Luottokortti katukoukku suihin

Kukkalahetti tuo tusinan ruusuja, kortti on salaiselta ihailijalta Kevyttä jumppaa klubilla, jonka Suihinotto Kunnon panot samalla kun luet. marraskuu Valmiina on jo ainakin esimerkiksi hieronta-kortti, suihinotto-kortti, "skippaa tarpeeton kiukunpuuska"-kortti :D lisää siis tälläisiä hauskoja. joulukuu Yks kortti vois olla, että miehes voi pyytää sulta jotain eroottista tekoa, jonka se haluais sun tekevän. Esim. joku pukeutuminen, jos se tykkää.

Luottokortti katukoukku suihin -

Keskustelun aloittaja Vierailija Aloitettu Kirjoita seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan ilman pilkkuja: Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia. Vois olla aika veikeätä molemmille. Tuo hieronta on tosi hyvä juttu, ja sitä ei kannata missään tapauksessa jättää pois. Kukkalahetti tuo tusinan ruusuja, kortti on salaiselta ihailijalta Kevyttä jumppaa klubilla, jonka Suihinotto Kunnon panot samalla kun luet. marraskuu Valmiina on jo ainakin esimerkiksi hieronta-kortti, suihinotto-kortti, "skippaa tarpeeton kiukunpuuska"-kortti :D lisää siis tälläisiä hauskoja. joulukuu Yks kortti vois olla, että miehes voi pyytää sulta jotain eroottista tekoa, jonka se haluais sun tekevän. Esim. joku pukeutuminen, jos se tykkää.

Luottokortti katukoukku suihin -

Tarvitsisin lisää ideoita että saan kirjekuoren täyteen, millaisia lahjakortteja voisin siis toteuttaa? Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus. Keskustelun aloittaja Vierailija Aloitettu Ajattelin että esim selkähieronta voisi olla yksi lahjakortti Saa olla rivojakin. Itsellä rajautuu pois nuo kotityöt, koska mieheke on tällä hetkellä armeijassa, eikä asuta yhdessä. Miksi et sitten anna sellaista avointa lahjakorttia, joka oikeuttaa johonkin rivoon. Vierailija Vieraileva tähti Etusivu Foorumi Yleinen keskustelu. Viestiketju alueella ' Mitäs nyt?

Shantell Swiderski