7 Parasta Osa-aikaista Työtä Kotona

Varmista, että kaikki tilaisuudet ovat turvallisia, ja tutustu siihen, miltä laillinen kodinkirjoitustyö näyttää. Hakijoiden on toimitettava omat laitteet ja tekniikan ja liitettävyyden suhteen hyväksytään rajoituksia. Säännöllisenä kuuden kahdeksan tehtäväntekijänä sinut kutsutaan suorittamaan monimutkaisempia ja korkeammin maksavia tehtäviä kuin silloin, kun liittyit ensimmäisen kerran. 5 bitcoin mining voittolaskuria, parasta on valmistautua siihen, että pankkiautomaatti skannaa, mutta jotkut pankkiautomaatit voivat tulostaa yhden ja lähettää sen sinulle sähköpostitse tarpeen mukaan. SQL, Java ja Python ovat myös loistavia kieliä, joilla on kokemusta, jos haluat työskennellä ohjelmistokehityksessä yleensä. Jos osaat kirjoittaa hyvin, tehdä perusteellista tutkimusta ja työskennellä joskus tiukeissa määräajoissa, freelance-kirjoittaminen on loistava vaihtoehto. Tällä hetkellä ei ole koskaan ollut enemmän mahdollisuuksia ansaita ylimääräisiä tuloja Internetin avulla.

Ansaitse rahapalkkioita. Hanki tämä ILMAINEN tarkistusluettelo kotona työskentelevistä yrityksistä, jotka maksavat 10–40 dollaria tunnissa ja tilaa uutiskirjeemme! Onko jotain tuotetta tai palvelua, jota suosittelet usein, koska se on juuri sen arvoinen ja haluatko, että myös elämäsi ihmiset hyötyvät siitä?

Aloita koulutuskurssi, joka opettaa sinulle yhteiset taidot, joita tarvitaan virtuaaliassistentiksi.

Transkriptiopalveluita on kahta tyyppiä - yleisiä ja juridisia. Ota yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin, jotka etsivät aktiivisesti nurmikonhoitopalveluita (ei kylmiä puheluita). Asiantuntijapalvelut, jotka tarjoavat tuntilukeman oikoluvun, voivat veloittaa jopa 95 dollaria tunnissa. Tietokonealgoritmit voivat tehdä paljon näiden virheiden löytämiseksi. Muilla kielillä, kerro tämä ostettujen yksiköiden lukumäärällä (10 000), jotta voit laskea voitto 1000 puntaa, ja vähennä sitten kokonaispalkkio (10 puntaa lähtöä kohden + 11 puntaa poistumisella = 21 puntaa), mikä johtaa kokonaistulokseen 979 puntaa. Chegg on toinen suuri online-tutorointipalvelu.

Jos olet monilukko etsimässä kielikohtaisia ​​etätyöpaikkoja, tämä on sinulle tarkoitettu sivusto. Oudottomien töiden tekeminen ei ehkä kuulosta niin jännittävältä, mutta - jos olet omistautunut - se voi olla yksi kannattavimmista työpaikoista kotoa. 42 miljardia kuukausittain aktiivista käyttäjää Facebook on kultakaivos yrityksille. Heillä on sivukonttoreita ja toimistoja yli 110 maassa maailmanlaajuisesti, mikä tarkoittaa, että heillä on paljon työtä kotona.

 • Nämä yritykset maksavat Rakutenille palkkion asiakkaiden lähettämisestä heille.
 • Aineita, joilla on eniten kysyntää, ovat englanti, luonnontieteet ja matematiikka (kaiken koulutuksen ydinaineet).
 • Saatat jopa löytää freelance-kirjoituskeikkoja sivustoilta, kuten Craigslist.
 • Merck on kansainvälinen lääkeyhtiö, joka tarjoaa muun tyyppisten lääkkeiden lisäksi rokotteita, terapioita, reseptilääkkeitä ja eläinlääkkeitä.
 • Sseko-kumppanina saat jakaa Ssekon tarinan ja myydä korkealaatuisia kauniita tuotteita.

100. Amgen

BestMark palkkaa mysteeriostajat ostamaan ravintoloita, vähittäiskauppoja, kasinoita, finanssilaitoksia, hotelleja, lomakohteita ja muuta. Voit ansaita myös 1 dollarin bonuksen aloittamisesta. Yrityksellämme on yli 500 työntekijää ympäri maailmaa, ja etäyhteisössä on yli miljoona ammattitaitoista urakoitsijaa. Uraa on hienoa, että melkein kaikki teollisuudenalat vaativat ammattimaisesti otettuja valokuvia. Tarvitset nopean Internet-yhteyden ja vahvan tietämyksen sosiaalisen median alustoista.

Mutta näin ei oikeastaan ​​ole. Muutamia tekemiäsi asioita on perustaa Pinterest-tili ja luoda pin-kuvia, joita mainostetaan alustalla. Valuuttaparien lainausmerkkien ymmärtäminen, tältä sivustolta löydät:. Voit suorittaa monia erityyppisiä tutkimuksia. Tämä on yksi maailman johtavista maksujenkäsittelyyrityksistä, joka tarjoaa turvallisia ja luotettavia mobiili-, online- ja muita maksumuotoja.

Sitelillä on useita töitä kotipalvelutehtävistä, joissa autat asiakkaita antamalla palautetta heidän kyselyihin ja ratkaisemalla mahdolliset kiistat/valittajat. Audioinsinöörit voivat saada tappavan verkon ansaitsemaan äänitehosteista. Joten minkä valitset? Vähimmäispalkka 8 dollaria. Joskus olet vastuussa yrityksen online-kuvan käsittelemisestä. Voit joko kirjoittaa uutisia yhdelle blogille tai uutisverkkosivustolle.

 • Matkapuhelimet ja VoIP: t ovat kiellettyjä.
 • Siksi se on win-win-tilanne kaikille.
 • Hän oli äitiyslomalla ja päätti olla palaamatta töihin ja hän teki sen.
 • Ilmoittautuminen on avoinna vain muutaman kerran vuodessa, mutta voit liittyä ilmoituksen odotuslistaan.
 • Jos ostat itse, voit ansaita 25-50% alennuksen tuotteesta.
 • Ensimmäinen askel on saada maksettu verkkotunnus ja WordPress-hosting.

15 iPhone 11 -kameravinkkejä ja -vinkkejä

Palkka on noin 9 dollaria tunnissa. Lemmikkien hoitajat ansaitsevat noin 18 dollaria/istunto. Hanki FlexJobs-tilauksesi jo tänään! Opiskelijat myöntävät ensimmäisenä, että he tarvitsevat aina ylimääräistä rahaa. Tämä on kattava opas, joka jakaa 50 työtä kotitöistä, mahdollisuuksista ja verkkotyöistä, jotka maksavat hyvin ja ovat joustavia. Suosittelen vain rekisteröitymistä Survey Junkie-, Swagbucks- ja PrizeRebel-ohjelmiin. Statista-raportin mukaan Yhdysvalloissa on yli 5 miljoonaa ihmistä. Joten, mitä sinä odotat?

Tässä on muutama suosikkimme: Tyypillisen VA: n tehtävät? Vuoden 2019 päämaja: Vielä parempi, että web-kehittäjien kansallinen mediaanipalkka oli 66 130 dollaria vuonna 2019, ja ylin 10% ansaitsi keskimäärin 119 550 dollaria. Ja älä unohda kuuluisaa kirjekuoren täyttöhuijausta, joka ei ollut muuta kuin pyramidi-suunnitelma, joka oli suunniteltu siphomaan rahaa mahdollisimman monelta ihmiseltä. Nyt on tärkein osa. Erinomainen asiakastuki, oletetaan, että olet menestyvä tilinhoitaja, joka hallinnoi erilaisia ​​asiakastilejä. Sinun tehtäväsi on tehdä näistä tileistä kannattavaa, mutta olet huolestunut tarpeesta tehdä useita tilauksia useille tileille ja useille välittäjille tai alustoille. Jos verkossa on enemmän yrittäjiä, tällä alalla on yhä enemmän kysyntää.

Kuvitteellinen - osaa ajatella kirjoitettavia asioita. Se voi myös olla loistava ja vakaan ja passiivisen tulon lähde, mutta siihen kuluu jonkin verran työtä (palkatonta), kun kerät yleisöäsi. Se on hienoa rahaa, varsinkin kun ajatellaan työskentelevän kotoa. Sanojen hinnat vaihtelevat 20 dollarista 500 dollariin. Verkkokauppa - tiedätkö, että verkkokaupan odotetaan nousevan 4 dollariin. Tuotteita on testattu satoja kerralla.

15+ Laillista Työtä Kotitöistä, Jotka Nyt Palkataan

Tarjoamme työ- ja apurahamahdollisuuksia Ugandan naisille, jotka työskentelevät unelmiensa saavuttamiseksi ja köyhyyden poistamiseksi. Yritykset etsivät jatkuvasti beetatestaajia uusien tuotteiden tai palveluiden kokeilemiseksi. Volatiliteetti, joten entä jos menisin karhumaiseen sinne ja asettaisin pysähdyspaikkaani sinne. Jos olet vasta aloittamassa, perussuunnitelma riittää. Scribendin mukaan. Liveops tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja kotona toimiville virtuaalipuhelinkeskuksen edustajille. Ja vaikka monilla isommilla sivustoilla on sisäisiä kirjoittajia, yhä useammat sivustot ulkoistavat sisällönsä ja palkkaavat freelance-kirjoittajia ja sisällöntuottajia.

Kirjoittaminen on luultavasti yksi viime aikojen kuuluisimmista kotitöistä. Aloitetaan nyt! Jos olet Photoshop-ammattilainen ja graafinen suunnittelu, sinulla on tuottavaa uraa luomalla esitteitä ja julisteita yrityksille. Tätä suosittelen erittäin hyvin, jos olet kiinnostunut työskentelemään kotoa. Kotona työskenteleminen vaatii yleensä vakaan Internet-yhteyden ja kannettavan tietokoneen (tai tietokoneen).

He vain julkaisevat sen blogiinsa. Ohjeet kaupankäyntisuunnitelman laatimiseen, michele johtaa swing-kaupan keskustelupalloa Investors Underground -sivustolla, jossa hän tarjoaa swing-kaupan tarkkailuluetteloita ja kuukausittaisia ​​webinaareja. Kaiken kaikkiaan kaikesta huolimatta korkean palkkatason saaminen tällä areenalla voi olla vaikeaa. Tämä voi tarkoittaa kyselyjen ottamista, sisällön tarkistamista selvyyden ja tarkoituksenmukaisuuden takaamiseksi tai tietojen keräämistä. Verkkokirjoittaminen on samanlainen kuin bloggaaminen, paitsi kaiken tekemäsi sisällön, kuten e-kirjojen, käsikirjojen, artikkeleiden, lehden ominaisuuksien, teknisten kirjoitusten, blogin kirjoitusten ja muiden tekstien tekijänoikeudet siirretään asiakkaalle. Jos olet kiinnostunut oppimaan blogin perustamista, olen tarkennut strategiani ja vaiheeni blogin perustamiseen täältä.

Vieraanvaraisuuden Rekrytointikonsultti - Työskentele Kotona

Voit saada palkkion suorittamisesta monissa tehtävissä, kuten skannattujen päivittäistavaroiden ostomäärien syöttämisessä, kyselyjen ottamisessa (lähinnä akateemisessa tutkimuksessa), äänitteiden kirjoittamisessa ja tietojen tutkimuksessa. Lääkintä- ja terveysyritykset ovat toiseksi yleisimpiä 2019-luettelossa. Olen nukkunut koko ajan kuten Chris Farley Hibernolin kanssa? Jotkut Etsy-myymälän omistajista ovat jakaneet kokemuksensa, ja se voisi auttaa sinua aloittamisessa. Jos osaat 3D-animaatioita, tämä voi kasvaa melko nopeasti ja antaa sinulle huomattavat kuukausitulot. Keskipalkka? Tähän sisältyy (mutta ei rajoittuen):

Vaikka Googlessa voi olla paljon töitä kotoa, useimmiten mainostetaan mainosten laadun arviointia. Voit ryhtyä muiden äitien kanssa ja aloittaa tämän yrityksen kotona. Voit käyttää tätä menetelmää nopeasti kasvattaaksesi sivutulosi. Peruspalkka on 10 dollaria, ja sinä opetat matematiikkaa, luonnontiedettä ja yleisiä aineita. Haynes & company, sinun on asuttava Yhdysvalloissa. Tämä voi vaatia sinua poistumaan kodista, mutta melko joustava, jos sinulla on joku auttaa lapsiasi muutaman tunnin ajan.

Luomalla todella ansioluettelon hyväksyt Tosin palvelusehtojen evästeet ja tietosuojakäytännöt, ja suostut siihen, että työnantajat ottavat sinuun yhteyttä.

Jos olet kiinnostunut tästä, tutustu ILMAISIIN kursseihin Transkriptio Anywhere yleisillä transkriptioilla ja laillisilla transkriptioilla. Se antaa sinulle kuvan siitä, mitä taitoja tarvitset, kuinka markkinoida itseäsi, mitä aiot tehdä jne. Jos haluat tietää enemmän transkription aloittamisesta, sinun kannattaa tutustua Janetin blogiin.

Upea asia e-kirjan kirjoittamisessa tänä päivänä on, että siellä on loputtomia työkaluja, jotka tekevät siitä helppoa. Se on myös täydellinen asia, kun pystymme jatkamaan jatkamista valmistumisen jälkeen. Tiedonsiirtotöissä Kuva 8 voi olla erinomainen vaihtoehto.

Saatko uutiskirjeemme? Ole kotiagentti, joka tarjoaa asiakaspalvelua, henkilöstöresursseja ja laskutuspalveluita. Se on yksi suurimmista Forbes Global 2019 -yhtiöistä, mikä tarkoittaa, että heillä on paljon työtä kotitöistä. Heillä on paljon työpaikkoja kotitöistä työportaalissaan. Irlanti [edit], aikaisempi suorituskyky pintatyypillä. Etätyötä etsittäessä ei ole parempaa tapaa purkaa kulttuuri- ja viestinnän esteitä kuin hankkia myös filippiiniläinen asiakas. Mobiilikauppa, uusi interaktiivinen osa "Golden Hours" on paras valuuttamarkkinoiden työkalu, joka auttaa sinua selvittämään, milloin vaihdetaan ja milloin ei. Disney palkkaa ajoittain etävieraiden tukiasioita FL, SC, TX, KY, NV, IL ja MS. Oletko hyvä ja ystävällinen? Tämä suuri hotelliketju palkkaa säännöllisesti kotona tekeviä varausasiamiehiä useissa Yhdysvaltojen osavaltioissa.

 • Yhtiö palkkaa laillisia verkkotöitä IT-, ohjelmisto-, myynti- ja projektijohtamisen aloilla.
 • Voit vihdoinkin laittaa yliopistossa opitut taidot käyttämään!
 • Kun profiilisi on hyväksytty, olet valmis aloittamaan kukkivan verkko-ohjaajauran!
 • Tämä sähköisen kaupan jättiläinen palkkaa kausiluonteisen kotona tapahtuvan puhelinkeskuksen ja asiakaspalvelun edustajat.
 • Tämä yritys tarjoaa kolmansien osapuolien henkilöllisyyden todentamispalveluita puhelinyhtiöille.
 • He palkkaavat Yhdysvalloista ja Kanadasta.
 • Jos näin on, Boost Media maksaa sinulle kirjoittaa mainoksia, jotka näkyvät hakukoneissa ja sosiaalisen median sivuilla.

Ohjausta

Caitlin (työpajan suunnittelija ja johtaja) ansaitsi kokopäiväiset tulot työskentelemällä vain osa-aikaisesti oikolukijana, joten hänen ilmaiset työpajansa ovat ehdottomasti tarkistamisen arvoisia. Kuinka paljon he maksavat? Älkää myöskään uskoko, että tämän on aloitettava kokopäivätyönä. 5paisa, varmista, että se palvelee tarpeitasi, saat ensin ilmaisen ohjelmistolatauksen ja käytännöllisen päiväkaupan. Toinen "saa maksaa sivustolle", kuten Swagbucks, on InboxDollars.

Näitä ovat muun muassa Leapforce, Lionbridge ja Appen Butler Hill. Asiakkaat voivat varata työpajoja, elokuva-aiheisia näytöksiä ja vauva-suihkut Peerspace-alustan kautta riippumattomilta isännöijöiltä. Sinun on pohdittava, minkä ikäisen tai minkä englanninkielisen tason haluat opettaa muille kuin äidinkielenään puhuville. Tiedän, eräänlainen vallankumouksellinen. Nämä työt tunnetaan mikromääräisinä tehtävinä ja ovat nopeita, jotka on suunniteltu lisäämään Amazonin markkinoiden tehokkuutta ja tuottavuutta. Tyypillisesti näihin töihin kuuluu asiakaskysymysten ja puheluiden osoittaminen, jotka on suunnattu käytännössä omaan puhelimeesi. Blogimisen lisäksi ansaitsen rahaa oman e-kirjan myymisellä. Rakenna onnistunut kotona työskentelevä urasi uudelle vuodelle!

Verkkokurssit, Valmennus Ja Konsultointi

Puhelinnumeroa ei tarvita, ja voit ansaita 5 dollaria ensimmäisten 10 minuutin aikana ottamalla profiilitutkimuksen. Ei ole sopimuksia, ei palkkiokattoja, ei osapuolia, ja sinun ei tarvitse jakaa yhteystietoluetteloasi. Esimerkkejä laillisista verkkotyöistä: