opiskelijatyösi antaa sinulle paljon elintärkeää kokemusta tulevaisuutta varten.

Haluatko muuttaa ihmisten koko elämää parempaan suuntaan?

He luettelevat 32 eri tapaa ansaita rahaa kotona. Mikä on forex-välittäjä?, ota voitto tai Limit-tilaus on kohta, jossa elinkeinonharjoittaja haluaa kaupan päättyneen voitollisena. Ole varovainen, koska huijaussivustoja on paljon. Korotuksen saaminen täältä voi olla yhtä helppoa kuin ehdottaa uutta menetelmää tappioiden ehkäisyn (myymälävarkauksien) vähentämiseksi yleisimmin varastettujen esineiden perusteella.

Mielestäni monilla tämän luettelon kohdilla on yhteistä: Jos pidät lapsista etkä käy viikonloppuisin, tule lastenhoitajaksi. He tietävät, että jos pidät siitä, ostat sen. Tutkia, varmista vain, että ymmärrät kaupankäyntimaksun, jotta sinulla ei ole yllätyksiä (ja tarkista välittäjän online-tietokanta tai asiakaspalvelu ennen kuin aloitat välittäjän avustetun kaupan - voit yleensä käsitellä suurimman osan kaupoista yksin ). Se on sinusta kiinni. Tämä on luultavasti helpoin tapa ansaita rahaa verkossa (se on kirjaimellisesti mielenhimoista työtä), mutta se maksaa erittäin vähän.

Lapioida Lunta

Sinun ei tarvitse sertifioitua kirjanpitäjän lupaa tullaksesi virtuaaliseksi kirjanpitäjäksi, ja voit ansaita milloin tahansa milloin sinusta tuntuu. Yritykset maksavat päivittää listansa ja lisäävät tietoja, kuten verkko-osoitteensa, sosiaalisen median linkit, kuvat ja paljon muuta. Kun olet valmis toimittamaan, käyt verkossa jokaisella sovelluksellasi.

Jos sinulla on taito, joka voi auttaa muita täyttämään ammatillisen tai jopa henkilökohtaisen tarpeen, ihmiset ovat valmiita maksamaan siitä - varsinkin jos tulet heidän luoksesi ja säästät heille etsimään jotakuta! Elämäntyyliblogger kirjoittaa heidän jokapäiväisestä elämästään, harrastuksistaan ​​ja kiinnostuksenkohteistaan. Tiesitkö, että voit saada nopeasti 100 dollaria kuukaudessa tekemällä niin? Palvelut kuten Shipt voivat auttaa sinua pääsemään alkuun heti tänään. Hakekaa vain online-tilassa ja hyväksyttyäsi sen sitten aloittakaa auton jakaminen Getaround-älypuhelinsovelluksen kautta. Jos arvelet, että sinulla on tutkijan taidot ja pystyt purkamaan sisältöä ja tuottamaan tosiasioita, niin osallistuminen tutkijaksi asiakkaille on hieno tapa ansaita rahaa lopettamatta päätyötäsi.